Priemerná dĺžka sexu

Priemerná dĺžka sexu

Dĺžka sexuálneho styku je téma, ktorá je tak trocha ošemetná. Optimálna dĺžka sexu je v prípade každého človeka iná, takže kým jedna dvojica si musí sex vychutnávať aj niekoľko desiatok minút, niekomu inému môže stačiť aj jednoduchá rýchlovka. Najlepšie je, ak doba milovania vyhovuje obom partnerom a zároveň obaja dosiahnu kvalitný orgazmus.

Práve s tým, spoločne s intenzívnym sexuálnym vzrušením, má priemerná dĺžka sexu najväčší vplyv. To je aj dôvod, prečo som sa začal touto témou viac zaoberať a zistil som, že mnoho mužov aj žien má jednoducho sex príliš krátky na to, aby si ho mohli naplno užiť.

Pochopiteľne, netvrdím, že čím dlhší je sex, tým lepšie. Na druhú stranu, všetko si žiada čas a to platí hlavne v prípade ženského orgazmu. Ak vás zaujíma priemerná dĺžka sexuálneho styku, ale aj to, aké faktory na dĺžku milovania vplývajú a ako si sex predĺžiť, čítajte ďalej.

Aká je priemerná dĺžka sexu a aký má význam

Aká je priemerná dĺžka sexu a aký má význam Dĺžka sexu súvisí v prvom rade s osobnou preferenciou partnerov ohľadom spôsobu sexuálnej stimulácie a s praktikami, ktoré najčastejšie používajú. V druhom rade závisí sex od toho, či sa pár venuje dlhej predohre, alebo či ide o jednoduchú príležitostnú rýchlovku.

  • Priemerná dĺžka pohlavného styku sa u nás pohybuje od 5 do 7 minút, pričom obvykle platí, že najkratšiu dobu sexu majú páry v nízkom a vysokom veku
  • Pokiaľ ide o ideálnu dĺžku sexu, predstavy väčšiny mužov a žien sa od reality trocha líšia, ako ideálne trvanie milovania si väčšina ľudí volí interval od 7 do 13 minút
  • Dĺžka sexu nemá zväčša nič spoločné s mužským orgazmom, pri ženskom je to ale inak

Hoci sa mnoho mužov uspokojí so sexom na pár minút, platí, že ženám takýto rýchly sex naozaj nemôže ani fyziologicky stačiť. Malo by preto platiť, že hoci nebudete sex umelo predlžovať, bude dostatočne dlhý tak, aby si žena mohla vychutnať predohru, dostatočne dlho aj intenzívne vzrušenie a aby mohla mať orgazmus presne podľa svojich predstáv.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak by som vychádza z mojej skúsenosti, odporúčal by som takýto priebeh:

predohra by mala trvať určite aspoň niekoľko minút, minimálne 3 až 5 minút potrebuje žena, aby sa dokázala vzrušiť natoľko, že môže prísť k pohlavnému styku
samotný sex by mal vrátane striedania polôh trvať aspoň 6 až 9 minút, odporúčam nestriedať viac, než tri polohy, čím viac spoločných dotykov, tým lepšie
na záver je najlepšie zostať už len v jednej polohe, ideálne tak, aby mohol muž stimulovať u ženy napríklad klitoris a aby sa ho aj ona mohla dotýkať na tele

NIE SÚ TO PRETEKY, ALE ANI MARATÓN

Najdôležitejšie je, aby muži ani ženy nebrali dĺžku pohlavného styku ako nejaké číslo pre porovnanie a nesnažili sa ho nejakým spôsobom brať ako limit. Sex by nikdy nemal byť o tom, aby ste to mali čo najskôr za sebou, no bežne erekcia tiež netrvá dlhšie ako 15 minút.

Čo vplýva na dĺžku sexu

Čo vplýva na dĺžku sexu Podobne, ako aj kniha má svoj úvod, jadro a záver, mal by byť sex tak dlhý, aby ste stihli všetko. Je tu však viacero faktorov, okolností a príčin, ktoré môžu dĺžku sexu neprirodzene skrátiť, prípadne naopak, spôsobiť jeho predĺženie tak, že možno vôbec nepríde k orgazmu.

Tu sú veci, ktoré dĺžku sexuálneho styku ovplyvňujú najviac:

Libido: Pojem libido znamená chuť na sex a sexuálny apetít. Ide o faktor, ktorý je prítomný u oboch pohlaví a platí, že príliš malé aj veľké libido skracujú dĺžku sexu. Ideálne je udržiavať ho v norme a to aj životosprávou.

Kvalita erekcie: Tvrdosť stoporenia a aj schopnosť jeho udržania, čo sa nazýva aj kvalita erekcie, sú síce typicky mužským faktorom, no ovplyvňujú aj ženu. Ak nie je erekcia zdravá a dostatočne dlhá, významne to skracuje dobu styku.

Fyzická kondícia: Zabúdať by sme nemali ani na fyzickú kondíciu. Sex je totiž špecifickým druhom cvičenia a pokiaľ nebudete mať dostatok síl vo svaloch alebo pri dýchaní, limituje vás to. Čím je kondícia lepšia, tým dlhšie sa vydržíte milovať.

Ochorenia pohlavnej sústavy: U mužov môžu byť zápaly žaluďa alebo krátka uzdička dôvodom predčasnej ejakulácie, ktorá významne skracuje sex. U žien zas na to vplývajú gynekologické infekcie a nedostatočné zvlhčenie pošvy.

Striedanie polôh a praktík: Posledným dôležitým faktorom vplývajúcim na dĺžku sexu je striedanie polôh a používanie rôznych praktík. Platí, že čím je sex zaujímavejší a využíva viac možností, vrátane sexuálnych pomôcok, tým je dlhší.

Najčastejšie otázky o dĺžke sexu

Najčastejšie otázky o dĺžke sexu Bol sex príliš krátky alebo naopak príliš dlhý? Mohla mať doba milovania súvis s tým, že muž či žena dosiahli alebo nedosiahli orgazmus? Téma dĺžky pohlavného styku púta pozornosť na viacerých internetových fórach a v diskusiách. Tu sú najviac kladené otázky:

Vo filmoch pre dospelých trvá sex niekedy aj pol hodinu. Je to reálne?

Pre extra skúsených mužov a ženy možno aj áno, ale až pol hodinu sexovať si vyžaduje naozaj extrémnu kondíciu a bez nejakých podporných prípravkov to pôjde asi ťažko. Neberte si preto príklad z toho, koľko trvajú filmy pre dospelých, ide skrátka o herecký výkon.

Aká dlhá je doba, ktorá sa u muža pokladá za predčasnú ejakuláciu?

Najčastejšie je to doba do 1 až 2 minút, niektoré zdroje uvádzajú ako príliš rýchlu ejakuláciu aj tú, ktorá príde do 3 minút od začiatku sexuálnej stimulácie. Ak sa vám prihodí takto rýchle vyvrcholenie pravidelne, mali by ste už uvažovať o tom, že to začnete nejako riešiť.

Môže častá masturbácia spôsobiť predĺženie pohlavného styku?

Kým u mužov jednoznačne áno, u žien sa nedá povedať všeobecná odpoveď. Ukazuje sa však, že ak muž príliš často masturbuje, postupne sa predlžuje čas do ejakulácie, nakoľko si trénuje aj vzrušivosť. U žien k tomu efektu väčšinou neprichádza, je to ale individuálne.

Aký vplyv na dĺžku pohlavného styku má vyšší vek?

Platí, že čím vyšší je vek partnerov, tým kratšie sex trvá, najmä v dôsledku horšej fyzickej kondície. Zároveň treba spomenúť druhú stranu mince, že u mužov rôzne kardiovaskulárne problémy predlžujú aj dobu do začiatku sexu. Je to hlavne kvôli horšiemu nástupu erekcie.

Je lepšie mať kratší sex viac často alebo dlhší sex len občasne?

To záleží vždy od individuálnej preferencie partnerov. Sex kratší než 5 minút napríklad žene neumožňuje dosiahnuť optimálne vzrušenie, takže aj keď bude častejší, sexuálny život to nezlepší. Istá pravidelnosť ale musí byť, takže ani príliš málo dlhšieho sexu nie je riešenie.

 

VPLYV DOBY VZŤAHU NA MILOSTNÝ ŽIVOT

Veľký vplyv na priemernú dĺžku sexu má aj doba vzťahu. Páry, ktoré sú spolu príliš krátko, majú sex viackrát, ale je kratší. Naopak, tie páry, ktoré majú spolu vzťah už niekoľko rokov, majú sex nepomerne dlhší, skúšajú viac praktík či polôh a snažia sa styk viac vychutnať.

Ako zlepšiť a podporiť dĺžku erekcie a sexu

Ako zlepšiť a podporiť dĺžku erekcie a sexu Ak chce muž predĺžiť svoje milovanie s partnerkou, mal by sa zamerať na dve veci. Prvou je kreativita a využitie fantázie pri výbere polôh či sexuálnych praktík. Druhá vec je o niečo náročnejšia a to predĺženie erekcie a doby do ejakulácie. Oboje sa dá riešiť.

V druhej oblasti mám ja sám pomerne dosť skúseností a rád sa o ne podelím:

na podporu prekrvenia penisu treba začať pozerať aj optikou životosprávy, takže fajčenie, alkohol, mastné jedlá, presolené jedlá a sladkosti by mali byť tabu
pokiaľ ide o problém s nestabilitou erekcie, nezabúdajte ani na psychologické faktory, napríklad stres, nervozita či únava sú veľké negatíva
v prípade, že máte problém s príliš rýchlou ejakuláciou, skúste na úvod sexu pohár vína, prípadne masturbáciu s vyvrcholením, mali by ste potom vydržať dlhšie
pohyb je základ pre dostatočnú fyzickú kondíciu v posteli, rovnako tak pomáha v boji proti nadváhe, čo je ďalší negatívny faktor
príroda sama dáva tiež k dispozícii dostatok prostriedkov, napríklad rôzne afrodiziakálne rastliny predlžujúce erekciu alebo odďaľujúce ejakuláciu

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Ak hovoríme o využití sily prírody aj na predĺženie sexu, potom by som sa rád s vami podelil o svoju skúsenosť so špeciálnymi tabletkami na predĺženie erekcie. Pôsobia jednak na zlepšenie a predĺženie samotného stoporenia, ale zároveň aj na oddialenie ejakulácie.

Nejde o žiadne placebo, naopak, zloženie je veľmi zaujímavé:

  • Základom je podpora prekrvenia a dlhodobejšieho udržania krvi v penise pomocou aminokyselín a prírodných afrodiziak, sekundujú im látky pôsobiace aj na vzrušenie

Prípravky pôsobia na obe už skôr spomínané oblasti. Kombinácia prírodných afrodiziak typu Maca s aminokyselinami ako L-Citrulín zlepšuje prekrvenie penisu, takže pevná erekcia trvá dlhšiu dobu a predlžuje sa tak aj sex. V druhej oblasti majú svoj podiel zas rastlinné extrakty typu Pestrec mariánsky alebo Všehoj ázijský, ktoré upokojujú nervovú sústavu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Navyše, okrem prírodného zloženia majú tabletky aj tieto tri výhody:

tabletky majú širšie pôsobenie, aspoň v prípade väčšiny značiek, takže okrem vplyvu na stoporenie môžu pomáhať aj na vyššie libido
veľkou výhodou je tiež možnosť dlhodobého užívania a to bez nejakých vážnejších problémových účinkov alebo vedľajších efektov
tabletky si viete kúpiť bez predpisu, nakoľko ide o voľne dostupné a voľne predajné prípravky, nepotrebujete na to ani lekárske vyšetrenie

Práve ak ide o kúpu, majú tieto prípravky v zálohe veľmi silný tromf. Okrem toho, že ich viete kúpiť osobne v lekárni, tie najlepšie značky už majú aj oficiálne eshopy, takže si ich viete objednať priamo z pohodlia domova.

SNAŽTE SA AJ V TECHNIKE MILOVANIA

Samotné prípravky síce môžu zlepšiť erekciu a oddialiť vyvrcholenie, ale netreba zabúdať ani na to, že všetko máte v rukách stále len vy. Snažte sa, aby sex nebol nezáživný alebo bez fantázie, skúšajte rôzne zaujímavé polohy či sexuálne hry a uvidíte, že čas sa predĺži.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Prejdime teraz do praxe, nakoľko ja sám mám dostatok skúseností s kategóriou prípravkov spomínaných vyššie. V minulosti som totiž riešil aj problémy s nedostatočne dlhou erekciou a tiež trocha rýchlou ejakuláciou. Skúšal som rôzne spôsoby riešenia, no práve tabletky sa mi osvedčili najviac a to z viacerých dôvodov.

Jednoduchosť užívania, komplexný účinok a dlhodobejší efekt, to boli atribúty, ktoré ma presvedčili. Neplatilo to ale bohužiaľ pri všetkých značkách, niektoré boli v praxi dosť slabé. Ak sa chcete inšpirovať, tu sú prípravky, s ktorými som bol naopak veľmi spokojný:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.83

6 Hodnotení