Sildenafil Mylan

Sildenafil Mylan: recenzia + skúsenosti, cena a kde kúpiť

Medzi známe generiká voči obľúbenej modrej pilulke na liečbu erektilnej dysfunkcie patrí aj Sildenafil Mylan od rovnomennej farmaceutickej spoločnosti. Nakoľko ide o generikum, cieľom tabliet je najlepší možný pomer cena a účinok, čo sa podľa skúseností mnohých mužov darí v praxi lieku naozaj aj dosiahnuť.

Kým v zahraničí bol na trhu uvedený Sildenafil Mylan v dvoch verziách a to s 50 mg aj so 100 mg účinnej látky, u nás je zaregistrovaný len silnejší typ. Tabletky sa dajú kúpiť štandardne v lekárni a to na lekársky predpis po predošlom vyšetrení.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V prípade tejto značky sa spojili navyše overený farmaceutický producent spoločne s overenou účinnou látkou. Nečudo, že predaj prípravku je bezproblémový. Otázkou ale je, ako funguje Sildenafil Mylan v praxi. Odpoveď na to dá práve táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

Sildenafil Mylan - Výrobca a pôvod Výrobcom a producentom Sildenafilu Mylan je pôvodne francúzska farmaceutická spoločnosť Mylan, ktorá je dnes už globálnym hráčom na poli liekov a prípravkov aj z radu generík. Do histórie sa táto spoločnosť zapísala už v roku 1966, kedy vyrobila generický liek Penicilín G, ktorý bol odvodený od originálneho Penicilínu.

Okrem výroby generických liekov má spoločnosť za sebou aj viaceré miľníky v oblasti produkcie vlastných prípravkov, najmä na krvný tlak, alergie a Parkinsonovu chorobu. U nás má spoločnosť svoje zastúpenie za účelom dodávania Sildenafilu Mylan pre náš trh. Registrovaných má viac liekov, napríklad aj antibiotiká a antimykotiká.

Zloženie a účinné látky Sildenafilu Mylan

Zloženie a účinné látky Sildenafilu Mylan Sildenafil Mylan si berie príklad z originálnej modrej pilulky tvarom aj farbou, no najdôležitejšie je to, čo sa skrýva vo vnútri. Tabletky sú založené na totožnej účinnej látke, ako známa Viagra, konkrétne na Sildenafile. Na našom trhu sú k dispozícii vo verzii s obsahom 100 mg tejto účinnej látky.

Zloženie tabliet je nasledovné:

Sildenafil: Sildenafil bola látka vyvíjaná v 90. rokoch pôvodne za účelom liečby Anginy pectoris a za účelom liečby iných kardiovaskulárnych ochorení. Pri testovaní sa však zistilo, že látka má rozširujúce účinky na cievy v penise a podporuje tak vznik erekcie aj u mužov s impotenciou. Prvýkrát bola použitá v roku 1998 vo Viagre, vtedajšej prevratnej novinke.

Zloženie jadra tabletky: Okrem účinnej látky sa v tabletkách nachádzajú aj mikrokryštalická celulóza, bezvodý hydrogénfosforečnan vápenatý, sodná soľ kroskarmelózy a magnéziumstearát. Ide o štandardné látky, ktoré majú mimo iného aj plniacu funkciu.

Zloženie filmovej obalovej vrstvy tabletky: Filmový obal obsahuje látky, ktoré majú pomocné a podporné účinky pre jednoduchšie užívanie tabliet. Ide o hypromelózu, oxid titaničitý, hliníkový lak indigokarmínu a triacetín.

ÚČINKY SILDENAFILU

Sildenafil patrí medzi látky z kategórie inhibítorov fosfodiesterázy typu 5, niekedy sa označuje aj ako PDE-5 látka. Princípom účinku je stimulácia oxidu dusnatého zodpovedného za rozšírenie ciev a zlepšenie prekrvenia tkanív. Látka zabezpečuje tento účinok aj v prípade penisu, no len s istým časovým obmedzením do doby, než sa odbúra z tela.

