Zlepšenie erekcie

Zlepšenie erekcie

Erekcia je vec tak samozrejmá a prirodzená, že väčšina mužov sa nad ňou príliš nezamýšľa. Príde k nejakej stimulácii, najčastejšie vizuálnej alebo dotykovej, čo vyvolá sexuálne vzrušenie a nasleduje stoporenie penisu. Ako náhle však prestane tento mechanizmus fungovať, vyplavia sa na povrch aj tie najhlbšie problémy.

Ja sám viem o čom hovorím, bol som v takejto situácii pomerne dlhú dobu. Ignoroval som všetky varovné príznaky, ktoré sa postupne u mňa objavovali a čakal som, že sa problémy vyriešia samé od seba. Nestalo sa tak.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aký bol výsledok? Takmer som si zruinoval vlastný partnerský vzťah, psychicky som bol na dne a to všetok sa prejavovalo prakticky v celom mojom živote. Radím preto všetkým mužom, aby nepodcenili úvodné problémy a začali na zlepšení erekcie pracovať hneď.

Erekcia: definícia, význam a fungovanie

Erekcia: definícia, význam a fungovanie Najprv si zadefinujeme, čo je to erekcia, o aký stav sa jedná a tiež to, aký má význam pre človeka. Hoci sa to môže zdať na prvý pohľad úplne zrejmé pre väčšinu z vás, som si istý, že trocha teórie neuškodí, najmä ak ide o poučnú teóriu.

  • Erekcia znamená stoporenie penisu, čiže mužského pohlavného údu
  • Ide o stav, kedy je muž schopný preniknúť do pošvy, čo je vonkajšia časť ženského pohlavného ústrojenstva
  • Vďaka erekcii je možné dosiahnuť plodnosť prirodzenou biologickou cestou

Stav stoporenia penisu sa dostaví naplnením penisu dostatočným množstvom krvi. Za jej vznikom sú tri toporivé cylindrické telesá, z toho dve erektilné a jedno nachádzajúce sa v močovej rúre. Erektilné toporivé telesá sú tvorené špongióznym tkanivom, ktoré sa pri dostatočnom prekrvení zdurí, čo postaví penis do vzpriamenej polohy.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erekcia vzniká na podklade troch faktorov, ktoré musia koordinovane fungovať:

najskôr dochádza k správnemu prenosu nervového signálu do riadiacich centier erekcie v centrálnej nervovej sústave
následne príde k arteriálnemu zásobeniu krvou
na záver dochádza k aktivácii toporivých telies, k reakcii hladkého svalstva a k stoporeniu

Zmyslom erekcie je umožniť mužovi maximálnu potenciu a plodnosť. Na to, aby sa to ale podarilo, je potrebné nielen erekciu dosiahnuť, ale ju aj udržať. Dôležité tiež je, aby nedochádzalo samovoľne k oslabeniu erekcie, pretože to môže viesť k neschopnosti dosiahnuť orgazmus a celkovo k impotencii v zmysle počatia potomka.

VIACERÉ DRUHY EREKCIE

Podľa klasifikácie existujú tri druhy erekcie a to reflexná, psychogénna a nočná. Prvá je vyvolaná priamou stimuláciou penisu, druhá na základe vonkajších vizuálnych podnetov a tretia je podvedomá prejavujúca sa vo fáze spánku.

Aké problémy nastávajú s erekciou a aké sú ich príznaky

Aké problémy nastávajú s erekciou a aké sú ich príznaky Muži, ktorí majú problémy s erekciou, trpia viacerými druhmi porúch. Väčšinou ide len o jeden typ, no zďaleka nie sú výnimočné ani prípady, že je porucha viacnásobná, čo následne sťažuje jej riešenie. Nie je to však úplne nemožné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najčastejšie typy problémov s erekciou:

Oslabená erekcia: Najčastejšou poruchou býva oslabená erekcia, nazývaná niekedy aj nedostatočná erekcia. Pri oslabenej erekcii nedochádza k úplnému stoporeniu a penis tak nemôže byť vo vzpriamenej polohe, ale nachádza sa v akomsi medzi-stave medzi úplným stoporením a ochabnutím.

Pomalá erekcia: S týmto problémom môže súvisieť napríklad nedostatočné libido, čiže chuť na sex. Rovnako tak môže ísť o vážnejší kardiovaskulárny problém, kedy krv do penisu prúdi v menšom objeme kvôli nejakej obštrukcii. Isté je, že netreba pomalší nástup erekcie podceniť, môže sa za ním skrývať aj vážnejší dôvod.

Krátka erekcia: Veľmi častým problémom je aj ochabnutie erekcie za rýchlu dobu. Muži trpiaci týmto problémom síce majú na úvod pevnú erekciu, ale tá nevydrží dlhšiu dobu a postupne ochabne. Deje sa tak v priebehu niekoľkých minút a dá sa tak povedať, že prakticky je muž impotentný.

Permanentná erekcia: Menej častým problémom býva naopak stav príliš častej, až permanentnej erekcie. V tomto prípade by som však určite odporúčal zájsť rovno za lekárom, nakoľko sa môže jednať o vážnu poruchu prekrvenia pohlavného údu, čo môže viesť k narušeniu jeho funkčnosti.

Aké problémy nastávajú s erekciou

Príčiny problémov s erekciou

Príčiny problémov s erekciou Vyššie popísané problémy nastávajú zväčša na základe dvoch typov príčin. Prvou kategóriou je nejaký psychologický faktor, čiže nejde priamo o fyzickú poruchu. Druhou kategóriou sú fyziologické príčiny, ktoré je možné jednoduchšie identifikovať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najčastejšie príčiny problémov s erekciou:

Zdravotné problémy: Možno si to nechcete pripustiť, ale viaceré aj na prvý pohľad nesúvisiace zdravotné problémy môžu byť príčinou nedostatočnej alebo neúplnej erekcie. Ide najčastejšie o srdcovocievne ochorenia, ale taktiež aj o hormonálne choroby alebo choroby psychického typu, napríklad depresiu či úzkosť.

Užívanie liekov: V súvislosti s vyššie napísaným dávam do pozornosti aj kontraindikácie a nežiaduce účinky mnohých liekov na predpis, ktoré sú určené na liečenie vážnejších ochorení. Bežné antidepresíva napríklad významne potlačujú mužské libido, čo môže ovplyvniť problémy s chuťou na sex a erekciou ako takou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Nesprávna životospráva: Len málo mužov si prizná, že konzumácia nezdravých jedál, vyprážaných potravín, mastných nasýtených kyselín alebo presladených nápojov im škodí. Viete, na ktorých miestach sa to prejaví najskôr? Ak hádate erekciu, hádate správne. Zlá životospráva je alfa a omega väčšiny takýchto problémov.

Nadmerné pitie alkoholu a fajčenie: Tieto dve neresti by sa síce dali zaradiť pod životosprávu, ale cítim, že si vyžiadali samostatnú kategóriu. Prečo? Pretože vidím stále viac mužov piť čoraz väčšie množstvá alkoholu a s tým fajčením to tiež nejde dobrým smerom. Muži, uvedomte si, toto je závažný faktor vplývajúci na vašu potenciu.

Nízka hladina testosterónu: Hormón testosterón je zodpovedný najmä za naše libido, čiže chuť na sex. Ak je ho v tele nedostatok, má vplyv aj na schopnosť dosiahnuť erekciu. Podvedome totiž môže brániť našej psychike dostať sa do takého stavu, aby sme boli schopní intenzívne vnímať sexuálne vzrušenie a dosiahnuť tak stoporenie.

Stres, rutina a zlý životný štýl: Málo pohybu, takmer žiaden šport, rutina v sexe, veľa práce, málo času, stres, nedostatok oddychu, ponocovanie. Myslíte si, že toto sa na erekcii nepodpíše? Ste na omyle a veľkom. Zamyslite sa nad tým, ako žijete a nad tým, kedy ste zaregistrovali vážnejšie problémy v spálni. Už vám to dochádza?

NEDOSTATOK SEXU

Viem pochopiť, že zrejme vám príde nedostatok sexu ako jedna z príčin porúch erekcie tak trocha „mimo“. Tu totiž platí ono známe porekadlo, že tréning robí majstra. Kto netrénuje, ten zlenivie a nemôže podať optimálny výkon. To isté platí aj v posteli!

Ako na zlepšenie erekcie

Ako na zlepšenie erekcie Na základe vyššie popísaných príčin je možné nájsť riešenie buď pod lekárskym dohľadom alebo mimo neho. Osobne odporúčam to skúsiť najprv úpravu režimu a výživové doplnky. Ak to nepomôže, potom treba riešiť problém s erekciou aj za pomoci odborníka.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Skúste sa zamerať na nasledujúce opatrenia v tomto poradí:

Vyriešenie možných chorobných príčin

Za problémami s erekciou bývajú často metabolické, srdcovocievne alebo neurologické ochorenia. Ak existuje seriózne podozrenie na takýto faktor, najlepšou cestou je najprv začať s riešením a liečením takéhoto ochorenia. Rovnako to platí pre hormonálne poruchy alebo aj psychologické problémy, ako sú napríklad depresie.

Úprava životosprávy a životného štýlu

Ako som spomenul už vyššie, zlé a nezdravé stravovanie, alkohol, fajčenie, stres a tiež nezdravý životný štýl majú veľký vplyv na vznik porúch erekcie a ich dlhodobé trvanie. Mali by ste sa preto snažiť zmeniť svoju životosprávu a štýl života. Treba sa tiež viac pohybovať, cvičiť a byť v kondícii. Ak budete v kondícii vy, bude v kondícii aj vaša erekcia.

Zmena stereotypu v spálni

Rovnako tak sa snažte prerušiť rutinu a oživiť aj svoj sexuálny partnerský život niečím novým. Nehovorím samozrejme, že to automaticky zlepší vašu erekciu, ale prinesie to trocha fantázie do všedného života. Nevyhýbajte sa partnerke len preto, že máte aktuálne menšie problémy so stoporením, naopak, musíte sa snažiť ešte viac.

Špeciálne cvičenia

Na podporu prekrvenia penisu ako aj na podporu lepšej a dlhšej erekcie existuje viacero špeciálnych cvikov. Najznámejšie sú asi Kegelove cviky, ktorými precvičíte svalové partie priamo napájajúce koreň penisu. Toto cvičenie pri pravidelnom opakovaní má výrazný vplyv najmä na tvrdosť a výdrž erekcie.

Tabletky na erekciu

Neľakajte sa, nehovorím o tabletkách na recept, ale o voľne dostupných tabletkách vo forme výživových doplnkov. Aj keď to možno tak nevyzerá, väčšina mužov nie je odkázaná len na tie najťažšie lieky, ale postačí im aj dostupnejšie riešenie vo forme prírodných tabliet. Neverili by ste, koľkým mužom to už zachránilo ich sexuálny život.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Odborná liečba

Pokiaľ nezaberú žiadne z vyššie zmienených opatrení, je zjavné, že máte seriózny problém vyžadujúci odborný prístup. Lekár vám môže predpísať lieky na erekciu typu Viagra alebo Cialis. Alternatívou je operačný zákrok, vďaka ktorému sa zlepší stoporenie a erekcia natrvalo a bez nutnosti užívania farmakologických prípravkov.

 

Najčastejšie otázky o problémoch s erekciou

Najčastejšie otázky o problémoch s erekciou Hoci je mojim cieľom popísať všetky možné problémy, príčiny, príznaky aj prejavy problémov s erekciou, existujú určite otázky, ktoré vás trápia a nespadajú do žiadnych oficiálnych informácií. Za týmto účelom som pátral na internetových fórach a zozbieral tie najčastejšie kladené. Tu sú aj s mojimi odpoveďami na ne:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kto je najviac riziková skupina pre vznik problémov s erekciou?

Jednoznačne muži po 40ke, čiže v strednom veku. Čísla hovoria jasnou rečou: takmer polovica mužov vo veku nad 40 rokov má problémy s erekciou, či už ide o kvalitu, výdrž alebo nástup erekcie. Vek je rozhodne nepriaznivý faktor, ale ak zmeníte svoj život, je možné vyhrať aj nad časom.

Problémy s erekciou mám len občas. Je to dôvod na obavy?

Podľa toho v akom časovom intervale vyššie uvedené problémy nastávajú, je treba zvoliť aj vhodný postup. Ak sa u vás vyskytne problém veľmi ojedinele a má zrejmý dôvod, nie je potrebné hneď myslieť na najhoršie. Ak sa však porucha opakuje, mali by ste zvážiť pátranie po príčinách a skúsiť nájsť vhodné riešenie.

Je nutné obmedziť alkohol a fajčenie úplne?

Viem si predstaviť, že si veľmi radi doprajete po práci nejaké to pivo s kamarátmi a občas padne aj nejaká tá cigaretka. Radím vám dobre: na toto určite zabudnite. Treba si jednoducho vybrať medzi užívaním si vonku a užívaním si v spálni. Alkohol aj cigarety je ideálne úplne zo svojho života vylúčiť a to nielen kvôli erekcii.

Naozaj viem vyriešiť problém s erekciou bez lekára?

Toto vám nikto nezaručí, ale aj na základe vlastných pozorovaní a skúseností si dovolím tvrdiť, že väčšina mužov vie vyriešiť svoje problémy s erekciou aj v domácich podmienkach. Samozrejme, výsledky sa nedostavia hneď, niekedy to môže trvať aj zopár mesiacov. Odporúčam však to aspoň vyskúšať, nemali by ste to hneď vzdať.

Čo sa stane, ak mi nič nepomáha?

Pokiaľ vyskúšate všetky možné riešenia problémov s erekciou „doma“ a stále sa nedostavujú výsledky, mám pre vás zlú správu: máte vážny problém s erektilnou dysfunkciou a budete musieť podstúpiť lekársku liečbu. Ono to vlastne nie je zlá správa, nakoľko táto liečba vám pomôže. Bude to však oveľa nákladnejšie, ako doterajšie opatrenia.

Ako zlepšiť erekciu

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Kombinácia viacerých režimových opatrení smerujúcich k zdravšiemu životu spolu s výživovými doplnkami vedia spraviť u väčšiny mužov doslova divy. Áno, nepôjde o zázraky na počkanie a je nutné byť viac trpezlivý, ale moje vlastné skúsenosti sú pozitívne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tabletky majú oproti iným formám jednu veľkú výhodu:

  • Užívanie tabliet je jednoduché a dávkovanie je obvykle buď pravidelne každý deň alebo zhruba 60 minút pred plánovaným pohlavným stykom

Áno, za tú dlhu dobu, čo sa venujem mužským problémom, som narazil aj na predražené pilulky sľubujúce modré z neba. Nebudem sa ani minútu čudovať, ak ste práve pri slovách „tabletky na podporu erekcie“ prevrátili zrak. Viem si predstaviť, prečo. To všetko, čo ste ale zažili predtým, je už našťastie minulosť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Aktuálne sú tabletky na erekciu:

čisto prírodného charakteru, obsahujúce naozaj kvalitné a účinné extrakty a výťažky mnohých rastlín známych v ľudovom liečiteľstve už od staroveku
certifikované a kontrolované Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, pričom sú registrované ako výživový doplnok spĺňajúci všetky normy
rozšírené v takom počte a v takej konkurencii, že musia ponúknuť viditeľné výsledky, inak by neobstáli v boji o zákazníka

Tieto tabletky fungujú na nasledujúcich princípoch:

Podporujú lepšie prekrvenie ciev v penise: Zlepšujú činnosť hladkého svalstva a podporujú aj dlhšie stoporenie, čiže predlžujú erekciu.

Stimulujú produkciu hormónov: Optimalizujú ich hladinu, najmä čo sa týka hormónu testosterón, ktorý je zodpovedný za libido a chuť na sex.

Pôsobia ako prírodné afrodiziaka: Práve vďaka tomu je muž viac nadržaný a to sa prejavuje aj v pevnejšej a kvalitnejšej erekcii.

SITUÁCIA SA OPROTI MINULOSTI ZLEPŠILA

Objektívne musím povedať, že situácia sa naozaj zlepšila a prípravky, ktoré boli na našom trhu pred pár rokmi, sú našťastie na smetisku dejín. Nemôžem síce zaručiť, že každý prípravok bude fungovať rovnako u každého, ale šance sú vyššie, ako kedykoľvek predtým.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ja sám som užíval desiatky rôznych značiek tabliet na podporu erekcie. Niektoré mali slabší účinok, ktorý nebol skoro ani viditeľný. Dokonca šlo v mnohých prípadoch aj o tabletky, ktoré investovali veľké peniaze do reklamy a propagácie. Neprenáhlil som sa a trpezlivo som hľadal ďalej s cieľom oddeliť zrno od plevela.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Našťastie, moja trpezlivosť priniesla ovocie. Narazil som aj na niekoľko výrobkov, ktoré mi naozaj pomohli. V nasledujúcej tabuľke nájdete ich stručný prehľad s hodnotením a tiež možnosťou prekliknúť sa na detailnejšiu recenziu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.16

25 Hodnotení