Vákuová pumpa na penis: Ako vybrať a ktorá je najlepšia

Vákuová pumpa na penis: Ako vybrať a ktorá je najlepšia

Ak chcete zlepšiť prekrvenie svojho penisu a teda aj jeho erekciu, no najmä, pokiaľ vám ide o zväčšenie penisu ako takého, je vákuová pumpa okamžité a účinné riešenie. Túto erotickú pomôcku používajú milióny mužov po celom svete a okrem vákuovej pumpy na penis pre mužov existuje aj vákuová pumpa pre ženy na zväčšenie prsných bradaviek.

Popularitu tejto sexuálnej pomôcky názorne ukazuje aj bohatý výber, ktorý zahŕňa rôzne typy modelov s viacerými funkciami a využitím. Zakúpiť si totiž viete nielen čisto vákuovú pumpu na penis, ale aj pumpu a masturbátor v jednom a to aj s možnosťou vibrovania.

Pre tých mužov, čo rozmýšľajú o kúpe tejto erotickej hračky, som pripravil krátky návod o tom, ako vákuovú pumpu na penis vybrať, ako vlastne funguje, podľa ktorých parametrov si zvoliť ten najlepší model a tiež jednoduchý prehľad aktuálny typov na trhu.

Čo je vákuová pumpa na penis a ako funguje

Čo je vákuová pumpa na penis a ako funguje Vákuová pumpa je špeciálna erotická hračka a pomôcka, ktorá funguje na princípe využívania vzduchu a podtlaku vzduchu. Niektoré modely využívajú aj vodu, vtedy ide o tzv. vodné vákuové pumpy, ktoré sú na použitie pohodlnejšie a majú dlhodobejší efekt.

  • Vákuová pumpa je zariadenie, ktoré je zložené z valca, ktorý sa nasadí na penis a v ktorom vzniká podtlak, druhou časťou je odsávací balónik či iné zariadenie
  • V prípade automatických vákuových púmp, ktoré sú riadené elektronicky, môže druhá časť absentovať, prípadne je namiesto nej ovládač na vytvorenie podtlaku
  • Niektoré modely môžu obsahovať aj vibračnú funkciu alebo tlakomer

Princípom fungovania vákuovej pumpy je vloženie penisu do vzduchotesného valca, z ktorého sa následne vysaje vzduch a vytvorí sa tak podtlak. Zníži sa tak atmosférický tlak v penise, čo spôsobí zintenzívnenie krvného obehu a zvýšenie miery prekrvenia toporivých telies v penise. Ak ide o vodnú pumpu, nachádza sa vo valci s penisom voda.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Ak ide o vplyv vákuovej pumpy na penis a erekciu, platí, že:

vďaka podtlaku v okolí penisu znížením atmosférického tlaku dochádza k zvýšeniu tlaku v penise a tým pádom k lepšiemu prekrveniu toporivých telies
výsledkom je zlepšenie erekcie vplyvom intenzívnejšieho prekrvenia, no u niektorých mužov môže nastať vďaka tomu aj efekt zväčšenia pohlavného údu
oba vplyvy, tak efekt na erekciu, ako aj efekt na zväčšenie penisu, sú však iba dočasné a trvajú zvyčajne pár minút, predĺžiť ich možno s erekčným krúžkom

VIAC VEĽKOSTÍ PENISU PRE KAŽDÉHO

Vákuová pumpa je obvykle v jednej univerzálnej veľkosti, čo znamená, že by sa mala hodiť bez akýchkoľvek problémov pre každú veľkosť penisu. Zakúpiť si ale môžete aj špeciálne modely, kde dostanete k odsávaciemu zariadeniu viacero návlekov na penis.

Ako a podľa čoho vybrať vákuovú pumpu na penis

Ako a podľa čoho vybrať umelú vagínu Podobne, ako aj pri iných erotických pomôckach, aj v prípade vákuových púmp platí, že v si viete vybrať model na základe konkrétnych vlastností, parametrov a funkcií. Medzi ne patria najmä materiál, typ vákuovej pumpy, spôsob vytvorenia podtlaku a možnosť multifunkčného využitia aj na iné účely, napríklad použitie pumpy tiež ako masturbátora.

Pri výbere vákuovej pumpy sa riaďte najmä týmito kritériami:

Materiál vákuovej pumpy: Prvým kritériom je materiál vákuovej pumpy na penis. Podobne, ako aj pri iných erotických hračkách a pomôckach, aj v tomto prípade platí, že najlacnejšie modely sú obvykle plastové. Na výber však máte aj použitie kvalitnejších materiálov, napríklad silikónu alebo termoplastického elastoméru. Tie sú rozhodne lepšie.

Vzduch alebo aj voda: Hoci originálne vákuové pumpy sú čisto vzduchové, čoraz populárnejšie sú aj vodné pumpy. V tomto prípade sa do podtlakového valca najskôr naleje voda a následne sa z neho pumpičkou vypustí vzduch. Takéto pumpy na penis majú výhodu v pohodlnejšom použití a dlhodobejšom efekte na jeho prekrvenie aj zväčšenie.

Typ pohonu pumpy na penis: Pumpy na penis môžete kúpiť ako mechanické aj elektronické. V tom prvom prípade obsahujú podtlakový valec, pumpičku na odtlakovanie vzduchu a prípadne aj tlakomer, v tom druhom ide o elektronický pohon na batérie, kde je ovládanie pomocou tlačítok a na displeji sa vám zobrazuje tiež aktuálny tlak.

Funkcia masturbátora: V prípade, že by ste chceli využiť vákuovú pumpu aj pre vlastné potešenie, môžete vyskúšať modely, ktoré ponúkajú funkciu 2v1, konkrétne vákuovú pumpu na penis a súčasne masturbátor. V tomto prípade si všímajte, či má masturbátor aj návleky na penis, ktoré je možné jednoducho umyť, rovnako tak aj funkciu vibrovania.

Použitie a údržba pre mužov

Použitie a údržba pre mužov Pokiaľ ide o používanie pumpy a starostlivosť o ňu, princíp je na prvý pohľad jednoduchý, no treba dodržiavať niekoľko zásad. Medzi ne patrí správne nasadenie, aby ste vytvorili v pumpe vzduchotesné prostredie, dôležitá je aj následná starostlivosť a údržba, či už z hľadiska dodržiavania hygieny použitia, ako aj pre čo najdlhšie zachovanie funkčnosti.

Pokiaľ ide o ďalšie použitie a údržbu, tu sú dôležité zásady:

Nasadenie

Pred použitím pumpy sa odporúča okolie koreňa penisu vyholiť, docielite tak zlepšenie tesnosti v mieste nasadenia manžety. Potom si vyberte manžetu na penis, ktorá najlepšie zodpovedá jeho priemeru. Naneste na ňu dostatočné množstvo lubrikantu, aby cez manžetu penis pohodlne prekĺzol. Následne môžete penis cez manžetu vložiť do valca.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Používanie

Ak budete používať vodnú pumpu, najprv do valca nalejte vodu. V prípade klasickej pumpy na vzduch stačí len penis vložiť do valca a začať pumpovať, či už ručne alebo elektronicky. Vo valci vznikne podtlak a zlepší sa prekrvenie toporivých telies. Pred uvoľnením pumpy z penisu uvoľnite tlak pomocou ventila. Ak chcete, môžete naň nasadiť erekčný krúžok.

Údržba a hygiena

Čo sa týka údržby, tá by mala byť priebežná. Po použití stačí pumpu prepláchnuť, to platí tak pre vodnú ako aj čisto vzduchovú vákuovú pumpu na penis. Na erekčný krúžok použite mydlovú vodu. Ak máte model, ktorý v sebe kombinuje pumpu aj masturbátor v jednom, dbajte na zvýšenú hygienu samotného návleku na penis a pravidelne ho umývajte.

NEPREHÁŇAJTE TO S TLAKOM PUMPY

Vzhľadom na mechanizmus fungovania vákuovej pumpy to určite nepreháňajte s jej používaním. Platí to tak pre časté opakovanie, ako aj pre nadmerné tlakovanie, čiže odsávanie vzduchu. Vákuovú pumpu nepoužívajte viac, ako raz za deň, to bude stačiť.

Najčastejšie otázky o vákuových pumpách na penis

Najčastejšie otázky o vákuových pumpách na penis Aký je rozdiel medzi vákuovou pumpou pre mužov a pre ženy? Platí, že čím je model drahší, tým je aj lepší? Prečo by ste mali uprednostniť radšej vodnú vákuovú pumpu? Nielen tieto, ale aj mnoho iných otázok zaujíma mnoho mužov pred kúpou vákuovej pumpy na penis. Rozhodol som sa na tie najčastejšie, ktoré som našiel na fórach, odpovedať:

Sú vákuové pumpy iba pre mužov, alebo sú aj pre ženy?

Existujú zvlášť dva typy a to tak pre mužov, ako aj pre ženy. Oba typy fungujú na zhodnom princípe a to na vytvorení podtlaku, pričom v prípade mužov ide o vákuové pumpy na penis, v prípade žien na prsné bradavky. Výsledok je rovnaký, zlepšenie prekrvenia.

Nie je použitie pumpy rizikové pre poškodenie penisu?

Ak budete dodržiavať pokyny, nebudete to preháňať s natlakovaním pumpy a nebudete používať pumpu príliš často, žiadne vážnejšie komplikácie by vám hroziť nemali. Navyše, každá pumpa, vrátane elektronickej, má aj funkciu okamžitého uvoľnenia tlaku.

Ako viem, akú veľkosť pumpy na penis si mám vybrať?

Veľkosť pumpy je univerzálna, podtlaková nádoba má obvykle dĺžku 30 cm, čo by malo stačiť každému mužovi. Vnútorný priemer valca je tiež univerzálny. Ak si však nie ste úplne istí, odporúčam siahnuť po modeloch, ktoré majú v balení viac erekčných krúžkov.

Môžu sa spolu s pumpou používať aj iné erotické hračky?

Áno, napríklad po použití pumpy môžete vyskúšať masturbátor či vibračné vajíčko. Ak by ste však chceli podporiť primárny efekt vákuovej pumpy, môžete skúsiť krúžok na penis. Ten pomôže po lepšom prekrvení penisu udržať krv v ňom a predĺžiť erekciu.[accordion_item title="Ako rozoznať kvalitnú a menej kvalitnú pumpu na penis?"]
Spoliehať sa iba na cenu neoplatí, najlepšie je dať na referencie. Ak by ste si však chceli spraviť aspoň približný „test správnosti“, môžete vyskúšať jednoduchú skúšku s mikroténovým sáčkom. Navlečte ho na pumpu a ak ho roztrhne, je kvalitná.

[/accordion_item]

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Ako a kde kúpiť vákuovú pumpu na penis

Ako a kde kúpiť vákuovú pumpu na penis Kde je najlepšie kúpiť vákuovú pumpu na penis? Rozhodne v sexshope, ale nemusí ísť len o ten kamenný, naopak, cez internet je to pohodlnejšie, jednoduchšie a máte väčší výber. Platí to však len o tých overených, napríklad ako je eshop www.erotickyshop.sk.

  • Vyberte si konkrétny model a typ v kategórii vákuových púmp na penis
  • Vložte ho do online košíka a vyplňte svoje údaje s adresou doručenia
  • Zvoľte si spôsob dopravy a konkrétnu kuriérnu službu pre doručenie
  • Vyberte platbu v hotovosti alebo bezhotovostne a objednávku odošlite

Na rozdiel do kamenných obchodov majú eshopy oveľa širší a bohatší sortiment a jednotlivé modely vákuových púmp si viete bez akýchkoľvek problémov detailne pozrieť. Jednoducho si môžete tiež konkrétne modely filtrovať podľa funkcií, značky či iných vlastností. Vďaka tomu nakúpite doslova do pár minút a to tak cez počítač, ako aj smartfón.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Výhodou je aj to, že nemusíte nikam osobne ísť, všetko vybavíte z domu. Platí to tiež pre platbu, kde si okrem hotovosti môžete vybrať aj platenie bezhotovostne. Ide buď o platbu cez internet banking, prípadne platenie platobnou kartou online. Samozrejme, balenie je maximálne diskrétne a nikto sa nedozvie, čo ste si objednali a ani odkiaľ.

RÝCHLE DORUČENIE A KAMKOĽVEK

V prípade, že by ste mali problém s doručením k vám domov, sexshop www.erotickyshop.sk umožňuje doručenie zásielky aj do Zásielkovne, kde si môžete balíček diskrétne vybrať. Samotné doručenie je extrémne rýchle, spravidla trvá najviac 1 alebo 2 dni.

Vlastná skúsenosť

Vlastná skúsenosť Ja sám mám už dlhoročné skúsenosti s používaním vákuovej pumpy na penis. Najskôr som sa kúpe síce bránil, lebo som to nepovažoval za potrebné, ale partnerka mi ju raz kúpila ako darček, takže som dostal príležitosť ju skúsiť. Hoci som mal model aj s funkciou masturbátora a vibrácie, využíval som pumpu iba na zlepšenie erekcie a zväčšenie penisu.

Tu môžem povedať, že najlepšie výsledky som dosahoval pri opakovanom a dlhodobejšom používaní. Keď som si kúpil model s využitím vody, čiže vodnú pumpu na penis, bol efekt už po prvom použití dlhodobejší a to aj pri zväčšení penisu aj zlepšení erekcie.

Odporúčam siahnuť po automatických modeloch, no pozitívnu skúsenosť mám aj s ručnou pumpou s odsávacím balónikom. Pri digitálnych pumpách máte možnosť na displeji presne kontrolovať tlak. Ak si zvolíte model s využitím aj na masturbáciu, najlepšie je ovládať vibrácie plynule kolieskom a siahnite po modeloch s viacerými veľkosťami návlekov.

Zhodnotenie na záver

Zhodnotenie na záver Nielen moja, ale aj skúsenosti a referencie iných mužov s vákuovou pumpou na penis sú natoľko pozitívne, že mi neostáva nič iné, iba túto sexuálnu pomôcku odporučiť všetkými desiatimi. Pochopiteľne, zážitok závisí aj od toho, aký model si vyberiete.

Preto odporúčam pri kúpe si dať pozor najmä na tieto veci:

  • nepozerajte iba na cenu, vyhýbajte sa určite tým najlacnejším typom
  • je lepšie si kúpiť zvlášť masturbátor a zvlášť vákuovú pumpu na penis
  • ak očakávate dlhodobejší efekt na erekciu, siahnite po vodnej pumpe
  • pre čo najpohodlnejšie ovládanie určite odporúčam automatické pumpy

Hoci samozrejme nezatracujem multifunkčné modely, kde je skombinovaná vákuová pumpa na penis spoločne s masturbátorom, pri niektorých modeloch s vibračnou funkciou je efekt naozaj pôsobivý, najlepšie však bude zakúpiť si tieto erotické pomôcky zvlášť.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Tak, ako aj pri iných sexuálnych hračkách, aj v tomto prípade odporúčam nákup z pohodlia domova a to v niektorom z overených sexshopov. Ja osobne som najviac spokojný so značkou www.erotickyshop.sk, kde nájdete desiatky modelov vákuových púmp a viete si ich všetky detailne prefiltrovať a vybrať podľa funkcií, materiálu alebo podľa výrobcu.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.61

18 Hodnotení

Chcem kúpiť