Poloha sviečka

poloha sviečka

Poloha svieca alebo sviečka patrí medzi veľmi známe polohy pre ženy. Dôvodom je, že mnoho z nich ju považuje za ideálnu pre otehotnenie, nakoľko žena je pri tejto polohe otočená hlavo nadol, muž do nej preniká zvrchu a tým pádom gravitácia uľahčuje spermiám prechod do maternice a vnútornej časti pohlavnej sústavy.

Samotná poloha sviečka má pritom aj viacero rôznych modifikácií, ktoré by mali ženám uľahčiť túto pozíciu a umožniť im zostať v nej dlhšie. Pravda je totiž taká, že ide o jednu z najviac akrobatických sexuálnych polôh, ktoré si vyžadujú veľa tréningu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zároveň je ale pre muža táto pozícia extrémne vzrušujúca. Nielen, že má dokonalú kontrolu nad prirážaním penisu do vagíny, ale môže naplno uplatniť aj svoje živočíšne a dominantné pudy. Navyše, technicky ide o polohu zozadu, ktorá je vždy veľmi vzrušujúca.

Poloha sviečka: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha sviečka: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha sviečky patrí medzi technicky náročnejšie polohy, najmä z pohľadu žien. Je ideálna ako spestrenie sexu, no príliš populárna nie je. Výnimkou je jedine domnienka, že by mala zlepšiť plodnosť, takže ju často skúšajú ženy, ktoré túžia otehotnieť.

  • Poloha sviečka sa využíva na pohlavný vaginálny styk, hodí sa však aj pre análny sex
  • Žena si ľahne na chrbát a nohy zdvihne do takmer vertikálnej polohy do výšky, pričom muž sa postaví nad ňu a mierne zohne tak, aby mohol penis vsunúť do jej pošvy
  • Na úvod môže muž ženu aj orálne dráždiť v rámci predohry, poloha je využívaná aj pre počatie potomka

Poloha sviece je vhodná skôr ako zaujímavosť, nie je určená pre celé milovanie. Má výhodu v tom, že je už na prvý pohľad netradičná a muž ju vie využiť rôznymi spôsobmi na dráždenie partnerky. Niektorými zmenami v polohe je možné docieliť ešte lepšiu stimuláciu a ak žena dosiahne orgazmus, bude pre ňu veľmi intenzívny.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o nevýhody, tých je aj vzhľadom na vzájomnú pozíciu partnerov niekoľko:

poloha je pre oboch fyzicky dosť náročná, najmä na výdrž
pre ženu je poloha veľmi statická, ani pre muža nie je najpohodlnejšia
absentuje intimita a blízkosť medzi partnermi
muž môže mať kvôli neprirodzenému uhlu problém udržať erekciu
sex nie je obvykle ničím zvláštny, skôr jednofarebný

NÁROKY NA OHYBNOSŤ

Neviem, či je to nevýhoda, ale táto poloha určite kladie vyššie nároky na ohybnosť a to tak u muža, ako aj u ženy. Nemám na mysli len fyzickú kondíciu, ale už samotná pozícia pre ženu nie je príliš pohodlná. To isté platí aj pre muža, najmä ak má udržať dlhšiu dobu stoporenie.

Ako a kedy polohu sviečka využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu sviečka využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia sviečka je výborná na spestrenie sexuálnych radovánok. Je vhodná najmä uprostred milovania, za istých okolností aj na úvod. Vzhľadom na nutnosť mierne akrobatických pohybov, odporúčam ju skúšať doma. Skúsenejší milenci môžu aj vonku v prírode.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú spôsoby, ako si ju môžete vylepšiť alebo mierne pozmeniť.

Orálna predohra: Prvé zlepšenie je z pohľadu možnosti využitia polohy aj na úvod. Ak si muž k žene kľakne a namiesto zasunutie penisu ju začne ústami a jazykom dráždiť, je poloha sviečky vhodná aj pre orálne dráždenie a predohru k sexu.

Využitie aj pre análny sex: Vylepšením pozície sviečky je, ak žena nebude držať nohy vzpriamené, ale skúsi spraviť oblúk dopredu. V tom prípade nebude už ležať na chrbte, ale skôr na krku a hlave. Takto si však môžu spolu s mužom užiť aj análny sex.

Sviečka s nožnicami: Zaujímavou obmenou môže byť tiež zmena pozície muža. Ten sa nepostaví za ženu, ale kolmo na ňu. Znamená to, že ju obkročí a vytvoria spolu niečo ako nožnice. Táto pozícia je využiteľná pre vaginálny aj pre análny sex.

Kľačiaci muž: Opačnou zmenou môže byť, ak muž nad ženou nestojí, ale si k nej zozadu kľakne. Tá si potom môže vyložiť nohy na jeho ramená, či už obkročmo, alebo pre lepší pocit trenia obe na jedno rameno. Muž si ju potom pritlačí rukami okolo pásu.

Ohnutie nôh v kolenách: Veľmi podobné je aj ďalšie vylepšenie polohy, avšak v tomto prípade si žena nevyloží nohy na mužove ramená, ale ich ohne v kolenách. Muž ju chytí za členky nôh, prípadne za boky. Žena sa môže zas podopierať rukami o zem.

Najčastejšie otázky o polohe sviečka

Najčastejšie otázky o polohe sviečka Poloha sviečka je zaujímavá aj inými praktickými možnosťami využitia. Najviac sa spomína jej súvislosť s plodnosťou, ale to nie je jediná vec. Nazrel som preto do internetových fór, aby som zistil, ktoré otázky vás zaujímajú najviac:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Naozaj môže poloha sviečky viac pomôcť žene otehotnieť?

Hoci teoreticky to tak naozaj môže byť a táto poloha je určite lepšia, ako polohy opačné, najviac sa v praxi na otehotnenie používa misionárska poloha. Pri každej pozícii je však dôležitý čo najhlbší prienik do vagíny.

Aký typ orgazmu sa dá pri tejto pozícii dosiahnuť?

Ženy najčastejšie dosahujú pri polohe sviečky vaginálny orgazmus, no záleží to aj od aktivity muža. Ten má pri tejto pozícii voľné ruky, takže ich môže využiť aj na dráždenie a stimuláciu klitorisu. Žena tak môže dosiahnuť aj klitoriálny orgazmus.

Ako pri pozícii sviečka zlepšiť stimuláciu bodu G

Nakoľko bod G sa nachádza na hornej stene vagíny, mal by penis tlačiť viac práve na túto oblasť. Docieliť sa toho dá tak, že žena dá panvu nižšie, muž si k nej kľakne zozadu a pri prirážaní bude tlačiť penis viac dopredu.

Môže si polohu sviečky užiť muž aj s kratším penisom?

Áno, avšak pre nich sú lepšie varianty, kde je žena položená nižšie a nie úplne vzpriamene. Muž za takých okolností môže hlbšie preniknúť aj s kratším penisom do vagíny, rovnako tak má vďaka tomu možnosť väčšieho pohybu pri prirážaní.

Hrozia pri tejto polohe nejaké zranenia?

Ak ste začiatočníci, najdôležitejšie je skúšať túto pozíciu v čo najviac stabilizovanej polohe. Žena by sa mala rukami zapierať po bokoch o posteľ či podlahu, muž by ju zas mal pevne držať. Na úvod odporúčam zem a nejakú mäkšiu deku, bude to stabilnejšie.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

PLODNOSŤ NEZÁVISÍ LEN OD POLOHY

Dovolím si vrátiť sa ešte raz k téme plodnosti, nakoľko na internetových fórach ženy veľmi často rozoberajú polohu sviečky ako pozíciu ideálnu pre plodnosť. Tá však závisí primárne od zdravia maternice a vaječníkov u žien a od kvality spermií u mužov.

Ako fungujú prípravky na podporu plodnosti a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu plodnosti a prečo ich odporúčam Keď sme už pri tej plodnosti a jej podpore, rozhodol som sa na záver poukázať ešte na jednu cestu, okrem teda už spomínanej polohy sviečky, ako ju zlepšiť a podporiť. Mám na mysli prípravky vo forme tabliet či rozpustných práškov, ktoré sú pre ženy aj pre mužov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Žiaden strach, ich zloženie je 100 % prírodné:

  • Základom sú rastlinné látky, minerály a vitamíny, ktoré podporujú u mužov hladinu testosterónu a spermatogenézu a u žien zas vytvorenie prostredia pre vývoj vajíčka

V obsahu týchto prípravkov sú teda látky prirodzené pre telo. Medzi účinnými zložkami dominujú najmä rastlinné extrakty typu Maca, minerály Zinok či Selén a látky typu Kyselina listová, ktorá prospieva na plodnosť mužov aj žien. Zloženie a kombinácia účinných látok sú vždy prispôsobené podľa toho, pre koho sú tabletky či prášky určené.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Samotné prípravky odporúčam aj kvôli ďalším výhodám a plusom:

bez ohľadu na formu alebo určenie pre ženy či mužov, ide o voľne dostupné prípravky, takže na kúpu nepotrebujete predpis či recept od lekára
veľmi dobrý je aj pomer ceny a hodnoty, viacero z tabliet či iných foriem môžete kúpiť aj priamo od výrobcu cez jeho oficiálny eshop
oproti prípravkom so syntetickými účinnými látkami sa pri týchto produktoch vyskytujú nežiaduce účinky či vedľajšie efekty len v minimálnej miere

Veľkým plusom je v prípade mnohých prípravkov širšie pôsobenie. To vyplýva obvykle z bohatého zloženia, čo sa prejaví nielen pozitívnym vplyvom na plodnosť, ale napríklad aj na libido, sexuálny apetít a celkovo na pocit sexuálnej energie a vitality.

NIELEN TABLETKY, ALE AJ INÉ OPATRENIA

Netvrdím, že vyššie spomínané tabletky či iné prípravky vám môžu ako jediné pomôcť zlepšiť plodnosť. Vždy je to záležitosť aj životosprávy či iných faktorov. Takéto prípravky ale majú podporný charakter a veľa žien aj mužov má s nimi pozitívnu skúsenosť.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Prejdime teraz od teoretického predstavenia do praxe. Ja aj moja partnerka sme za posledné roky vyskúšali viacero tabliet aj iných foriem voľne dostupných prípravkov na podporu lepšej plodnosti. Vďaka tomu, že majú širšie pozitívne účinky, využívali sme ich napríklad aj na podporu sexuálnej vitality alebo libida.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Naša skúsenosť je jasná: na trhu je veľa účinných produktov, ale aj veľa neúčinných. Ako ich rozoznať? Bohužiaľ, nestačí pozerať len na zloženie či cenu, najdôležitejšie sú skúsenosti. Tie naše vám teraz odovzdáme v podobe značiek, ktoré sa osvedčili najviac nám:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie