Proerecta Shot: Moje skúsenosti a recenzia nápoja pre okamžitú podporu erekcie

Proerecta Shot: cena + zloženie, účinky a aké dávkovanie

Proerceta Shot je doslova revolúciou v ponímaní podporných prostriedkov na zlepšenie potencie a erekcie pre každého muža, komu sa z času na čas v spálni stane, že jeho mužnosť zlyhá. Máte problém s tým, že vaše stoporenie nastupuje príliš neskoro? Alebo s tým, že erekcia trvá krátko? Alebo s tvrdosťou penisu a ochabovaním erekcie?

Ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali áno, potom je Proerecta Shot presne to, čo potrebujete a čo by ste mohli využiť. Ako už hovorí aj názov, nejde o žiadne klasické tabletky či kapsule, ale o nápoj v objeme 60 ml, ktorý sa vypije doslova „na ex“.

Dôležitou vlastnosťou tohto prípravku je, že má čisto bylinné prirodzené zloženie. Nenachádzajú sa tu žiadne rizikové syntetické látky a prísady, takže aj užívanie je bezproblémové. Ak chcete vedieť viac, tu je moja recenzia Proerecta Shot.

Doba testovania produktu2 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinkyuž do 60min
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 dní
Lepšia alternatívaStoporex Shot
Cena5,99 €
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Proerecta Shot: Výrobca a pôvod Značka Proerecta nie je žiadnou neznámou, muži určite poznajú tabletky s bylinným zložením, či už vo verzii Klasik alebo Long, ktoré slúžia tiež na podporu sexuálneho zdravia a výkonnosti v posteli. Za značkou je spoločnosť eMarkest, ktorá sa venuje doplnkom výživy už od roku 2010, čiže ide o dostatočne overeného a známeho producenta.

Firma za dobu svojej existencie na trhu predala už cez 200 tisíc balení svojich produktov a vyše 50 tisíc mužov už môže povedať, že má skúsenosť s jej podpornými prostriedkami na erekciu a potenciu. Všetky produkty a prípravky spoločnosti spĺňajú tie najprísnejšie kritéria a podmienky a sú riadne ohlásené a certifikované úradmi.

Stoporex Shot

Shot na erekciu a výkon
  • Erekcia
  • Libido
  • Energia

Zloženie a účinné látky

Proerecta Shot: Zloženie a účinné látky Ako som povedal už na úvod, Proerceta Shot je bylinný nápoj. To v praxi znamená, že ako aktívne a účinné látky sú tu využívané rastlinné a bylinné extrakty, čo je veľmi podobné, ako aj pri tabletkách tejto značky. Naopak, to, čo tu určite nenájdete, sú nejaké syntetické liečivá, ktoré by mohli so sebou priniesť aj riziko nežiaducich účinkov.

Tu je prehľad celého zloženia a dôležitých aktívnych látok:

L-Arginín a L-Citrulín: Z pohľadu objemu sú najdôležitejšou látkou nápoja Proerecta Shot aminokyseliny L-ArginínL-Citrulín. Ide o látky, ktoré podporujú tvorbu oxidu dusnatého, čo je špecifická látka zodpovedná za roztiahnutie ciev a intenzívnejší krvný obeh. Vďaka vysokej koncentrácii oboch týchto aminokyselín je efekt na rýchlejšiu, dlhšiu a pevnejšiu erekciu po vypití Proerecta Shot naozaj viditeľný a aj dlhodobý.

Kotvičník: Tribulus Terrestris zrejme nemusím žiadnemu mužovi predstavovať. Ide o bylinku hojne využívanú v čajoch aj rôznych doplnkoch výživy určených pre mužov, či už na zlepšenie fyzickej výkonnosti alebo na podporu sexuálnych funkcií. Extrakt z tejto rastliny je významnou súčasťou zloženia Proerecta Shot a to kvôli účinku na libido, potenciu a stoporenie. Rastlina totiž podporuje hladinu hormónu testosterón.

Ženšen: Všehoj ázijský, u nás známy ako Ženšen, patrí medzi ďalšie dôležité zložky, ktoré sa nachádzajú v produkte Proerecta Shot a to v podobe extraktu z koreňa rastliny. Ženšen pomáha na celkovú vitalitu a výkonnosť organizmu, čo sa týka sexuálneho zdravia, má najmä stimulačné účinky na sexuálnu aktivitu, vitalitu, libido a tiež na lepšie prekrvenie genitálií a celej oblasti pohlavného systému. Pomáha tak na lepšiu erekciu.

Rozchodnica: Rozchodnica ružová je bylinka, ktorá patrí medzi adaptogény, čo v praxi znamená, že pomáha na zmiernenie stresových a negatívnych vplyvov na telo. Zmyslom obsahu extraktu z nej v prípravku Proerecta Shot je zvýšenie vitality, bdelosti a aktivity. V nápoji má význam pre okamžitý „boost“ vitality a pocitu energie a zároveň pre potlačenie všetkých negatívnych faktorov zhoršujúcich erekciu a libido.

Guarana: Guaranu asi netreba príliš predstavovať, no možno ju úplne nepoznáte podľa jej slovenského názvu a to Paulínia nápojová. Táto rastlina je obsiahnutá v Proerecta Shot ako extrakt zo semien, pričom tie obsahujú kofeín, taníny, katechíny a ďalšie stimulanty. Výsledkom je zvýšenie sexuálnej vitality a celkové nabudenie nervového systému a organizmu, čo sa prejaví aj zvýšenou sexuálnou výkonnosťou.

Hroznové jadierka: Poslednou zložkou Proerecta Shot je extrakt z hroznových jadierok. Hoci táto zložka je v porovnaní s konkurenciou používaná málo, v produktoch značky Proerecta sa vyskytuje pomerne hojne. Dôvodom je, že sa tu nachádzajú taníny a iné prírodné zlúčeniny, ktoré zlepšujú prietok krvi v cievach a stimulujú krvný obeh. Je tu tiež niekoľko antioxidantov, ktoré pomáhajú na zdravie srdca ako aj ciev.

Ak chcete poznať konkrétne zloženie látok v prípravku, tu je:

Látka:Množstvo
Arginín500 mg
Citrulín507 mg
Tribulus extrakt400 mg
Extrakt ženšenu310 mg
Ext. hroznových jadierok200 mg
Rhodiola rosea ext.100 mg
Guarana80 mg

ĎALŠIE PRÍDAVNÉ ZLOŽKY

Pokiaľ ide o ďalšie zložky, okrem tých aktívnych sa v nápoji Proerecta Shot nachádzajú aj niektoré doplnkové prísady. Ide konkrétne o vodu, cukor, kyselinu citrónovú, príchute a niektoré konzervanty. Nie sú tu však žiadne škodlivé farbivá alebo arómy.

Dávkovanie a užívanie

Proerecta Shot: Dávkovanie a užívanie To, v čom Proerecta Shot rozhodne vyniká najviac, je jednoduché dávkovanie a užívanie. Jedná sa o nápoj, čiže má tekutú formu, nemusíte sa teda trápiť s nejakými tabletkami a ich prehĺtaním a zapíjaním. Nápoj sa pije jednorazovo a naraz celý jeho objem.

  • 1 dávka = 1 fľaštička. Maximálna denná dávka prípravku je práve 1 fľaštička
  • Pred otvorením odporúča výrobca fľaštičku Proerecta Shot dobre pretrepať, aby prišlo k premiešaniu zložiek, potom fľaštičku otvorte, vypite „na ex“ a to je celé

Po vypití nie je nevyhnutné nápoj zapíjať už ničím iným, má celkom lahodnú chuť s miernym broskyňovým podtónom, aspoň mne sa tak zdalo. Výrobca odporúča vypiť tento „shot“ zhruba 30 minút pred plánovanou sexuálnou aktivitou, ja sa k tomu prikláňam tiež. Niekedy som síce prvé účinky spozoroval aj skôr, ale toto je optimálna doba.

Stoporex Shot

Shot na erekciu a výkon
  • Erekcia
  • Libido
  • Energia

Účinky

Proerecta Shot: Účinky Prejdime teraz viac do praxe, čo je presne to, čo zaujíma asi najviac mužov. Proerecta Shot je výrobcom definovaný ako bylinný nápoj určený pre kvalitnejšiu erekciu. Vďaka naozaj širokému zloženiu a bohatému zastúpeniu viacerých látok však má oveľa komplexnejšie účinky, hoci v každej oblasti majú individuálnu intenzitu.

Tu sú tri dôležité oblasti, kde má Proerecta Shot svoje účinky:

Podpora pevnej a kvalitnej erekcie

Prvým a rozhodne tým najviac viditeľným účinkom, čo môžem potvrdiť aj na základe vlastnej skúsenosti, je podpora kvalitnej erekcie a stoporenia penisu. Tento účinok sa prejavuje prakticky už od prvého vypitia nápoja a čím pravidelnejšie a dlhodobejšie budete Proerecta Shot užívať, tým bude podľa mňa viditeľnejší. Po vypití nápoja by ste mali pocítiť silnejšie prekrvenie pohlavného údu a teda aj kvalitnejšie stoporenie.

Prečo odporúčam Proerecta Shot? na základe mojich osobných skúseností a dlhodobých testov viacerých produktov, nápoj Proerecta Shot naozaj fungujú

Stimulácia sexuálneho apetítu

Druhou oblasťou, kde je hlavne pri pravidelnejšom a dlhšom užívaní viditeľný efekt, je oblasť zlepšenia libida a sexuálneho apetítu. Tento účinok je tiež veľmi viditeľný a to aj kvôli naozaj kvalitnému zloženiu, nakoľko v Proerecta Shot sa nachádza množstvo bylinných afrodiziak, ktoré majú stimulačné a povzbudzujúce účinky a vplývajú aj na hladinu testosterónu. Stimulácia libida spolu s nabudením vitality má veľmi nástup.

Predĺženie doby pohlavného styku

Tretí účinok, ktorý by mal spolu s užívaním Proerecta Shot nastúpiť, je predĺženie doby sexu, čiže pohlavného styku. Tento účinok vyplýva práve z dvoch predošlých oblastí, čiže zlepšenie erekcie a predĺženie doby stoporenia, ale aj zvýšenie sexuálneho apetítu, čiže libida. To spoločne pôsobí na to, že viete vydržať dlhšie súložiť až do prvej ejakulácie. Aký je účinok v praxi? Na mojej koži som pocítil zlepšenie, som spokojný.

VIAC AKO 95 % SPOKOJNOSŤ MUŽOV

Výrobca Proerecta Shot na svojej webstránke uvádza hodnotenia mužov, ktorí už prípravok vyskúšali. Dobrou správou je, že absolútna väčšina týchto hodnotení je pozitívna, konkrétne až 95 %. Je to pozitívne preto, že to ukazuje, že prípravok má kvalitu.

Nežiaduce účinky

Proerecta Shot: Nežiaduce účinky Čo sa týka užívania, jednoduchá forma nápoja so sebou prináša bezproblémové dávkovanie. Druhou otázkou však je, či sa nevyskytujú nejaké ťažkosti, napríklad zažívacieho typu alebo problémy s alergickými reakciami. Tu treba povedať, že aj vzhľadom na bylinné zloženie Proerecta Shot, sú nežiaduce účinky minimálne.

Výrobca sám udáva, že prípravok je bez závažnejších vedľajších účinkov. Nemusíte sa báť žiadnych otravných bolestí hlavy a ani prudkých návalov tepla či začervenania pokožky. Jediné, čo sa môže vyskytnúť v prípade Proerecta Shot, je precitlivenosť na niektorú z rastlín, je to však ojedinelé. Na užívanie prípravku si rýchlo zvyknete.

Balenie a cena

Proerecta Shot: Balenie a cena Samotné balenie jedného Proerecta Shot má objem 60 ml, ide na prvý pohľad o malú plastovú fľaštičku na jednorazové použitie s jednoduchým uzáverom. Ten stačí otvoriť a fľaštičku vypiť. Výrobca má v ponuke len jeden druh balenia, no viete si zakúpiť aj výhodnejšie balenia obsahujúce 8 alebo 16 shotov, čiže 8 alebo 16 dávok.

Tu je porovnanie všetkých možností s ich cenovým prehľadom:

Typ balenia:Cena za balenie:Cena za shot:Ušetríte:Overená kúpa:
1x Shot5,99 €5,99 €Chcem skúsiť
8x Shot40 €5,00 €8 €Chcem skúsiť
16x Shot73,60 €4,60 €22 €Chcem skúsiť

Ako vidíte, cena za 1 balenie s pribúdajúcimi baleniami postupne klesá a tak sa viete dostať z cenovky 6 € až na 4,5 €. Vzhľadom na to, že značka Proerceta nie je vôbec žiadnou neznámou a neoverenou novinkou, odporúčam nebáť sa a objednať si niektoré z väčších balení, čiže buď s 8 alebo so 16 dávkami. Nebojte sa, nejde o riziko.

