Poloha zozadu

Poloha zozadu

Poloha zozadu, niekedy aj nazývaná poloha vlk, patrí hneď po klasickej misionárskej polohe medzi najobľúbenejšie sexuálne pozície a to tak pre mužov, ako aj pre ženy. Veľkej popularite sa teší v rôznych variantoch a prevedeniach kvôli technickej jednoduchosti, minimálnych nárokoch na fyzickú kondíciu a využitiu takmer kdekoľvek.

Najviac využívané sú dve polohy zozadu a to buď klasická poloha vlka, kedy žena aj muž stoja, prípadne poloha, kedy žena kľačí na kolenách aj rukách a muž k nej môže pristúpiť z rôznych pozícií a uhlov. V oboch prípadoch si takýto sex môžu užiť naplno obaja milenci.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pre mužov je poloha zozadu navyše veľmi vzrušujúcou aj kvôli vizuálnej stimulácii, keďže ženský zadok ich fascinuje už od nepamäti. Pre ženy je zas táto poloha nenahraditeľná kvôli možnosti dosiahnuť vaginálny aj klitoriálny orgazmus súčasne.

Poloha zozadu: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha zozadu: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha zozadu patrí medzi najviac erotické pozície. Vyzerá síce stereotypne, strnulo a bez akčnosti, najmä z pohľadu ženy, ale v skutočnosti dáva obom partnerom veľké možnosti. Je určená najmä pre maximálne uvoľnenie vášne a sexuálnej energie.

  • Poloha zozadu je ideálna tak pre vaginálny styk ako aj pre análny sex
  • Existuje viacero variácií, pričom tá najbežnejšia je, že žena sa mierne predkloní, muž k nej pristúpi zozadu a zasunie penis do jej pošvy alebo do análneho otvoru
  • Poloha je obľúbená aj ako pozícia pre otehotnenie a na oplodnenie ženy, nakoľko umožňuje hlboký prienik penisu do vagíny

Pozícia zozadu patrí medzi jednoduché polohy, kde nie je treba žiadne akrobatické či extrémne pohyby a pozície. Umožňuje v podstate jednoduchou technikou dosiahnuť vzrušenie pre muža aj pre ženu, zároveň dáva viacero možností na zlepšenia. Pozícia je veľmi flexibilná a hodí sa tak na nezáväznú rýchlovku, ako aj na vášnivé a dlhé milovanie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Okrem výhod a plusov však má táto poloha zozadu aj zopár nedostatkov:

poloha je málo intímna a väčšinou nedochádza ku kontaktu telo na telo
môže nastať problém s chabnúcou erekciou počas dlhšieho milovania
muž nemá veľa možností ako rukami dráždiť či stimulovať partnerku
bez správnej techniky a nápaditosti žena nemusí dosiahnuť vrchol
pre ženu je pozícia statická, čo ju zvádza k odovzdanosti a pasivite

ŽIADNA PASIVITA, ALE VÁŠEŇ

To, čo dokáže pozíciu odzadu zabiť, je pasivita a odovzdanosť. Platí to o mužoch aj o ženách, zabudnite na akékoľvek mechanické pohyby a stereotypy, potrebná je vášeň a nápaditosť. Aj tak jednoduchá poloha ako táto môže vyvolať veľké vzplanutie sexuálnej energie.

Ako a kedy polohu zozadu využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu zozadu využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Jednoduchosť a univerzálnosť dovoľujú využiť polohu zozadu prakticky kedykoľvek počas milovania, no ak chcete zažiť silný a intenzívny orgazmus, ideálna je na záver. Kvôli priestorovej nenáročnosti sa hodí do spálne, do auta, prakticky kdekoľvek.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poloha môže mať aj viacero vylepšení:

Špeciálne zameranie na bod G: Ak chcete polohu odzadu využiť na stimuláciu bodu G, mal by sa muž pri polohe v stoji trocha zohnúť v kolenách a preniknúť do ženy viac zospodu. V pozícii ak žena kľačí stačí, ak žena trocha viac zdvihne panvu.

Nezabúdajte ani na klitoris: Okrem bodu G má žena v pozícii zozadu fantastickú príležitosť aj na dráždenie klitorisu. Stačí, ak na to využije jednu svoju voľnú ruku, za istých okolností jej v tom môže dokonca pomôcť aj muž.

Aj muž môže využiť ruky: voľné ruky môže použiť muž a to buď na už spomínanú stimuláciu klitorisu, ale napríklad aj na masáž poprsia pri polohe v stoji. Ak ide o vaginálny styk, môže muž dráždiť análny otvor, ak o análny sex, tak zas naopak vagínu.

Viac vášne: Pozícia zozadu je ideálna na prejavenie vášne. Využite to na maximum, napríklad rôznymi pohybmi pri prirážaní, muž môže rukami uchopiť partnerku viac za boky alebo za vlasy, žena sa zas môže zapojiť krúživými pohybmi panvy a bokov.

Aj romantika: Fantázia nám dovoľuje uvažovať pri polohe zozadu aj o romantike. Ako na to? Stačí, ak sa žena viac vzpriami a muž sa na ňu doslova natlačí telo na telo. Pri tejto polohe potom stačí jemné prirážanie a krúženie penisom vo vagíne.

Najčastejšie otázky o polohe zozadu

Najčastejšie otázky o polohe zozadu Je táto poloha vhodná aj počas tehotenstva? A čo robiť, ak ju chcú milenci použiť na análny sex? Môžu si ju užiť aj muži s kratším penisom? Nielen tieto otázky trápia mužov aj ženy na internetových fórach. Tu sú tie najčastejšie:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo robiť, ak má muž príliš krátky penis?

Pri sexe odzadu je dĺžka penisu síce dôležitá, ale existuje niekoľko trikov, ako tomu pomôcť. pri polohe v stoji môže žena napríklad jednu nohu vyložiť na stoličku či posteľ, prípadne sa viac predkloniť. Ak kľačí, stačí dať panvu trocha vyššie.

Je možné nejako špeciálne dráždiť bod G pri polohe zozadu?

Poloha zozadu sa hodí aj na stimuláciu bodu G, avšak nie pri polohe v stoji, ale vtedy, ak bude kľačať na okraji posteli. V tomto prípade je treba, aby bola jej panva vyššie ako panva muža. Zároveň môže dráždiť bod G aj zvonku rukou na podbrušku.

Ako si v polohe zozadu najviac užiť análny sex?

Poloha zozadu je ideálna na análny sex, stačí, ak sa žena trocha viac v stoji predkloní. Pri sexe môže potom striedať polohy nôh smerom od seba a k sebe. Zabúdať by nemala dráždiť svoju pošvu a klitoris rukami.

Môžu sa polohy odzadu a ich vylepšenia skúšať aj v tehotenstve?

Áno, vždy však záleží od individuálneho zdravotného stavu ženy. V neskoršej fáze tehotenstva neodporúčam už polohu v stoji a zozadu, môže to byť pre ženu viac fyzicky namáhavé. Iné okolnosti ale tejto polohe počas tehotenstva nebránia.

Aké sú najčastejšie chyby pri sexe v polohe zozadu?

Ženy by sa mali vyvarovať prílišnej pasivite, odovzdanosti a rezignovanosti bez aktivity. Naopak, majú veľké možnosť pracovať aj s nohami alebo bokmi. Muži zas robia najviac chybu len v mechanickom prirážaní a bez použitia fantázie napríklad stimuláciou pŕs.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

NEZABITE VÁŠEŇ OSTYCHOM

Veľa žien má pred polohou zozadu rešpekt a to preto, že majú ostych pred partnerom. Týka sa to najmä nových párov a milencov, ktorí ešte nie sú dlho spolu. Niet sa však za čo hanbiť, akékoľvek nedostatky berie muž na žene ako súčasť jej osobnosti a netreba sa za to hanbiť.

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Na podporu udržania kvalitnej erekcie a tvrdého stoporenia, čo sú nevyhnutné faktory pre maximálne užitie si polohy odzadu, môžete využiť aj niektoré prírodné stimulanty. Ja sám mám s nimi viacero skúseností a najlepšou formou sú jednoznačne tabletky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ide o voľne dostupné prípravky určené na perorálne užitie:

  • Základom týchto tabliet je kombinácia rastlín v podobe extraktov a výťažkov spolu s minerálmi, vitamínmi a aminokyselinami, ktoré podporujú prekrvenie penisu

Nakoľko ide o prírodné látky, účinky tabliet sa neprejavia hneď, ale obvykle až po niekoľkých týždňoch užívania. Prírodné afrodiziaka, napríklad Ženšen či Saw Palmetto, ktoré sú v tabletkách obsiahnuté, však potom pôsobia dlhodobo. Na zlepšenie prietoku krvi sa nevyužívajú žiadne chemické látky, ale aminokyseliny, napríklad L-Carnitín a L-Lyzín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tieto prípravky sú medzi mužmi obľúbené aj z týchto dôvodov:

voľne dostupné a voľne predajné, čiže nemusíte predtým navštíviť lekára, absolvovať vyšetrenie a vyžiadať si recept, sú bez predpisu
nakoľko v nich absentujú syntetické účinné látky, užívanie je bezproblémové a vedľajšie účinky typu bolesti hlavy sa objavujú minimálne
kúpiť si tieto prípravky možno v lekárni, ale tie najlepšie značky aj priamo cez eshopy výrobcov, kde máte najlepšiu cenu a dokonca u mnohých aj garanciu vrátenia peňazí

Netreba zabúdať ani na benefit širokého pôsobenia týchto prípravkov. Nielen, že pôsobia priamo na erekciu, viaceré zlepšujú aj libido, celkovo sexuálnu vitalitu a mnohé, ak obsahujú minerály a vitamíny, môžu podporovať aj plodnosť. Ide doslova o neoceniteľnú výhodu.

VYBERTE SI DÁVKOVANIE PODĽA POTREBY

Kým niektoré typy tabliet sú určené len na jednorazové užitie vždy pred pohlavným stykom, ďalšie značky sa zas dávkujú pravidelne každý deň. Môžete si teda vybrať tabletky aj podľa toho, čo vám viac vyhovuje. Nikdy však neprekračujte maximálnu dennú dávku!

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Podpora erekcie, jej kvality a udržania dostatočne dlhú dobu, to je oblasť, s ktorou som mal v minulosti veľmi úzky kontakt. Práve tu som totiž mal problémy, hoci neboli až tak závažného typu. Už vtedy, pred pár rokmi, som sa však rozhodol to riešiť pomocou rôznych prípravkov. Musím povedať, že nie všetky boli účinné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Našťastie, dnes je situácia oveľa lepšia a na trhu je veľké množstvo značiek, ktoré môžem s pokojným svedomím odporučiť. Ak nechcete na vlastnej koži skúšať všetky tabletky, inšpirujte sa mojimi skúsenosťami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie