Ženská ejakulácia

Ejakulácia ženy bola veľmi dlhú dobu považovaná za mýtus, ktorý pochádza len z antických prameňov. Pravdou je, že prvú zmienku o tomto zaujímavom fenoméne skutočne priniesol antický filozof Aristoteles, ktorý o ženskej ejakulácii priniesol prvý historický prameň. Neskôr ho nasledovali aj ďalší.

Možnosť ejakulácie u žien skúmal napríklad aj významný holandský lekár zaoberajúci sa anatómiou, Regnier de Graaf, ktorý na konci 17. storočia napísal na túto tému rozsiahlu štúdiu. Tá potvrdila Aristotelove teórie.

Ja sa budem tejto téme venovať tak z hľadiska mnohých faktov a objektívnych informácií, ako aj z hľadiska sexuálneho zo strany partnera. Dosiahnuť ženskú ejakuláciu je totiž pre muža naozaj neobvyklý zážitok.

Čo je ženská ejakulácia a ako vzniká

Čo je ženská ejakulácia a ako vzniká Ejakulácia u žien je v podstate len synonymum pre výron alebo výstrek tekutiny počas dosiahnutia orgazmu. Tento fenomén sa nevyskytuje u každej ženy, no odhady sa veľmi rôznia a prakticky každý sexuológ hovorí o inom percente žien schopných ejakuláciu mať.

  • K ženskej ejakulácii príde tak, že počas orgazmu následkom silnej sexuálnej stimulácie príde k vylúčeniu tekutiny zložením podobnej mužskému semenu
  • Táto tekutina je produkovaná párovým orgánom nazvaným Skeneho žľazy
  • Skeneho žľazy sa nachádzajú po oboch stranách vývodu močovej rúry a počas sexuálnej stimulácie sa naplnia tekutinou, ktorá sa môže súčasne s orgazmom vylúčiť

Proces ženskej ejakulácie úzko súvisí práve s tým, ako dochádza k sexuálnej stimulácii:

na základe sexuálnej stimulácie prichádza v Skeneho žľazách k hromadeniu tekutiny zloženej z glukózy, fruktózy, sacharózy a ďalších látok
pokiaľ je ženský orgazmus dosiahnutý dráždením oblasti nachádzajúcej sa na hornej strane pošvy blízko jej vstupu, môže žena spolu s orgazmom túto tekutinu vypudiť
súbežne s dosiahnutím orgazmu potom prichádza k vystreknutiu alebo vytečeniu tekutiny, najčastejšie v závislosti od intenzity sexuálnej stimulácie

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Žena môže dosiahnuť ejakuláciu buď vlastným pričinením pri masturbácii, ale môže jej k tomu dopomôcť aj jej partner. Niektoré vedecké štúdie hovoria, že pri správnej technike môže ejakulovať prakticky každá žena. Ako to naozaj je, na to som sa zameral v mojom špeciálnom článku na tému Ako dosiahnuť ženskú ejakuláciu.

SQUIRTING AJ MOKRÝ ORGAZMUS

Presne takéto názvy dostáva ženská ejakulácia v terminológii mužov aj žien. Z hľadiska chemického zloženia je síce tekutina veľmi podobná semennej tekutine u mužov, dokonca môže mať aj podobne belavú farbu, ale preukázalo sa, že v nej nie sú žiadne pohlavné bunky.

Aké sú príčiny a priebeh ženskej ejakulácie

Aké sú príčiny a priebeh ženskej ejakulácie Ženská ejakulácia je svojim spôsobom vyšší spôsob prežitia orgazmu a všetky ženy, ktoré tento druh vyvrcholenia zažili, ho opisujú ako niečo výnimočné a úplne odlišné od bežného dosiahnutia orgazmu vaginálnym alebo aj klitoriálnym spôsobom. Hoci sa to dlho tradovalo, súčasťou ženskej ejakulácie v žiadnom prípade nie je moč, takže sa nemusíte obávať.

Príčinou dosiahnutia ženskej ejakulácie je špeciálny druh sexuálnej stimulácie:

aby mohlo prísť k ženskému výstreku, musí byť stimulovaný Gräfenbergov bod
tento bod možno poznáte skôr pod označením bod G
jeho stimuláciou sa aktivujú Skeneho žľazy, ktoré začínajú produkovať špeciálnu tekutinu počas sexuálneho styku
u niektorých žien je množstvo vyprodukovanej tekutiny mimoriadne malé a voľne nepozorovateľné, no sú aj prípady, kedy bolo vyprodukovaných aj niekoľko dcl

A ako taká ženská ejakulácia prebieha? Tu je stručne popísaný priebeh:

Fáza začiatku stimulácie: Na úvod je potrebná samozrejme sexuálna stimulácia, čo v prípade žien znamená postupné zvyšovanie aktivity v oblasti vonkajšieho genitálu. Neskôr je pre dosiahnutie ženskej ejakulácie nutné prejsť k stimulácii vnútornej časti pošvy a to do miest, kde sa nachádza bod G. V tomto momente sa začnú Skeneho žľazy napĺňať tekutinou.

Fáza dosiahnutia orgazmu: Niektoré ženy potrebujú intenzívnejšiu a prudšiu stimuláciu, iným postačí klasická intenzita a tempo. Keď dosiahne sexuálna stimulácia maximum, príde pomocou reakcie nervovej sústavy k dosiahnutiu vyvrcholenia a súbežne s ním k vypudeniu tekutiny zo Skeneho žliaz. Na dosiahnutie ejakulácie je ale potrebné maximálne uvoľnenie a to tak fyziologické, ako aj psychologické.

Fáza svalovej relaxácie: Po dosiahnutí orgazmu spojeného so ženskou ejakuláciou prichádza k uvoľneniu svalstva a jeho relaxácie. Prekrvenie pohlavnej sústavy sa vracia do normálu, rovnako tak srdcový tep a dýchanie. V tomto sa tzv. mokrý orgazmus od toho bežného nijak neodlišuje.

Najčastejšie otázky o ženskej ejakulácii

Najčastejšie otázky o ženskej ejakulácii Poďme sa teraz pozrieť na to, čo vás ešte v súvislosti so ženskou ejakuláciou najviac zaujíma. Prešiel som niekoľko internetových diskusií a fór, zozbieral najčastejšie kladené otázky a teraz ich na tomto mieste uverejňujem. Pripájam k nim aj vlastné odpovede:

Koľko percent žien vie dosiahnuť ejakuláciu?

Tu sa údaje naozaj rôznia, niektorí sexuológovia hovoria o tom, že ejakuláciu vie dosiahnuť len 3 % žien, iné hovoria o čísle 20 až 30 % a potom sú aj názory, že to dokáže každá žena. Osobne si myslím, že by to šlo u každej ženy, ale dôležité je tento typ orgazmu „odomknúť“.

Aké sú ideálne faktory na dosiahnutie ženského mokrého orgazmu?

V prvom rade je potrebná sexuálna stimulácia v oblasti bodu G. Tento bod treba najprv nájsť, čo je úloha tak pre ženu, ako aj pre jej partnera. Okrem sexuálnej stimulácie potrebuje žena na dosiahnutie optimálnych podmienok aj pokoj, pozornosť a pocit, že sex má voľný priebeh.

Ktorá poloha je najlepšia na dosiahnutie ejakulácie u ženy?

Tu sa znova informácie rozchádzajú. Pri misionárskej polohe má partner najlepší prístup k stimulácii bodu G prstami, no napríklad aj pri polohe jazdkyni, kedy je žena hore a muž leží, môže prebiehať stimulácia bodu G v prípade kvalitného stoporenia.

Dá sa ženskej ejakulácii naučiť a závisí aj od sexuálnych skúsenosti?

Zostanem verný svojej prvej odpovedi, že každá žena má potenciál tzv. mokrý orgazmus dosiahnuť, takže si myslím, že sa tomu dá naučiť. Určite to závisí aj od sexuálnych skúseností, ale niekde treba začať, takže dosiahnuť ejakuláciu je možné v každom veku.

Je ženský ejakulát a moč to isté?

Nie, nie je. Hoci takáto domnienka panovala veľmi dlhú dobu a ešte aj dnes je možné stretnúť ženy, ktoré si to myslia, rozbory preukázali, že sa nejedná v žiadnom prípade o moč. V ženskom ejakuláte je najmä špeciálny prostatický antigén typický pre mužský ejakulát.

CELKOVÁ KVALITA SEXUÁLNEHO ŽIVOTA

Napriek tomu, že téma ženskej ejakulácie je nepochybne zaujímavá a tento typ orgazmu je z pohľadu mužov aj žien veľmi zaujímavý, odporúčam nezabúdať na to hlavné a to je celková kvalita sexuálneho života. Venujte sa partnerke nielen v oblasti bodu G, ale komplexne.

Nezabúdajte ani na vaginálny orgazmus

Nezabúdajte ani na vaginálny orgazmus Na vyššie zmienené upozornenie rovno nadviažem hneď teraz. Hoci je dosiahnutie ženskej ejakulácie prostredníctvom stimulácie bodu G určite lákavé, netreba sa na to príliš upnúť a viazať. Ženy to tiež nemajú rady, naopak, chcú mať sex čo najviac prirodzený a bohatý.

K zdravému a prirodzenému sexuálnemu styku patria aj iné typy orgazmov, nielen ten mokrý:

pri predohre je základom použiť jazyk a dráždiť najmä vonkajšiu časť pošvy a klitoris, na čo môžete použiť aj rôzne sexuálne pomôcky, najmä vibračné umelé penisy, dilda, vajíčka a podobne
klasickým a zatiaľ najviac ceneným uspokojením pri sexuálnom kontakte je vaginálny orgazmus, ktorý je možné dosiahnuť penetráciou vagíny pohlavným údom
aby ste mohli žene dopriať potešenie z vaginálneho orgazmu, musíte mať samozrejme v 100 % stave svoju erekciu a potenciu
tá je dôležitá aj vtedy, ak chcete u ženy vyvolať ejakuláciu dráždením bodu G pomocou penisu, najmä pri polohe jazdkyni alebo pri polohe zozadu

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ako fungujú tabletky na podporu erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu erekcie a prečo ich odporúčam Kvalitná erekcia je teda dôležitá tak pre uspokojenie ženy cez vaginálny orgazmus, ako aj pre dosiahnutie ženskej ejakulácie prostredníctvom stimulácie bodu G. Mne sa na podporu kvalitnej a 100 % erekcie osvedčili tabletky ako skvelá forma povoleného „dopingu“.

Nemusíte sa ale báť, že by som hovoril o nejakých syntetických prípravkoch:

  • Základom zloženia týchto prípravkov sú len rastlinné a prírodné látky, ktoré sú doplnené o kombináciu aminokyselín, vitamínov, minerálov a iných stopových prvkov

Prípravky podporujú erekciu prostredníctvom zlepšenia prekrvenia a tiež prostredníctvom stimulácie libida. Obsahujú extrakty rastlín známych ako prírodné afrodiziaka, napríklad Tribulus Terrestris, Muira Puama, Maca, Saw Palmetto a podobne. Ich súčasťou sú aj aminokyseliny zlepšujúce prekrvenie penisu, najmä L-ArginínL-Citrulín.

Tabletky majú viacero praktických plusov:

môžete si ich kúpiť bez lekárskeho predpisu, nakoľko v nich nie sú obsiahnuté žiadne syntetické liečivá, ale len prírodné látky
z toho istého dôvodu sú tieto tabletky bez akýchkoľvek nežiaducich účinkov, ktoré sú typické práve pre produkty s umelým a chemickým zložením
ich veľkou výhodou je komplexný účinok na viacero oblastí kvality sexuálneho života, erekcia je len jedna z nich

Neberte však tieto tabletky ako všemocný nástroj, ktorý vám pomôže stať sa zázračne zo dňa na deň sexuálnym predátorom. Ich účinnosť je založená na dlhodobom užívaní. Ak chcete dosiahnuť u ženy mokrý orgazmus pomocou penisu, chce to aj dobrú techniku, nielen erekciu.

ÚČINOK AJ NA LIBIDO

Výhodou tabletiek pre mužov je aj účinok na sexuálnu energiu a apetít. Vďaka stimulácii hladiny testosterónu prichádza k zvýšeniu sexuálnej túžby a to sa môže podpísať aj pod výkon priamo počas sexuálneho styku. Budete doslova nadržaní a vydržíte ženu uspokojovať dlhšie!

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ako som písal vyššie, mám s týmito tabletkami pozitívne skúsenosti. Prirodzene, nečakajte, že všetky u vás budú účinkovať rovnako intenzívne, to nie je možné. Rovnako tak sú niektoré značky lepšie na posilnenie libida, iné na zlepšenie erekcie, ďalšie zas vplývajú na lepší priebeh ejakulácie u muža.

Ak chcete mať 100 % erekciu, ktorá podporí vašu snahu dopriať žene vaginálny aj mokrý orgazmus, riaďte sa referenciami ostatných mužov. Ja osobne som bol spokojný napríklad s nasledujúcimi značkami tabliet, ktoré u mňa mali najlepší účinok na stoporenie:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.69

13 Hodnotení