Sexuálne hry v posteli

Sexuálne hry v posteli

Chcete si ozvláštniť sexuálny život v spálni či aj mimo nej? Zbaviť sa nudy, stereotypu a fádnosti vám pomôžu sexuálne hry v posteli. Môže ísť o niečo jednoduchšie, napríklad použitie šatky a ľadu, ale aj o zložitejšie hry, napríklad s rôznymi maskami alebo erotickými hračkami. Záleží len na tom, akú bujnú máte fantáziu a aké praktiky preferujete.

Niektoré erotické hry v posteli sú založené aj na známych sexuálnych praktikách, napríklad hry so spútavaním partnera vychádzajú čiastočne z praktík typu Bondage. Iné hry, napríklad so šatkou na zahalenie zraku, vychádzajú z pozície vzťahu dominant-submisív.

Na druhú stranu, vôbec nemusí ísť o nejaké zložité hry, väčšina z nich má výhodu v tom, že si bohato vystačíte len s tým, čo máte doma. Najdôležitejšie je nenechať sa spútať žiadnymi konvenciami a užiť si akýkoľvek nápad či hru tak, ako chcete a bez nejakých zábran.

Čo sú sexuálne hry a aký majú význam

Čo sú sexuálne hry a aký majú význam Pod pojmom sexuálna hra sa myslí akákoľvek hra určená na spestrenie erotického zážitku pred, počas alebo po milovaní. Nemusí ísť ani priamo o nejakú hru spojenú s pohlavným stykom, hoci je pravda, že skôr či neskôr to bude lákať asi každého.

  • Sexuálne, niekedy nazývané aj milostné hry, majú za cieľ priniesť spestrenie do vzťahu a väčšinou sú založené na priamom či nepriamom erotickom dráždení
  • Významom sexuálnych hier obvykle býva zapojiť do milovania alebo erotickej stimulácie všetky zmysly a odhaliť nové erotogénne zóny na tele
  • Plusom týchto hier je rozvíjanie fantázie, tvorivosti a predstavivosti aj v sexe

Sexuálne hry majú navyše jednu podstatnú výhodu a to tú, že podporujú sexuálne napätie a pomáhajú budovať vzrušenie. Tým pádom pozitívne vplývajú aj na väčšiu chuť na sex, alebo ak chcete, inak povedané libido. Dokážu vrátiť do vzťahu zabudnutú iskru a postupne môžu pozitívne nabudiť partnera aj partnerku k zmenám v ďalších oblastiach života.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Milostné a erotické hry majú zároveň širší vplyv na kvalitu sexuálneho života:

nielen, že zvyšujú chuť na sex, ale môžu zlepšiť intenzitu sexuálneho styku a jeho pravidelnosť, čo pozitívne vplýva aj na funkčnosť erekcie alebo zvlhčenie pošvy
viaceré hry sa môžu vykonávať aj v menej tradičných sexuálnych polohách, takže sa zbavíte rutiny a vyskúšate si nové sexuálne pozície využiteľné potom aj pri sexe
ak ste doteraz nevideli dôvod na použitie rozličných erotických a sexuálnych pomôcok, tak práve milostné hry vám ukážu všetky možnosti takýchto hračiek

MILOSTNÉ HRY PRE ROMANTIKOV AJ PRE TÝCH S VÁŠŇOU

Dobrou správou je, že existuje tak veľké množstvo erotických hier, že si na svoje prídu všetky typy milencov. Nezáleží na tom, či si viac užívate romantiku a pomalé pohyby, alebo naopak vás vedia rozpáliť vášnivé praktiky, vždy sa dá nájsť dostatok nápadov pre každého.

Najčastejšie sexuálny hry v posteli a do spálne

Najčastejšie sexuálny hry v posteli a do spálne Prejdime teraz od teórie do praxe, konkrétne k nápadom a príkladom na tie najzaujímavejšie a najčastejšie erotické hry. Niektoré sú založené na správne zvolených dotykoch, k iným bude treba aj nejaké pomôcky. Možno budete naozaj veľmi prekvapení, čo všetko sa dá vymyslieť.

Ak si chcete oživiť svoje hry v posteli a spálni, vyskúšať môžete nasledujúce nápady:

Erotické Activity: Prvá hra môže byť ešte na prvý pohľad nevinná a vystačíte si len so svojim telom. Stačí, ak partnerovi budete opisovať slovne alebo názorne, kde by sa vám mal začať venovať. Vymýšľať môžete naozaj netradičné opisy, nemusíte znázorňovať len telo, ale napríklad aj sexuálnu polohu alebo techniku či praktiku, ktorú by mal použiť.

Slepá baba: Na prvý pohľad otrepaná hra, ale stačí si ju trocha ozvláštniť. Najprv partnerovi zaviažte oči šatkou a nechajte ho, aby si ľahol. Teraz môžu prísť rôzne prekvapenia, nielen v podobe letmých dotykov alebo bozkov, ale aj v použití rôznych pomôcok. Odporúčam tiež vyskúšať reakcie na chlad a teplo, napríklad kocky ľadu, šľahačku alebo horúcu čokoládu.

Striptíz: Osvedčenou a stále veľmi účinnou hrou do spálne aj postele je striptíz. Nehovorím však len o niečom amatérskom, nacvičte si to, zvoľte vhodnú hudbu a keď bude partner v posteli, môžete ho pres spaním prekvapiť. Muži by mali popracovať najmä na choreografii, ženám odporúčam využiť praktiku zvanú Lap Dance, čiže tanec zadkom nad rozkrokom.

Milostný Twister: Ďalšou zaujímavou obmenou klasickej hry Twister je milostná forma tejto hry. Princíp hry zostáva nezmenený, avšak vy môžete sťažiť partnerovi situáciu tým, že ho budete rozptyľovať, napríklad bozkávaním, lízaním alebo šteklením. On vám to potom môže vrátiť. Pozor na úrazy, ak to prežijete bez ujmy, môžete hru zakončiť sexom.

Maľovanie na telo: K potravinám sa ešte vrátime a to v hre podobnej maľovaniu. Nebudete však maľovať farbami, ale práve potravinami. Horúca čokoláda, čokoládový toping, šľahačka, zmrzlina, skrátka, všetko, čo je tekuté, ale nie príliš lepkavé a viete to bez problému zjesť. Táto hra so sebou prináša postupné budovanie vzrušenia a napätia.

Kamenná tvár: Cieľom tejto sexuálnej hry je, aby partner zachoval kamennú tvár. Máte možnosť ho dráždiť, hladiť, dotýkať sa ho a bozkávať po celom tele, nesmiete však použiť žiadnu erotickú praktiku smerujúcu priamo na penis či vagínu. Ak do určitého časového limitu zachová kamennú tvár, môže prísť cesta priamo k orgazmu. Ak nie, striedate sa.

Roleyplay: Táto hra je ideálna na predstavivosť a nemusí sa hrať len v spálni. Ako predohru si môžete zvoliť napríklad hru na prvé rande a pôjdete s partnerom niekam von, kde ho budete zvádzať pohľadom. Priamo v posteli potom použiť masku a kostým, ženy si môžu kúpiť aj erotickú spodnú bielizeň. Muži si zas môžu vychutnať hru na opravára v domácnosti.

Vyvrcholenie bez rúk: Ako predposledný tip na ozvláštnenie už priamo milovania hru sme si nechali sexuálnu hru, kde platí jediné pravidlo: nesmiete použiť ruky. Cieľom hry je priviezť partnera k orgazmu, ale bez toho, aby ste sa ho pri tom dotkli. Ak sa vám to podarí, môžete si úlohy vymeniť. Táto hra je ideálna na spoznanie netradičných a menej používaných polôh.

Odďaľovanie orgazmu: Na záver som si nechal to najlepšie a to hru s odďaľovaním a kontrolou orgazmu. Môžete ju hrať súčasne, alebo sa striedať. Cieľom hry je, aby partnera rukami, ústami či nejakou erotickou pomôckou dráždili a zvyšovali vzrušenie, ale vždy pred orgazmom musíte prestať. Kto vyhrá, ten získa ako víťazný bonus druhý orgazmus.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Najčastejšie otázky o sexuálnych hrách v posteli

Najčastejšie otázky o sexuálnych hrách v posteli Téma erotických a milostných hier je veľmi príťažlivá a to sa odráža aj na záujme mužov a žien na rôznych internetových fórach a v diskusiách. Spomedzi množstva dotazov a otázok som sa rozhodol vybrať tie najviac kladené a najzaujímavejšie, na ktoré teraz odpoviem:

Môžu sexuálne hry pomôcť aj na problémový partnerský vzťah?

Obávam sa, že vo väčšine prípadov nie. Nehovorím o nejakom sexe na uzmierenie alebo niečom podobnom, ale erotické hry do spálne sú určené na spestrenie fungujúceho vzťahu, nie na opravu nefungujúceho. Akékoľvek problémy sa práveže môžu ešte zhoršiť.

Aké praktiky bývajú počas milostných hier najviac využívané?

Najčastejšie ide o rôzne dotyky a s tým spojené prvky masáže, prípadne o využitie úst a jazyka na dráždenie erotogénnych zón. Ak však vyskúšate nejaké tvrdšie erotické hry, pôjde primárne o nepriamu sexuálnu stimuláciu a povzbudenie vášne cez sexuálne pomôcky.

Čo robiť, ak chce jeden partner osviežiť sex pribratím ďalšieho muža či ženy?

V tomto prípade je potrebný súhlas oboch partnerov, nepodceňujte to. Treba si vždy zvážiť plusy a mínusy sexuálneho vzťahu v trojici. Odporúčam to najskôr len vyskúšať a zhodnotiť, či to má pozitívny prínos. Nezabúdajte, že to môže priniesť aj vážne narušenie vzťahu.

Je pre sexuálne hry dôležité využiť nejaké nové pozície?

Nie vždy, ale ja osobne to odporúčam, nakoľko si vďaka tomu môžete vyskúšať v posteli niečo nové. Ak zistíte počas milostnej hry, že sa vám nejaká poloha naozaj páči, môžete sa hneď vrhnúť „do akcie“. Veľa hier sa ale dá samozrejme robiť aj v bežných polohách.

Môžem prekvapiť partnera nejakou hrou a vopred mu o tom nepovedať?

Samozrejme, ale v takom prípade je potrebné, aby ste vy boli nielen iniciátor hry, ale aj jej dominantný článok. Partner by mal byť len pasívny príjemca, maximálne sa tak môže zapojiť len veľmi jemne. Môžete mu ukázať, čo sa vám páči a nabudúce vás možno prekvapí on.

NIELEN PRE MLADÝCH, ALE V KAŽDOM VEKU

Výhodou viacerých spomínaných erotických hier je, že si nevyžadujú ani príliš veľa akrobatických polôh či pohybov a nie sú ani príliš fyzicky náročné. Vďaka tomu sa môžu takéto milostné a sexuálne hry v posteli zahrať milenci každého veku, nielen tí mladší.

Ako zlepšiť a podporiť erekciu

Ako zlepšiť a podporiť erekciu Jedným z najdôležitejších faktorov pre zakončenie akejkoľvek erotickej hry milovaním je zdravá erekcia u muža. To znamená tak dostatočné stoporenie, čiže tvrdú erekciu, ako aj dostatočnú výdrž stoporenia. Mnoho mužov s tým môže mať práve po erotickej hre problém.

Ako takej erekcii pomôcť? Veľmi jednoducho, ja mám vyskúšané tieto opatrenia:

v prvom rade treba obmedziť zlé faktory v oblasti životosprávy, najmä fajčenie, nadmerné pitie alkoholu a konzumáciu nezdravých potravín s obsahom tuku a soli
zároveň s tým sa treba zamerať na faktory, ktoré zodpovedajú za celkovú sexuálnu vitalitu, čiže menej stresu a naopak viac oddychu a dostatok spánku
priamo erekciu môžete podporiť aj potravinami, napríklad koreniny, zelenina, ryby a orechy majú všeobecne podporné a pozitívne účinky na lepšie prekrvenie penisu
jednorazovo je možné zlepšiť erekciu aj pomocou vákuových pomôcok, napríklad vákuové pumpy na penis radikálne zlepšujú prekrvenie penisu, i keď len dočasne
mne osobne sa osvedčili aj prírodné afrodiziaka, kam patria napríklad španielske mušky alebo rastliny typu Maca, kúpiť sa dajú rôzne afrodiziakálne čaje

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Práve spomínané prírodné afrodiziaka, ktoré sú asi najlepšie prirodzené stimulanty lepšej erekcie, sú základom zložiek špeciálnych tabliet určených pre mužov na podporu lepšej erekcie. Hoci som bol najskôr skeptický, rozhodol som sa ich vyskúšať.

Výsledok ma príjemne prekvapil, rovnako ako aj ich zloženie:

  • Účinné látky týchto tabliet pozostávajú najčastejšie z rastlinných extraktov spadajúcich medzi prírodné afrodiziaka a sú doplnené o aminokyseliny, vitamíny alebo minerály

Rastlinné extrakty sú v tabletkách určené na zlepšenie libida a teda aj erekcie, ide napríklad o výťažky bylín typu Maca alebo Gingko biloba, ktorá zlepšujú celkovú sexuálnu vitalitu. Na priamu podporu rozšírenia ciev a prekrvenia penisu sú tu aminokyseliny, najmä L-Arginín. Pre doplnenie účinku sú v tabletkách aj ďalšie zložky, napríklad extrakt z Chilli.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Čo sa týka charakteristík, tabletky sú populárne najmä preto, že:

ich pôsobenie je prirodzené vďaka prírodnému zloženiu, takže sa nemusíte obávať o nejaké vážnejšie vedľajšie účinky typu začervenanie tváre
majú oveľa širšie pole pôsobnosti, ako len na erekciu, vďaka obsahu prírodných afrodiziak podporujú u mužov aj chuť na sex a libido
môžete ich užívať bez receptu, pričom sa nemusíte spoliehať len na kúpu v lekárni, ale viacero značiek má aj vlastné oficiálne internetové obchody

Na výber máte prípravky, kde je možné užívanie jednorazovo len priamo pred pohlavným stykom, ale aj také, kde je dávkovanie pravidelné a každý deň. Bez ohľadu na to, ktoré si vyberiete, odporúčam držať sa odporúčaní od výrobcu a neprekročiť maximálnu dennú dávku.

ÚČINKY PRÍDU, CHCE TO LEN ČAS

Tieto tabletky majú síce naozaj zaujímavý potenciál, ale nečakajte, že ho naplníte okamžite a výsledky prídu doslova zo dňa na deň. Chce to čas, nakoľko prírodné účinné látky sa musia dostať do tela, dosiahnuť určitú hladinu a až potom môžu pomôcť a účinkovať na erekciu.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Z môjho mužského pohľadu je kvalitná erekcia alfa a omega úspechu v posteli a aj preto som tomuto cieľu v nedávnej minulosti podriadil veľa energie a času. Skúsil som desiatky tabliet rôznych značiek, niektoré fungovali lepšie, iné horšie. Po dlhých mesiacoch a striedaní mnohých značiek sa mi však podarilo nájsť efektívne prípravky.

Viem teda, že najviac záleží na kvalitnom zložení a koncentrácii účinných látok, nie na nízkej cene. Veľkú úlohu pri rozhodovaní by mali zohrávať aj referencie z praxe od mužov, čo dané značky užívali. Preto som sa rozhodol podeliť so svojimi skúsenosťami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.00

2 Hodnotení

Neviete odporučiť nejakú hru pre, ehm, začiatočníkov? :DD

Danny píše 10 februára 2020 o 22:55

Pridať komentár