Poloha v stoji

Poloha v stoji

Pozícia v stoji je ideálna nielen pre nenáročnú rýchlovku a príležitostný sex, kedy nemáte k dispozícii veľa miesta, ale aj na úvod či záver milovania. Ide o polohu, ktorá má viacero variácií a svojim spôsobom je veľmi jednoduchá. Neznamená to však, že by nebola náročná na správnu techniku a aj preto sa nehodí pre úplných začiatočníkov.

Poloha v stoji je však naozaj veľmi univerzálna a aj preto je zrejme taká obľúbená. Poskytuje možnosť zaujímavej stimulácie a dráždenia pre muža aj ženu, nakoľko im obom necháva dostatočne voľné ruky a zároveň umožňuje veľmi intímny kontakt.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Väčšina pozícií a variant polohy v stoji dáva pri vaginálnom styku viac iniciatívy mužovi, na druhú stranu, umožňuje to žene nielen si lepšie vychutnať milovanie, ale zároveň aj viac využiť svoje typické ženské zbrane k zvýšeniu vzrušenia u muža.

Poloha v stoji: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha v stoji: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha v stoji je určená pre mužov aj ženy, ktorí majú radi viac voľnosti pri milovaní a hľadajú nekomplikovanú pozíciu aj pre príležitostné rýchlovky. Existuje viacero variant tejto pozície, pri tej základnej stoja obaja partneri čelom k sebe.

  • Poloha v stoji sa využíva najčastejšie na klasický pohlavný vaginálny styk
  • Muž aj žena sa postavia oproti sebe, žena mierne rozkročí obe nohy a tým sa trocha posunie nadol, muž k nej pristúpi čo najbližšie a penis zasunie do pošvy
  • Nakoľko majú obaja partneri voľné ruky, ideálne je vzájomné dráždenie a hladenie erotogénnych zón, napríklad zadku či poprsia

Poloha sa dá využiť prakticky kdekoľvek a kedykoľvek, dokonca aj na rýchly sex vtedy, ak sa nechcete vyzliekať úplne donaha. Nejedná sa o žiadnu extrémnu akrobaciu a v zásade ide o veľmi jednoduchú pozíciu. Pre ženu má benefit aj v tom, že pri vhodnom prevedení je možné ju využiť aj na dráždenie bodu G a tak zintenzívniť sexuálne vzrušenie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Samotná poloha má aj niekoľko nevýhod, niektoré sú dokonca neovplyvniteľné:

ak sú partneri rôznej výšky, niektoré pozície môžu byť nerealizovateľné
viacero variant neumožňuje ideálnu penetráciu do hĺbky
poloha je náročná na fyzickú kondíciu najmä pri dlhodobom milovaní
veľmi dôležitá je správna technika, inak nemusí prísť k vzrušeniu
muži s príliš krátkym penisom nemusia dopriať partnerke vaginálny orgazmus

VRCHOL UMENIA PODĽA KÁMASÚTRY

Podľa známej knihy lásky, Kámasútry, sú polohy v stoji vrcholom umenia milovania. To platí minimálne z hľadiska správnej techniky, ktorá jediná môže priviesť partnerov k vyvrcholeniu. Ak je nesprávna či nedostatočná, väčšinou žena a ani muž orgazmus nedosiahnu.

Ako a kedy polohu v stoji využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu v stoji využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha v stoji sa dá využiť kedykoľvek počas sexu, najlepšie hneď na úvod alebo uprostred milovania. Pre skúsenejších milencov môže byť vzrušujúca aj na konci, ale na dosiahnutie vyvrcholenia je treba viac praxe.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú niektoré varianty a vylepšenia polohy v stoji:

Poloha v stoji zozadu: Najbežnejším alternatívnym variantom je prevedenie polohy v stoji odzadu. Žena sa obráti mužovi chrbtom a ten do nej prenikne svojim penisom zospodu a zozadu. V prípade potreby sa môže žena v bokoch mierne nahnúť vpred.

Trojnožka: Jemnou zmenou pôvodnej pozícii v stoji je variant zvaný trojnožka. Ide o intímnejšie vylepšenie zaručujúce lepší prienik penisu do vagíny. Žena totiž posunie jednu nohu späť, jemne ju pokrčí a tým sa viac otvorí.

Závratná hojdačka: Obaja partneri stoja oproti sebe a žena chytí muža rukami okolo krku. Následne ju ten za boky zdvihne do vzduchu, ona obmotá svoje nohy okolo jeho chrbta a on prenikne do jej pošvy. Zvyšok je už len na hojdaní a prirážaní.

Rovnocenní partneri: Pri tomto variante muž vykročí jednou nohu vpred, napríklad ľavou. Žena sa postaví pri neho a vykročí pravou nohou, ktorou obkročí mužovu ľavú. Potom sa priblíži k jeho panve a on môže penis zasunúť do vagíny a rukami ju bude držať za boky.

Jedna noha hore: Vylepšením polohy a získaním viac priestoru pre hlbšiu penetráciu penisu do vagíny je variant, pri ktorom žena jednu nohu ohne v kolene. Potom ju zdvihne na úroveň pásu a muž ju za túto nohu pridrží, prípadne ju žena dá okolo jeho zadku.

Najčastejšie otázky o polohe v stoji

Najčastejšie otázky o polohe v stoji Môže sa pozícia v stoji využiť aj počas tehotenstva alebo na otehotnenie? A čo robiť, ak sex neprebieha podľa predstáv? Tieto, ale aj mnoho ďalších otázok, sa pýta na internete veľa mužov aj žien. Teraz na tie najviac kladené odpoviem:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je poloha v stoji využiteľná aj pre análny sex?

