Poloha žaba

Poloha žaba

Poloha žaby je už na prvý pohľad veľmi kreatívnou a zaujímavou sexuálnou polohou. Muž je pri nej síce pasívnejší, no ak sa pozícia mierne upraví, môže si uvoľniť ruky na lepšiu stimuláciu partnerky. Tá naopak má celú aktivitu doslova v rukách a preto je aj táto poloha ideálna pre ženy. Vyžaduje si však správnu techniku a fyzickú kondíciu.

Pozícia žaba sa dá skúšať aj obrátene, má tiež rôzne možnosti vylepšenia a zmien, takže poloha je vhodná aj pre tých, čo radi skúšajú nové veci a experimentujú. Jej plusom je tiež to, že sa dá takto využi pre klasický pohlavný styk, ale aj pre análny sex.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poloha je veľmi zaujímavá pre oboch partnerov, má však aj svoje limity. Určite by ste ju ale mali minimálne vyskúšať, na spestrenie uprostred milovania je ideálna. Od muža však vyžaduje 100 % kvalitnú erekciu a od ženy dobrý fyzický fond.

Poloha žaba: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha slonov: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha žaby patrí medzi veľmi vzrušujúce polohy, najmä pre ženy. Tie totiž majú úplnú kontrolu a zároveň si môžu dopriať presne takú stimuláciu a sexuálne vzrušenie, aké si v danej chvíli prajú. Muži si zas môžu užívať pohľad na rozpálené ženské telo.

  • Poloha žaba je ideálna pre vaginálny styk, ale hodí sa aj pre análny sex
  • Muž si čupne, dá kolená pred seba, prehne sa dozadu a rukami sa opiera o posteľ, kým žena si kvokne nad neho a vagínou dosadne na jeho stoporený penis
  • Existuje aj obrátená poloha a iné vylepšenia pre vaginálny aj análny sex, pričom poloha je vhodná aj pre oplodnenie

Cieľom pozície žaby je maximálne vzrušenie a dosiahnutie vaginálneho orgazmu, prípadne aj s možnosťou stimulácie bodu G. Žena má pri tejto polohe voľné ruky, takže sa môže venovať buď mužovi alebo sebe, napríklad dráždiť si klitoris či hladiť poprsie. Pozícia nie je ani technicky náročná, určite si však vyžaduje fyzickú kondíciu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Poloha žaby je teda zaujímavá a zmyselná, ale má aj svoje menšie nevýhody:

poloha je dosť statická, u muža náročná aj na horné svalstvo stehien
muž má vo väčšine prípadov úplne blokované ruky
napriek blízkosti je pozícia žaby len veľmi málo intímna
pri otočení ženy chrbtom sa stráca vzájomný kontakt
ak má muž príliš krátky penis, bude mať žena problém s orgazmom

POMALY ALEBO RÝCHLO? JE TO LEN NA VÁS

Výhoda polohy žaba je aj v tom, že to, či ju využijete na pomalé alebo rýchle milovanie, je len a len na vás. Hodí sa na pomalšie romantické milovanie s maximálne intímnym kontaktom, ale aj na vášnivý a živočíšny sex bez akýchkoľvek limitov.

Ako a kedy polohu žaba využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu žaba využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia žaby ponúka unikátnu možnosť naplno využiť stoporený penis pre ženu. Hodí sa na rozprúdenie vášne uprostred sexu a môžete ju vyskúšať na posteli, na zemi a aj vonku. Priestorovo je náročná jedine na rovnú podlahu, v aute si ju teda príliš neužijete.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Polohu si môžete aj vylepšiť, napríklad týmito spôsobmi:

Žena chrbtom k mužovi: Táto zmena je jednoduchá, stačí, ak žena nebude otočená k mužovi tvárou, ale chrbtom. Má to výhodu v tom, že sa môže rukami podopierať o zem a rýchlejšie prirážať, ale napríklad aj v tom, že táto pozícia je ideálna pre análny sex.

Bod G ako stredobod vesmíru: Keďže žena je pri tejto pozícii dominantná a má k dispozícii celý mužov penis, je to ideálna príležitosť na stimuláciu bodu G. Stačí, ak si čupne trocha ďalej od muža a jeho penis bude viac tlačiť na prednú stenu, kde sa bod G nachádza.

Zmena pozície nôh pre muža: Poloha žaby je pre mužov náročná najmä na stehná, kde sú svaly dlhodobo v napätí. Ak im chcete trocha uľaviť, môžete zmeniť pozíciu nôh tak, že muž na nich nebude kľačať, ale ich len voľne vystrie.

Intímnejšie milovanie: Ak sa žena tvárou viac nakloní na muža, je to ideálna príležitosť na maximálnu intimitu počas milovania. Môže ho viac objať okolo krku, pokojne sa môžu spolu bozkávať a on sa môže venovať jej poprsiu, ktoré bude mať priamo pred sebou.

Oprieť sa o stenu: Ak chce párik zažiť ešte viac vášne, mal by sa muž oprieť chrbtom o stenu. Tým sa mu uvoľnia ruky a on sa tak môže lepšie venovať partnerke. Ideálne je hladenie poprsia, v prípade obrátenej pozície zas zadočku a bokov.

Najčastejšie otázky o polohe žaba

Najčastejšie otázky o polohe žaba Táto sexuálna pozícia vzbudzuje u mužov aj žien záujem pre svoju netradičnú pozíciu, ale aj pre viacero možností, ktoré poskytuje. Aby som tému vyčerpal na maximum, pridám sem ešte niekoľko otázok z internetu a aj ich rovno zodpoviem:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Môže sa táto poloha skúšať aj v tehotenstve?

Neodporúčam to, prípadne len v prvý mesiac. Pozícia je totiž náročná pre ženu z hľadiska nutnosti zdvíhania celého tela a jazdenia na mužovi, neskôr by jej uskutočnenie bolo nemožné aj z pohľadu väčšieho bruška. Takže nie, vyskúšajte radšej niečo iní.

Je možné využiť polohu žaba aj na orálne hry?

Určite áno, najmä z pohľadu muža. Môže to byť dokonca aj zaujímavá súčasť predohry, ak by chcela žena mužovi na úvod pomôcť s lepším stoporením. Dá sa to však využiť aj opačne, čiže žena si kľakne, muž sa k nej nahne a môže ju jazykom dráždiť.

Nie je poloha problematická pre mužov s predčasnou ejakuláciou?

Nie, minimálne o nič viac, ako iné polohy, kde je žena hore. Aby ste predĺžili sexuálny styk na čo najdlhší čas, treba prirážať pomalšie, robiť si viac prestávok a žena by mala skúsiť viac krúženia, než len jednoduchého pohybu nahor a nadol.

Ako si s touto polohou najviac užiť análny sex?

V prvom rade, žena musí byť otočená k mužovi chrbtom. Mala by tiež mať nohy čo najviac pri sebe, no rukami by sa mala pokúšať mužovi uľahčiť prienik do análneho otvoru. Samotné prirážanie je už na nej, môže sa dlaňami zapierať o mužove stehná.

Pre aký typ penisu sa hodí táto pozícia najviac?

Jednoznačne pre dostatočne dlhý penis, hrúbka je až druhým podstatným kritériom. Ak má muž príliš krátky penis, riešením môže byť poloha obrátenej žaby, čiže keď je žena mužovi otočená chrbtom. Nie vždy to ale musí pomôcť.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

NEZABUDNITE NA PREDOHRU

Viacero žien môže mať pri tejto polohe problém s nedostatočným zvlhčením pošvy. Riešenie? Venovať sa viac predohre. Prv, ako žena svojou vagínou dosadne na penis muža, môžu si dopriať vzájomné maznanie a súčasnú stimuláciu penisu či pošvy rukami navzájom.

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Pevné stoporenie je nevyhnutným predpokladom, aby si muž aj žena mohli polohu žaby užiť naplno. Ak máte v tejto oblasti problém a bojíte sa, že by ste nemohli partnerke dopriať naozaj maximálne kvalitný sex, odporúčam vám vyskúšať prírodné stimulanty.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja mám skúsenosti s tabletkami určenými na perorálne užitie:

  • Ide o voľne dostupné výživové doplnky podporujúce libido a erekciu prostredníctvom prírodných látok zlepšujúcich hladinu testosterónu a prekrvenie penisu

Čo takéto prípravky obsahujú? Najviac rastliny, vo forme extraktov a výťažkov, sú tu prítomné aj minerály, vitamíny a ďalšie prírodné zložky a látky. Môžete tu nájsť prírodné afrodiziaka typu Pestrec mariánsky či Yohimbé, tiež aj extrakt z chilli alebo rozličné minerály zlepšujúce sexuálnu vitalitu, typicky napríklad známy minerál Zinok.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Navyše, prípravky majú aj zopár veľmi užitočných plusov:

viaceré z nich nezlepšujú čisto len kvalitu erekcie, ale môžu urýchliť aj jej nástup alebo predĺžiť trvanie, majú skrátka komplexnejšie účinky
vzhľadom na to, že neobsahujú chemicky a umelo vyrábané látky, sú bezproblémové aj pri dlhodobejšom užívaní a to najmä z pohľadu vedľajších efektov
z toho istého dôvodu sú dostupné bez predpisu či receptu a kúpiť sa dajú nielen v lekárni, ale tie najlepšie značky aj v oficiálnych eshopoch výrobcov

Niektoré značky môžete užívať dlhodobo každý deň aj niekoľko mesiacov, iné sú zas založené na jednorazovom užití napríklad 30 až 60 minút pred pohlavným stykom. Pozitívom je tiež doba účinku prípravkov, pokojne to môže byť aj niekoľko hodín po užití tabletky.

DAJTE SI POZOR NA PODOZRIVÉ ZNAČKY

Ak budete chcieť tieto prípravky vyskúšať, odporúčam siahnuť len po overených značkách a známejších výrobcoch. Samozrejmosťou by mali byť transparentné deklarovanie zloženie a tiež registrácia prípravku na Úrade verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ak by ste vyskúšaj aj vy sami tabletky na podporu erekcie, mám pre vás dobrú správu: výber je naozaj veľmi bohatý. Zároveň však upozorňujem, že nie všetky značky sú rovnako kvalitné a ich účinnosť sa v praxi môže veľmi líšiť. Pri kúpe preto pozerajte na kvalitu zloženia a koncentráciu účinných látok, určite nie len na nízku cenu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V minulosti som mal aj ja sám viaceré problémy s kvalitou erekcie a práve preto viem reálne zhodnotiť účinnosť a pôsobenie týchto prípravkov v praxi. Ak by ste chceli pomôcť s výberom, toto sú tabletky, ktoré sa mne osobne osvedčili najviac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie