Tabletky na prostatu

Tabletky na prostatu Problémy s prostatou sú čoraz častejšie a to nielen u mužov vo veku nad 50 rokov, ale už aj skôr. Medzi typické prejavy, ktoré sa pri týchto problémoch vyskytujú, patria najmä problémy s intenzitou močenia. Predstojná žľaza je ale dôležitým orgánom aj pre potenciu, nakoľko sa tu tvorí sekrét dôležitý pre spermie a ejakulát.

Keď som zistil, aké symptómy bývajú spojené napríklad so zväčšením prostaty, čo je najčastejší problém u mužov, začal som sa o túto žľazu zaujímať viac. Pochopiteľne, začal som sa zaujímať aj o to, aké sú možnosti riešenia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Výsledkom môjho hľadania boli špeciálne prípravky, ktoré na zväčšenú prostatu pomáhajú a sú čo najviac prirodzeného charakteru. Tak som sa dostal k tabletkám určeným na zlepšenie činnosti prostaty, ale napríklad aj na zlepšenie potencie.

Čo je prostata

Čo je prostata Poďme si však najprv povedať, čo to tá prostata je. Ide o žľazu zloženú zo svalovej zložky a žľaznatého tkaniva, ktorej zmysel je vo vylučovaní špeciálneho sekrétu. Za jeho vylučovanie je zodpovedných zhruba 30 až 50 drobných žliazok.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Tento sekrét zvlhčuje močovú rúru pred ejakuláciou a zároveň je súčasťou ejakulátu, objemovo dokonca najväčšou súčasťou. Tento prostatický sekrét je dôležitý pre potenciu a plodnosť, nakoľko obsahuje rôzne bielkoviny podporujúce šancu na oplodnenie ženského vajíčka v dôsledku napríklad zvýšenia pohyblivosti spermií.

So stúpajúcim vekom, ale niekedy aj následkom patologických príčin, môže prísť k niektorým ochoreniam prostaty. Najčastejšie sú tri a to zápal prostaty, nezhubné zväčšenie prostaty a rakovina prostaty.

DEFINÍCIA

Prostata, čiže predstojnica alebo predstojná žľaza, je nepárový žľaznatý orgán, ktorý sa nachádza na svalovom dne panvy. Žľazou prechádza vretenovite rozšírená časť močovej rúry. Prostata má zhruba 20 gramov a do svojej konečnej veľkosti dorastá do 17. roku života.

Možnosti, ktoré máte na riešenie problémov s prostatou doma

Možnosti, ktoré máte na riešenie problémov s prostatou doma Čo sa týka možností na riešenie a liečenie problémov s prostatou, tu treba rozlišovať najmä to, o aké konkrétne ochorenia alebo poruchu sa jedná. Na to je najlepšia diagnostika, ktorá môže vylúčiť napríklad rakovinu, ktorá si určite vyžaduje odbornú liečbu.

Pri nezhubnom zväčšení prostaty alebo pri miernom zápale môžete skúsiť okrem medikamentóznej liečby, ktorá sa na tieto problémy najčastejšie indikuje ako prvá možnosť, aj niektoré režimové a podporné opatrenia. Tie slúžia na urýchlenie liečby, nemajú však odbornú liečbu nahradiť.

Tu sú najčastejšie opatrenia, ktoré môžete spraviť doma:

vyhýbať sa niektorým jedlám, najmä tučnému mäsu, potravinám s obsahom mlieka, mliečnym výrobkom
naopak konzumovať viac chudého mäsa, viac rýb a morských plodov, viac potravín s obsahom sóje a viac potravín s obsahom Zinku alebo Selénu
dôležité je obmedziť aj nápoje, ktoré stimulujú väčšie odplavovanie vody z tela, najmä sa jedná o alkoholické nápoje, kávu či čaj
zlepšenie životného štýlu je tiež podstatné, je dobré mať viac fyzickej aktivity a pohybu
obmedziť treba lieky, ktoré môžu sťažiť močenie, napríklad ide o antihistaminiká, lieky proti alergiám, nosové kvapky a podobne
pomôcť môžu aj režimové opatrenia, napríklad sa snažiť močiť na dva krát, čiže vymočiť najprv maximum, čo sa dá, počkať a skúsiť to o chvíľku znova
pomôcť naopak môžu tabletky a výživové doplnky podporujúce správnu funkčnosť močového systému a prostaty, tie spomeniem nižšie

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Princíp a účinky tabliet na prostatu

Princíp a účinky tabliet na podporu erekcie Jedným z možných riešení problémov najmä so zväčšenou prostatou sú tabletky. Upozorňujem ale, že pod týmto pojmom nemám na mysli lieky, ktoré vám predpíše lekár, ale voľnopredajné prípravky bez receptu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto prípravky sú vo forme výživových doplnkov a majú prírodné zloženie. V ich obsahu nenájdete žiadne chemicky a umelo vyrábané látky, ale extrakty z rastlín a bylín. Nie však hocakých, ale takých, ktoré sú známe už niekoľko storočí ako prírodná podpora lepšieho fungovania močového ústrojenstva a prostaty.

V rámci doplnenia účinku sú tabletky obohatené aj o niektoré ďalšie látky, najmä ide o minerály a stopové prvky, ktoré podporujú potenciu, prostatu a vplývajú aj na spermogenézu. Môže ísť napríklad o Zinok, Lykopén, Selén a podobne. Takto špeciálne namixované zloženie má určite potenciál zlepšiť zdravie vašej prostaty.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

VEDĽAJŠIE ÚČINKY

Veľmi pozitívne je, že vďaka prírodnému zloženiu a absencii synteticky vyrábaných problematických látok, sa nemusíte obávať o nežiaduce účinky pri užívaní týchto tabliet. Dôležité je len dodržiavať správne dávkovanie.

Časté otázky

Časté otázky K téme prostaty ale aj k téme riešenia jej problémov, napríklad pri nezhubnom zväčšení, sa muži pýtajú čoraz viac otázok a hľadajú čoraz viac odpovedí, najmä z praxe. Preto teraz ponúkam odpovede na tie najčastejšie kladené otázky:

Naozaj stačí prírodné zloženie tabliet na zlepšenie prostaty?

Odpoveď na túto otázku záleží od toho, v akej situácii muž je. V prípade, že sa jedna len o začiatok problému s nezhubne zväčšenou prostatou alebo ide o prevenciu, majú tieto prípravky svoj zmysel. Ich zloženie je pre telo prirodzené a môže pomôcť. Ak ide ale o vážnejší stav, musí nastúpiť odborná liečba.

Je potrebné dlhodobé užívanie?

Áno, aby ste naplno pocítili účinky tabliet, je treba ich užívať dlhšie. Väčšina balení tých najznámejších značiek obsahuje 60 tabliet, čo stačí na 60 dní užívania. Prvé výsledky by sa mali dostaviť po 14 až 20 dňoch, postupne potom účinok graduje. Užívanie sa odporúča aspoň 3 až 4 mesiace, to hovorím aj z vlastnej skúsenosti.

Ak sú tabletky bez predpisu, nie sú menej účinné?

To, že tieto typy tabliet sa dajú kúpiť bez lekárskeho predpisu, nijako neznižuje mieru ich kvality. Existuje veľké množstvo liekov, ktoré sú bez predpisu a pomáhajú. Bez lekárskeho receptu získate tabletky kvôli tomu, že neobsahujú syntetické liečivá, ale majú prírodné zloženie. To ich vôbec nijako nedegraduje.

Kde tabletky hľadať a ako ich kúpiť?

Viacero značiek môžete kúpiť aj priamo v kamennej lekárni, ale ja dávam kvôli lepšej ceny a pohodlnosti prednosť nákupu online. Tu odporúčam najmä oficiálne eshopy distribútorov pre Slovensko, je to najlepšie, môžete získať aj dopravu zdarma. Určite sa vyhýbajte kúpe cez internetové inzeráty, tam by som pochyboval o originalite produktu.

Môže sa stať, že tabletky u mňa nezaberú?

Pochopiteľne, že v prípade produktov neobsahujúcich syntetické liečivá, sa to stať môže. Tieto tabletky totiž nespadajú do kategórie liečiv a preto nemáte 100 % garanciu úspešnosti. Tie najlepšie značky na trhu majú ale vysokú mieru úspešnosti a dokazujú to aj skúsenosti mužov, ktorí ich užívali.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Poďme sa teraz pozrieť na tabletky, ktoré sú určené na podporu prostaty a skúsenosti s nimi. Ja sám som užíval niekoľko značiek takýchto prípravkov a to aj kvôli preventívnej účinnosti. Niektoré boli kvalitnejšie, u iných boli účinky pod hranicou očakávania.

Pred kúpou takýchto prípravkov odporúčam uvedomiť si, aký je účel týchto tabliet a aké sú ich možnosti. To znamená, že sa jedná o podporné prípravky s určitou mierou účinku, ktoré ale nemôžu byť náhradou odbornej liečby v prípade vážnych stavov. Pokiaľ ich užívanie skombinujete s inými režimovými opatreniami, výsledky sa však určite dostavia.

Skôr, ako sa ale zameriam na skúsenosti s konkrétnymi značkami, rád by som upozornil na niekoľko princípov, ktoré odlišujú kvalitné značky od nekvalitných:

v prvom rade si treba overiť zloženie a uistiť sa, že prípravok má potrebné povolenia a certifikáty na predaj u nás
dajte si pozor na prehnané tvrdenia o účinkoch, väčšinou vás chce výrobca len nalákať na bombastické tvrdenia
zistite si o tabletkách maximum informácií, najmä z recenzií a skúseností, tie ukážu realitu najviac
kupujte si tabletky z overeného zdroja, najlepšie priamo cez oficiálny eshop

Mňa oslovili viaceré prípravky, ale nasledujúce značky tabliet na prostatu mali u mňa najlepšie účinky. Tu sú aj s hodnotením:

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty
Chcem kúpiť