Sexuálne polohy v posteli

Sexuálne polohy v posteli

Keď sa povie sex v posteli, veľa ľudí začne ohŕňať nos. Pripadá im to príliš obyčajné, nudné, stereotypné, nezáživné. No prv, než začnete dávať erotickým radovánkam v posteli tieto prívlastky, zamyslite sa, či to je oprávnené. Nudíte sa pri sexe v posteli? Nedosahujete rozkoš a vzrušenie, ako by ste si želali? Potom hľadajte chybu v technike, nie v meste.

Posteľ je v skutočnosti zrejme to najviac pohodlné a najviac variabilné miesto na sex. Ponúka všetko, čo potrebujete, či už ide o dostatok priestoru, mäkkú a pevnú podperu zároveň alebo o možnosť vďaka vyvýšeniu skúsiť polohy čiastočne na posteli a čiastočne mimo nej.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pre všetkých mužov, ale aj pre všetky ženy, som sa rozhodol v rámci spestrenia sexuálneho života v posteli pripraviť krátky návod, ako si to maximálne užiť. Pozrieme sa preto na sexuálne pozície a polohy, ktoré môžete použiť v posteli a ako na ne.

Sex v posteli: podmienky, výhody, nevýhody, obmedzenia

Sex v posteli: podmienky, výhody, nevýhody, obmedzenia Spálňa a posteľ sú miesta, ktoré dôverne poznáme. Poskytujú pocit bezpečia a intimity. To je aj dôvod, prečo sa stále drvivá väčšina partnerov miluje práve v tomto prostredí. Napriek všetkým mínusom spomenutým na úvod, je posteľ stále najlepšie miesto na sex.

  • Sex v posteli je veľmi pohodlný a máte možnosť dôkladne pripraviť celé prostredie, či už ide o hudbu alebo romantickú atmosféru
  • V posteli je možné skúsiť prakticky všetky sexuálne polohy, pri ktorých aspoň jeden z milencov sedí alebo leží
  • Vzhľadom na prostredie a priestor odporúčam využiť polohy, kde obaja partneri ležia

Medzi najväčšie výhody sexu v posteli patria pohodlie, dostatok priestoru na posteli aj pri nej, možnosť využiť výškový rozdiel medzi podlahou a posteľou pre netradičné sexuálne pozície a nerušené prostredie. Základnou zásadou však je, aby tieto výhody neboli aj príčinami strnulosti, fádnosti a ľahostajnosti pri sexe.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak ide o nejaké nevýhody či obmedzenia, je ich, našťastie, len zopár:

pri niektorých polohách, kde je na posteli len žena a muž stojí alebo je vedľa posteli, môže byť problémom výška posteli, čo treba riešiť podložením vankúšov
ak je matrac na posteli príliš mäkký, je to síce pohodlné, ale je to na úkor stability, takže môže byť z tohto pohľadu lepšie, ak budete radšej na zemi
pokiaľ ide o spálňu doma, dojem stereotypného prostredia môže negatíve ovplyvniť kvalitu sexuálneho výkonu, chýba pocit, že sa jedná o niečo nevšedné

VÁŠEŇ AJ ROMANTIKA

Výhodou sexuálnych polôh určených pre použitie v posteli je, že sa dajú použiť na vášnivý sex plný temperamentného prirážania, ale aj na romantické a jemné milovanie s dokonalou súhrou každého pohybu. Je len na vás, čo si vyberiete, potešenie príde v každom prípade.

Polohy a pozície pre sex v posteli

Polohy a pozície pre sex v posteli Poďme teraz od teórie viac k praxi. Ako som povedal, posteľ umožňuje využiť v zásade všetky sexuálne polohy, no vďaka pohodliu a rozľahlosti, ktorú ponúka, by bola škoda nezamerať sa na tie, ktoré vedia jej výhody využiť najefektívnejšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, tieto polohy sú najlepšie do postele:

Poloha 69: Začnime polohou ideálnou na predohru a to je poloha 69. Jedná sa o pozíciu, kedy muž leží na chrbte a žena kľačí na všetkých štyroch na ňom. Je však naopak, teda hlavu má pri jeho penise a svoj rozkrok zas pri jeho tvári. Na posteli je na túto polohu dostatok miesta, stačí sa už len venovať sa vzájomnej orálnej rozkoši.

Poloha misionára: Kto by nepoznal známu misionársku polohu? Mäkká a pohodlná posteľ je pre ňu ideálna. Žena si ľahne na chrbát a mierne rozkročí nohy. Muž si na ňu ľahne tvárou v tvár a penisom vnikne do jej vagíny. Pre osvieženie je možné skúsiť aj obrátenú polohu, čiže muž je dole a žena si ľahne na neho.

Poloha lyžičky: Veľmi romantickou a intímnou sexuálnou pozíciou ideálnou do postele je poloha lyžičky. Pri nej si žena ľahne na bok, muž si ľahne za ňu v rovnakej polohe a pritlačí sa na ňu telo na telo. Potom už len žene stačí trocha zdvihnúť nohu alebo viac posunúť zadoček a umožniť mužovi prienik hlboko do jej pošvy.

Poloha labuť: Táto poloha je vhodná pre posteľ, ktorá ponúka dostatok priestoru. Muž si ľahne na posteľ a vystrie nohy. Žena si mu sadne bokom do lona a zakloní sa, pričom sa opiera dlaňami o posteľ a svoje nohy vyloží na nohy muža. Teraz už stačí len nasmerovať penis do vagíny a milovanie môže začať.

Poloha koníka: Prejdime k pozíciám, ktoré nie sú len o posteli, ale dobre sa na nej realizujú. Takouto obľúbenou pozíciou je aj poloha koník. Muž si ľahne na posteľ chrbtom a žena si nad jeho penis kľakne, sadne alebo kvokne svojou panvou. Potom stačí už len dosadnúť pošvou na penis a začať prirážať. Pozícia je využiteľná aj na análny sex.

Polohy motýľ: Poslednou polohou vykonávanou čiastočne na posteli je poloha motýľ. Pri nej si žena ľahne na chrbát na kraj postele a pod svoj zadok dá vankúš. Muž k nej pristúpi zdvihne jej nohy, roztiahne ich a oprie sa ich o ramená tak, ako motýlie krídla. Potom stačí už len vniknúť do vagíny a začať prirážať.

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách v posteli

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách v posteli Možno si poviete, čo už len môže byť také zaujímavé na sexuálnych polohách určených do postele. Aj ja sám som bol prekvapený, že sex v posteli a pozície, ktoré sa tu dajú využiť, sú predmetom mnohých diskusií na internetových fórach. Tu sú najviac kladené dotazy:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Majú vplyv na sexuálny zážitok aj nejaké okolité podmienky?

Áno a to platí bez ohľadu na pohlavie. Ženy si veľmi často všímajú napríklad čistotu samotnej postele a posteľnej bielizne, mužom naopak môžu vadiť okolité zvuky alebo extrémna teplota. Posteľ ako miesto na milovanie je priam predurčená, aby bolo všetko ideálne, využite to.

Aké chyby robia najčastejšie pri sexe v posteli muži?

Chronicky známou a veľmi asexuálnou chybou je nevyzlečenie ponožiek. Okrem toho, bez ohľadu na miesto, muži robia často chybu aj pri predohre, buď je príliš akčná, alebo naopak priveľmi nudná. Problém môže byť aj s tým, že sa snažia využiť každý cm postele naplno.

Čoho by sa naopak mali vyvarovať pri milovaní v posteli ženy?

Veľmi častou chybou je nedostatok uvoľnenia. Mnohé ženy berú posteľ ako možnosť absolvovať sex bez toho, aby sa pred mužom obnažili, pripravujú ho tak o vizuálnu stimuláciu. Problémom môže byť aj prílišná odovzdanosť a pasivita pri niektorých polohách.

Akým spôsobom sa dá , okrem milostných polôh, ešte oživiť sex v posteli?

Veľmi zanedbávaným spôsobom oživenia sexuálneho styku sú erotické hračky, rôzne erotické hry spojené s výmenou pozícií, hra rolí aj s pomocou masiek a tí odvážnejší môžu vyskúšať aj nové sexuálne praktiky, do kurzu sa dostáva napríklad jemné spútanie partnera.

Hrozia pri posteľných dobrodružstvách aj nejaké úrazy?

Bohužiaľ, ani posteľ nie je 100 % bezpečným miestom pre milovanie, hoci oproti sprche, autu či prírode je na tom lepšie. Pozor si dávajte na podvrtnutia a vyvrtnutia členkov a zápästí, pri extrémne akrobatických pozíciách čiastočne mimo postele hrozia aj vykĺbenia penisu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

KVALITNÝ SEX V KAŽDOM VEKU

Výhodou sexuálnych polôh určených do postele je, že umožňujú zažiť plnohodnotný sexuálny zážitok v každom veku. Ani muži v strednom veku sa nemusia báť, že by napríklad kvôli fyzickej kondícii nestačili. To oceňujú aj viacerí z nich na internetových fórach.

