Poloha nožnice

Poloha nožnice

Medzi tie ťažšie polohy, najmä z hľadiska technického prevedenia, patrí aj poloha nožnice, niekedy tiež označovaná aj ako poloha nožníc. Ide o polohu určenú pre pokročilých milencov, ktorých bavia rôzne experimenty a radi skúšajú nové veci s cieľom zažiť niečo dobrodružné. Na prvý pohľad má táto poloha všetky negatíva, ktoré môže mať.

Pre muža aj pre ženu je obtiažna z hľadiska fyzickej kondície aj výdrže. Svojim základným postavením nepripomína ani tak sexuálnu pozíciu, ako skôr akrobatickú či tanečnú kreáciu. Zaujímavé ale pritom je, že skúsenejší milenci na ňu nedajú dopustiť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo je na tejto pozícii teda také zaujímavé? Dôvodom je, že umožňuje dokonalú súhru pri milovaní a najmä hlbokú penetráciu do vnútra vagíny. Ak má muž dostatočne dlhý penis a kvalitnú erekciu, potom môže žena zažiť skvelý vaginálny orgazmus.

Poloha nožnice: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha nožnice: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha nožníc patrí medzi tie, ktoré sú určené pre milencov hľadajúcich adrenalín a niečo netradičné. Na prvý pohľad je táto poloha trocha viac akrobatická a nepohodlná, no čoraz viac mužov aj žien jej prichádza na chuť a to kvôli jej flexibilite.

  • Poloha nožníc je využívaná pri vaginálnom styku ako aj pri análnom sexe
  • Ak ide o polohu v stoji, žena si ľahne na kraj postele na bok a muž postojačky vnikne penisom do jej vagíny tak, že žena má jednu nohu pred ním a jednu za ním
  • V prípade polohy v ľahu si žena ľahne s rozkročenými nohami obkročmo svojou vagínou na mužov penis, pričom ten leží voľne na posteli či zemi

Či už sa rozhodnete pre prvý alebo druhý variant tejto polohy, jej výhodou je, že muž aj žena zažijú vďaka netradičnej pozícii naozaj zaujímavé vzrušenie. Obaja tiež majú dostatok priestoru venovať sa jeden druhému rukami, muž môže žene dráždiť klitoris či poprsie, ona jemu semenníky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Áno, pozícia má síce viacero nevýhod, ale väčšina je subjektívnych:

kontakt partnerov je minimálny, mnohokrát veľmi neosobný
pozícia nožníc si vyžaduje fyzickú kondíciu aj dostatok ohybnosti
ak má muž príliš krátky penis, žena si príliš veľa stimulácie neužije
pri tejto polohe sa naozaj ťažko dosahuje orgazmus pre muža aj pre ženu
ak bude sex príliš vášnivý, je tu riziko úrazov a to najmä svalstva

SPESTRENIE ALEBO SERIÓZNA POLOHA?

Mnoho žien aj mužov pre fyziologickú náročnosť vníma polohu nožnice skôr ako len nejaké spestrenie sexuálneho života. To je čiastočne pravda, nakoľko v tejto polohe je naozaj náročné vydržať dlhú dobu. Rozhodne to ale nevzdávajte, chce to len tréning.

Ako a kedy polohu nožnice využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu nožnice využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha nožníc sa dá vzhľadom na viacero variant využiť prakticky kedykoľvek a kdekoľvek, je však vhodná skôr uprostred milovania alebo na jednoduchú rýchlovku. Skúsiť ju môžete na posteli, ale ak sa rozhodnete pre variant po stojačky, tak obmedzenia nie sú žiadne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ ide o jej možné vylepšenia, tu je zopár tipov:

Zlepšenie polohy nožnice po stojačky: Ak si na to žena trúfa, nemusí ležať na posteli, môže napríklad stáť na jednej nohe a rukami sa o posteľ zapierať. Môžete tiež skúsiť nohy pokrčiť v kolenách, muž sa tak lepšie dostane hlbšie do vagíny.

Aj v ľahu môže byť romantika: Pri polohe nožníc v ľahu odporúčam ženám viac sa nahnúť smerom k mužovi. Umožní im to viac intimity a zároveň sa môžu navzájom dotýkať rukami na hrudi, krku, tvári, poprsí alebo iných erotogénnych miestach.

Prirážať môžu obaja partneri: Pozícia ženy je v prípade polohy nožníc na prvý pohľad statická, to ale neznamená, že by taká mala zostať. Zaprite sa viac rukami o posteľ alebo stenu a snažte sa aktívne prirážať. Uvidíte, užije si to aj váš partner!

Netradičné miesta: Zdá sa vám, že sa stále točíme len okolo postele a spálne? Tak potom je najvyšší čas skúsiť menej tradičné miesta. Čo tak napríklad stôl? Alebo ešte lepšie, ak máte radi prírodu, tak kapota auta.

Netradičná variácia v sede: Nie každá žena vie dokonale vystrúhať špagát alebo vydržať stáť na jednej nohe. Pre pohodlnejších milencov odporúčam, aby si na muža na posteli žena neľahla, ale obkročmo sadla. Skúste a neoľutujete!

Najčastejšie otázky o polohe nožnice

Najčastejšie otázky o polohe nožnice Zaujíma vás niečo viac o polohe nožníc? Nie ste sami, podľa toho, čo som sa dočítal v internetových diskusiách a na internetových fórach, táto pozícia je predmetom viacerých otázok. Rozhodol som sa preto na tomto mieste odpovedať na tie najčastejšie:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Má pri tejto polohe žena dostatočnú kontrolu?

Áno, najmä vtedy, ak muž leží na posteli či zemi a ona leží obkročmo na ňom. Vtedy je, samozrejme pri dostatočnej aktivite, pánom situácie žena a môže regulovať tak rýchlosť, ako aj intenzitu prieniku pohlavného údu do jej pošvy.

Ako si s pozíciou nožníc najlepšie užiť análny sex?

Tu platí, že či už si vyberiete nožnice v ľahu alebo po stojačky, mala by žena na muža čo najviac vyšpúliť zadoček. Ak si chcú obaja partneri užiť čo najviac vzrušenie z análneho sexu, radím jediné: neostaňte len pri tejto polohe, striedajte to aj s polohou na psíka.

Je vôbec možné dosiahnuť pri tejto polohe orgazmus?

Áno, ale určite nie pre začiatočníka. Poloha sa skôr hodí uprostred milovania ako spestrenie alebo nabudenie sexuálneho apetítu a sexuálnej aktivity. Ak ju ale zaradíte na koniec a pridáte stimuláciu erotogénnych zón rukami, orgazmus môžete dosiahnuť.

Je poloha nožníc optimálna na otehotnenie?

Obávam sa, že aj napriek hlbokej penetrácii nie je táto sexuálna ideálnou voľbou pre ženy, ktoré by chceli otehotnieť. Poloha je náročná na dlhodobejšiu aktivitu a preto odporúčam využiť skôr misionársku pozíciu alebo polohy odzadu, ktoré sú určite vhodnejšie.

Je pri tejto polohe dôležitá skôr dĺžka penisu alebo jeho hrúbka?

Pokiaľ ide o skúsenosti z praxe, tak táto poloha je vhodnejšia pre mužov, ktorí majú dĺžku a hrúbku penisu vyváženú. Príliš dlhý penis môže vďaka hlbokému prieniku spôsobiť žene bolesť, príliš krátky a tenký zas nedokáže dostatočne zaplniť vnútro pošvy.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

AKTIVITA OBOCH PARTNEROV

Pokiaľ ide o jednoduchosť dosiahnutia orgazmu, tu sa mi zdá, že muži akoby sa viac spoliehali na ženy a naopak. Pritom, aspoň podľa mojich vlastných skúseností, pre dosiahnutie plnohodnotného sexuálneho uspokojenia je nutná aktivita oboch partnerov.

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Predpokladom, aby si mohli muž aj žena polohu nožnice naplno užiť, je absolútne bezproblémová erekcia. Ako ju účinne podporiť aj vtedy, ak s ňou máte miernejšie problémy? Mojim overeným riešením sú prírodné tabletky s obsahom rastlinných extraktov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto tabletky fungujú na tomto princípe:

  • Základom zloženia sú účinné látky v podobe rastlinných extraktov skombinovaných s ďalšími prírodnými a prirodzenými zložkami, najmä aminokyselinami a minerálmi

V prípravkoch sa najčastejšie nachádzajú prírodné a rastlinné afrodiziaka typu Saw Palmetto či Tribulus Terrestris, ktoré pomáhajú nielen na potenciu, ale aj na libido. Vďaka obsahu aminokyselín, najčastejšie L-CitrulínuL-Arginínu, dochádza k lepšiemu prekrveniu ciev a teda tým pádom aj k prekrveniu penisu a erekcii.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o ďalšie výhody, okrem prírodného zloženia, tu sú:

vďaka bohatému zastúpeniu rôznych druhov účinných látok sú aj účinky obvykle širšie, najčastejšie na zvýšenie sexuálneho apetítu a vitality
užívanie je bezproblémové z hľadiska výskytu nejakých vážnejších vedľajších a nežiaducich účinkov a to aj pri dlhodobom dávkovaní
viacero značiek si môžete kúpiť nielen v lekárni, ale tiež aj cez internet, priamo od oficiálnych distribútorov či výrobcov cez ich vlastný eshop

Práve prvú výhodu, čiže širšie účinky, by som rád dostal do popredia. Tieto prípravky sa totiž hodia aj pre mužov, ktorí nemajú aktuálne nejaké závažné problémy s erekciou, ale chceli by celkovo podporiť svoju sexuálnu výkonnosť. Pre nich sú doslova ideálnou voľbou.

JEDNORAZOVO ALEBO DLHODOBO?

Mnoho prípravkov tohto typu sa môže síce užívať aj jednorazovo, napríklad 30 až 60 minút pred pohlavným stykom. Moja skúsenosť mi však vraví, že čím dlhodobejšie užívanie týchto tabliet je, tým lepšie sú výsledky v praxi. Pokojne ich teda užívajte aj niekoľko mesiacov.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Prejdime teraz viac do praxi. Sám som za posledné roky skúsil viacero značiek spomínaných prípravkov, najmä na podporu lepšieho stoporenia a zvýšenie sexuálnej výkonnosti. Aké sú moje skúsenosti? Prevažne pozitívne, no zároveň upozorňujem, že široká ponuka rôznych značiek neznamená automaticky to, že všetky sú kvalitné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Preto by ste pri výbere mali zvážiť nielen to, čo tvrdí o účinkoch tabliet výrobca, ale aj ich pôsobenie v praxi. Chápem, že laik sa v tom príliš nemusí orientovať a preto som sa rozhodol zverejniť svoje skúsenosti. Tu sú značky, ktoré mne pomohli najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.30

6 Hodnotení