Potraviny na potenciu

Potraviny na potenciu

Potraviny zvyšujúce potenciu nie sú žiaden mýtus, práve naopak. Koniec koncov, veď príroda sama už odpradávna dala človeku napríklad rôzne liečivé bylinky a rastliny, ktoré mu pomáhajú pri bežných ochoreniach. Potraviny fungujú na veľmi podobnom základe a to je dôvod, prečo som sa na ne zameral.

Princíp fungovania týchto potravín je v tom, že obsahujú niektoré dôležité látky podporujúce napríklad libido, erekciu, zdravý priebeh ejakulácie alebo ovplyvňujú priaznivo spermogenézu, čiže tvorbu spermií.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nehovorím samozrejme, že konzumácia potravín obsahujúcich látky pôsobiace vyššie je nejakým zázračným liekom. Na druhú stranu, ide o prospešné potraviny, ktoré majú podporný účinok a ten môžem aj ja sám potvrdiť.

Potraviny na zlepšenie potencie

Potraviny na zlepšenie potencie Poďme sa teda pozrieť konkrétnejšie na tie druhy potravín, ktoré pomáhajú na zlepšenie potencie a to tak mužom, ako aj ženám. Tieto ich účinky sú dosiahnuté hlavne prostredníctvom aminokyselín, mastných kyselín, vitamínov a minerálov.

Toto sú najlepšie potraviny na zvýšenie potencie:

Ryby a morské plody

Ryby a morské plody predstavujú to najdôležitejšie pre vašu potenciu, najmä z hľadiska erekcie a libida. Losos, tuniak, treska, makrela, ustrice, krevety a ďalšie dary mora sú veľmi bohaté napríklad na omega-3 mastné kyseliny, aminokyseliny a minerál Zinok. Najmä ustrice sú skvelé afrodiziakum zvyšujúce libido mužov až do neba.

Semienka

Tekvicové semienka sú veľmi bohatým zdrojom minerálov, konkrétne Magnézia a Zinku. Kým Zinok podporuje tvorbu spermií, čo ovplyvňuje plodnosť, Magnézium priaznivo vplýva na prostatu. Tieto semienka obsahujú tiež množstvo minerálov, vitamínov a omega-3 kyselín.

Melóny, jablká, jahody a banány

Viacero druhov ovocia je veľmi prospešných pre zvýšenie potencie. Jahody sú známy stimulant libida aj spermatogenézy kvôli obsahu už spomínaného Zinku. V prípade banánov má svoj význam enzým bromelaín zvyšujúci libido. Zelený aj červený melón obsahujú L-Citrulín pôsobiaci na zlepšenie erekcie. Granátové jablká pôsobia stimulujúco na testosterón.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Orechy

Výborným zdrojom aminokyselín a zdravých mastných kyselín sú aj orechy. Viacero z nich pomáha v tomto ohľade najmä na zvýšenie sexuálnej energie a sexuálneho apetítu, nakoľko stimulujú hladinu pohlavných hormónov. Najlepšie sú mandle, kešu orechy a arašidové orechy. Pre posilnenie erekcie sa odporúčajú najviac vlašské orechy.

Čokoláda

O čokoláde sa hovorí, že patrí medzi vynikajúce afrodiziaka a to tak pre mužov, ako aj pre ženy. Ja ju môžem odporučiť tiež, avšak musí ísť o kvalitnú čokoládu s obsahom kakaa aspoň 70 % a viac. Takáto čokoláda totiž obsahuje látky teobromín a fenyletylamín, ktoré zvyšujú libido, zlepšujú sexuálnu potenciu a pomáhajú k získaniu sexuálnej energie.

Vajcia

Vajcia sú známe ako zdroj bielkovín, čo je základný stavebný materiál buniek v ľudskom tele. Málokto ale asi vie, že okrem bielkovín obsahujú aj dostatok dvoch vitamínov skupiny B, konkrétne vitamín B5 a vitamín B6. Oba tieto vitamíny pôsobia priaznivo na zlepšenie hormonálnej rovnováhy a tiež funkčnosti nervového systému.

Zeler, cícer, špenát a cesnak

Okrem ovocia nezabúdajte ani na zeleninu, ktorá vám môže tiež pomôcť k lepšej potencii. Zeler pôsobí napríklad na zvýšenie mužského libida, ale u žien vyvoláva tiež zvýšenú chuť na sex. Cícer vďaka L-Arginínu zvyšuje prekrvenie penisu a posilňuje tak erekciu. Podobne na erekciu pôsobia aj cesnak a špenát. Špenát navyše stimuluje aj hladinu testosterónu u mužov.

Chilli

Zabudnúť nesmieme pochopiteľne ani na čili papričky alebo čistý chilli prášok. V oboch prípadoch je dôležitou účinnou látkou kapsaicín. Ide o látku, ktorá ovplyvňuje štipľavosť, no zároveň spôsobuje pri konzumácii zvýšenie vnútornej teploty v organizme a roztiahnutie ciev.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zázvor a iné koreniny

V starovekej a tradičnej medicíne mali koreniny už odpradávna magické účinky na ľudskú sexualitu a potenciu. Do čaju alebo aj samostatne môžete vyskúšať napríklad zázvor, mätu, škoricu, vanilku, rozmarín, koriander alebo muškátový orech.

NIELEN POTRAVINY NA MUŽSKÚ POTENCIU

Veľkou výhodou vyššie zmienených potravín je, že mnoho z nich pôsobí nielen na mužskú potenciu, ale má napríklad afodiziakálne účinky aj u žien. Je to hlavne kvôli podpore lepšieho prekrvenia pohlavných orgánov, ako aj kvôli vplyve na hormonálnu hladinu.

Toto sú naopak potraviny, ktoré pre potenciu predstavujú riziko

Toto sú naopak potraviny, ktoré pre potenciu predstavujú riziko Okrem potravín, ktoré vám môžu pomôcť k lepšiemu libidu, erekcii či potencii celkovo, existujú aj potraviny, ktorým je lepšie sa vyhýbať alebo ich obmedziť. Kvôli svojmu zloženiu totiž môžu mať na potenciu aj negatívny vplyv.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Asi neprekvapí, že hovorím hlavne o polotovaroch, ale zďaleka nielen o nich:

Konzervy a polotovary: Vážnym problémom sú akokoľvek umelo a priemyselne spracovávané potraviny vrátane konzerv či chladených a mrazených polotovarov. Tieto druhy potravín obsahujú veľa soli, cukrov, farbív a konzervačných látok, čo je problém sám o sebe. Naopak, nie sú tu žiadne vitamíny, vláknina, minerály a stopové prvky.

Sladkosti: Problém pre potenciu, hlavne pre priechodnosť ciev a hladinu testosterónu, predstavuje aj nadmerné množstvo zložených cukrov v tele. Tie jednoduché sú pre telo bezproblémové, ale problém je práve s tými, ktoré sú obsiahnuté v sladkostiach. Vyhýbajte sa teda hlavne koláčom, zákuskom, tortám, nekvalitným čokoládam či sladeným cereáliám.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Mastné a tučné jedlá: Problematický je nielen cukor, ale aj tuk, hlavne v podobe tzv. trans-tukov. V nadmernom množstve sú ale problematické aj iné tuky, nakoľko tie tiež prispievajú k zvýšeniu cholesterolu v krvi. Výsledkom je upchávanie ciev, ale aj metabolické problémy, ktoré pôsobia na libido. Ťažké jedlá navyše zvyšujú únavu a znižujú energiu, aj tú sexuálnu.

Pivo a diétne limonády: Alkohol ako taký je pre potenciu problémom, no najviac si škodíte vtedy, ak pijete príliš veľa piva. Dôvod je jednoduchý, pivo totiž obsahuje z chmeľa a sladu príliš veľa fytoestrogénov, ktoré u mužov tlmia libido a znižujú plodnosť. Problém sú aj tzv. diétne limonády, ktoré obsahujú namiesto cukru umelé sladidlá, ktoré sú ešte horšie.

Potraviny s vysokým obsahom fytoestrogénov: Nielen pivo, ale aj mnoho iných potravín a surovín v bežnom jedálničku obsahuje nadmerné množstvo pre muža negatívnych fytoestrogénov. Vyvarujte sa hlavne sóje, ľanovým semienkam, sezamovým semienkam, potravinám s obsahom ovsa a tiež tým, ktoré obsahujú jačmeň.

NIELEN ČO, ALE AJ AKO JETE

Pri vyššie spomínaných potravinách zálež veľmi aj od toho, ako často ich konzumujete a v akom množstve. Občasne vám samozrejme ublížiť nemôžu, ale určite by ste sa ich mali vyvarovať z hľadiska dlhodobej a pravidelnej konzumácie.

Moje vlastné skúsenosti pri zlepšení potencie

Moje vlastné skúsenosti pri zlepšení potencie Ja sám som mal v minulosti nemalé problémy s potenciou a to tak s nízkym sexuálnym apetítom, ako aj s nedostatočnou erekciou a ejakuláciou. Našťastie som si vedel pomôcť a tak mám dostatok skúsenosti s tým, čo funguje viac a čo menej.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak chcete pomôcť svojej potencii efektívne, zamerajte sa aj na tieto možnosti riešenia:

Zákaz alkoholu a fajčenia: Nielen potraviny, ale aj iné externé faktory pôsobia na potenciu a najviac negatívne práve alkohol a cigarety. Čo sa týka prvej veci, snažte sa alkohol obmedziť naozaj na minimum. Cigarety sú zlo samo o sebe, tie zanechajte úplne.

Dostatok oddychu a spánku: Veľa mužov tento faktor podceňuje a to je chyba. Nadmerné vyčerpanie organizmu sa prejaví nedostatkom energie a to vrátane tej sexuálnej. To sa odráža potom hlavne v nízkom libide, ale aj v problémoch s kvalitným stoporením.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Koniec rutiny a stereotypu: Stabilita je dobrá vec, ale udržiavať vzťah napríklad v sexuálnej oblasti bez zmien, to je cesta do pekla. Nebojte sa zapojiť partnerku do nových sexuálnych hier, skúste nové polohy, doprajte si vášnivú či romantickú zmenu. Vaše libido sa poteší, uvidíte.

Sila prírody: V neposlednom rade mi veľmi pomohla aj samotná príroda a nejde teda vôbec o žiadnu frázu. Neverili by ste, ale čaje či odvary niektorých ázijských či juhoamerických rastlín robia naozaj veľké divy. Pohodlnejšou cestou je skúsiť výživové doplnky vo forme tabliet, ktoré ich tiež obsahujú.

Ako fungujú tabletky na potenciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na potenciu a prečo ich odporúčam Ako som povedal už vyššie, mne sa najviac osvedčila kombinácia viacerých spôsobov a typov riešenia problematickej potencie. K potravinám sa na podporu potencie hodia aj voľnopredajné tabletky s prírodným zložením.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ich vplyv na sexuálne zdravie je založený na prirodzenom princípe:

  • Zloženie tabliet je namixované z výťažkov a extraktov rastlín patriacich medzi prírodné afrodiziaka, pričom ako pomocné látky tu sú obsiahnuté aj aminokyseliny či minerály

Ako som povedal vyššie, ide o prípravky, ktoré nie sú založené na syntetických látkach, ale naopak, sú tu látky pochádzajúce z rastlín. Tabletky obsahujú napríklad rastliny ako Kotvičník zemný, Maca, Saw Palmetto či Ženšen, konkrétne extrakty z nich. Ide o rastliny známe už niekoľko storočí ako veľmi účinné afrodiziaka.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ich prírodné zloženie zároveň mužom prináša niekoľko výhod:

v prvom rade ide o dostupnosť, nakoľko tieto tabletky získate bez predpisu a dajú sa kúpiť voľne aj mimo lekárne, najlepšie priamo od výrobcu
druhým benefitom je, že sa nemusíte obávať žiadnej bolesti hlavy či iných nežiaducich účinkov typických pre prípravky syntetického pôvodu
prípravky sa dajú užívať jednorazovo priamo pred pohlavným stykom, ale aj dlhodobo a pravidelne každý deň

Moje vlastné skúsenosti s tabletkami boli najviac pozitívne a viditeľné práve pri dlhodobom užívaní a to isté odporúčam aj vám. Ak vhodne skombinujete zlepšenie životosprávy, zmeny v jedálničku a takúto prírodnú podporu, urobíte pre svoju potenciu naozaj maximum.

KOMPLEXNÉ ÚČINKY NA PODPORU POTENCIE

Aby som nezabudol na ten najlepší benefit prípravkov spomínaných vyššie a to je komplexný vplyv. Môžete si totiž vybrať nielen tabletky na špecifickú oblasť, napríklad na erekciu, ale aj so širšími účinkami, napríklad aj na ejakuláciu, libido a podporu spermatogenézy či prostaty.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ja sám mám pomerne bohaté skúsenosti s viacerými značkami tabliet a prípravkov, ktoré sú na našom trhu. Niektoré účinkujú veľmi dobre a som s nimi naozaj veľmi spokojný, no sú tu aj také, ktorých vplyv nie je príliš dostatočný a viditeľný. Najlepšie je staviť na overené značky, ktoré majú pozitívne referencie.

Pochopiteľne, tieto prípravky treba vnímať tak, že podobne ako pri potravinách, ani tabletky obsahujúce prírodné látky nie sú náhradou nejakej lekárskej liečby. Ako prirodzená podpora sú však skvelou alternatívou. Toto sú tie, ktoré u mňa účinkovali najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.85

13 Hodnotení