Stoporex Prostate: Podporné vitamíny, minerály a bylinky na prostatu v jednom. Aké sú účinky?

stoporex prostate

Zdravie a správne fungovanie prostaty je neoddeliteľnou súčasťou sexuálneho zdravia a výkonnosti v posteli. Tak, ako aj v prípade erekcie či potencie, aj na prostatu je možné zakúpiť podporné prípravky, ktorých úlohou je zlepšenie jej funkcie.

Na výber sú dve možnosti a to lieky na recept alebo tabletky bez predpisu. My sa dnes pozrieme na značku, ktorá spadá svojim charakterom do druhej kategórie.

Reč bude o prípravku Stoporex® Prostate, ktorý má čisto prírodné zloženie a je určený pre mužov bez ohľadu na vek. Užívať ho môžete aj v prípade, že ste v mladom veku, ale aj vtedy, ak už máte po 50-tke. Čím sa práve táto značka odlišuje od ostatnej konkurencie na trhu, čo ponúka, aké má zloženie a ako môže pomôcť na zdravú prostatu?

Slovenský pôvod a dlhodobé skúsenosti

Slovenský pôvod a dlhodobé skúsenosti Značka Stoporex® nie je pre mňa a ani pre mojich čitateľov žiadna neznáma. V minulosti som testoval jej podporné prípravky na erekciu a výdrž, konkrétne Stoporex® Klasik a Stoporex® Prolong. Ako som sa aj sám mohol presvedčiť, ide o overené produkty, ktoré majú domáci pôvod, nakoľko ich vyrába spoločnosť s 20 ročnou históriou.

Výrobcom Stoporex® Prostate je totiž slovenský producent Kompava, ktorý má vo svojej ponuke vyše 75 rôznych doplnkov a podporných prípravkov. Ide o výrobu priamo na území Slovenska, ktorá spĺňa všetky najprísnejšie normy a kritéria.

Výroba prebieha v modernom prostredí, pod dohľadom skúsených odborníkov a všetky výrobné procesy sú nastavené tak, aby produkt predstavoval špičku v obore.

Suroviny pochádzajú z exportu, pričom výrobca kladie dôraz na kvalitný pôvod a vysokú koncentráciu účinných látok. Dodávateľom a distribútorom prípravku na našom trhu je tiež slovenská spoločnosť, konkrétne Binary Assets. Tá sa v oblasti podpory potencie a mužského zdravia pohybuje už vyše 5 rokov a má v obore významné skúsenosti.

Účinné látky = 100 % prirodzené zloženie

Aké má zloženie a ktoré účinné látky obsahuje Stoporex Prostate Zloženie Stoporex® Prostate má čisto prírodný pôvod a všetky aktívne látky v ňom sú pre telo prirodzené. Tak, ako aj v prípade ostatných produktov tejto značky, aj tento prípravok neobsahuje žiadne syntetické, chemické alebo neprirodzené zložky.

Tu sú všetky obsahové látky, ktoré v ňom nájdete:

Saw Palmetto: Najdôležitejšou a základnou zložkou prípravku je extrakt z bylinky Saw Palmetto. Ide o rastlinu priaznivo pôsobiacu na močové cesty, účinné prírodné afrodiziakum a zároveň o dôležitý prostriedok na podporu zdravia prostaty. Látky obsiahnuté v tejto rastline totiž znižujú premenu testosterón na dihydrotestosterón, ktorý môže u mužov spôsobiť zväčšenie prostaty. Bylinka má teda podporné aj preventívne účinky.

Žihľava dvojdomá: V Stoporex® Prostate sa vo forme extraktu nachádza aj ďalšia známa a liečivá bylinka, Žihľava dvojdomá. Tá je vďaka svojim výživovým hodnotám a obsahu vitamínov a minerálov označovaná aj ako superpotravina. Má nadpriemerné močopudné účinky, pomáha prečisťovať močové cesty a podporuje zdravé fungovanie obličiek aj prostaty. Zmierňuje tiež ťažkosti pri nezhubnom zväčšení prostaty.

Kľukva veľkoplodá: Tento krík je známy pre svoje plody, ktoré budete poznať pod pomenovaním brusnice. Ide vitamínovú a minerálovú „bombu“, ktorá obsahuje tiež množstvo antioxidantov či omega mastných kyselín. Látky obsiahnuté v plodoch, ktorých extrakt je súčasťou zloženia, majú antiseptické účinky, močopudný efekt, podporujú prečistenie močových ciest a potlačenie negatívnych prejavov zväčšenej prostaty.

Vitamín B6: Vitamín B6 je súčasťou skupiny vitamínov B, ktorý má bohaté účinky na zdravie. Je výbornou prevenciou pred obličkovými a močovými kameňmi, pomáha na hormonálnu reguláciu a rovnováhu, optimalizuje krvný tlak a pôsobí aj na srdce a cievy. Je dôležitý pre metabolizmus živín, najmä pokiaľ ide o bielkoviny a cukor. Z pohľadu zdravia močových ciest má tiež účinky proti infekciám, zápalom a na imunitu.

Selén: Dôležitým minerálom pre prostatu je selén. Ten je zastúpený aj v Stoporex® Prostate, avšak vo veľmi kvalitnej forme, konkrétne v podobe seléniových kvasníc. Ide o organický typ selénu, ktorého správna hladina podporuje fungovanie prostaty a je dobrou prevenciou pred nádormi postihujúcimi prostatu. Zároveň je tento minerál účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky pred oxidačným stresom zodpovedným za ich starnutie.

Z pohľadu počtu účinných látok je prípravok veľmi zaujímavý, no to najdôležitejšie spočíva v ich množstve. Nasledujúca tabuľka ukazuje celú koncentráciu:

BYLINKY, VITAMÍNY A MINERÁLY V JEDNOM

Čo sa týka zloženia, unikátnosť spočíva v originálnom mixe všetkých látok pre zdravú a funkčnú prostatu. Je všeobecne známe, že pre jej činnosť sú dôležité tak vitamíny, ako aj minerály a rastlinné zložky. Tu ich nájdete všetky v jednom balení.

Jednoduché užívanie a pravidelné dávkovanie

Odporúčané dávkovanie a aké je užívanie Stoporex Prostate Prípravok Stoporex® Prostate má formu perorálnych kapsúl. Ich užitie je jednoduché, stačí ich v celosti prehltnúť a zapiť tekutinou. Netreba nič vážiť alebo merať, dávkovanie je tak veľmi presné. Aby mohli účinné látky začať pôsobiť, dôležitá je pravidelnosť.

Užívanie by malo byť na denne báze a dlhšiu dobu, pokojne aj niekoľko mesiacov. Iba tak sa do tela dostane dostatočné množstvo látok a ich účinky sa môžu prejaviť.

  • 1 dávka = 2 kapsuly. Kapsuly sa užívajú v celosti, nedelia sa, nerozhrýzajte ich, zapite ich čistou vodou alebo minerálkou.
  • Odporúčaná denná dávka sú 2 kapsuly, 1 môžete užiť ráno a 1 večer.

Užívanie kapsúl je možné bez ohľadu na jedlo, dávku si môžete dať nalačno alebo počas jedenia. Pre ľudí, ktorí majú citlivejší žalúdok alebo trávenie, odporúčam aj podľa vlastnej skúsenosti užívanie po jedle, kedy sa látky lepšie vstrebú cez črevo do tela. Základom je pravidelné dávkovanie každý deň a neprekračovanie maximálnej dávky.

Účinky, ktoré Stoporex® Prostate môže ponúknuť

Účinky, ktoré Stoporex® Prostate môže ponúknuť

Pôsobenie prípravku má súvislosť s tým, aké je jeho zloženie. Vďaka tomu, že výrobca si dal záležať na zaujímavom mixe rôznorodých typov aktívnych látok, je vplyv rozložený do viacerých oblastí, či už ide o sexuálne zdravie, prostatu alebo močenie.

Stoporex® Prostate má u mužov nasledovné účinky:

Podpora prostaty pri problémoch a ťažkostiach

Ak pociťujete ťažkosti spojené s benígnym zväčšením prostaty, siahnuť po Stoporex® Prostate je veľmi dobrá voľba. Látky, ktoré sú v prípravku obsiahnuté, totiž pomáhajú na viaceré negatívne prejavy spojené s prostatou. To sa týka situácií, keď sa objavuje príliš časté močenie, ťažkosti so začiatkom močenia, prerušovanie prúdu a pocit neúplného vymočenia sa. Čím skôr prípravok nasadíte, tým rýchlejšie vám s prostatou pomôže.

Preventívne pôsobenie na funkciu prostaty

Tabletky môžete užívať nielen vtedy, keď sa už u vás objavia konkrétne problémy, ale aj vtedy, keď chcete pôsobiť preventívne na funkciu a zdravie prostaty. Kombinácia spomínaných bylín v podobe extraktov má totiž všeobecné podporné účinky na prostatu a najmä na jej vplyv na močové cesty. Vďaka obsahu Saw Palmetta sa znižuje hladina rizikového dihydrotestosterónu, ktorý môže spôsobiť zväčšenie prostaty.

Pozitívny vplyv na močové cesty a ich zdravie

Účinné látky obsiahnuté v Stoporex® Prostate majú priaznivý vplyv nielen na prostatu, ale aj na močové cesty. Jednak ide o podporu ich prečistenia močopudným účinkom, zároveň aj o stimuláciu prirodzenej imunity v močových cestách a celom organizme. Najmä vďaka vitamínu B6 dochádza k podpore proti vírusom, infekciám a zápalom v močových cestách, či už ide o horné močové cesty, močový mechúr alebo močovú trubicu.

Všeobecná podpora mužskej potencie

Saw Palmetto aj Selén patria medzi látky, ktoré majú podporný účinok na mužskú potenciu. Vplývajú najmä na prirodzenú tvorbu a zdravú hladinu hormónu testosterón, ktorý ovplyvňuje do veľkej miery sexuálne zdravie a výkonnosť v posteli. Týka sa to tvorby a dozrievania mužských pohlavných buniek, čiže spermií, ale aj sexuálneho apetítu. Čím viac testosterónu budete mať v jeho prirodzenej podobe, tým vyššie bude libido.

BOHATÉ ZLOŽENIE, ŠIROKÉ ÚČINKY

Ako som povedal už vyššie, zloženie prípravku je veľmi bohaté, či už ide o spektrum aktívnych látok, alebo aj o ich koncentráciu. Prirodzeným dôsledkom takéhoto zloženia sú komplexné účinky, či už ide o prostatu, potenciu alebo močový systém.

Sú nejaké nežiaduce účinky alebo kontraindikácie?

Sú nejaké nežiaduce účinky alebo kontraindikácie? Dobrou správou pre každého, kto premýšľa o tomto prípravku, je jeho bezproblémové užívanie. Absencia chemických látok, rizikových syntetických zložiek a minimum doplnkových prísad sú veľké plus, ktoré sa prejaví pri jeho užívaní.

To sa týka nielen krátkodobého, ale aj dlhodobého dávkovania. Hovorím to aj podľa vlastnej skúsenosti, nakoľko som Stoporex® Prostate bral niekoľko mesiacov po sebe. Žiadne tráviace problémy, žiadne zažívacie ťažkosti, nič podobné sa u mňa nevyskytovali. Užívanie je bezproblémové aj z pohľadu tráviacej srdca, ciev alebo krvného tlaku.

Zároveň však pripomínam, že prípravok obsahuje bylinné zložky, na ktoré sa môže ojedinele vyskytnúť precitlivená reakcia. Ak sa tak stane, dôjde k tomu zvyčajne na úvod a ide o záležitosť iba prvých niekoľko dní, takže sa nemusíte ničoho báť.

Čo sa týka kontraindikácií, pozor si treba dať vtedy, ak máte problémy s hormonálnou rovnováhou. Prípravok neužívajte, ak trpíte nádorom, ktorý súvisí s hormónmi.

Perorálné kapsule v štandardnom balení

Perorálné kapsule v štandardnom balení Stoporex® Prostate má formu kapsúl bielej farby, ktoré majú tvar menšieho valčeka. Ide o štandardnú formu, ktorá je bezproblémová na užívanie, kapsule sa svojou veľkosťou veľmi dobre prehĺtajú. Pokiaľ ide o balenie, v jednom sa nachádza 60 perorálnych kapsúl, ktoré pri odporúčanom dávkovaní bez problémov vystačia na celý mesiac.

V ponuke sú aj multibalenia, tu je prehľad ich cien:

Ako vidno, väčšie balenia sú cenovo výhodnejšie, čo je úplne pochopiteľné. Ich veľkou výhodou je aj úspora na poštovnom a rovnako tak skutočnosť, že vám dlhšie vydržia. Najväčšie multibalenie ponúka dokonca cenovú úsporu až 15 %!

Kapsuly sú uložené v štandardnej bielej plastovej liekovke s potlačou, kde nájdete informácie o výrobcovi, presnom zložení a odporúčanom spôsobe dávkovania.

Kde kúpiť prípravok a prečo je bez receptu?

Kde kúpiť prípravok a prečo je bez receptu? Stoporex® Prostate je voľnopredajný produkt, čiže na jeho kúpu nie je potrebné absolvovať vyšetrenie u lekára a ani od neho mať recept. To, že je prípravok bez predpisu, je spôsobené jeho zložením, nakoľko neobsahuje žiadne látky z kategórie syntetických liečiv. Všetky jeho aktívne a účinné zložky sú čisto prírodného a prirodzeného pôvodu.

Pochopiteľne, ak máte pocit, že sa potrebujete pred jeho užívaním poradiť s odborníkom, môžete tak spraviť. Tabletky sú však vhodné nielen na akútne ťažkosti, ale aj ako preventívna podpora, takže lekárska konzultácia nie je nutná a ani potrebná.

Čo sa týka kúpy, výrobca postupuje v tomto prípade rovnakým spôsobom, ako aj pri svojich ostatných produktoch. K dispozícii je vám jeho eshop www.stoporex.sk.

Tabletky na prostatu Stoporex Prostate si môžete zakúpiť aj na českom e-shope stoporex.cz.

Vďaka tomu, že prípravok si kupujete priamo z oficiálneho webu, je možné zachovať optimálny pomer medzi jeho cenou a kvalitou. Ak by značka postupovala tak, že by ho chcela predávať cez lekárne, odrazilo by sa to na jeho cene kvôli provízii.

KUPUJTE IBA Z OFICIÁLNEHO ESHOPU

Pri kúpe Stoporex® Prostate voľte jeho objednávku iba z oficiálneho eshopu. Ak by ste videli nejaké balenia na internete cez bazár, dajte od nich ruky preč. Môže ísť o nepravé tabletky alebo o napodobeninu a v tomto prípade nemáte garanciu pôvodu.

Online nákup, spôsob doručenia a ako objednávka prebieha

Online nákup, spôsob doručenia a ako objednávka prebieha Kúpa prípravku cez internet so sebou prináša maximum pohodlia, jednoduchosti a rýchly spôsob nákupu. Objednávku viete spraviť cez počítač, notebook, tablet alebo svoj smartfón, pokojne aj z pohodlia gauča v obývačke. Postup je nasledovný:

  • Navštívte oficiálny eshop a zvoľte si typ balenia, ktorý chcete
  • Vložte balenie alebo viaceré balenia do online košíka a pokračujte
  • Vyplňte svoje údaje, adresu doručenia a zvoľte spôsob platby
  • Potom už len objednávku potvrďte a počkajte na doručenie

Doručenie môže byť buď priamo k vám domov, prípadne na pobočku Zásielkovne, kde si môžete balíček vyzdvihnúť podľa svojich možností. V eshope máte na výber niekoľko viacero kuriérnych služieb, či už Poštového kuriéra, SPS, DPD alebo GLS. V každom prípade platí, že balenie je diskrétne a nikto sa nedozvie, čo ste si objednali.

Platiť za prípravok možno v hotovosti, platobnou kartou aj cez internet. Pri platbe vopred využijete cez internet platobnú kartu, je to najjednoduchšie a najviac pohodlné. Ak nechcete platiť vopred, môžete zaplatiť kuriérovi alebo pri preberaní v Zásielkovni.

DOPRAVA PRI KÚPE NAD 60 € JE ZADARMO

Ak by ste chceli ušetriť, odporúčam zvoliť väčšie balenie prípravku Stoporex® Prostate. Dôvod? Nielen výhodnejšia cena, pokiaľ ide o pomer tabliet a konečnú sumu, ktorú zaplatíte, ale aj doručenie zadarmo. Pri kúpe nad 60 € neplatíte žiadne poplatky!

Dotazy a otázky, ktoré sa objavujú v online diskusiách

Dotazy a otázky, ktoré sa objavujú v online diskusiách Stoporex® Prostate je prípravok, ktorý je na našom trhu pomerne nový, hoci značka ako taká má bohaté skúsenosti v tejto oblasti. Keďže vám ho chcem predstaviť komplexne, pozrel som sa aj na internetové fóra a to, o čo sa muži v súvislosti s ním zaujímajú:

Kedy a pre koho má zmysel užívať Stoporex® Prostate?

Kapsuly sú určené každému mužovi, ktorý chce podporiť zdravie svojej prostaty. Platí to tak v prípade preventívneho pôsobenia, ako aj v prípade začínajúcich alebo viditeľných ťažkostí. Tie nemusia súvisieť iba s prostatou, ale aj s prejavmi týkajúcimi sa močových ciest a močenia. Pri zhubných nádoroch naopak nemajú žiadny vplyv.

Môžem užívať aj nejaké iné prípravky na prostatu?

Niečo také by som podľa vlastnej skúsenosti neodporúčal. Dôvodov je viacero, jednak nadmerný príjem podobných účinných zložiek, ale aj riziko kombinácie účinkov. V prípade niektorých látok sa môže pokojne stať, že ich zvýšený príjem nebude mať v tele žiadny efekt, lebo ich organizmus nebude vedieť spracovať a tak ich iba vylúči.

Ako dlho treba tabletky užívať? Musí to byť každý deň?

Ak chcete dosiahnuť čo najlepší účinok, musí byť dávkovanie aj dlhodobé a aj pravidelné a to každý deň. Výrobca odporúča užívanie 2 kapsúl denne, v ideálnom prípade 1 kapsula ráno a 1 kapsula večer. Ja sám som takto užíval Stoporex® Prostate niekoľko mesiacov a potvrdzujem podľa vlastnej skúsenosti, že práve vtedy som videl najlepšie účinky.

Kedy príde k prvému zlepšeniu po užívaní Stoporex® Prostate?

Tu platí, podobne ako aj v prípadoch ostatných podobných produktov, že kľúčom k úspechu je vytrvalosť. Prvé zlepšenie, najmä ak ide o ťažkosti s močením, sa môže dostaviť po 2 až 4 týždňoch. Čím dlhšie budete prípravok užívať, tým viditeľnejšie budú jeho účinky. Za optimálnu dobu považujem 3 mesiace, ale pokojne to môže byť aj viac.

Čo ešte môžem spraviť pre fungovanie svojej prostaty?

Táto otázka je pomerne častá a množstvo mužov sa pýta, čo okrem užívania Stoporex® Prostate treba ešte robiť. Odpoveď je jednoduchá: zlepšiť životosprávu a dávať si pozor na to, čo môže prostatu zaťažiť. Obmedziť treba alkohol a fajčenie, dôležité je zvýšiť podiel ovocia v jedálničku a minimalizovať potraviny obsahujúce fytoestrogény.

Aké sú skúsenosti mužov so Stoporex® Prostate?

Aké sú skúsenosti mužov so Stoporex® Prostate? Internetové diskusia, fóra ale aj rôzne recenzie sú plné nielen otázok a dotazov, ale aj skúseností z praxe. Keď ide o zloženie alebo teoretické účinky, Stoporex® Prostate vyzerá naozaj prémiovo, čo sa však stane, keď sa začne užívať a ako to vyzerá?

Poteším vás, veľmi dobre! Podľa hodnotení, komentárov a recenzií si počína nadpriemerne a to platí pre všetkých mužov bez ohľadu na vekovú kategóriu. Čo som však spozoroval, kľúčom k úspechu je pravidelné a dlhodobé dávkovanie, od toho sa všetko odvíja. Týka sa to tak problémov s prostatou, ako aj ťažkostí, ktoré súvisia s močením.

Množstvo mužov užíva Stoporex® Prostate aj v rámci preventívnej podpory a ich hodnotenie je aj tomto veľmi dobré, najmä u mužov vo veku nad 40 a nad 50 rokov.

Čo sa týka vplyvu na potenciu, aj tu je vidieť pozitívne pôsobenie, no primárne sú tabletky určené na prostatu a jej zdravie. Mužom pomáhajú už pri prvotných ťažkostiach a ich skúsenosti ukazujú, že čím skôr sa začnú užívať, tým lepší je výsledok.

Moje skúsenosti s prípravkom a jeho kúpou

Moje skúsenosti s prípravkom a jeho kúpou Čo sa týka mojich skúseností, tie sú veľmi dobré. Dobrý dojem na mňa spravil spôsob nákupu, oficiálny web je prehľadný a spôsob objednávky je otázkou pár minút. Chválim aj väčší výber rôznych balení, pri dlhodobom užívaní sa to dosť vyplatí.

Prípravok som užíval niekoľko mesiacov a na úvod som si kúpil základné balenie, no potom už multibalenia. Väčší nákup bol výhodný aj pre dopravu bez poplatku.

Liekovka, v ktorej sa kapsuly nachádzajú, je štandardná. Na obale nájdete všetky potrebné informácie, s týmto problém nie je. Zloženie je kvalitné, 1 dávku tvoria 2 kapsuly, ktoré sú veľké tak, aby ste ich bez problémov prehltli. Už po prvom týždni som zaznamenal pozitívne zmeny, ktoré sa s pribúdajúcimi dňami zlepšovali a boli intenzívnejšie.

Nedá mi nespomenúť tiež pro-klientsky prístup. Mal som niekoľko otázok, ktoré som mailom zaslal výrobcovi a odpovede mi prišli ešte v ten istý deň. Transparentnosť, či už ide o pôvod, zloženie alebo deklarované účinky, je pri tejto značke veľké plus!

Hodnotenie po niekoľkých mesiacoch užívania

Hodnotenie po niekoľkých mesiacoch užívania Ja sám som Stoporex® Prostate užíval vyše 4 mesiacov a beriem ho prakticky až doteraz. Hneď od úvodu som si povedal, že budem kapsuly dávkovať každý deň, nebudem prekračovať maximálnu odporúčanú dávku a zlepším aj životosprávu.

Práve komplex opatrení podľa mňa spôsobil zlepšenie zdravia a fungovania mojej prostaty. Som si však istý, že bez Stoporex® Prostate by som to nezvládol.

Ak by som mal produkt ohodnotiť tak, ako v škole, je to jednoduché: Stoporex® Prostate má odo mňa jednoznačnú 1

Podľa toho, ako sa mi zlepšilo zdravie a fungovanie prostaty, by som dal prípravku dokonca aj 1 s hviezdičkou. Viditeľné zmeny som pocítil aj pri potencii, tu sa asi najviac prejavuje kombinácia Saw Palmetta a Selénu. Nebudem preháňať, ak úprimne poviem, že z pohľadu pozitívneho pôsobenia v praxi ma prípravok doslova až šokoval.

Chcel by som ešte zdôrazniť, že na rozdiel od konkurencie nemá Stoporex® Prostate žiadne „veľkohubé“ reklamné vyhlásenia. O to viac je však účinný v praxi.

Zhrnutie výhod, nevýhod a účinkov Stoporex® Prostate

Zhrnutie výhod, nevýhod a účinkov Stoporex® Prostate Podľa mojich hodnotení vychádza kúpa tohto prípravku ako správa voľba. Ak ste nad ním premýšľali a hľadali jednoznačnú odpoveď, tak tu je: siahnite po ňom.

Samozrejme tak, ako aj iné prírodné produkty, aj Stoporex® Prostate má „nevýhodu“ v tom, že aby prišlo k jeho účinkom, je nevyhnutná určitá doba. Látky, ktoré obsahuje, majú pozitívny vplyv na prostatu, močové cesty, prevenciu voči problémom a potenciu, treba im však dať čas. Nezaberú za deň ani dva, chce to týždne a mesiace.

Medzi najsilnejšie stránky prípravku patria tieto plusy:

  • jasný pôvod, skúsenosť značky v oblasti a bohaté pôsobenie
  • kvalitné zloženie, či už do koncentrácie, alebo aj množstva látok
  • bezproblémové dávkovanie, jednoduché užívanie formy kapsúl
  • silné a viditeľné účinky, ktoré sú navyše v dostatočnej šírke

Nedá mi nespomenúť aj praktické benefity. Nákup je jednoduchý a rýchly, nemusíte nikam osobne chodiť, ak nechcete, objednávku spravíte cez internet. Kuriér vám môže balíček priniesť rovno domov alebo do Zásielkovne, ako sa vám to hodí viac. Bezproblémová je tiež platba, na výber máte hotovosť, platobnú kartu alebo platbu online.

Stoporex® Prostate je v tom, na čo je určený, nadpriemerne účinný. Pomáha v rámci prevencie, podpory aj na akútne ťažkosti a to už pri prvých náznakoch. Užívanie je bez rizika tráviacich ťažkostí a vedľajších účinkov, nič také som nezaznamenal. Ak hľadáte prírodnú cestu k dlhodobej a účinnej podpore prostaty, osobne ho odporúčam!

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.80

152 Hodnotení

Chcem kúpiť