Venušine guličky: Použitie, ako ich vybrať, zdravotné výhody

Venušine guličky: Použitie, ako ich vybrať, zdravotné výhody

Určite nie je žena, ktorá by nepoznala Venušine guličky. Stavím sa však, že veľa z nich, rovnako tak aj ich partnerov, ani zďaleka nevie doceniť všetky výhody a benefity tejto veľmi zaujímavej erotickej hračky. Nejde pritom iba o vzrušenie a slasť pri sexuálnych hrách, ale aj o zdravotné pozitíva a plusy, najmä na posilnenie svalstva panvového dna.

Pochopiteľne, určite sa nájdu aj ženy alebo páry, ktorým použitie tejto pomôcky nevonia. Možno to dokonca nebude prinášať ani potešenie, vytúžený intenzívny orgazmus či spomínané zdravotné benefity. Možno však bol problém vo výbere modelu.

Ponuka je totiž natoľko bohatá, či už ide o materiály, možnosť análneho použitia či dokonca ovládanie na diaľku cez smartfón, že môže byť problém nájsť ideálne Venušine guličky. Práve preto som sa rozhodol vám s tou témou a ich výberom trocha pomôcť.

Čo sú Venušine guličky a ako fungujú

Čo sú Venušine guličky a ako fungujú Pod pojmom Venušine guličky sa myslí špecifická sexuálna pomôcka v tvare guličiek. Štandardné Venušine guličky sú duté, pričom v každej väčšej guličke sa nachádza ešte jedna menšia. Pri špeciálnych typoch to tak nemusí byť a môže ísť o plné guličky.

  • Podľa dochovaných historických prameňov vznikli prvé Venušine guličky ešte okolo roku 500 v Číne a vyrábali sa z dreva, slonoviny, kameňov alebo aj zlata
  • Dnes sú guličky na vyššej hygienickej úrovni a vyrábajú sa z materiálov typu kov, plast či silikón, pričom môžu mať podobu guličiek na tyčinke, špagáte aj reťazi
  • Ich cieľom je vytvárať vibrácie, kedy menšia gulička vo vnútri naráža do väčšej vonku

Tieto guličky môžu obsahovať aj špeciálne vrúbky či výčnelky, najčastejšie ak sú zo silikónu, čo ešte viac podporí sexuálne dráždenie. Ich použitie je primárne vo vagíne, kde môžu pomôcť pri pravidelnom a dlhodobom používaní aj na posilnenie svalstva panvového dna, no k dispozícii sú tiež druhy pre stimuláciu análneho otvoru.

Venušine guličky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Pokiaľ ide o najčastejšie používané typy guličiek, na výber sú:

štandardné guličky, kde v tej väčšej dutej guličke je jedna menšia, ktorá pri pohybe naráža do stien a hýbe sa v nej, takže vytvára veľmi vzrušivé vibrácie
plné guličky, nazývané niekedy aj tantrické guličky, ktoré sú ťažšie a vyplnené v celom svojom vnútri, tieto sú ideálne na posilnenie panvového dna
špeciálne guličky využiteľné pre análnu rozkoš, ktoré sú prispôsobené veľkosťou a tvarom, podtypom sú thajské, ktoré sú spojené plastovou tyčinkou

NEJDE IBA O HRAČKU PRE SINGLE ŽENY

Zaužívaná predstava, najmä u mužov, je, že Venušine guličky či podobné sexuálne hračky a pomôcky sú určené pre single ženy, ktoré nemajú dostatok prirodzeného sexuálneho styku. Nie je to však tak, ide o výborný doplnok a to dokonca aj pre partnerské hry.

Ako a podľa čoho vybrať Venušine guličky

Ako a podľa čoho vybrať Venušine guličky Na prvý pohľad je ponuka rôznych značiek, typov, modelov a druhov Venušiných guličiek ohromujúca a neprehľadná. To však platí iba vtedy, ak neviete presne, čo chcete, za akým účelom a ako by ste chceli guličky využívať. Ak ide o značky, áno, existujú niektorí overení výrobcovia so zaujímavými modelmi, ale dôležitejšie sú iné parametre.

Toto je 5 najdôležitejších kritérií, podľa ktorých si vyberajte:

Podľa typu použitia: Na základe konštrukcie a tvaru existujú viaceré typy Venušiných guličiek, každý s iným použitím. Štandardné sú tie, kde jedna gulička je v druhej, medzi ďalšie typy patria análne, tantrické a thajské, ktoré sa podobajú na reťaz. ✅ Venušine guličky na ErotickyShop.sk

Podľa materiálu guličiek: Guličky môžu byť vyrobené z rôzneho materiálu. Môže ísť o plast, kov, silikón, latex alebo sklo. Rôzne môže byť aj spojenie jednotlivých komponentov, či už šnúrkou alebo plastovou prípadne silikónovou flexibilnou tyčinkou. ✅ Venušine guličky na ErotickyShop.sk

Podľa tvaru a počtu guličiek: Venušine guličky sú pomôckou, ktorá môže mať rôzny tvar. Nemusí ísť vôbec ani o podobu guličky, môžu to byť napríklad nepravidelné tvary alebo tvar jahody. Rozdielne bývajú aj počet guličiek a priemer a veľkosť jedného článku. ✅ Venušine guličky na ErotickyShop.sk

Podľa vibrácie: Doslova hitom posledných rokov sú špeciálne Venušine guličky s funkciou elektrickej vibrácie. Tá je oproti klasickej mechanickej oveľa intenzívnejšia a vďaka tomu ponúkajú guličky lepšie účinky na svalstvo panvového dna aj pre rozkoš. ✅ Venušine guličky na ErotickyShop.sk

Podľa napájania: V prípade, že ste sa rozhodli siahnuť po guličkách s funkciou vibrácie prostredníctvom elektrickej energie, máte na výber dve možnosti napájania. Prvou sú vymeniteľné batérie, druhou a pohodlnejšou je nabíjanie cez USB kábel. ✅ Venušine guličky na ErotickyShop.sk

Venušine guličky a ich účinky a výhody pre sexuálny život a zdravie

Venušine guličky a ich účinky a výhody pre sexuálny život a zdravie To, že Venušine guličky sú zaradené medzi sexuálne pomôcky, ešte neznamená, že nemôžu mať aj iné výhody a benefity. Pomôcť môžu totiž aj s problémami, ktoré ženy trápia vplyvom vyššieho veku alebo po pôrode, pochopiteľne, závisí to aj od konkrétneho typu guličiek. Môžu mať dokonca aj preventívne účinky, napríklad aj na lepší orgazmus.

Najdôležitejšie výhody a účinky Venušiných guličiek sú tieto:

Zlepšenie citlivosti na sexuálne dráždenie

Pravidelnejšie a dlhodobejšie používanie Venušiných guličiek môže pozitívne vplývať na svalstvo a sliznicu v pošve. Posilňuje ich tak, že žena je schopnejšia viac vnímať akékoľvek sexuálne dráždenie vo vnútri pošvy a zvyšuje sa aj citlivosť na stimuláciu.

Intenzívnejšie a silnejšie orgazmy

Venušine guličky pochopiteľne slúžia aj na dosiahnutie sexuálneho uspokojenia, čiže na dosiahnutie orgazmu. Ten môže byť oveľa silnejší a intenzívnejší, ako predtým, nakoľko guličky podporujú silnejšie sťahovanie pošvy. Výsledkom je viac vzrušenia.

Posilnenie svalstva panvového dna

Z pohľadu zdravotných účinkov je najdôležitejšou výhodou používania guličiek posilnenie svalstva panvového dna. To má praktický význam napríklad pre lepšie ovládanie močenia a prevenciu voči inkontinencii, ale aj rýchlejšiu rekonvalescenciu po pôrode.

Venušine guličky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Pomoc proti gynekologickým bolestiam

Poslednou oblasťou, ktorá tiež spadá pod medicínske výhody, je pomoc pri bolestiach a gynekologických problémoch. Používanie guličiek môže zmierniť bolesti pri pohlavnom styku, menštruačné bolesti a je aj prevenciou poklesu orgánov malej panvy.

TAJOMSTVO ÚSPECHU? PRAVIDELNOSŤ

Pokiaľ ide o zdravotné benefity, najmä týkajúce sa posilnenia svalstva panvového dna alebo inkontinencie, tu majú Venušine guličky najlepšie výsledky až pri dlhodobejšom a pravidelnom používaní. V tomto ohľade určite nečakajte zázraky zo dňa na deň.

Najčastejšie otázky o Venušiných guličkách

Najčastejšie otázky o Venušiných guličkách To, že Venušine guličky patria medzi populárne a čoraz viac využívané erotické hračky a pomôcky, dokladuje aj záujem žien o informácie týkajúce sa ich nákupu, použitia, výhod, účinkov alebo skúseností. Vidno to aj na internetových fórach a v diskusiách. Aby som pokryl celú túto tému, rozhodol som sa tie najviac kladené otázky zodpovedať:

Akým spôsobom treba hygienicky ošetrovať Venušine guličky?

Vďaka moderným používaným materiálom je hygiena pri Venušiných guličkách veľmi jednoduchá a ide o záležitosť zopár minút. Po každom použití ich stačí opláchnuť vodou a následne vydezinfikovať špeciálnym gélom alebo sprejom, nič viac netreba.

Ktoré typy guličiek sú vhodné na precvičenie panvového dna?

Hoci sa odporúča začať s ľahšími guličkami, ideálnym typom na čo najlepšie precvičenie svalstva panvového dna sú väčšie a ťažšie guličky, napríklad z kovu. Môžete siahnuť aj po tzv. tantrických guličkách, ktoré sú plné a bez menšej guličky vo svojom vnútri.

Ktorý materiál guličiek poskytne najviac sexuálnej rozkoše?

Hoci štandardné Venušine guličky sú vyrábané z plastu, tento materiál patrí z hľadiska efektu medzi tie „najfádnejšie“. Oveľa lepšie účinky, aspoň podľa skúseností žien, majú kovové guličky s chladivým efektom a silikónové, ktoré majú špeciálne výčnelky.

Ktoré typy Venušiných guličiek sú vhodné pre análne hry?

Bežný typ guličiek sa pre análne radovánky neodporúča použiť, nie sú na to uspôsobené veľkosťou, tvarom a ani spôsobom spojenia. Na tento účel využite buď thajské guličky spojené plastovou reťazou alebo análne guličky s prispôsobeným tvarom.

Môžu sa tieto guličky začať používať ihneď po pôrode?

Nie, to by som určite neodporúčal. Najlepší postup by bol taký, aby žena po skončení šestonedelia absolvovali prehliadku u gynekológa a v prípade, že bude všetko v poriadku, môžete začať s guličkami cvičiť a posilňovať tak svalstvo panvového dna.

Ako a kde kúpiť Venušine guličky

Ako a kde kúpiť Venušine guličky To, že výber rôznych modelov Venušiných guličiek je veľký, je zrejmé. Kde ich ale kúpiť? Mnoho mužov aj žien budú mať problémy s anonymitou a práve tu môže pomôcť internet. Eshopov s erotickým tovarom je viac, napríklad ako www.erotickyshop.sk

  • Nájdite kategóriu s Venušinými guličkami a dajte si filtrovať produkty
  • Vyberte si model, ktorý sa vám páči najviac a vložte ho do online košíka
  • Zvoľte spôsob dopravy a platby a vyplňte osobné aj kontaktné údaje
  • Na záver objednávku už len skontrolujte a potom ju môžete odoslať

Pri filtrácii si môžete vybrať Venušine guličky podľa materiálu, ceny, značky a modelového radu, špeciálnych vlastností, spôsobu napájania, ak ním guličky disponujú, možnosti použitia aj pre análne hry a tiež podľa toho, či viete guličky s napájaním ovládať aj na diaľku cez smartfón. Nákup spravíte cez počítač, tablet, notebook aj mobilný telefón.

Venušine guličky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Pokiaľ ide o podmienky nákupu, zaplatiť viete na dobierku a v hotovosti, ale aj vopred, či už cez internet banking alebo platobnou kartou, čo je aj najrýchlejší spôsob. Pre doručenie si môžete vybrať viacero kuriérov pre doručenie domov aj do Zásielkovne. Nemusíte sa tiež obávať vôbec o diskrétnosť, balíček z eshopu vám príde v anonymnom obale.

EXTRÉMNE RÝCHLE DORUČENIE

V prípade, že si vyberiete pre nákup spomínaný eshop www.erotickyshop.sk, okrem všeobecných výhod súvisiacich s online nakupovaním netreba zabúdať ani na veľmi rýchle doručenie. Spravidla do 24 hodín od objednávky máte balíček u seba doma.

Vlastná skúsenosť

Vlastná skúsenosť Popularita samotných Venušiných guličiek hovorí za všetko. Ja som s partnerkou vyskúšal tiež viac modelov a preto by som sa s vami rád podelil o skúsenosti. Siahli sme po análnych aj klasických guličkách, vyskúšali sme dokonca aj tantrické guličky. V princípe sa nedá povedať, že by nejaký model alebo materiál bol lepší, každý typ má svoje čaro.

Guličky sme využívali v rámci predohry pred milovaním, niekedy aj po ňom, len tak, pre potešenie partnerky. Viem však, že ona ich používa aj samostatne, no nie počas posteľných hier, ale keď cestuje autobusom do práce, je to pre ňu úžasný relax.

Doma máme tak kovové, ako aj plastové a silikónové guličky. Ak budete chcieť siahnuť po tých, ktoré majú funkciu vibrovania, čo určite odporúčam, voľte guličky so vstavaným akumulátorom pre bezproblémovejšie dobíjanie. Funkcia vibrovania pomáha na panvové dno, no otvára aj bránu k nepoznanej rozkoši. Vyskúšajte a uvidíte, že mám pravdu.

Zhodnotenie na záver

Zhodnotenie na záver Čo dodať na záver? Asi sa toho už príliš veľa povedať nedá, popularita Venušiných guličiek hovorí určite sama za seba. Spomedzi všetkých erotických pomôcok patria Venušine guličky medzi tie najpopulárnejšie, použiť ich môžu tak samostatne ženy, ako aj pár.

Osobne si myslím, že pri ich výbere a použití treba zohľadniť:

  • je lepšie mať po ruke duté aj vyplnené guličky, pre rôzny typ stimulácie
  • nebojte sa investovať do lepšie modelu, vibrácia je užitočná funkcia
  • experimentujte, to platí pri spoločných hrách aj samostatnom použití
  • nebojte sa ani nových tvarov, nemusí ísť o guličky, ale aj o tvar jahody

Pozornosť venujte tiež tomu, ako a kde budete guličky kupovať. Tradičné kamenné sexshopy sú síce na prvý pohľad jasnou voľbou, ale čoskoro zistíte, že sortiment v nich nie je až taký široký. Oveľa lepšiu ponuku majú v tomto ohľade internetové sexshopy.

Venušine guličky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Ak by som mohol odporučiť, ja osobne mám dlhodobo pozitívnu skúsenosť s www.erotickyshop.sk. V ňom som vždy našiel veľký výber akýchkoľvek erotických pomôcok, nielen Venušiných guličiek. Viete si tu jednoducho filtrovať a nájsť produkty, doručenie je aj do 24 hodín, platiť sa dá vopred kartou a majú diskrétne balenie.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.50

20 Hodnotení

Chcem kúpiť