Prostamol uno: Recenzia a moje skúsenosti so známymi tabletkami na prostatu

Prostamol uno zlozenie, ucinky, cena, davkovanie a recenzia

Ak máte ťažkosti s močením následkom nezhubného zväčšenia prostaty, patríte medzi pomerne širokú skupinu mužov s týmto problémom. Práve pre vás je v takom prípade určený Prostamol uno, čo je snáď jedna z najznámejších značiek na trhu v oblasti voľne dostupných prípravkov pre podporu prostaty.

Prostamol uno dnes užíva čoraz viac mužov práve kvôli rastúcej popularite a tá je následkom nielen reklamy, ale aj zaujímavých účinkov. Jedná sa o liek s prírodným zložením, ktorý je dostupný bez predpisu, čo má tiež určitý podiel na jeho popularite. Jednoduchá kúpa napríklad aj v internetovej lekárni zvyšuje jeho dostupnosť.

Ja sám som Prostamol uno videl v lekárni už mnohokrát a v ponuke ho majú spravidla všetky známejšie lekárne vrátane veľkých sietí typu Dr. Max a podobne. Ako tabletky účinkujú v praxi som si vyskúšal na vlastnej koži a výsledkom je táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

Prostamol uno: Výrobca a pôvod Za voľnopredajným rastlinným liekom Prostamol uno je známa farmaceutická spoločnosť Berlin-Chemie AG Menarini. Ide teda o riadne registrovaný prípravok na našom trhu od seriózneho producenta, nie je potrebné sa preto vôbec obávať o kvalitu zloženia a ani o kvalitu a pôvod účinných látok obsiahnutých v tabletkách.

Na kúpu nepotrebujete lekársky predpis, čo ale neznamená, že užívanie môže byť ľahkovážne. Prostamol uno sa môže užívať v I. a II. štádiu nezhubného zväčšenia prostaty, nie však v dekompenzačnej fáze benígnej hyperplázie prostaty. Liek ako taký je určený pre mužov, nie pre ženy a užívať ho môžu len dospelí muži.

Zloženie a účinné látky

Prostamol uno: Zloženie a účinné látky Prostamol uno je založený na obsahu jedinej látky a to Saw Palmetto, odborne Serenoa repens. U nás je možno táto rastlina známa skôr ako Serenoa plazivá a ide o menšiu rastlinu palmovitého typu, ktorej pôvodom je juhovýchodná oblasť USA, najčastejšie Florida. Pre svoje účinky sa rastlina používa v tradičnej medicíne už dlhé stáročia.

Čo sa týka jej vplyvu na ľudský organizmus, toto sú tie najdôležitejšie účinky:

Zlepšenie stavu vylučovacej a pohlavnej sústavy: Prvým a najdôležitejším účinkom je pôsobenie na vylučovaciu sústavu, u mužov konkrétne na močové cesty a na močový mechúr. S týmto pôsobením súvisí aj vplyv na prostatu, kde má Saw Palmetto schopnosť pôsobiť na nerakovinové zväčšenie prostaty. Môže tiež zmierňovať symptómy zápalu prostaty alebo zápalu močových ciest.

Posilnenie chuti na sex: Druhým dôležitým a zaujímavým účinkom je zvýšenie libida a to nielen u mužov, ale aj u žien. Saw Palmetto je účinné prírodné afrodiziakum a svojim pôsobením napríklad znemožňuje transformáciu testostéronu u mužov, čím udržuje jeho pôvodnú a stabilnejšiu hladinu. To má vplyv na vyšší sexuálny apetít.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Povzbudenie a zvýšenie vitality: Okrem povzbudenia libida prináša Saw Palmetto aj všeobecné povzbudenie organizmu. Ak máte pocit únavy, nedostatku energie a chcete zlepiť aj svoj fyzický výkon, je práve táto rastlina určite dobrou voľbou. Pochopiteľne, jej účinnosť závisí aj od vášho stavu a u každého muža môžu byť účinky v inej intenzite.

Zlepšenie stavu pokožky a vlasov: Jedným zo zaujímavých všeobecných účinkov Saw Palmetta je aj pôsobenie na pokožku a vlasy. Ak chcete zlepšiť kvalitu a zdravie pokožky, prípadne ak chcete obmedziť nadmerné vypadávanie vlasov, je táto rastlina vhodným prírodným prostriedkom.

