Stoporex Delay: Sprej pre dlhší výkon a oddialenie ejakulácie. Takéto má zloženie a účinky

stoporex delay

Muži, chceli by ste mať dlhšiu výdrž, lepší výkon v posteli a dopriať partnerke viacnásobný orgazmus? Ak ste čo i len na jednu z týchto možností odpovedali áno, potom sú nasledovné riadky určené pre vás. Do rúk sa mi totiž dostal sprej Stoporex® Delay.

Ide o špeciálny prírodný produkt určený na vonkajšiu aplikáciu priamo na pohlavný úd, ktorého primárnym cieľom je oddialenie ejakulácie počas styku.

Ako hovorí už samotný názov, ide o produkt známej značky Stoporex®. S ňou mám osobne veľmi pozitívne skúsenosti, no najmä s tabletkami na potenciu, výdrž či podporu prostaty. Sprej s vonkajším použitím je ale iná kategória. Aké sú jeho účinky, čo jeho zloženie, ako na správne použitie a dá sa kúpiť aj bez predpisu? Čítajte a dozviete sa.

Značka, ktorú poznáte a ktorá má skúsenosti

Značka, ktorú poznáte a ktorá má skúsenosti Stoporex® Delay je prípravkom zo širokej produktovej rady Stoporex®. Tá zahŕňa jednak perorálne kapsuly a tabletky, no rovnako tak aj výrobky s vonkajším použitím, či už majú formu gélu, spreja alebo krému. Nielen ja sám, ale aj množstvo iných mužov sa mohlo presvedčiť účinkami v praxi, že značka presne vie, čo naozaj pomáha.

V prípade tabliet je výrobcom známy slovenský producent Kompava, spoločnosť s vyše 20 ročnou históriou na trhu a portfóliom desiatok overených produktov.

V prípade spreju Stoporex® Delay je výroba v réžii samotnej značky, čo je zárukou profesionálneho prístupu, kvalitného zloženia, overeného pôvodu aktívnych látok a splnenia aj tých najprísnejších noriem, samozrejme v súlade s pravidlami EÚ.

Dodávateľom a distribútorom na našom trhu je už známa slovenská spoločnosť Binary Assets, ktorá zastrešuje celé portfólio prípravkov Stoporex®. Kombinácia dlhoročných skúseností v oblasti podpory mužskej potencie spolu so špecializáciou na účinné látky prirodzeného pôvodu sú zárukou, že aj tento prípravok si udrží tú najvyššiu kvalitu.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Bezproblémová aplikácia a dlhodobé použitie

Bezproblémová aplikácia a dlhodobé použitie Aké je použitie prípravku? V praxi sa mi ukázalo, že samotná forma spreju je z hľadiska aplikácie Stoporex® Delay priam ideálna. Tekutý roztok sa cez sprejový rozprašovač aplikuje priamo na pohlavný úd, nemusíte si ho teda vopred nanášať na ruky.

Kvôli možnej alergickej či precitlivenej reakcii odporúča výrobca pred prvým použitím nastriekať malé množstvo tekutiny na predlaktie a pozorovať pokožku.

  • Sprej sa aplikuje priamo na pohlavný úd, ideálne v stoporenom stave, kedy môže pokryť čo najväčšiu plochu kože a sliznice.
  • 1 dávka = 2 až 5 streknutí, aplikujte rovnomerne na celý povrch.

Výhodou aplikácie a zloženia samotných látok v spreji je možnosť dlhodobého použitia, avšak podľa potreby. Počas pohlavného styku aplikujte sprej iba raz.

Použitie spreju však nemusí byť každý deň alebo počas každého pohlavného styku, je to len a len na vás. Ak ho nebudete dlhšiu dobu používať a v dolnej časti sa objaví zakalenie, stačí nádobu pretrepať. O účinnosť sa nemusíte obávať, vznik zakaleniny nemá žiadny vplyv na efekt, ide len o dôsledok odlišnej hustoty niektorých prírodných látok.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Aktívne a účinné látky s prirodzeným zložením

Aktívne a účinné látky s prirodzeným zložením Účinok spreju je založený na kombinácií látok, ktoré sa aplikujú na sliznicu a pokožku penisu a ich efekt spôsobí zníženie citlivosti, upokojenie nadmernej reakcie na sexuálne dráždenie a predĺži tak výkonnosť v posteli. Ide o látky s prirodzeným pôsobením.

Stoporex® Delay má široké zloženie, ide najmä o:

Ovos siaty: Prvou látkou je extrakt z ovsa siateho. Ak si myslíte, že ide iba o obilninu využívanú ako krmivo, ste vedľa. Extrakt z jadier totiž pomáha tak vnútorne, ako aj navonok, čo je využité práve v tomto spreji. Pôsobenie látky je spojené so zmiernením citlivosti na aplikovanom mieste z pohľadu sexuálnej stimulácie, zároveň dochádza k povzbudeniu libida a k zlepšeniu činnosti buniek a tkanív, najmä ak ide o kožu a svalstvo.

Ľubovník bodkovaný: Druhou rastlinnou zložkou Stoporex® Delay je extrakt z byliny zvanej ľubovník bodkovaný. Táto populárna rastlina má pozitívne účinky tak pri perorálnom užívaní, ako aj v prípade vonkajšej aplikácie. Prípravok využíva jednak upokojujúci efekt na pokožku a sliznicu z pohľadu nervovej stimulácie a dráždenia, no zároveň tiež efekt stimulácie krvného obehu a teda aj lepšieho prekrvenia pohlavného údu.

Laureth 9 (polidocanol): Táto zložka má podobu viskóznej kvapaliny rozpustnej vo vode a ide o veľmi častú prísadu využívanú ako lokálne anestetikum a antipruritická látka. Vplyv na sliznice a pokožku je charakterizovaný ako upokojujúci, či už ide o vnútorné alebo vonkajšie podráždenie. Sprej obsahuje túto látku ako doplnenie dvoch vyššie spomínaných rastlinných extraktov, ktorá napomáha efektu zmiernenia citlivosti.

Laktát mentylu: Za chladivý efekt spreju Stoporex® Delay môže práve táto zložka, laktát mentylu. Ide o špeciálnu zlúčeninu vytvorenú syntézou mentolu a kyseliny mliečnej, ktorá má na pokožku a sliznice upokojujúci účinok. Výhodou látky je, že okrem chladivého vplyvu poskytuje na aplikovanom mieste aj pocit úľavy od prípadného podráždenia či svrbenia. V kozmetických výrobkoch ide o využívanú a veľmi populárnu látku.

Doplnkové a podporné zložky: Ďalšími zložkami spreju sú glycerín, caprylyl glykol, vodná zložka a denaturovaný alkohol. Caprylyl glykol je v kozmetike známou látkou, ktorá sa využíva ako emulgátor a povrchová látka zlepšujúca štruktúru ostatných zložiek a zároveň napomáhajúca dobrej väzbe medzi olejovou a vodnou časťou. Glycerín aj denaturovaný alkohol sú tiež bežne využívané látky v kozmetike a sú 100 % bezpečné.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Čo sa týka koncentrácie zložiek, dominantnými sú pochopiteľne účinné látky rastlinného charakteru. Význam ale majú aj tie ostatné, tu je celkové zloženie:

OVERENÉ LÁTKY POUŽÍVANE POMERNE ČASTO

Všetky zložky spreju, či už ide o aktívne látky s účinkom na efekt predĺženia výkonnosti muža, alebo s tým doplnkovým a podporným, sú bežnou súčasťou podobných prípravkov a v kozmetickom priemysle sú dostatočne dlho a široko overené.

Sprej Stoporex® Delay a aké sú jeho účinky

Sprej Stoporex® Delay a aké sú jeho účinky Tak, ako deklaruje aj výrobca, komplexným účinkom spreju Stoporex® Delay je predĺženie výkonnosti muža počas pohlavného styku. Tento účinok je dosiahnutý synergiou troch rôznych efektov, ktoré súvisia práve s aktívnymi látkami v zložení.

Toto sú tri oblasti, v ktorých má sprej u mužov efekt:

Lepšia kontrola vyvrcholenia a vzrušenia

Primárnym cieľom spreju je lepšia kontrola orgazmu, vzrušenia a ejakulácie, čiže predĺženie pohlavného styku a výdrže až do vyvrcholenia. Môžem potvrdiť, na základe dlhodobého a opakovaného používania, že účinok je viditeľný, podľa mňa dokonca spomedzi ostatných produktov na trhu najintenzívnejší. Môžu za to viaceré látky spomínané vyššie, ktoré majú tlmiaci a znecitlivujúci účinok na nadmerné sexuálne dráždenie penisu.

Predĺženie erekcie a intenzívnejší zážitok

Vďaka tomu, že Stoporex® Delay obsahuje kombináciu dvoch rastlinných extraktov z ľubovníka a ovsu, dochádza nielen k oddialeniu ejakulácie, ale aj ku skvalitneniu erekcie a celkovo sexuálneho zážitku. Tento účinok je dosiahnutý synergiou pôsobenia na stimuláciu krvného obehu a stimuláciou libida cez obe spomínané prírodné zložky. Účinok môžem naozaj z praxe potvrdiť, pohlavný styk som si užil naozaj intenzívnejšie.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Chladivý efekt a upokojenie sliznice a pokožky

Tretím a nemenej dôležitým účinkom je pôsobenie laktátu mentylu, ktorý má na sliznicu a pokožku pohlavného údu chladivý efekt. Ten pripomína efekt mentolu, ktorý je známy už stáročia svojim upokojujúcim pôsobením znižujúcim akékoľvek dráždivé vplyvy. Tento účinok je hodnotený mnou, ale aj ostatnými mužmi, ako naozaj viditeľný, no zároveň nie je rušivý intenzívnou arómou, čím sa odlišuje od ostatnej konkurencie.

VIDITEĽNÝ EFEKT UŽ PO PRVOM POUŽITÍ

Všetky spomínané účinky sú v prípade správnej aplikácie spreju dosiahnuté prakticky už hneď na úvod. Nemusíte teda čakať, opakovane ho aplikovať a dúfať, že po týždni či dvoch sa prejaví jeho pôsobenie. Predĺženie výdrže počas sexu je okamžité!

Riziká, vedľajšie účinky či kontraindikácie? Žiadne

Riziká, vedľajšie účinky či kontraindikácie? Žiadne Pochopiteľne, tak ako aj v prípade perorálnych prípravkov alebo kozmetických produktov, aj v prípade Stoporex® Delay ma veľmi zaujímali možné riziká. Ide napríklad o nežiaduce účinky, možné alergické reakcie na látky v zložení alebo kontraindikácie.

Tu mám jednoznačne dobré správy, nakoľko aj samotné zloženie spreju je citlivé k pokožke a slizniciam. Zložky prípravku by mali podľa vyjadrení výrobcu pôsobiť v súlade s prirodzeným pH pokožky, sú vegánskeho pôvodu, sprej neobsahuje žiadne typické alergény a je vhodný aj pre citlivejšiu kožu. Riziká použitia sú teda minimálne.

Kontraindikácie, čiže prekážky k aplikácii, nespomína výrobca žiadne, s výnimkou možnej alergickej reakcii. Aj preto sa odporúča najskôr aplikovať malé množstvo na predlaktie a v prípade, ak sa objaví začervenanie či podráždenie, sprej radšej nepoužiť.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Nie sú udávané žiadne nežiaduce či vedľajšie účinky, ja sám som žiadne nespozoroval a to isté platí aj pre ostatných mužov, aspoň podľa hodnotení a komentárov.

Skladnosť, ideálna veľkosť a jednoduchá forma

Skladnosť, ideálna veľkosť a jednoduchá forma Stoporex® Delay má podobu spreja v kvapalnej forme na báze vody, čo uľahčuje jeho aplikáciu. Tá je priamo na pohlavný úd, fľaštička je v papierovom obale, aby bola chránená pred slnečným žiarením. Na obale sa dozviete zloženie aj použitie.

Tu sú všetky parametre, ktoré potrebujete vedieť:

Pokiaľ ide o formu balenia, v štandardnej fľaštičke sa nachádza 20 ml spreju. Na jej vrchu je sprejový rozprašovať s aplikátorom založeným na jednoduchom stlačení.

Chcel by som pripomenúť, že sprej by ste mali ponechať v jeho pôvodnom obale a uskladniť ho mimo priameho slnka, mimo zdroja veľkého tepla alebo chladu, neponechávajte ho ani vo vlhkom prostredí a na mraze. Určený je na vonkajšie použitie a iba na penis, či už ide o sliznicu alebo pokožku. Nepoužívajte ho vnútorne a ani na iné miesta!

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Kde kúpiť Stoporex® Delay a je bez receptu?

Kde kúpiť Stoporex® Delay a je bez receptu? Tak, ako aj ostatné produkty z portfólia značky Stoporex®, aj sprej Delay je voľne predajným prípravkom, na ktorého kúpu nemusíte mať recept a ani ísť za lekárom.

Nepotrebujete tak absolvovať žiadnu prehliadku alebo vyšetrenie, nemusíte mať výmenný lístok a nie je treba ani ísť do lekárne, či už s predpisom alebo bez neho. Všetko vybavíte priamo na oficiálnom webe značky www.stoporex.sk, kde si môžete objednať sprej, ale aj ostatné prípravky, voľne, bez obmedzení a priamo z pohodlia domova.

Delay sprej na predĺženie erekciu Stoporex si môžete zakúpiť aj na českom e-shope stoporex.cz.

Nákup sa robí cez internet v eshope značky a to bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Doručenie prebieha kuriérom alebo Slovenskou poštou, či už k vám domov, ako balík s vyzdvihnutím na pošte alebo ako balík na pobočku Zásielkovne.

Dôvodom, prečo to tak je, je starostlivosť o zákazníka, zachovanie kvality služieb pri nákupe, platbe aj doručení a čo najlepšia cena bez dodatočných marží. Ak by sa sprej Stoporex® Delay predával cez sprostredkovateľov, či už by išlo o lekárne, eshopy alebo iné kanály, musela by značka zvýšiť cenu, čo by bola nevýhoda pre zákazníkov.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

DISKRÉTNE BALENIE BEZ OZNAČENÍ

Dobrou správou je, že čo sa týka nákupu, tak doručenie k vám domov alebo do Zásielkovne či na poštu je maximálne diskrétne. Nikto sa nedozvie, čo ste kúpili a odkiaľ, balenie je prispôsobené tak, že je bez označenia Stoporex® Delay alebo značky.

Nákup, platba, doručenie a čo ešte potrebujete vedieť

Nákup, platba, doručenie a čo ešte potrebujete vedieť Keďže som spomenul, že sprej sa kupuje priamo cez oficiálny web značky, chcel by som aspoň v skratke priblížiť, ako objednáva prebieha. Môžete ju spraviť cez počítač, tablet, notebook alebo telefón, čiže priamo z pohodlia svojho domova:

  • Navštívte webstránku značky a v eshope nájdite jej produkty
  • Z portfólia si vyberte Stoporex® Delay, má iba jednu veľkosť
  • Vložte zvolený počet sprejov do košíka a prejdite k objednávke
  • Vyplňte údaje, zvoľte doručenie a platbu a objednávku odošlite

Pokiaľ ide o platbu, zaplatiť sa dá troma rôznymi spôsobmi. Prvým je platba kartou, čo je bez ďalších poplatkov a je to aj najrýchlejšia cesta. Druhou je bankový prevod, kde tiež neplatíte žiadne dodatočné poplatky, no je to už o niečo menej komfortné. Cez eshop si môžete zvoliť aj platbu na dobierku, ja osobne ale túto možnosť nepoužívam.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Čo sa týka spôsobu dopravy, na výber máte doručenie kuriérnou službou aj Slovenskou poštou. V tom druhom prípade sa dá sprej doručiť ako zásielka na poštu, takže doma sa nikto nedozvie, že ste si niečo objednávali. Doručenie je možné aj na pobočku Zásielkovne. Ako plus beriem možnosť doručenia zdarma pri objednávke nad 60 €.

OBJEDNÁVKA JE MOŽNÁ AJ CEZ SMS

Ak vám z nejakého dôvodu nevyhovuje objednanie cez internet, môžete tak spraviť aj cez SMS-ku. Stačí na kontaktné číslo, ktoré nájdete na oficiálnom webe, napísať krátku textovú správu v predpísanom tvare a potom už len počkať na doručenie k vám!

Aké sú najčastejšie otázky o účinkoch, značke a použití

Aké sú najčastejšie otázky o účinkoch, značke a použití Prípravky, ktoré sľubujú mužom dlhšiu výdrž a intenzívnejší zážitok, sú vždy pod drobnohľadom verejnosti. Tá je kritická, no aj veľmi zvedavá, stačí sa pozrieť na internetové fóra, diskusie a do komentárov. Toto sú najčastejšie kladené otázky:

Je sprej Stoporex® Delay určený iba pre mužov?

Áno, ide o prípravok určený čisto a len pre mužov, nakoľko sa aplikuje priamo na pohlavný úd, ideálne v stoporenom stave. Predĺženie výkonu a výdrže sa však pochopiteľne prejaví pozitívne aj u partnerky. Tu by som chcel ešte dodať, že sa netreba obávať prechodu účinku na sliznicu pošvy, k jej znecitliveniu pri pohlavnom styku nepríde.

Je možné prípravok skombinovať s kondómom?

Áno, takáto kombinácia je možná, nakoľko sprej je na vodnej báze a nijakým spôsobom nenarušuje štruktúru samotného prezervatívu. Na druhú stranu, osobne neodporúčam jeho kombinovanie s lubrikačnými gélmi, nakoľko tie môžu ovplyvniť jeho vstrebanie a pôsobenie na pohlavnom úde a v tomto prípade sa môže jeho efekt vytratiť.

Prečo je prípravok bez receptu? Nie je menej účinný?

Dôvodom, prečo je Stoporex® Delay dostupný bez predpisu alebo nejakého lekárskeho vyšetrenia, je to, že ide o produkt bez obsahu syntetických liečiv alebo látok vyžadujúcich odbornú indikáciu. To, akým spôsobom sa predáva a ako je dostupný, však nemá nič spoločné s jeho účinnosťou, tá je naopak nad tým, čo ponúka konkurencia.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Bojím sa doručenia, čo ak sa niekto dozvie, čo som si kúpil?

Nemusíte sa o nič podobné obávať, tak objednanie ako aj doručenie spreju sú maximálne diskrétne. Domov, do Zásielkovne alebo na pobočku pošty vám príde balíček bez akéhokoľvek označenia reklamou na produkt a ani podľa odosielateľa nebude možné identifikovať, že ste si kúpili výrobok z oblasti podpory sexuálneho zdravia.

Viem ešte nejako inak predĺžiť svoj výkon v posteli?

Áno, okrem spreja môžete siahnuť napríklad aj po kapsulách Stoporex® Prolong, ktoré majú tiež podporný efekt na výdrž a lepšiu kontrolu ejakulácie. Svoju výkonnosť môžete ovplyvniť tiež lepšou životosprávou, pokiaľ ide o oddialenie orgazmu, treba najmä dlhodobo trénovať. To platí tak pri masturbácii, ako aj pri častejšom pohlavnom styku.

Skúsenosti mužov a žien so Stoporex® Delay v praxi

Skúsenosti mužov a žien so Stoporex® Delay v praxi Prípravkov s podobným účinkom, ako ponúka Stoporex® Delay, je na trhu viac. Skúsenosti mužov a ich partneriek však ukazujú, že tento sprej bude výnimočný!

Veľmi pozitívne je hodnotené jeho zloženie, čo sa prejaví použitím aj v prípade citlivejšej pokožky, mnoho mužov oceňuje to, že zložky spreju sú v súlade s prirodzeným pH pokožky a sliznice. Sprej sa používa veľmi jednoducho, stlačenie samotného aplikátora je bezproblémové a stačí ho držať v jednej ruke, padne akurát do dlani.

Pokiaľ ide o účinnosť, Stoporex® Delay má takmer okamžitý nástup. Muži hodnotia kladne najmä jeho upokojujúci efekt na pokožku, čo sa prejaví znížením citlivosti pri sexuálnej stimulácii. Viditeľný je aj chladivý účinok, ktorý pôsobí stimulačne.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Efekt na oddialenie orgazmu a predĺženie výkonnosti si pochvaľujú aj partnerky, aspoň také som zachytil komentáre v diskusiách alebo v recenziách. Pozitívne je vnímaný aj spôsob objednávky, jednoduchý nákup do pár minút a široké možnosti platby a doručenia. Toto sú aspekty, ktoré sú pre značku Stoporex® typické už dlho a to je dobre.

A toto sú zas moje skúsenosti so sprejom a jeho kúpou

A toto sú zas moje skúsenosti so sprejom a jeho kúpou Značka Stoporex® mi je známa veľmi dobre a využívam viaceré prípravky z jej portfólia, či už ide o tie s vnútorným použitím alebo vonkajšou aplikáciou. Za mňa ide o dobrý príklad spojenia skúseností, kvalitného zloženia a špecifického zamerania.

Sprej Stoporex® Delay je niečo, čo využijú podľa mňa všetci muži. Primárne by malo ísť o tých, ktorí majú problém s predčasnou alebo príliš rýchlou ejakuláciou, no účinnosť tohto prípravku je komplexná a dáva zmysel pre každého. Sprej má nadpriemerne kvalitné zloženie a to aj s ohľadom na bezproblémové použitie na sliznicu či kožu.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Pozitívne hodnotím jeho dostupnosť bez vyšetrenia alebo receptu, s tým súvisí pochopiteľne aj možnosť jednoduchého nákupu priamo cez oficiálny eshop značky.

V tomto prípade chcem vyzdvihnúť kvalitný zákaznícky servis. Spôsob nákupu je až triviálny, do pár minút máte vytvorenú objednávku, v ktorej si môžete objednať viac produktov značky naraz. Doprava zadarmo pri nákupe nad 60 € a možnosť platby kartou sú skvelá vec, osobne chválim aj možnosť doručenia do Zásielkovne alebo na poštu!

Aké má účinky a na čo som prišiel po mesiacoch používania

Aké má účinky a na čo som prišiel po mesiacoch používania Sprej Stoporex® Delay som používal niekoľko týždňov, potom som si dal menšiu prestávku, aby som videl rozdiel, následne som ho používal znova. To, že som sa k nemu vrátil, je asi najlepší dôkaz o tom, čo si myslím o jeho účinkoch. Na mňa určite zapôsobil a nebudem ani príliš preháňať, ak poviem, že spravil nadpriemerne dobrý dojem.

Tak, ako aj v prípade ostatných prípravkov, aj tu budem hodnotiť ako v škole: Stoporex® Delay má odo mňa jasnú známku 1

Snažil som sa, podobne ako aj u každého produktu, ktorý som skúšal, nájsť slabé miesta, nevýhody či problematické body. V prípade tohto spreja som ale nedošiel na nič, lebo skrátka a jednoducho funguje. To, čo jeho výrobca sľubuje, to aj v praxi splní, pričom až používaním som zistil, že aj to, čo vyzerá ako detail, má význam pre účinnosť.

Pozitívne hodnotím veľkosť balenia, jednoduchú aplikáciu, konzistenciu založenú na vodnej báze aj optimálne namiešané zloženie všetkých látok. Veľkým plusom je, že po aplikácii na penis sa rýchlo vstrebe a neohrozí citlivosť vagíny vašej partnerky!

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Zhrnutie skúseností a hodnotenie Stoporex® Delay

Zhrnutie skúseností a hodnotenie Stoporex® Delay Možno sa vám bude zdať táto recenzia príliš pozitívna, no na jej úvode som si kládol také isté otázky, ako aj vy. Napriek známosti značky som vstupoval na neznáme územie a z minulosti som mal negatívne skúsenosti, takže som bol na úvod opatrný.

Musím však povedať, že v prípade Stoporex® Delay ide o kvalitný produkt a jeho kúpa sa mi vyplatila. To, čo ponúka mužom v oblasti predĺženia výdrže a lepšej kontroly orgazmu, v praxi naozaj splní a s účinnosťou, ktorá prekvapí aj tých najväčších optimistov. Podobne, ako aj v prípade iných prípravkov značky, je kvalita na prvom mieste.

Spomedzi všetkých plusov spreju chcem vyzdvihnúť:

  • zloženie, ktorého aktívne látky sú pre telo prirodzené a bezpečné
  • jasne deklarované účinky a viditeľné pôsobenie aj v praxi
  • možnosť okamžitého použitia za pár sekúnd a jednoduchú aplikáciu
  • známosť značky a pohodlný spôsob objednávky aj z domu

To, že je dostupný voľne, bez vyšetrenia u lekára alebo receptu, už považujem za samozrejmosť. Pre značku Stoporex® je jednoduchosť nákupu jasná priorita.

Stoporex Delay

Sprej na predlženie sexuálneho výkonu
  • Dlhší výkon
  • Intenzívnejší sex
  • Jemne chladivý efekt

Moje záverečné zhodnotenie je teda jednoznačné: ak chcete pozitívne prekvapiť seba aj partnerku dlhšou výdržou, potom je Stoporex® Delay jasná voľba. Rozdiel bude viditeľný a kvalita vášho sexuálneho života pôjde prudko nahor. Navyše, sprej pomáha aj k intenzívnejšiemu prežitiu sexu a vyvrcholenia a má príjemne chladivý efekt.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.87

165 Hodnotení

Chcem kúpiť