Stoporex Shot: Okamžitá energia pre vašu erekciu a výkon v posteli. Tu je moja recenzia

Stoporex Shot

Inovatívnosť, okamžitý efekt a rýchle použitie. To sú najdôležitejšie charakteristiky nápoja určeného špeciálne pre mužov, ktorý sa mi dostal nedávno do rúk.

Jeho názov je Stoporex® Shot a už podľa neho možno vyčítať, že pôjde o niečo originálne a zároveň určené k okamžitému použitiu. Ak si myslíte, že ide o bežné perorálne tabletky či kapsuly, akých sú na trhu desiatky, mýlite sa. V tomto prípade sa totiž jedná o hotový nápoj, ktorý má objem 50 ml a jeho cieľom je dodať vám rýchlu energiu.

Tak, ako aj v prípade ostatných produktov značky Stoporex®, vychádza účinok na sexuálny výkon z kombinácie aktívnych látok prirodzeného pôvodu. Aké má nápoj zloženie, aké sú jeho účinky alebo aké má dávkovanie, to vám prezradí moja recenzia.

Na úvod o značke, producentovi a pôvode

Na úvod o značke, producentovi a pôvode Stoporex® Shot je súčasťou produktového portfólia značky Stoporex®. Tá dbá pri výrobe svojich prípravkov na kvalitu, či už ide o vysokú technologickú úroveň, dôsledné testovanie, kvalitné prevedenie obalu, jasný pôvod účinných látok a optimálne zloženie. To isté platí aj pre nápoj, ktorý je vyrábaný v certifikovanom závode v EÚ.

Perorálne kapsuly značky sú dokonca vyrábané priamo u nás a to známym producentom Kompava, ktorý sa hrdí dlhoročnými výrobnými skúsenosťami.

Pokiaľ ide o distribútora u nás, nápoj si pod svoje krídla zobrala domáca spoločnosť Binary Assets. Tá má vyše 5 ročné skúsenosti z oblasti podporných prípravkov určených pre mužov a to nielen v teoretickej, ale aj v praktickej rovine. Vidno to aj na zložení nápoja, kde ide o optimalizovaný mix účinných látok vo vysokej koncentrácii.

Samozrejmosťou je, že prípravok má u nás riadne schválenie na predaj ako doplnok výživy a prešiel všetkými potrebnými skúškami. O kvalite výrobku či jeho pôvode som v prípade tejto značky nemusel pochybovať ani minútu, mám s ňou dobré skúsenosti.

Aké účinky Stoporex® Shot má a na čo vám pomôže

Aké účinky Stoporex® Shot má a na čo vám pomôže Na rozdiel od bežných podporných prípravkov, ktoré sú založené na dlhodobom a pravidelnom užívaní, má Stoporex® Shot okamžité pôsobenie. To je výsledkom koncentrovaného zloženia, ktoré prináša komplexnú podporu mužskej potencie.

Účinky, ktoré nápoj prináša a ktoré som spozoroval:

Okamžité zvýšenie sexuálnej energie

Nielen pre mňa, ale aj pre iných mužov je najviac viditeľným účinkom okamžité navýšenie sexuálnej energie. Ide o pocit vitality, sily a výkonnosti. Tento účinok je výsledkom kombinácie aminokyselín, afrodiziak a najmä kofeínu, ktoré sú v Stoporex® Shot prítomné v nadpriemernej koncentrácii. Pocit energie sa dostaví už do 1 hodiny!

Kvalitnejšia erekcia a jej väčšia tvrdosť

Vysoké zastúpenie L-Arginínu a L-Citrulínu, čo sú aminokyseliny podporujúce krvný obeh, má za následok viditeľné zlepšenie stoporenia penisu. Ak sa k tomu pridá pôsobenie bylinných extraktov s podobným účinkom, výsledkom je viditeľne kvalitnejšia erekcia. To sa týka tak jej tvrdosti, ako aj rýchlejšieho nástupu a jej dlhšej výdrže.

Stimulácia sexuálneho apetítu a chuti na sex

Maca, extrakt z jadierok viniča a kofeín prispievajú tiež k zvýšeniu chuti na sex. Najmä v prípade prvej zložky ide o prírodnú látku stimulujúcu hladinu testosterónu, čo je najdôležitejší mužský pohlavný hormón. Ak ho je v tele dostatok, budete mať aj dostatočné libido a sexuálny apetít. Tento účinok som spozoroval naozaj viditeľne.

Komplexná podpora mužskej plodnosti

Podpora kvalitnejšej erekcie a dlhšej výdrže v spojení s pôsobením na testosterón vyústi aj do komplexnej podpory mužskej potencie a plodnosti. Vďaka testosterónu sú mužské pohlavné bunky životaschopnejšie, je ich viac, sú vyzretejšie a majú lepšiu pohyblivosť. Ak k tomu pridáme lepšie stoporenie, potencia aj plodnosť pôjdu raketovo nahor.

ÚČINKY SA DOSTAVIA UŽ NA PRVÝ KRÁT

Výhodou Stoporex® Shot je, že na rozdiel od iných prípravkov vo forme perorálnych kapsúl či tabliet, nemusíte na účinky čakať príliš dlho. Nie je potrebné žiadne niekoľkomesačné dávkovanie, vysoká koncentrácia aktívnych látok prináša efekt ihneď.

Použitie je jednoduché, stačí ho len vypiť

Použitie je jednoduché, stačí ho len vypiť Vadilo vám vždy, že musíte prehĺtať veľké tabletky či kapsuly? Mali ste problém s tým, že vám nechutili, mali nevhodný tvar a museli ste ich zdĺhavo vyberať z obalu? Tomu všetkému je koniec vďaka jedinečnej a vlastne aj jednoduchej forme prípravku.

Ide totiž o tekutý nápoj v malej fľaštičke, ktorú stačí len otvoriť a vypiť. Nemusíte nič zarábať, nič zložito pripravovať a ani nič vyťahovať z veľkého obalu.

Stoporex® Shot je určený na perorálne užívanie, ide o hotový nápoj, ktorý je pripravený k okamžitému použitiu a to bez nutnosti ďalšej prípravy.

1 dávka = 50 ml, čo je celá jedna fľaštička s nápojom.

Perorálne použitie je praktické a rýchle, fľaštičku s nápojom otvoríte bez problémov a doslova do sekundy. Po vypití obal jednoducho len zahodíte do odpadu. Navyše, nápoj môžete skombinovať aj s dlhodobým užívaním klasických prípravkov Stoporex®.

Dobrou správou je, že nápoj môžete vypiť kedykoľvek počas dňa. Nemusíte sa viazať na to, či je ráno alebo večer, dáte si ho vtedy, kedy sa vám to hodí. Dávkovanie môže byť jednorazové aj pravidelné, zásadou je, že maximálna denná dávka počas 24 hodín je 1 fľaštička. Ideálne je vypiť Stoporex® Shot 60 minút pred pohlavným stykom.

Zloženie Stoporex® Shot a ktoré látky sú najdôležitejšie

Zloženie Stoporex® Shot a ktoré látky sú najdôležitejšie V prípade tejto značky sme si už nielen ja, ale aj ostatní zákazníci zvykli, že v jej ponuke sú iba prípravky, ktoré majú prirodzené zloženie aktívnych látok. Platí to tak v prípade perorálnych tabliet, ako aj krémov či gélov. Inak tomu nie je ani tu.

V Stoporex® Shot nápoji sú obsiahnuté tieto látky:

Maca: Prvou rastlinnou zložkou, ktorá sa nachádza v prípravku, je vysokokoncentrovaný extrakt z rastliny Maca. Tej sa hovorí aj „peruánska viagra“ a ide o bylinné afrodiziakum s blahodarnými účinkami na potenciu a erekciu. Pravidelné užívanie rastliny pomáha na libido a potenciu celkovo, keďže pôsobí na testosterón aj kvalitu spermií.

Vinič hroznorodý: Druhým extraktom je extrakt z jadierok viniča hroznorodého. Dôvodom, prečo je táto látka súčasťou zloženia, je jej výživová hodnota. Obsahuje totiž množstvo minerálov, vitamínov a antioxidantov, ktoré podporujú krvný obeh a stimulujú libido. Extrakt je bohatý aj na tzv. proantokyanidíny podporujúce pohlavnú sústavu.

L-Arginín: Účinky spojené s erekciou a potenciou zaručuje v prípade Stoporex® Shot aminokyselina L-Arginín. Tá je známa ako stimulant krvného obehu, nakoľko v tele zvyšuje hladinu oxidu dusnatého .Táto látka je zodpovedná za roztiahnutie ciev a intenzívnejšie prekrvenie tkanív, v prípade tohto prípravku ide o prekrvenie penisu.

L-Citrulín: Ďalšou dôležitou zložkou je L-Citrulín. Ide rovnako o aminokyselinu, no v tomto prípade má skôr úlohu „zásobárne“. Telo si ju dokáže po prijatí premieňať na spomínaný L-Arginín, takže si udržiava jeho vysokú hladinu a to aj po určitej dobe. To je dobrá správa, okrem okamžitého efektu je tak zaručený stimulačný efekt aj neskôr

Kofeín: Poslednou významnou aktívnou látkou obsiahnutou v nápoji je kofeín. Ide o veľmi známy nervový stimulant, ktorého význam je všeobecne málo doceňovaný v podpore mužského sexuálneho zdravia. Kofeín zlepšuje výdrž, podporuje nervový systém, stimuluje metabolizmus a podporuje uvoľňovanie hormónov zvyšujúcich libido.

Doplnkové a pomocné látky: Pre lepšiu vstrebateľnosť, uchovanie vlastností a zachovanie správnej konzistencie sú v prípravku obsiahnuté aj niektoré podporné zložky. Ide o benzoan sodný, sukralózu, karmín 50 % (E-120), acesulfám, kyselinu citrónovú a vyčistenú vodu. Súčasťou nápoja je pre lepšiu chuť počas konzumácie malinová príchuť.

VYSOKÁ KONCENTRÁCIA LÁTOK

Forma hotového nápoja nie je v prípade Stoporex® Shot zvolená úplne náhodne, skôr naopak. Prípravok totiž obsahuje všetky vyššie spomínané látky v nadpriemerne vysokej koncentrácii, čo zaručuje aj veľmi rýchly nástup účinkov a ich vysokú intenzitu.

Vedľajšie účinky, kontraindikácie a nežiaduce efekty?

Vedľajšie účinky, kontraindikácie a nežiaduce efekty? Je treba sa obávať nejakých nežiaducich vplyvov alebo vedľajších efektov? Túto otázku som si kládol pred prvým vyskúšaním nápoja, rovnako na tom boli aj mnohí iní muži. Dobrou správou je odpoveď, že nie, nič závažné po požití nápoja nehrozí.

Tak, ako aj v prípade ostatných podobných prípravkov, vzhľadom na priamy vplyv na srdce, srdcovú činnosť a krvný obeh, si musia dať zvýšený pozor muži, ktorí majú v týchto oblastiach ťažkosti. Objaviť sa môže kolísanie krvného tlaku alebo jeho rýchle zvýšenie, rovnako tak intenzívne búšenie srdca. Ide však o ojedinelé javy.

Prekážkou k užívaniu môže byť zdravotný stav súvisiaci s kardiovaskulárnou sústavou. Ak ste prekonali infarkt alebo máte problémy so srdcom, poraďte sa s lekárom.

Čo sa týka alergickej reakcie, precitlivenosť sa môže objaviť na rastlinné extrakty, ide však tiež o veľmi málo pravdepodobný stav. Dobrou správou naopak je, že žiadne bežné nežiaduce efekty typu bolesti hlavy či začervenanie pokožky v tvári vám nehrozia. Výskyt takýchto vedľajších účinkov som nezaznamenal ja a ani ostatní, čo nápoj pili.

Informácie o balení Stoporex® Shot a jeho skladovaní

Informácie o balení Stoporex® Shot a jeho skladovaní Nápoj sa nachádza v bežnej fľaštičke s objemom 50 ml. Ide o hotový nápoj, ktorý nie je potrebné s ničím riediť a ani zarábať, pije sa jednoducho tak, ako je. Obal stačí otvoriť a nápoj vypiť, veľkým plusom je, že má malinovú príchuť, je naozaj lahodný.

Výrobca ponúka niekoľko veľkostí balenia, tu sú:

Cenovo sa najviac oplatí kúpiť balenie, ktoré obsahuje viac nápojov, podobne, ako je tomu aj pri iných prípravkoch. Nemusíte sa báť, že by ste ich nevedeli využiť.

Dobrou správou je aj to, že prípravok sa bezproblémovo skladuje. Fľaštičky ponechajte v pôvodnom vonkajšom balení a uložte ich na bezpečné miesto mimo dosahu detí. Nevystavujte nápoj teplotným extrémom, uložte ho na tmavom a suchom mieste. Nápoj vypite celý a naraz, nespotrebované množstvo vyhoďte do odpadu.

Predaj je bez predpisu a kde sa dá nápoj kúpiť?

Predaj je bez predpisu a kde sa dá nápoj kúpiť? Jednoznačným plusom Stoporex® Shot je jeho dostupnosť. Vzhľadom na to, že prípravok neobsahuje žiadne syntetické liečivá alebo látky, ktoré by podliehali lekárskej indikácii, je jeho predaj neobmedzený. Nie je potrebné mať recept ani predpis.

Čo sa týka kúpy, značka postupuje tak, ako aj v prípade svojich ostatných prípravkov. Stoporex® Shot preto nenájdete v žiadnej kamennej či internetovej lekárni a ani si ho nekúpite cez sprostredkovateľov. Jediným spôsobom nákupu je objednávka z oficiálnej webstránky www.stoporex.sk, kde nájdete aj všetky ostatné prípravky.

Shot na erekciu Stoporex si môžete zakúpiť aj na českom e-shope stoporex.cz.

Prečo tomu tak je? Producent na to má viacero dôvodov, či už ide o logistické, finančné alebo dôvody týkajúce sa záruky kvality. Tým, že je celá distribúcia cez internetový eshop, je zaručená maximálna rýchlosť, pohodlie, jednoduchosť a výhodnosť.

Priamy predaj cez vlastný predajný kanál umožňuje značke Stoporex® zaručiť originalitu výrobku a to, že po celý čas bude nielen nápoj, ale aj iný výrobok z jej portfólia, skladovaný presne tak, ako má. Jednoznačným plusom je cenová výhodnosť, nakoľko vďaka priamemu predaju zákazníkovi odpadávajú marže a prirážky pre distribučnú sieť.

BEZ VYŠETRENIA AJ BEZ RECEPTU

Okrem toho, že nemusíte mať na kúpu Stoporex® Shot žiadny lekársky recept či predpis, nemusíte za lekárom ani vôbec chodiť. Ak nespadáte do žiadnej skupiny s kontraindikáciami, prípravok si viete kúpiť bez akéhokoľvek lekárskeho vyšetrenia.

Návod, ako ho objednať + informácie o platbe a doručení

Návod, ako ho objednať + informácie o platbe a doručení Ak vás nápoj zaujal a chceli by ste ho skúsiť, vyššie spomínaný spôsob objednávky cez oficiálny eshop je neuveriteľne jednoduchý. Ja sám takto objednávam prípravky značky Stoporex® dlhodobo, no ak s tým nemáte skúsenosti, prinášam návod:

  • Najskôr si v ponuke eshopu nájdite nápoj Stoporex® Shot
  • Následne vyberiete veľkosť balenia, prípadne aj iné prípravky
  • Vyplníte svoje údaje potrebné pre doručenie a vyberiete si dodanie
  • Potom už len stačí zvoliť spôsob platby a objednávku odoslať

Platiť môžete tak v hotovosti, ako aj bezhotovostne, čo ja osobne využívam pri platení kartou cez internet. Nemajte žiadne obavy, všetko je transparentné a bezpečné, ja takto od značky Stoporex® objednávam prípravky už dlhodobo. Navyše, pri väčšej objednávke a to nad sumu 60 €, neplatíte žiadne poštovné. Balenie je samozrejme zadarmo.

Čo sa týka spôsobov doručenia, na výber máte doručenie k vám domov, na zvolenú pobočku Zásielkovne, prípadne ako balíček na poštu. Čo si zvolíte, je len a len na vás, podľa potreby alebo toho, ako veľmi chcete zachovať svoje súkromie. Cena dopravy je v prípade značky Stoporex® priaznivá, rovnako tak 100 % je aj jej zákaznícky servis.

DISKRÉTNOSŤ BALENIA NA PRVOM MIESTE

Stoporex® Shot vám príde domov, prípadne na výdajné miesto alebo poštu, v diskrétnom balení. To v praxi znamená, že na balíčku nebude žiadne označenie značky alebo reklamy na podporné prípravky a tak sa nikto, vrátane vašej rodiny, nič nedozvie.

Čo vás o Stoporex® Shot v diskusiách zaujíma najviac?

Čo vás o Stoporex® Shot v diskusiách zaujíma najviac? S príchodom každej novej formy alebo prípravku sa objavia v internetových diskusiách a na fórach rozličné komentáre, otázky aj dotazy. Inak tomu nie je ani v prípade tohto nápoja, ktorý vzbudil značný rozruch. Pripíjam preto svoje odpovede na ne:

Je nápoj Stoporex® Shot určený pre každého muža?

Samozrejme, že áno. Nezáleží pritom na tom, či máte 20 rokov alebo 60 rokov, tento prípravok si totiž kladie za cieľ komplexnú podporu sexuálnej energie a kvality erekcie. Jedinou prekážkou sú kontraindikácie, ktoré som spomínal aj vyššie. Prípravok sa dá používať aj preventívne, alebo ako ja, čiže „energeťák pre erekciu“.

Má prípravok riadne schválenie na predaj u nás?

Áno, má, na tomto si značka Stoporex® dáva záležať. Všetky jej prípravky a produkty sú laboratórne testované, prešli všetkými potrebnými skúškami a certifikáciou, zároveň platí, že majú registráciu na Úrade verejného zdravotníctva SR. Sú 100 % bezpečné a ich zloženie bolo otestované. Navyše, použité suroviny sú tej najvyššej kvality!

Čo robiť, ak sa nedostavil žiadaný účinok na erekciu?

Napriek všeobecne veľmi pozitívnym referenciám sa môžu objaviť prípady, kedy bude pre niekoho účinok nedostatočný. V tomto prípade odporúčam skúsiť dlhšie a pravidelnejšie užívanie nápoja, stav by sa mal zlepšiť a to aj vzhľadom na silné zloženie. Na druhú stranu, žiadny voľne dostupný prípravok nie je náhradou odbornej liečby.

Dá sa nápoj kombinovať s inými prípravkami značky?

Áno, takáto kombinácia je možná a je dokonca vhodná, nakoľko Stoporex® Shot vie doplniť účinky tabliet či prípravkov s vonkajšou aplikáciou. V každom prípade však odporúčam sledovať zloženie a neprekračovať maximálne odporúčané dávky. Rovnako tak neodporúčam kombináciu nápoja s inými podobnými prípravkami a ani s alkoholom.

Prečo nemôžem za deň užiť viac ako 1 Stoporex® Shot?

Dôvod je jednoduchý: príliš silné zloženie. To sa týka najmä aminokyselín a kofeínu, ktoré sú v nápoji v nadpriemernej koncentrácii. Prekročenie maximálnej dennej dávky pritom nezlepší hlavný účinok, čiže zlepšenie erekcie a zvýšenie sexuálnej energie. Ak by pili tento nápoj vo väčšom množstve, riskujete nespavosť aj problémy s tlakom a srdcom.

Hodnotenia a komentáre mužov s používaním nápoja

Hodnotenia a komentáre mužov s používaním nápoja To, čo hrá jednoznačne v prospech Stoporex® Shot, je jeho unikátnosť a originalita. Nemám pritom na mysli iba to, že takýchto nápojov pre mužov je na trhu málo.

Hovorím aj o tom, aké zloženie nápoj ponúka a aké je jeho zameranie. Muži, ktorý prípravok skúsili, si nevedia vynachváliť viditeľnosť jeho účinkov a takmer okamžitý efekt na stimuláciu erekcie, libida, sexuálneho výkonu a celkovo sexuálnej energie.

Okrem pozitívnych vyjadrení na adresu zloženia a účinkov je kladne vnímaná aj forma. Hotový nápoj, ktorý má navyše príjemnú malinovú príchuť, viete ho okamžite vypiť a je jednoduchý na skladovanie, to všetko sú silné benefity. Vo výsledku sa teda jedná o prípravok s mimoriadnym potenciálom a to aj ako tzv. prvá pomoc pred sexom.

Kladne vnímané sú tiež veľkosti balení, vrátane širokého výberu a priaznivých cien. Muži podľa skúseností oceňujú bezproblémové užívanie, takmer žiadne nežiaduce efekty a tiež pohodlný nákup z domu. Plusom je samozrejme dostupnosť bez receptu.

Ako som Stoporex® Shot užíval ja a moje skúsenosti

Ako som Stoporex® Shot užíval ja a moje skúsenosti Pokiaľ ide o moje skúsenosti, ja som prípravok skúsil pred pár mesiacmi a v podstate to bolo viac o zvedavosti než o nejakej aktuálnej potrebe. Na moje veľké prekvapenie však Stoporex® Shot priniesol do mojej výkonnosti v spálni omnoho viac!

Účinky v konkrétnych oblastiach rozoberiem o pár riadkov nižšie, no chcel by som sa podeliť aj o spôsob užívania. Nápoj som pil iba 2 či 3 krát za týždeň a naozaj som ho používal ako okamžitú zásobu energie pred milovaním s partnerkou. Celkovo som ho užíval asi 2 mesiace, z toho polovicu obdobia bol doplnkom prípravkov Stoporex®.

Viditeľnosť účinkov prišla zhruba do 30 minút, kladne hodnotím to, že viaceré z nich pretrvávali aj niekoľko hodín, napríklad na energiu a chuť na sex.

Cením si tiež vysokú úroveň služieb pre zákazníkov. Nákup nápoja, ale aj ostatných prípravkov z portfólia, je vecou zopár minút a kliknutí. Informácii o zložení som mal naozaj dosť a plusom je aj rýchle dodanie, najmä ak objednáte v pracovný deň.

Hodnotenie? Jednoznačná 1 s hviezdičkou

Hodnotenie? Jednoznačná 1 s hviezdičkou Stoporex® Shot je z pohľadu účinkov jasným lídrom na trhu. Okrem svojho zamerania na silnejšiu erekciu a zvýšenie sexuálnej energie podporuje celkovo potenciu a libido. To všetko robí v naozaj extrémne viditeľnej forme a s takmer okamžitým efektom.

Nezostáva mi nič iné, ako ohodnotiť prípravok jednoznačnou známkou „1“, vzhľadom na ostatné skúsenosti mužov aj s hviezdičkou

Do hodnotenia som premietol nielen účinky na kvalitnejšie stoporenie, viditeľne vyšší sexuálny apetít alebo podporu energie a vitality, ale aj celkový dojem z nápoja. Hotová forma tekutého nápoja, jednoduché dávkovanie a prírodné zloženie bez rizikových syntetických látok, to všetko sú plusy, ktoré sa v praxi prejavia a ja ich oceňujem.

Ak sa vám Stoporex® Shot dostane do rúk, prípadne o ňom ešte len premýšľate, som presvedčený, že vás v ničom nesklame. Všeobecne je kvalita prípravkov Stoporex® vysoká a som rád, že na trh uviedli tento nápoj, je to presne to, čo muži chcú!

Záverečné odporúčanie a môj názor na Stoporex® Shot

Záverečné odporúčanie a môj názor na Stoporex® Shot Asi nikoho neprekvapím, ak poviem, že tento prípravok určite odporúčam. Nemyslím tým len mužov, ktorí majú nejaké problémy v spálni, ale každého jedného. Dôvod? Ide o skvelý stimulačný nápoj, ktorý vám „ho postaví“ a vás postaví na nohy.

Stoporex® ako značka je navyše na vysokej kvalitatívnej úrovni. Všetky prípravky, ktoré ponúkajú, majú nadpriemerné zloženie, pôvod a výrobu u prestížneho producenta, mix ich účinných látok je optimálne zložený a sú bezproblémové na užívanie. Kombinácia rastlinných extraktov a látok prirodzený pre krvný obeh je účinná a viditeľná!

Pre nápoj Stoporex® Shot zdôrazňujem tieto výhody:

  • veľmi rýchly nástup účinkov na erekciu a energiu
  • jednoduché a presné dávkovanie, nápoj stačí celý vypiť
  • veľký výber balení, môžete si tak vybrať podľa seba
  • takmer žiadne nežiaduce účinky a minimálne kontraindikácie
  • dostupnosť bez toho, aby ste museli ísť za lekárom

To, že prípravok viete kúpiť z pohodlia domova, doručenie je záležitosťou pár dní a zaplatiť môžete aj diskrétne bezhotovostne, je v prípade značky už samozrejmé

Stoporex® Shot má potenciál, aby dokázal zmeniť váš sexuálny život na nepoznanie. Ja osobne som s jeho pôsobením spokojný, no podobne hodnotia nápoj aj stovky ďalších mužov. Takýto mám dojem z ich komentárov a recenzií na internete, kde zdieľali svoje skúsenosti. Tie moje sú pozitívne a preto je moje hodnotenie: odporúčam!

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

0.00

0 Hodnotení

Chcem kúpiť