Sexuálne deviácie a úchylky

Sexuálne deviácie a úchylky

Sexuálny život vie byť mimoriadne bohatý. Rozličné praktiky, techniky, spôsoby dosahovania vzrušenia alebo orgazmu, je veľmi veľa spôsobov, ako dosiahnuť uspokojenie erotického a sexuálneho charakteru. Popri praktikách, ktoré sú spoločensky prijateľné a v podstate väčšinovo aj zaužívané, existujú také techniky, ktoré z tohto rámca vybočujú.

Práve takýmto javom sa hovorí buď sexuálne deviácie, sexuálne úchylky alebo sexuálne odchýlky. Viaceré z nich predstavujú rôzne formy využitia najnižších ľudských pudov, najmä ide o agresivitu, živočíšne vzorce správania alebo deštruktívne vlastnosti.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nie všetky úchylky alebo vybočenia z normy sú kontraproduktívne pre daného človeka alebo jeho partnera. V pomerne širokom zozname sa však nachádzajú aj také deviácie, ktoré sú jednoznačne nebezpečné a to tak človeku samotnému, ako aj jeho okoliu.

Čo je sexuálna deviácia a úchylka a aká je ich charakteristika

Čo je sexuálna orientácia a ako sa prejavuje Za názvom sexuálna deviácia či úchylka je také sexuálne správanie alebo jav, ktorý vybočuje z bežných noriem uznávaných v spoločnosti v rámci sexuálneho života. Niekedy sa tomuto stavu hovorí aj porucha sexuálnej preferencie alebo porucha voľby sexuálneho objektu.

  • Definícia sexuálnej deviácie či úchylky hovorí, že ide o neobyčajnú sexuálnu fantáziu, nutkavú potrebu alebo spôsob správania sa voči objektom alebo osobám
  • Zároveň platí, že deviácia či úchylka sa sústredí na techniky alebo praktiky, ktoré môžu byť deštruktívne, spôsobiť utrpenie alebo sú proti vôli či bez vedomia objektu či osoby
  • Z medicínskeho hľadiska ide o poruchu vtedy, ak sa vyskytuje aspoň 6 mesiacov

Sexuálne deviácie môžu byť skryté, kedy ich človek nepraktizuje, alebo aktívne, kedy dochádza k prejaveniu sa v sexuálnom živote. Viacero takýchto odchýlok od bežných noriem v sexuálnom správaní zostáva len medzi partnermi navzájom, takže nemusia negatívne ovplyvňovať širšie okolie. Niektoré deviácie sú ale veľmi spoločensky nebezpečné.

Podľa medicínskej klasifikácie existuje viacero typov deviácií či úchyliek:

fetišizmus, kedy dochádza k použitiu nejakého predmetu na vzrušenie
fetišistický transvestizmu, čiže nosenie šiat opačného pohlavia kvôli vzrušeniu
exhibicionizmus, čo znamená odhaľovanie genitálií pred inými ľuďmi na verejnosti
voyerizmus, čo je skryté pozorovanie ľudí v intímnych situáciách či pri sexe
pedofília, čiže náklonnosť k neplnoletým ľuďom a vzrušenie pri styku s nimi
sadomasochizmus typický vyvolávaním bolesti, poníženia alebo znehybnenia

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

 

VIACERÉ ÚCHYLKY SÚ AJ TRESTNÉ

Kým niektoré deviácie alebo odchýlky nie sú u nás právne postihované, napríklad nosenie šiat opačného pohlavia, iné už postihované sú, typicky napríklad pedofília. Zároveň platí, že viacero konkrétnych úchyliek si vyžaduje aj odborné vyšetrenie a dlhodobú odbornú liečbu.

Všetky najznámejšie sexuálne deviácie a ich prehľad

Všetky sexuálne orientácie a ich prehľad Z medicínskeho aj nemedicínskeho hľadiska existuje veľmi veľké množstvo rozličných deviácií a úchyliek. Hoci sa snažím poňať aj túto tému komplexne, nemôžem sa všetkým úplne podrobne venovať. Spomeniem však aspoň tie najvýznamnejšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú deviácie, úchylky a odchýlky, ktoré sa najviac v sexuálnom správaní vyskytujú:

Ablutofília: Táto netradičná úchylka znamená, že človeka vzrušuje horúca voda, napríklad horúca sprcha. Na vzrušenie postačí dokonca už aj predstava horúcej pary na jeho tele.

