Poloha slonov

Poloha slonov

Táto poloha je možno tak trocha inšpirovaná slonmi, ale v prvom rade, je určená pre všetkých, ktorí majú radi čo najviac pohodlia pri milovaní. Poloha slonov je zároveň vhodná aj pre mužov, ktorí majú problém s príliš rýchlou ejakuláciou. Dôvod? Minimum pohybov, pomalšie milovanie a čo najmenej rušivých momentov.

Práve to, že muž si môže sám usmerňovať hĺbku, intenzitu a rýchlosť styku, je pre neho ideálna príležitosť na možnosť regulácie vzrušenia a sexuálneho dráždenia. Pochopiteľne, žena nemusí ostať úplne nečinná, ale o tom si povieme niečo neskôr.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poloha slonov, niekedy nazývaná aj poloha slona, je pre mužov aj ženy zaujímavá ešte z jedného dôvodu. Ide o jednu z najlepších pozícií pre dosiahnutie nielen vaginálneho orgazmu, ale aj z pohľadu možnosti stimulovať známy bod G.

Poloha slonov: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha slonov: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha slony patrí medzi sexuálne pozície, pri ktorých dochádza k najviac intímnemu pohlavnému styku muža a ženy. Svojou technikou nie je vôbec zložitá, pre ženy je ideálna na maximálne uvoľnenie s možnosťou vychutnania hlbokého prieniku penisu do vagíny.

  • Poloha slonov sa využíva najčastejšie pre vaginálny styk, ale môže sa aj pre análny sex
  • Žena si ľahne na brucho a mierne na bok, ľahko rozkročí nohy, oprie sa lakťami o posteľ a pod bruško či panvu si môže dať vankúš
  • Muž si na ňu následne ľahne, kopírujúc jej pozíciu, pričom pohlavným údom má možnosť plynulo vniknúť do jej pošvy

Hoci je táto poloha ideálna na hlboký prienik penisu do vagíny, nepatrí medzi najviac využívané pre počatie potomka. Má však výhodu najmä v maximálnej intimite a mužom dáva kontrolu nad intenzitou aj hĺbkou prieniku do pošvy. Ak patrí medzi milencov, ktorí si najradšej užívajú vzájomnú blízkosť dvoch tiel, je pozícia slonov ideálna voľba.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Má táto poloha aj nejaké nedostatky? Čiastočne áno, ale nejde o nič vážne:

žena je počas tejto pozície príliš pasívna a fixovaná v ľahu
poloha je náročná na ohybnosť muža, najmä jeho panvy
nakoľko stimulácia závisí od muža, žena nemá možnosť regulovať pohlavný styk
žena nemá veľa možností na priame dráždenie muža
ak má muž príliš krátky penis, nemusí dostatočne hlboko preniknúť do ženy

ROMANTICKÉ KRÚŽENIE, NIELEN PRIRÁŽANIE

Táto poloha je vhodná pre milencov, ktorí si chcú užiť intímnejšie a pomalšie milovanie aj preto, že spočíva nielen v obvyklom prirážaní penisu do pošvy, ale aj v možnosti stimulácie krúžením panvy. Ideálne je, ak sa tak zladia obaja partneri súčasne.

Ako a kedy polohu slonov využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu slonov využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Polohu slonov môžete skúsiť prakticky kdekoľvek, kde je možné si ľahnúť. To znamená, že nie je obmedzená len na interiér, ale pokojne aj na exteriér, najmä, ak potrebujete byť menej nápadní. Ideálna je na začiatok milovania.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poloha slony môže byť zaujímavejšia aj vďaka týmto vylepšeniam:

Čo najviac vyšpúlený zadoček: Ak si chcete užiť maximálny možný prienik do hĺbky pošvy, ideálne je, ak má žena panvu čo najvyššie, teda aj čo najviac vyšpúlený zadoček. Neváhajte pridať nejaký ten vankúš navyše pod bruško, nič nepokazíte.

Stehná čo najviac k sebe: Ak si žena chce užiť čo najviac prirážanie partnerovho penisu v pošve a chce ho čo najviac cítiť vo vnútri, mala by dať stehná čo najbližšie k sebe. Druhá noha na boku by preto nemala byť príliš vzdialená od tej, na ktorej leží.

Dráždenie bodu G: Pozícia slonov je ideálna na dosiahnutie orgazmu stimuláciou bodu G. Ako na to? Stačí, ak sa bude mužov penis pri prirážaní čo najviac opierať o hornú stenu pošvy. Zadoček by mal byť teda čo najnižšie a muž naopak trocha vyššie.

Mierne nabok pre lepšiu stimuláciu klitorisu: Ak chce muž dopriať svojej partnerke ešte intenzívnejšie vzrušenie, môžu skúsiť polohu slonov s miernym otočením na bok. Vďaka tomu si môže uvoľniť jednu ruku a dráždiť ňou klitoris.

Bozkov nikdy nie je dosť: Tesnú blízkosť muža a ženy možno využiť aj na bozkávanie. Stačí, ak si žena dá hlavu na bok a muž sa bližšie prisunie k jej hlave. Môže ju tiež bozkávať na krk, šiju alebo po celom chrbte.

Najčastejšie otázky o polohe slonov

Najčastejšie otázky o polohe slonov Hoci je poloha slonov pre mnohé páry veľmi známa, neznamená to, že o nej vie každý všetko. Zodpovedajú tomu aj viaceré otázky, ktoré som našiel na internetových fórach a v rozličných diskusiách. Tu sú tie, ktoré sa opakujú najčastejšie, aj s mojimi odpoveďami:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo robiť, ak je penis muža príliš krátky a nedosiahne do pošvy?

