Výstrek semena

Výstrek semena

Súčasťou zdravej ejakulácie a orgazmu je výstrek semena z pohlavného údu. Ak k nemu nepríde a mužský orgazmus je bez výstreku, môže sa jednať o vážny zdravotný problém. Rovnako sú problémom aj predčasné výstreky semena, pričom tento fenomén sa nazýva odborne predčasná ejakulácia.

Za normálnych podmienok je však u zdravého muža ejakulovanie semena počas pohlavného styku prirodzenou biologickou reakciou. Existuje dokonca aj ženský výstrek, tomuto stavu sa hovorí aj mokrý orgazmus u žien.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Najčastejšie ejakuluje muž počas pohlavného styku do pošvy, čiže ide o výstrek do vagíny. Takýto postup je aj súčasťou procesu oplodnenia, čo je primárna úloha výstreku ejakulátu obsahujúceho mužské pohlavné bunky, čiže spermie.

Najčastejšie problémy s výstrekom semena

Najčastejšie problémy s výstrekom semena Ejakulácia, teda výstrek semena, nemusí vždy prebiehať bez problémov. Existuje niekoľko stavov, spôsobených krátkodobými aj dlhodobými príčinami a faktormi, ktoré nemajú s prirodzeným priebehom výstreku nič spoločné.

  • Výstrek semena je závislý od správnej činnosti a stavu semenných žliaz, semenovodovov, prostaty a močovej trubice
  • Samotný proces mechanizmu výstreku závisí od priechodnosti semenovodov a močovej rúry, ale aj od kontrakcií svalov a svalového zvierača
  • Na správne načasovanie výstreku má zas vplyv aj fyziológia a činnosť nervovej sústavy

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Ak nejaký faktor ovplyvňujúci výstrek semena nepracuje správne, môžu prísť poruchy:

predčasná ejakulácia – ide zrejme o najčastejší problém, kedy docháda k výstreku semena príliš skoro, obvykle do 1 až 2 minút od začiatku sexuálnej stimulácie
retrográdna ejakulácia – v tomto prípade nedochádza k výstreku semena von, ale dochádza k tzv. suchej ejakulácii, kedy je semeno vrátené naspäť do močovej rúry
silný alebo slabý výstrek ejakulátu – z času na čas sa môže stať, že je sila výstreku príliš silná alebo slabá, no ak ide o dlhodobý stav, je to príznak vážnejšej poruchy
malý objem semena – podobne je aj krátkodobo nižší objem semena pochopiteľný vplyvom dočasných faktorov, no ak je to stav trvalý, ide o prejav choroby

VÝSTREK DO VAGÍNY A OPLODNENIE

Ako som už povedal vyššie, primárnym cieľom výstreku semena je schopnosť muža oplodniť ženu. Ak aj príde k výstreku do vagíny, neznamená to automaticky, že prišlo k oplodneniu. Úspešnosť oplodnenia závisí od kvality spermií a tiež od ženských pohlavných orgánov.

Príčiny problémov s výstrekom semena

Príčiny problémov s výstrekom semena Vyššie zmienené problémy, ale nielen tie, sú spojené s viacerými príčinami a faktormi. Niektoré majú vplyv nielen na samotný proces ejakulácie, ale ovplyvňujú aj sexuálny apetít, stav a kvalitu erekcie, početnosť a kvalitu spermií a teda aj plodnosť muža.

Tu sú tie najčastejšie:

Nízka alebo vysoká hladina testosterónu: Príliš málo alebo príliš veľa testosterónu ovplyvňuje negatívne celý sexuálny život. Za príliš slabou, silnou a niekedy aj za predčasnou ejakuláciou môžu byť práve abnormálne nízke či vysoké koncentrácie testosterónu v tele.

Fyziologické poruchy penisu: Krátka uzdička a Peyronieho ochorenie tiež sťažujú správnu a zdravú ejakuláciu a výstrek semena. Ide o časté faktory pôsobiace na predčasný výstrek, ale napríklad aj na jeho nesprávnu intenzitu. Niektoré iné vrodené vady spôsobujú aj impotenciu.

Zápalové, infekčné a nádorové ochorenia: Problémy so správnym ejakulovaním a výstrekom spôsobujú napríklad aj zápaly a infekcie prostaty, semenníkov, semenovodov a dolných močových ciest. Rovnako tak nádory či zväčšenie prostaty spôsobia slabší výstrek.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Nesprávne fungovanie mechanizmu kontrakcií: Na správne vypudenie semena je potrebná funkčnosť mechanizmu zabezpečujúceho kontrakcie svalov a močového mechúra. Ak tento mechanizmus nefunguje správne či funguje nedostatočne, príde problém so silou výstreku.

Súvisiace choroby a faktory: So zdravou ejakuláciou súvisí aj libido, stav erekcie, niektoré fyziologické patologické zmeny, ale napríklad aj stres, životospráva a dočasné faktory. Tiež ovplyvňujú ejakuláciu niektoré ochorenia nervovej sústavy alebo pohlavné choroby.

Možnosti a spôsoby, ako ovplyvniť výstrek semena

Možnosti a spôsoby, ako ovplyvniť výstrek semena To, akú kvalitu, hustotu, rýchlosť, objem a iné vlastnosti bude mať výstrek semena, je možné ovplyvniť. To isté platí aj o samotnom procese ejakulácie, na ktorý má vplyv niekoľko faktorov. Existuje viacero možností, ako ovplyvniť ejakuláciu aj výstrek samotný.

Toto sú najčastejšie spôsoby, ktoré majú vplyv na výstrek semena:

Normalizácia hladiny testosterónu

Správna hladina testosterónu je polovica úspechu a to tak s ohľadom na erekciu, ako aj ejakuláciu. Nedostatok testosterónu sa dá riešiť správnym stravovaním a výživovými doplnkami, jeho prebytok režimovými opatreniami, v horšom prípade hormonálnou liečbou.

Režimové opatrenia, ako oddialiť výstrek

Ak trpíte príliš rýchlou ejakuláciou, skúste znížiť citlivosť na sexuálnu stimuláciu. Použiť môžete kondóm môžete si dať pred pohlavným stykom pohár vína na otupenie zmyslového vnímania alebo môžete skúsiť špeciálne znecitlivujúce gély, ktoré sa na penis nanesú.

Vyliečenie infekcie a zápalu

Ak sa zistí, že máte nejakú infekciu alebo zápal v pohlavnej či močovej sústave, je potrebné čo najrýchlejšie tieto problémy liečiť. Najčastejšou formou, ktorá sa používa, sú lieky obsahujúce farmakologické liečivá, napríklad antibiotika.

Všeobecné režimové opatrenia

Na zlepšenie výstreku a všetkých parametrov ejakulátu smerom k zdravým hodnotám sa odporúča dodržiavať zásady zdravej životosprávy, piť dostatok tekutín, dbať na zdravé fungovanie kardiovaskulárnej sústavy a rovnako tak na dostatok odpočinku a regenerácie.

Operačné riešenie

V prípade problémov s krátkou uzdičkou alebo ak sa nepodarí farmakologickou terapiou vyliečiť ochorenia vplývajúce na pohlavnú sústavu, je nutné operačné riešenie. Uzdičku je možné predĺžiť alebo pretnúť a napríklad nádor na prostate sa dá vybrať.

KEDY JE NUTNÉ NAVŠTÍVIŤ LEKÁRA?

Niektoré príčiny a faktory vplývajúce na ejakuláciu a výstrek môžu byť natoľko závažné, že ich nedokážete vyriešiť bez odbornej pomoci. Ide najmä o vážne ochorenia pohlavnej sústavy, ktoré si vyžadujú aj odbornú diagnostiku. Vtedy určite neváhajte s návštevou lekára!

Moje vlastné skúsenosti pri ovplyvnení výstreku semena

Moje vlastné skúsenosti pri ovplyvnení výstreku semena Okrem vyššie zmienených opatrení smerovaných na zlepšenie procesu ejakulácie a výstreku semena sa s vami podelím aj o moje vlastné skúsenosti z tejto problematiky. Mal som problémy tak s príliš rýchlou ejakuláciou, ako aj s množstvom ejakulátu.

Ako som ich vyriešil? Držal som sa týchto zásad:

Zistite presnú príčinu a zamerajte sa na ňu: Ak máte problém s predčasným výstrekom, zistite, či sa tým nie je krátka uzdička na spodnej strane žaluďa. Ak je množstvo semena nedostatočné, zistite, či u vás správne funguje spermatogenéza aj prostata. Vylúčte v prvom rade tie faktory, ktoré musí riešiť len lekár.

Začnite režimovými opatreniami: Druhá zásada je, aby ste sa snažili nájsť čo najviac prirodzené riešenie. Zlepšite svoju životosprávu, obmedzte fajčenie, alkohol, nezdravé jedlá, dbajte viac na zdravú stravu. Dôležité je neprepínať sily, vyhýbať sa stresu a naopak snažiť sa o čo najviac prirodzeného pohybu. Získate tak kondíciu dôležitú pre 100 % výkon v posteli.

Zdravá ejakulácia závisí od zdravého sexuálneho života: Množstvo ejakulátu a priebeh výstreku semena ovplyvňuje aj početnosť a intenzita sexuálneho styku. Rovnako tak je dôležité pravidelne dopĺňať tekutiny, najmä čistú vodu. Zlepšujte to a preventívne pôsobí aj na mnohé ochorenia pohlavnej a močovej sústavy.

Využite podporu prírody: Príroda sama má riešenia prakticky na všetky problémy, ktoré nás stretávajú. Sexuálne problémy sú staré ako ľudstvo samo. V minulosti ľudia nemali žiadne syntetické lieky. Naopak, rôzne liečivé bylinky a prírodné afrodiziaka boli to jediné, čo mali. Ja sám som stavil na takúto formu a mne to pomohlo tak s erekciou, ako aj s ejakuláciou.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Na čo si dať naopak pozor: Dôležité je sa aj vyhýbať niektorým faktorom a činnostiam, ktoré negatívne pôsobia na proces ejakulácie či tvorby semena. Vyhýbajte sa častému sedeniu na vyhrievaných sedačkách alebo noseniu príliš tesného spodného prádla. Pokiaľ netrpíte predčasnou ejakuláciou, nesnažte sa ani úmyselne odďaľovať výstrek semena, je to nezdravé.

Ako fungujú tabletky na zlepšenie výstreku a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na zlepšenie výstreku a prečo ich odporúčam Chcete zlepšiť svoju potenciu, dosiahnuť stav zdravej a silnej ejakulácie a zároveň pomôcť aj s problémom príliš rýchleho ejakulovania? Potom vám na základe vlastnej skúsenosti ako významný podporný odporúčam pomôcť si špeciálnymi tabletkami.

Nebojte sa, nechcem vám nútiť žiadne chemikálie. Práve naopak:

  • Tabletky, ktoré spomínam, obsahujú 100 % prírodné látky pôsobiace na procesy ejakulácie, erekcie a tiež tvorby ejakulátu, ktoré prirodzene a pozitívne ovplyvňujú

Základom týchto prípravkov sú extrakty a výťažky rastlín pôsobiacich priaznivo na prostatu, semenné žľazy a celkovo na potenciu. Ide napríklad o byliny ako sú Maca, Muira Puama, Šalvia lekárska, Gingko biloba, Saw Palmetto alebo Pestrec, Kotvičník zemný. Že ich nepoznáte? V tradičnej medicíne sú využívané už celé stáročia!

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Vďaka takémuto zloženiu majú tieto tabletky 3 mimoriadne výhody:

sú dostupné bez nutnosti mať lekársky recept, nakoľko neobsahujú žiadne syntetické látky klasifikované ako lieky
ich užívanie je bez vedľajších vplyvov a nežiaducich účinkov typických práve pre lieky vyrábané chemickou a umelou formou
vďaka bezproblémovému užívaniu a zloženiu sa hodia na dlhodobé užívanie, ja som napríklad užíval jednu značku aj niekoľko mesiacov a vtedy bol účinok najlepší

Pochopiteľne, nemali by ste sa spoliehať len a len na tabletky, to vám ani neradím. U mňa zaúčinkovala kombinácia niektorých režimových opatrení a tabletky som bral ako podporu. Ich pozitívny účinok bol ale naozaj viditeľný.

AJ S ÚČINKOM NA SPERMIE

Odporúčam vyberať si značky, ktoré majú pozitívny vplyv aj na spermie, najmä na ich proces tvorby zvaný spermiogenéza. Napriek tomu, že ide „len“ o prípravky s prírodným zložením, ich vplyv nie je vôbec zanedbateľný a pomáha napríklad lepšej kvalite celého ejakulátu.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Mne sa tabletky spolu s viacerými režimovými opatreniami naozaj osvedčili a významným spôsobom mi pomohli zlepšiť svoju potenciu a ejakuláciu. Nie všetky značky sú ale rovnako kvalitné a na trhu sú aj také, ktoré sľubované účinky nedosiahnu. To by vás ale určite nemalo odradiť od ďalšej snahy.

Aby som vám pomohol a ušetril vám čas aj peniaze pri výbere neúčinných značiek, rozhodol som sa podeliť s vami o moje dlhoročné skúsenosti. V nasledujúcej tabuľke preto uvediem tie značky tabliet, ktoré u mňa účinkovali najlepšie zo všetkých:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

9 Hodnotení