Poloha žena hore

Poloha žena hore

Ak má muž rád viac pohodlia pri sexe, potom je pre neho poloha, kde je žena hore, jasnou voľbou. To isté platí pre tie ženy, ktoré si užívajú sexuálne vzrušenie a stimuláciu najviac vtedy, ak majú nad všetkým viac kontroly. Možností, ako si týmto štýlom spríjemniť sex, je veľa. Polôh, kde je žena hore, je totiž naozaj veľký výber.

Môže ísť nielen o klasického misionára či polohu na koníka. Dokonca, tieto polohy nemusia byť využiteľné iba pre bežný vaginálny styk, ale aj pre orálne dráždenie či dokonca trinástu komnatu sexuálneho života, čiže ženský análny sex.

Navyše, ak je žena hore, má muž oveľa viac možností vychutnať si vizuálnu stimuláciu. Môže sa pozerať na jej poprsie, pozerať sa jej do očí, prípadne má výhľad na pozadie a ženský zadoček. Všetko z toho je len a len výhodou.

Poloha žena hore: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha žena hore: popis, technika, výhody, nevýhody Polôh, kde je žena hore, môže byť viacero typov. Tieto polohy sú obľúbené aj u mužov kvôli pohodlnosti a tiež kvôli možnosti zvádzania zo strany žien. Hoci kontrolu majú v prvom rade ženy, muži môžu tiež priložiť ruku dielu a to doslova.

  • Poloha so ženou hore je najčastejšie zameraná na klasický vaginálny styk
  • Môže ísť o polohu, kedy žena kľačí nad mužovým lonom, prípadne na ňom sedí, ale obľúbené sú aj polohy s polo-ľahom a polo-kľakom
  • Podľa typu sexuálneho styku sú tieto polohy vhodné aj na počatie potomka, ešte lepšie ale sú na stimuláciu pošvy a bodu G

Medzi výhody či skôr plusy polôh so ženou hore patria jednoznačne jednoduchosť samotného prevedenia, možnosť regulácie rýchlosti stimulácie priamo ženou, veľká variabilita ohľadom využitia pre rôzne typy sexuálneho styku a hlavne okamžitá pripravenosť. Stačí len jemná predohra, napríklad dráždenie erotogénnych zón.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Môžu mať polohy, kde je žena hore, aj nejaké nevýhody? Len čiastočne:

pokiaľ bude žena príliš akčná, treba si dať pozor na úrazy penisu
pri polohe, kde bude žena otočená chrbtom k mužovi, nemá muž vizuálny zážitok
ak uplatňujete prirodzenú antikoncepciu, muž nemusí stihnúť penis „vytiahnuť“
pri orálnom uspokojovaní môže byť problém s prílišnou intimitou
niektoré polohy si vyžadujú viac akrobacie a technickej vyspelosti

INTÍMNE AJ POŽÍVAČNÉ

Veľkou výhodou je, že aj z jednej polohy je možné spraviť viaceré variácie. Napríklad klasický misionár môže byť v prípade vzájomného objatia veľmi intímnym, no ak je žena vo väčšej vzdialenosti a zrýchli tempo, je táto poloha viac požívačná.

Ako a kedy polohu ženy hore využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu ženy hore využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha ženy hore je využiteľná kedykoľvek, či už vám ide o dlhé romantické milovanie, alebo ešte lepšie, len o nejakú rýchlovku ráno a večer. Nie je vôbec náročná na priestor, takže či už ste v aute, na posteli alebo v kancelárii, môžete ju praktizovať hocikde.

Tu sú najobľúbenejšie polohy, kde je žena hore na mužovi:

Obrátený misionár: Otočená misionárska poloha je pre ženy výnimočná. Muž si ľahne, mierne pokrčí kolená, žena si ľahne na neho a navzájom sa obaja dotýkajú hrudníkmi. Táto poloha je mimoriadne intímna a muž môže ženu hladiť po celom tele.

Jazdecká poloha: Poloha jazdkyne je veľmi populárna a má mnoho variácií. Základom je, že žena na mužovom penise kľačí alebo sedí, môže tak robiť spredu, zboku aj zozadu. Táto poloha je využiteľná na posteli, v kresle aj na stoličke a to aj pre análny sex.

Ako kraby: V tejto polohe muž leží na posteli, žena si ľahne na neho, nohy položí vedľa jeho hlavy, zakloní sa a môže začať prirážať na jeho penis, kým sa rukami zapiera o posteľ. Existuje aj opačná variácia, kedy akoby priamo leží na mužovi.

Poloha 69 so zameraním na ženu: Klasickú polohu 69 pozná každý. Oproti bežnej pozícii 69 odporúčam zmenu v tom, že žena bude kľačať nad mužom smerom k nemu a pasívne bude prijímať orálne dráždenie.

Turecký sed: Na záver som si nechal najťažšiu polohu, avšak s výnimočným záverom. Žena si na vztýčený penis ležiaceho muža sadne v tureckom sede, čo znamená ešte hlbší prienik do vagíny. Pre dosiahnutie orgazmu ale treba vzájomnú spoluprácu.

Najčastejšie otázky o polohe ženy hore

Najčastejšie otázky o polohe ženy hore Polohy, kde je žena hore, sú zaujímavé pre obe pohlavia a vidno to aj na ich záujme na internete. Prešiel som si zopár internetových fór a diskusií, aby som zistil, na čo sa pri týchto polohách najviac sústredia. Tu sú otázky, ktoré sú najčastejšie:

Sú nejaké chyby, ktoré robia pri týchto polohách muži?

Áno, najmä ide o odovzdanosť, pasivitu a nezáujem o intímnejší kontakt. Ženy si vysvetlia najmä nezáujem tým, že muž úplne rezignoval na ich potreby a spolieha sa na to, že všetko spravia za neho. Táto chyba narúša aj partnerský život.

Čo sú naopak najčastejšie chyby žien pri polohách hore?

V zásade robia ženy veľmi podobné chyby, ako muži, len z opačného garde. Aj v tomto prípade je najhoršie vnímaný nezáujem o viac intimity. Muži si môžu pripadať len ako nástroj na sexuálne uspokojenie a to môže zhoršiť aj ich vzrušenie a erekciu.

Je poloha hore lepšia pre dosiahnutie vaginálneho orgazmu?

To záleží na tom, aká je dĺžka a hrúbka jeho penisu v stave 100 % erekcie. Poloha v tejto oblasti zohráva až druhú úlohu, pričom pre dosiahnutie vaginálneho orgazmu sú dôležité aj správna technika a niekoľko externých faktorov.

Je poloha ženy hore bezpečná aj pri tehotenstve?

Nakoľko sexuálne pozície, kde je žena hore, sú obvykle spojené s intenzívnejšou rýchlosťou a väčším sexuálnym vzrušením, nepatria medzi tie, ktoré sú v tehotenstve ideálne. Možno na úvod nemusia byť problém, neskôr by som ich ale radšej obmedzil.

Sú polohy, kde je žena hore, rizikové z pohľadu úrazu penisu?

Túto otázku sa pýtali samozrejme najčastejšie muži a odpoveď je, že je to veľmi individuálne. Pri pomalšom sexe to prirodzene nehrozí, pri tom rýchlejšom a akčnejšom treba dodržiavať pravidlo, aby penis nikdy nestratil kontakt s vagínou a nevyšiel z nej.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

PREČO VTIAHNUŤ DO DEJA VIAC MUŽA?

Aj keď sú polohy so ženou hore primárne orientované na potešenie ženy, oplatí sa viac vtiahnuť do deja aj partnera. Ideálne spojením rúk, hladením po hrudi či bradavkách alebo naklonením sa prsiami smerom k mužovi. Takáto stimulácia môže zlepšiť jeho erekciu!

Ako fungujú prípravky na podporu vzrušenia u žien a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu vzrušenia u žien a prečo ich odporúčam Keďže polohy, kde je žena hore, si vyžadujú viac jej aktivity, odporúčam zamerať sa ženám najmä na zlepšenie ich vzrušenia a vzrušivosti. Vďaka tomu si budú vedieť ešte viac užiť rôzne polohy a najmä si budú môcť vychutnať intenzívny orgazmus.

Za týmto účelom sa dajú používať aj voľne dostupné prípravky:

  • Na trhu sú k dispozícii rôzne tabletky, krémy aj gély, ktoré fungujú na základe obsahu prírodných účinných látok a ich cieľom je zlepšiť prekrvenie vonkajších genitálií

Pokiaľ ide o fungovanie týchto produktov, predpokladom je pravidelné používanie. Tradične obsahujú aminokyseliny typu L-Arginín a L-Citrulín na lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy a pošvy. Okrem toho tu sú aj rastlinné afrodiziaka v podobe extraktov, medzi tie najviac využívané patria rastliny ako Damiána alebo Žerucha peruánska.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Či už ide o tabletky alebo produkty na vonkajšie použitie, spája ich niekoľko výhod:

vysoká dostupnosť, nakoľko kúpiť si ich môžete bez nutnosti navštíviť lekára, tieto prípravky sú dostupné bez predpisu a receptu
množstvo účinkov, nakoľko obvykle prípravky vďaka bohatému zloženiu nepôsobia len na vzrušivosť, ale celkovo na sexuálnu vitalitu
minimum nežiaducich účinkov a to práve vďaka tomu, že v tabletkách, géloch aj krémoch nie sú žiadne syntetické účinné zložky

Viacero z týchto tabliet si môžete kúpiť v lekárni, ale ešte pohodlnejšia možnosť je kúpa online cez internet. Tu môžete využiť oficiálne eshopy výrobcov či ich distribútorov a z pohodlia domova si objednať to, čo potrebujete. Dodanie je obvykle do 24 až 48 hodín.

JEDNORAZOVO AJ DLHODOBO

Ak si zvolíte tabletky na vnútorné užitie, môžete ich pokojne užívať dlhodobo, napríklad aj 3 mesiace a viac, čo prospieva zvyšovaniu ich účinnosti v praxi. Pri krémoch a géloch na vonkajšie použitie je možné jednorazové použitie priamo pred pohlavným stykom.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Ak by ste si chceli skúsiť tieto prípravky ako žena, prípadne ako muž by ste ich radi odporučili svojej partnerke, aby si lepšie užila nové polohy pri sexe, na trhu je viacero možností. Pri kúpe ale môže mať laik pocit, že si nevie vybrať, navyše, ak mu viaceré tabletky či prípravky na vonkajšie použitie sľubujú doslova modré z neba.

Podľa čoho si teda vybrať najlepšie? Podľa skúseností z praxe a od reálnych žien, ktoré dané produkty naozaj skúsili. Presvedčil som moju partnerku, aby sa podelila aj so svojimi skúsenosťami a výsledkom je prehľad značiek, ktoré u nej mali najlepšiu úspešnosť:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

5 Hodnotení