Odporúčam: cenovo najvýhodnejšie balenie 16-shotov, kde ušetríte až 22 EUR!!

Kde kúpiť

Proerecta Shot: Kde kúpiť Podobne, ako je tomu v prípade tabliet od tohto výrobcu, aj Proerecta Shot si viete zakúpiť priamo z oficiálneho eshopu www.proerecta.com, kde spravíte objednávku doslova za pár minút a kliknutí. V lekárni si prípravok nezakúpite, nakoľko výrobca sa rozhodol pre jeho exkluzívnu distribúciu iba prostredníctvom vlastného kanála.

Má to viacero výhod, či už ide o istotu originality, najlepšiu možnú cenu alebo o maximálne pohodlie pri nákupe. Nemusíte totiž nikam osobne chodiť, máte k dispozícii jednoduché rozhranie pre internetovú objednávku a aj viac možností platby či doručenia. Samozrejme, nákup cez internet šetrí čas, všetky informácie sa dozviete online.

Pokiaľ ide o moje skúsenosti s nákupom, tie sú len pozitívne, značka Proerecta má celý nákupný proces zvládnutý výborne a ostatní výrobcovia by si od nej mali brať príklad. K dispozícii je dokonca aj telefonická infolinka.

Diskrétne doručenie DOSTATOK BALENÍ NA SKLADE

Výhodou nákupu priamo od výrobcu a to v podobe internetového obchodu je skutočnosť, že sa nemusíte báť situácie, že by na sklade nebolo dostatok kusov balení prípravku. Práve naopak, odosielanie je takmer okamžité, čo urýchľuje dodaciu lehotu.

Online objednávka, doprava a doručenie

Proerecta Shot: Online objednávka, doprava a doručenie Ak ešte nemáte skúsenosti s online nákupom takýchto prípravkov, rozhodol som sa pre vás pripraviť krátky návod, ako na to. Objednávku viete spraviť cez počítač, notebook, tablet alebo cez smartfón. Proerecta Shot si tak objednáte aj z postele:

  • Najskôr si zvolíte počet balení prípravku, ktoré si chcete kúpiť
  • Potom zadáte zľavový kupón, ak ste ho obdržali od výrobcu
  • Vyplníte svoje kontaktné a osobné údaje a to vrátane adresy
  • Zvolíte spôsob dopravy a platby a objednávku už len odošlete

V prípade väčšej objednávky, konkrétne nad 60 €, neplatíte žiadne poštovné, ide teda o dosť výraznú úsporu. Čo sa týka doručovania, na výber máte Expres kuriéra od Slovenskej pošty alebo možnosť doručenia do najbližšej pobočky Zásielkovne. Doba doručenia sa pohybuje rádovo v dňoch, veľmi veľa závisí aj od toho, ako budete platiť.

Tu ponúka eshop na výber buď platbu na dobierku, čiže pri prevzatí zásielky, alebo vopred a cez internet. V tom druhom prípade je k dispozícii platba kartou alebo bankovým prevodom. Ak si zvolíte platbu na dobierku, rátajte s poplatkom navyše 1 €.

ABSOLÚTNE DISKRÉTNE BALENIE

Rád by som dodal, že tak, ako aj v prípade tabliet, aj nápoj Proerecta Shot je balený diskrétne. Na vonkajšom obale nie sú žiadne reklamy, označenie značky a ani nič také, čo by mohlo komukoľvek prezradiť, že ste si objednali prípravok pre mužov.

Najčastejšie otázky

Proerecta Shot: Najčastejšie otázky Čo sa týka ďalších praktických tém súvisiacich s prípravkom Proerecta Shot, pozrel som si viacero internetových fór a diskusií. Muži sa zaujímajú o účinnosť, riziká a komplikácie pri užívaní prípravku a o serióznosť výrobcu tejto značky. Keďže chcem, aby moja recenzia bola čo najkomplexnejšia, tu sú odpovede na najčastejšie z nich:

Ako dlho trvá štandardne doručenie produktu?

Vzhľadom na to, že pri nákupe z oficiálneho eshopu výrobcu je vždy dostatočné množstvo prípravkov Proerecta Shot skladom, nemalo by to byť viac, ako 2 pracovné dni, v ideálnom prípade teda do 48 hodín. Tu ale zdôrazňujem, že to nemusí byť vždy, veľa záleží aj od vyťaženosti kuriéra. Výrobca odosiela prípravok okamžite.

Existujú nejaké prekážky k užívaniu Proerecta Shot?

Hoci je tento prípravok založený na prírodných zložkách a má bylinné zloženie, treba rátať s tým, že sa môžu objaviť určité kontraindikácie. V prípade, že máte závažnejšie problémy s krvným tlakom, prekonali ste infarkt alebo mŕtvicu alebo trpíte nejakým ochorením srdca, poraďte sa s lekárom o tom, či môžete prípravok užívať.

Prečo je lepšia forma nápoja Proerecta Shot ako tabliet?

Výhoda nápoja má súvislosť predovšetkým s rýchlosťou vstrebania všetkých účinných látok. V prípade tekutín dokážu črevá vstrebávať všetky látky až dva krát rýchlejšie, čo je nezanedbateľný rozdiel, najmä ak ide o viditeľnejší nástup pozitívnych účinkov. Môžem to potvrdiť aj na vlastnej skúsenosti pri porovnaní s tabletkami.

Môžem produkt kombinovať s inými prípravkami?

Súčasne určite nie, nakoľko by mohlo prísť k prekročeniu maximálnych dávok pre niektoré spoločné látky v zložení, najmä ak ide o bylinné extrakty alebo aminokyseliny. Vzhľadom na to, že nápoj je ideálny vtedy, ak potrebujete rýchly efekt a bezproblémové užitie, môžete ho na striedačku užívať s tabletkami Proerecta, tak to robím aj ja.

Je Proerecta Shot určený na jednorazovú konzumáciu?

Áno, jeden takýto „shot“ sa rovná jednej dávke, fľaštičku treba vypiť naraz, nie je určená na postupnú konzumáciu. Ja som niečo také ani neskúšal, riadil som sa presne tými inštrukciami, ktoré sú aj na obale. Odporúčam „nešetriť“ a vypiť nápoj tak, ako je nastavený, len vtedy totiž môžete počítať s potenciálom maximálnych jeho účinkov.

Stoporex Shot

Shot na erekciu a výkon
  • Erekcia
  • Libido
  • Energia

Skúsenosti

Proerecta Shot: Skúsenosti Proerecta Shot je svojim spôsobom priekopníkom, nakoľko konkurencia na trhu takmer nie je a v dobe, kedy ho výrobca uvádzal do praxe, bol prvým svojho druhu. Ako však vidno podľa ohlasov mužov, výberom tohto bylinného nápoja na podporu erekcie nespravíte chybu. Z hľadiska účinkov na potenciu by vás nemal sklamať.

Jedna z mála vecí, ktoré sa však nápoju vytýkajú, je jeho vyššia cena. To platí hlavne vtedy, ak by ste si zvolili len balenie s 1 fľaštičkou, výberom väčších balení to čiastočne eliminujete. Pravdou však je, že za kvalitu sa proste platí.

Podľa reakcií a recenzií na internetových fórach a v diskusiách je kúpa Proerecta Shot dobrá voľba. Deklarované účinky sú dosahované s viditeľnou intenzitou, užívanie je bezproblémové, chuťovo je nápoj vnímaný pozitívne a jeho užívanie je štandardne bez komplikácií. Muži si pochvaľujú aj kúpu z pohodlia domova.

BEZ VYŠETRENIA A BEZ RECEPTU

Podobne, ako všetky podobné prípravky značky Proerecta, aj nápoj Proerecta Shot patrí medzi voľne predajné a voľne dostupné prípravky. Ide o doplnok výživy, čiže na jeho kúpu nemusíte absolvovať vyšetrenie u lekára a nepotrebujete recept.

Vlastná skúsenosť

Proerecta Shot: Vlastná skúsenosť Nápoj Proerecta Shot ma zaujal už na prvý pohľad, hlavne netradičná a zaujímavá forma boli to, prečo som sa rozhodol ho skúšať. Užíval som ho viac týždňov, dva až tri krát som si do týždňa dal nápoj, iné dni som zostal pri overených tabletkách.

Oproti nim mal nápoj tú výhodu, že už na prvý pohľad účinkoval rýchlejšie a to na celkové povzbudenie, zvýšenie pocitu energie a rovnako tak aj s ohľadom na zlepšenie erekcie. Dávkovanie bolo bezproblémové, nápoj Proerecta Shot mi chutil.

Kladne hodnotím intenzitu účinku na dĺžku erekcie a to predovšetkým s pribúdajúcimi dňami a dávkami, kde sa mi potvrdzuje, že čím dlhšie a pravidelnejšie sa Proerecta Shot užíva, tým intenzívnejšie a viditeľnejšie je jeho pôsobenie. Niekedy bol nástup účinku oveľa rýchlejší, ako 30 minút, trvanie bolo spravidla viac hodín.

Výsledok vlastného testovania

Proerecta Shot: Výsledok vlastného testovania Ako teda oznámkovať Proerecta Shot? Z hľadiska účinkov som s ním nadmieru spokojný, o tom niet pochýb. Podobne, ako všetky prípravky, aj tento ale vnímam komplexne a to sa zohľadní aj pri záverečnom ohodnotení na stupnici od 1 do 5.

  • Proerecta Shot odo mňa dostáva jednotku, ale je tam aj mínus

To mínus je hlavne za cenu, ktorá je, oproti bežným tabletkám a kapsulám, naozaj vyššia, najmä pri porovnaní jednorazovej dávky. Táto nevýhoda sa dá čiastočne eliminovať tým, že si kúpite väčšie balenia, kde už ušetríte, stále však bude cena za jednu dávku vyššia, ako pri perorálnych kapsulách. Je však adekvátna k účinkom prípravku.

Ak vám teda ide o kvalitu a pozeráte iba a len na čo najlepšie pôsobenie na erekciu, neváhajte ani minútu a pokojne Proerecta Shot vyskúšajte. Nemali by ste byť sklamaní ani z účinkov, ani z užívania a ani z iných praktických vlastností produktu. Okrem toho, že ide o naozaj originálnu formu, má Proerecta Shot aj kvalitné zloženie.

Zhodnotenie

Proerecta Shot Zhodnotenie Moje záverečné hodnotenie bylinného nápoja Proerecta Shot na lepšiu erekciu sa bude niesť v pozitívnom duchu. Deklarované účinky určite naplní, má oveľa pohodlnejšie dávkovanie a užívanie a pokiaľ ide o jeho fungovanie na erekciu, nesklame vás.

Rovnako tak pozitívne oceňujem jednoduchý nákup, nakoľko nemusíte chodiť za lekárom a ani niekam osobne do lekárne, prípravok si viete zakúpiť cez oficiálny eshop výrobcu. Jediným menším mínusom je o niečo vyššia cena oproti kapsulám, to je však prirodzená daň za iné výhody, najmä pokiaľ ide o pohodlnejšie používanie.

Toto sú najzásadnejšie plusy a benefity Proerecta Shot:

  • prírodné zloženie, ktoré je navyše z pohľadu obsahu kvalitné
  • rýchla a jednoduchá kúpa z pohodlia domova aj cez smartfón
  • komplexný vplyv na mužskú potenciu, erekciu, libido aj vitalitu
  • minimálne množstvo kontraindikácií a nežiaducich účinkov

Oproti tabletkám stačí Proerecta Shot len otvoriť a vypiť, nemusíte nič presne dávkovať, nemusíte nič prehĺtať a potom zapíjať a aj skladovanie je oveľa jednoduchšie. Forma nápoja je jednoduchšou, rýchlejšou a pohodlnejšou alternatívou ku klasickým perorálnym kapsulám. Navyše, na trhu prakticky takmer neexistuje konkurencia.

Vzhľadom na formu je rýchle aj vstrebanie jednotlivých aktívnych zložiek, čo sa prejaví na pomerne rýchlym nástupu účinku, najmä pokiaľ ide o libido a erekciu. Osobne som bol príjemne prekvapený vplyvom na dĺžku pohlavného styku, v tomto má Proerecta Shot u mňa plusový bod. Za mňa je to jasné: odporúčam všetkými desiatimi.

Stoporex Shot

Shot na erekciu a výkon
  • Erekcia
  • Libido
  • Energia

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.87

15 Hodnotení

Chcem kúpiť