Poloha na psíka

Poloha na psíka

Niekedy sa táto poloha nazýva aj poloha posvätná krava alebo „doggy style“. Ide o jednu z najpopulárnejších sexuálnych pozícií mužov aj žien. Muži pri nej totiž majú pocit absolútnej kontroly a ženy zas môžu naplno precítiť mužský penis v pošve. Pri trocha šikovnosti a dobrej technike môže muž penisom dráždiť aj bod G a rukou klitoris či prsia.

Hlboká penetrácia a možnosť ženy riadiť rýchlosť a čiastočne aj intenzitu prirážania sú len tie najznámejšie výhody. Sexuálna poloha na psíka sa navyše dá využiť nielen pri klasickom vaginálnom pohlavnom styku, ale aj pri tom análnom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Na druhú stranu, poloha odzadu, ako sa tiež poloha psíka nazýva, je ideálnou pre vášnivý a doslova živočíšny sex. Je ideálna na rýchlovku, ale napríklad aj ako súčasť dlhšieho milovania. Navyše, môžete ju praktizovať naozaj kdekoľvek.

Poloha na psíka: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha na psíka: popis, technika, výhody, nevýhody Pozícia na psíka je ideálna pre sex odzadu. Táto poloha podľa štatistík patrí medzi najčastejšie a najviac využívané a je v obľube u mužov aj u žien. Na prvý pohľad je veľmi jednoduchá, ak si ju ale chcete užiť, nevyhnutná je správna technika.

  • Poloha na psíka je obľúbená tak pre vaginálny, ako aj pre análny sex
  • V zásade je jednoduchá, žena kľačí na kolenách predklonená a rukami sa opiera o zem, partner za ňou kľačí a zozadu vniká penisom do jej lona
  • Pri klasickom vaginálnom pohlavnom styku môže byť použitá aj na oplodnenie, dá však najmä skvelú šancu na stimuláciu ženy rukami

Poloha na psíka je ideálna pre svoju jednoduchosť a priestorovú nenáročnosť. Môže mať tiež viacero variácií, ktoré umožnia ešte lepšiu stimuláciu vnútra vagíny, medzi iným aj bodu G. Pri správnom uhle nemá muž problém rukami dosiahnuť na klitoris a môže ho stimulovať, prípadne môže dráždiť aj bradavky. Priam sa ponúka aj dráždenie análneho otvoru.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Na druhú stranu, poloha na psíka má aj zopár menších mínusov:

poloha patrí medzi tie, kedy dochádza často k zraneniam penisu
problém je aj v nedostatočnej intimite partnerov
muž nemá so ženou očný kontakt, keďže mu je otočená chrbtom
pre ženu je pozícia trocha viac pasívna, i keď je to subjektívne
zo strany muža je pre dlhšiu výdrž potrebná dostatočná kondícia

AKO IDEÁLNE DOSIAHNUŤ NA BOD G?

Nakoľko pri tejto polohe je možné stimulovať bod G nachádzajúci sa na vrchnej strane vnútra vagíny, je ideálne to aj využiť. Aby ste si čo najviac situáciu z tohto pohľadu uľahčili, musia byť boky muža o niečo vyššie, ako boky ženy. Tak môže penisom lepšie dráždiť bod G.

Ako a kedy polohu na psíka využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu na psíka využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia psíka je určená pre rýchlovky aj pre vášnivé dlhotrvajúce milovanie. Môžete ju využiť nielen v posteli, ale kdekoľvek, napríklad v stane, v aute, vonku aj vnútri, je veľmi nenáročná kvôli jednoduchému technickému prevedeniu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zopár detailov a vylepšení ju však môže ešte viac zatraktívniť:

V ľahu: Ak má muž dostatočne veľký penis, môžete skúsiť polohu na psíka aj v čiastočnom ľahu. Žena si vtedy nemusí kľaknúť na všetky štyri a zapierať sa rukami, ale môže byť v poľo-ľahu a polo-kľaku. Kontakt tak bude intenzívnejší.

Po stojačky: Druhou možnosťou, ako si polohu na psíka ozvláštniť, je oprieť sa o posteľ a skúsiť prienik zozadu po stojačky. Ak je však žena trocha vyššie, môže skúsiť mierny podrep, aby sa muž nemusel stavať na špičky.

V sede: Treťou alternatívou, ako si doggy style ešte viac zatraktívniť, je poloha v sede. Muž si sadne na okraj postele alebo na kreslo, žena sa k nemu otočí chrbtom a sadne mu na lono tak, aby penis prenikol do vagíny. Muž má takto lepší prístup ku klitorisu aj k bradavkám.

Obojstranné dotyky: Poloha na psíka doslova vyzýva muža, aby sa dotýkal ženy, no to neznamená, že to nemôže byť aj naopak. Ak to možnosti dovolia, môže žena napríklad dráždiť mužove semenníky alebo hladiť jeho stehná.

Vyšpúlený zadoček na maximum: Posledným vylepšením pre zvýšenie potešenia z polohy na psíka je, ak sa žena opiera o posteľ nie dlaňami, alebo lakťami. Celý trup je tak nižšie a ona na partnera viac vyšpúli zadoček. To je vhodné aj pri análnom sexe.

Najčastejšie otázky o polohe na psíka

Najčastejšie otázky o polohe na psíka

Poloha posvätná krava je spolu s misionárskou pozíciou najobľúbenejšia a vidno to aj na záujme na internete. Mnoho ľudí sa pýta na rôzne vylepšenia, ale aj na to, ako sa dá táto poloha využiť ešte lepšie. Tu sú otázky, ktoré sú kladené najčastejšie:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je poloha na psíka vhodná aj pre tehotné ženy?