Áno, ale len v prípade polohy odzadu. Niekedy bude potrebné, vzhľadom na rozdiely vo výške oboch milencov, aby sa žena aj trochu prikrčila miernym ohnutím v kolenách. V tomto prípade musí celú iniciatívu prirážania prevziať muž.

Aký typ orgazmu môže žena pri polohe v stoji dosiahnuť?

Najčastejšie vaginálny orgazmus, v prípade správnej techniky a vhodnej pozície aj o orgazmus na základe dráždenia bodu G. Ak budete pozíciu skúšať odzadu, môže si žena stimuláciou klitorisu dopriať aj klitoriálny orgazmus.

Dá sa využiť táto pozícia aj pre otehotnenie?

Technicky to možné je, ale nie je to úplne ideálna poloha. Hodí sa len mužom, ktorí sú obdarení dlhým pohlavným údom a vedia sa dostať naozaj hlboko do vagíny. Problémom je aj to, že spermie musia prekonať gravitáciu. Existujú teda aj lepšie polohy.

Čo robiť, ak nie je prienik penisu do pošvy dostatočne hlboký?

Ak nepomôže ani nadvihnutie jednej nohy, ide s najväčšou pravdepodobnosťou o problém muža s príliš krátkym penisom. Aj v tomto prípade sa dá ešte pomôcť a to zlepšením prekrvenia počas erekcie. Na záver spomeniem aj to, ako.

Hodí sa pozícia v stoji aj na milovanie počas tehotenstva?

Áno, ale skôr len v prvom trimestri, neskôr by som to neodporúčal. Nejde ani tak o to, že by to nebolo fyziologicky možné, minimálne variant zozadu a v stoji technicky možný je, avšak dlhé státie môže byť pre ženu namáhavé.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Všetky varianty polohy v stoji sú v podstate založené na jednoduchom princípe a niekoľkých typoch overených pohybov. Tohto sa držte aj pri vlastnom ďalšom skúšaní a experimentovaní s polohou, nesnažte sa ju príliš komplikovať, určite to ničomu neprospeje.

Ako fungujú tabletky na zväčšenie penisu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na zväčšenie penisu a prečo ich odporúčam Nakoľko polohu v stoji si nemusia vždy naplno užiť milenci v prípade, že mužov penis nie je dostatočne dlhý, rozhodol som sa na záver zverejniť svoju skúsenosť s týmto problémom. Mne osobne sa ako riešenie osvedčili tabletky zlepšujúce veľkosť penisu počas erekcie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Žiaden strach, nejde o žiaden podvod, ale o silu prírody:

  • Prípravky umožňujú vďaka aminokyselinám a prírodným afrodiziakam dosiahnuť maximálne prekrvenie penisu a tým pádom ho aj predĺžiť alebo zväčšiť v objeme

Základom tabliet sú najčastejšie aminokyseliny ako L-Arginín alebo L-Citrulín ktoré pôsobia na hladkú svalovinu ciev a uvoľňujú ju, takže sa zvyšuje prietok krvi do penisu. Spoločne s afrodiziakálnymi zložkami, napríklad extraktmi z Chilli alebo Gingko biloba, pôsobia aj na sexuálnu energiu. Prípravky tak podporujú erekciu a zároveň aj libido.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

S tabletkami sa spája niekoľko benefitov a výhod:

ak si ich chcete kúpiť, nepotrebujete žiaden recept alebo predpis, dokonca nemusíte ani navštíviť lekára a absolvovať nejaké vyšetrenie vopred
prípravky si môžete kúpiť nielen v lekárni, ale aj priamo od výrobcu či distribútora a to najčastejšie v ich eshopoch, čiže cez internet, čo je pohodlné a rýchle
veľkým plusom je bezproblémové užívanie a to aj dlhodobo, vďaka rastlinnému a prírodnému zloženiu sú vedľajšie a nežiaduce účinky minimálne

Pozor si však dajte na podozrivé prípravky, ktoré budú sľubovať zväčšenie za pár dní alebo o 5 cm. Nič také nie je možné, dokonca ani operačnou cestou. Vyberajte si len značky, ktoré sú registrované na Úrade verejného zdravotníctva a aj iní muži s nimi majú skúsenosti.

SPRÁVNE DÁVKOVANIE

Základom úspechu pri užívaní týchto prípravkov je dodržiavanie správneho dávkovania. To spočíva najmä v dlhodobom užívaní aj 3 či 4 mesiace, či už pravidelne každý deň, alebo vždy pred pohlavným stykom. Zázraky z večer a do rána určite nečakajte.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Extra problémy s dĺžkou či všeobecne veľkosťou penisu som nikdy nemal, ale na druhú stranu, v tejto oblasti platí, že každý centimeter je dôležitý. Vyskúšal som preto viacero prípravkov s cieľom zistiť, ktoré sú najlepšie. Na moje sklamanie, veľa tabliet, ktoré sa chválili úžasnými účinkami, v praxi výrazne zaostala.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Našťastie, našiel som aj značky, ktoré určite stoja za vyskúšanie a pri dlhodobom užívaní mi pomohli k miernemu zväčšeniu penisu, zhruba o 1 cm. Bolo to najmä zásluhou ich kvalitného zloženia a správneho dávkovania. Tu sú tie najlepšie, ktoré odporúčam skúsiť aj vám:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

2 Hodnotení