Turbo Max Blue: Leukoplasty a náplaste na zväčšenie penisu, ktoré neodporúčam kúpiť

Turbo Max Blue: cena, použitie, skúsenosti a celá recenzia

Keď sa mi dostal do rúk Turbo Max Blue, chvíľku som nechápavo pozeral na obal a celý tento produkt. Bol som vždy zvyknutý recenzovať tabletky, ale náplaste, ktoré pripomínajú leukoplasty? Hneď od úvodu som začal tušiť, že som spravil chybu, keď som sa ich rozhodol objednať.

Prvotný impulz mi pritom dala jedna diskusia a jedno menej známe internetové fórum, kde sa na Turbo Max Blue pýtali muži a aj ženy. Vtedy som ešte o tomto prípravku nevedel, netušil som ani, že u nás prebieha predaj niečoho podobného.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zvedavosť mi ale nedala a tak som sa rozhodol si Turbo Max Blue kúpiť a skúsiť. Priznám sa, že som najskôr hľadal aj návod na použitie, ale ten nakoniec nebol treba. Použitie je veľmi jednoduché, tým však výhody tohto prípravku prakticky končia.

Výrobca a pôvod

Turbo Max Blue Výrobca a pôvod Kto presne vyrába Turbo Max Blue, to sa mi zistiť nepodarilo a usilovne som pátral po celej oficiálnej webstránke a tiež aj na internete. Viem len to, kto je podľa samotných kontaktných údajov predajcom týchto náplastí u nás a príliš veľkú dôveru to vo mne nevzbudilo. Jedná sa totiž o spoločnosť DO in d.o.o. registrovanú v Slovinsku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Musím povedať, že webstránka, ktorá je oficiálnym eshopom, pôsobí nedôveryhodne a veľmi podozrivo od A po Z. Jej názov je veľmi čudný, vzhľad pripomína zašlú slávu spred 10 či 15 rokov, kedy sa u nás predávali „zázračné“ tabletky na zväčšenie penisov z USA. Myslel som, že to všetko je už prekonané, no mýlil som sa.

Zloženie a účinné látky

Turbo Max Blue Zloženie a účinné látky To, čím sa ale Turbo Max Blue od tabletkových foriem nelíši, je zloženie. Presne tak, náplasti ako také obsahujú údajne látky rastlinného pôvodu, ktoré sa majú cez pokožku dostávať do tela. Funguje to tak napríklad pri nikotínových náplastiach, tak prečo by nemohlo aj tu? Možno práve na to stavil výrobca týchto  náplastí.

Čo teda obsahujú? Tu je ich zloženie:

Ženšen: Podľa tvrdení priamo od výrobcu má Ženšen zlepšovať libido, zvyšovať orgazmus a zlepšovať erekciu. Áno, je to zdroj vitality a energie, pôsobí aj ako stimulant na nervový systém, ale má najmä účinky prírodného afrodiziaka. Na zväčšenie penisu nemá ako pôsobiť, hoci jeho vplyv na iné oblasti sexuálneho zdravia je nepochybný. Jeho prítomnosť je teda v poriadku, akurát nevidím zmysel pri zlepšení erekcie.

Gingko biloba: Ginko dvojlaločné je veľmi známy strom, ktorého časti sa využívajú v tradičnej medicíne veľmi hojne, najmä v Ázii. Je považovaný za skvelý životabudič, ktorý pomáha na mentálne zdravie, ale aj na to fyzické. V tomto ohľade je jeho prítomnosť v Turbo Max Blue pochopiteľné, keďže Ginkgo zlepšuje krvný obeh, plynulú cirkuláciu krvi, normalizuje krvný tlak a pôsobí priaznivo aj na srdce.

Damiána: Damiána sa až tak často v prírodných prípravkoch nevyskytuje, ale má svoje opodstatnenie najmä ako relaxant a prírodné afrodiziakum. Táto juhoamerická rastlina sa však oveľa viac využíva na povzbudenie sexuálneho apetítu žien, než mužov, pričom má celkovo veľmi vitalizujúci a energizujúci efekt na organizmus. Podľa výrobcu môže rastlina zvýšiť aj citlivosť penisu na dotyk, takúto skúsenosť ale ja sám nemám.

Saw Palmetto: Táto palmovitá rastlina býva tiež častou súčasťou rôznych prípravkov podporujúcich sexuálne zdravie, no v prvom rade sa využíva najmä ako prostriedok na zlepšenie stavu prostaty. Na tento účel sa používa už od nepamäti v tradičnej a ľudovej medicíne severnej Ameriky. Druhým účinkom je, že podporuje vyššie libido, ale v tejto oblasti nemá až taký vplyv a dôležitá je vysoká koncentrácia.

Muira Puama: Ďalšou účinnou látkou, ktorá by sa mala nachádzať v Turbo Max Blue, je Muira Puama. Ide o menšiu drevinu, ktorej extrakty a výťažky sa používajú napríklad na problémy s nedostatkom vitality, ale tiež pri problémoch s libidom a potenciou. Drevina je pôvodom z Brazílie a v tejto časti sveta sa používa aj ako účinné prírodné afrodiziakum, ale tiež ako tonikum. Otázne však je, ako veľmi je zastúpená v náplastiach.

Guarana: Oficiálne sa táto rastlina nazýva Paulína nápojová, no väčšina z nás asi pozná skôr pomenovania Guarana. Vďaka špeciálne látke Guarín ide o vynikajúci zdroj energie, ktorý pôsobí podobne ako kofeín. Rozdiel je však v tom, že Guarín dodáva energiu dlhšiu dobu, nielen jednorazovo. V Turbo Max Blue sa nachádza práve kvôli celkovému a dlhodobému povzbudeniu organizmu a kvôli zvýšeniu energie pre dlhší pohlavný styk.

MNOŽSTVO JE OTÁZNE

Účinné látky, ktoré by mal Turbo Max Blue obsahovať, sú pomerne známe a voči ich prítomnosti nič nemám. Neviem sa ale nikde dopátrať ich koncentrácii, ktorá má vplyv na účinnosť. Je to jasné mínus, neviem teda posúdiť ani to, ako kvalitne sa v náplasti nachádzajú.

Návod na používanie, dávkovanie a užívanie

Turbo Max Blue Dávkovanie a užívanie Ak som hovoril o tom, že dávkovanie tabliet je veľmi jednoduché a je to veľká prednosť tejto formy podpory sexuálneho zdravia, pri náplastiach Turbo Max Blue je to ešte jednoduchšie. Tieto náplasti fungujú v podstate tak, ako napríklad aj známe nikotínové náplasti.

  • 1 náplasť sa lepí raz za deň na čistú a oholenú pokožku, napríklad na hrudník či rameno, nikdy nie na to isté miesto dva dni po sebe
  • Na druhý deň ju stačí dať dole a nalepiť novú. Maximálne je možné raz za 24 hodín použiť jednu novú náplasť

Samotná náplasť by mala fungovať tak, že je zdrojom vyššie spomínaných účinných látok, ktoré by sa mali postupne počas celého dňa uvoľňovať do pokožky a cez ňu vstrebať do tela. Výrobca ale neudáva, koľko látok sa počas dňa uvoľní a ani kedy je najlepšie nalepiť novú náplasť. Ja som to robil vždy ráno po rannej sprche, ale veľakrát sa mi už večer sama odlepila.

Účinky

Turbo Max Blue Účinky Hneď prvá veta v rámci reklamy na Turbo Max Blue sa týka účinnosti týchto náplastí na zväčšenie a predĺženie penisu. Dokonca výrobca tvrdí, že účinok by mal byť trvalý. Nie je to ale to jediné, čo by vám mali náplasti priniesť, zoznam účinkov je oveľa dlhší a zaujímavý. Ako je to ale v praxi?

Nech sa páči, pozrel som sa na to bližšie:

Zväčšenie penisu

Začnem tým najdôležitejším účinkom, kde výrobca prípravku Turbo Max Blue sľubuje predĺženie a zväčšenie penisu až o 6,4 cm. Tento vplyv by mal nastať vďaka kombinácii bylín na lepšie prekrvenie penisu. Realita? Bohužiaľ, nič. Žiadne zväčšenie sa nekonalo a to nielen u mňa, ale prakticky u nikoho, kto náplasti používal. Tento účinok je podľa mňa nereálny.

Rýchlejšie dosiahnutie erekcie

Druhým dôležitým účinkom by malo byť rýchlejšie dosiahnutie kvalitného stoporenia a erekcie, pričom účinnosť by sa mala prejavovať už na 4. alebo 5. deň používania náplastí. Vďaka Ženšenu a ďalším látkam by malo prísť k lepšiemu krvnému zásobeniu penisu a k dosiahnutiu tvrdšej erekcie. Musím však povedať, že ani tento účinok som nepocítil.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zlepšená výdrž v posteli

Okrem rýchlejšieho dosiahnutia erekcie by malo prísť aj k jej predĺženiu, znova vďaka pôsobeniu kombinácie rôznych prírodných látok na cievne zásobenie penisu a jeho lepšie prekrvenie. Výrobca dokonca hovorí, že vďaka náplastiam Turbo Max Blue by ste mali mať v posteli výdrž ako maratónec. Ak ju aj mať budete, podľa mňa nie vďaka tomuto produktu.

Oddialenie ejakulácie

Ak vás trápi predčasná alebo príliš rýchla ejakulácia, Turbo Max Blue by vám mal pomôcť aj v tomto ohľade. Výrobca tento účinok deklaruje dokonca tak, že by ste mali vydržať až o 72 % viac. Neviem síce, ako k tomuto číslu prišiel, ale u mňa sa to nepotvrdilo. Výrobca dokonca uvádza zvýšenie citlivosti na sexuálnu stimuláciu, čo je v rozpore s týmto účinkom.

Lepší orgazmus

Posledným vplyvom, ktorý by vám mali náplasti Turbo Max Blue priniesť, je zlepšenie orgazmu. Toto je už možné dosiahnuť a to práve vďaka zloženiu, nakoľko v náplastiach sa naozaj nachádzajú látky zlepšujúce libido a to vplýva aj na kvalitu orgazmu. Ja sám som však počas dvoch mesiacov, čo som náplasti používal, žiaden viditeľný účinok nezbadal.

ČÍM DLHŠIE, TÝM LEPŠIE ÚČINKY?

Podľa tvrdení na oficiálnej webovej stránke, čím dlhšie budete Turbo Max Blue používať, tým lepšie. Už prvý týždeň by mali prísť prvé zlepšenia, v 5. týždni by mal byť penis dlhší o 6,4 cm a mať objem väčší o 69 %. Bohužiaľ, skutočnosť je ale úplne iná.

Nežiaduce účinky

Turbo Max Blue Nežiaduce účinky Pre prírodné tabletky s rastlinným zložením platí jedna veľká výhoda a to, že sa pri ich užívaní netreba obávať nežiaducich účinkov. Sem tam sa vyskytli napríklad mierne bolesti hlavy, prípadne zažívacie ťažkosti na úvod užívania, ale to zvyčajne pri tých kvalitnejších značkách pomerne rýchlo pominulo.

Náplasti Turbo Max Blue síce nie sú tabletky, ale ani v tomto prípade sa netreba báť žiadnych nežiaducich a negatívnych javov. Existujú však dva typy problémov, ktoré vás môžu stretnúť a to alergická reakcia na niektorú z látok obsiahnutých v náplasti alebo alergická reakcia na spôsob aplikácie. Ak sa u vás objavia, treba používanie Turbo Max Blue ukončiť.

Balenie a cena

Turbo Max Blue Balenie a cena Turbo Max Blue sa dodáva v základnom balení s 30 náplasťami, ktoré by mali vydržať 1 mesiac používania podľa odporúčaného spôsobu aplikácie. Toto balenie stojí zhruba 45 €, čiže náklady na 1 deň používania sú skoro 1,5 €. Už na prvý pohľad je to dosť a údajne je táto cena ešte po 50 % zľave.

Cena za poštovné je pri každom balení rovnaká, čo znamená, že pri najväčšom balení sa oplatí celková cena najviac. Pri kúpe 2 balení a pri kúpe 3 balení dostávate navyše ďalšiu zľavu. Bohužiaľ, vzhľadom na to, že ja sám som nezaznamenal žiadne účinky a to isté platí aj o iných mužoch, je pre mňa akákoľvek zľava nepodstatná.

Kde kúpiť

Turbo Max Blue Kde kúpiť Turbo Max Blue sa nedá kúpiť v lekárni a jedinou možnosťou, ktorú som ja sám našiel, je predaj priamo cez webovú stránku distribútora. Tá je písaná po česky, ale jej samotná webová adresa je veľmi podozrivá a čudná. Nakoľko ja osobne by som už druhýkrát Turbo Max Blue neobjednával, nebudem distribútorovi ani robiť reklamu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

To, že sa náplasti v lekárni nenachádzajú, ma ani neprekvapuje. Neviem vôbec ani to, že by boli u nás schválené pre oficiálny predaj, nie je to teda prípad iných náplastí alebo iných tabliet a prípravkov, ktoré prešli kontrolou a certifikáciou zo strany napríklad Úradu verejného zdravotníctva.

Myslím si, že celý spôsob objednávky a predaja je veľmi podozrivý, hoci informácií o spôsobe doručenia aj objednania je na webstránke dostatok. Distribútor dokonca ubezpečuje o 100 % bezpečnej kúpe.

NESKÚŠAJTE ANI INZERÁTY

Možno vás láka skúsiť tieto náplasti za nižšiu cenu, nakoľko samé o sebe sú dosť drahé. Varujem vás ale, neskúšajte ani rôzne internetové inzeráty, nakoľko skoro vždy ide o falzifikáty alebo napodobeniny, ktorými riskujete akurát tak len svoje zdravie.

Online objednávka, doprava a doručenie

Turbo Max Blue Online objednávka, doprava a doručenie Samotná objednávka je v tomto prípade veľmi podobná, ako objednávka iných značiek, prípadne ako objednávka produktov cez internetovú lekáreň. Postup je dokonca až príliš jednoduchý a na prvý pohľad vyzerá lákavo:

  • Ako prvé si treba vybrať počet balení náplastí
  • Potom stačí vyplniť osobné údaje vrátane adresy dodania
  • Spôsob platby ani dopravu nevyberáte, v tomto prípade je to fixne dané
  • Na konci objednávku už len odošlete cez internet

Rozdiel medzi štandardným objednaním a objednaním Turbo Max Blue je v tom, že pri náplastiach si nemôžete zvoliť spôsob platby a dopravy. Doprava je daná kuriérom, čo je finančne menej výhodné, platba prebehne až pri doručení balíčka, ide teda o klasické dodanie na dobierku.

Čo je štandardné tu aj pri iných prípravkoch, je diskrétne balenie. V tomto ohľade spĺňa Turbo Max Blue to, čo očakávajú muži, ktorí chcú zostať v anonymite pri preberaní balíčka. Celkovo ale musím ešte raz zdôrazniť, že spôsob objednávky a celá webstránka sú veľmi nedôveryhodné a podľa mňa to mnohých mužov odradí. Musím dodať, že chvalabohu.

ZÁRUKA NA VRÁTENIE PEŇAZÍ

Výrobca údajne poskytuje 44 dňovú záruku v prípade nespokojnosti. Tá sa týka ale len neotvoreného balenia, ak už použijete zopár náplastí a nebudú fungovať, balenie nemôžete vrátiť. Ja sám som teda záruku už využiť nemohol.

Najčastejšie otázky

Turbo Max Blue Najčastejšie otázky TurboMax Blue budí na internete celkom slušnú pozornosť, bohužiaľ však skôr negatívne. Prešiel som niektoré diskusné fóra a webstránky, kde sa na tento produkt pýtali muži aj ich ženy, v snahe nájsť otázky, ktoré sa ľudia najviac pýtajú. Tu som ich zhromaždil a odpovedám na ne:

Je zloženie náplasti Turbo Max Blue bezpečné?

Podľa výrobcu áno, ja sám som tiež nemal problémy, ale nenašiel som pre toto tvrdenie žiadne nezávislé potvrdenie. Teoreticky by nemal vzniknúť žiaden problém, nakoľko prírodné látky bylinného charakteru nie sú závadné, sú naopak prirodzené pre naše telo. Kto to ale zaručí v prípade týchto náplastí, to neviem.

Čo robiť, ak mi náplasť sama odpadáva z kože?

Toto je pomerne častý problém a ako vidím, nevyskytuje sa len sporadicky, ale veľmi pravidelne. To znamená, že podľa mňa nejde o výnimku, ale o systémový problém a stretol som sa s ním ja. Jediné, čo som mohol spraviť, bolo náplasť nalepiť naspäť a prelepiť leukoplastom.

Kedy by sa mali dostaviť prvé účinky?

Výrobca hovorí, že u počas prvého týždňa, neskôr na inom mieste som našiel, že až počas prvých dvoch týždňov. Ja sám som ale žiadne účinky nevidel ani po dvoch mesiacoch, názor na to si môžete spraviť teda sami. Nie som jediný, skoro všetky skúsenosti sú veľmi podobné.

Je možné používať náplasti pre každého muža?

Teoreticky to možné je a to aj vďaka tomu, že produkt nevyvoláva žiadne negatívne a vedľajšie účinky. Výnimkou je jedine alergia na konkrétne látky, prípadne precitlivená reakcia pokožky. Ohľadom nežiaducich účinkov alebo kontraindikácií sa ale výrobca nikde nezmieňuje.

Na internete som našiel aj pozitívne referencie, naozaj sú účinky také slabé?

Pochopiteľne nebudem tvrdiť, že Turbo Max Blue je absolútny nezmysel, to si nemôžem dovoliť. Hovorím však o svojich skúsenostiach a o skúsenostiach iných mužov, ktoré jasne ukazujú na neúčinnosť náplastí. Ak ich chcete vyskúšať na vlastnej koži, nech sa páči, ja osobne by som to už druhýkrát nerobil.

Skúsenosti

Turbo Max Blue Skúsenosti Aké sú skúsenosti mužov s náplasťami Turbo Max Blue? Jedným slovom negatívne, pričom v zásade takmer všetci muži sa zhodujú v tom, že niečo podobné ani nemá šancu fungovať. Uznávam, že možno viacero komentárov bolo len prvoplánových, ale nemyslím si, že by nemali v zásade pravdu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Náplasti iných značiek fungovať môžu, akurát si nemyslím, že by ich účinok bol viditeľný. Muži sa však zhodujú v tom, že ani pri dlhodobom používaní nevideli žiaden progres, o zväčšení a predĺžení penisu ani nehovoriac. To je aj podľa mňa jasný nezmysel, predĺženie o 6 cm a viac je nereálne.

Okrem účinkov je kritizovaná aj vysoká cena, spôsob objednania a celkovo nedôveryhodnosť produktu už na prvý pohľad. Pri používaní sa náplasti sami od seba odlepujú a nedržia na jednom mieste, čo je možno spôsobené aj nekvalitnými materiálmi. Tak či onak, hodnotenia Turbo Max Blue sú veľmi negatívne.

PODOZRIVÉ KOMENTÁRE

Okrem negatívnych ohodnotení prípravku a negatívnych skúseností som našiel aj podozrivé komentáre, ktoré Turbo Max Blue náplasti chvália. Vždy však dodajú, že ich kúpili na tej a tej webovej stránke. Znamená to teda, že ide skôr o skrytú reklamu, nie o reálne skúsenosti.

Vlastná skúsenosť

Turbo Max Blue Vlastná skúsenosť Hoci som bol k Turbo Max Blue nedôverčivý, nakoľko už mám pomerne veľa skúseností s rôznymi prípravkami a produktmi, musel som ho vyskúšať na vlastnej koži. Len tak som totiž mohol napísať túto recenziu a zistiť, ako produkt naozaj funguje. Pochopiteľne, prišiel som na to isté, na čo aj ostatní muži.

Ani po dvoch mesiacoch užívania sa u mňa nič neobjavilo. Žiadna zmena, žiadne zlepšenie, ani náznak ničoho. Počas celej doby som sa pritom držal presného návodu na používanie, poctivo si náplasti každý deň lepil, ale výsledok sa nedostavoval. Viackrát som mal problém s ich odlepovaním.

Samotný proces objednania síce bol podozrivý, ale všetko mi prišlo v poriadku. nežiaduce účinky sa nevyskytli, akurát je problém, že ani tie žiaduce. Výsledok v praxi je teda bohužiaľ nulový. Náplasti Turbo Max Blue u mňa nefungovali a v mojom prípade to boli naozaj peniaze vyhodené von oknom.

Výsledok vlastného testovania

Turbo Max Blue Výsledok vlastného testovania Turbo Max Blue sa teda podľa toho, čo som zažil na vlastnej koži, úplne jasne zaradí medzi prepadáky. Samotný princíp fungovania je nepochybne zaujímavý a môže mužov osloviť, ale deklarované účinky sú jednak prehnané a jednak zostávajú naozaj len v teoretickej rovine.

  • Turbo Max Blue odo mňa dostáva známku 5, slovom je nedostatočný

Už samotný predaj produktu je veľmi nedôveryhodný a vyvoláva mnoho otáznikov. Odpovedí je pritom veľmi málo, či už ide o presnú koncentráciu jednotlivých látok, alebo aj o informácie týkajúce sa výrobcu, registrácie u nás, certifikácie pre predaj a iných záležitostí, ktoré konkurencia bežne spĺňa.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Z hľadiska účinnosti je Turbo Max Blue jasný prepadák a nemá zmysel ani sekundu s ním strácať čas. S výnimkou podozrivých a na prvý pohľad nereálnych komentárov, ktoré ho chvália, som nenašiel jedinú pozitívnu a overiteľnú referenciu na tieto náplasti. Placebo efekt síce vylúčiť neviem, ale nič viditeľné to nie je.

Zhodnotenie

Turbo Max Blue Zhodnotenie Na záver mi neostáva nič iné, len Turbo Max Blue jasne neodporúčať. Tvrdím to nie na základe dojmov alebo že by som chcel značku úmyselne dehonestovať, nemám na to žiaden dôvod. Pokiaľ by tento spôsob zlepšenie potencie a aj zväčšenia penisu naozaj fungoval, bol by som len rád, nakoľko forma náplastí je veľmi pohodlná a jednoduchá.

Bohužiaľ, nefunguje to a to nielen u mňa, ale ako ukazujú skúsenosti, ani u iných mužov. Turbo Max Blue je slepá ulička, ktorá síce neublíži, ale ani nepomôže. Ak k tomu prirátame prehnané tvrdenia o účinkoch, nedôveryhodný spôsob predaja a množstvo nezodpovedaných otázok, je jasné, prečo to nie je dobrá voľba.

Oveľa lepšou voľbou sú ale kvalitné tabletky rastlinného charakteru:

  • vďaka svojmu zloženiu sú pre telo prirodzené
  • môžete ich získať bez lekárskeho receptu či predpisu
  • pôsobia komplexne na celú oblasť sexuálneho zdravia
  • tie kvalitné nemajú žiadne nežiaduce a vedľajšie účinky

Pochopiteľne, aj v prípade tabliet nemusí byť vždy všetko ružové a aj tu sú tzv. čierne ovce. Ja sám som už narazil na tabletky sľubujúce veľmi podobné účinky, ako Turbo Max Blue, ale výsledok sa v praxi nedostavil.

Aby som však túto recenziu uzavrel pozitívne, mám dobrú správu v tom, že okrem tých tzv. čiernych oviec existujú už aj kvalitnejšie prípravky, ktoré na mierne zväčšenie penisu a najmä na viditeľné zlepšenie erekcie naozaj pôsobia. Dlhodobo pozitívne hodnotím najmä Stoporex, určite môžem odporučiť na základe vlastných skúseností.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.00

2 Hodnotení