Podpora tráviacej sústavy: Na zlepšenie chuti do jedla sa dá Serenoa repens využiť tiež, pričom za týmto účelom sa extrakt z rastliny predáva vo forme kvapiek do jedla. Rastlina však pôsobí napríklad pozitívne aj na dolnú časť tráviaceho traktu, najmä na hrubé črevo. Pomáha tiež detoxikovať pečeň, ktorá to z celého tela určite potrebuje najviac.

Ďalšie účinky: U žien môže Serenoa repens pomáhať na zmiernenie bolestí počas menštruácie a očisťuje mliečne žľazy. Pôsobí tiež na očistenie tela od voľných radikálov, takže má antioxidačné a detoxikačné účinky. Rastlina je aj účinné antiseptikum, čiže má protizápalové účinky.

V Saw Palmetto sa nachádzajú niektoré zaujímavé zložky a prírodné látky, najmä:

Fytosteroly: Tieto látky prírodného charakteru majú vplyv napríklad na zníženie hladiny cholesterolu v krvi a na zlepšenie priepustnosti ciev. V Saw Palmetto sa nachádzajú napríklad beta-sisterol, kampesterol, daucosterol a stigmasterol.

Flavonoidy: V Serenoa repens sú obsiahnuté aj flavonoidy, čo sú látky typické pre rastliny, ale aj pre niektoré druhy ovocia a zeleniny. Tieto látky pomáhajú na lepšiu imunitu, nakoľko majú protizápalový účinok, ale napríklad aj na ochranu buniek pred predčasným starnutím.

Mastné kyseliny: Mastné kyseliny sú pre náš organizmus prospešné a nevyhnutné, pomáhajú napríklad aj na správne fungovanie kardiovaskulárneho systému. V Saw Palmetto je ich viacero, napríklad kyselina olejová, palmitová, laurová alebo stearová.

Polysacharidy: Ako zdroj energie a zvýšenia vitality sú polyscharidy v Saw Palmetto veľmi dobrou voľbou. Zároveň sú tieto látky dôležitou stavebnou súčasťou buniek v tele a sú teda nevyhnutné pre správne fungovanie organizmu.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

JEDNOZLOŽKOVÉ VS. VIACZLOŽKOVÉ PRODUKTY

Prostamol uno sa odlišuje od mnohých konkurenčných značiek najmä v tom, že obsahuje len jednu účinnú látku a to extrakt z rastliny Saw Palmetto. V iných prípravkoch býva látok viac, ale ako si ukážeme pri účinkoch a skúsenostiach, ani táto cesta nemusí byť zlá.

Dávkovanie a užívanie

Prostamol uno: Dávkovanie a užívanie Užívanie Prostamol uno by malo byť najmä pravidelné a dlhodobé. Vzhľadom na to, že hlavná účinná látka je rastlinného pôvodu, pre viditeľné účinky je potrebné jej dlhodobé pôsobenie v tele a dosiahnutie istej koncentrácie.

  • 1 kapsula je 1 dávka. Za 24 hodín je maximálnou dennou dávkou práve 1 kapsula
  • Odporúčané je užiť kapsulu po jedle, prehltnúť ju v celosti a zapiť dostatočným množstvom tekutiny

Podľa výrobcu by k prvým viditeľným účinkom malo prísť zhruba po 6 týždňoch, kedy by sa malo dostaviť zlepšenie príznakov. Podľa toho, aké sú skúsenosti ostatných mužov, je tento termín realistický a oceňujem, že značka sa nesnaží realitu nijak prikrášliť, je to veľmi seriózny postoj.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Účinky

Prostamol uno: Účinky Prostamol uno je určený predovšetkým mužom, ktorí majú problém so zväčšením prostaty a trápia ich symptómy súvisiace s týmto stavom. Ide najmä o nutnosť častejšieho močenia, slabý alebo prerušovaný prúd moču, odkvapkávanie po vymočení sa, pocit neúplného vymočenia sa a aj poruchy sexuálnych funkcií.

