Sexuálne polohy podľa znamenia

Sexuálne polohy podľa znamenia

Znamenia zverokruhu predstavujú 12 zvieratníkových súhvezdí na oblohe a astrológia verí, že charakter, vlastnosti, správanie a niektoré predispozície u ľudí súvisia s tým, v akom znamení zverokruhu sú narodení. To isté sa potom prenáša aj do sexuálneho života, kde by malo znamenie ohraničiť aj to, aký spôsob či štýl sexu sa tomu ktorému človeku páči.

Príde vám to ako niečo neuveriteľné? Alebo ako povera? Musím sa priznať, že aj ja sám som tomu spočiatku príliš neveril. No po tom, čom som sa začal o túto problematiku zaujímať viac a intenzívnejšie, zistil som, že niečo pravdy na tom predsa len je.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Určité vlastnosti a vzorce správania sa podľa znamení totiž platia aj v sexuálnej oblasti. Dominancia a submisivita, aktivita a pasivita, dávanie a prijímanie. To všetko ako synonymá princípu jing a jang, čiže dopĺňania sa v rovnováhe, platia aj v sexuálnom živote.

Sex a znamenia zverokruhu: podmienky, priebeh, faktory

Sex a znamenia zverokruhu: podmienky, priebeh, faktory Podobne ako v bežnom živote, aj v prípade sexuálneho života fungujú znamenia zverokruhu s ohľadom na istý typ sexuálnej stimulácie či priebeh milovania. Z krátkodobého hľadiska sa rovnaké znamenia extrémne priťahujú, pretože chcú to isté, ale dlhodobo to nefunguje.

  • Medzi najviac ohnivé znamenia z pohľadu sexuality patria Baran, Lev a Strelec, ktoré si zakladajú na dominancii, no za istých okolností nemusia mať navrch vždy len oni
  • Ich doplnením či opakom sú znamenia Rak, Škorpión a Ryby, ktoré ich môžu vhodne doplniť tým, že sú radi pasívni, no vyžadujú si pozornosť
  • Takto sa navzájom priťahujú Býk, Panna a Kozorožec s Blížencom, Váhou a Vodnárom

Temperament a dominancia, to sú dva najdôležitejšie body, okolo ktorých sa točí celý sexuálny život. Dominantné znamenia sa priťahujú s tými submisívnejšími, temperamentné zas obohacujú tie nežnejšie. Od zladenia týchto vlastností závisí aj priebeh sexu od predohry po orgazmus a tomu treba prispôsobiť sexuálne polohy.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pre kvalitný sex sú však okrem sexuálnych pozícií dôležité aj tieto faktory:

eliminácia všetkých negatívnych psychických faktorov, či už ide o stres, nervozitu, mentálnu vyčerpanosť, ale aj prípadné nezhody v partnerskom živote
okolité podmienky, najmä pokiaľ ide o niektoré rušivé vplyvy, viacero mužov aj žien preferujúcich jemnosť a nežnosť môže mať problémy so sexuálnou túžbou
rutina a stereotyp, ktoré sú v protiklade s fantáziou a vášňou, pričom platí, že aj tie najviac pasívne znamenia majú radi raz za čas niečo nové a iné

PROTIKLADY SA PRIŤAHUJÚ A PODMIEŇUJÚ

Podobne ako v bežnom živote, aj v tom sexuálnom platí, že protiklady sa priťahujú a podmieňujú. Je to ako oheň a voda, zem a vzduch. Nezúfajte, že váš partner by mal mať podľa zverokruhu inú ideálnu či obľúbenú polohu, práve naopak, môže vás to obohatiť.

Polohy a pozície pre sex podľa znamenia

Polohy a pozície pre sex podľa znamenia Niektoré typické charakterové črty, napríklad túžba po dominancii alebo snaha uspokojiť toho druhého, to všetko sa prejavuje nielen v bežnom živote, ale aj v tom sexuálnom. Tomu je možné prispôsobiť sexuálne pozície, dokonca aj miesto či čas milovania.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aké sú najvhodnejšie či obľúbené polohy podľa znamení? Nech sa páči:

Polohy pre znamenie Baran: Toto silné znamenie miluje dominanciu, prevahu, živočíšnosť a priamosť. Uprednostňuje rýchle a aktívne polohy, ale Barani tiež milujú kompatibilitu a vzájomné dopĺňanie sa. Preto sú pre nich ideálne dominantné polohy na psíka a všeobecne odzadu, ale aj poloha 69 typická pre vzájomné orálne potešenie s dávaním a prijímaním naraz.

Polohy pre znamenie Býk: Pre ľudí v znamení Býka platí, že majú radi zmyselnosť, dokonca oveľa viac, ako samotné vzrušenie. Veľmi intenzívne vnímajú prostredie a okolie, preto pre nich neprichádza do úvahy nič iné, len sex v luxusnej spálni. Milujú misionársku polohu, ale aj polohu lyžičky. Majú radi intimitu, romantiku, no zároveň vždy musia byť dominantnejší.

Polohy pre znamenie Blíženci: Toto znamenie má rado blízkosť partnera, no ešte radšej experimenty a flirt. Blíženci sú skvelí na predohru, ale majú radi všetko, čo je netradičné. Preto všetky polohy, ktoré sú naopak, napríklad obrátený misionár, poloha obrátenej jazdkyne či poloha v stoji a odzadu, sú pre nich. Nebránia sa ani sexu na netradičných miestach.

Polohy pre znamenie Rak: Milenci narodení v znamení Raka sú vášniví milovníci, ktorí potrebujú zapojiť všetky zmysly, aby sa mohli naplno oddať sexu. Sviečky, vône, masáž, to všetko má miesto v predohre. Radi si vychutnávajú partnera, preto pre nich pripadajú do úvahy polohy typu Lotus či poloha 69. Raky milujú orálny sex, chcú ho dávať aj prijímať.

Polohy pre znamenie Lev: Po Baranovi je Lev druhé najsilnejšie a najviac dominantné znamenie v celom zvieratníku. To sa prejavuje aj v sexe, kde chce Lev dominovať a zároveň chce dokázať partnerovi, že dokáže všetko. Miluje polohy zozadu, v stoji, Venušinu nástrahu, polohu mlyn a všade, kde ide o akrobaciu a extrémy. Zaútočiť a uloviť, to je ich štýl.

Polohy pre znamenie Panna: Podobne ako v bežnom živote, aj v tom sexuálnom potrebujú ľudia v znamení Panny mať svoj poriadok. Preto majú radi overené polohy, kde vedia predvídať priebeh. Klasický misionár alebo poloha jazdkyne, prípadne poloha motýľ, tam všade sa Panna nájde. Ideálne je milovanie v posteli večer a s malým množstvom polôh.

Polohy pre znamenie Váhy: Ľudia v tomto znamení si potrpia na spirituálny zážitok z milovania, preto je pre nich alfa a omega zmyselná a omračujúca predohra. Majú radi estetiku, ale aj vášeň, preto im pristanú polohy ako poloha jazdkyne, poloha psíka či poloha hadov. Ak ide o klasickú polohu misionára, tá musí byť prevedená do dokonalosti.

Polohy pre znamenie Škorpión: Prekvapenia, mierna akrobacia a najmä vizuálny zážitok, to sú atribúty, ktoré pri sebe uprednostňujú milenci v znamení Škorpióna. Preto pre nich nie sú problémy ani pozícia mlyn, poloha v stoji, poloha odzadu či poloha jazdkyne. Musia byť ale pánom situácie a musia mať na partnera výhľad, očný kontakt ale nie je nevyhnutný.

Polohy pre znamenie Strelec: Strelec patrí medzi znamenia, ktoré sa dokážu prispôsobiť jemnému milovaniu, ale ak ich omrzí, ich spontánnosť im velí skúsiť opačný extrém. Všetky zvieracie polohy, čiže poloha psíka, poloha slonov, poloha hadov, poloha posvätnej kravy, to všetko obľubujú. Strelci sú veľmi náruživí a potrebujú sex maximálne precítiť a prežiť.

Polohy pre znamenie Kozorožec: Kozorožci patria medzi najviac divokých a vášnivých milencov, no dokážu tieto svoje vlastnosti skrývať len pre partnera. Obľubujú viac intimity, sex na verejnosti od nich nečakajte. Milujú polohu Lotus, misionársku polohu, polohy lyžičky či polohu 69. Aj tieto na prvý pohľad romantické polohy však pojmú s vášňou a razanciou.

Polohy pre znamenie Vodnár: Ak máte partnera v znamení Vodnár, tak vedzte, že miluje účelnosť a hľadá cieľ. Zároveň chce byť navrchu a mať voľné ruky pre svoje vášnivé aktivity. Vodnári milujú, keď môžu dávať a pritom mať kontrolu, takže poloha v stoji, zozadu či poloha motýľa sú pre nich ideálne. Vtedy uplatnia aj ruky na ešte lepšiu stimuláciu partnera.

Polohy pre znamenie Ryby: Medzi najviac pokojné znamenia patria Ryby, ktoré radšej prijímajú a nemajú problémy ani s pasívnejšou polohou. Milujú však intimitu a preto majú radi polohy ako lyžičky, misionárska poloha, poloha hadov či poloha Lotus v sede. Vedia si však vychutnať aj polohu jazdkyne či zozadu, no potrebujú mať čo najbližší kontakt.

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách podľa znamení

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách podľa znamení Pri pohľade na internetové fóra a diskusie som nenašiel pri téme sexuálnych pozícií podľa znamenia až tak veľa otázok, skôr som narazil na rôzne dotazy a pochybnosti. Samozrejme, treba to brať s rezervou, no aspoň na tie najdôležitejšie teraz skúsim odpovedať:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Naozaj sa niektorým znameniam zverokruhu hodia len určité polohy?

Ak som jednotlivým znameniam zverokruhu pripísal niektoré polohy, išlo o pozície, pri ktorých môžu najlepšie vystihnúť svoje povahové črty, hlavne ak ide o spontánnosť alebo fantáziu. Netreba sa však obmedzovať, pokojne skúste aj iné pozície.

Môžu sa navzájom zladiť aj partneri s protichodnými preferenciami?

Možné to je, pričom teraz nemám na mysli ani tak preferencie, ktoré som opísal pri vhodných polohách pre jednotlivé znamenia, ako skôr individuálne preferencie z praxe. Aj v oblasti sexu a milovania sa dá nájsť kompromis, takže spokojní môžu byť všetci.

Čo sa dá okrem sexuálnych polôh ešte použiť na oživenie milovania?

V prvom rade fantázia, čiže opak stereotypu. Treba skúšať nové príležitosti, samozrejmosťou by mali byť rôzne erotické pomôcky a hračky, milenci si môžu vyskúšať aj dlhšiu predohru alebo dvorenie. Všetko, čo oživí sexuálny aj partnerský život, je plus.

Existuje aj nejaká vhodná doba či miesto na milovanie pre konkrétne znamenie?

Je pravda, že niektoré znamenia sú tzv. noční vtáci, takže uprednostňujú sex dlho do noci či rána. Tiež ľudia narodení v niektorom konkrétnom znamení majú radi sex viac v prírode, ako vo vnútri. Generalizovať to však nemôžem, kde to bolo treba, tam som to spomenul.

Ako povzbudiť partnera k milovaniu podľa vašej predstavy?

Najjednoduchšie je buď mu kúpiť ako darček Kámasútru či inú knihu s polohami a nebadane mu ju podstrčiť, čo platí na Levov, Býkov alebo Baranov, alebo mu to navrhnúť a byť iniciátorom, čo majú radi Ryby, Váhy alebo ľudia v znamení Vodnára.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie
NEMEŇTE PARTNERA NASILU

Polohy, ktoré som spomínal vyššie k jednotlivým znameniam zverokruhu, sa k nim hodia podľa ich povahových čŕt a prístupu k milovaniu. Neberte ich doslova a nemeňte partnera nasilu, nechajte tomu voľný priebeh.

Ako zlepšiť a podporiť vzrušenie u ženy

Ako zlepšiť a podporiť vzrušenie u ženy Ak je muž príliš aktívny a ponáhľa sa, veľmi ľahko zabudne na dostatočné vzrušenie ženy a tá potom má problém s dosiahnutím orgazmu. Dôvodom je nedostatočné precítenie sexuálnej stimulácie a dráždenia. Na zlepšenie jej vzrušivosti existuje niekoľko možností.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú tie, ktoré môžete bez problémov vyskúšať aj doma:

základom je kvalitná predohra, ideálne je začať napríklad v spoločnej sprche a potom prejsť na polohu 69, s takýmto scenárom bude súhlasiť určite každý muž
žena si môže pomôcť aj erotickými pomôckami a hračkami, napríklad dildo, vibrátor, Venušine guličky či vibračné vajíčko dokážu naozaj zázraky
pohár vína na uvoľnenie je rozhodne dobrý nápad a to neplatí len pre ženy, ale aj pre mužov, môže to navyše celkovo spomaliť sex, čo podporí vzrušenie
obávať by ste sa nemali ani rozličných afrodiziak, napríklad španielske mušky sú veľmi známe, ale existujú aj rôzne afrodiziakálne bylinkové čaje
na lepšiu vzrušivosť má vplyv aj zmena stereotypu či striedanie polôh, takže skúste aj tie pozície, ktoré som pri vašom znamení zverokruhu nespomenul

Ako fungujú prípravky na podporu vzrušenia u ženy a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu vzrušenia u ženy a prečo ich odporúčam Prečo nevyskúšať niečo, čo pripravila matka príroda, vo vysoko koncentrovanej podobe? Nespoliehajte sa len na čaje alebo odvary, tie by ste museli piť na litre, aby prišiel viditeľný účinok. Lepšou cestou sú špeciálne prípravky obsahujúce rastlinné extrakty.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ide najčastejšie o tabletky, krémy a gély:

  • Bez ohľadu na to, aká je forma týchto prípravkov, ich spoločným mechanizmom fungovania je pôsobenie účinných látok na hormonálnu hladinu a prekrvenie pošvy

Výrobcovia týchto prípravkov svoje zloženie špeciálne kombinujú pre čo najlepšiu účinnosť na ženský organizmus. Obsahujú tak napríklad výťažky z rastlín ako Maca alebo Muira Puama, čo sú známe afrodiziaka pre ženy podporujúce vzrušivosť aj sexuálny apetít. Na zlepšenie prekrvenia pošvy sú tu zas aminokyseliny, napríklad L-Arginín a L-Citrulín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Navyše, prípravky majú aj zopár naozaj šikovných výhod:

ak si ich chcete kúpiť, nemusíte navštíviť lekára ani absolvovať žiadne vyšetrenie, tabletky aj prípravky na vonkajšie použitie sú bez receptu
nebojte sa vedľajších účinkov, oproti prípravkom so syntetickými látkami sú nežiaduce efekty pri týchto produktoch naozaj minimálne
veľkým plusom je komplexné pôsobenie, ktoré odráža široké zloženie, takže tieto prípravky u mnohých žien zvyšujú aj všeobecne výkonnosť a mentálnu vitalitu

Na otázku, kde si môžete takéto tabletky, krémy či gély kúpiť, je jednoduchá odpoveď. V lekárni, alebo cez internet priamo u výrobcu či distribútora. Viacero tých najlepších značiek má aj vlastný eshop, mnohé majú aj garanciu vrátenia peňazí, takže naozaj nič neriskujete.

SKOMBINUJTE VIACERÉ FORMY

Tabletky rôznych značiek sa síce navzájom kombinovať nemajú, ale viacero výrobcov má kompletné portfólio produktov rôznych foriem a tam to už možné je. Užívať tak môžete na dennej báze tabletky a vždy pred pohlavným stykom naniesť gél na intímnu oblasť.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Chceli by ste aj vy skúsiť nejaké tie tabletky alebo gél či krém a podporiť tak svoje libido a vzrušivosť? Žiaden strach, výber je dostatočný, typov aj značiek je na trhu dostatok. Nie všetky sú ale rovnako kvalitné, moja partnerka s tým má naozaj bohaté skúsenosti. Neoplatí sa preto pozerať len na cenu či sľuby výrobcov, dôležitejšie sú účinky v praxi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako sa k nim dopátrať? Využite referencie ostatných žien s daným produktom. Aby som vám trocha pomohol, rozhodol som sa v nasledovnej tabuľke zverejniť skúsenosti mojej partnerky. Tu sú značky, spoločne s ich hodnotením a recenziou, ktoré jej pomohli najviac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

4 Hodnotení