Silfeldrem

Silfeldrem: cena, účinok v praxi, skúsenosti + recenzia

Medzi známe značky liekov určených na erektilnú dysfunkciu a s ňou spojených problémov so stoporením patrí aj Silfeldrem. Ide o generikum Viagry, nakoľko účinok tabliet je založený na látke Sildenafil, ktorá bola vyvinutá a prvýkrát použitá práve v známych modrých tabletkách. Je však účinok Silfeldremu podobný?

V prvom rade treba povedať, že cena aj spôsob predaja sú veľmi podobné. V praxi to znamená, že bez predpisu či receptu od lekára si Silfeldrem nezakúpite, aspoň nie oficiálne. Určite sa vyhnite ponukám, ktoré obsahuje nejedno internetové fórum.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V druhom rade treba povedať, že skúsenosti mužov s liekmi s obsahom syntetických účinných látok sú všeobecne pozitívne. To však neznamená, že sú všetky tabletky rovnaké. či a ako sa odlišuje Silfeldrem, to vám prezradí táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

Silfeldrem - Výrobca a pôvod Liek Silfeldrem je produktom výrobcu značky G.L.Pharma GmBH. Ide o spoločnosť z Rakúska, ktorá má na našom trhu zaregistrované množstvo liekov s rôznym zameraním. V portfóliu nájdete lieky na depresiu a úzkosť, lieky na liečbu epilepsie, lieky proti demencii, lieky na liečbu Parkinsonovej choroby či lieky na hyperaktívny močový mechúr.

U nás ma svoje zastúpenie prostredníctvom spoločnosti G.L.Pharma Slovakia. Samotná materská farmaceutická spoločnosť má už vyše 60 ročnú skúsenosť a dva vlastné závody v Lannachu a vo Viedni. Značka Silfeldrem je u nás vcelku známa a z pohľadu serióznosti producenta a jeho pôvodu je liek v poriadku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zloženie a účinné látky Silfeldremu

Zloženie a účinné látky Silfeldremu Silfeldrem je liek založený na Sildenafile, čo je chemicky vyrábaná látka používaná prakticky už 20 rokov v tabletkách na erekciu. Liek bol na trh uvedený v dvoch typoch a to s 50 mg a so 100 mg obsahu tejto látky, dnes je však aktuálne už len silnejšie balenie. Okrem tejto účinnej látky sa v tabletkách nachádzajú aj ďalšie zložky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tu je zoznam najdôležitejších látok obsiahnutých v lieku:

Sildenafil: Základom lieku Silfeldrem je látka Sildenafil, ktorá patrí medzi látky s vazodilatatačným účinkom, čiže rozširujúcim účinkom na cievy. Látka pomáha krátkodobo uvoľniť a roztiahnuť cievy v penise, vďaka čomu príde k stoporeniu a k dosiahnutiu erekcie aj u mužov, ktorí s tým mali problém. Látka však funguje len pri sexuálnej stimulácii.

V jadre tabletky sú obsiahnuté tieto látky: Jadro tabletky okrem účinnej látky obsahuje aj pomocné a doplnkové zložky, ktoré sú aj súčasťou iných tabliet. Tu sú to monohydrát laktózy, mikrokryštalická celulóza, povidón K29-32, sodná soľ kroskarmelózy a magnéziumstearát.

Vo filmovej vrstve tabletky sú obsiahnuté tieto látky: Obal, čiže filmová vrstva tabletky, obsahuje tiež niektoré zložky, konkrétne hypromelózu, oxid titaničitý, makrogol 6000 a hlinitý lak indigokarmínu. Tie dodávajú tabletkám aj typickú modrú farbu.

ÚČINKY SILDENAFILU

Samotná látka Sildenafil bola pôvodne vyvinutá na liečbu ochorenia Angina pectoris, čo je kardiovaskulárny problém. Ide o látku spadajúcu medzi inhibítory fosfodiesterázy typu 5 a oficiálne registrované liečivo. V Silfeldreme je vo forme citrátovej soli a umožňuje prítok do penisu aj u mužov, ktorým sa cievy nemôžu bežne roztiahnuť.

Dávkovanie a užívanie

Silfeldrem - Dávkovanie a užívanie Silfeldrem sa užíva perorálne, pričom ho stačí prehltnúť a zapiť vodou. Samotné užívanie je bezproblémové vďaka filmovej vrstve umožňujúcej jednoduché prehltnutie, elipsovitý tvar tabletky modrej farby má nekomplikovanému užívaniu pomôcť tiež.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • 1 tabletka = 1 dávka. Príbalový leták hovorí, že nástup účinku je približne do jednej hodiny a to na základe sexuálnej stimulácie
  • Tabletku treba prehltnúť v celosti a neprekročiť maximálnu dávku 1 tabletka denne

O dávkovaní rozhoduje v zásade vždy lekár, ktorý môže počiatočnú dávku znížiť aj na polovicu, čiže denne na 50 mg Sildenafilu. Ak by bol účinok príliš silný alebo príliš slabý, určite si neupravujte dávkovanie sami. Ak budete užívať tabletky spolu s ťažkým jedlom, účinok môže prísť neskôr. Dávky vyššie ako 100 mg Sildenafilu účinnosť nezlepšujú.

Účinky Silfeldremu

Účinky Silfeldremu Nakoľko je Silfeldrem liekom na erektilnú dysfunkciu so syntetickým zložením a schváleným liečivom, účinok by sa mal dostaviť už od prvého použitia. Môže sa ale stať, že po niekoľkých dávkach sa prejaví vplyv na erekciu ešte viditeľnejšie. Otázkou však zostáva aj to, na aké ďalšie oblasti sexuálneho života môže mať liek vplyv.

Tu sú zhodnotenia jednotlivých možných účinkov pri porovnaní s praxou:

Libido

Prvou oblasťou, ktorá mužov najviac zaujíma po erekcii, je vplyv tabliet na sexuálny apetít a libido. Keďže tieto dva faktory závisia najmä od testosterónu, na ktorý Silfeldrem vplyv nemá, je pochopiteľné, že efekt liekov v tejto oblasti nie je a ak aj, ide skôr o placebo efekt.

Nástup erekcie

Druhou oblasťou je rýchlosť a kvalita nástupu stoporenia, kde už Silfeldrem naozaj viditeľne účinkuje. Treba síce povedať, že originál Viagra to nie je, ale v rámci generických liekov je táto značka oveľa lepšia, než mnoho jej konkurencie. Skúsenosti sú vcelku dobré.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tvrdosť a kvalita erekcie

Silfeldrem pôsobí nielen na nástup, ale aj na udržanie erekcie. Tu sa však účinok už trocha líši, v závislosti od toho, ako vážna je porucha u muža, ktorý tabletky užíva. Priemerne trvá účinok na tvrdosť erekcie okolo 3 až 5 hodín, dlhšie je to naozaj výnimočné.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

Ak sa pýtate, či môže Silfeldrem vplývať na predĺženie sexuálneho styku, pokiaľ ide o dĺžku erekcie, takýto vplyv naozaj má, aj keď aj tu je to veľmi individuálne. Pokiaľ by ste ale mali problém s príliš rýchlou ejakuláciou, v tomto ohľade vám tabletky pomôcť nemôžu.

Intenzita orgazmu

Kto by nechcel prežiť kvalitnejší a intenzívnejší orgazmus? Bohužiaľ, Silfeldrem v tomto ohľade priamy účinok nemá, nakoľko nemá žiaden vplyv na zlepšenie sexuálneho dráždenia. Na druhú stranu, ak spájate orgazmus aj s kvalitnou erekciou, môže vám subjektívne pomôcť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vedľajšie účinky

Silfeldrem - Vedľajšie účinky Podobne ako aj ostatné lieky, v prípade Silfeldremu treba rátať nielen so žiaducimi účinkami, napríklad na erekciu, ale aj s tými nežiaducimi. Ide o vedľajšie účinky spojené so Sildenafilom, ktoré sa ale nemusia prejaviť u každého a môžu mať rôznu intenzitu. Našťastie, zvyčajne trvajú len krátko a nie sú príliš závažné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú tie, o ktorých by ste mali určite vedieť:

Veľmi časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť viac ako 1 z 10 mužov)

bolesti hlavy

Časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť 1 až 10 mužov zo 100)

sčervenanie tváre
nevoľnosti
návaly horúčavy
náhly pocit tepla v hornej časti tela
poruchy trávenia
plný nos
závrate
zmeny farebného videnia
rozmazanie videnia

Medzi menej časté a zriedkavé účinky potom patria napríklad kožné vyrážky, zvracanie, rôzne zrakové poruchy, sucho v ústach, zvonenie v ušiach, sucho v nose alebo opuch vo vnútri nosa. Odporúčam prečítať si príbalový leták, kde sú všetky tieto nežiaduce a vedľajšie a spomenuté a kde sa dozviete aj to, čo robiť, ak sa u vás vyskytnú.

Kontraindikácie a kedy nie je možné Silfeldrem užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Silfeldrem užívať Tabletky obsahujúce syntetické liečivá môžu byť spojené nielen s vedľajšími účinkami, ale tiež aj s kontraindikáciami a interakciami s rôznymi liekmi a zdravotnými problémami. Opäť platí, že všetky tieto prípady sú vymenované a opísané v príbalovom letáku, pričom zďaleka sa nejedná len o problém s alergickou reakciou.

Toto sú najdôležitejšie kontraindikácie, o ktorých by ste mali vedieť:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Silfeldrem a Sildenafil nemožno užívať vtedy, ak máte závažné problémy so srdcom alebo pečeňou, rovnako tak pri neliečenom nízkom krvnom tlaku alebo vtedy, ak ste nedávno prekonali srdcový záchvat alebo mozgovú príhodu. Problémom sú aj niektoré špecifické zriedkavé ochorenia očí alebo nearteritrická predná ischemická neuropatia zrakového nervu.

Iné faktory vylučujúce užívanie

Užívanie Silfeldremu môže byť ovplyvnené ťažkým jedlom, zvyčajne nastáva oneskorenie účinku. Súčasné požívanie alkoholu môže prechodne narušiť spôsob dosiahnutia erekcie. Liek taktiež obsahuje laktózu. Ak nemáte erektilnú dysfunkciu, nemali by ste liek užívať vôbec, problémy môžu spôsobiť žalúdočné vredy či menšie problémy so srdcom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kontraindikácie s liekmi

Užívanie Silfeldremu súčasne s liekmi spadajúcimi pod nitráty alebo pod donory oxidu dusnatého nie je dovolené. Rovnako tak ho nesmiete kombinovať s inými liekmi podobného zloženia či zamerania, čiže na liečbu erektilnej dysfunkcie. Pri užívaní liekov na liečbu HIV môže lekár predpísať nižšie dávkovanie Silfeldremu kvôli možným interakciám.

POZOR AJ NA INÉ RIZIKÁ

Vzhľadom na to, že medzi možnými vedľajšími účinkami lieku sú aj závrate alebo nepriaznivé vplyvy na videnie, treba si dávať pozor pri pracovných činnostiach s vyšším rizikom úrazu. Rovnako tak si dajte zvýšený pozor aj pri vedení motorového vozidla.

Balenie a cena

Silfeldrem - Balenie a cena Silfeldrem sa v minulosti dal kúpiť v dvoch typoch balenia podľa účinnej látky a to ako slabší Silfeldrem 50 mg a silnejší Silfeldrem 100 mg. Aktuálne sú dostupné už len tabletky s vyšším obsahom Sildenafilu a to vo veľkosti balenia 4 tabliet. Uznávam, že by ponuka mohla byť aj lepšia a k dispozícii by mohlo byť aj 8 tabletkové balenie, ale nie je tomu tak.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak ide o cenu, tá sa môže líšiť od lekárni k lekárni, ale zvyčajne sa pohybuje okolo ceny 4 až 6 € za jednu tabletku. Je to priemer, cena nie je ani extrémne vysoká alebo extrémne nízka oproti inej konkurencii. V pomere k výsledkom a účinkom je adekvátna a možno aj preto je Silfeldrem pomerne populárny medzi generikami k originálnej modrej pilulke.

Ako a kde kúpiť Silfeldrem

Ako a kde kúpiť Silfeldrem Vzhľadom na to, že Silfeldrem je liekom na erektilnú dysfunkciu, jeho voľné použitie nie je možné. Tabletky musí indikovať jedine lekár a to pomocou predpisu. Bez receptu teda Silfeldrem oficiálne nekúpite a jediné miesto, kde sa dá kúpiť, je lekáreň. Kúpa je možná len osobnou návštevnou, z internetovej lekárne tabletky objednať nemožno.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zároveň platí, že nie v každej lekárni budú mať okamžite na sklade Silfeldrem, najmä niektoré menšie lekárne ho budú musieť objednať. Netreba sa však báť, obvykle to trvá jeden či dva pracovné dni, nie dlhšie. Druhou možnosťou je skúsiť alternatívnu značku.

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Čakanie u lekára, vyšetrenie a získanie predpisu, ale napríklad aj prípadné čakanie na objednávku Silfeldremu v lekárni, to všetko sú veci, ktoré väčšina mužov len nerado strpí. Viacerí z vás sa preto uchyľujú k objednávke mimo lekáreň, najčastejšie cez rôzne inzeráty na internete zo zahraničných webov.

  • V lekárni si Silfeldrem bez receptu nekúpite a iná možnosť je nelegálna
  • Kúpiť si tabletky z internetu znamená riskovať zdravie aj peniaze
  • V najlepšom prípade sa predávajú bez predpisu neúčinné napodobeniny
  • Boli však zachytené aj prípady falzifikátov s obsahom toxických látok

Najväčším rizikom kúpy mimo lekáreň je riziko zdravotné. Ak by ste sa aj dostali k pravým tabletkám, ich užívanie bez odborného posúdenia lekárom môže mať trvalé následky. Nakoľko sú s tabletkami obsahujúcimi syntetické liečivá spojené rôzne interakcie či kontraindikácie, je predpísanie od lekára nevyhnutnosťou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Navyše, pokiaľ netrpíte erektilnou dysfunkciou spôsobenou nedostatočným roztiahnutím ciev a prekrvením penisu, Silfeldrem a ani ostatné prípravky založené na Sildenafile vám nemusia pomôcť. Práve indikácia lekárom je faktorom, ktorý rozhoduje o tom, či vám vôbec takýto prípravok predpíše.

ÍSŤ K LEKÁROVI NIE JE HANBA

Vyšetrenie u urológa vôbec nie je taký strašiak, ako si veľa ľudí myslí. Dnes sa môžete k špecialistovi objednať na presný čas, diagnostika je otázkou zopár desiatok minút a lekár vám môže poradiť výber konkrétnej značky podľa vašej situácie. Kúpa na recept má aj výhody!

Najčastejšie otázky

Silfelderm - Najčastejšie otázky Poďme sa pozrieť viac do praxe. Téma riešenia erektilnej dysfunkcie nie je žiadnou novinkou, no mnoho mužov sa akoby ešte stále nevyznalo v prípravkoch určených na jej liečbu. Ukazujú to aj otázky na internetových fórach a v diskusiách, ktoré sa týkajú aj značky Silfeldrem. Tu som vybral tie najviac sa opakujúce:

Čo znamená, že Silfeldrem je generikum Viagry?

Ako generikum sa označuje taká tabletka, ktorá je vyrobená ako určitá kópia pôvodne prvej tabletky, pričom spoločným znakom je využitie spoločnej účinnej látky. Nie vždy musí byť zloženie totožné, ale veľa krát je veľmi podobné. Viagra aj Silfeldrem používajú totožnú účinnú látku, Sildenafil.

Ako dlho trvá nástup účinku a ako dlho Silfeldrem účinkuje?

Pri väčšine tabliet s obsahom Sildenafilu je to podobné, zvyčajne sa od 30 do 60 minút po užití tabletky sa dostaví erekcia. Tá však nepríde samovoľne, je nutná sexuálna stimulácia, najlepšie priama. Čo sa týka doby účinku, spravidla je to do 6 hodín, závisí to od miery poruchy rozšírenia ciev.

Pomôže mi Silfeldrem len s erekciou, iné účinky nemá?

XYZBohužiaľ, priamo môžu tieto tabletky pomôcť jedine so stoporením, ak to len v prípade, že porucha erekcie je spôsobená nedostatočným prekrvením penisu. Znamená to, že ak jed problém spôsobený iným faktorom, nemusia tabletky účinkovať vôbec. V iných oblastiach lieky priamy vplyv nemajú.

Čo robiť, ak sa vyskytnú nejaké nežiaduce účinky?

Hlavne neprepadajte panike, obvykle sa vyskytnú bolesti hlavy či začervenanie pokožky v tvári, ale je to len krátkodobé a dočasné. Treba si uvedomiť, že lieky tohto typu sú podobnými účinkami sprevádzané bežne. Pokiaľ by sa ale opakovali, užívanie prerušte a poraďte sa ďalej len s lekárom.

Tabletky mi nezabrali podľa predstáv. Ako ďalej?

Moja skúsenosť mi vraví, že niektoré generiká nemusia zabrať hneď od prvej tabletky, ale účinky sa môžu naplno prejaviť od 6. či 7. tabletky. Odporúčam preto vyskúšať aspoň dve balenia a až potom posúdiť účinok. Ak by ani vtedy neprišlo k zlepšeniu, stále môžete vyskúšať inú značku, prípadne originálnu Viagru.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Skúsenosti so Silfeldremom

Skúsenosti so Silfeldremom Silfeldrem patrí z hľadiska spokojnosti medzi priemer, možno v prípade porovnania ceny a výsledkov medzi ľahší nadpriemer. Ide o generikum, ktoré sa snaží v prvom rade konkurovať lepšou cenou, čo sa mu oproti originálnej Viagre aj darí. V porovnaní s inými generikami je však cena v priemere.

Aktuálne je na trhu k dispozícii len 100 mg Silfeldrem, slabšia verzia sa už príliš nepredáva a myslím, že je to aj v poriadku. Vo väčšine prípadov boli slabšie verzie generík kritizované za nedostatočné účinky a preto je dobré, že v ponuke zostal len silnejší typ.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo sa týka typického problému, čiže nežiaducich a vedľajších účinkov, aj v tomto prípade je ich výskyt na bežnej úrovni, ktorá nijako nevybočuje ani do jedného extrému. Dostupnosť tabliet je však podľa viacerých skúseností slabšou stránkou značky, v mnohých menších lekárňach musia totiž prípravok len objednávať.

Vlastná skúsenosť

Silfeldrem - Vlastná skúsenosť Silfeldrem som vyskúšal len raz a preto si nedovolím robiť nejaké obšírnejšie a komplexnejšie závery. Čo sa týka jeho účinku na erekciu, nepochybne nastal, nemám v tomto ohľade žiadne výčitky alebo negatívne hodnotenia. V iných oblastiach sexuálneho života mi však už príliš nepomohol.

Z hľadiska dostupnosti som ja osobne možno mal šťastie, ale liek som si kúpil hneď v prvej lekárni, ktorú som navštívil. Cena bola síce o niečo drahšia, ako je udávaný priemer, ale chcel som tabletky vyskúšať. Čo sa týka nežiaducich účinkov, našťastie sa u mňa nič vážne nevyskytlo, Silfeldrem teda hodnotím vcelku pozitívne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zhodnotenie na záver

Silfeldrem - Zhodnotenie na záver Čo dodať ako záverečné zhodnotenie a odporúčanie? V prípade, že vám lekár Silfeldrem odporučil zvážiť, pokojne tak môžete spraviť. Ide o liek založený na Sildenafile a o kvalitné generikum Viagry. Pôvod tabliet je jasný, výrobca seriózny a z hľadiska splnenia všetkých podmienok pre predaj sú tabletky v poriadku.

Značku hodnotím pozitívne najmä v kontexte pomeru kvality a ceny. Na základe skúseností viacerých mužov však netreba opomenúť ani nevýhody, najmä nižšiu dostupnosť. Kto však môže počkať na objednávku, nebude mať s týmto faktorom problém. Určite však počítajte s rizikom výskytu nežiaducich účinkov.

Tie naopak nehrozia pri tabletkách rastlinného typu:

  • tie sú založené najmä na extraktoch a výťažkoch bylín
  • kúpiť si ich môžete bez predpisu
  • pôsobia na viacero oblastí sexuálneho života, napríklad aj na libido či plodnosť
  • môžu sa užívať bezproblémovo aj dlhšiu dobu
  • sú obvykle cenovo veľmi dostupné a to aj tie najlepšie značky na trhu

Práve tretiu spomínanú výhodu zdôrazňujem najviac, pretože širšie pôsobenie je to, čo osobne aj ja sám veľmi preferujem. Pochopiteľne, nejedná sa v tomto prípade už o prípravky určené na liečbu erektilnej dysfunkcie a nejde už vôbec o lieky. Sú to podporné prostriedky, ktoré majú pomôcť v prípade menej vážnejších stavov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Silfeldrem je naproti tomu riadny liek, ktorý je určený pre mužov trpiacich nedostatočným rozšírením ciev na základe sexuálnej stimulácie, čo im bráni dosiahnuť erekciu. Nevidím jediný dôvod, prečo by ste sa mu mali vyhnúť, ak vám ho lekár predpíše. Pokiaľ však nebudú účinky také, ako ste si predstavovali, vymeňte ho radšej za inú značku.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Problémy nielen s erekciou, ale celkovo s potenciou a aj s libidom ma v minulosti sprevádzali celkom často. V rámci svojho vlastného súkromného testovania som preto vyskúšal aj tabletky bez receptu rôznych značiek a výrobcov. Išlo o tabletky typu voľne dostupných prípravkov, ktoré možno kúpiť aj bez predošlého vyšetrenia u lekára.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Na základe svojich skúseností v nich vidím tieto najväčšie benefity:

tabletky sú založené na rastlinných extraktoch a ich pôsobenie je veľmi prirodzené
pomáhajú na viacero oblastí sexuálneho života, najmä na sexuálny apetít, vplyv môžu mať aj na plodnosť, najmä niektoré konkrétne druhy a značky
kúpiť si ich môžete aj priamo od výrobcov cez ich vlastné eshopy
obávať sa netreba ani žiadnych vážnejších vedľajších účinkov
tabletky môžete prestať užívať a znova začať, môžu účinkovať aj krátkodobo

DLHODOBEJŠIE UŽÍVANIE

Aby som bol objektívny, tieto tabletky neúčinkujú okamžite a už hneď po prvom dni, ale je nutné dlhodobejšie a najmä pravidelné užívanie. Niektoré značky dosiahnu prvé účinky po 2 až 3 týždňoch, no naplno sa môžu prejaviť dokonca aj po mesiaci. Za čakanie to ale stojí.

Pochopiteľne, v žiadnom prípade nejde o nejakú náhradu odbornej liečby erektilnej dysfunkcie. Jedná sa skôr o možné riešenie na podporu lepšieho a kvalitnejšieho sexuálneho života z komplexného hľadiska vrátane erekcie. Ak by ste chceli, ja osobne odporúčam značky Stoporex, tie mi zabrali najviac.

Pokojne môžete ale skúsiť aj iné, tých kvalitnejších je viac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

14 Hodnotení