Tabletky by mali účinkovať v týchto troch oblastiach:

Zdravá prostata a správna funkčnosť pohlavnej sústavy

Prvým účinkom je pomoc pri symptómoch benígneho zväčšenia prostaty a tiež pri symptómoch zápalu prostaty. Zároveň s tým by malo pravidelné a dlhodobé užívanie zlepšiť aj kvalitu sexuálnych funkcií. U mňa sa potvrdili oba účinky, ale nie v nejakej extrémnej podobe, skôr hodnotím účinnosť ako priemernú. Skúsenosti iných mužov sú v tomto ohľade veľmi podobné.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Podpora fungovania močovej sústavy

Druhým účinkom, ktorý nadväzuje na ten prvý, je podpora lepšieho fungovania močovej sústavy ako celku. Vzhľadom na pôsobenie na prostatu totiž ustupujú aj sprievodné javy a príznaky, ktoré súviseli so sťažením močením a močovými cestami. Tento účinok je viditeľný na podobnej úrovni, ako prvý spomínaný, u niektorých mužov v lepšej intenzite, u iných zas v horšej.

Prevencia

Nielen liečba už prepuknutých ochorení, ale aj preventívne pôsobenie do budúcnosti. To by mal byť tretí účinok Prostamolu uno, nakoľko liek by mal preventívne pôsobiť aj proti ďalšiemu zväčšovaniu tkaniva prostaty. Ja sám tento účinok posúdiť neviem, ale podľa skúseností iných mužov viem, že ho viacerí užívajú práve preventívne a chvália si ho. Nejaký vplyv teda určite má.

ÚPLNÝ ÚČINOK PO 3 MESIACOCH

Výrobca deklaruje, že úplný účinok možno dosiahnuť po 3 mesiacoch užívania Prostamol uno. Dĺžka liečby je podmienená pôvodom, závažnosťou a priebehom ochorenia, pričom nie je časovo limitovaná.

Nežiaduce účinky

Prostamol uno: Nežiaduce účinky Tak, ako všetky ostatné podobné lieky, aj Prostamol uno môže spôsobovať vedľajšie účinky, tie sa nemusia ale prejaviť u každého. Zriedkavým vedľajším účinkom sú žalúdočné ťažkosti, ktoré môžu postihovať menej ako 1 z 1000 osôb. U mňa konkrétne sa počas užívania našťastie tento nežiaduci účinok nevyskytol, ale u iných mužov sa aspoň na úvod objavil.

Druhým problémom môže byť alergická alebo precitlivená reakcia na Serenoa repens, čiže na hlavnú a v tomto prípade jedinú účinnú látku v tabletkách. V tomto prípade ale nejde o typický nežiaduci účinok lieku, nakoľko samotná alergická reakcia nie je jeho chybou, ale individuálnym faktorom.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

POZOR NA KONTRAINDIKÁCIE

Pred začiatkom užívania si treba dať pozor na kontraindikácie či interakcie s inými liekmi. Pokiaľ užívate iné lieky, mali by ste užívanie Prostamolu uno konzultovať s lekárom. Prečítajte si tiež príbalový leták ohľadom ďalších kontraindikácií.

Balenie a cena

Prostamol uno: Balenie a cena Prostamol uno som videl zatiaľ v dvoch baleniach a to v balení s 30 kapsulami a v balení so 60 kapsulami. Podľa príbalového letáku by malo byť v ponuke aj najmenšie balenie s 15 kapsulami, ale ja sám som ho v lekárni nevidel a tak malý obsah by nemal ani zmysel. Aspoň 1 mesiac užívania je treba určite na prejavenie účinkov.

Ktoré balenie sa oplatí viac, to ukazuje moje tabuľkové porovnanie:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Overená kúpa:
Prostamol Uno 60 cps6015,50 €0,25 €Chcem kúpiť
Prostamol Uno 60+30 cps9022,93 €0.25 €Chcem kúpiť
Prostamol Uno 4x60 cps24054,99 €0,22 €Chcem kúpiť

Kapsuly sú balené v blistroch a liek treba uchovávať mimo dosahu detí. Určite ho neužívajte po dátume exspirácie a nepoužitú časť produktu vráťte do lekárne. Z hľadiska pomeru ceny a kvality patrí Prostamol uno k priemeru, takže nejde ani o extra predražený produkt, ale ani o nič výnimočne dobré.

Kde kúpiť

Prostamol uno: Kde kúpiť Prostamol uno je bežne dostupný v lekárni, čo je jeho veľká výhoda. Na rozdiel od mnohých menej známych značiek sa len málokedy stáva, že by ho nemala klasická kamenná lekáreň. Keďže sa však vyhýbam najradšej akémukoľvek riziku a zároveň mám rád pohodlie, nekupujem spravidla žiadne prípravky osobne, ale cez internet.

V prípade Prostamolu uno je to veľmi jednoduché, nakoľko tak, ako ho majú viaceré kamenné lekárne, je tradičnou súčasťou sortimentu aj internetových lekární. Tu odporúčam nehľadieť len na cenu a namiesto najlacnejšej, ale neznámej lekárne, si zvoľte radšej overenú značku.

Ja osobne som najviac spokojný s internetovou lekárňou Lieky24, ktorá ponúka 60 aj 90 kapsulové balenie Prostamolu uno. Jedným z dôvodov je veľmi rýchle odoslanie a veľmi dobrá cena za dopravu prostredníctvom kuriéra.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Online objednávka, doprava a doručenie

Prostamol uno: Online objednávka, doprava a doručenie Objednať si cez internet Prostamol uno je veľmi jednoduché a ide doslova o záležitosť niekoľkých minút. Aby som vám ukázal, že sa jedná o najpohodlnejší, najvýhodnejší a najrýchlejší spôsob, predstavím vám aspoň v bodoch jednotlivé kroky objednávky:

  • Najskôr si vyberte balenie a to buď 60 alebo 90 tabletkové
  • Následne vložte liek do košíka a pokračujte do ďalšieho kroku
  • Vyberte spôsob platby a spôsob dopravy
  • Vyplňte informácie o vás, adresu dodania a objednávku odošlite

Ak nerátam osobný odber v lekárni, máte na výber celkom zaujímavú ponuku typov doručenia. Môžete si nechať poslať balík na poštu, ale využiť aj kuriérske služby s dopravou priamo až k vám domov. Využiť môžete Poštového kuriéra alebo prepravnú spoločnosť GLS, cena je rovnaká.

Pokiaľ by ste chceli platiť pri prevzatí, čiže na dobierku, bude vás to stáť 1 € navyše, ostatné spôsoby platby sú zdarma. Na výber máte možnosť bankového prevodu, online platbu kartou a možnosť využiť bonusové programy Benefit. Ja odporúčam platbu kartou cez internet, je to najrýchlejšia a najpohodlnejšia voľba.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Najčastejšie otázky

Prostamol uno: Najčastejšie otázky Prostamol uno patrí asi medzi najznámejšie značky, ja sám som už mnohokrát zachytil jeho reklamu, najmä na internete. Nečudujem sa teda, že budí takú veľkú pozornosť, na viacerých internetových stránkach, fórach a v rôznych diskusiách som našiel nielen skúsenosti s jeho užívaním, ale aj niektoré otázky o ňom. Tu sú tie najčastejšie kladené:

Kedy je a kedy nie je vhodné Prostamol uno užívať?

Prostamol uno sa odporúča užívať pri zápaloch prostaty a v prípade, že máte problémy s močením následkom benígneho zväčšenia prostaty. Pokiaľ takýmto zväčšením predstojnej žľazy trpíte, môžete Prostamol uno užívať v I. a II. fáze. Nesmiete ho ale užívať počas dekompenzačnej fázy ochorenia a v ďalších prípadoch zmienených v príbalovom letáku.

Čo robiť, ak zabudnem užiť kapsulu v obvyklý čas?

Každý z nás je omylný a preto sa môže stať, že niekedy zabudnete užiť tabletku Prostamolu uno. Podľa vyjadrení výrobcu by ste to nemali kompenzovať pri najbližšej príležitosti dvojnásobnou dávkou, ale pokračovať v pôvodnom dávkovaní. Neprekračujte teda ani maximálnu dennú dávku.

Pomôže mi Prostamol uno natrvalo?

Tento liek pôsobí na symptómy zväčšenia prostaty alebo jej zápalu a pokiaľ ho prestanete užívať, môžu sa tieto symptómy vrátiť. Nejedná sa totiž o taký typ liečby, ktorá by natrvalo odstránila príčinu ochorenia a ani ochorenie samotné. Odporúčam preto nevynechať ani lekárske vyšetrenie a odbornú konzultáciu.

Ako dlho treba kapsuly užívať?

Podľa vyjadrení výrobcu je optimálna doba užívania 3 mesiace, prvé viditeľné výsledky by sa mali dostaviť už za 6 týždňov. Ja sám môžem potvrdiť, že oba tieto údaje sú pomerne presné, pričom som Prostamol uno naozaj užíval 3 mesiace a prvé účinky prišli zhruba v polovici. Škoda len, že u mňa až taký progres vo zvýšení ich intenzity nenastal.

Čo robiť v prípade, ak mi tabletky nezaberajú podľa očakávania?

V tomto prípade odporúčam podľa toho, aké symptómy sú prítomné, zvoliť buď návštevu lekára alebo vymeniť značku. Prostamol uno síce patrí bezpochyby medzi zaujímavé prípravky, ale ja mám skúsenosť aj s ďalšími tabletkami a na záver recenzie ich skúsim spomenúť.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Skúsenosti

Prostamol uno: Skúsenosti Prostamol uno je hodnotený ostatnými mužmi viac menej kladne. Našiel som však aj oprávnené kritické poznámky týkajúce sa niekoľkých oblastí. Prvou je nástup účinku, ktorý je podľa mužov trocha dlhý. Tu môžem súhlasiť, aj keď je to veľmi individuálne a u každého muža iné.

Druhou výčitkou je menšia stabilita viditeľnosti a intenzity účinkov, kde ja osobne súhlasím rovnako na základe vlastného užívania. Niekedy ako by bola účinnosť lepšia, inokedy zas slabšia. Väčšia stabilita by bola určite prínosom a ocenili by ju skoro všetci užívatelia. Samotné účinky ale nikto nespochybňuje.

Poslednou kritickou poznámkou je problém so zložením, len jedna účinná látka sa viacerým mužom príliš nepozdáva. Tu si dovolím nesúhlasiť, podľa mňa to nemusí byť na škodu a osobne si nemyslím, že by Prostamolu uno niečo zásadné chýbalo v tomto ohľade. Práve naopak, aspoň môžete naplno vyžiť pozitívne pôsobenie Saw Palmetto na prostatu.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Vlastná skúsenosť

Prostamol uno: Vlastná skúsenosť Prejdime teraz k tomu, aké mám s prípravkom skúsenosti ja. Ako som už spomenul vyššie, užíval som liek Prostamol uno tri mesiace, takže by sa u mňa mali prejaviť najlepšie možné výsledky. V praxi musím povedať, že som naozaj viaceré vplyvy zaznamenal, ale boli skôr na priemernej úrovni.

Ja som tabletky užíval aj vtedy, ak ma trápil zápal, ale potom som ich chvíľkovo bral aj v rámci prevencie do budúcna. Nežiaduce účinky sa u mňa neobjavili, len škoda, že tie žiaduce boli akoby menej viditeľné a akoby sa nemohli naplno prejaviť ani po dlhšej dobe.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Z celkového pohľadu ale hodnotím Prostamol uno ako obstojnú voľbu. Ide o overenú značku, netreba sa báť o kvalitu ani bezpečnosť zloženia, dostupnosť je veľmi vysoká a ja som bol spokojný s objednávkou, cenou aj dodaním. Tabletky ma teda nijak nesklamali, ale zas musím povedať aj to, že nijak extra neprekvapili.

Výsledok vlastného testovania

Prostamol uno: Výsledok vlastného testovania Na základe vlastného užívania môžem potvrdiť, že Prostamol uno určite patrí medzi účinné prípravky. Páči sa mi jeho prírodné zloženie, ale niektorým menším problémom sa liek nevyhol a to je škoda.

  • Moje záverečné oznámkovanie Prostamol uno je teda vyjadrené známkou 2

Myslím, že takáto známka sa k tomuto prípravku presne hodí. Dokonale vystihuje jeho kvalitu účinkov, ale aj ostatné vlastnosti a prax počas užívania. Prostamol uno patrí medzi lepší priemer, ale rozhodne sa nejedná o žiaden zásadný prielom. Ide skrátka o liek s rastlinným zložením so všetkými jeho výhodami aj nedostatkami.

Užíval som už aj zaujímavejšie prípravky, ale zároveň musím povedať, že som nebol sklamaný ani z týchto tabliet. Myslím, že je pomerne dobrá šanca, že by ste s ním mohli byť spokojní aj vy.

Zhodnotenie

Prostamol uno: Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie Prostamolu uno je teda viac menej pozitívne. Liek naozaj funguje, aj keď intenzita účinkov závisí od individuálneho stavu každého muža. Ja osobne som s jeho účinnosťou spokojní, hoci som už vyskúšal aj lepšie značky, ktoré mi pomohli o niečo viac.

Prostamol uno možno odporučiť aj kvôli jeho nasledovným výhodám:

  • v zložení nie sú žiadne syntetické látky, ale len látky rastlinného charakteru
  • jeho účinnosť je širšia, nielen na prostatu, ale aj na močové cesty
  • kúpiť sa dá voľne, nemusíte mať lekársky predpis
  • pomer ceny a výkonu je na vcelku dobrej úrovni

Ak sa teda pýtate, či Prostamol uno odporúčam alebo nie, určite nemôžem hovoriť, že by som ho neodporúčal. Liek naozaj účinkuje a potvrdzujú to moje skúsenosti, ale aj skúsenosti iných mužov. Má však aj svoje rezervy a nejaké tie menšie mínusy.

Koniec koncov, známka, ktorú odo mňa značka dostala, veľmi dobre vystihuje presne to, aký Prostamol uno je. Patrí medzi lepší priemer, ale stále mu do tej špičky niečo chýba. Aj preto ho nemôžem úplne na 100 % odporúčať.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Prostamol uno: Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Ako som spomínal vyššie, ja sám mám pomerne bohaté skúsenosti s najrôznejšími prípravkami určenými na podporu sexuálneho zdravia a sexuálnych funkcií. Som ich veľkým fanúšikom a to hlavne pre pozitívne skúsenosti a zážitky.

Majú tiež niekoľko veľmi dôležitých výhod:

v ich zložení je viacero prírodných účinných a obsahových látok, ktoré majú komplexné pôsobenie na organizmus
cena je veľmi dobrá a aj dlhodobé užívanie je z hľadiska financií bezproblémové
nemusíte sa vôbec obávať nežiaducich či vedľajších účinkov, takmer žiadne nie sú
kúpa týchto tabliet je samozrejme bez predpisu a nemusíte ani absolvovať lekárske vyšetrenie, hoci určite ho odporúčam v prípade, ak sa dostavia vážnejšie príznaky

SILA RASTLÍN

Aj v prípade týchto prípravkov a tabliet sú dominantnou a vlastne aj jedinou časťou účinných látok extrakty a výťažky rastlinného charakteru. Podľa mňa ide o najviac prirodzený spôsob podpory zdravia aj prostaty, i keď všetko má svoje pre a proti.

Pokiaľ by ste chceli vyskúšať aj takéto prípravky, určite ich môžem podľa svojej vlastnej skúsenosti bez väčších problémov odporučiť. Ja sám mám najlepšie skúsenosti so značkou Stoporex. Som si istý, že ste o nich už počuli, sú veľmi známe u nás a vyskúšali ich už desiatky tisíc mužov.

Kvalitných prípravkov je ale ešte viac a tu je aspoň ich základný prehľad:

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

UPOZORNENIE NA ZÁVER

Prostamol uno je voľnopredajný rastlinný liek s obsahom účinnej látky Serenoa repens. Dodržiavajte počas užívania doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred užívaním si prečítajte príbalový leták, ak vám niečo nebude jasné, informujte sa u lekárnika alebo vášho lekára. Neužívajte po dátume exspirácie a nepoužitý liek vráťte do lekárne.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.27

15 Hodnotení

Dobrý deň ha sa chcem opýtať ktorý prípravok bol lepší ako ..prostamol uno..
Ďakujem

Róbert píše 09 augusta 2019 o 11:33

Pridať komentár