Sarapis Mensis: Tabletky na nepravidelnú menštruáciu a na predmenštruačný syndróm

Sarapis Mensis

Viaceré internetové diskusie ukazujú, že prípravky na ženské problémy sa začínajú tešiť čoraz väčšej obľube. Sortiment takýchto produktov sa teda rozširuje a svojou kvapkou sa do neho snaží prispieť aj Vegall Pharma, konkrétne prípravkom Sarapis Mensis. Ide o voľne dostupný výživový doplnok s obsahom včelích produktov.

Ako ukazujú rôzne skúsenosti či recenzie, Sarapis Mensis patrí medzi tie známejšie značky a možno aj práve preto sa ho rozhodla vyskúšať moja partnerka, ktorá mala menšie problémy s pravidelnosťou menštruácie a niektorými negatívnymi symptómami s ňou spojenými.

Výsledkom jej testovania a užívania je táto moja recenzia. V nej sa budem snažiť zachytiť všetky dôležité informácie, nájsť plusy aj mínusy prípravku a tiež sa pozriem na najčastejšie otázky, napríklad ohľadom akné alebo vplyvu prípravku na otehotnenie.

Výrobca a pôvod

Sarapis Mensis: Výrobca a pôvod Sarapis Mensis je riadne registrovaným výživovým doplnkom, ktorého pôvod aj zloženie sú transparentné a jasné. Za prípravkom stojí značka Vegall Pharma, hoci oficiálnym výrobcom je Sanamed GMBH, ktorý je producentom viacerých podobných prípravkov a to pre mužov aj pre ženy. Vegall Pharma má už dlhoročnú históriu a pôvod prípravku je teda v poriadku.

Rovnako tak je to aj s distribúciou, nakoľko Sarapis Mensis možno kúpiť aj vo viacerých lekárňach, najmä v tých najväčších sieťach. Samotný prípravok je dobre poznateľný medzi ženami, má už určité referencie a nie je žiadnou neodskúšanou novinkou. Príbalový leták dodávaný k tabletkám poskytuje všetky potrebné informácie.

Zloženie a účinné látky

Sarapis Mensis: Zloženie a účinné látky Sarapis Mensis je založený v prvom rade na včelích produktoch, najmä kvetovom pele. Obsahuje však aj fytoestrogény, čo sú dôležité rastlinné hormóny podobné ženským estrogénom, taktiež rôzne druhy minerálov a vitamínov. Obsahových látok je teda naozaj veľké množstvo, pričom cieľom je skombinovať ich účinky v jeden synergický efekt.

Tu sú najdôležitejšie látky nachádzajúce sa v tabletkách:

Peľ: V Sarapise Mensis sa nachádzajú ako včelie produkty kvetný peľ a fermentovaný peľ. Ich úlohou je v prvom rade vplyv na hormonálnu hladinu estrogénov a ďalších ženských pohlavných hormónov, čo má upokojiť menštruáciu a zmierniť najhoršie príznaky predmenštruačného syndrómu. Priaznivo tiež vplývajú aj na stav imunity organizmu.

Materská kašička: Z hľadiska zloženia aj účinkov je druhou významnou látkou materská kašička. Tá je považovaná za akýsi elixír mladosti a tiež aj elixír plodnosti. Obsahuje niekoľko stoviek organických zlúčenín a má antibakteriálny, antimykotický či antivírusový účinok. Pomáha tiež pri zápalových ochoreniach, zlepšuje vitalitu a tiež aj chuť do jedla.

Extrakt zo sójových bôbov: Významným zdrojom rastlinných fytoestrogénov sú sójové bôby a práve extrakt z nich je súčasťou prípravku Sarapis Mensis. V sójových bôboch sa nachádzajú izoflavóny, ktoré pomáhajú jednak lepšiemu priebehu menštruácie, ale aj zmierneniu klimakterických ťažkostí počas menopauzy.

Extrakt z brusníc: Nakoľko ženy majú dosť často problémy aj s močovými cestami, je súčasťou tabliet Sarapis Mensis tiež extrakt z brusníc. Tie sú známe pre svoje močopudné účinky, nakoľko očisťujú močové cesty a vylučovaciu sústavu od rôznych škodlivých mikroorganizmov. Pomáhajú však tiež aj a úľavu od predmenštruačného syndrómu.

