Tantra masáž pre ženy

Tantra masáž pre ženy

Medzi veľmi vzrušujúce a zároveň unikátne sexuálne zážitky patrí v poslednom období tantrická masáž pre ženy. Ide o spojenie celotelovej masáže uvoľňujúcej svalstvo, stres či napätie s intímnou masážou zameranou na sexuálnu energiu a jej využitie pre celé telo. Súčasťou masáže môže byť aj sexuálne dráždenie s vyvrcholením na záver.

Tantra masáže pre ženy nie sú typickými masážami, takže nie je možné ich absolvovať všade, sú na to určené tantra salóny. Tie dnes môžete nájsť nielen vo veľkých mestách typu Bratislava či Žilina, ale už aj v menších okresov. Výber je teda dostatočne široký.

Nakoľko je téma tantrických masáží pre ženy zaujímavá, no zároveň stále tak trocha tabu, rozhodol som sa jej venovať detailný článok. Nájdete v ňom informácie o tom, ako prebieha, aké techniky do nej patria, aké má výhody a tiež aj to, od čoho závisí jej plné užitie si.

Čo je tantra masáž a aké účinky či výhody má pre ženy

Čo je tantra masáž a aké účinky či výhody má pre ženy Pod pojmom tantra masáž si najčastejšie ľudia predstavia erotickú masáž, no nie je tomu úplne tak. Ide o celotelovú masáž so zameraním na sexuálnu energiu a vitalitu, ktorej súčasťou môže byť aj intímna masáž joni, čiže prakticky masáž pošvy a jej okolia.

  • Tantra masáž predstavuje špecifické spojenie viacerých masážnych techník spolu s tantrickým učením, významom masáže je ale využitie sexuálnej energie pre celé telo
  • Súčasťou masáže môže byť po predošlej dohode aj špeciálna masáž zameraní na oblasť panvy a jej sexuálnu stimuláciu
  • Prirodzenou odpoveďou na túto stimuláciu môže byť aj dosiahnutie orgazmu

Tantra masáž predstavuje unikátny spôsob uvoľnenia celého tela, ale aj mysle. Prijímateľ masáže nemusí robiť vôbec nič, môže precítiť masáž, viacero jej techník podporuje aj hlboké dýchanie a maximálnu relaxáciu svalstva aj mysle. To, že príde k sexuálnej stimulácii a vyvrcholeniu, je len prirodzeným dôsledkom využitia sexuálnej energie.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Aké výhody má tantra masáž pre ženy? Toto sú tie najvýznamnejšie:

za predpokladu, že budete masáž absolvovať pravidelne a dlhodobo, môže zlepšiť prekrvenie intímnej oblasti a zvýšiť jej vzrušivosť
pozitívny vplyv má aj na celkové uvoľnenie tela a mysle, tiež na budovanie vitality a sexuálnej vzrušivosti
tantra masáž môže pomôcť ženám lepšie spoznať svoje telo zo sexuálneho hľadiska a zistiť, aký typ stimulácie alebo dráždenia ich najviac vzrušuje

MASÉR ALEBO MASÉRKA? VYSKÚŠAJTE OBOJE

Ak ide o tantra masáž pre ženy, najčastejšou dilemou je, či si vybrať maséra alebo masérku. Podľa mňa je to záležitosť individuálnej skúsenosti a preferencie, no odporúčam vyskúšať obe možnosti. Uvidíte, čo sa vám bude viac páčiť a čo bude pre vás viac prirodzené.

Priebeh a techniky tantra masáže pre ženy

Priebeh a techniky tantra masáže pre ženy Tantrická masáž pre ženy má špecifické postavenie, keďže žena je v tantrickom učení vysoko uctievaná. Masáž má nielen stimulačný charakter pre sexuálny život, ale aj liečivý charakter a pomáha žene nájsť a objaviť samú seba a vlastnú sexualitu.

Toto je najbežnejší postup tantra masáže pre ženy:

Úvodný rituál: Na úvod je možné absolvovať sprchu alebo kúpeľ pre úvodnú očistu tela a maximálne uvoľnenie. Následne dostanete šatku zvanú sarong a postavíte sa pred maséra či masérku kvôli úvodnému tantrickému rituálu. Počas neho nemusíte robiť nič, len vnímať dotyky. Po úvodnom rituáli si ľahnete na špeciálny matrac.

Samotná tantra masáž: Priebeh tantrickej masáže je zameraný na celkové uvoľnenie tela a rozprúdenie sexuálnej energie. Na úvod ide o priamu masáž, neskôr sa prikladajú teplé uteráky na telo k postupnému uvoľneniu a upokojeniu. Nasledujú individuálne masérske techniky pomocou teplého oleja, kožušín či pierok.

Masáž so zameraním na intímne partie: Ak je súčasťou masáže po predošlej dohode aj zameranie na intímne partie, po celotelovej masáži sa prechádza k masáži v lone. Najprv sa masíruje len okolie pošvy, neskôr sa pristúpi aj k priamej stimulácii pošvy a v prípade záujmu aj jej vnútra. Masáž je veľmi jemná a energizujúca.

Záver a uvoľnenie: Po ukončení hlavnej masážnej časti nasleduje celkové uvoľnenie na záver. Počas záveru môžete ešte prijímať jemné dotyky a hladenie, ktoré budú postupne odznievať. Na samotný záver zostanete osamote pre úplné uvoľnenie a spracovanie sexuálnej energie uvoľnenej masážou. Možné sú aj záverečný kúpeľ či sprcha.

Najčastejšie otázky o tantra masáži pre ženy

Najčastejšie otázky o tantra masáži pre ženy Poďme teraz z teórie do praxe, konkrétne sa pozrieme na najviac kladené otázky v súvislosti s tantra masážou pre ženy. Aby som zistil, čo ženy najviac zaujíma v súvislosti s touto masážou, navštívil som niektoré internetové diskusie a fóra na portáloch určených pre ženy a hľadal tému tantra masáže. Teraz na tie najčastejšie otázky odpoviem:

Kde sa dá absolvovať tantra masáž a sú nejaké podmienky k jej absolvovaniu?

Tantra masáž poskytujú špecializované tantrické štúdia alebo salóny zamerané na tento typ masáže. Jedinou podmienkou je plnoletosť, samozrejmosťou by mal byť bezproblémový zdravotný stav. Ak máte nejaké zápaly, infekcie či kožné ochorenie, masáži sa radšej vyhnite.

Je možné sa počas masáže dotýkať maséra či masérky?

Vo väčšine prípadov to nie je dovolené, ale tu veľmi záleží na tom, ktoré tantra štúdio navštívite a aká bude predošlá dohoda. Výnimkou sú vzájomné tantra masáže, kde sa už s vašim aktívnejším zapojením počíta. Inak budete len pasívnym prijímateľom masáže.

Treba sa na tantra masáž nejako špeciálne pripraviť?

Nie, žiadna špeciálna príprava nie je potrebná. Samozrejmosťou by mala byť dostatočná hygiena, ideálne je sa pred tantra masážou osprchovať a to aj vtedy, ak je jej súčasťou úvodný kúpeľ či sprcha. Optimálne tiež je, ak nebudete v strese a budete sa vedieť lepšie uvoľniť.

Môže tantra masáž pomôcť ženám s nízkou chuťou na sex?

Áno, ale závisí to od toho, kde a akú masáž absolvujete. Nie všetky štúdia ponúkajú aj špeciálnu tantra masáž na zvýšenie sexuálneho apetítu a chuti na sexuálny styk. Na tento problém sú zamerané masáže so sexuologickou prácou s telom či s vaginálnym mapovaním.

Je možné absolvovať tantra masáž aj počas menštruácie?

To závisí od vzájomnej dohody, ale väčšina tantrických štúdií to umožňuje s tým, že do tantra masáže nebude zahrnutá masáž intímnych partií, čiže masáž joni. Odporúča sa zároveň v prípade absolvovania masáže počas menzesu využiť tampón, pre istotu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

PRAX NIE JE MOŽNÉ NAHRADIŤ OTÁZKAMI

Mnoho otázok, ktoré sa ženy pred absolvovaním tantrickej masáže pýtajú, sa týka konkrétne ich individuálneho vnímania masáže. Na takéto otázky sa bohužiaľ nedá teoreticky alebo všeobecne vôbec odpovedať. Odpovede na ne nájdete až po absolvovaní samotnej masáže.

Ako zlepšiť a podporiť vzrušivosť a orgazmus

Ako zlepšiť a podporiť vzrušivosť a orgazmus Ako si najlepšie užiť tantra masáž, ale napríklad aj zlepšiť kvalitu svojho sexuálneho života? Podporou vzrušivosti, libida a intenzívneho prežitia orgazmu. Za týmto účelom môžete spraviť viacero veľmi prirodzených zmien a jednoduchých opatrení.

Toto sú tie, ktoré sa mojej partnerke na základe jej skúseností osvedčili najviac:

ak máte priveľa stresu z práce, málo odpočinku, prípadne ak konzumujete viac alkoholu a fajčíte, ide všetko o faktory, ktoré treba čo najviac obmedziť
naopak, podporiť treba hladinu fytoestrogénov v tele, napríklad prostredníctvom ľanových a sezamových semienok či orechov
dôležitý je aj pravidelný pohyb dlhodobého charakteru, napríklad beh, chôdza a plávanie, ktoré pomáhajú celkovo na cievny systém aj na libido
zabúdať netreba ani na milostný život, kde platí, že nové experimenty v ňom môžu povzbudiť sexuálnu vitalitu a energiu
určite odporúčam využiť prírodné afrodiziaka, kam patria koreniny typu chilli alebo vanilka či rozmarín, ale aj viaceré rastliny, napríklad známa Maca z južnej Ameriky

Ako fungujú prípravky na podporu ženského libida a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu ženského libida a prečo ich odporúčam Zvýšiť vzrušivosť a lepšie precítiť sexuálnu stimuláciu aj počas tantra masáže vám pomôže vyššie libido. To je možné ovplyvniť viacerými spôsobmi, pričom jedným z tých najviac priamych sú prípravky na vonkajšiu aplikáciu a tabletky na vnútorné užívanie.

Princíp oboch foriem je v zásade rovnaký:

  • Prípravky sú založené na prírodných látkach, najmä na kombinácii rastlinných afrodiziak v podobe extraktov a aminokyselín podporujúcich prekrvenie genitálií

Práve kombinácia rastlinných extraktov či výťažkov umožňuje využiť synergiu efektov na hormonálnu aj pohlavnú sústavu a tým dosiahnuť maximalizáciu ženského libida a vzrušivosti. Bežnou súčasťou tabliet aj krémov sú napríklad rastlinné afrodiziaka typu Šalvia lekárska, Krpčiarka šípolistá či Muira puama spolu s aminokyselinou L-Arginín.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Gély, krémy aj tabletky kúpite bez predpisu. Majú aj nasledovné výhody:

vďaka bohatému zloženiu pôsobia všeobecne na sexuálny život, takže podporujú libido aj vyššiu vzrušivosť a umožňujú lepšie prežitie sexuálnej stimulácie
presne z toho istého dôvodu, keďže neobsahujú syntetické účinné látky, je ich používanie bez vážnejších nežiaducich efektov a vedľajších účinkov
užívanie je možné krátkodobo ale aj dlhodobo, pričom práve v prípade tabliet je možné dávkovanie aj 3 či 4 mesiace, čo sa ešte viac prejaví na ich účinku

To, že prípravky si môžete kúpiť bez receptu, znamená, že sa dajú objednať aj cez internet. Tu si ale dajte pozor na neseriózne a neznáme značky, uprednostnite tie, ktoré sú certifikované na Úrade verejného zdravotníctva. Objednávajte ich zásadne len z ich oficiálnych eshopov.

NEBOJTE SA KOMBINOVAŤ VIACERÉ FORMY

Ak ide o dosiahnutie čo najširších účinkov vplyvu, odporúčam skombinovať užívanie tabliet aj krémov či gélov. Tabletky môžete užívať dlhodobo a pravidelne aj každý deň, krémy a gély zas aplikujte na intímnu oblasť pred stimuláciou či sexuálnym stykom.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Chceli by ste skúsiť niektoré prípravky, napríklad krém na zvýšenie dráždivosti intímnej oblasti, alebo tabletky na celkové zvýšenie libida? Pri výbere odporúčam zamerať sa na praktické kritéria, najmä na kvalitu zloženia a predovšetkým skúsenosti z praxe. Nepozerajte príliš na cenu, tie najlacnejšie prípravky sú totiž v praxi obvykle neúčinné.

Referencie z praxe a skúsenosti z reálneho užívania sú oveľa lepšie a hodnotnejšie, než všetky sľuby výrobcu či porovnanie cien. Ak sa chcete inšpirovať, presvedčil som moju partnerku, aby zverejnila značky prípravkov, ktoré jej pomohli najviac. Nech sa páči:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

3 Hodnotení