Ako zlepšiť a podporiť plodnosť

Ako zlepšiť a podporiť plodnosť Nakoľko sexuálne polohy v posteli patria spomedzi všetkých typov medzi tie, ktoré sú najviac využívané na otehotnenie, pozrel som sa na problematiku plodnosti mužov a žien trocha bližšie. Zameral som sa na to, ako na plodnosť pozitívne pôsobiť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú rady získane praxou aj skúsenosťami mojej partnerky:

v prvom rade treba vylúčiť pôsobenie negatívnych faktorov ohľadom životného štýlu, čiže stres, cigarety, alkohol a nedostatok pohybu musia ísť bokom
dlhodobejšieho hľadiska je dôležité aj to, čo konzumujete, ovocie a zelenina namiesto mäsa a tučných potravín sú tou najlepšou cestou pre obe pohlavia
muži by mali dbať aj na vyšší prísun minerálu Zinok a na dostatok testosterónu, ktorého stimulácia v tele sa dá podporiť aj pravidelným pohybom
u žien je dôležitá funkčnosť pohlavnej sústavy a najmä dostatok vitamínov skupiny B, ktoré pôsobia aj v období na úvod tehotenstva na vývoj plodu
zabúdať netreba ani na silu prírody, ktorá si dokáže poradiť s viacerými neduhmi vrátane problémov s plodnosťou, odporúčam bylinné a rastlinné afrodiziaka

Ako fungujú prípravky na podporu plodnosti a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu plodnosti a prečo ich odporúčam V poslednej dobe sú aj na podporu plodnosti u žien a mužov čoraz viac populárne rôzne prípravky založené na prírodnom zložení. Najčastejšie ide buď o tabletky na perorálne užitie, prípadne o formu prášku rozpustného vo vode.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V oboch prípadoch sú mechanizmus fungovania a zloženie veľmi podobné:

  • Základom sú účinné látky pozostávajúce najčastejšie z rastlinných extraktov v kombinácii s vitamínmi a minerálmi podporujúcimi hormonálnu rovnováhu

U mužov plodnosť závisí od testosterónu, takže prípravky pre nich sú založené najmä na rastlinných afrodiziakach typu Maca alebo mineráloch typu Zinok. Prípravky určené pre ženy zas obsahujú prevažne vitamíny a stopové prvky podporujúce činnosť pohlavnej sústavy, napríklad Kyselinu listovú, čiže vitamín B9, alebo minerály typu Selén.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

V čom spočíva rastúca popularita týchto prípravkov? Najmä v týchto troch výhodách:

prvá výhoda súvisí so zložením, kde nenájdete žiadne syntetické látky, takže užívanie nie je obvykle spojené so žiadnymi vážnejšími vedľajšími účinkami
druhým benefitom je jednoduchosť dávkovania a užívania, stačí raz denne užiť výrobcom odporúčanú dávku a to je celé
tretím veľkým plusom je, že tieto prípravky si viete kúpiť aj bez predošlej lekárskej indikácie, nakoľko ide o prípravky dostupné bez receptu či predpisu

Ak hovoríme o možnosti voľného predaja, tak výhoda je aj spôsob kúpy. Tieto prípravky totiž dostanete nielen v lekárni, kam sa musíte vybrať osobne, ale viacero výrobcov má aj vlastné eshopy. Prednosťou tohto spôsobu je objednanie z pohodlia domova a lepšia cena.

ŠIRŠIE PÔSOBENIE AKO VEĽKÉ PLUS

Viaceré tieto prípravky nemajú len izolované účinky na plodnosť ako samostatnú oblasť, ale pôsobia širšie. V prípade niektorých tabliet pre mužov ide o vplyv na erekciu, prípravky určené pre ženy sa zas môžu užívať aj prvé mesiace tehotenstva na podporu plodu.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Ja aj moja partnerka máme s prípravkami spomínanými vyššie, čiže na podporu plodnosti, dostatok skúseností. Ja som užíval viaceré tabletky, najmä so širším účinkom na potenciu, partnerka zas v období pred otehotnením rozpustné prášky na podporu hladiny dôležitých vitamínov a minerálov. Čo sme počas skúšania rôznych značiek zistili?

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Najmä dve veci. Tou prvou je, že vždy treba pozerať na zloženie a nielen na sľuby výrobcov. Druhá je oveľa dôležitejšia, naučila nás, že najdôležitejšie sú referencie z praxe. Rozhodol som sa preto zverejniť tie naše, nech sa páči, tu sú prípravky, ktoré nám pomohli najviac:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie