Yellow Vital: Recenzia na nie práve najlacnejší prírodný produkt špeciálne pre mužov

Yellow Vital cena, skusenosti, predaj, kde kupit a recenzia

Pod názvom Yellow Vital sa na našom trhu nie tak dávno objavil zaujímavý prípravok určený svojim zložením špeciálne pre mužov. Samotná značka sa síce vyrába v Číne, ale zaujímavosťou je, že u nás má aj vlastnú kamennú predajňu a v minulosti ho ponúkala aj nejedna kamenná či internetová lekáreň.

Yellow Vital svojim zložením a zameraním cieli špeciálne na mužov a ich problémy. Obsahuje síce látky, ktoré by mohli byť povzbudzujúce aj pre ženy, ale jeho účinky sú jasne zamerané na potenciu, libido, prostatu a erekciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja sám som sa k značke dostal, keď som navštívil jedno internetové fórum, kde bola diskusia práve o Yellow Vital. Rozhodol som sa ho teda vyskúšať a v tejto recenzii sa podelím s vami o výsledky môjho užívania.

Výrobca a pôvod

Yellow Vital Výrobca a pôvod Pôvodcom tabliet je čínska výrobná spoločnosť Guangzhou Bio-Resources, ktorú však zrejme nebudete poznať. U nás okrem prípravku pre mužov neponúka zatiaľ žiadne iné produkty. Podľa oficiálneho záznamu je dodávateľom Belkeren plus s.r.o., na oficiálnom webovom sídle je ako predávajúcim vedená ale iná spoločnosť.

V zásade je to ale jedno, pretože to, čo nás zaujíma je, či sú tabletky Yellow Vital u nás povolené k predaju. Odpoveď je, že sú a aktuálne sú zaregistrované dva typy balenia. Z hľadiska charakteristiky ide o výživový doplnok, ktorý má potrebné schválenie zo strany Úradu verejného zdravotníctva a na webovej stránke aj certifikáty potvrdzujúce zloženie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Yellow Vital Zloženie a účinné látky Z pohľadu zloženia a účinných látok je Yellow Vital naozaj veľmi zaujímavý prípravok. Obsahuje celkom zaujímavý mix extraktov viacerých prírodných afrodiziak spolu s minerálmi a aminokyselinami, ktoré môžu mať pozitívny vplyv na potenciu či celkovo sexuálny život. Druhá vec ale je, ako sa toto zloženie prejaví v praxi.

Poďme si teraz povedať niečo bližšie k obsahu tabliet:

Maca: Peruánska Viagra, takto sa zvykne hovoriť Žeruche peruánskej, hovorovo označovanej aj ako Maca. Rastlina zvyšuje libido, pôsobí na testosterón, podporuje lepšiu kvalitu a tvorbu spermií a celkovo zvyšuje vitalitu. Asi aj preto sa nachádza v tabletkách Yellow Vital.

Čierne korenie: Druhou dôležitou látkou, ktorá sa v tabletkách nachádza, je extrakt z čierneho korenia. V prípravku sa nachádza najmä pre povzbudivý účinok na prekrvenie pohlavnej sústavy, ale napríklad aj pre zvýšenie pocitu energie.

Kotvičník zemný: Táto známa ázijská rastlina sa nazýva aj Tribulus Terrestris a v ľudovej medicíne sa využíva na budovanie sily a vitality. Má však vplyv aj na hladinu testosterónu, zvyšuje libido a pomáha aj na zdravšie fungovanie prostaty.

Ženšen: Panax Ginseng, ako sa odborne táto rastlina nazýva, je jedným z najviac posilňujúcich prírodných prostriedkov v celej čínskej a ázijskej medicíne. Okrem toho pomáha na zvýšenie plodnosti a podporuje aj sexuálny apetít.

Muira Puama: Táto rastlina sa nazýva aj tzv. drevom potencie a to preto, že ide o brazílsky strom. Extrakt z jeho kôry však patrí medzi veľmi rozšírené prírodné afrodiziaka, ale napríklad aj medzi úspešné životabudiče a stimulanty nervového systému.

Goji: Oficiálne sa táto bylina nazýva Kustovnica čínska a je považovaná za rastlinu podporujúcu dlhovekosť. Má antioxidačné účinky, no pre potenciu je dôležitý jej vplyv na zlepšenie prekrvenia pomocou zníženia hladiny cholesterolu a cukru.

Leuzea saflorová: Pokiaľ pociťujete únavu a chceli by ste lepšie zvládať náročné a stresové situácie, táto rastlina je na to ideálny pomocník. Okrem toho má afrodiziakálne účinky a priaznivo stimuluje funkciu pohlavných žliaz.

Zinok: Kto by nepoznal jeden z najlepších minerálov na potlačenie únavy a zvýšenie sexuálnej vitality? Zinok sa práve kvôli týmto svojim vplyvom nachádza v prípravku Yellow Vital a svoj význam má aj pre spermatogenézu, imunitný systém a na mentálnu vitalitu.

L-Arginín a L-Citrulín: V zložení Yellow Vital možno nájsť aj dve známe aminokyseliny podporujúce lepšiu potenciu a erekciu, konkrétne L-Arginín a L-Citrulín. Ide o látky veľmi priaznivo vplývajúce na rozšírenie ciev v penise a teda na jeho lepšie prekrvenie. Keďže najmä L-Arginín je dôležitý neurotransmitter pre oxid dusnatý, na zlepšenie erekcie potrebujete dodať práve túto aminokyselinu a od jej koncentrácie závisí účinnosť na erekciu.

Jedna vec je zloženie, druhá koncentrácia látok. Tie sú v prípravku zastúpené nasledovne:

Látka:Množstvo:
L-Arginín200 mg
Muira puama (Ptychopetalum olacoides)200 mg
Maca (Lepidium meyenii)100 mg
Kotvičník zemný (Tribulus terrestris)100 mg
Ženšen (Panax ginseng)60 mg
L-Citrulín 50 mg
Kustovnica cudzia (Lycium barbarum)27 mg
Leuzeja šuštivá (Rhaponticum carthamoides)20 mg
Zinok 4 mg
Piepor čierny (Piper Nigrum)3 mg

SILNÉ VS. SLABÉ KONCENTRÁCIE

To, na čo by som chcel upriamiť pozornosť, je nepomer medzi množstvom niektorých účinných látok. Tie, ktoré nemajú až tak priamy vplyv na kvalitu potencie, sú tu zastúpené viac, kým iné, najmä aminokyseliny vplývajúce na erekciu, bohužiaľ menej.

Dávkovanie a užívanie

Yellow Vital Dávkovanie a užívanie Už som si zvykol, že pri prírodných tabletkách určených pre mužov sa dočítam u jedného prípravku odporúčanie na jednorazové dávkovanie, kým u iného na dlhodobé. V tomto je Yellow Vital tak trocha netradičný.

  • Jedna dávka je 1 tabletka. Maximálna denná dávka za 24 hodín je 1 tabletka
  • Užívanie je možné buď 60 minút pred pohlavným stykom alebo dlhodobo a to raz za 3 dni

Musím sa priznať, že z takéhoto odporúčania priamo od výrobcu som vôbec nebol múdry. Ak má tabletka fungovať do jednej hodiny, prečo by som ju mal užívať pri dlhodobom dávkovaní len raz za tri dni? Nebudú potom jej účinky oslabené? Odpoveď sa dočítate v skúsenostiach, ale už teraz vám prezradím, že v tom hrá úlohu aj cena.

Účinky

Yellow Vital Účinky Zloženie bolo celkom zaujímavé, aj keď už koncentrácie tak sľubné neboli, poďme sa teraz pozrieť na to, ako sa teória premietne do účinkov v praxi. Oblasti, kde by mal Yellow Vital pôsobiť, pritom nie sú žiadnymi maličkosťami a ak by sme mali účinky brať prísne, už vopred sa bojím, ako by prípravok dopadol.

Toto sú vplyvy, ktoré by mal Yellow Vital zabezpečiť:

Celková vitalita

Prípravok Yellow Vital uvádza ako jeden zo svojich prvých účinkov pozdvihnutie celkovej vitality u muža. Vyššie spomínaná kombinácia účinných látok tento účinok môže dosiahnuť, avšak v praxi to tak nie vždy a u každého muža platí. V tomto ohľade som ja pocítil isté zlepšenie, mal som akoby viac energie, ale ak by ste čakali nejaký obrovský skok, to nie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zvýšenie sexuálneho apetítu

Jedným z účinkov, ktoré som pocítil ale viac, bolo zvýšenie sexuálneho apetítu, čiže libida. V tomto ohľade je Yellow Vital určite účinný, aj keď treba povedať, že sa tak stalo až po mesiaci užívania a to som bral tabletky oveľa častejšie, ako len raz za tri dni. Pri bežnom dávkovaní by podľa mňa bol účinok len veľmi mierny.

Zlepšenie potencie a výkonnosti v posteli

Vďaka obsahu aminokyselín a extraktom prírodných afrodiziak by mali tabletky podporiť aj lepšiu výkonnosť v posteli a potenciu. Je tomu naozaj tak? Len čiastočne a len v obmedzenej intenzite. Ja sám som mierne zlepšenie stoporenia zaznamenal, ale nešlo o nič extrémne. Nejde teda o žiadne terno, rozhodne sú na trhu aj kvalitnejšie a lepšie prípravky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Podpora zdravého fungovania prostaty

Prostata a jej stav trápia čoraz viac mužov, čo sa snaží Yellow Vital využiť tým, že ponúka tento podporný účinok. Aká je prax? V tomto ohľade je možné badať isté zmeny, ale len v prípade, že ste nemali s prostatou vážnejší problém. Navyše, miera tohto účinku sa aj pomerne ťažko exaktne meria.

Špeciálny vplyv na sexuálny styk

Posledným účinkom, ktorý tabletky ponúkajú, by mal byť predĺženie rozkoše pri intímnom akte a tiež pozitívny vplyv na frekvenciu takéhoto styku. Priznám sa, že si neviem dosť dobre predstaviť, ako sa dá tento účinok dosiahnuť, asi cez afrodiziaka obsiahnuté v prípravku. U mňa sa síce libido zvýšilo, ale takéto vplyvy som nespozoroval. Aspoň nie viditeľne.

LEN NA ZÁKLADE SEXUÁLNEJ STIMULÁCIE

Výrobca sám hovorí, že vyššie uvedené účinky sú ovplyvnené predošlou sexuálnou stimuláciou. Na dosiahnutie účinku je teda potrebná priama telesná stimulácia, v opačnom prípade sa účinok nedostaví. Bohužiaľ, nie vždy to pomáha na 100 percent a hoci určitá účinnosť pri Yellow Vitale je, mohla by byť aj lepšia.

Nežiaduce účinky

Yellow Vital Nežiaduce účinky Yellow Vital patrí do kategórie prípravkov na rastlinnom základe, čiže v ňom nenájdete žiadne syntetické účinné látky. Pokiaľ sa teda bojíte typických vedľajších a nežiaducich účinkov typu začervenanie pokožky, problémy s krvným tlakom alebo intenzívne bolesti hlavy či nevoľnosť, upokojím vás.

Podľa oficiálneho vyjadrenia neboli na testovaných respondentoch zaznamenané žiadne nežiaduce účinky a ja sám som počas zisťovania skúseností s týmto prípravkom nezaznamenal žiadne komentáre tohto typu. U mňa sa nič negatívne počas užívania nevyskytlo.

Balenie a cena

Yellow Vital Balenie a cena Yellow Vital je u nás zaregistrovaný pre predaj v dvoch baleniach a to buď ako balenie s 1 tabletkou alebo ako balenie so 6 tabletkami. Osobne si myslím, že jednotabletkový balíček nemá príliš veľký zmysel, nakoľko z jedného užitia sa nemôžete objektívne presvedčiť o reálnej účinnosti žiadneho prírodného prípravku tohto typu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Niekde som sa dočítal o tom, že existuje akcia 2+1, ale ja som nič také na oficiálnej stránke distribútora u nás nenašiel. 1 tabletkové balenie stojí 5,90 €, 6 tabletkové 24,90 €. Osobne by som sa určite prikláňal k objednaniu toho väčšieho, akurát len jedno vám nebude stačiť, ak chcete prípravok užívať pravidelne a dlhšiu dobu.

Kde kúpiť

Yellow Vital Kde kúpiť Yellow Vital bol v minulosti dostupný aj v lekárni, predávali ho viaceré známe značkové lekárne, napríklad som ho objavil aj v lekárni Dr. Max. dnes už ale nič podobné nie je možné a pokiaľ viem, jediným distribučným kanálom je objednávka priamo od výrobcu cez jeho oficiálny internetový obchod.

Takýto postup je však trocha netradičný a vo mne vzbudzoval už od počiatku údiv a podozrenie. Obvykle sa totiž prípravky najprv distribuujú priamo a potom sa, po overení časom a užívateľmi, dostanú do distribúcie napríklad aj cez lekárne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Opačný postup môže naznačovať, že sa tabletky príliš nepredávali, nebol o ne záujem alebo s nimi mali užívatelia negatívne skúsenosti. Ak teda chcete teraz Yellow Vital kúpiť, musíte tak spraviť už len cez oficiálnu webstránku výrobcu. Otázne však je, či neexistuje aj lepší prípravok, ktorý by stál viac za vašu pozornosť.

PREDAJ AJ CEZ ZNÁMU LEKÁREŇ

V minulosti mali prípravky značky Yellow Vital v ponuke aj známe lekárne vrátane internetovej lekárne Pilulka. Tam si dnes síce už tabletky nekúpite, ale nájdete tam iné značky s podobným zložením aj účinkami. Ak budete mať šťastie, môže byť aj nejaká akcia.

Online objednávka, doprava a doručenie

Yellow Vital Online objednávka, doprava a doručenie Pokiaľ si chcete objednať Yellow Vital priamo od výrobcu, postupuje sa pri online objednávke veľmi podobne, ako aj v prípade iných konkurenčných značiek. Samotná kúpa je jednoduchá a rýchla, zjednodušený postup je nasledovný:

  • Na úvod si vyberiete balenie podľa veľkosti
  • Potom zvolíte typ dopravy a typ platby
  • Vyplníte osobné údaje vrátane adresy doručenia
  • Objednávku potvrdíte kliknutím na tlačítko Odoslať

Nákup priamo od oficiálneho distribútora Yellow Vital cez internet je v princípe jednoduchý. Čo sa týka platby, mínusom je, že sa dá platiť len v hotovosti na dobierku. Vopred teda za tabletky zaplatiť neviete, čo je mínus. Pri kúpe viacerých iných konkurenčných prípravkoch je teda táto možnosť lepšia.

Spôsob dopravy je už klasický. Na výber je kuriér GLS s doručením nasledujúci pracovný deň, čo stojí 4,50 €. Dobierka alebo Poste restante od Slovenskej pošty je lacnejšie, bude vás stáť len 2,50 €. Mne osobne chýba nejaký zlatý stred, v tomto je opäť konkurencia o pár krokov vpred.

Diskrétne doručenie AJ OSOBNÝ ODBER

Pokiaľ ste z mesta Trenčín, zaujímavosťou je, že Yellow Vital tu má kamennú predajňu a oficiálne zastúpenie. Môžete si teda zvoliť aj osobné prevzatie, aj keď si myslím, že väčšina mužov to asi z ostychu nespraví.

Najčastejšie otázky

Yellow Vital Najčastejšie otázky V súvislosti so značkou Yellow Vital mužov zaujímajú aj iné údaje, ako len suché a technické dáta ohľadom pomerov zloženia a podobne. Prešiel som teda niekoľko webových stránok a zozbieral som tie dotazy, ktoré sa najčastejšie a najviac opakovali. Teraz ich tu uvádzam spoju s mojimi vlastnými odpoveďami:

Má sa užívať Yellow Vital jednorazovo alebo opakovane?

Ako som spomenul už v úvode, výrobca sám spomína obe možnosti. Podľa toho, čo som skúsil ja sám a aj podľa skúseností a referencií ostatných mužov, bude potrebnejšie dlhodobejšie užívanie. Ak si dáte len jednu či dve tabletky, nečakajte žiadne zázraky. Zloženie Yellow Vital je síce zaujímavé, ale na účinnosti sa neodráža tak, ako som čakal.

Existujú nejaké prekážky k jeho užívaniu?

Áno aj nie. Pre ženy pochopiteľne prípravok určený nie je, to isté platí aj o mužoch, ktorí ešte nedovŕšili 18 rokov. Veľa kontraindikácii nie je, ale výrobca sám udáva, že ak ste prekonali infarkt myokardu alebo máte nejaké kardiovaskulárne ochorenie, nemali by ste tabletky užívať. Tejto rady odporúčam držať sa.

Kedy možno očakávať prvé účinky?

Presný termín neexistuje, niekto pocíti zlepšenie po dvoch týždňoch, niekto až po mesiaci. U mňa sa prvé účinky prejavili práve až ku koncu mesiaca a treba povedať, že som užíval viac, než len 1 tabletku za 3 dni. Čo som ale zisťoval skúsenosti iných mužov, sú aj prípady, kedy sa účinky nedostavili vôbec, prípadne len veľmi obmedzene.

Ako je to s dodaním prípravku?

Oficiálny distribútor tvrdí, že pokiaľ stihnete objednávku odoslať do 12:00, môžete ju mať už do 24 hodín. Ak to však nestihnete, objednávka bude odoslaná až nasledujúci deň a vám teda príde v tretí pracovný deň. Balenie je diskrétne, čo je už štandard a nič iné by som ani neočakával. Doručenie je teda štandardné.

Je možné produkt v prípade nespokojnosti vrátiť?

Podľa vyjadrenia výrobcu to možné je, ale ja som to nevyužil a myslím si, že v praxi to je ťažko realizovateľné. Vrátenie peňazí je možné len do lehoty 30 dní a s maximálne 1 chýbajúcim kusom tabletky v celom balení. Zároveň musíte reklamáciu oznámiť producentovi. S týmto skúsenosti nemám, nezachytil som ani skúsenosti iných mužov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Yellow Vital Skúsenosti Sú muži s prípravkom Yellow Vital spokojný? Nuž, skúsenosti sú zmiešané. Našiel som pozitívne hodnotenia, ale nie nejako prehnane pozitívne, jednoducho v tom zmysle, že určité účinky sa objavili. Najviac viditeľným je asi zvýšenie sexuálnej energie a celkovo vitality, horšie je to už so samotnou erekciou.

Vzhľadom na to, ako široké pôsobenie výrobca sľubuje, sú výsledky trocha sklamaním. Pozitívne je hodnotený proces dodania, ten je bezproblémový. Rovnako tak sa muži nesťažovali na nejaké vedľajšie účinky, to je tiež plus.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Oveľa horšie však dopadlo porovnanie kvality a ceny. Ak si zoberieme, že aj pri väčšom balení stojí jedna tabletka skoro 4 €, je to pri pravidelnom a dlhodobom užívaní už trocha veľa. Na trhu sú totiž aj lacnejšie prípravky a s oveľa viditeľnejšími a lepšími účinkami. To nehovorím samozrejme len ja, to sú skúsenosti väčšiny mužov.

POZOR NA PREHNANE POZITÍVNE HODNOTENIA

Všimol som si, že v mnohých diskusiách sú odozvy na Yellow Vital prehnane optimistické a pozitívne. Som presvedčený, že sa nejedná o skutočné recenzie a hodnotenia, ale o skrytú reklamu. Prípravok, ktorý niečo také potrebuje, je tým pádom pre mňa podozrivý.

Vlastná skúsenosť

Yellow Vital Vlastná skúsenosť Prejdime teraz k mojej skúsenosti. Ja sám som Yellow Vital užíval zhruba mesiac, bol to mesiac a pár dní. Nedodržiaval som úplne predpísané dávkovanie, dal som si niekedy tabletku aj každý deň. Výsledky, ktoré som však počas užívania zažil, podľa mňa neboli až tak oslnivé, aby som prípravok niekedy v budúcnosti znova zakúpil.

Problém vidím najmä v dlhšom nástupe účinkov a v tom, že mnohé z nich sa prejavia veľmi slabo. S výnimkou zvýšenia sexuálnej nadržanosti som veľké zmeny nezaznamenal, erekciu aj vitalitu to ovplyvnilo len veľmi málo. V tomto sa teda asi zhodujem s názormi a hodnoteniami ostatných mužov.

Rovnako si tiež myslím, že pomer ceny a kvality je nedostatočný. Pokiaľ by Yellow Vital prinášal za tú cenu aspoň naozaj viditeľné účinky a radikálne zlepšenie, vedel by som väčšiu investíciu akceptovať. Bohužiaľ, nejedná sa o nič výnimočné a podľa mňa tak ide o zbytočne predražený prípravok.

Výsledok vlastného testovania

Yellow Vital Výsledok vlastného testovania Po mesiaci používania môžem povedať, že hoci Yellow Vital je v istých oblastiach účinný, zďaleka nedosahuje to, čo všetko jeho výrobca sľubuje. Väčšina účinkov je naozaj len veľmi mierna a to ja osobne nie som ani ten najvážnejší prípad mužských problémov.

  • Moje hodnotenie tabliet Yellow Vital je teda na známku 3

So samotným objednaním a doručením som pri tomto prípravku bol spokojný. Oficiálna webstránka výrobcu a distribútora tiež poskytuje dostatok informácií. Zloženie prípravku je na prvý pohľad naozaj zaujímavé, rovnako tak deklarované účinky. Škoda len, že v praxi sa to prejavuje len veľmi slabo.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve nedostatočná účinnosť a najmä dlhý nástup prvých viac viditeľných zmien najviac potápa Yellow Vital. Ak sa k tomu pridá vysoká cena pri dlhodobom užívaní, myslím si, že je na mieste veľmi dobre si rozmyslieť vyskúšanie týchto tabliet. Vo svetle čoraz silnejšej konkurencie si myslím, že máte aj lepšie možnosti.

Zhodnotenie

Yellow Vital Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie je teda pomerne jasné a zrozumiteľné. Yellow Vital je prípravok, ktorý by som z hľadiska účinnosti zariadil do priemeru. Nevyčnieva, neurazí, ale nič extrémne od neho netreba čakať. Bohužiaľ, cena v prepočte na jednu tabletku je extrémna pomerne dosť, najmä ak by ste chceli produkt užívať dlhodobo a každý deň.

Z hľadiska nežiaducich účinkov, zloženia a kúpy problém nevidím, v tomto je Yellow Vital na štandardnej úrovni. Chýba mi tam ale lepší efekt v praxi, napríklad aj s rýchlejším prejavením sa zlepšenia sexuálneho apetítu. Niečo také sa však bohužiaľ dostaví až po mesiaci užívania, čo je podľa mňa veľmi dlhá doba.

Určite by som ale na prípravky podobného typu nezanevrel. Prečo?

  • tabletky založené na prírodnom zložení sú k organizmu prirodzenejšie
  • kvôli zloženiu u nich nehrozia nežiaduce účinky
  • kvôli tomu istému dôvodu sú dostupné aj bez receptu
  • a napokon, užívanie je možné dlhodobo a účinky sú zvyčajne komplexné

Pokiaľ sa k vyššie spomínaným výhodám pridajú aj lepší pomer ceny a kvality a rýchlejší nástup účinnosti, sú v podstate prípravky rastlinného a bylinného charakteru veľmi dobrým a dostupným riešením. Nenechajte sa preto odradiť slabším výkonom Yellow Vital, na trhu sú aj lepšie možnosti.

Pochopiteľne, pokiaľ trpíte úplnou erektilnou dysfunkciou alebo vážnymi hormonálnymi problémami, mali by ste vyhľadať lekára. Väčšina mužov má ale len menšie problémy s potenciou a na tie sú najlepšie takéto prípravky. Ja osobne mám napríklad veľmi dobré skúsenosti s trojicou značiek Stoporex, ktoré užívam dlhodobo a pravidelne.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.00

13 Hodnotení