Sexuálne polohy pre obéznych

Sexuálne polohy pre obéznych

Nie je tomu tak dávno, čo bol sex pre obéznych alebo ľudí s nadváhou tabu. Na prvý pohľad sú spojenie sex a obezita či sex a nadváha úplne protichodné. Ak však máte nejaké to kilo navyše, neznamená to predsa, že by ste si nemohli užiť milovanie a mať kvalitný sexuálny život. Áno, sú tu isté obmedzenia, pravidlá a špecifické podmienky, ale kde nie?

Súčasťou týchto špecifík sú aj sexuálne polohy pre obéznych a pre ľudí s nadváhou. Vyššia hmotnosť je totiž problémom nielen z hľadiska nejakých fyziologických obmedzení pri sexe, ale má vplyv aj na kardiovaskulárny systém či fyzickú kondíciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V neposlednom rade ovplyvňujú kilogramy navyše aj zdravie pohlavnej sústavy. U žien sa to prejavuje v menšom množstve, u mužov sú však tieto vplyvy badateľné najviac ohľadom kvality stoporenia. Aj preto sa na záver pozriem na erekciu trocha bližšie.

Sex a obezita či nadváha: podmienky, priebeh, obmedzenia

Sex a obezita či nadváha: podmienky, priebeh, obmedzenia Obezita či nadváha patria medzi civilizačné ochorenia. Ovplyvňujú fyziológiu prakticky celého tela, čiže aj oblasť sexuálneho života. Na základné podmienky uspokojivého sexuálneho života, čiže funkčnosť pohlavných orgánov, však hmotnosť nemusí mať vplyv.

  • Funkčnosť pohlavnej sústavy je aj u ľudí s nadváhou či obezitou zachovaná, hoci sexuálne funkcie môžu byť ovplyvnené
  • Tento vplyv je podmienený problémami s podkožným tukom, cievami a hormonálnou rovnováhou, čo u mužov môže zhoršiť erekciu a u žien zas sexuálny apetít
  • Spokojnosť so sexom ale nezávisí len od fyziológie, ale aj od subjektívnych pocitov

Aby sa eliminovali možné fyziologické problémy, napríklad nedostatok fyzickej kondície, rýchle zadýchanie sa, pohybové obmedzenia či problémy so stabilitou, existuje niekoľko sexuálnych polôh určených pre ľudí s nadváhou a obezitou. Ich výhodou je, že umožňujú každému dosiahnuť kvalitný a uspokojivý sexuálny život.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o nejaké obmedzenia, treba na ne tiež pamätať:

bezpečnosť je nadovšetko a hoci milovanie je aj o objavovaní nových možností a experimentovaní, pre vás bude preto základom istota a stabilita
účinná predohra je základom, bez nej sa ďaleko nedostanete, pričom obzvlášť dôležitá je u žien z pohľadu zvlhčenia vagíny, takže s „rýchlovkou“ tu bude problém
ak má viac kilogramov len jeden z partnerov, dôležitá je psychická podpora, ak jej bude nedostatok, príde problém s erekciou u muža a so vzrušivosťou u ženy

CHUDNUTIE POMOCOU SEXU

Pravidelný sex aj s využitím všetkých možností a sexuálnych polôh má tiež výhodu v tom, že pri ňom dochádza k spaľovaniu kalórií. Ide teda o spojenie praktického chudnutia s príjemným zážitkom v podobe milovania. Prečo to nevyužiť na maximum? Len do toho!

Polohy a pozície pre sex pre obéznych

Problémy a príznaky spojené s menštruáciou po pôrode Povedali sme si teda, že nadváha vôbec nemusí v prípade vhodne zvolených pozícií obmedziť sexuálny život muža a ženy. Teraz preto prejdeme postupne od teórie do praxe, najmä ak ide o tie správne či ideálne polohy pre obéznych.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, tu sú tie, ktoré sú najviac využívané pri nadváhe:

Poloha koníka: Už na prvý pohľad ide o sexuálnu pozíciu, ktorá je dokonalá pre maximálnu efektivitu pri minimálnej pohyblivosti. Muž si ľahne na posteľ, žena si na neho obkročmo kľakne, sadne alebo kvokne a penis zasunie do pošvy. Výhodou je, že žena si môže sama určiť spôsob aj tempo prirážania a má dostatok kontroly.

Poloha psíka: Druhou ideálnou pozíciou a to nielen pre vaginálny, ale aj análny sex, je poloha zozadu, nazývaná tiež na psíka. Žena si kľakne na kolená a dlane či lakte, pričom muž k nej pristúpi zozadu tiež v kľaku. Potom je to už len o správnej výške panvy a muž môže preniknúť do ženy, kde má pre zmenu úplnú kontrolu pri sexe on.

Poloha vlka: Táto pozícia patrí tiež medzi polohy, pri ktorých dochádza k penetrácii zozadu, ale muž aj žena stoja. Žena sa predkloní a môže sa rukami oprieť o stôl alebo o posteľ. Muž k nej potom pristúpi zozadu a vnikne do nej. Ak by nastal problém s hĺbkou prieniku, môže žena jednu nohu zdvihnúť a oprieť napríklad o stoličku alebo niečo vyvýšené.

Poloha Venušina nástraha: Pri tejto pozícii je žena na chrbte a leží na posteli alebo stole. Pod zadok si podloží vankúš, aby dostala panvu vyššie v prípade potreby a nohy ohne v kolenách smerom k sebe. Ak sa dá , môže si ich aj prisunúť viac k poprsiu. V stoji k nej pristúpi muž a môže vniknúť penisom do jej vagíny alebo análneho otvoru.

Poloha motýľ: Veľmi podobnou, no o niečo pohodlnejšou a jednoduchšou pozíciou, je poloha motýľ. Tá spočíva v tom, že žena si ľahne na stôl či posteľ na chrbát, muž k nej pristúpi a ona vyloží svoje mierne roztiahnuté nohy v tvare motýľa na jeho plecia. Pri penetrácii môžete použiť prirážanie aj krúživé pohyby.

Poloha 69 na boku: Nezabudol som ani na orálne hry a obľúbenú pozíciu 69. Ak máte nejaké to kilo navyše, ešte stále to nemusí byť problém, stačí si polohu prispôsobiť tak, že muž aj žena budú ležať na boku. Potom už len stačí ohnúť jednu nohu v kolene pre zlepšenie prístupu a môžete sa oddávať orálnej rozkoši.

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách pre obéznych

Najčastejšie otázky o menštruácii po pôrode Stačilo mi zopár minút a zistil som, že téma sexu počas obezity alebo nadváhy je veľmi aktívne diskutovaná. Viaceré internetové diskusie boli preto pre mňa zdrojom a inšpiráciou pre najviac kladené otázky v tejto oblasti. Tu ich prinášam spolu s mojimi odpoveďami:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ovplyvňujú nadváha či obezita aj sexuálne funkcie u mužov a žien?

Odpoveď je, že jednoznačne áno. Kým u žien ide najmä o problém s hormonálnou hladinou a teda aj sexuálnym apetítom, u mužov prevládajú popri vplyve na libido najmä vplyvy na stoporenie. Napriek tomu je možné si aj s týmito problémami užiť sexuálny život.

Hrozia pri sexe v dôsledku vyššej hmotnosti úrazy či poranenia?

Vo väčšine prípadov nie, priama súvislosť tam nie je. Gravitáciu však nikto neoklame a preto najmä pri viac akrobatických polohách hrozí napríklad pošmyknutie sa a s tým spojené problémy. Mužov najviac trápia rôzne bolestivé vykĺbenia alebo zlomeniny penisu.

Pokiaľ ide o vplyv sexu na chudnutie, koľko KJ sa spáli pri bežnom milovaní?

To závisí od aktivity a niektorých individuálnych podmienok, ale obvykle to je okolo 400 až 500 KJ za 15 minút sexu. Zabúdať však netreba ani na niekoľko stoviek KJ spálených pri aktívnejšej predohre a orgazmus na záver. Ten môže podľa intenzity spáliť až 1000 KJ.

Môžu vhodné sexuálne polohy opticky ubrať mužovi či žene nadváhu?

Áno, to je aj jedna z výhod sexuálnych pozícií určených pre ľudí s vyššou hmotnosťou. Niektoré polohy totiž dokážu dať do popredia prednosti špecifických častí tela, najmä erotogénnych zón, typicky ide o známu polohu psíka a polohu v stoji zozadu.

Aké typy polôh sú naopak nevhodné pre obéznych ľudí?

Ide o akrobatické polohy s minimálnou stabilitou, pri ktorých sa stojí len na jednej nohe, napríklad niektoré polohy v stoji. Problémové sú aj akčné polohy vyžadujúce nadmerný pohyb, napríklad poloha mlyn, tiež aj polohy s tesným kontaktom, napríklad Lotus.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

NADVÁHA AJ AKO PROBLÉM PRE SEBAVEDOMIE

Podľa toho, čo som si všimol pri dotazoch a otázkach na internetových fórach, tak najmä ženy berú nadváhu občas príliš vážne. Najčastejšie sa to prejaví nedostatkom alebo stratou sebavedomia, čo je podľa mňa pre uspokojivý sex niekedy aj horšie, ako nadváha samotná.