Dávkovanie a užívanie

Sildenafil Mylan - Dávkovanie a užívanie Generiká mávajú s originálnymi liekmi spoločný obvykle nielen základ zloženia a účinnú látku, ale aj spôsob dávkovania a užívania. To isté platí aj v prípade Sildenafilu Mylan, ktorý sa inšpiroval Viagrou tak pri spôsobe užitia, ako aj pri dávkovaní.

  • 1 dávka = 1  tabletka. Tabletky sú určené na peroálne užitie v celosti, pričom tabletku prehltnite a zapite dostatočným množstvom nápoja, napríklad vody
  • Užitie by malo byť zhruba 1 hodinu pred plánovaným sexuálnym kontaktom

Maximálnou dennou dávkou je 1 tabletka, pričom nástup účinku by mal byť do 60 minút, no môže to byť aj skôr. Trvanie účinku je potom individuálne závislé od miery erektilnej dysfunkcie. Pri súčasnom užití tabletky a ťažkého jedla sa môže vyskytnúť oneskorenie účinku alebo zníženie jeho intenzity.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Účinky Sildenafilu Mylan

Účinky Sildenafilu Mylan Sildenafil Mylan patrí medzi generiká Viagry a je teda na mieste predpokladať, že bude mať veľmi podobné účinky, čiže vplyv na erekciu. Otázkou však je, či sú tieto účinky na podobnej úrovni a či sú naozaj viditeľné. Zároveň sa veľa mužov pýta, či môžu tabletky pomôcť aj v iných oblastiach, napríklad s libidom.

Tu sú moje odpovede:

Libido

Prvou oblasťou, ktorou som skúmal, bola oblasť libida, čiže chuti na sex. Ak má muž naozaj vážnu poruchu libida, Sildenafil Mylan mu pomôcť nemôže, to však platí o všetkých generikách. Na zvýšenie sexuálneho apetítu v dôsledku lepšej erekcie ale vplyv mať môže.

Nástup erekcie

Vznik erekcie, čiže prvotné stoporenie spôsobené nahrnutím krvi do penisu, je už oblasť, kde sa účinky lieku naozaj prejavia a to už po užití prvej tabletky. Vo väčšine prípadov je nástup takmer okamžitý a to aj u mužov, ktorí mali v minulosti v tejto oblasti problém.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tvrdosť a kvalita erekcie

Nakoľko Sildenafil Mylan pôsobí významne na rozšírenie ciev a výraznejšie prekrvenie penisu, je práve zlepšenie tvrdosti a pevnosti erekcie, kde sú jeho účinky najviac viditeľné v praxi. Skúsenosti mužov sú veľmi pozitívne, najmä pri užívaní plnej dávky 100 mg lieku.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

Na predčasnú ejakuláciu a jej oddialenie tabletky Sildenafil Mylan vplyv nemajú, patria totiž do inej kategórie liečiv. Ak však ide o predĺženie styku v dôsledku predĺženia kvalitnej erekcie, tu je už vplyv viditeľný. Samotný účinok tabliet na erekciu môže trvať aj 5 hodín.

Intenzita orgazmu

Kto by nechcel zažiť intenzívnejší orgazmus? Bohužiaľ, táto oblasť sexuálneho života závisí nielen od erekcie, ale aj od faktorov, ktoré Sildenafil Mylan príliš ovplyvniť svojim zložením nedokáže. Ak teda nastane u vás zlepšenie, pôjde len o veľmi nepriamy dôsledok.

Vedľajšie účinky

Sildenafil Mylan - Vedľajšie účinky Jednou z najväčších nevýhod liekov s obsahom syntetických látok je výskyt vedľajších a nežiaducich účinkov. Tomuto sa nedá vyhnúť ani pri tabletkách Sildenafil Mylan, no mám pre vás aj dobré správy. Nie u každého a vždy sa tieto efekty prejavia a obvykle majú len mierny charakter a krátkodobé trvanie.

