Tribul: Moja recenzia tabliet určených na podporu erekcie. Stoja za skúšku?

Tribul: kompletná recenzia, skúsenosti, cena a účinky

Pod takmer nič nehovoriacim názvom Tribul sa ukrýva zatiaľ neobjavený poklad. Áno, možno som to trocha prehnal, ale tento prípravok ma natoľko pozitívne prekvapil, že som svoju recenziu inak začať ani nemohol. Ak hľadáte výborný pomer ceny a kvality, Tribul je presne to, čo by ste mali minimálne vyskúšať.

Tribul je prípravok rastlinného charakteru určený všetkým mužom, ktorý hľadajú „all in one“ riešenie. Ide o tabletky určené na všeobecnú podporu erekcie, potencie, libida a dokonca aj plodnosti, ktoré obsahujú až neuveriteľných 9 účinných látok pre maximálny efekt. Ten sa v praxi naozaj aj dostaví.

Prípravok je voľne predajný, na jeho kúpu nepotrebujete žiaden predpis. Objednať si ho môžete dokonca priamo cez internet z oficiálneho eshopu výrobcu. To všetko zvyšuje jeho dostupnosť a uľahčuje jeho vyskúšanie, ktoré naozaj odporúčam.

Doba testovania produktu60 dní
Kedy sa dostavili prvé účinky1 - 2 týždne
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Zlepšenie vitality a energie
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 48 hodín
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena15,99 €
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Tribul: Výrobca a pôvod Tribul je jednou z mnohých značiek spoločnosti Advance nutraceutics, ktorá na našom trhu ponúka desiatky rôznych podobných prípravkov. Všetky majú spoločné maximálne prirodzené zloženie, nakoľko ich účinné látky sú rastlinného a prírodného charakteru. Na kvalite, pôvode a koncentrácii týchto látok si dáva spoločnosť naozaj záležať.

Musím povedať, že to je dobre, nakoľko sa to odráža aj v pozitívnom vplyve na výsledky produktov v praxi. Samotná výroba tabliet spĺňa náročné štandardy HACCP a prípravok má aj potrebné schválenie zo strany Úradu verejného zdravotníctva. Všetky suroviny prechádzajú vstupnou kontrolou a výsledný produkt zas tou výstupnou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Tribul: Zloženie a účinné látky Ako som spomínal už na úvod, Tribul obsahuje veľmi veľké množstvo látok. Áno, na mieste je otázka, či napríklad 9 účinných látok neznamená, že ich množstvo je natoľko malé, že sa nemôže v pôsobení prípravku v organizme prejaviť. Našťastie vás môžem ubezpečiť, že účinky Tribulu sú zreteľné, aj keď uznávam, že u každého muža môžu byť odlišné.

Poďme sa teraz pozrieť na zloženie trocha detailnejšie:

L-Arginín: Prvou zložkou je aminokyselina L-Arginín, ktorá je štandardnou súčasťou prípravkov určených na podporu lepšieho stoporenia penisu. Látka totiž pôsobí ako transportné médium pre oxid dusnatý a stimuluje jeho účinky na rozšírenie ciev, vrátane ciev v penise. Výsledkom je lepšie prekrvenie tohto pohlavného orgánu.

Kotvičník zemný: Z hľadiska objemu je druhou najvýznamnejšou látkou v Tribule extrakt z rastliny Tribulus Terrestris. Ide o pomerne známe prírodné afrodiziakum pochádzajúce z Ázie, ktoré má pozitívny vplyv na hormonálnu hladinu aj funkciu pohlavných orgánov. Ak hľadáte niečo na zvýšenie sexuálneho libida, je Kotvičník naozaj ideálna voľba.

L-Karnitín: Ďalšou účinnou látkou je znova aminokyselina, tento raz L-Carnitín. Látka, ktorú poznajú najmä športovci, ktorý hľadajú niečo na posilnenie fyzickej výkonnosti a sily, má však svoj význam aj pre sexuálny život. Aminokyselina pomáha na spaľovanie tukov a aj na lepšie fungovanie kardiovaskulárneho systému.

Žerucha peruánska: Lepidium meyenii, ako je oficiálny názov tejto byliny, patrí bezpochyby medzi najlepšie prírodné afrodiziaka na svete. Rastlina pochádza z Južnej Ameriky a u nás je známa aj pod pomenovaním Maca, pričom pomáha na hormonálnu hladinu testosterónu a na udržanie fyzickej aj psychickej vitality.

Pycnogenol: Za týmto na prvý pohľad exotickým názvom sa skrýva extrakt z Borovice morskej. Ak sa pýtate, prečo je súčasťou Tribulu, odpoveďou sú látky obsiahnuté v tejto rastline, ktoré majú antioxidačné účinky a vplyv aj na krvný obeh. Lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy vrátane mikrocirkulácie krvi je nevyhnutnosťou kvalitnej erekcie.

Ženšen: Univerzálna rastlina, ktorej koreň je v tradičnej čínskej aj Ázijskej medicíne využívaný už niekoľko storočí, to je Ženšen. Všeobecné účinky typu zníženie vyčerpanosti a únavy a zlepšenie imunity a vitality sú síce tiež dôležité, ale v prvom rade je rastlina výborné afrodiziakum a podporovateľ kvalitnej erekcie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Šafran: Ako afrodiziakum aj zložka podporujúca plodnosť je v prípravku Tribul prítomný extrakt zo Šafranu. Táto rastlina sa už od pradávna používa na zlepšenie kvality spermií alebo na podporu lepšej mentálnej vitality. Ide o výborné afrodiziakum a zároveň aj o koreninu, ktorá je častou súčasťou exotických jedál.

L-Citrulín: Predposlednou účinnou látkou, ktorú nájdete v Tribule, je neesenciálna aminokyselina L-Citrulín. Ide o pomerne známu dvojičku L-Arginínu, nakoľko táto látka podporuje práve účinky L-Arginínu na rozšírenie ciev. V našom tele sa L-Citrulín premieňa na L-Arginín a tak zlepšuje jeho koncentráciu v krvi.

Zinok: Poslednou účinnou látkou je minerál Zinok. Ten má veľmi prospešné účinky na plodnosť, nakoľko stimuluje spermogenézu, čiže tvorbu mužských pohlavných buniek. Okrem toho má vplyv aj na udržanie normálnej hladiny testosterónu v tele, čiže podporuje zdravý sexuálny apetít u mužov.

Poďme sa teraz pozrieť aj na to, aké sú koncentrácie jednotlivých látok v Tribule:

Látka:Množstvo v 1 kapsule:
L-arginín150 mg
Tribulus extrakt100 mg
Propionyl-L-karnitín50 mg
Maca extrakt50 mg
Pycnogenol50 mg
Ženšen extrakt20 mg
Šafran extrakt20 mg
L-citrulín20 mg
Zinok5 mg (50% RP*)

RP*: Referenčný príjem. Neobsahuje lepok.

BEZ LEPKU

Tribul obsahuje okrem účinných látok aj niektoré doplnkové zložky, ktoré sú ale typické aj pre iné podobné prípravky. Ide napríklad o protihrudkujúcu zložku stearan horečnatý alebo o oxid zinočnatý. Tabletky však neobsahujú lepok, sú preto vhodné aj pre celiatikov.

Dávkovanie a užívanie

Tribul: Dávkovanie a užívanie Ako to už býva v prípade podobných prípravkoch založených na účinných látkach rastlinného charakteru, Tribul je predurčený na dlhodobejšie užívanie. Aj podľa vlastnej skúsenosti viem potvrdiť, že aspoň 3 mesiace by mali byť minimum a to aj v prípade, že sa u vás prvé účinky objavia skôr. Dlhšie užívanie znamená totiž aj ich lepšiu intenzitu.

  • 1 dávka je 1 kapsula. Denným maximom sú 2 kapsule, ale stačí užiť aj 1 denne
  • Čo sa týka dávkovania, Tribul je veľmi flexibilný, užívanie nie je viazané na jedlo alebo konkrétny čas, možno užiť aj 2 kapsuly naraz

Podmienkou je, aby ste dodržiavali maximálnu dennú dávku a neužívali prípravok ako náhradu odbornej liečby alebo bežnej stravy. Tabletky určite dobre zapite a ja odporúčam užívať ich pred jedlom, lepšie sa vstrebú. Ak nemáte až tak veľké problémy s potenciou, stačí vám aj 1 tabletka denne, pre viditeľnejší efekt využite maximálne povolené dávkovanie.

Účinky

Tribul: Účinky Tribul je prípravok určený pre mužov, ktorí hľadajú prostriedok na čo najkomplexnejšiu podporu sexuálneho života. Zlepšenie a podpora zdravého fungovania erekcie nie sú zďaleka tým jediným efektom, ktorý prípravok ponúka. Účinky sú viditeľné aj v iných oblastiach sexuálneho zdravia a to je len dobre.

Konkrétne ide o tieto vplyvy:

Podpora erekcie

Vplyv na erekciu, to je presne to, čo má Tribul aj na svojom obale. Účinnosť tohto pôsobenia môžem potvrdiť a pozitívnu skúsenosť majú aj ďalší muži, dokonca som bol príjemne prekvapený pozitívnymi ohlasmi. Môže za to najmä L-Arginín, ktorý je dominantnou zložkou prípravku, výrazne mu sekunduje L-Citrulín.

Prečo odporúčam Tribul? na základe osobných skúseností a dlhodobých testov, Tribul naozaj funguje

Vplyv na plodnosť

Podpora plodnosti je druhým dôležitým efektom, ktorý Tribul ponúka. Či už ide o Šafran alebo aj o Zinok, obe tieto látky majú dôležitý vplyv na spermatogenézu, čiže správnu produkciu mužských pohlavných buniek. V súčinnosti s inými látkami tak vplývajú na zvýšenie plodnosti muža,

Pôsobenie na hormóny a libido

Súčasťou zdravej potencie je aj sexuálny apetít, čiže chuť na sex. Ako najlepšie túto chuť povzbudiť? Prirodzene a prostredníctvom Macy, Kotvičníka či L-Karnitínu. Muži si na Tribule pochvaľujú aj tento účinok, hoci je pravda, že u každého je v inej intenzite. Výsledky tu ale sú, aj keď si viem predstaviť aj o niečo intenzívnejšie.

Zlepšenie vitality a energie

Posledným účinkom, ktorý by som tiež nepodceňoval, nakoľko som ho na vlastnej koži zažil, je podpora celkovej energie. Nakoľko Tribul obsahuje napríklad Tribulus Terrestris či Ženšen, niet sa ani veľmi čomu čudovať. Ide o jedny z najlepších prírodných prostriedkov na zvýšenie nielen sexuálnej výkonnosti.

POSTUPNÝ NÁBEH ÚČINKOV

Hoci prvé výsledky, najmä ohľadom erekcie a libida, sa u mňa dostavili už počas prvých týždňov užívania Tribulu, určite nečakajte okamžité zázraky na počkanie. Istú dobu to trvá, takže sa nebojte, ak sa hneď na úvod nedostavia nejaké veľmi intenzívne účinky.

Nežiaduce účinky

Tribul: Nežiaduce účinky Môžu sa vyskytnúť počas užívania Tribulu aj nejaké vedľajšie účinky alebo negatívne efekty? Upokojím vás, nič také našťastie podľa skúsenosti väčšiny mužov nehrozí. Ja osobne som nemal žiaden problém, ale je pravda, že napríklad tí, čo majú zvýšený krvný tlak, môžu pocítiť na úvod užívania napríklad bolesti hlavy.

Nejde ale o nič špeciálne, podobné vplyvy a efekty súbežné aj pri iných prípravkoch. Podobné je to aj s precitlivenosťou na niektorú zo zložiek prípravku, čiže s alergickou reakciou. Ak sa niečo podobné u vás objaví, odporúčam užívanie prerušiť a poradiť sa s lekárom. Žiadne iné problémy som nezaznamenal.

Balenie a cena

Tribul: Balenie a cena Tribul je možné kúpiť len v jednej veľkosti balenia a to s obsahom 60 tabliet. Podľa spôsobu dávkovania vám vydrží toto balenie 1 až 2 mesiace, pričom cena balenia je 15,99 €, aspoň v prípade nákupu priamo z oficiálneho eshopu. Našťastie, výrobca pamätal aj na tých, čo chcú užívať prípravok dlhšie a ponúka akciové balíčky.

Tu je kompletná ponuka aj s cenami a ich porovnaním:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:Ušetríte:Overená kúpa:
1 Balenie6015,99 €-Chcem objednať
2 Balenie12030,49 €1,50 €Chcem objednať
3 Balenie18041,99 €6 €Chcem objednať
4 Balenie24051,99 €12 €Chcem objednať

Ako vidíte, najviac sa oplatí najväčšie balenie, ktoré je určené v ideálnom prípade až na 8 mesiacov, pri dávkovaní 1 tabletky denne. Znova však opakujem, že pre lepšie účinky je využívať Tribul naplno a užívať ho v objeme 2 tabliet denne. Aj tak je ale cena ešte veľmi dobrá, povedal by som, že primeraná tomu, akú kvalitu tabletky ponúkajú.

Kde kúpiť

Tribul: Kde kúpiť Nakoľko má Tribul všetky potrebné povolenia a certifikácie ako výživový doplnok pre uvedenie na trh, môžete si ho kúpiť aj v bežnej lekárni. Tu však musím pripomenúť, že to nie je úplne ideálna možnosť a to z dôvodu, že nie vždy a všade bude na sklade. Nehovoriac už o cene, ktorá bude spravidla vyššia.

Ako oveľa lepšiu alternatívu preto vidím možnosť využiť kúpu priamo od oficiálneho distribútora cez jeho eshop www.tribul.sk. Viem, že veľa ľudí si myslí, že len prípravky z lekárne majú kvalitu, no práve v oblasti tabliet pre mužov to vôbec neplatí.

Aj u nás existuje pomerne veľké množstvo značiek, ktoré sú distribuované týmto štýlom a patria k špičke na trhu. Navyše, pri kúpe priamo od distribútora máte istotu originality a aj najlepšej možnej ceny.

ODOSLANIE UŽ ZAJTRA, INAK ZĽAVA

Nákup z oficiálneho eshopu má ešte jednu veľkú výhodu a to garanciu, že balíček s Tribulom bude odoslaný od predajcu najneskôr v nasledujúci pracovný deň od doručenia objednávky. Ak by sa tak nestalo, dostanete na základe verejnej garancie výrobcu zľavu až 10 €.

Online objednávka, doprava a doručenie

Tribul: Online objednávka, doprava a doručenie Ak by ste si chceli objednať Tribul, no neviete si predstaviť, ako prebieha jeho kúpa cez internet, v nasledujúcich riadkoch vám aspoň stručne predstavím postup a podmienky online objednávky. Samotný proces je len otázkou zopár klikov:

  • Najskôr si vyberte počet balení a vložte ich do košíka
  • Potom zvoľte spôsob dopravy k vám domov
  • Zadajte svoje osobné údaje a adresu doručenia
  • Vyberte si typ platby a po kontrole môžete objednávku odoslať

Ak ide o spôsob dopravy, k dispozícii sú tri možnosti. Prvou je možnosť nechať si Tribul poslať do Zásielkovne vo vašom okolí, kde si tabletky diskrétne vyzdvihnete. Druhou je doručenie kuriérom DHL, treťou zas doručenie Expres kuriérom Slovenskej pošty. Vo všetkých prípadoch zaplatíte obvykle za dopravu 1,99 €.

Obávať sa nemusíte o diskrétnosť, Tribul je zabalený tak, aby zvonka nebolo jasné, čo ste si objednali. Zaplatiť zaň môžete vopred pomocou platobnej karty alebo na dobierku, čiže pri prevzatí zásielky. Ja využívam prvú možnosť, je pohodlná, rýchla a samozrejme aj bezpečná. Ak sa však bojíte, zvoľte si platbu až pri prevzatí tovaru.

Diskrétne doručenie VYUŽITE DOPRAVU ZDARMA

Veľkou výhodou nákupu priamo cez oficiálny eshop je aj možnosť získať dopravu k vám domov zdarma. Stačí, ak si vyberiete aspoň 2 ks prípravkov Tribul a nemusíte platiť za dopravu žiaden poplatok, práve naopak, doručenie bude úplne zdarma.

Najčastejšie otázky

Tribul: Online objednávka, doprava a doručenie Poďme sa teraz pozrieť na to, aké informácie sú v súvislosti s Tribulom najviac hľadané. Hoci ide o menej známu značku, našiel som na viacerých internetových fórach otázky týkajúce sa užívania v praxi alebo účinkov tabliet. Teraz na jednom mieste skúsim na tie najfrekventovanejšie odpovedať podľa vlastných skúseností:

Podľa čoho si vybrať dávkovanie?

Flexibilita dávkovania je veľká výhoda Tribulu, ktorú však treba vedieť správne využiť. Ak sa rozhodnete pre úspornejšie dávkovanie, musíte počítať s menšou účinnosťou a dlhším nástupom prvých viditeľných výsledkov. Takéto dávkovanie je vhodné skôr ako udržiavacia dávka alebo pre mužov s veľmi malými problémami. Inak odporúčam 2 tabletky denne.

Kedy by sa mali dostaviť prvé účinky tabliet?

Odpovedať len jedným číslom je v tomto prípade nemožné, ale v zásade do prvého mesiaca by ste mali prvé výsledky vidieť, minimálne v oblasti erekcie a sexuálneho apetítu. Ja som už po pár týždňoch videl prvé pozitívne zmeny, ale sú aj muži, ktorí sa toho dočkali až v druhom mesiaci.

Prečo kupovať Tribul cez oficiálny eshop a nie napríklad v lekárni?

Okrem toho, že pri kúpe v lekárni sa stretnete veľmi pravdepodobne so situáciou, že na sklade nebude balenie, o ktoré máte záujem, je tu aj finančná výhoda. Vďaka až 30 % zľave máte pri kúpe priamo od distribútora zaručenú najnižšiu možnú cenu. Navyše, pri kúpe aspoň 2 balení získate aj dopravu domov zdarma, čo je ďalšia úspora.

Ako dlho trvá doprava ku mne domov pri objednávke cez internet?

Pokiaľ budete objednávať tabletky priamo od oficiálneho distribútora, bežne by to nemalo trvať dlhšie, ako 48 hodín. Do druhého pracovného dňa od objednávky zvyčajne dodávateľ odovzdá balíček dopravcovi a ten ho spravidla na ďalší pracovný deň doručí k vám domov. Sú však okolnosti, ktoré to môžu predĺžiť.

Čo robiť, ak mi prípravok nepomôže?

Podobne ako v prípade iných podobných tabliet, ani Tribul nemôže zaručiť 100 % úspešnosť a aj podľa skúsenosti vidno, že to nie je reálne. Každý produkt, ktorého podstatou sú rastlinné účinné látky, má individuálne účinky. Ak vám napríklad s plodnosťou či erekciou Tribul nepomohol ani po dlhodobom užívaní, odporúčam lekárske vyšetrenie.

Skúsenosti

Tribul: Skúsenosti Tribul nepatrí medzi najznámejšie prípravky, takže aj počet skúseností a hodnotení je v jeho prípade oveľa skromnejší. Našiel som ich ale dostatok na to, aby som si vedel urobiť ucelený obraz a bol som veľmi príjemne prekvapený. Muži si totiž prípravok vo väčšine pochvaľovali a to najmä z pohľadu šírky jeho účinkov.

Najviac cenená je podpora erekcie a libida, čo sú dve oblasti, kde môžu tabletky práve svojim zložením pôsobiť najviditeľnejšie. Z pohľadu užívania je ako veľké pozitívum braná absencia nežiaducich účinkov, ale aj možnosť upraviť si dávkovanie individuálne podľa seba. Predmetom výhrad sú ale veľké rozdiely v účinnosti, čo je nevýhoda Tribulu.

Na samotnú cenu sa muži príliš nesťažujú, podľa mňa sa naozaj nie je na čo, nakoľko oproti známejšej konkurencie sa snaží Tribul zaujať práve nižšou investíciou. Pri dávkovaní 1 tabletky denne je cena v prepočte za deň naozaj smiešna.

ÚČINOK ZÁVISÍ OD DÁVKOVANIA

Rád by som pripomenul, že účinok prípravku je závislý od dávkovania. Ak budete užívať len jednu tabletu denne, nepočítajte s rýchlym a veľmi viditeľným výsledkom. To si treba uvedomiť pri čítaní negatívnych skúseností, ktoré mohlo práve nižšie dávkovanie ovplyvniť.

Vlastná skúsenosť

Tribul: Vlastná skúsenosť K tabletkám Tribul som spočiatku pristupoval s nedôverou. Pomerne nízka cena, príliš veľa účinných látok pre ohúrenie užívateľa, neznáma značka ako taká. Samozrejme, výrobcu som poznal, no nechcelo sa mi veriť, že by sa mohla nájsť konkurencia k niektorým zavedeným a známym tabletkám.

Výsledok? Príjemné prekvapenie, aspoň u mňa. Už po prvých týždňoch som pocítil zlepšenie vitality a to najmä tej sexuálnej. So stúpajúcim užívaním sa účinky zlepšovali, najmä v oblasti podpory erekcie. Nešlo síce o žiaden zázrak, ale vplyv bol viditeľný.

Kúpa prebehla bez problémov, to som už vedel, nakoľko som si iné prípravky z portfólia výrobcu v minulosti objednával ja alebo moja partnerka. Tribul ma príjemne prekvapil a po skončení užívania tretieho balenia som videl viditeľný rozdiel v kvalite sexuálneho života.

Výsledok vlastného testovania

Tribul: Výsledok vlastného testovania Aké je teda moje zhodnotenie vlastného užívania? Prevažne pozitívne, aj keď si uvedomujem niektoré mínusy a chyby, ktoré prípravok má. Určité obmedzenia sú dané tým, že ide o rastlinný produkt, iné zas majú príčinu asi niekde inde.

  • Tribul odo mňa dostáva za celkový dojem známku 2, podľa mňa je adekvátna

Na základe vlastného užívania by som možno uvažoval aj o lepšej známke, ale rozhodol som sa zohľadniť skúsenosti aj iných mužov s prípravkom. Dvojka však určite nie je zlá známka a prípravok patrí rozhodne medzi tie lepšie, ktoré sú aktuálne v ponuke.

Veľkou výhodou sú bezproblémové užívanie, širšie účinky a možnosť nastaviť si dávkovanie podľa seba. Ako mínus vidím nestabilitu účinkov, no ak u vás prípravok zaberie na prvý krát, je to zásah do čierneho. Príjemné prekvapenie, to je asi najlepšie slovné spojenie, ktoré Tribul vystihuje dokonale.

Zhodnotenie

Tribul: Zhodnotenie Aké je moje záverečné zhodnotenie Tribulu? Pozitívne. Možno je to aj tým, že som od prípravku nemal žiadne veľké očakávania a podcenil som ho kvôli menej známemu menu. Urobil som ale chybu, ktorú by ste vy rozhodne spraviť nemali, prípravok stojí za pozornosť napriek tomu, že nie je tak známy.

Najviac sa mi na ňom páči jeho široké pôsobenie. Má bohaté účinky a viditeľný vplyv prakticky v každej oblasti sexuálneho života. Nie je síce na niečo extrémne špecializovaný a neprináša žiaden bombastický účinok zo dňa na deň, ale pomáha postupne zlepšovať erekciu, potenciu aj libido.

Jeho najsilnejšími zbraňami sú aj tieto výhody:

  • je dostupný bez predpisu či receptu
  • užívanie nesprevádzajú žiadne zvlášť negatívne účinky
  • možno ho objednať aj priamo od výrobcu
  • dávkovanie si viete zvoliť flexibilne podľa svojej situácie

Odporúčam: cenovo výhodné Tribul 4 balenie kde ušetríte až 12€ + doprava zadarmo!

Tabletky patria medzi to lepšie na trhu a to hovorím nielen ja sám z vlastnej skúsenosti, ale aj na základe hodnotení iných mužov. Žiadna zásadnú výhodu nemajú, samozrejme okrem tej, že na účinky si chvíľku počkáte a u každého muža môžu byť mierne iné.

Tribul ako taký teda hodnotím pozitívne a jeho vyskúšanie a 3 mesačné užívanie neľutujem. Stále si však myslím, že sú aj lepšie alternatívy, ktoré sa síce viac špecializujú na niektorú konkrétnu oblasť, ale majú ešte lepšie výsledky. Ja osobne dávam do pozornosti Stoporex, ktoré stoja za vyskúšanie!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.34

44 Hodnotení