Pokiaľ nie problém v nedostatočnej kvalite erekcie, pomôže už iba zmenšiť uhol. Žena v tom prípade musí posunúť panvu a boky vyššie, takže potrebuje ešte viac podložiť bruško vankúšmi. Muž sa musí naopak posunúť skôr pod ňu.

Môže žena dosiahnuť pri tejto polohe len vaginálny orgazmus?

Nie, hoci práve tento typ orgazmu spolu s možnosťou stimulácie bodu G je pre túto polohu najviac prirodzený, keďže prichádza k hlbšiemu prieniku penisu. Dosiahnuť môže aj klitoriálny orgazmus, ale to len vtedy, ak sa sama bude venovať stimulácii klitorisu rukami.

Čo robiť, ak chce pár použiť polohu slonov na análny sex?

V tomto prípade je dôležitá vzájomná súhra a správna pozícia ženy. tá by sa mala snažiť mať zadoček čo najnižšie, zároveň by mala pokrčiť jednu nohu a skúsiť ju prisunúť k prsiam tak, aby mal muž čo najviac uľahčený prístup k análnemu otvoru.

Je táto pozícia vhodná aj pre tehotné ženy?

Áno, aj keď len čiastočne a veľmi záleží od stupňa tehotenstva. Na úvod nie je poloha slony pre tehotné vôbec problém, no zhruba od polovice druhého trimestra to môže byť kvôli väčšiemu brušku čoraz ťažšie. V treťom trimestri ju neodporúčam absolútne.

Ako môže muž využiť túto polohu na oddialenie ejakulácie?

Zásadou je, aby prirážanie penisu muža do vagíny bolo pomalé a najmä čo najhlbšie. Cieľom je zamedziť čiastočnému obnaženiu penisu, najmä minimalizovať trenie uzdičky o vstup do pošvy. Žena môže za týmto účelom čo najviac vyšpúliť zadoček.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

KVALITA VYVRCHOLENIA ZÁLEŽÍ AJ OD ŽENY

Hoci žena je pri polohe slonov viac menej skôr pasívnejšia, neznamená to, že by sa nemala do sexuálneho styku zapájať vôbec. Práve naopak, ak dokáže napríklad pohyby panvy zladiť s tými mužovými, môže sebe aj partnerovi dopriať oveľa lepšiu kvalitu vyvrcholenia.

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Keďže poloha slonov je ideálna pre mužov, ktorí majú problém s príliš rýchlou ejakuláciou, rozhodol som sa túto tému spomenúť na záver obšírnejšie aj ja sám. Mám totiž s týmto problémom skúsenosti, no našťastie sa mi ho podarilo vyriešiť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako? Viacerými spôsobmi, medzi iným aj pomocou prírodných tabliet:

  • Tieto prípravky obsahujú rôzne rastlinné extrakty a bylinné výťažky, ktoré pôsobia na predĺženie doby erekcie, normalizáciu libida a zároveň upokojujú nervovú sústavu

Bežnou súčasťou týchto tabliet sú rastlinné účinné látky, napríklad z rastlín ako Kotvičník zemný či Maca peruánska, ktoré patria medzi afrodiziaka. Možno tu však nájsť aj rastliny upokojujúce sexuálnu vzrušivosť, napríklad Všehoj ázijský. Na predĺženie erekcie a zlepšenie jej kvality pôsobia pozitívne zas aminokyseliny, napríklad L-Arginín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečo sa pre tieto tabletky rozhodnúť? Tu sú tri veľmi dobré dôvody:

môžete si ich kúpiť bez receptu alebo predpisu, nakoľko ide o formu voľne predajných a voľne dostupných prípravkov
vďaka čisto prírodnému zloženiu sa nemusíte obávať o nejaké nežiaduce účinky typu začervenanie v tvári či bolesti hlavy, sú naozaj minimálne
nakoľko zloženie býva pomerne bohaté aj na prírodné afrodiziaka, tieto prípravky pôsobia aj na zlepšenie libida a zvýšenie kvality stoporenia

Čo sa týka kúpy, okrem toho, že tieto tabletky môžete kúpiť bez predpisu, veľkou výhodou je aj to, že nie ste pri kúpe ani zďaleka odkázaní len na lekárne. Viacero známych značiek, dokonca aj tie najpredávanejšie, môžete kúpiť priamo od ich výrobcov cez oficiálne eshopy.

KOMBINÁCIA VIACERÝCH POSTUPOV

Samozrejme, vyššie spomínané tabletky nie sú jediným riešením na príliš rýchlu ejakuláciu. Vyskúšať môžete aj iné prostriedky, napríklad častejšie prerušovanie súlože, pohár vína na úvod na uvoľnenie či niektoré špeciálne polohy. Napríklad aj spomínanú polohu slonov.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ako som už povedal, najväčšou výhodou spomínaných tabliet je, že pomáhajú celkovo aj na lepšiu sexuálnu vitalitu. Nie všetky prípravky ale majú zhodné účinky, niektoré sú v praxi slabšie, za čo môže najmä horšie zloženie. Odporúčam preto pri výbere pozerať najmä na kvalitu účinných látok a ich koncentráciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Druhým faktorom pri rozhodovaní by mali byť skúsenosti z praxe. Tieto referencie možno nájsť na internete, prípadne osobnými rozhovormi. Inšpirovať sa môžete aj mojimi skúsenosťami, v tejto tabuľke je prehľad značiek, ktoré odporúčam ja sám:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie