Prípravky na zväčšenie poprsia

Prípravky na zväčšenie poprsia Tak, ako mužov trápi veľkosť ich prirodzenia, mnoho žien má problémy s veľkosťou, tvarom či pevnosťou svojho poprsia. V mnohých prípadoch je za tým len subjektívny a skreslený pohľad v zrkadle, prípadne falošná kritika zo strany okolia. Niekedy sú ale dôvody na nespokojnosť naozaj reálne a objektívne, najmä s pribúdajúcim vekom.

Moderná medicína sa snaží ženám na tieto problémy ponúknuť rýchle a okamžité riešenia v podobe plastických operácií či zväčšenia prsníkov pomocou implantátov. Tieto metódy sú však drahé, majú svoje riziká a komplikácie a hlavne, nie sú prirodzené.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ak však nechcete riešiť tieto problémy cestou skalpela alebo invazívnych zákrokov v rámci plastickej chirurgie, riešením môžu byť práve prírodné prípravky na zväčšenie poprsia. Moja partnerka vyskúšala viacero ich foriem, či už šlo o tabletky alebo o rozličné krémy.

Najčastejšie problémy s poprsím a ich príčiny

Najčastejšie problémy s poprsím a ich príčiny Ženy majú s poprsím problémy najčastejšie v dôsledku tvaru alebo ochabnutosti prsníkov. Nemusí ísť teda nevyhnutne len o túžbu po veľkých prsiach, pretože aj dobrého veľa škodí. Niektoré problémy sú riešiteľné len chirurgickým zákrokom, no nie všetky.

Pozrime sa teraz na tie najčastejšie problémy trocha bližšie:

prvým problémom je nedostatočná veľkosť poprsia, čo býva spôsobené hlavne nedostatočným vyvinutím prsnej žľazy a prsného tkaniva
druhým problémom je ochabnutosť prsníkov, tie nedržia v správnom postavení a naopak viac ovísajú, čo im nepridáva ani na optickej veľkosti
tretím problémom je tvar poprsia, kde je najčastejšie rizikovým faktorom nadmerné množstvo tukového tkaniva, ktoré sa nedá sformovať

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Každý z týchto problémov má rôzne príčiny, ktoré ovplyvňujú ich výskyt aj intenzitu prejavu. Niekedy môže ísť práve o problém s vývinom prsnej žľazy následkom nedostatku estrogénu, inokedy o problém s nedostatočným formovaním prsných svalových tkanív. Zabúdať netreba ani na elasticitu a pevnosť pokožky, tá môže pôsobiť aj na optické zdvihnutie poprsia.

Zloženie, účinky a užívanie prípravkov na zväčšenie pŕs

Zloženie, účinky a užívanie prípravkov na zväčšenie pŕs Prípravky na zväčšenie poprsia fungujú v zásade všetky na prírodnom základe. Pri výbere je tak rozdiel len v tom, či si zvolíte formu tabliet na perorálne užitie, čiže prípravok s vnútorným účinkom, alebo formu krémov, čiže na vonkajšie použitie.

Z hľadiska zloženia sú tieto prípravky založené najmä na rastlinných účinných látkach, či už vo forme výťažkov alebo extraktov. Ťažiskom pôsobenia sú hlavne fytoestrogény, ktoré pomáhajú stimulovať a obnoviť rast prsnej žľazy, čo by sa malo prejaviť aj na zväčšení poprsia. Využívaný je aj kolagén a látky pôsobiace na zdravie, pevnosť a pružnosť pokožky.

Krémy aj tabletky majú nasledovné vlastnosti:

  • ich použitie nie je viazané na predpis, netreba ani návšteva u lekára
  • môžete si ich kúpiť v lekárni, ale aj priamo od výrobcu
  • pôsobenie je prirodzené, ale účinky sa neprejavia hneď
  • miera nežiaducich a vedľajších účinkov je minimálna
  • v prípade toho istého výrobcu je možné kombinovať tabletky aj krémy

Užívanie prípravkov by malo byť pravidelné a ideálne každodenné, treba sa každopádne riadiť inštrukciami od producenta na obale alebo v príbalovom letáku. Nakoľko je pôsobenie založené nie na syntetických, ale na prírodných látkach, účinnosť môže byť u každej ženy individuálna. Nečakajte žiadne veľké zväčšenie pŕs z večera do rána.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

MOŽNÉ ŠIRŠIE ÚČINKY

Niektoré prípravky môžu pôsobiť nielen čisto na poprsie, ale napríklad aj na zlepšenie pravidelnosti menštruácie, prípadne na niektoré nepríjemné prejavy súvisiace s obdobím pred menštruáciou. Ide hlavne tabletky a to tie, ktoré majú vyšší počet fytoestrogénov.

Časté otázky

Časté otázky Koniec teórie, poďme radšej viac do praxe. Nakoľko sú plastické a chirurgické zväčšenia prsníkov pre mnoho žien buď drahé alebo príliš rizikové, záujem o formu zväčšenie cez krémy a tabletky rastie. Úmerne s tým rastie aj počet dotazov a otázok žien v internetových diskusiách. Tu sú tie najčastejšie:

O koľko je možné týmto spôsobom zväčšiť prsia?

Na rozdiel od chirurgických zákrokov, implantátov a plastických operácií nečakajte, že sa vám vďaka krému či tabletkám podarí napríklad zväčšiť prsia z veľkosti B na D. Moja partnerka dosiahla zväčšenie o jedno číslo pri dlhodobom používaní prípravkov v kombinácii s ďalšími opatreniami.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Aký je mechanizmus fungovania prípravkov na zväčšenie pŕs?

Väčšina prípravkov stimuluje zväčšenie poprsia zvnútra a to vplývaním na obnovu prirodzeného rastu prsnej žľazy a prsného tkaniva. Tento účinok zabezpečujú hlavne fytoestrogény rastlinného pôvodu. V prípade vonkajších prípravkov je druhým významným vplyvom spevnenie a napnutie pokožky poprsia.

Sú nejaké prekážky v užívaní týchto prípravkov?

Niektoré prípravky nie je možné užívať v období tehotenstva a po pôrode v období dojčenia, to závisí ale tak od formy, ako aj od konkrétnej značky a typu prípravku. Kontraindikáciou môžu byť aj niektoré hormonálne poruchy, ale tiež výskyt nádorov, ktoré sa môžu zväčšiť vplyvom stimulácie hladiny estrogénu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ako dlho trvá, než sa dostavia prvé účinky?

Pocit spevnenia poprsia sa môže v prípade tabliet dostaviť po dvoch týždňoch, pri krémoch tomu môže byť podobne. Všetko závisí od toho, aké prípravky budete používať a či skombinujete tabletky a krémy. Moja partnerka užívala tieto prípravky spolu 3 mesiace, aby bolo zväčšenie viditeľné.

Akým iným spôsobom je možné ešte pôsobiť na poprsie?

Mojej partnerke sa osvedčila najviac kombinácia užívania tabliet, aplikácie krému, zmien životosprávy a cieleného cvičenia. To posledné je podľa nej najdôležitejšie, nakoľko vďaka cvikom s jednoručnými činkami alebo váhou vlastného tela dokázala prsia najviac vyformovať a spevniť súčasne.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prípravky na zväčšenie poprsia a skúsenosti s nimi

Prípravky na zväčšenie poprsia a skúsenosti s nimi Nakoľko moja partnerka nie je vôbec fanúšikom skalpela alebo nejakých umelých zásahov, má s uvedenými prípravkami pomerne bohaté skúsenosti. Za posledné mesiace či roky vyskúšala niekoľko značiek tabliet a aj krémov, nie vždy s úspechom.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Preto radí ženám, aby sa pred kúpou prípravku pozreli na tieto kritéria:

či chcú zväčšiť skôr objem poprsia, alebo jeho pevnosť, prípadne či chcú pôsobiť aj na pokožku a jej pevnosť, pružnosť a zdravie
ako dlho chcú prípravok používať a ako často za deň ho chcú užívať
aké môžu byť kontraindikácie a nežiaduce účinky
aký je pôvod prípravku a či je zloženie transparentné, prípadne, či je značka poznateľná a sú s ňou nejaké skúsenosti
či značka ponúka možnosť kombinácie tabliet aj krémov súčasne

Na základe skúseností sa ako optimálna javí forma kombinácie tabliet s vnútorným užívaním, krému na vonkajšiu aplikáciu a k tomu aj podpora vo forme zmeny životosprávy a cvikov určených na spevnenie a posilnenie svalstva poprsia. V každom prípade, účinky nečakajte zo dňa na deň, musí ísť o každodenné a dlhodobé pôsobenie.

Toto sú prípravky na zväčšenie pŕs, ktoré vyskúšala moja partnerka:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie
Chcem kúpiť