Extrakt z červenej ďateliny: Zaujímavou zložkou prípravku je extrakt z červenej ďateliny. Aj táto rastlina sa používa na zlepšenie negatívnych prejavov počas menštruácie, má však aj ďalšie dôležité účinky. Pomáha na prečistenie organizmu a je dlhodobo výborným prostriedkom na vylučovanie toxínov z tela.

Sarapis Mensis

  • zlepšenie menštruačného cyklu
  • pôsobiacich proti oxidačnému stresu
  • zlepšenie vitality a zdravia
  • podpora srdca, ciev, nervov a metabolizmu

Zinok: Známym minerálom, ktorý sa hojne vyskytuje v prípravkoch pre mužov aj ženy, je Zinok. Ide o látku, ktorá stimuluje aktivitu stovky enzýmov v našom tele, pričom minerál sa používa aj na prevenciu voči kardiovaskulárnym či nervovým ochoreniam. Má význam aj pre tehotenstvo, nakoľko podporuje správny vývoj plodu.

Vitamín E: K ochrane buniek pred oxidačným stresom prispieva vitamín E, ktorý je tiež súčasťou tabliet Sarapis Mensis. Vitamín chráni napríklad srdce a cievy, pomáha tiež na udržanie dobrého zraku. Látka je tiež dôležitá na ochranu pokožky a vlasov, pomáha udržiavať ich zdravý stav a správne fungovanie.

Vitamíny skupiny B: Sarapis Mensis obsahuje viacero vitamínov B, konkrétne vitamín B2, B6, B1, B12, beta karotén, biotín, a kyselinu listovú. Tieto vitamíny pomáhajú na reguláciu hormonálnej aktivity, činnosť srdca a nervovej sústavy a tiež sú dôležité pre zníženie miery únavy a vyčerpania. Prispievajú tiež k zvýšeniu vitality a pocitu energie.

Čo sa týka celkového zloženia, v tejto tabuľke je komplexný prehľad obsahových látok:

Látka:Množstvo v 1 kapsule:
Kvetný peľ90 mg
Fermentovaný peľ50 mg
Horčík22,50 mg (7,5% DDD)
Extrakt z brusníc21,25 mg
Extrakt zo sójových bôbov18,75 mg
Extrakt z červenej ďateliny12,50 mg
Niacín18 mg (100% DDD)
Materská kašička15 mg
Kyselina pantoténová6 mg (100% DDD)
Fosfatidylserín5 mg
Zinok3,75 mg (25% DDD)
Vitamín E2,50 mg (25% DDD)
Vitamín B62 mg (100% DDD)
Vitamín B21,6 mg (100% DDD)
Vitamín B11,4 mg (100% DDD)
Beta-karotén500 µg
Kyselina listová200 µg (100% DDD)
Biotín150 µg (100% DDD)
Vitamín B121 µg (100% DDD)

DDD – doporučená denná dávka

PRÍLIŠ VEĽA LÁTOK?

Viacero žien môže pri pohľade na zloženie prekvapiť široká paleta rôznych účinných látok. Áno, v mnohých prípadoch je to aj na úkor koncentrácie jednotlivých zložiek, z hľadiska účinnosti v praxi je ale práve Sarapis Mensis svetlým príkladom, že to nie je negatívom.

Dávkovanie a užívanie

Sarapis Mensis: Dávkovanie a užívanie Užívanie Sarapis Mensis je možné aj dlhodobo, mnoho žien to v internetových diskusiách dokonca odporúča na základe vlastnej skúsenosti. Nakoľko je prípravok založený na prírodných účinných látkach a extraktoch, prvé účinky sa dostavia obvykle po niekoľkých týždňoch. Pozitívom však je, že pôsobenie látok je prirodzené.

  • 1 dávka = 1 tabletka. Maximálnou dennou dávkou sú 2 tabletky
  • Distribútor odporúča užívať 2 tabletky denne pred jedlom, jednu ráno ešte pred raňajkami a druhú večer pred večerou

Tabletky treba určite dobre zapiť, najlepšie čistou vodou alebo nejakou zdravou ovocnou šťavou. Charakterovo je Sarapis Mensis výživovým doplnkom stravy, nie však jej náhradou. Neprekračujte tiež maximálnu dávku a držte sa dávkovania odporúčaného výrobcom. Odporúčam tiež preštudovať si príbalový leták.

Účinky

Sarapis Mensis: Účinky Sarapis Mensis je prípravok určený pre ženy, ktoré majú problémy primárne s menštruáciou a jej správnym priebehom. Svojim zložením je určený na zmiernenie najviac negatívnych príznakov predmenštruačného syndrómu a to prirodzenou cestou. Okrem toho však majú tabletky aj niekoľko ďalších vplyvov a účinkov.

Toto sú tie, ktoré sú pre ženy najdôležitejšie:

Podpora menštruácie

Prvým a najdôležitejším účinkom je zlepšenie menštruačného cyklu a samotnej menštruácie. Partnerka hodnotí tento účinok veľmi pozitívne, hoci nemala až také vážnejšie problémy. Skúsenosti viacerých iných žien sú tiež veľmi pochvalné, pričom Sarapis Mensis pôsobí účinnej aj pri vážnejších prejavoch predmenštruačného syndrómu.

Prečo odporúčam Sarapis Mensis? na základe osobných skúseností mojej priateľky, Sarapis Mensis naozaj funguje

Vplyv na očistu organizmu

Vzhľadom na to, že Sarapis Mensis obsahuje viacero rastlinných extraktov a látok pôsobiacich proti oxidačnému stresu, má prípravok aj detoxikačné účinky. Brusnice tiež pomáhajú na očistu močových ciest, čo sa prejaví aj zlepšením vylučovania toxických látok von z tela. Partnerka si tento účinok veľmi chválila.

Zlepšenie vitality a zdravia

Včelie produkty obsiahnuté v Sarapis Mensis majú pozitívny vplyv na celkovú vitalitu a pocity energie. Prípravok aj podľa skúseností žien veľmi dobre pôsobí proti únave a vyčerpaniu a to sa týka tak fyziologického, ako aj psychologického hľadiska. Viditeľný je aj účinok na zlepšenie imunity.

Podpora srdca, ciev, nervov a metabolizmu

Poslednou skupinou účinkov, ktoré sú už z hľadiska zamerania tabliet len doplnkové, je podpora viacerých orgánov a sústav. Vďaka obsahu vitamínu B1 je podporovaná normálna činnosť srdca a ciev, zvyšné vitamíny skupiny B pôsobia aj na nervový systém. Prípravok pôsobí aj na tvorbu červených krviniek a metabolizmus.

Sarapis Mensis

  • zlepšenie menštruačného cyklu
  • pôsobiacich proti oxidačnému stresu
  • zlepšenie vitality a zdravia
  • podpora srdca, ciev, nervov a metabolizmu

AJ VONKAJŠIE VPLYVY

Veľkým pozitívom tabliet Sarapis Mensis je, že majú aj vonkajšie pozitívne vplyvy, najmä ohľadom zdravia pokožky a vlasov. Je to vďaka obsahu vitamínu E, ktorý pomáha udržiavať zdravý stav vlasov a kože a zároveň ich vyživuje. Tento účinok však nemusí byť u každej ženy rovnako viditeľný.

Nežiaduce účinky

Sarapis Mensis: Nežiaduce účinky Vzhľadom na to, že Sarapis Mensis je prírodného a rastlinného charakteru, pôsobenie prípravku je veľmi prirodzené. Nenájdete tu žiadne umelo a chemicky vyrábané účinné látky, užívanie je bezproblémové a to aj dlhodobo. Výrobca neudáva v príbalovom letáku žiadne vážnejšie vedľajšie účinky alebo kontraindikácie.

Treba si však dávať aj tak pozor na niektoré možné reakcie, napríklad precitlivenú alebo alergickú reakciu na včelie produkty. To môže byť prekážkou užívania, podobne ako aj vážnejšie hormonálne problémy. Tabletky však môžu brať aj dievčatá už pri svojej prvej menštruácii a sú vhodné aj ženy, ktoré nemôžu užívať hormonálnu substitúciu.

Balenie a cena

Sarapis Mensis: Balenie a cena Sarapis Mensis je prípravok určený na dlhodobé užívanie, no nie úplne ideálne je k tomu zvolená ponuka rôznych balení. Výrobca totiž uviedol na trh len jedno jediné balenie a to s obsahom 60 kapsúl. Pri plnom dávkovaní vydrží toto balenie celý mesiac, čo je síce samo o sebe dostačujúce, ale viacero žien prípravok užíva pravidelne dlhodobo.

V nasledujúcej tabuľke je porovnanie s Sarapis Plus s 30 a 60 tabletkami:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:Ušetríte:Overená kúpa:
Sarapis Mensis6024,79 €-Chcem objednať
Sarapis Plus 303015,29 €-Chcem objednať
Sarapis Plus 606028,19 €2,40 €Chcem objednať

Prečo som sa rozhodol porovnať Sarapis Mensis so Sarapis Plus? Ide o veľmi podobné prípravky z hľadiska zloženia aj zamerania na ženy s problémami gynekologického typu. V prospech Sarapis Mensis hovorí cena, niečo cez 24 € za mesiac užívania je prijateľných aj pri pohľade v rámci porovnania ceny a výsledku.

Kde kúpiť

Sarapis Mensis: Kde kúpiť Sarapis Mensis si môžete kúpiť teoreticky v každej lekárni, nakoľko ide riadne registrovaný výživový doplnok. Väčšina žien, aspoň podľa mojich zistení na internetových fórach, dáva prednosť internetovým lekárňam pred kamennými. Dôvod? Nie v každej kamennej lekárni majú tabletky skladom, takže by ste museli čakať na ich objednanie.

U nás možno kúpiť prípravok vo viacerých známych značkách a sieťach lekární, ja osobne aj na základe mojej a tiež partnerkinej skúsenosti odporúčam využiť internetovú lekáreň Dr. Max, ktorá má balenie okamžite skladom.

Prečo odporúčam práve túto internetovú lekáreň? Jednak sú to moje vlastné a dlhodobé pozitívne skúsenosti pri objednávke rôznych druhov prípravkov, zároveň aj prijateľná cena. Nehovorím, že niekde inde by ste nenašli možno o pár centov balenie Sarapis Mensis lacnejšie, no pri tejto lekárni mám istotu najlepších zákazníckych služieb.

DOPRAVA ZDARMA

Veľmi dobrým dôvodom, prečo odporúčam nákup v lekárni Dr. Max, je doprava k vám domov zdarma. Vďaka tomu, že balenie Sarapis Mensis stojí viac, ako je limit pre získanie bezplatnej dopravy, za kuriéra neplatíte nič.

Online objednávka, doprava a doručenie

Sarapis Mensis: Online objednávka, doprava a doručenie Internetovú lekáreň Dr. Max som si vybral ja osobne aj preto, že objednávka je veľmi jednoduchá a podmienky doručenia sú naozaj výhodné. Aby som vám to ukázal, rozhodol som sa aspoň v skratke zverejniť postup online objednávky:

  • Najprv pridajte balenie Sarapis Mensis do košíka a prejdite do neho
  • Vyberte si spôsob dopravy, čiže kuriérsku službu
  • Následne zvoľte spôsob zaplatenia za tabletky, na výber je viacero typov platieb
  • Na záver už len zadáte svoje údaje a adresu doručenia a objednávku odošlete

Pri výbere dopravy máte možnosť si osobne v niektorej z lekární siete Dr. Max prípravky vyzdvihnúť, ale podľa mňa je pohodlnejšie si nechať tabletky poslať domov. Na výber je Expres kuriér Slovenskej pošty a UPS kuriér, s oboma mám dobré skúsenosti. Doprava je rýchla, spravidla do 48 hodín máte tabletky doma.

Pestrá je aj paleta možností platby za tovar. Ak chcete zaplatiť až pri prevzatí, môžete si vybrať dobierku. Ja však najviac využívam platbu vopred, konkrétne platbu platobnou kartou cez internet. K dispozícii je aj klasický bankový prevod alebo možnosť využitia online platobných brán internet bankingu.

Diskrétne doručenie PLATBA NA DOBIERKU S POPLATKOM

Menšou nevýhodou je, že ak sa rozhodnete pre platbu na dobierku, čiže až pri prevzatí tovaru, musíte počítať s dodatočným manipulačným poplatkom vo výške 0,99 €. Preto aj odporúčam platbu vopred, napríklad platobnou kartou. Nemusíte sa báť, je to maximálne bezpečné.

Najčastejšie otázky

Sarapis Mensis: Najčastejšie otázky Sarapis Mensis patrí medzi prípravky, ktoré sú dosť známe a to vidno aj v rôznych internetových diskusiách a na portáloch. Tie sú plné otázok ohľadom účinnosti prípravku a tiež ohľadom jeho používania v praxi. ženy sa tiež pýtajú, či môže Sarapis Mensis ovplyvniť plodnosť a otehotnenie. Tu sú najčastejšie otázky aj s odpoveďami na ne:

Môžu užívať tabletky aj ženy, ktoré nepociťujú problémy?

V princípe áno, ale pre nich sú možno na trhu k dispozícii aj lepšie produkty. Sarapis Mensis je určený primárne pre ženy, ktoré majú problémy s menštruačným cyklom, prípadne sa u nich objavujú príznaky spojené s predmenštruačným syndrómom. Je však možné aj ich užívanie z preventívnych dôvodov.

Je prípravok náhradou hormonálnej liečby?

Nie, určite nie, hoci mnoho žien ho takto aj skúša užívať. Je pravda, že vďaka svojmu prírodnému zloženiu a prirodzenému pôsobeniu sa hodí aj pre tie ženy, ktoré z nejakej príčiny nechcú alebo nemôžu brať hormonálnu substitučnú liečbu, nejde ale určite o jej alternatívu. Rovnako tak nie je náhradou hormonálnej antikoncepcie.

Môžu prípravok užívať aj ženy s problémami žíl, srdca či cukrovkou?

Áno, výrobca deklaruje priamo na svojich oficiálnych webových stránkach, že Sarapis Mensis môžu užívať aj tie ženy, ktoré by mali s inými prípravkami problém. Neboli zaznamenané žiadne nepriaznivé účinky u žien napríklad so zápalom žíl, krvným tlakom alebo cukrovkou. Samozrejme, zdravotný stav treba vždy pozorne sledovať.

Ako je to s vplyvom Sarapis Mensis na otehotnenie?

Hoci samotné tabletky nie sú primárne určené na otehotnenie, ich vplyv na hormonálnu rovnováhu tomu môže nepriamo pomôcť. Vďaka tomuto vplyvu totiž prichádza k zlepšeniu priebehu menštruačného cyklu a viaceré ženy tiež uviedli zlepšenie ovulácie, čo je prvá podmienka zvýšenia plodnosti. Nečakajte ale žiadne zázraky.

Pomáhajú tabletky aj na bolesti hlavy?

Je to zaujímavé, ale skúsenosti niektorých žien ukazujú, že im bol prípravok Sarapis Mensis odporúčaný aj v prípade výskytu migrén. Treba však povedať, že vzhľadom na svoje zloženie môže pomôcť produkt len pri istých typoch alebo príčinách migrény, neplatí to všeobecne. Tento účinok nie je výrobcom ani nikde deklarovaný.

Skúsenosti

Sarapis Mensis: Skúsenosti Ženy majú so značkou Sarapis Mensis naozaj bohaté skúsenosti a referencie, stačí si pozrieť viacero internetových fór a diskusií. V prevažnej väčšine jeho účinky chvália, najmä na zlepšenie menštruačného cyklu a úľavu od vážnejších príznakov predmenštruačného syndrómu.

Okrem toho som ale našiel aj komentáre vyčítajúce tabletkám príliš vysokú cenu. Tu musím povedať objektívne, že cena je naozaj vyššia oproti niektorým konkurenčným prípravkom, ale vzhľadom na výsledky je akceptovateľná. Škoda len, že nie je k dispozícii väčšie balenie.

Sarapis Mensis

  • zlepšenie menštruačného cyklu
  • pôsobiacich proti oxidačnému stresu
  • zlepšenie vitality a zdravia
  • podpora srdca, ciev, nervov a metabolizmu

Väčšina komentárov je ohľadom prípravku pozitívna, najmä z hľadiska jeho vplyvu na menštruáciu. Viacero žien uvádza tiež aj pozitívny efekt na plodnosť a celkovo na zlepšenie vitality a pocitu energie. Pre objektivitu ale dodám, že niektoré ženy mali na úvod menšie tráviace problémy, bolo to však veľmi výnimočné.

ZNÁMA ZNAČKA

Sarapis Mensis nepatrí vôbec medzi nejakých nováčikov a ženy rozoberajú jednotlivé účinky aj užívanie prípravku na internete veľmi hojne. Dajú sa dokonca nájsť aj rôzne recenzie na portáloch typu Heureka a prevažne s veľmi pozitívnymi hodnoteniami prípravku v praxi.

Vlastná skúsenosť

Sarapis Mensis: Vlastná skúsenosť Moja partnerka užívala Sarapis Mensis niekoľko mesiacov a počas tohto obdobia sa jej menštruačný cyklus skutočne upravil a bol pravidelnejší. Ustali taktiež niektoré najviac negatívne sprievodné javy, hladina hormónov sa stabilizovala a zlepšila sa aj vitalita.

Samotné užívanie bolo bez nejakých vedľajších alebo negatívnych efektov, nevyskytli sa žiadne komplikácie. Objednávka z internetovej lekárne Dr. Max bola bezproblémová, ale partnerke tiež vadilo, že k dispozícii nie je žiadne väčšie balenie. Je to škoda, určite by malo úspech u viacej žien.

Nástup účinkov bol bezproblémový, už po pár týždňoch sa podpora hormonálnej hladiny prejavila v praxi. Čo sa týka ceny, tu je objektívne treba povedať, že týmto smerom išla najväčšia výčitka. Zároveň však platí, že kvalita niečo stojí a mnoho lacnejších prípravkov v praxi za Sarapisom Mensis viditeľne zaostáva.

Výsledok vlastného testovania

Sarapis Mensis: Výsledok vlastného testovania Na záver užívania bola moja partnerka s tabletkami Sarapis Mensis spokojná a jej osobne pomohol prípravok presné s tým, čo potrebovala, čiže upravením menštruácie. Okrem toho bol zrejmý aj očisťujúci účinok na močové cesty a celé telo.

  • Výsledkom testovania a užívania Sarapisu Mensis je tak známka 1-

Prečo napokon nedostali tabletky najlepšie možné hodnotenie, ale je tam tá mínuska? Dôvodom je zopár menších nedostatkov a nevýhod. Ide napríklad o mierne vyššiu cenu oproti konkurencii, nemožnosť výberu väčšieho balenia alebo aj väčšiu flexibilitu účinkov.

To je však pre rastlinné prípravky typické a Sarapis Mensis patrí rozhodne z hľadiska účinnosti medzi nadpriemer vo svojej kategórii. Väčšina žien vníma tabletky pozitívne a práve preto sú aj také populárne a žiadané. Ak nechcete experimentovať a chcete upraviť svoju menštruáciu, siahnite po nich tiež.

Zhodnotenie

Sarapis Mensis: Zhodnotenie Pre ženy, ktoré potrebujú zlepšiť svoj menštruačný cyklus a ešte majú do klimaktéria ďaleko, je Sarapis Mensis veľmi dobrou voľbou a možno ju určite odporučiť minimálne na vyskúšanie. Prípravok je založený nielen na fytoestrogénoch, ako mnoho inej konkurencie, ale ponúka bohatšie zloženie.

Pozitívom sú určite aj na to nadväzujúce širšie účinky, najmä na vitalitu a výkonnosť. Hoci sa tabletky nevyhnú niektorým menším nevýhodám a mínusom, patria medzi to najlepšie na trhu a je to vidieť aj na ich celkovej popularite. Hodnotenia žien aj mojej partnerky sú pozitívne a to nielen ohľadom účinkov.

Samotný prípravok Sarapis Mensis má aj ďalšie výhody:

  • vďaka čisto prírodnému zloženiu je jeho pôsobenie maximálne prirodzené
  • tabletky možno kúpiť aj v internetovej lekárni
  • cena je síce o niečo vyššia, ale účinky sú tomu adekvátne
  • ide o voľne dostupný výživový doplnok bez predpisu

Sarapis Mensis patrí zároveň medzi prípravky, ktoré by ste mali užívať dlhšiu dobu, aby sa mohli všetky účinky naplno prejaviť. Nečakajte žiadne zázraky po pár dňoch, naopak, tie najlepšie účinky prídu až po niekoľkých týždňoch. Pochopiteľne, u každej ženy sú nástup aj intenzita účinkov individuálne.

Moja partnerka však je s tabletkami veľmi spokojná a odkazuje všetkým ženám, ktoré trpia nepravidelnou menštruáciou alebo niektorými negatívnymi javmi počas nej, aby sa nebáli Sarapis Mensis vyskúšať. Jej odporúčanie však nie je osamotené, podobne to na základe skúseností vidí mnoho žien, ktoré tabletky už užívalo.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.38

24 Hodnotení

Chcem kúpiť