Valopron: Nejedno fórum ospevuje tieto tabletky na erekciu. Skúsil som ich za Vás!

Valopron recenzia + skusenosti, cena, zlozenie a ucinky

Z času na čas sa stane, že do oblasti podpory a zlepšenia sexuálnej potencie vstúpi aj známa a zavedená značka. To je presne prípad tabliet Valopron od spoločnosti Valosun, ktorá je známa celým produktovým radom rôznych druhov výživových doplnkov a podporných prostriedkov pre lepšie fungovanie organizmu.

Nie vždy dopadajú podobné pokusy príliš slávne, nakoľko značka napríklad nie je ochotná riskovať nežiaduce či negatívne účinky a z toho dôvodu to nepreháňa s účinnými látkami v zložení takýchto prípravkov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako si počína Valopron a oplatí sa vôbec tieto tabletky skúsiť? Rozhodol som sa, že si svoje obzory rozšírim ja sám a otestujem ich za vás. Výsledkom mojich vlastných skúsenosti je táto recenzia na Valopron.

Výrobca a pôvod

Valopron: Výrobca a pôvod Ako som už povedal skôr, za prípravkom Valopron je tradičný český výrobca rôznych druhov doplnkov a voľno predajných tabliet, značka Valosun. Táto spoločnosť vznikla v roku 1997 a jej hlavnou doménou sú prípravky a produkty s rastlinným a prírodným zložením. Jej cieľom je spojiť rôzne účinky a vytvoriť synergiu pre zlepšenie zdravia.

Tak, ako aj v prípade mnohých iných prípravkov, aj v prípade Valopronu sa jedná o voľne dostupné tabletky určené na perorálne užitie, ktoré sú riadne zaregistrované a schválené pre predaj na našom trhu. Z hľadiska zloženia sú čisto rastlinného charakteru a ide o výživový doplnok určený špeciálne pre mužov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Valopron: Zloženie a účinné látky Valopron sa od ostatných značiek podobných prípravkov príliš svojim zložením nelíši. Nájdete tu prakticky už známe látky, pri prvom pohľade ani mňa na zložení príliš nič neprekvapilo. Ak, tak jedine len pomerne úzky okruh týchto látok, nakoľko zloženie je podľa mňa vcelku chudobné.

Valopron obsahuje tieto 4 účinné látky:

Maca: Toto označenie patrí pre Žeruchu peruánsku, odborne Lepidium Meyenii alebo Lepidium Peruvianum. Ako už naznačuje názov, rastlina pochádza z Peru, ale vyskytuje sa aj v iných krajinách južnej Ameriky. Ide o veľmi silné afrodiziakum, ktorého účinky poznali už starí Inkovia a užívali koreň byliny napríklad pred bojom.

Maca je bohatá na vitamíny B, C a E, ale aj na minerály, napríklad Vápnik, Zinok, Horčík či Železo. Je dôležitá najmä pre libido, nakoľko pomáha zlepšiť hormonálnu hladinu, u mužov najmä hladinu testosterónu. Celkovo zvyšuje fyzickú vytrvalosť, ale napríklad aj zlepšuje činnosť mozgu a dodáva pocit energie a vitality.

Tribulus Terrestris: Aj v tomto prípade sa jedná o afrodiziakálnu rastlinu, ktorá má u nás pomenovanie Kotvičník zemný. Rastlina pochádza z Ázie, ale dnes sa vyskytuje už aj v Európe a Južnej Amerike. Rastlina bola používaná už od nepamäti na problémy s prostatou, no má celkovo pozitívny vplyv na sexuálne zdravie.

Zaujímavé je, že medzi jej pozitívne účinky patrí napríklad aj redukcia telesného tuku, znižovanie cholesterolu, podpora lepšieho fungovania kardiovaskulárnej sústavy, podpora rastu svalovej hmoty a tiež znižovanie únavy. Vo Valoprone sa ale extrakt z Tribulusu nachádza práve pre podporné a posilňujúce účinky na libido aj erekciu.

Muira Puama: Za týmto názvom je označenie pre brazílsky strom nazývaný ľudovo aj tzv. drevo potencie, ktorého kôra sa využíva ako prírodné afrodiziakum, životabudič a celkový stimulant lepšej vitality a energie. Okrem vplyvu na hormonálnu hladinu má Muira Puama priaznivý vplyv na erekciu.

Viaceré výskumy ukázali, že muži užívajúci kvalitné extrakty tohto prírodného afrodiziaka, dosiahli lepšiu a pevnejšiu erekciu vďaka zvýšenému prekrveniu pohlavného údu. Rastlina však pôsobí podporne aj na nervový systém, pomáha na gastrointestinálne ochorenia a je výborná na potlačenie únavy.

L-Arginín: Vo Valoprone sa nachádza okrem extraktov rôznych prírodných rastlín a afrodiziak aj aminokyselina L-Arginín. Tá patrí medzi tzv. semiesenciálne kyseliny, ktoré si náš organizmus väčšinou nevie produkovať sám a tak sme odkázaní na jej príjem z externých zdrojov z jedla či výživových doplnkov.

Práve jej obsah v tabletkách Valopron je dôležitý pre zlepšenie kvalitnej potencie. Aminokyselina je totiž dôležitým neurotransmitterom pre oxid dusnatý. Táto látka má vplyv napríklad na krvný tlak, ale aj na ochorenia srdca. Čo je však dôležité, pôsobí na stenu ciev vyživujúcich penis a dokáže ich roztiahnuť.

Prídavné látky: Okrem vyššie spomínaných účinných zložiek sa vo Valoprone nachádzajú aj niektoré prídavné a doplnkové látky, či už protihrudukujúce alebo plniace. Ide napríklad o stearan horečnatý alebo želatínu, čiže o látky typické aj pre iné podobné prípravky.

4 spomínané účinné látky majú v prípravku nasledujúce zastúpenie:

Látka:Množstvo:Účinok:
Muira puama (Psychopetalum olacoides)150 mgZvýšenie libida a potencie
Maca (Lepidium meyenii) 140 mgZvýšenie libida a chuti na sex
Kotvičník zemný (Tribulus terrestris)60 mgZlepšenie libida a erekcie
L-Arginín50 mgZlepšenie plodnosti a prekrvenia

LEN PRIEMERNÉ ZLOŽENIE A KONCETRÁCIA

Samotné zloženie účinných a obsahových látok vo Valoprone je na priemernej úrovni. Nejedná sa o nič špeciálne, chýba mi tu niečo, čím by sa tabletky odlíšili. Koncentrácia látok a ich množstvo sú však už na slabšej úrovni.

Dávkovanie a užívanie

Valopron Dávkovanie a užívanie Valopron má s mnohými inými značkami podobného typu spoločné nielen zloženie, ale aj spôsob užívania a dávkovania. Optimálne je samozrejme dlhodobé užívanie, na čo upozorňuje aj výrobca a podľa čoho je nastavená aj veľkosť balenia.

  • Jedna dávka je 1 tabletka. Maximálna denná dávka za 24 hodín sú 2 tabletky
  • Pri dlhodobom užívaní je optimálne užívať 1 tabletku ráno a 1 tabletku večer, pri nárazovom možno užiť 2 tabletky naraz

Pokiaľ sa rozhodnete pre dlhodobé užívanie, výrobca odporúča užiť tabletku 20 minút pred jedlom. Ja som takto tabletky bral pred raňajkami a pred večerou. Pri nárazovom dávkovaní je možnosť prehltnúť obe tabletky naraz, zhruba pol hodinu pred plánovaným pohlavným aktom. Dôležité je dostatočne ich zapiť.

Účinky

Valopron Účinky Valopron nie je prípravok zameraný špeciálne len na jednu oblasť pôsobenia, ale jeho účinky sú trocha širšie. Výrobca na obale deklaruje najmä pôsobenie na oblasť sexuálneho zdravia, no podľa zloženia možno očakávať aj širšie vplyvy, najmä na fyzickú výkonnosť a psychickú vitalitu.

Tu sú účinky, ktoré by mal Valopron ponúkať:

Podpora sexuálnej aktivity

Tento účinok je jedným z tých najdôležitejších, ktoré Valopron podľa obalu aj príbalového letáku ponúka. Práve vďaka obsahu Kotvičníka zemného aj Žeruchy peruánskej je možné očakávať najmä zvýšenie libida a z toho vyplývajúce zlepšenie sexuálnej aktivity. Ako sa tento účinok prejavuje v praxi? Mierne, aj to len pri dlhodobom užívaní a istú dobu si naň bohužiaľ počkáte.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Podpora erekcie

Najmä vďaka obsahu aminokyseliny L-Arginín, ale aj v súčinnosti s účinkami ostatných účinných látok, deklaruje Valopron ako svoj druhý najdôležitejší účinok podporu erekcie a teda aj lepšieho stoporenia pohlavného údu. V tomto prípade bohužiaľ nebol účinok až tak viditeľný, ako v prípade sexuálnej aktivity, čo je veľké mínus, nakoľko ani tá nebola na nejakej slušnejšej úrovni.

Podpora fyzickej a duševnej výkonnosti

Vďaka obsahu extraktov z rastlín Maca a Muira Puama je možné podporiť lepšiu fyzickú aj duševnú výkonnosť pri pravidelnom užívaní týchto látok. Miera tohto účinku pochopiteľne závisí aj od vášho stavu a niektorých iných okolností. V praxi som v určitej intenzite tento vplyv pocítil, ale nešlo o nič extrémne, účinok sa dostavil až pri dlhšom užívaní.

Ochrana buniek pred oxidatívnym stresom

Posledným možným vplyvom, ktorý môže užívanie Valopronu z dlhodobého hľadiska mať, je zlepšia ochrana buniek pred oxidačným stresom. Tomuto účinku sa hovorí aj antioxidačný účinok a z účinných látok prípravku zaň má zodpovednosť najmä Muira Puama. Vzhľadom ku koncentrácii je tento účinok v praxi reálny, ale zmerať sa dá naozaj len ťažko.

NAJLEPŠIE ÚČINKY PRI DLHODOBOM UŽÍVANÍ

Na základe mojej vlastnej praxi, ale aj podľa toho, čo viem od iných mužov, sú vyššie spomínané účinky viac viditeľné v prípade dlhodobejšieho užívania prípravku. Problémom je aj ich neskorší nástup, zhruba až počas tretieho týždňa pravidelného užívania.

Nežiaduce účinky

Valopron Nežiaduce účinky Môžu sa počas užívania Valopronu objaviť okrem žiadaných aj nežiadané a vedľajšie účinky? Ja sám som nič takého nezaznamenal a podobne sú na tom aj ostatní muži. Je to dané najmä tým, že sa jedná o prípravok rastlinného charakteru, pre ktoré je absencia negatívnych javov prirodzená, na rozdiel od napríklad syntetických látok.

V prípade Valopronu za to môže ale zrejme aj o niečo nižšia koncentrácia látok pôsobiacich na zvýšenie krvného tlaku, čo sa môže odraziť na bolestiach hlavy. To tu naozaj nehrozí. Vyskytnúť sa však môže alergická reakcia na niektorú zo zložiek prípravku, čo však už nie je chyba samotnej značky.

Balenie a cena

Valopron Balenie a cena V minulosti sa dal Valopron kúpiť aj v baleniach s 20 alebo 30 tabletkami, aktuálne už tieto typy a veľkosti balení nie sú k dispozícii. Jediným balením tak zostáva 60 tabletkový Valopron, ktorý sa hodí najmä na dlhodobé užívanie. Závisí to samozrejme od toho, či budete užívať jednu alebo dve dávky denne.

Tu je porovnanie ceny za jeden deň užívania podľa dávkovania:

Cena za jedno balenie (60tbl):  12 €

Cena za 1 tabletku: 0,20 €

Cena za jeden mesiac užívania pri 1 tbl/deň: 6€

Pri dlhodobom užívaní v maximálnej možnej dennej dávke vás 1 deň stojí zhruba 50 centov, čo je naozaj extrémne nízka suma. Tu by som však rád upozornil na to, že sa nejedná o žiaden ekonomický zázrak, ale len o odraz kvality za danú cenu. Viac podrobností zverejním neskôr pri zhodnotení prípravku.

Kde kúpiť

Valopron Kde kúpiť Nakoľko Valopron patrí do portfólia spoločnosti Valosun, ktorej produkty sa dajú bežne kúpiť aj v lekárni, je možné aj tento špeciálny prípravok pre mužov zakúpiť týmto spôsobom. V dobe, kedy som ho ja sám užíval, čo je už naozaj nejaký ten čas, ho mali skladom viaceré kamenné aj internetové lekárne.

Súčasný stav je taký, že Valopron už zoženiete asi len ojedinele, nakoľko napríklad lekáreň Lieky24, odkiaľ som si ho objednával aj ja, ho má aktuálne dočasne nedostupný. Iná forma, napríklad objednávka priamo od výrobcu, teraz k dispozícii nie je.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako som pozeral aj rôzne alternatívy, napríklad moje ďalšie obľúbené internetové lekárne typu Dr. Max a Pilulka, tak ani v ich eshopoch sa momentálne žiadne balenie Valopronu nenachádza. Nájsť v nich ale môžete iné, obdobné produkty, ktoré sú k dispozícii skladom v dostatočnom množstve.

POZOR NA PREDAJ CEZ INZERÁT

Rád by som vás upozornil na riziko kúpy tabliet Valopron, ale aj iných podobných značiek, cez inzerát. Mnoho mužov už takto naletelo a neskoro zistili, že kúpili len napodobeninu alebo neúčinné placebo. Najlepší a jediný spoľahlivý nákup je len z overených lekární, eshopov alebo priamo od výrobcu.

Online objednávka, doprava a doručenie

Valopron Online objednávka, doprava a doručenie Prípravky typu Valopron sa dajú najjednoduchšie a najpohodlnejšie objednať cez internet. Odporúčam zamerať sa len na overené eshopy alebo značkové lekárne, napríklad tie, ktoré som vymenoval vyššie. Postup objednania je v princípe nasledovný:

  • Najprv si vyberiete konkrétny typ prípravku a jeho balenie podľa veľkosti
  • V druhom kroku vyplníte svoje osobné údaje vrátane adresy doručenia
  • Nasleduje zvolenie typu dopravy a platby
  • Na záver celú objednávku ešte raz skontrolujete a potvrdíte

Ako vidíte, je to vcelku jednoduché a takto to funguje prakticky všade, bez ohľadu na to, či objednávate Valopron, alebo nejakú inú značku. Ak si zvolíte niektorú z overených internetových lekární, odporúčam platbu kartou online a vopred, urýchli to dodanie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie sa dá objednať doprava cez kuriéra priamo k vám domov, alternatívou je zaslanie prostredníctvom Slovenskej pošty. Odporúčam neľutovať nejaké to 1 či 2 € navyše, doprava priamo k dverám je najviac ideálna. V tomto prípade vám kuriér môže priniesť prípravok pokojne aj na druhý pracovný deň od objednávky.

Diskrétne doručenie DISKRÉTNE BALENIE

Báť sa nemusíte ani o to, že by niekto zistil, čo ste si objednali. V tomto ohľade všetci dodržujú zásadu diskrétneho balenia bez označenia produktu. V prípade objednávky priamo od distribútora aj bez označenia odosielateľa.

Najčastejšie otázky

Valopron Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na to, čo ďalšie mužov ohľadom značky Valopron zaujíma a aké iné otázky ich trápia. Za účelom ich zistenia som navštívil niektoré internetové diskusie, fóra a prečítal si komentáre k výrobku v eshopoch. Teraz na tomto mieste som zhrnul najčastejšie otázky s mojimi odpoveďami:

Je lepšie užívať Valopron jednorazovo alebo pravidelne?

Výrobca pri odporúčanom dávkovaní uvádza oba spôsoby, ja sám sa však prikláňam skôr k pravidelnému a dlhodobému užívaniu systémom ráno – večer. Pre dosiahnutie optimálnej účinnosti by ste mali Valopron užívať 2 až 3 mesiace, ale podľa vlastnej skúsenosti pochybujem o tom, že to dramaticky zlepší celkové účinky tabliet.

Čo robiť v prípade, že zabudnem užiť nejakú dávku?

V takomto prípade odporúčam neužívať dvojnásobné množstvo dávky pri najbližšej možnej príležitosti, ale pokračovať v pôvodnom dávkovaní. Výrobca sám upozorňuje na nutnosť dodržiavania dávkovania, najmä maximálnej dennej dávky.

Sú nejaké kontraindikácie pre užívanie Valopronu?

Výrobca udáva, že prípravok nie je určený pre deti, tehotné ženy a dojčiace ženy. Ja sám odporúčam taktiež nekombinovať Valopron s alkoholom a neužívať ho, pokiaľ máte vážnejšie kardiovaskulárne ochorenie. Prekážkou užívania môže byť pochopiteľne aj alergická reakcia, kedy treba dávkovanie prerušiť.

Pomôže mi prípravok aj na únavu a nedostatok energie?

Podľa zloženia by tak tomu malo byť, ale v praxi je tento účinok viditeľný bohužiaľ len veľmi slabo. Primárne ide o prípravok na potenciu, erekciu a zvýšenie sexuálnej aktivity, pôsobenie proti únave môže byť len bonusom. Odporúčam preto pozrieť sa po inom type prípravku, ktorý je na to špeciálne určený.

Čo robiť, ak u mňa Valopron neúčinkuje tak, ako som čakal?

V tomto prípade si myslím, že najlepším riešením bude prejsť na inú alternatívu, na trhu je dostatok kvalitnejších prípravkov podobného typu. Ja sám vám skúsim na záver recenzie odporučiť niektoré konkrétne značky, s ktorými mám ja sám pozitívnu skúsenosť a kde je riziko zlyhania minimálne.

Skúsenosti

Valopron Skúsenosti Valopron v dobe nástupu na trh už mal viacerých konkurentov, no v tej dobe ešte nebolo toľko kvalitných značiek s takým zložením, ako je tomu dnes. Situácia prípravku tak bola na úvod lepšia, čo ukazujú aj staršie skúsenosti, hodnotenia a referencie. Už vtedy sa však začali ukazovať najväčšie slabiny prípravku.

Muži sa sťažovali najmä na neskorší nástup účinkov a v individuálnych prípadoch aj na ich menšiu intenzitu. Vplyv Valopronu ale podľa skúseností iných mužov nikto v zásade nespochybňuje, ani ja. Prípravok účinkuje, ale len veľmi priemerne.

Výrobca odporúča užívanie až po dobu 2 či 3 mesiacov, aby sa dostavili lepšie a viditeľnejšie účinky na sexuálne zdravie, ale i na ďalšie oblasti. Muži užívajúci tabletky sa však vo svojich hodnoteniach primárne zaujímajú práve o potenciu a tu hodnotia Valopron len priemerne. Chvália si ale dostupnosť, pozitívom sú aj nulové vedľajšie účinky.

LEN PRE SLABŠIE FORMY PROBLÉMOV

Podľa toho, čo som si všimol pri skúsenostiach iných mužov, Valopron dokázal pomôcť len v tých prípadoch, kedy nebola intenzita problémov s potenciou a celkovo sexuálnou aktivitou príliš vysoká. Prípravok podľa mňa účinkuje len na tie najmenej problematické stavy.

Vlastná skúsenosť

Valopron Vlastná skúsenosť Moja skúsenosť s užívaním trvala celý mesiac, počas ktorého som užíval jedno celé 60 tabletkové balenie. Na úvod, dokonca v celej prvej polovici užívania, som ja osobne nevidel žiadne pozitívne zmeny k lepšiemu, ktoré by boli zrejmé už na prvý pohľad. Prvé náznaky začali prichádzať až počas tretieho týždňa užívania.

Ohľadom účinkov vidím dva zásadné problémy a to neskorší nástup, ale aj slabú intenzitu. Na kvalitu erekcie som zaznamenal len minimálny vplyv, o niečo lepšie to bolo so zvýšením libida a zlepšením pocitu vitality a energie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Počas užívania som nezaznamenal žiadne negatívne účinky, z tohto pohľadu je Valopron bezproblémovým prípravkom. Jednoduché je aj jeho dávkovanie, ja som sa držal dávkovania na dvakrát, čiže ráno aj večer. Možná je aj polovičná dávka, čiže 1 tabletka denne, tu si ale osobne myslím, že v tom prípade by bola viditeľnosť účinkov ešte nižšia.

Výsledok vlastného testovania

Valopron Výsledok vlastného testovania Ako teda zhodnotiť Valopron podľa vlastného užívania? Natíska sa mi na jazyk slovo priemerný, ale bojím sa, že by šlo o trocha prehnané tvrdenie. Bohužiaľ, prehnane pozitívne. Tabletky určité účinky majú, ale ide skôr o podpriemer.

  • Valopron teda odo mňa dostáva známku 3, pridávam však k tomu aj mínusku

Z hľadiska účinnosti by si Valopron zaslúžil možno tú trojku, je tu však ešte jedna veľká nevýhoda. Tou nevýhodou je nemožnosť kúpiť si menšie balenie na vyskúšanie, nakoľko aktuálne 60 tabletkové balenie je podľa mňa tak trocha vyhadzovaním peňazí von oknom. Ak vám toto balenie nezaberie, druhé by som si už neobjednával.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Veľmi slabá účinnosť, ktorá je korunovaná aj pomerne dlhým nástupom účinku, ktorý najmä v porovnaní so silnejšou konkurenciou naozaj zaostáva. Všeobecne hodnotím prípravok ako sklamanie, od tak známej značky som čakal niečo viac. Bohužiaľ, nedočkal som sa a veľmi podobne sú na tom aj mnohí iní muži, ktorí Valopron skúšali.

Zhodnotenie

Valopron Zhodnotenie Na základe mojej vlastnej skúsenosti musím povedať, že Valopron síce nepatrí medzi neúčinné produkty, ale na podporu erekcie a sexuálnej aktivity ho určite nemôžem s čistým svedomím odporučiť. Nejaké vplyvy tam sú, najmä pri každodennom a dlhodobom užívaní, ale nejedná sa ani zďaleka o nadpriemerný prípravok, ktorý by stál za skúšku.

Jeho už na prvý pohľad chudobnejšie zloženie a nízka cena dávajú tušiť, že vplyv v praxi nebude vôbec nejaký extrémny. Skúsenosti iných mužov sa v tomto prakticky zhodujú a ja len dodávam, že by ste nemali podľahnúť známejšiemu menu značky alebo lákavej cene, podľa mňa by to bol v tomto konkrétnom prípade krok vedľa.

Nehovorím však, že by ste mali zanevrieť na obdobné prípravky, majú totiž viacero výhody:

  • ich rastlinné zloženie je pre organizmus prirodzené
  • práve vďaka zloženiu je možné bezproblémové dlhodobé užívanie
  • nemusíte sa pri týchto produktoch báť o negatívne účinky
  • šírka pôsobenia je komplexnejšia a to zväčša na celé sexuálne zdravie

Valopron sa rozhodol už od úvodu staviť zrejme na čo najviac prijateľný pomer kvality a ceny, no ako sa ukazuje, trocha to podľa mňa prehnal. Pomerne chudobná šírka zloženia totiž bola umocnená o nižšie koncentrácie a v snahe ušetriť sa dosiahol v praxi len veľmi málo viditeľný a účinný výsledok.

To, že aktuálne sa nedá prípravok objednať ani z tradične známych internetových lekární, preto vôbec podľa mňa nevadí. Na trhu sú omnoho úspešnejšie alternatívy, ktoré prinášajú pre mužov nadpriemerné účinky, hoci si treba niečo málo priplatiť. Ja sám odporúčam najmä Stoporex, s ktorými mám dlhodobo pozitívne skúsenosti.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.70

10 Hodnotení