Agalmatofília: Ešte bizarnejšia je táto deviácia, pri ktorej dochádza k fascinácii a vzrušeniu kvôli soche. Pohľady na sochu či jej dotknutie spôsobuje u takéhoto človeka stimuláciu.

Akrotomofília: Za touto špecifickou úchylkou je posadnutosť amputovanými končatinami, pahýľmi alebo protézami. Fetišom tejto úchylky ale nie je amputácia, ale samotný pahýľ.

Algolagnia: Pri tejto úchylke človeka vzrušuje predstava bolestivých trestov na niekom inom. Vyvrcholením tejto úchylky je potom aj realizácia týchto trestov v rámci rôznych S/M hier.

Alvinofília: Táto úchylka je zameraná na ľudský pupok a rôzne hry s ním. Jedinci, ktorí trpia alvinofíliou, dosahujú sexuálne vzrušenie následkom hladenia, lízania či dráždenia pupku.

Amaurofília: Človek s touto úchylkou je vzrušený pri predstave, že má za partnera niekoho s poškodeným alebo absentujúcim zrakom. Takýto partner je pre neho ideálny na styk.

Amychofília: Súčasťou tvrdších BDSM hier môže byť aj škriabanie, či už niekoho iného, alebo seba samého. Presne takto sa prejavuje táto podivuhodná sexuálna úchylka.

Anaklitizmus: Táto mimoriadne bizarná úchylka znamená, že človeka vzrušujú činnosti z detstva, napríklad nosenie dupačiek či cmúľanie dudlíka. Extrémom sú hygienické činnosti.

Autagonistofília: Za týmto pojmom sa skrýva úchylka, kedy sa človek snaží, aby bol pristihnutý náhodne pri odhalení svojho tela, napríklad prezliekanie sa pri otvorenom okne.

Autodermantofágia: Ak máte túto úchylku, tak vás bude dráždiť a vzrušovať predstava pojedania vlastnej kože. Najčastejšie ide o pokožku, ktorá bola suchá alebo sa odlúpila sama.

BBW: Táto skratka znamená Big Beautiful Woman a človeka v tomto prípade vzrušujú obézne ženy alebo ženy s výraznejšou nadváhou. Alternatívou je BHM, čo sa týka mužov.

Belonefília: Jedinca trpiaceho touto úchylkou sexuálne vzrušujú ostré hroty predmetov, najčastejšie ide o ihly alebo špendlíky. Tvrdšou verziou je vzrušenie z ich zapichovania.

Buru sera: Táto úchylka patrí medzi fetišistický typ sexuálnej deviácie a ide o vzrušenie z školských uniforiem. Vzrušenie je ale dosahovaná z použitého oblečenia, nie nového.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Capnolágia: Človek s touto úchylkou sa vzruší pri pohľade na cigarety alebo fajčenie. Môže ísť aj o fajku alebo cigaru. Objektom je tu práve daný predmet fajčenia, ani nie tak jedinec.

Chremastistofília: Človeka s touto deviáciou fascinuje alebo vzrušuje predstava, že ho niekto okráda. Vzrušenie je dosiahnuté hlavne z psychologického pocitu bezmocnosti.

Cross-dressing: Táto úchylka je typická obliekaním šiat opačného pohlavia. Odlíšenie od transvestitizmu je v tom, že pri tejto úchylke nejde o sexuálne vzrušenie, ale o celkový pocit.

Cuckold: Pri tejto odchýlke odchádza k vzrušeniu u toho muža, ktorý sleduje svoju partnerku pri sexuálnych hrách s iným partnerom. Pri ťažkej forme dokonca akceptuje aj oplodnenie.

Dakryfília: Pri tejto bizarnej úchylke dochádza k sexuálnemu vzrušeniu na základe pozorovania plačúcich ľudí. Niektorých jedincov naopak viac vzrušuje, ak plačú oni sami.

Defilementia: Táto sexuálna úchylka spôsobuje vzrušenie človeku vtedy, ak môže znečisťovať objekty alebo predmety toho druhého, napríklad mu trhať oblečenie.

Defloračná mánia: Človeka v tomto prípade fascinuje a vzrušuje, ak môže pripraviť o panenstvo čo najviac dievčat, v extrémnych prípadoch môže ísť aj o stovky dievčat.

Dendrofília: V tomto prípade je jedinec priťahovaný stromami. Áno, v prípade, ak máte túto sexuálnu úchylku, tak vás sexuálne vzrušujú dotyky so stromom a chcete s ním mať vzťah.

Didaskalofília: Ide o úchylku, kedy žiaka priťahuje jeho učiteľ alebo naopak. Najznámejším príkladom tejto úchylky bol vzťah medzi Sokratom a Platónom v starovekom Grécku.

Dippoldizmus: Jedná sa o veľmi nebezpečnú úchylku, kedy dochádza k vzrušeniu u človeka, ktorý vykonáva telesný trest na dieťati. Táto úchylka patrí medzi extrémne a je trestná.

Efebofília: Ide o sexuálnu náklonnosť k chlapcom počas dospievania. Táto úchylka je tak istou podskupinou pedofílie, pričom dochádza k vzrušeniu už pri samotnej predstave.

Erotografománia: Človeka v tomto prípade vzrušuje posielanie eroticky ladených listov. Predmetom vzrušenia je predstava, že druhý jedinec si list prečíta a môže ho to vzrušiť.

Exhibicionizmus: Táto sexuálna úchylka je veľmi známa a jej podstatou je dosiahnutie sexuálneho vzrušenia vystavovaním svojho tela alebo genitálií pred ľuďmi na verejnosti.

Exofília: Táto sexuálna úchylka spôsobuje u človeka vzrušenie pri predstave pohlavného styku s mimozemskou civilizáciou alebo s inými formami života, okrem humanoidnej formy.

Folikulizmus: Veľmi zaujímavou a netradičnou deviáciou je Folikulizmus, ktorý je typický vzrušením z nafukovania balónika. Najčastejšie sa táto nezvyčajná úchylka týka mužov.

Footfetish: Táto úchylka je pomerne rozšírená a to najmä u mužov. Ide o vzrušenie z nôh, či už chodidiel alebo celých nôh. Niekoho vzrušuje len pohľad na ne, iného kontakt s nimi.

Formikofília: Veľmi odpudivou odchýlkou od sexuálneho normálu je táto forma Zoofílie. V tomto prípade človeka vzrušuje prikladanie drobných živočíchov okolo svojho genitálu.

Frotérstvo: Ak vás vzrušuje alebo sexuálne stimuluje predstava trenia alebo dotykov telo o telo s anonymným cudzincom, veľmi pravdepodobne trpíte touto sexuálnou úchylkou.

Furry sex: Za týmto pojmom je podivuhodná sexuálna úchylka, kedy človek môže dosiahnuť vzrušenie alebo orgazmus len vtedy, ak vykonáva pohlavný styk v prevleku za nejaké zviera.

Gatofília: Človeka s touto úchylkou vzrušuje predstava alebo aj priamy kontakt s mačkou alebo mačkovitou šelmou. Najčastejšie sa však dosahuje vzrušenie len pri predstave.

Gerontofília: V tomto prípade je jedinec priťahovaný staršími osobami a to najmä po sexuálnej stránke. Niektorí ľudia môžu mať dokonca aj schopnosť sa do nich zamilovať.

Gynekolofília: Pokiaľ trpíte touto úchylkou, vzrušuje vás vydávanie sa za amatérskeho gynekológa. Nemusí ostať len pri predstavách, niektorí muži sa takto reálne hrajú so ženou.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Hairy: Za týmto anglickým slovom sa skrýva sexuálna odchýlka spočívajúca v dosiahnutí vzrušenia či orgazmu pri pozorovaní alebo priamom styku so ženou so zarastenou vagínou.

Hebefília: Ak človeka priťahujú dospievajúce dievčatá, trpí sexuálnou úchylkou zvanou Hebefília. Vzrušujúca je už samotná predstava, ale samozrejme aj konkrétny styk.

Hemománia: Človeka s touto úchylkou vzrušuje krv, či už ľudská alebo zvieracia. Niektorí majú radi jej pach, chuť, iní sú novodobí vampíri či majú radi sex s menštruujúcou ženou.

Hierofília: Táto sexuálna deviácia je charakteristická túžbami a vzrušením spojenými s náboženskými predmetmi. Najčastejšie sa objavuje počas puberty aj s inými poruchami.

High heels: Znova tu máme anglický názov, ktorý označuje sexuálnu deviáciu, pri ktorej dochádza k vzrušenia z vysokých podpätkov. Využíva sa to aj ako súčasť BDSM praktík.

Hipofília: Táto úchylka je súčasťou Zoofílie a ide o vzrušenie dosahované priťahovaním koní. Nemusí sa jednať len o sexuálny vzťah alebo priťahovanie, ale aj platonické predstavy.

Hirsutofília: Mužov i ženy môže priťahovať alebo vzrušovať nadmerné ochlpenie na rôznych častiach tela. Ak pri tom má človek sexuálne vzrušenie a uspokojenie, ide o Hirsutofíliu.

Homilofília: Táto sexuálna odchýlka sa tiež týka náboženstva, pričom v tomto prípade nejde o vzrušenie z náboženských predmetov, ale čisto len zo samotného náboženského obradu.

Idiolatria: Toto pomenovanie sa tak trocha prelína aj s niektorými psychickými poruchami, v zásade sa dá charakterizovať ako prehnaný obdiv k sebe samému a vzrušenie z toho.

Injektománia: Veľmi bizarnou a často až nebezpečnou odchýlkou je sexuálne vzrušenie zo vstrekovania rôznych kvapalín do svojho či cudzieho tela pomocou injekčných striekačiek.

Kandaulizmus: Pri tejto úchylke dochádza k dobrovoľnému ukazovaniu sexuálneho aktu svojej partnerky či partnera iným osobám, napríklad cez fotografie alebo videozábery.

Kastrátofília: Ako už hovorí samotný názov, táto sexuálna deviácia je spojená so vzrušením z kastrácie alebo ľudí, ktorí podstúpili kastráciu. Na vzrušenie stačia už aj samotné predstavy.

Knissofília: Človeka s touto úchylkou vzrušujú rôzne vône, napríklad vône ľudského tela alebo iné vône prírodného typu. Pozor, nejedná sa o vzrušenie z afrodiziakálnych vôní.

Koprofília: Ak vás vzrušuje pohľad na vykonávanie veľkej potreby, máte koprofíliu. Vážnejšími stavmi sú zbieranie fekálií a výkalov za účelom masturbácie a orgazmu.

Kynofília: Sexuálna úchylka s týmto názvom znamená orientáciu a náklonnosť k psom, ide teda o ďalšiu formu Zoofílie. Na vzrušenie stačí aj predstava, niekto musí mať priamo styk.

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Leather: Tento anglický názov znamená kožu a práve týmto smerom je orientovaná táto špecifická sexuálna úchylka. Človeka pri ňom vzrušujú kožené oblečenie a obuv.

MILF: Ďalšia skratka odvodená z angličtiny, v tomto prípade ide o sexuálnu úchylku, kedy muža sexuálne vzrušuje pohľad na staršiu ženu, obvykle vo veku od 40 do 50 rokov.

Makrofília: V tomto prípade ide o sexuálne vzrušenie muža pri pohľade alebo priamom kontakte s väčšou ženou. Môže ísť o vyššiu alebo širšiu ženu, prípadne až o obra.

Masochizmus: Ide o súčasť Sadomasochizmu, pričom v tomto prípade ide o sexuálne vzrušenie z agresivity smerovanej proti tomu, kto touto bizarnou úchylkou trpí.

Mechanofília: Veľmi bizarnou sexuálnou úchylkou je dosahovanie sexuálneho vzrušenia zo strojov, áut, lietadiel, vlakov alebo nákladiakov. Pri dotykoch môže prísť aj k orgazmu.

Menománia: Ak muža vzrušuje predstava menštruujúcej ženy, ide o sexuálnu deviáciu zvanú Menománia. Niekedy sa môže náklonnosť k ženám počas menzesu prejaviť aj u žien.

Merintofília: Súčasťou BDSM hier alebo všeobecne Sadomasochizmu je aj posadnutosť či úchylka zväzovaním. Merintofília je deviácia, kedy príde k vzrušeniu práve pri zväzovaní.

Mikrofília: Opakom Makrofílie je sexuálna deviácia zvaná Mikrofília. Aj táto úchylka sa týka mužov, v tomto prípade ich priťahujú a sexuálne stimulujú ženy príliš malých rozmerov.

Military fetish: Jedná sa o fetišistickú úchylku, kedy muža alebo ženu vzrušuje čokoľvek spojené s armádou. Môže ísť o predmety či vojakov, využíva sa to pri rôznych BDSM hrách.

Myzofília: Za týmto pojmom sa skrýva úchylka, kedy dosiahnete vzrušenie v súvislosti so špinou, napríklad na tele, na spodnej bielizne či dokonca na menštruačných potrebách.

Naratofília: V tomto prípade človeka vzrušuje počúvanie rôznych erotických príbehov, poviedok alebo historiek. Niekedy sa môže dostaviť sexuálna stimulácia aj pri vulgaritách.

Nekrofília: Táto pomerne známa úchylka sa týka vzrušenia pri sexuálnom styku s mŕtvymi osobami, niekedy však na stimuláciu stačí aj predstava. Pozor, ide o trestný čin.

Nozofília: So smrťou má niečo spoločné aj deviácia známa ako Nozofília. V tomto prípade človeka vzrušuje fyzická prítomnosť pri niekom, kto je smrteľne chorý a zomiera.

Nymfománia: Za týmto termínom sa skrýva známa hypersexualita u žien, ktoré až chorobne túžia po sexuálnom styku. Ide o označenie tak pre sexuálnu deviáciu, ako aj pre ochorenie.

Odaxelagnia: V tomto prípade vzrušuje človeka predstava hryzenia po celom tele, či už vlastnom alebo cudzom. Nemusí zostať len pri predstavách, v praxi ide o súčasť SM hier.

Onanizmus: Význam tejto úchylky je zrejme jasný každému, ide o chorobnú posadnutosť týkajúcu sa sebaukájania. Musí to byť však v nadmernej intenzite, niečo, čo je príliš časté.

Parcializmus: Toto pomenovanie je označením pre sexuálnu úchylku, kedy človek nevníma druhého jedinca ako celok, ale len nejakú časť jeho tela a tá ho samostatne vzrušuje.

Pedofília: Ide o veľmi závažnú deviáciu, ktorá je u nás aj trestná, pričom sa jedná o úchylku typickú tým, že človeka vzrušujú chlapci alebo dievčatá pred pohlavným dospievaním.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Piktofília: Názov tejto sexuálnej úchylky si dobre zapamätajte, ide totiž o formu závislosti od sledovania obscénnych videí alebo obrázkov. Laicky povedané, ide o vzrušenie z pornografie.

Plush: Ide o závislosť od plyšových hračiek, kedy prichádza k dosiahnutiu sexuálneho vzrušenia na základe kontaktu s danou hračkou, prípadne s jej využitím človek aj masturbuje.

Polyamória: V tomto prípade nejde len o odchýlku od sexuálnej normy, ale aj životnú filozofiu. Ide o stav, kedy má jeden muž viacero žien, či jedna žena viacero mužov.

Pornolália: Ak vás bude vzrušovať kladenie intímnych otázok, niekedy až veľmi nemravných alebo oplzlých, môžete mať Pornoláliu. Niekedy pri tom človek môže aj masturbovať.

Pseudonekrofília: Táto sexuálna deviácia je podobná Nekrofílii, avšak nevykonáva sa na mŕtvom jedincovi. Človek obvykle požaduje po partnerovi, aby smrť len predstieral.

Pygizmus: Človek s touto sexuálnou odchýlkou má slabosť pre zadok a análny otvor. Vzrušenie dosiahne jedine pri análnom styku alebo iných praktikách v súvislosti s análom.

Pyrofília: Jedná sa o sexuálnu úchylku charakterizovanú priam až fetišistickou fixáciou na oheň. Pri tých najťažších formách je sexuálne vzrušenie vyvolané až založením požiaru.

Retifizmus: Ide o niečo veľmi podobné, ako Footfetish. Ide o sexuálne zameranie na dámske topánky, partner obvykle po svojej žene požaduje, aby počas sexu mala na sebe nejakú obuv.

Sadizmus: Táto sexuálna deviácia je súčasťou Sadomasochizmu a ide o tú časť, kedy človeka vzrušuje spôsobovanie utrpenia alebo bolesti. Táto úchylka je nebezpečná aj pre okolie.

Salirománia: V tomto prípade sa jedná o sexuálnu úchylku, pri ktorej dosiahne človek vzrušenie znečisťovaním iných jedincov výkalmi, močom, blatom alebo inou špinou.

Satyriáza: Ide v podstate o sexuálnu úchylku podobnú Nymfománii, ale táto sa týka mužov. Ide o chorobnú túžbu po sexuálnom styku, úchylka je nazvaná podľa gréckych démonov.

Sitofília: Táto netradičná úchylka spočíva v dosiahnutí vzrušenia prípravou alebo pojedaním potravín. Niektoré potraviny môžu byť vzrušujúce už aj na pohľad, napríklad banán pre ženy.

Skatofília: Ďalšou bizarnou sexuálnou úchylkou je Skatofília. Pre ňu je typické, že človek dosiahne vzrušenie a niekedy aj orgazmus telefonovaním, prípadne písaním krátkych správ.

Somnofília: Táto sexuálna úchylka je typická tým, že človeka vzrušia iní spiaci jedinci. Môže sa jednať o partnera, ale aj cudzích ľudí. Nezriedka dochádza aj k ukájaniu sa nad nimi.

Spektrofília: Ak vás vzrušuje predstava sexuálneho kontaktu s duchmi, jedná sa o zriedkavú, ale nemenej zaujímavú úchylku zvanú Spektrofília. Najčastejšie sa objavuje počas puberty.

Stigmatofília: V tomto konkrétnom prípade sa jedná o úchylku, kedy je človek sexuálne stimulovaný pohľadom či dotykom jazvy na tele. Podľa toho si zvykne vyberať aj partnera.

Submisivita: Ide o vlastnosť a zároveň o sexuálnu odchýlku, ktorá je typická tým, že človek sa podriadi vôli partnera či iných ľudí. Submisivita sa využíva aj pri S/M a BDSM hrách.

Symforofília: Táto sexuálna deviácia je naozaj veľmi podivná, poskytuje totiž človeku vzrušenie tým, že sa pozerá na katastrofy alebo nehody. Niekedy dochádza aj k ukájaniu sa.

Teratofília: Pokiaľ má jedinec Teratofíliu, vzrušuje ho predstava alebo aj kontakt s ľuďmi, ktorí majú nejaké telesné deformácie. Môže ísť o jazvy alebo o deformácie končatín.

Timofília: Možno sa pousmejete, ale v tomto prípade ide o sexuálne vzrušenie spôsobené dosiahnutím peňazí a moci. Nie je to ale o majetkoch ako takých, ale o pocite ich dosiahnutia.

Transvestitizmus: Ide o určitú poruchu pohlavnej identity a zároveň o sexuálnu odchýlku, ktorá je typická prevliekaním do šiat opačného pohlavia a zároveň vystupovanie v takejto roli.

Trichofília: Ľudí s Trichofíliou vzrušuje pohľad alebo dotyk vlasov. Vzrušenie môže prísť na základe farby vlasov, konkrétneho účesu, ale napríklad aj pri česaní alebo strihaní vlasov.

Tušérstvo: Ak vás vzrušuje dotýkanie sa intímnych oblastí anonymných žien, tak máte s veľkou pravdepodobnosťou túto odchýlku. Týka sa to aj poprsia alebo zadku.

Upskirt: Za týmto slovom je úchylka, ktorá núti muža pozerať sa ženám pod sukne. Úchylka môže byť nielen u mužov, ale aj u žien, ktoré môžu nosič krátke sukne úmyselne.

Vorarefília: Jedná sa o sexuálnu deviáciu, pri ktorej človeka vzrušuje predstava, že je požieraný alebo že on požiera niekoho iného. Ak nejde len o predstavu, je to nebezpečné.

Voyeurizmus: Veľmi známou úchylkou je Voyeurizmus, čiže tajné pozorovanie iných ľudí počas nejakých intímnych činností. Niekedy prichádza aj k masturbácii počas sledovania.

Worship: Toto anglické slovo znamená uctievanie a je typické pre úchylku vo vzťahu nadriadenej dominy a podriadeného otroka v SM vzťahoch. Často sa vzťahuje na nohy.

Zoofília: Poslednou sexuálnou deviáciou v našom zozname je Zoofília. Ide o vzrušenie z predstavy sexuálneho styku so zvieratami alebo priamo z toho styku. Zoofília je trestná.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o sexuálnych deviáciách a úchylkách

Najčastejšie otázky o sexuálnych orientáciách Niektoré sexuálne odchýlky a deviácie sú pre väčšinu ľudí neznáme. Sú tu však aj praktiky, ktoré sa tešia minimálne na internetových fórach a v diskusiách pomerne veľkej obľube. Rozhodol som sa preto na tie najviac kladené dotazy či podnety reagovať aj ja sám:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ktoré sexuálne úchylky sú najbežnejšie vo väčšinovej spoločnosti?

Pôjde len o môj súkromný pohľad, no ako najčastejšie sa vyskytujúce vnímam tie miernejšie úchylky typu BBW, MILF či Footfetish. Nejde teda o nejaké spoločensky nebezpečné odchýlky. Čoraz viac sa presadzuje aj Sadomasochizmus v miernej podobe.

Sú niektoré úchylky typické aj podľa sexuálnej orientácie?

Nie, nemožno spájať jednu kategóriu sexuálnej orientácie s jednou kategóriou sexuálnych odchýlok. Nie je tam totiž taká súvislosť, aby sa dalo povedať, že nejaké sexuálne techniky či praktiky sú typické pre nejakú pohlavnú orientáciu. Niektoré ale môžu byť častejšie.

Je každá sexuálna úchylka či odchýlka zároveň aj chorobou?

Psychológ či sexuológ by asi tvrdil, že s najväčšou pravdepodobnosťou áno, veď úchylky ako také sú klasifikované aj z medicínskeho hľadiska. Môj osobný názor je, že nie úplne všetky tieto odchýlky sú automaticky aj chorobou, určite to závisí prípad od prípadu.

Sú sexuálne úchylky negatívne pre partnerský život?

V zásade podľa mňa závisí od toho, o akú úchylku ide a čo na to partner. Ak pôjde o úchylku, ktorá je trestná a spoločensky nebezpečná, je negatívna aj pre partnerský život. Ak sa však napríklad mužovi páči BBW a má doma takú partnerku, je to naopak pre ich život pozitívne.

Majú viac sexuálnych úchyliek muži alebo ženy?

Hoci štatistiky som nenašiel, dalo by sa asi povedať, že skôr muži. Závisí to aj od toho, o akej konkrétnej sexuálnej deviácií sa bavíme, pretože niektoré sa týkajú len jedného pohlavia. Skôr by som povedal, že u mužov sa to viac prejavuje v praxi, u žien zas vo fantáziách.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

 

NEBOJTE SA VYHĽADAŤ SEXUOLÓGA

Na rovinu treba povedať, že mnoho sexuálnych deviácií nespadá do akýchsi akceptovateľných mantinelov, ale ide naozaj o seriózne ochorenia, na ktoré by sa mal pozrieť sexuológ. Preto ak máte akúkoľvek pochybnosť o sebe v tomto smere, obráťte sa na neho.

Ako zlepšiť a podporiť libido

Ako zlepšiť a podporiť libido Viacero sexuálnych praktík síce možno spadá do uvedeného zoznamu deviácií, ale na druhú stranu, nájdu sa aj také spôsoby a techniky sexuálneho uspokojenia, ktoré sú typické pre väčšinovú populáciu. Pri každej praktike je však dôležitý dostatočný sexuálny apetít.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako ho zlepšiť alebo podporiť? Ja odporúčam prirodzené spôsoby:

ak chcete zvýšiť svoje libido, okrem netradičných techník a praktík skúste vyskúša aj rôzne erotické pomôcky alebo hračky, napríklad dilda, masturbátory a vibračné hračky
pre mužov je dôležitá hladina testosterónu, ktorý im dodáva aj fyzickú silu a odolnosť, vyskúšať môžete rôzne potraviny podporujúce prirodzený testosterón v tele
u žien je pre libido dôležité dostatočné prekrvenie pohlavnej sústavy, môžete sa tak zamerať najmä na koreniny, ktoré prekrvenie v oblasti genitálií zvyšujú
odporúčam tiež rastlinné a prírodné afrodiziaka, nielen teda známe španielske mušky, ale aj rôzne rastliny typu Maca alebo Tribulus Terrestris, napríklad v podobe čajov
vyššie libido budete mať aj vtedy, ak si dáte na istú dobu pauzu a budete sa držať sexuálnej abstinencie, napríklad týždeň, potom si vzrušenie aj viac užijete

Ako fungujú prípravky na libido pre mužov a ženy a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na libido pre mužov a ženy a prečo ich odporúčam Jedným zo spôsobov na zvýšenie a podporu libida, ktorý mám overený ja aj moja partnerka, patrí užívanie prírodných a rastlinných stimulantov. Ide o prípravky na vnútorné užitie, teda tabletky, ale aj o vonkajšie formy, hlavne gély a krémy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Účinky týchto prípravkov vychádzajú z ich zloženia:

  • Účinné látky obsiahnuté v prípravkoch pôsobia u mužov na zvýšenie testosterónu a zlepšenie erekcie, u žien zas na zlepšenie prekrvenia vonkajších genitálií

Pri tabletkách ide najčastejšie o kombináciu rastlinných afrodiziak typu Ženšen či Damiána s vitamínmi, minerálmi a stopovými prvkami, prípadne s aminokyselinami ako L-Arginín a L-Citrulín. Produkty určené na vonkajšie použitie majú zloženie veľmi podobné, no tu sú obsiahnuté také bylinné extrakty a výťažky, ktoré pôsobia na vrchné tkanivá pokožky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Samotné prípravky sú populárne aj kvôli týmto svojim trom výhodám:

v prvom rade je pôsobenie prirodzené a prípravky neobsahujú žiadne umelé či chemické účinné látky, takže sú voľne dostupné bez receptu
z toho istého dôvodu sa nemusíte príliš obávať ani o nežiaduce efekty, sú naozaj minimálne a ak sa vyskytnú, nemajú dlhodobé trvanie
prípravky si viete kúpiť nielen v lekárni, ale aj priamo od výrobcu, dokonca tie najznámejšie značky majú aj vlastné oficiálne eshopy

Pri používaní týchto prípravkov sa treba držať dávkovania odporúčaného od výrobcu. Dôležité je neprekročiť maximálnu dennú dávku a prípravky užívať dlhšiu dobu. Keďže účinné látky sú prírodného typu, nečakajte okamžité efekty z večera do rána, trvá do dlhšie.

KOMPLEXNÉ ÚČINKY NA SEXUALITU

Tieto prípravky, predovšetkým ak ide o tabletky na vnútorné užitie, pomáhajú nielen na libido, ale majú aj ďalšie pozitívne vplyvy. Prípravky pre mužov pomáhajú napríklad na lepšie stoporenie a dlhšiu erekciu, tie pre ženy môžu zas zvýšiť výkonnosť a vitalitu.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Chceli by ste si svoje sexuálne hry a techniky vylepšiť tým, že zvýšite svoje libido či sexuálny apetít pomocou spomínaných stimulantov? Nie je nič ľahšie, výber je veľký a to tak ohľadom značiek, ako aj rôznych foriem. Nespoliehajte sa ale len na to, čo vám sľubuje výrobca na obale, pretože veľa značiek je bohužiaľ v praxi dosť nekvalitných.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve naopak, dôležitejšie je kvalitné zloženie a vysoká koncentrácia látok, čo sa prejaví aj v realite. Podstatným kritériom by mali byť tiež referencie z praxe. Práve o tie sa s vami podelím, v tejto tabuľke nájdete značky, ktoré mne a mojej partnerke pomohli najviac:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.20

5 Hodnotení