Zhoda partnerov

Zhoda partnerov

Našli ste niekoho, kto by sa k vám podľa vás hodil, ale ešte nemáte istotu? Zhoda partnerov sa vopred na 100 % predpovedať nedá, hoci na to existuje niekoľko teórií. Niektoré hovoria, že to závisí od znamení horoskopu, že existuje aj karmická zhoda partnerov, prípadne, že sa dá takáto zhoda nájsť aj podľa numerológie, životného čísla či dátumu narodenia.

Osobne si myslím, že aj keď niečo pravdy na tom môže byť, najdôležitejšia podľa mňa je fyzická a citová zhoda partnerov. Klapať vám to musí aj z hľadiska spoločných záujmov, trávenia voľného času a aj z vlastnej skúsenosti viem, že dôležitý je tiež sexuálny život.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Keďže v téme, akou je partnerská zhoda, je podľa mňa až príliš veľa vecí podriadených akémusi virtuálnemu bulváru, rozhodol som sa pozrieť na túto oblasť komplexne. Spomeniem síce aj tie najznámejšie spôsoby hľadania zhody, no aj to, čo je najviac podstatné.

Čo znamená zhoda partnerov a aká je najdôležitejšia

Čo znamená zhoda partnerov a aká je najdôležitejšia Zhoda partnerov je tak trocha imaginárny pojem, no v praxi znamená to, že sa k sebe hodíte natoľko, že môžete spoločne žiť. Z toho bulvárnejšieho hľadiska sa tým myslí numerologická zhoda či zhoda podľa čínskeho alebo iného horoskopu, no to nie je podľa mňa to podstatné.

  • V prvom rade je dôležitá citová zhoda partnerov, ktorá by mala zahŕňať aj zhodu na spôsobe partnerského spolužitia a to od každodenných povinností až po voľný čas
  • Nemenej dôležitá je povahová zhoda, kde treba zohľadniť napríklad introvertnosť a extrovertnosť, výbušnosť a pokojnosť, dominantnosť a iné povahové črty
  • Zanedbávanou oblasťou je aj zhoda partnerov v sexuálnej oblasti

Všetky tri spomínané oblasti musia byť v rovnováhe, pričom platí, že aj v tomto prípade sa môžu niektoré protiklady priťahovať. Hodí sa to najmä vtedy, ak je jeden partner viac výbušný a druhý viac pokojný, prípadne vtedy, ak jeden rieši problémy skôr emocionálne a druhý zas viac racionálne. Vtedy sa môžu partneri dopĺňať a vzájomne si pomáhať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V niektorých otázkach by zas nemal panovať protiklad, ale zhoda. Ide najmä o tieto:

spoločné bývanie a každodenný vzťah – na týchto dvoch aspektoch partnerského spolužitia sa treba určite zhodnúť, prípadne nájsť prijateľný kompromis
záujmy a voľný čas – zistite, či sa zhodujete v predstave o trávení voľného času a o v otázkach o tom, či a aké máte spoločné alebo rozdielne záujmu
sexuálny život – predstavy o tom, akým spôsobom by sa mal uberať váš spoločný milostný život, by mali byť veľmi podobné, alebo aspoň nie v jasnom protiklade

NIELEN ZHODA, ALE AJ KOMPATIBILITA PARTNEROV

Pod pojmom zhoda si mnoho ľudí predstavuje, že sa jedná o rovnosť alebo o maximálnu možnú podobnosť. Ja by som však v mnohých prípadoch skôr hovoril o kompatibilite, čiže o schopnosti byť spolu a hodiť sa k sebe. Tá môže byť niekedy aj dôležitejšia, ako zhoda.

Podľa čoho môže byť zhoda partnerov

Podľa čoho môže byť zhoda partnerov Hoci som v texte vyššie predstavil svoj pohľad na partnerskú zhodu, existujú aj iné spôsoby, ako takúto zhodu nájsť. Väčšinou sú založené na číslach, symboloch alebo niektorých podobnostiach či protikladoch.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú kritéria a vlastnosti, ktoré sú najznámejšie:

Podľa dňa narodenia: Veľmi častým porovnaním partnerskej zhody je porovnanie dňa narodenia. Podľa toho by sa mala odvíjať zhoda v sférach ako neha, fantázia, šťastie, láska, dobrá nálada či emocionalita.

Podľa roku narodenia: Numerológia pri partnerskej zhode pozerá aj na rok narodenia. Podľa neho sa hľadajú partneri v rámci fyzickej, citovej a psychickej zhode. Čím podobnejší je rok, tým lepšia je zhoda.

Podľa miesta narodenia: Netradičným spôsobom je určenie partnerskej zhody podľa miesta narodenia. Ide však len o doplnok k predošlým dvom kritériám, zväčša sa uvádza časové pásmo, nakoľko nejde len o miesto, ale aj o čas narodenia.

Podľa znamenia horoskopu: Častým kritériom partnerskej zhody je aj znamenie zverokruhu. Napríklad k Baranovi sa hodí Lev, Strelec a Blíženec, aspoň podľa charakteristík a vlastností. Môj názor je, že v tomto už niečo pravdy byť môže.

Podľa živlov: Podobne funguje aj partnerská zhoda podľa živlov. Znamenia sú totiž pod nadvládou štyroch živlov a to oheň, voda, vzduch a zem. Dôležitá je vzájomná kompatibilita a priťahovanie jednotlivých živlov.

Podľa životného čísla: Za touto teóriou je partnerská zhoda podľa numerológie, pričom ide o spočítanie všetkých nenulových číslic v dátume narodenia a následne spočítanie dvojice výsledných číslic. Výsledkom je číslo od 1 do 9 a k nemu priradené charakteristiky.

Podľa mena a priezviska: V tomto prípade sa tiež pracuje s premenou písmen na čísla, pričom ide už o vyššiu numerológiu. Výsledkom je konkrétne číslo so svojou charakteristikou a podľa toho sa hľadá partnerská zhoda.

Podľa krvných skupín: Poslednou teóriou je hľadanie zhody podľa krvnej skupiny. S tou by mali súvisieť aj vhodné a nevhodné jedlá či náchylnosť na ochorenia. Podľa tejto teórie sa k sebe nehodia partneri s rovnakou skupinou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o zhode partnerov

Najčastejšie otázky o zhode partnerov Prejdime od symbolov viac do reality. Okrem otázok spojených práve s numerológiou či znameniami horoskopu sa na internetových fórach pýtajú muži aj ženy celkom zaujímavé dotazy o partnerskej zhode. Na niektoré teraz odpoviem:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je pravda, že muži aj ženy si vyberajú partnerov podľa rodičov?

Táto teória je naozaj veľmi rozšírená a musím povedať, aspoň podľa vlastného súkromného skúmania, že obsahuje aj niečo pravdy. Môže to byť spojené s dospievaním a s tým, koho vidíte ako svoj vzor. Muži si hľadajú príklad podľa matky a ženy zas vzor podľa otca.

Hodia sa k sebe partneri, ktorí sú takmer vo všetkom podobní?

Táto otázka býva veľmi častá a musím povedať, že univerzálna odpoveď neexistuje, aj keď by som si želal ju nájsť. Môžem len povedať, podľa vlastnej skúsenosti, že na úvod býva takýto vzťah veľmi sľubný a vášnivý, no je tu vysoké riziko neúspechu z dlhodobého pohľadu.

Ako veľmi sú dôležité pre partnerskú zhodu spoločné záujmy?

Ak máte spoločné aktivity a predstavy o voľnom čase, môže to byť plus hlavne na úvod vzťahu. Trávenie spoločného času je dôležitým aspektom partnerskej zhody, ale nie tým najdôležitejším. Ak máte problémy v citovej či sexuálnej oblasti, záujmy to nezachránia.

Môže sa aktuálna nezhoda partnerov v budúcnosti zmeniť na zhodu?

Muži dúfajú, že sa ženy v budúcnosti nezmenia a ženy zas dúfajú, že sa muži zmenia. Určite túto vetu poznáte a podľa nej by ste sa mali aj riadiť. Ak si s partnerom alebo potenciálnym partnerom nerozumiete už teraz, je len veľmi malá šanca, že sa to v budúcnosti zmení.

Je pre partnerstvo dôležitá aj zhoda v sexuálnom živote?

Sexuálny život je pre ten partnerský veľmi dôležitý, no tu by som sa opäť priklonil k lepšiemu pomenovaniu a to kompatibilita. Nemusia sa vám páčiť tie isté praktiky, no musíte mať aspoň chuť spoločne skúšať to, čo vám obom prinesie potešenie a vzrušenie aj v milostnom živote.

NIKOHO NASILU NEMEŇTE, ALE DAJTE MU ŠANCU SA ZMENIŤ

Viacero žien aj mužov sa snaží v snahe nájsť zhodu svojich partnerov či partnerky zmeniť. To je podľa mňa ale veľmi nesprávny prístup, ktorý dlhodobo nevedie k úspechu. Oveľa lepšie bude dať dotyčnému šancu, aby ste si k sebe našli cestu. Ak sa to nepodarí, netreba to siliť.

Ako zlepšiť a podporiť zhodu partnerov aj v sexuálnom živote

Ako zlepšiť a podporiť zhodu partnerov aj v sexuálnom živote Klape vám to v posteli? Ak je odpoveďou čokoľvek iné okrem jasného a spontánneho výkriku „áno“, mali by ste začať konať skôr, ako budete neskoro. Moja vlastná skúsenosť ma učí, že spokojnosť v sexuálnom živote sa prenáša aj do toho bežného. Platí to tiež naopak.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu je zopár tipov a rád, ako podporiť zhodu aj v milostnej oblasti:

zamerajte sa v prvom rade na kreativitu, napríklad skúste nové sexuálne polohy alebo nové miesta na milovanie, rutina a stereotyp zabíjajú sex
to isté platí aj o sexuálnych praktikách, nemusí ísť hneď o nejaké „hardcore“ techniky, ale určite stojí za to popustiť trocha uzdu fantázii
potešiť sa môžete aj nejakými erotickými hrami a k narodeninám, meninám alebo na Valentína môžete partnerovi podarovať zaujímavú sexuálnu hračku
skúste si z času na čas vyraziť niekam na víkend, kde si doprajete niečo ako „prvé rande“, zahodíte tak starosti za hlavu a zabudnete na bežné problémy
ak máte problém s nedostatočným sexuálnym apetítom, môžete skúsiť aj afrodiziaka, napríklad španielske mušky alebo nejaké bylinné afrodiziaka

Ako fungujú prípravky na podporu sexuálneho života a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu sexuálneho života a prečo ich odporúčam Na poslednú spomínanú oblasť, čiže sexuálny apetít, by som sa chcel zamerať ešte trocha detailnejšie na záver. Práve tu býva problém najčastejšie a to hlavne pri partneroch, ktorí sú spolu už dlhšie. Mne osobne, ale aj mojej partnerke, sa osvedčili prírodné afrodiziaka.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tie si možno dnes kúpiť aj v podobe tabletiek alebo gélov či krémov:

  • Účinné látky týchto prípravkov sú zväčša rastlinného typu v podobe extraktov a výťažkov, pričom pôsobia buď na hormonálnu hladinu alebo na prekrvenie genitálií

Bežne sú v týchto prípravkoch zastúpené známe rastliny ako Senovka grécka či Žerucha peruánska, ktoré patria medzi osvedčené a účinné afrodiziaka pre mužov aj ženy. Podporujú hormonálnu hladinu a zlepšujú libido. Tiež tu sú aj aminokyseliny zlepšujúce prekrvenie pohlavného ústrojenstva a minerály podporujúce potenciu, ako napríklad Zinok či Selén.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky aj prípravky na vonkajšiu aplikáciu majú podobné aj tieto tri výhody:

môžete si ich kúpiť voľne, nakoľko sú voľne predajné bez receptu, zoženiete ich nielen v lekárni, ale viacero výrobcov má aj vlastný eshop
mnoho prípravkov má veľmi široké účinky, napríklad u mužov na erekciu, libido aj ejakuláciu, u žien zas na sexuálny apetít, vzrušivosť a vitalitu
veľkým plusom je jednoduchosť dávkovania, niektoré prípravky sa užívajú každý deň, väčšina gélov a krémov zas jednorazovo len pred pohlavným stykom

Pri výbere konkrétnej značky zohľadňujte však najmä kvalitu zloženia a jeho transparentnosť, nielen to, čo bude výrobca tvrdiť na obale. Samozrejmosťou by mali byť registrácia prípravku na Úrade verejného zdravotníctva a tiež serióznosť a poznateľnosť značky na trhu.

PODPORA, ALE AJ PREVENCIA

Spomínané prípravky, či už určené pre mužov alebo pre ženy, sú vhodné nielen na podporu pri aktuálnych problémoch, ale aj ako prirodzená a prírodná prevencia do budúcnosti. Viacero značiek práve kvôli preventívnemu pôsobeniu berieme doteraz.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Možno máte pocit, že sa aktuálne s rôznymi podpornými prípravkami roztrhlo vrece, no v minulosti ich bolo ešte oveľa viac. Výhodou však je, že ich kvalita stúpa. Ja aj moja partnerka sme skúsili viacero značiek rôznych tabliet, kapsúl, krémov či gélov a mnohé z nich nám naozaj viditeľne pomohli.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Treba sa však orientovať nielen podľa sľubov, ale hlavne podľa referencií z praktického užívania. Hľadajte recenzie, porovnania a hodnotenia. Ak by ste sa chceli inšpirovať tým, čo najviac pomohlo mne aj mojej partnerke, tu je prehľad značiek, ktoré sme skúsili:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Pre ženy:

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

45 Hodnotení