Áno, dokonca je počas tehotenstva táto poloha odporúčaná ako jedna z tých, pri ktorých je brucho najmenej zaťažovaní. Nemôžete ju ale používať neustále, obvykle sa odporúča ju praktizovať len do 5. mesiaca tehotenstva.

Čo ak muž nevie pri polohe na psíka rukou dosiahnuť na klitoris?

Na tento problém existuje jedno veľmi zaujímavé vylepšenie a to také, že žena nebude kľačať na oboch kolenách, ale len na jednom. Druhá noha potom bude čiastočne vpredu, čo umožní mužovi popod ňu dosiahnuť na vagínu a stimulovať klitoris.

Ako dosiahnuť vaginálny orgazmus najrýchlejšie a najlepšie?

O polohe doggy style sa hovorí, že je z obľúbená kvôli možnosti dosiahnuť orgazmus veľmi rýchlo. Aby sa tak stalo, v prípade ženy hovorím o vaginálnom orgazme, musia byť nohy tesne pri sebe a muž musí tlačiť penisom na hornú stenu vagíny.

Ako si pri polohe psíka najviac užiť análny sex?

Jednoznačne s čo najviac vyšpuleným zadočkom alebo postojačky, kedy môže muž či žena sama najlepšie dráždiť a stimulovať vagínu. Dôležité je mať nohy čo najviac pri sebe, aby bol prístup do análneho otvoru čo najlepší. Niekedy je lepšie zadoček zatlačiť aj nadol.

Môže byť žena pri tejto polohe aktívnejšia? Ak áno, ako?

Áno môže, hoci pri tejto polohe sa to priamo od nej nečaká. Môže však využiť svoje typické ženské zbrane, najmä skúsiť rôzne zaujímavé pohyby so zadočkom . Je to ideálne napríklad v rámci predohry a na úvod milovania na rozpálenie muža.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

DAJTE PRECHOD VÁŠNI A VZDYCHOM

Poloha na psíka je ideálna na sex plný uvoľnenia. To najhoršie, čo môžu muž aj žena spraviť, je obmedzovať sa v tom, čiže byť napríklad potichu. Podľa toho, čo som vyčítal na internete, práve toto vadí obom pohlaviam najviac. Dajte teda prechod vášni a pokojne aj hluku!

Ako fungujú tabletky na libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na libido a prečo ich odporúčam Jedna z najdôležitejších výhod pri polohe na psíka je vzrušenie. Ako ho podporiť? My muži sa už nemusíme spoliehať len na zvádzanie od partnerky či nejakú predohru, pri rýchlovke na to aj tak nie je príliš čas. Našiel som však niečo oveľa lepšie a účinnejšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ide o tabletky s prírodným zložením:

  • Tieto prípravky sú voľne dostupné a obsahujú rastlinné extrakty, aminokyseliny, vitamíny a minerály, ktorých cieľom je podpora prekrvenia penisu a zvýšenie libida

Kombinácia týchto účinných látok zabezpečuje najmä pôsobenie na hladinu testosterónu, ktorý má u mužov najväčší vplyv na libido a sexuálny apetít. Bežne sú súčasťou tabliet extrakty zo Ženšenu či Krpčiarky šípolistej, prezývanej aj Horny Goat. Z minerálov je v zložení najpopulárnejší Zinok. Mnoho tabliet obsahuje aj extrakt z Chilli.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tieto tabletky sú u mužov populárne aj kvôli týmto trom výhodám:

výber rôznych typov a značiek je naozaj veľmi veľký, pričom prípravky viete kúpiť aj priamo od výrobcov cez ich oficiálne webové stránky
veľkým plusom je dostupnosť, keďže na kúpu tabliet nepotrebujete predpis či recept, môžete ich užívať pokojne aj dlhodobo niekoľko mesiacov
vďaka bohatému zloženiu a pestrému zastúpenia rôznych látok pôsobia nielen na libido, ale mnohé aj na erekciu či plodnosť

Veľkým plusom je práve prírodné zloženie, čiže účinné látky majú rastlinný alebo inak prirodzený charakter pre naše telo. To je rozdiel medzi týmito prípravkami a napríklad tabletkami založenými na syntetických zložkách, kde sú časté aj rôzne vedľajšie účinky.

V ZDRAVOM TELE ZDRAVÁ SEXUALITA

Na podporu libida, čiže zvýšenie testosterónu, pomáha mužom aj dostatok pohybu. Je to jednak skvelá prevencia kardiovaskulárnych ochorení, ale aj prostriedok na zvýšenie sexuálnej vitality. Treba však intenzívnejší pohyb, čiže ak beh, tak viac šprint, než maratón.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Tabletky, ktoré sú určené na podporu a zvýšenie libida, síce najviac využijú muži po 40ke, keďže u nich testosterón klesá najviditeľnejšie, ale sú všeobecne prospešné pre každého muža. Pri výbere konkrétnej značky ale zvážte jej kvalitu, určite sa neriaďte len cenou. Všímajte si zloženie a pozerajte, aká je koncentrácia účinných látok.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Odporúčam tiež pozrieť si aj skúsenosti mužov, ktorí konkrétne značky vyskúšali a užívali. Získate tak obraz o tom, ako fungujú v praxi, nielen to, čo o nich hovorí výrobca. Inšpirovať sa môžete aj mojimi skúsenosťami, mne sa osvedčili nasledovné prípravky:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie