Tantra masáž

Možno ste si všimli, možno ste to ešte nezaregistrovali, ale hitom posledného roka či dvoch sa stávajú tantra masáže, niekedy nazývané tantrické masáže. Veľa mužov si pod nimi predstavuje najmä ručnú sexuálnu stimuláciu a dosiahnutie sexuálneho vyvrcholenia, no pravým cieľom tantry nie je len fyzické uspokojenie a je určená aj pre ženy.

Cieľom tantra masáže je mentálne vzrušenie a využitie erotickej energie. Dôležité sú dotyky, preto sa vlastnej tejto forme sexuálneho zážitku aj hovorí masáž. Okrem toho je ale treba, aby ten, kto masáž prijíma, vnímal aj iné vnemy, predovšetkým sluchom, zrakom a čuchom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tantra masáž zďaleka nie je určené len pre mužov, ale aj pre ženy, dokonca môže ísť aj o masáž pre páry. Po získaní poznatkov, existuje totiž aj kniha či škola na osvojenie si techník v praxi, ju môžete využiť aj vo svojom vlastnom partnerskom vzťahu.

Tantra masáž: definícia, význam a účinky

Tantra masáž: definícia, význam a účinky Tantrická masáž je svojim spôsobom erotická masáž, ktorej zmyslom je priniesť tomu, kto masáž prijíma, uvoľnenie a sexuálne vzrušenie súčasne. Cieľom masáže nie je dosiahnuť len sexuálne vyvrcholenie, ale hlavne využitie sexuálnej energie k duševnému uspokojeniu.

  • Tantra masáž je masáž celého tela so zameraním aj na intímne oblasti
  • Ide o spojenie klasickej masáže tela, špeciálne taoistickej masáže pracujúcej s energetickými centrami a tantrického učenia
  • Tantrické učenie vychádza z toho, že najdôležitejším bodom životnej energie sexuálna energie, tak sa masáž sústredí aj na sexuálnu stimuláciu a môže nastať orgazmus

Tantra masáž je v prvom rade o uvoľnení sexuálnej energie, jej využití v prospech celého tela a o budovaní najmä mentálneho vzrušenia a pocitov spojených so sexuálnym dráždením a sexuálnou stimuláciou. V panvovej oblasti sa u mužov aj žien koncentruje množstvo sexuálneho napätia, ktoré je možné pozitívne pomocou masáže odblokovať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o ďalšie pozitívne účinky tantra masáže, toto sú tie najznámejšie:

lepšie spoznáte vlastné telo a vlastnú sexualitu, zistíte, čo všetko vás vzrušuje a pri pravidelnej masáži zároveň aj zvyšuje svoje libido a sexuálnu vitalitu
u mužov môže pomôcť masáž spolu s technikou odďaľovania vyvrcholenia zlepšiť stav príliš rýchlej alebo predčasnej ejakulácie
u žien môže zas pravidelný tantrická masáž zlepšiť prekrvenie vonkajších genitálií a pošvy, samozrejme pod podmienkou pravidelného opakovania

Obvykle prijímateľ masáže nemusí robiť vôbec nič, pokiaľ sa nejedná o vzájomnú tantra masáž. Cieľom je, aby ste sa čo najviac upokojili a vnímali dotyky pasívne. Môžete si ich tak lepšie uvedomiť a spracovať. Na rozdiel od pohlavného styku sa nemusíte nijako obmedzovať a na nič iné sústrediť, stačí len nechať voľný priechod narastajúcej sexuálnej energii.

PRE PARTNERA ČI PARTNERKU AKO DARČEK

Veľmi zaujímavé a menej tradičné využitie môže mať tantrická masáž ako spestrenie intímneho života. Viaceré tantrické štúdia majú darčekové poukážky, takže tantra masáž môžete darovať partnerovi či partnerke k nejakému sviatku alebo na Valentína.

Techniky, typy a priebeh tantra masáže

Techniky, typy a priebeh tantra masáže Tantra masáž je všeobecné pomenovanie pre rôzne spôsoby, techniky a typy masáží. Nakoľko ich ale existuje naozaj veľké množstvo a každý tantra salón, ktorý sa na tento typ erotickej masáže špecializuje, si ich môže upraviť, budem sa sústrediť len na tie najdôležitejšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, tu sú:

Tantrický rituál uctenia tela: Tento typ masáže sa používa na úvod pre začiatočníkov a ide o celotelovú uvoľňujúcu masáž s olejom. Obvykle sa využívajú aj aromaterapeutické silice, rôzne druhy šatiek a peria. Niekedy môže byť masáž obohatená o špeciálnu reflexnú masáž chodidiel alebo iných partií, nikdy však nie intímnych partií.

Klasická tantra masáž: Niekedy sa nazýva aj štandardná tantrická masáž a ide o základnú techniku v rámci tantrických masáží. Táto masáž zahŕňa tantrický rituál uctenia tela a uvoľňujúcu masáž celého tela s teplým olejom. Samozrejmosťou je už aj masáž lingamu či joni, teda intímnych partií a vonkajších genitálií muža alebo ženy.

Masáž prostaty: Špeciálnou technikou, ktorá môže byť doplnkom k tantra masáži, je masáž prostaty. Obvykle začína zvonka masážou hrádze a po dostatočnej stimulácii pokračuje s použitím lubrikačného gélu priamou masážou cez análny otvor. Táto masáž predstavuje veľmi intenzívnu techniku s hlbokým prežitím sexuálneho vzrušenia.

Vzájomná tantra masáž: Tento typ masáže predstavuje obľúbenú, ale zároveň aj najťažšiu formu tantrickej masáže. Vzájomná masáž predpokladá znalosť základných techník oboch partnerov, ktorí si pomocou masáže môžu dopriať neobyčajné okorenenie vzťahu aj s možnosťou vzájomného odďaľovania rozkoše.

Problémy a poruchy spojené so sexuálnou stimuláciou a orgazmom

Problémy a poruchy spojené so sexuálnou stimuláciou a orgazmom Aby ste si mohli užiť naplno tantra masáž, je nevyhnutné správne fungovanie všetkých mechanizmov súvisiacich s dráždením, stimuláciou a sexuálnym vyvrcholením. Podmienkou je aj zdravý stav pohlavnej sústavy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú problémy a poruchy, ktoré sa v tejto oblasti objavujú najviac:

Nedostatočné vzrušenie: Veľmi častým problémom, ktorý postihuje mužov aj ženy, je nízke vzrušenie a nedostatočná vzrušivosť. Najčastejšie tento problém spočíva v nízkom libide spôsobenom hormonálnou nerovnováhou. U žien sa môže prejaviť nedostatočným zvlhčením pošvy, u mužov príliš dlhým trvaním stoporenia.

Slabá alebo krátka erekcia: Typicky mužským problémom je problém s erekciou. nemusí ísť hneď o najťažšiu formu erektilnej dysfunkcie, môže sa jednať len o príliš slabú erekciu alebo jej krátke trvanie v plnej tvrdosti. Dosť častý býva problém aj s ochabnutím erekcie po prvotnom stoporení.

Problém s prekrvením pošvy: U žien je obdobnou poruchou nedostatočné prekrvenie pošvy, konkrétne najmä jej vonkajšej časti zahŕňajúcej klitoris. V tomto prípade nastáva jeho nedostatočné zdurenie, čo sa prejaví aj v nízkom vnímaní sexuálnej stimulácie. V extrémnom prípade môže nastať až bolesť počas sexuálneho dráždenia.

Predčasná ejakulácia: Ak sa vám stáva, že do jednej či dvoch minút od začiatku dráždenia penisu príde k vyvrcholeniu a ejakulácii, ide stav zvaný predčasná ejakulácia. Ten sa pochopiteľne týka len mužov a môže mať fyziologickú aj psychogénnu príčinu. Odďaľujúca tantra masáž ho ale vie čiastočne zlepšiť.

Anorgazmia: Posledný problém je opačný, ako predčasná ejakulácia, ide totiž o problém s dosiahnutím orgazmu. Anorgazmia sa môže týkať mužov aj žien a ide o stav, kedy nie je možné dosiahnuť sexuálne vyvrcholenie vôbec, alebo len za istých okolností, napríklad nejakou sexuálnou stimuláciou.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

NIELEN POČAS MASÁŽE, ALE AJ POČAS POHLAVNÉHO STYKU

Vyššie spomínané problémy môžu samozrejme nastať nielen počas masáže, ale aj počas pohlavného styku. Ak sa opakujú, sú dlhodobého charakteru alebo majú veľmi intenzívny prejav, odporúčam ich čo najskôr riešiť a ak bude treba, tak aj pomocou lekára.

Ako na zlepšenie vzrušivosti a zvýšenie intenzity orgazmu

Ako na zlepšenie vzrušivosti a zvýšenie intenzity orgazmu Povedali sme si niečo o problémoch spojených so sexuálnym vzrušením a vyvrcholením, teraz sa zamerajme teda na ich praktické zlepšenie. To spočíva v prvom rade v podpore správneho fungovania celej pohlavnej a homonálnej sústavy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aj na základe vlastných skúseností odporúčam tieto opatrenia:

Životospráva a životný štýl

Začať treba vždy pri externých faktoroch, ktoré ovplyvňujú telo do vnútra. Ak príliš holdujete fajčeniu, nezdravej strave alebo alkoholu, prejaví sa to na nízkom libide aj problémoch s prekrvením pohlavných orgánov. Odporúčam tiež obmedziť stres a mentálne preťažovanie organizmu.

Vysadenie hormonálnej antikoncepcie

Medzi negatívny faktor, ktorý sa týka ženského libida a vzrušivosti, patrí aj hormonálna antikoncepcia. Skúsenosti mnohých žien ukazujú, že jej užívanie u nich znižuje libido, čiže chuť na sex, ale zároveň aj zhoršuje vnímanie sexuálnej stimulácie a dráždenia. Skúste ju preto vysadiť a nahradiť iným druhom.

Korenie

Špeciálne pre mužov, ale aj pre ženy, platí, že koreniny a korenie sú jedným z najviac prirodzených a najviac účinných povzbudzovačov vzrušivosti. Môže ísť napríklad o známe chilli, kajenské korenie, ale napríklad aj vanilku, rozmarín a zázvor. Pokojne si ich začnite pravidelne pridávať do jedla.

Pohyb

Koreniny majú pozitívny vplyv na prekrvenie pohlavnej sústavy, nakoľko pomáhajú rozšíriť cievy. Podobný efekt má ale aj pohyb, ten môže aj zvýšiť libido. Ako? U mužov intenzívny pohyb, napríklad šprinty, zvyšuje tvorbu testosterónu, u žien zas dlhodobý pohyb, napríklad beh, zlepšuje hormonálnu rovnováhu.

Pravidelný pohlavný styk

Tréning robí majstra a s jedlom rastie chuť, presne v tomto duchu odporúčam ako jedno z najlepších opatrení aj pravidelný sex. Nemusí to síce pomôcť okamžite a možno sa vám do toho najprv ani kvôli nízkej vzrušivosti nebude chcieť, ale skúste to a uvidíte, že sa vám to možno zapáči.

Prírodné afrodiziaka

Moju poslednú radu dávam na základe vlastných skúseností: využívajte to, čo nám dala príroda. Mám na mysli prírodné afrodiziaka, ktoré sú overené už stáročia. Hovoria vám niečo pojmy ako Ženšen, Yohimbé alebo Maca? Sú to afrodiziaka, ktoré môžu využiť muži aj ženy a to v rôznych formách.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o tantra masáži

Najčastejšie otázky o tantra masáži Tantrická masáž patrí medzi obľúbené témy na internetových fórach aj diskusiách. Typicky prevládajú otázky mužov, ale aj ženy pomaly objavujú túto nepoznanú komnatu sexuality. Aby som tému pokryl kompletne, rozhodol som sa na najviac kladené otázky odpovedať:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kde môžem tantra masáž vyskúšať v praxi?

Tantrická masáž je špecifickou oblasťou, ktorú poskytujú len špecializované tantra salóny. Našťastie, dnes sú už pomerne dosť rozšírené a sú nielen vo veľkých mestách typu Bratislava či Košice, ale aj v tých menších, napríklad v Nitre či Prešove. Nájsť sa dajú dokonca už aj v turisticky vychytených destináciách, napríklad typu Vysoké Tatry.

Sú s tantra masážou vždy spojené vzrušenie, erekcia a orgazmus?

Sexuálne vzrušenie je síce bežnou súčasťou masáže, ale nikto vás nebude nútiť mať erekciu, prípadne u žien dosiahnuť maximálnu sexuálnu stimuláciu. To isté platí aj o orgazme, ktorý je samovoľnou a prirodzenou reakciou tela na sexuálne dráždenie a prácu so sexuálnou energiou. Pravým princípom tantry je ale najmä prežitie vnútorného celotelového orgazmu.

Obsahuje tantrická masáž aj masáž celého tela?

Áno, masáž celého tela je nevyhnutnou súčasťou, dokonca by som povedal až základom tantrickej masáže. Samozrejme, priebeh masáže sa konzultuje vopred s masérkou alebo masérom, ale súčasťou masáže sú aj techniky na uvoľnenie stuhnutých svalov a na zlepšenie ich prehriatia. Sexuálna energia z intímnej oblasti panvy je tak rozvádzaná do celého tela.

Je tantra masáž nejako obmedzená, existujú nejaké prekážky?

Ak ide o obmedzenie veku, vzhľadom na charakter masáže je jediným obmedzením vek nad 18 rokov. Inak masáž nie je obmedzená, treba však, aby prijímateľ masáže splnil základné predpoklady ohľadom zdravotného stavu, čiže vylúčené sú infekčné ochorenia, zápaly súvisiace s pohlavnou sústavou, pohlavné choroby a kožné poruchy.

Môžem sa naučiť tantra masáž a dopriať ju tak partnerovi/partnerke?

Áno, ale nebude to až tak jednoduché, ako to možno na prvý pohľad vyzerá. Kúpiť sa síce dá napríklad kniha o tantrickej masáži alebo sa dajú absolvovať rôzne kurzy, kde sa dozviete presný postup, ale prax sa nedá nahradiť ničím. Pokiaľ to ale obaja zoberiete ako zatraktívnenie vášho sexuálneho vzťahu, môžete sa učiť navzájom.

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam Aby ste si mohli naplno užiť tantrickú masáž, nevyhnutným predpokladom je dostatočné libido, zdravá úroveň vzrušivosti a sexuálny apetít. Toto všetko sa dá podporiť rôznymi formami, okrem iného aj formou prípravkov pre vnútorné a vonkajšie použitie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Princípom týchto produktov je pôsobenie prírodných látok:

  • Či už ide o tabletky alebo o krémy a gély, účinné látky v týchto prípravkoch majú rastlinný základ a najčastejšie ide o extrakty alebo výťažky bylinných afrodiziak

Prípravky pre ženy obsahujú napríklad extrakty z Damiány alebo Macy, produkty pre mužov sú najčastejšie založené na rastline zvanej Tribulus Terrestris. Súčasťou zloženia bývajú aj aminokyseliny, ktoré majú pozitívne vplyvy na úroveň prekrvenia pohlavných orgánov a genitálií, najznámejšou zložkou z tejto kategórie býva L-Arginín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečo sú tieto produkty čoraz viac populárne? Aj kvôli týmto trom vlastnostiam:

ich dostupnosť je na veľmi dobrej úrovni, môžete si ich kúpiť bez nutnosti ísť za lekárom, nepotrebujete totiž žiaden recept či predpis
druhou dobrou vlastnosťou je, že vďaka prírodnému zloženiu nie je problém s ich užívaním ani z pohľadu nejakých vedľajších účinkov
či už ide o tabletky alebo o produkty s vonkajšou aplikáciou, ich pomer ceny a kvality je pozitívny a to najmä kvôli širšiemu pôsobeniu

Čo sa týka ich pôsobenia, väčšinou nezostanú len pri libide, ale majú širšie účinky:

Pôsobenie na libido: Prvotným účinkom prípravkov je pôsobenie na sexuálny apetít, čiže libido, ktoré zvyšuje chuť na sex

Zlepšenie prekrvenia genitálií: Vďaka obsahu afrodiziak aj aminokyselín dochádza tiež k zlepšeniu prekrvenia pohlavných orgánov a zvýšeniu vzrušivosti

Podpora sexuálnej vitality: Bohaté zloženie prípravkov so sebou prináša aj celkovú podporu sexuálnej energie a vitality

UŽÍVANIE JEDNORAZOVO AJ PRAVIDELNE

Tabletky je možné užívať jednorazovo, niektoré sa dávkujú napríklad hodinu pred pohlavným stykom, alebo aj dlhodobo, napríklad pravidelne každý deň a to aj počas 3 či 6 mesiacov. Ak ide o krémy a gély pre ženy, tie sa typicky užívajú priamo pred sexuálnym stykom.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Ak vás spomínané produkty zaujali, odporúčam ich vyskúšať na vlastnej koži. Ja aj moja partnerka s nimi máme len dobré skúsenosti, hoci je pravda, že nie všetky sú rovnako kvalitné. ponuka na trhu je síce naozaj veľká, ale to neznamená, že automaticky každý prípravok vám bude účinkovať rovnako.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nakoľko sú tabletky aj krémy či gély založené na rastlinných a prírodných látkach, účinnosť závisí od koncentrácie týchto látok v produkte. Pokiaľ nechcete príliš strácať čas, môžete skúsiť rovno tie prípravky, ktoré mne a partnerke pomohli najviac. Tu sú:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Pre ženy:

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.60

5 Hodnotení