Zväčšenie penisu

Zväčšenie penisu

Trápi vás malý penis? Vedzte, že určite nie ste sami, tento „problém“ má väčšina mužov u nás. Jedna vec, či ide naozaj o objektívny problém, alebo len o pocit a túžbu po väčšom prirodzení. Z mojej vlastnej skúsenosti viem, že skôr to druhé a práve na túto tému som sa rozhodol podeliť sa s vami o svoje skúsenosti.

Nehovorím samozrejme, že neexistujú muži, ktorí majú objektívne príliš malý pohlavný úd. Viem, že takýto problém dokáže riadne zamotať nielen sexuálny, ale aj partnerský život. Preto to rozhodne nepodceňujem, ale zároveň viem, aká je väčšinová realita.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zväčšenie penisu je možné v princípe dvoma spôsobmi. Prvým je zvýšenie jeho dĺžky, čiže jeho predĺženie. Druhým je zväčšenie jeho hrúbky, čiže zhrubnutie penisu. Jedno aj druhé súvisí najmä s kvalitou erekcie a práve o tom si teraz povieme niečo viac.

Veľkosť penisu: definícia, význam a porovnanie

Veľkosť penisu: definícia, význam a porovnanie Pod pojmom veľkosť penisu sa myslí jeho dĺžka aj jeho hrúbka. Samozrejme, všetci muži by chceli, aby mali čo najväčší penis, ale príroda bohužiaľ nemeria na centimeter presne. To by ale nemuselo prekážať, rozdiely sú prirodzené.

  • Priemerná dĺžka stoporeného penisu je u mužov v rozmedzí od 13 do 15 centimetrov
  • Priemerná hrúbka po obvode sa pohybuje v rozmedzí od 11 do 12 centimetrov
  • Prijateľná tolerancia môže byť okolo 15 %, všetko pod tento interval už možno považovať za príliš malý penis

Muži majú problém najčastejšie s dĺžkou, ale väčšina z nich zabúda na hrúbku. Oboje pritom závisí od kvality erekcie, hoci môžu existovať aj určité chorobné príčiny, ktoré spôsobia príliš malú veľkosť penisu. Aj z vlastnej skúsenosti ale viem, že muži považujú za malý penis už aj to, ak ten ich dosahuje len o pol centimetra menšiu hodnotu, ako je udávaný priemer.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

A prečo sú vlastne jeho hrúbka či dĺžka také dôležité? Tu je zopár dôvodov:

hrubší penis pomáha žene intenzívnejšie precítiť vnikanie do pošvy a tým pádom aj zlepšuje jej sexuálnu stimuláciu
dlhší penis je zas dôležitý z dôvodu lepšej penetrácie až do poslednej tretiny pošvy, ktorá je inervovaná intenzívnejšie a preto žena môže dosiahnuť vaginálny orgazmus
dostatočná hrúbka aj dĺžka sú zároveň dôležité pre správnu potenciu ako takú, nakoľko penis môže preniknúť hlbšie do vagíny a oplodniť lepšie vajíčka

Nezabúdajte pritom ani na správne meranie oboch hodnôt. Hrúbku merajte pri koreni penisu, čiže tam, kde začína v oblasti podbruška. Merať treba samozrejme v stoporenom stave a ideálne krajčírskym metrom.

Čo sa týka merania dĺžky penisu, aj tu treba merať penis pri maximálnej erekcii a znova sa meria od koreňa až po špičku žaluďa. Ak však máte príliš veľký podkožný tuk, takéto meranie nebude úplne objektívne, nakoľko penis začína hlbšie, ako sa to zdá navonok.

DĹŽKA VS. HRÚBKA

Viacerí muži sa pýtajú, či je dôležitejšia dĺžka alebo hrúbka penisu. Neexistuje na to síce jednoznačná odpoveď, ale skôr sa prikláňam k hrúbke, nakoľko to môže u ženy spôsobovať lepšiu sexuálnu stimuláciu najmä v prvej tretine pošvy.

Aké problémy nastávajú s veľkosťou penisu a aké sú ich príznaky

Aké problémy nastávajú s veľkosťou penisu a aké sú ich príznaky Ako som spomenul vyššie, muži majú najčastejšie dva problémy s veľkosťou penisu a to buď príliš krátky penis alebo príliš tenký penis. Existujú aj iné poruchy, napríklad nesprávne zahnutie penisu, čo spôsobuje jeho menšiu veľkosť, ale tomu sa teraz venovať nebudem.

Naopak, chcem detailnejšie rozobrať najmä vyššie spomínané dva prípady:

Krátky penis: Za krátky penis možno považovať pohlavný úd menší ako 10 cm. Viem, že veľa mužov má túto hranicu nastavenú vyššie, ale treba brať realisticky aj určité odchýlky od priemerných čísiel. Ak chcete vedieť ale skutočne, či je váš penis príliš krátky, treba sa spýtať partnerky. Ak je podľa nej dostatočný pre kvalitné uspokojenie, príliš by som sa číslami netrápil.

Tenký penis: Hoci s hrúbkou nemá väčšina mužov zásadný problém, ukazuje sa, že je tiež rovnako dôležitá. Aj z tohto dôvodu by som odporučil sa na to zamerať a aj tu môže okrem čísla priemernej hrúbky 12 cm napovedať tiež partnerka a jej pocit zo sexu.

S hrúbkou však veľmi súvisí aj kvalita erekcie ako takej. Pokiaľ máte problém s nedostatočným stoporením, prejaví sa to nielen na dĺžke, ale aj na hrúbke. Pre objektívnosť však musím dodať, že kým pri dĺžke penisu sú odchýlky väčšie, v prípade hrúbky sa veľká väčšina mužov zmestí do „pásma tolerancie“.

Aké problémy nastávajú s veľkosťou penisu

Príčiny problémov s veľkosťou penisu

Príčiny problémov s veľkosťou penisu Príčiny s dĺžkou či hrúbkou penisu možno rozdeliť v zásade na dve. Buď je za tým nejaká choroba alebo vada vzniknutá priamo na pohlavnom ústrojenstve, alebo ide skôr o problém s erekciou. Jedno aj druhé treba vedieť identifikovať a podľa toho skúsiť riešenie.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Poďme sa pozrieť na najčastejšie príčiny problémov s veľkosťou pohlavného údu bližšie:

Nedostatočná aktivita hypotalamu: V dôsledku genetickej predispozície alebo dedičnosti sa môže objaviť v mozgu problém s aktivitou tej časti, ktorá je zodpovedá za rast a vývoj pohlavného ústrojenstva. Táto časť sa nazýva hypotalamus a pokiaľ nefunguje správne, u muža sa vyvinie len tzv. tenký mikropenis s dĺžkou okolo 8 centimetrov.

Vývojové vady: Okrem vyššie popísanej vady priamo v centrálnej nervovej sústave môže prísť aj k iným vývojovým vadám, či už v oblasti svalov, alebo v rámci väziva. V dôsledku toho sa už u dieťaťa pohlavný úd nevyvíja správne a môže byť preto príliš krátky alebo príliš dlhý. Bohužiaľ, takýto problém sa musí riešiť len odborne, čiže s lekárom.

Nadmerná tvorba tuhého väziva: Ak sa u vás začne nadmerne tvoriť tuhé väzivo v penise, ide o dôsledok Peyronieho ochorenia. Táto choroba je charakteristická najmä tým, že sa penis ohýba a počas pohlavného styku akákoľvek stimulácia bolí. V niektorých prípadoch sa však problém postupom veku sám vyrieši.

Odobratá prostata: Nádor alebo rakovina na prostate, v ktorých dôsledku je nutné odobrať prostatu, môžu tiež spôsobiť zmenšenie penisu. Okrem toho nastávajú aj problémy s kvalitným stoporením do budúcnosti, čo sa prejaví aj na možnom vzniku erektilnej dysfunkcii.

Prepadnutie močovej rúry: Jednou z porúch, ktoré nie je možné príliš ovplyvniť, sú vývojové poruchy močového ústrojenstva. V takomto prípade nastáva vystúpenie močového mechúra, čo so sebou nesie prepadnutie močovej rúry a následne aj skrátenie penisu. Utrpí tým celková dĺžka a veľkosť pohlavného údu.

Nedostatočné prekrvenie: Kým vyššie spomínané príčiny sú prakticky bez lekárskej asistencie neriešiteľné, nedostatočné prekrvenie pohlavného údu sa dá riešiť aj „doma“. Ak sa totiž v penise nenachádza dostatok krvi, nedochádza k 100 % stoporeniu a nie je možné dosiahnuť ani potrebnú dĺžku či hrúbku.

VYSOKÉ NÁROKY

Chcel by som upriamiť pozornosť ešte na jednu vec a tou sú vysoké nároky. Nezriedka majú muži od svojho prirodzenia naozaj vysoké očakávania a to tak ohľadom dĺžky, ako aj ohľadom hrúbky. V tomto prípade môže ísť aj o prejav nízkeho sebavedomia alebo nesprávneho uvedomenia si vlastných možností.

Ako na zväčšenie penisu

Ako na zväčšenie penisu Zväčšenie penisu sa dá zrealizovať dvoma spôsobmi a to buď predĺžením jeho veľkosti alebo zväčšením jeho hrúbky. Samozrejme, nie je vylúčené ani skombinovanie oboch možností, čo si však vyžaduje už aj náročnejšie postupy.

Tu sú možnosti, ktoré máte v prípade, že si chcete dať zväčšiť penis:

Chirurgické riešenie

Operačné riešenie môže pomôcť zväčšiť penis do dĺžky aj na hrúbky, pričom sa používa buď metóda odopnutia penisu od jeho väzivových úponov, alebo implantovanie tuku. Prvá možnosť je trvalá a slúži na predĺženie penisu, avšak je spojená s rizikom pooperačných zranení. Druhá možnosť je určená na zhrubnutie penisu, ale je len dočasná.

Cvičenia a masáže

Na zlepšenie prekrvenia penisu, čo zlepší aj jeho veľkosť, sa zvyknú používať rôzne druhy cvičení a masáží. Veľmi častou metódou je masáž penisu v polo-ochabnutom a polo-stoporenom stave, ktorá pripomína jeho dojenie a nazýva sa aj Jelqing. Na podobnom princípe fungujú viaceré cvičenia, ale ich konečný efekt je zatiaľ skôr menšinový.

Vákuové pumpy a ich obdoby

Určite ste už niekde počuli o vákuových pumpách, erekčných krúžkoch alebo vodných pumpách. Ide o zväčšenie penisu vytvorením podtlaku, čo spôsobí väčšie nahromadenie krvi priamo v úde. Následne sa pomocou erekčného krúžku krv v penise udrží a to spôsobí jeho zhrubnutie aj predĺženie veľkosti. Dajte si však pozor na samotné používanie, môže viesť k zraneniam.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Extendery

V prípade mikropenisov a závažných porúch veľkosti penisu do dĺžky sa využívajú aj tzv. naťahovače. Ide o konštrukcie, ktoré postupným ťahom predlžujú penis. Počas ťahu sa v penise vytvárajú mikrotrhlinky, tie sa zapĺňajú novým tkanivom a takto sa pohlavný úd predlžuje. Potrebné je ale aj niekoľkomesačné nosenie a pozor si treba dať na úraz.

Krémy a gély

Pre mužov, ktorí chcú zapracovať na zväčšení svojho prirodzenia, sú určené špeciálne krémy a gély na vonkajšie použitie. Väčšinou majú prírodné zloženie a mali by stimulovať lepšie prekrvenie pohlavného údu, čo prispeje aj k jeho zväčšeniu. Ich účinnosť je však otázna, nakoľko vonkajšie použitie je vždy tak trocha na „dlhé lakte“.

Tabletky na erekciu a zväčšenie penisu

Naopak, tabletky s prírodným zložením sú už z hľadiska účinnosti „iná káva“. Osobne mám viacero značiek odskúšaných a dovolím si tvrdiť, že mnoho z nich má dobrý predpoklad, aby pomohli väčšine mužov s bežným zväčšením penisu. Pozor si však treba dať na tie, ktoré sľubujú nereálne účinky, pretože v ich prípade ide naozaj o vyhodené peniaze.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Najčastejšie otázky o problémoch s veľkosťou penisu

Najčastejšie otázky o problémoch s veľkosťou penisu Mnohí muži by radi poznali odpoveď nielen na to, čo môže byť za menším penisom alebo na to, ako sa to dá liečiť odborne. Práve takéto otázky som zozbieral a pripojil k nim moje odpovede, ktoré obsahujú aj vlastné skúsenosti. Nech sa páči, tu sú:

Ako zistím, že mám „malý“ penis?

Nespoliehajte sa na čísla, ale aj na vlastný pocit a názor partnerky. Samozrejme, vždy je čo vylepšovať, ale v prípade, ak netrpíte tzv. tenkým minipenisom, porovnával by som veľkosť penisu s istou toleranciou oproti priemerným hodnotám. Určite však nič nepodceňujte a pokúste sa svoj problém riešiť.

Bude mi príliš krátky alebo príliš tenký penis brániť v oplodneniu ženy?

Nemusí to tak vôbec byť, nakoľko tu je dôležitá aj kvalita spermií, ich pohyblivosť a mnohé iné faktory. Na druhú stranu, pre čo najlepšiu penetráciu je dôležité, aby sa dostal penis čo najviac do hĺbky v momente ejakulácie a v prípade malého penisu to môže byť problém.

Naozaj súvisí problém s erekciou s veľkosťou penisu?

Nie nevyhnutne, ale v mnohých prípadoch to tak naozaj je. Preto by som určite odporúčal zamerať sa na tento faktor, nakoľko v prípade, že nemáte žiadnu vážnu chorobu či vrodenú vadu, ide práve oslabená a ochabnutá erekcia ruka v ruke s príliš krátkym či tenkým penisom. Nie vždy a nevyhnutne, ale veľa krát áno.

Ako rozoznať neúčinné riešenia od tých účinných?

Nechcem rovno zhodiť niektoré možnosti riešenia príliš malého penisu, ale treba si v prvom rade položiť otázku, čo je a čo nie je reálne. Jedine operačný zákrok môže zabezpečiť viditeľné zväčšenie aj o niekoľko centimetrov. Všetky ostatné metódy môžu dosiahnuť obmedzené zväčšenie či zhrubnutie. Ak hovoria opak, pre mňa sú nedôveryhodné.

Bojím sa, aby som si neublížil. Ako zväčšiť svoj penis bezpečne?

Dôrazne odporúčam, aby ste nezabúdali na bezpečnosť, nakoľko následky môžu byť v extrémnom prípade doživotné. Ja osobne považujem za najbezpečnejší účinný spôsob zväčšenia penisu tabletky. Samozrejme, len tie, ktoré fungujú.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

ako zvacsit penis

Ako fungujú tabletky na zväčšenie penisu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na zväčšenie penisu a prečo ich odporúčam Hneď na úvod poviem, aby ste nečakali žiadne zväčšenie penisu o 5 centimetrov alebo jeho zhrubnutie o podobné číslo. Na druhú stranu, sám môžem potvrdiť, že mnohé z nich fungujú a preto má zmysel skúsiť ich, najmä ak hľadáte bezpečnú alternatívu.

Ich užívanie je jednoduché:

  • Podľa dávkovania užite 1 alebo 2 tabletky a zapite ich vodou. Ideálne je užívanie dlhodobo a pravidelne, aspoň 2 až 3 mesiace

Tabletky, o ktorých hovorím ja, sú prírodné produkty s jasným zložením a od renomovaných výrobcov. Nejde o žiadne tabletky známe spred 10 rokov a viac, kedy boli aj u nás na predaj cez podozrivé inzeráty rôzne tabletky na zväčšenie penisu o XY centimetrov za pár dní. Takto naozaj seriózny prípravok nefunguje a o takých ani ja sám nehovorím.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dnešné tabletky sú:

registrované ako výživové doplnky, ktoré musia mať povolenie od Úradu verejného zdravotníctva SR a tým pádom sú aj kontrolované z hľadiska zloženia
so 100 % prírodným zložením, čo znamená, že v nich nenájdete chemické účinné látky, ale len výťažky a extrakty bylín a rastlín
podpornými prostriedkami, ktoré nemôžu nahradiť odbornú lekársku liečbu a na rozdiel od minulosti sľubujú realistickejšie účinky

Čo sa týka účinkov, tak zväčšenie penisu zabezpečia na základe týchto faktorov:

Zlepšia erekciu: Cieľom tabletiek je lepšia činnosť hladkého svalstva a zvýšenie prítoku krvi do penisu, čo znamená lepšiu erekciu

Zvýšia libido: Nevravím, že vyššia chuť na sex znamená väčší penis, ale spolu s ostatnými faktormi by som vplyv tohto účinku určite nepodceňoval

Podporia lepšie prekrvenie dlhodobo: Cieľom tabletiek nie je len na úvod zlepšiť stoporenie, ale zabezpečiť dlhodobo lepšie prekrvenie a tým aj pevnosť erekcie

BEZ RECEPTU

Aby som nezabudol ešte na jednu veľkú výhodu: tabletky, ktoré spomínam, je možné zakúpiť bez lekárskeho receptu. Nemusíte teda chodiť na žiadne vyšetrenia a ani do lekárne, môžete si ich objednať priamo od oficiálnych distribútorov, čo aj odporúčam. Je to najbezpečnejšia cesta a máte istotu, že dostanete originál, žiadnu napodobeninu.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Poďme sa teraz pozrieť na tie tabletky, ktoré vám pomôžu s erekciou a aj so zväčšením vášho prirodzenia. Nie je ich príliš mnoho, no aj z toho mála som bolo spokojný so značkou Stoporex.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Ak by ste chceli vedieť viac o ich zložení, dávkovaní a účinkoch, v nasledujúcej tabuľke nájdete ich zhodnotenie aj odklik na recenziu s ďalšími informáciami. Všetky tri značky som testoval na vlastnej koži a aj následne zhodnotil.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.48

23 Hodnotení

ahojte. chcem sa spýtať, môj partner má trocha menší penis a neviem, čo by mu mohlo pomôcť. nechcem sa ho nejako dotknúť, takže by som na to chcela ísť trocha obkľukou. hrúbka penisu je v poriadku, ale problém nastane pri dĺžke. na úvod erekcie je to ešte v poriadku, no keď už ideme „na vec“, tak penis trocha ochabne a je o niečo menší. viete mi poradiť, čo by na to mohlo pomôcť, ale tak, aby nebolo hneď zrejmé, že mu chcem zväčšovať penis? ďakujem, denisa

Denisa Šípková píše 06 októbra 2018 o 21:28

bohužiaľ, asi si treba len zvyknúť, pokiaľ ide o veľkosť penisu. partner tiež všeličo skúšal, rôzne naťahovače, potom zo zahraničia tabletky a nepomohlo nič. mám ale dojem, aspoň podľa toho popisu, že v tomto prípade nejde ani tak o dĺžku penisu, ako skôr o erekciu. keď tá ochabne, tak je jasné, že sa penis zmenší. tu odporúčam skúsiť zerex alebo erexan

janka.S píše 12 októbra 2018 o 18:44

ak môžem, rád by som prispel svojou trochou. my muži problém s dĺžkou penisu podľa žien riešime až príliš, no ak príde na lámanie chleba a moja partnerka je nejako nespokojná, tak si myslím, že je na mieste túto tému riešiť. k tomu môžem povedať len toľko: prečítal som si o tom všeličo a na mojej skúsenosti vravím, že nestojí za to skúšať nejaké mimoriadne ťažké a náročné cesty, treba sa sústrediť najmä na zlepšenie erekcie. čím bude silnejšia, čiže čím viac krvi v bude penise, tým bude aj penis väčší. v tomto ohľade sa mi najlepšie osvedčilo dlhodobé užívanie značky zerex. áno, možno si poviete, že sú to „len“ tabletky. ale mne to naozaj zabralo, aj keď vopred hovorím, nečakajte zázraky hneď. kto to chce vyskúšať, tu je moja skúsenosť. kto nechce, nech sa zariadi inak. peter

Peter Kulitník píše 19 októbra 2018 o 20:49

nehrozia pri užívaní takýchto tabliet nejaké vedľajšie účinky? nemá to vplyv napríklad na problémy so srdcom a tak podobne? mám príliš vysoký tlak a bojím sa, že by mi ho mohli ešte zvýšiť. neviem, máte niekto takúto skúsenosť? ako tak sledujem to zloženie, tak je to primárne založené práve na pôsobení na cievy a krv, čiže by to mohlo byť potenciálne riziko. vďaka za odpoveď

stanley.berto píše 25 októbra 2018 o 11:28

Ak máš na mysli tie tabletky s obsahom rôznych rastlinných extraktov či aminokyselín a takýchto látok, tak to buď bez obáv. Ja napríklad značky Erex24 aj Vimax užívam už naozaj dostatočne dlho a nič som nespozoroval. Jediným problémom na úvod, prvé dva či tri dni, bolo trocha trávenie, než si asi žalúdok zvykol. Ale potom to bolo ok. Takže tu sa nemáš čoho báť. Ak ale ide o ten tlak, tak sa pre istotu radšej poraď s lekárom, ja som také problémy nemal.

BaxBAVrax píše 29 októbra 2018 o 19:29

Pridať komentár