Ako zlepšiť a podporiť erekciu

Ako zlepšiť a podporiť zdravie pohlavnej sústavy po pôrode Nakoľko nadváha či kilogramy navyše majú vplyv aj na kardiovaskulárny systém, rovnako tak aj na hormonálnu rovnováhu, oblasťou, ktorá z pohľadu sexuálneho života najviac trpí, je kvalita erekcie u mužov. Dá sa s tým niečo robiť? Samozrejme, že áno.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kľúčom k tomu je zopár jednoduchých, no účinných opatrení:

okrem sexu, čo je tiež druh špecifického cvičenia a pohybu, by ste sa mali postupne viac a viac hýbať, pomôže už aj jednoduchá chôdza, najmä ak je pravidelná
ak už máte nejaké to kilo navyše, určite k tomu nepridávajte ďalšie negatívne faktory pre erekciu, mám na mysli alkohol a cigarety
nepriateľom erekcie a potencie u mužov z psychologického hľadiska je aj stres, nervozita a prepracovanosť, viac odpočinku naopak pomáha
podporiť lepší stav ciev je možné nielen nejakými špeciálnymi diétami na chudnutie, ale aj zaradením potravín s obsahom aminokyselín, minerálov a vitamínov
priamo na libido a s tým súvisiacu erekciu majú pozitívny vplyv aj viaceré prírodné afrodiziaka, napríklad Gingko biloba, z ktorého si môžete spraviť čaj

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na spevnenie poprsia a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ako podporiť a zlepšiť erekciu a kvalitu stoporenia pre ľudí s nadváhou či obezitou, sú práve spomínané prírodné látky v kombinácii s ďalšími zložkami prirodzenými pre ľudské telo. Túto kombináciu ponúkajú aj špeciálne tabletky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ide o voľne dostupné produkty fungujúce na tomto základe:

  • Základom sú prírodné afrodiziaka, vitamíny, aminokyseliny a minerály, ktorých kombinácia zlepšuje priechodnosť ciev, rozširuje ich a tak skvalitňuje stoporenie

Na zlepšenie prekrvenia pohlavného údu sa používajú v týchto tabletkách spravidla aminokyseliny, napríklad L-Karnitín a L-Citrulín napomáhajúce roztiahnutiu svaloviny ciev. Pozitívny vplyv majú aj rastlinné afrodiziaka, napríklad Ženšen, ktorý zlepšuje sexuálnu vitalitu. Niektoré prípravky obsahujú aj stopové prvky, napríklad Zinok, na plodnosť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tieto tabletky sú populárne aj kvôli týmto výhodám:

môžete si vybrať také typy, ktoré sa dajú užívať pravidelne každý deň, ale aj značky, ktoré stačí užiť len jednorazovo vždy pred pohlavným stykom
nakoľko v tabletkách nenájdete umelo a chemicky vyrábané zložky, ale len prirodzené látky, žiadne vážnejšie vedľajšie účinky vám nehrozia
veľkým plusom je aj komplexné pôsobenie vďaka kombinácii rôznych typov účinných látok, tabletky pomáhajú aj na libido a mnohé aj na plodnosť

Veľkou výhodou je nákup bez predpisu, čiže nepotrebujete indikáciu od lekára, aby ste si mohli tieto tabletky kúpiť. Môžete si ich dokonca zakúpiť nielen v lekárni, ale aj objednať cez internet v eshopoch priamo od ich výrobcov. Je to tak rýchle, pohodlné a výhodnejšie.

ÚČINKY NEPRÍDU ZO DŇA NA DEŇ

Nakoľko sú tieto tabletky založené na rastlinných látkach a nie sú tu žiadne syntetické účinné zložky, účinky neprídu z večera do rána, je potrebné dlhodobejšie užívanie. To platí tak pre prípravky s každodenným dávkovaním, ako aj pre tabletky, ktoré sa užívajú len pred sexom.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Ja sám som síce obezitou nikdy v nejakej extrémnej miere netrpel, ale problémami s erekciou áno. Na základe vlastnej skúsenosti viem povedať, že na trhu sú prípravky tohto typu naozaj dosť rozšírené a nájsť sa dajú aj také značky, na ktoré sa viete spoľahnúť. Ako ukazujú referencie iných mužov, mnoho tabliet im pomohlo na erekciu aj pri nadváhe.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve skúsenosti, spoločne s kvalitou zloženia a koncentráciou jednotlivých účinných látok, by mali byť najdôležitejším kritériom výberu. Ja sám som preto predstavil prehľad značiek, ktoré u mňa účinkovali najlepšie aj spolu s ich recenziami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

0.00

0 Hodnotení