Poďme sa pozrieť na tie najdôležitejšie:

Veľmi časté vedľajšie účinky (pravdepodobnosť výskytu je u viac ako 1 z 10 mužov)

bolesti hlavy

Časté vedľajšie účinky (pravdepodobnosť výskytu je u 1 až 10 mužov zo 100)

citlivosť na svetlo
rozmazané videnie
zníženie ostrosti videnia
plný nos
závrat, čiže točenie hlavy
zmeny farebného videnia
rumenec, čiže začervenanie v tvári
porucha trávenia

Menej častými vedľajšími účinkami sú napríklad výskyt vyrážok, nepravidelný pulz či zvracanie. Vyskytovať sa môžu aj problémy s tlakom či krvácanie z nosa, ale to už ide o veľmi zriedkavé stavy. Problémom sú aj alergické reakcie, ktoré môžu spôsobiť problémy s dýchaním. Pre viac informácií odporúčam prečítať si priložený príbalový leták.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kontraindikácie a kedy nie je možné Sildenafil Mylan užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Sildenafil Mylan užívať Sildenafil Mylan sa od ostatných generík neodlišuje ani v tom, že môže byť v interakcii alebo kontraindikácií s inými prípravkami. Keďže liek obsahuje syntetické liečivo ovplyvňujúce aj fungovanie kardiovaskulárneho systému, prekážkou jeho užívania môžu byť aj niektoré ochorenia či zdravotné poruchy.

Toto sú najdôležitejšie prípady:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Okrem alergickej reakcie patria medzi faktory, ktoré úplne vylučujú užívanie Sildenafilu Mylan, aj závažné problémy so srdcom a pečeňou, niektoré ochorenia očí, nízky krvný tlak a prekonané mozgové príhody či mŕtvica. Opatrnosť treba zvýšiť aj pri anémii, ochoreniach penisu, žalúdočných vredoch a iných problémoch spomínaných výrobcom.

Iné faktory vylučujúce užívanie

Pre ženy, deti a mladistvých do 18 rokov nie je Sildenafil Mylan určený. Užívanie je možné s akýmkoľvek jedlom, ale príliš mastné alebo ťažké jedlo na trávenie môže ovplyvniť účinnosť tabliet. To isté platí aj pre alkohol, najmä jeho nadmerné množstvo. Ak sa u vás objavujú nežiaduce účinky, nesmiete liek užívať v dobe vedenia motorového vozidla.

Kontraindikácie s liekmi

Kombinovanie Sildenafilu Mylan s niektorými liekmi môže byť problémom. Vylúčené sú kombinácie s podobnými prípravkami na erektilnú dysfunkciu, ale aj s liekmi vplývajúcimi na krvný tlak či bolesti na hrudníku. Užívanie súčasne s nitrátmi a donormi oxidu dusnatého je úplne vylúčené. Problémom ale môžu byť aj iné lieky, spomína ich príbalový leták.

PROBLÉMY POČAS A PO STYKU

Niektoré problémy sa môžu prejaviť až počas pohlavného styku alebo po ňom. Ak sa takto u vás vyskytnú napríklad bolesti na hrudníku, treba sa dať do polosedu, uvoľniť a vzápätí kontaktovať lekára. Prečítajte si príbalový leták, kde nájdete ďalší postup a kontraindikácie.

Balenie a cena

Sildenafil Mylan - Balenie a cena Sildenafil Mylan 100 mg sa u nás dá kúpiť v dvoch veľkostiach balenia. Základné obsahuje 4 tabletky, rozšírené obsahuje 8 tabliet. Na náš trh neboli uvedené slabšie balenia, napríklad ako v susednej Českej republike, kde som našiel v lekárni aj Sildenafil Mylan 50 mg. Ešte slabší typ, napríklad 25 mg, sa u nás nevyskytuje vôbec.

To, čo však robí Sildenafil Mylan mimoriadne populárnym generikom, je jeho cena. Tá je pod priemerom ostatnej konkurencie s obsahom totožnej účinnej látky, nakoľko aj pri 4 tabletkovom balení vychádza cena za 1 tabletku 3 až 4 €. Pri väčšom balení je cena za tabletku ešte o niečo výhodnejšia, dokonca to môže byť aj pod 3 €, čo je bezkonkurenčné.

Ako a kde kúpiť Sildenafil Mylan

Ako a kde kúpiť Sildenafil Mylan Sildenafil Mylan patrí medzi lieky určené na liečbu erektilnej dysfunkcie, čo znamená, že ide o oficiálne registrované liečivo. Kúpa tabletiek je možná len na predpis, čiže na základe indikácie od lekára. Ten rozhodne o tom, či je pre vás liek vhodný, či nehrozia nejaké interakcie a taktiež môže upraviť aj dávkovanie, napríklad na úvod.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ ide o to, kde sa dajú tabletky Sildenafil Mylan kúpiť, v tomto sa značka neodlišuje od ostatných generík alebo liekov podobného typu na predpis. Kúpa je oficiálne možná len v lekárni a to len osobne, nakoľko lieky na recept sa u nás nedajú objednať online.

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Sildenafil Mylan - Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Ako som už spomínal, kúpiť Sildenafil Mylan, ale aj iné podobné lieky, nie je možné u nás bez predpisu. To platí samozrejme len pre oficiálnu cestu, veľa mužov sa totiž uchýli aj ku kúpe bez receptu. Dôvodom je snaha vyhnúť sa lekárskemu vyšetreniu alebo návšteve lekárne, či predstava, že takýmto spôsobom ušetria.

  • Kúpa Sildenafilu Mylan je viazaná na predpis z dôvodu obsahu syntetického liečiva
  • Najčastejšie sa bez receptu predávajú lieky na inzeráty a cez zahraničné eshopy
  • Užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie
  • Vystavujete sa tiež riziku podvodu, že vám príde neúčinná napodobenina

Možno ste to nezachytili, ale aj pomerne nedávno sa v médiách prepierali rôzne odhalenia a záťahy na dovozcov a prepravcov podobných liekov aj u nás. Pochopiteľne, predaj bez predpisu je nezákonný, no čo je ešte väčším problémom, je najmä z pohľadu užívateľa nebezpečný. To však mnohých mužov od kúpy bez predpisu neodradí.

Problémom je, že v takýchto prípravkoch predávaných načierno sa môžu nachádzať aj rôzne škodlivé alebo toxické látky. Rizikom je tak ohrozenie zdravia, ale to dokonca ja v prípade, ak by ste narazili na originál. Dôvod? Možné hroziace kontraindikácie a interakcie. Práve preto má zmysel nechať si liek predpísať.

AJ PO DÁTUME EXPIRÁCIE

Okrem predaja falzifikátov či napodobenín hrozí pri kúpe z neznámych zdrojov bez receptu aj kúpa tabliet po dátume exspirácie. Lieky po tomto dátume sa totiž majú znehodnotiť, no môžu sa dostať aj na čierny trh, kde sa predávajú ďalej. To, že je to zdraviu nebezpečné, asi nemusím príliš zdôrazňovať.

Najčastejšie otázky

Sildenafil Mylan - Najčastejšie otázky Lieky na erekciu a erektilnú dysfunkciu vždy prirodzene pútali dosť veľkú pozornosť. Pokiaľ ide nielen o teoretické, ale aj o praktické informácie, v prípade Sildenafilu Mylan a jemu podobných tabliet sa muži pýtajú na internete viacero zaujímavých otázok. Vybral som tie, ktoré sa najviac opakujú a teraz na ne odpoviem:

Je možné kúpiť Sildenafil Mylan v každej lekárni?

Obávam sa, že možno v každej nie, minimálne ak sa na to pozeráme z hľadiska dostupnosti skladom a okamžite. To však nie je len problémom tejto značky, v žiadnej lekárni asi nenájdete všetky možné typy liekov k odberu hneď. Objednať sa liek ale dá prakticky do každej lekárne, je to len otázka toho, či ste ochotní počkať.

Čo robiť, ak sa u mňa vyskytnú nejaké vedľajšie účinky?

V takomto prípade odporúčam zvážiť intenzitu a typ účinku. Napríklad bolesť hlavy je pomerne častá a obvykle trvá len krátko, je to bohužiaľ nevyhnutný sprievodný znak. Pokiaľ by sa to ale opakovalo, určite užívanie prerušte a poraďte sa s lekárom. To platí aj pri ostatných nežiaducich účinkoch.

Ako rýchlo a ako dlho by mal účinok lieku trvať?

Zvyčajne sa odporúča užiť tabletku zhruba hodinu pred pohlavným stykom, do tohto času by sa už mal vplyv Sildenafilu Mylan prejaviť aj v praxi. Nástup účinku môže byť niekedy aj skôr, závisí od miery erektilnej dysfunkcie. Čo sa týka doby pôsobenia, zvyčajne to je okolo 5 hodín, tiež to môže byť u každého muža mierne odlišné.

Môže mi Sildenafil Mylan pomôcť aj na libido?

Obávam sa, že tento účinok tabletky nemajú a to kvôli tomu, že Sildenafil ako účinná látka pôsobí jedine na vazodilatáciu ciev, čiže na ich rozšírenie a prekrvenie penisu. Libido závisí najviac od hormonálnej hladiny testosterónu a na ten liek vplyv nemá. Sekundárne však môže zlepšenie erekcie spôsobiť vyššiu chuť na sex, ale len nepriamo.

Je možné tabletky kombinovať s alkoholom?

Sildenafil a alkohol nejdú dokopy, podobne ako aj iné podobné účinné látky a to bez ohľadu na značku lieku, kde sa nachádzajú. Aj príbalový leták uvádza, že alkohol môže ovplyvniť účinok lieku negatívne, nehovoriac o tom, že negatívne ovplyvňuje erekciu. Určite teda tabletky s alkoholom nekombinujte, môže to ohroziť erekciu aj vaše zdravie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti so Sildenafilom Mylan

Skúsenosti so Sildenafilom Mylan Sildenafil Mylan patrí spomedzi ostatných generík medzi tie známejšie, čo som aspoň postrehol na základe skúseností ostatných mužov. Populárny je najmä svojou cenou, ktorá u mnohých mužov rozhoduje o tom, ktoré generikum si vybrať. V tomto ohľade má značka výhodu, nakoľko je v prepočte na tabletku aj o 1 € lacnejšia oproti konkurencii.

Ak by ste si mysleli, že lacnejšie znamená automaticky aj horšie, musím povedať, že v tomto prípade to určite neplatí. Naopak, účinok na erekciu je priaznivý a mnoho mužov si ho veľmi chváli, najmä rýchlosť nástupu stoporenia po užití tabletky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Rátať však treba s nežiaducimi a vedľajšími účinkami aspoň podľa skúseností viacerých mužov. Nemusíte sa ale báť, nejedná sa o nič strašné, s týmto faktom treba počítať prakticky pri každom lieku podobného typu. Inak je užívanie bezproblémové, tabletky sa ľahko prehĺtajú, ich dostupnosť v lekárni je na dobrej úrovni a väčšina mužov si ich chváli.

Vlastná skúsenosť

Sildenafil Mylan - Vlastná skúsenosť Ja sám som mal možnosť Sildenafil Mylan vyskúšať a môžem potvrdiť pozitívne skúsenosti s účinkami tohto lieku. V lekárni som mal možno šťastie, ale našiel som ho hneď na prvý krát skladom. Lekár mi predpísal väčšie balenie, takže som mal možnosť skúsiť až 8 tabliet. Našťastie, lebo po tej prvej účinok ešte nebol maximálny.

S cenou som bol pochopiteľne spokojný, čo ma trocha mrzelo, to to bola mierna bolesť hlavy a sčervenanie v tvári. Išlo ale len o jednorazovú záležitosť, ktorá sa neopakovala, čo je pozitívne. Inak nič nezvyčajné alebo niečo, čo by sa vymykalo priemeru, sa mi počas užívania Sildenafilu Mylan nestalo.

Zhodnotenie na záver

Sildenafil Mylan - Zhodnotenie na záver Ak mám zhodnotiť Sildenafil Mylan podľa mojich skúseností a referencií od iných mužov, ide o štandardný liek na predpis účinkujúci na erektilnú dysfunkciu. Cenovo sú tabletky nepochybne zaujímavé a pozitívom je, že sa nemusíte báť ani o ich nižšiu účinnosť, ktorú by možno niekto kvôli cene očakával.

Naopak, vplyv Sildenafilu Mylan na erekciu je viditeľný a to už od prvej tabletky, hoci u mňa sa neskôr účinok ešte zlepšil. Čo mi však trocha chýba pri tomto type tabliet, to je širšie pôsobenie. Uvedomujem si, že to nie je príliš možné, najmä vzhľadom na zloženie, keďže je tu liečivo na erektilnú dysfunkciu.

Naopak, komplexnejší účinok majú tabletky s prírodným zložením:

  • tie pôsobia napríklad aj na libido, niektoré aj na ejakuláciu
  • sú dostupné bez lekárskeho predpisu či receptu
  • užívanie je možné krátkodobo, ale aj niekoľko mesiacov
  • miera vedľajších účinkov je minimálna
  • sú cenovo dostupné aj pri dlhodobom užívaní

Tabletky tohto typu nespadajú ale pod lieky, ide skôr o prípravky na udržanie zdravého fungovania pohlavnej sústavy a všetkých oblastí pohlavného života. Veľmi pozitívne hodnotím najmä to, že sú dostupné bez predpisu a to plne legálne. Niektoré možno kúpiť aj v lekárni, väčšina sa dá objednať z oficiálnych eshopov ich výrobcov.

Erektilnú dysfunkciu ale vyriešite jedine liekmi s obsahom účinných látok typu Sildenafil, čiže ak máte problém len s erekciou, Sildenafil Mylan je správna voľba. Nebojím sa, že by bol účinok lieku príliš slabý. Ak by ste ale chceli náhodou značku vymeniť za inú, pokojne sa obráťte na lekára, nech vám predpíše alternatívu.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Sildenafil Mylan - Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Nie je to tak dávno, čo som sa dostal do kontaktu aj s úplne iným typom prípravkov, konkrétne s už vyššie spomínanými produktmi založenými na rastlinných extraktoch. Dôvodom, prečo som po nich siahol, bol ich komplexný účinok na viacero oblastí sexuálneho života, napríklad na libido, plodnosť či zlepšenie orgazmu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravky majú viacero zaujímavých výhod:

v prvom rade, sú dostupné bez predpisu, nemusíte teda navštíviť vôbec lekára
ich zloženie je založené na extraktoch rastlín a iných látkach, ktoré sú prírodného typu a sú pre telo prirodzené
okrem toho je možné si ich kúpiť legálne aj cez internet z na to určených eshopov
užívanie je možné aj niekoľko mesiacov a to bez problémov
a v neposlednom rade, nehrozia tu žiadne vážnejšie nežiaduce účinky

KOMPLEXNÝ VPLYV

Takmer všetky značky týchto tabliet pôsobia minimálne na tri oblasti a to erekciu, potenciu celkovo a sexuálny apetít. Ide o veľmi komplexné pôsobenie, čo oceňujem najviac. Ak chcete, na trhu sú aj prípravky špeciálne vplývajúce na plodnosť či ejakuláciu.

Pochopiteľne, takéto prípravky nie sú alternatívou k liekom určeným na erektilnú dysfunkciu, práve kvôli tomu, že v ich zložení chýba konkrétne liečivo. Pre podporu kvalitnejšieho sexuálneho života sú ale ako stvorené a to je aj ich zmyslom. Mne sa osvedčili napríklad značky Stoporex na trhu je ich ale ešte viac.

Osobne mám najlepšie skúsenosti najmä s týmito prípravkami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.86

28 Hodnotení