Predĺženie penisu

Predĺženie penisu

Jedna z vecí, ktorá mužov trápi najviac, je veľkosť ich penisu. Najčastejšie sa pod týmto pojmom myslí dĺžka, na čo sú muži najviac citliví. To, kedy je penis už dostatočne dlhý, je samozrejme polemické, ale viacero mužov v tom má jasno len na základe nejakých vyčítaných hodnôt a podobne.

Áno, priemerné čísla sú jedna vec, skutočnosť vec druhá. Ženy samozrejme sú radi, ak môžu dosiahnuť vaginálny orgazmus vďaka dostatočne dlhému pohlavnému údu ich partnera, no osobne si myslím, že táto téma sa príliš preceňuje.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Napriek tomu samozrejme nespochybňujem, že môžu existovať a aj existujú prípady, kedy je strach muža o dĺžku jeho „mužnosti“ naozaj adekvátny. Či už chcete poznať riešenie na predĺženie penisu o 1 cm alebo o 5 cm, tento text je určený práve vám.

Dĺžka penisu: definícia, význam a meranie

Dĺžka penisu: definícia, význam a meranie Určiť arbitrárne, že určitá dĺžka penisu je optimálna a čokoľvek mimo znamená vážny problém, si samozrejme netrúfam. Budem sa preto aj ja musieť spoľahnúť aspoň orientačne na niektoré čísla známe z verejne dostupných prieskumov.

  • Priemerná dĺžka penisu v stoporenom stave je od 13 do 15 cm
  • Ak máte penis kratší, nemusí ísť nutne ešte o problém, no osobne by som zrejme dĺžku menej ako 10 cm chcel riešiť aj ja
  • Naopak, penis väčší napríklad ako 20 cm je podľa mňa viac než nadpriemerný

Veľmi dôležité je však vedieť aj to, ako sa má penis merať. Väčšina mužov to pritom robí nesprávne, čo skresľuje tak trocha výsledný údaj a porovnanie s priemernými číslami. Môže to potom viesť k frustrácii a v podstate k zbytočne nízkemu sebahodnoteniu v tejto oblasti.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tu je optimálny postup, ako zmerať dĺžku penisu čo najpresnejšie:

penis treba merať v čo najviac stoporenom stave, čiže len vtedy, ak nejaví ani minimálne známky ochabnutia erekcie
merať treba od panvovej kosti, čiže z oblasti od podbruška, na ktoré treba pritlačiť; to znamená napríklad tak trocha problém pre mužov s väčším objemom tuku v tejto oblasti
koncom merania je špička žaluďa na konci pohlavného údu

A prečo je vlastne dôležité, aby bol penis dostatočne dlhý? Má to dva významy. Prvý je viac praktický a ide o to, aby sa v stoporenom stave umožnilo penetrovať do vagíny čo najhlbšie kvôli lepšiemu oplodneniu.

Druhý je praktický menej a ide v podstate o to, že ak je penis príliš krátky, žena nemôže dosiahnuť vaginálny orgazmus, ktorý je na rozdiel od klitoriálneho kvalitnejší a vzrušujúcejší.

DĹŽKA AKO SÚČASŤ TRENDOV

Ak si myslíte, že vždy platila súčasná formulácia o dĺžke penisu, mýlite sa. Napríklad v starovekom Grécku sa za najlepší penis pokladal skôr menší, aspoň tak to možno vydedukovať podľa malieb a ilustrácií. Dnes to platí zas skôr naopak.

Aké problémy nastávajú s dĺžkou penisu a aké sú ich príznaky

Aké problémy nastávajú s dĺžkou penisu a aké sú ich príznaky Čo sa týka dĺžky penisu, existujú v podstate len dva problémy. Prvým je príliš krátky penis, druhým zas príliš dlhý penis. Hoci v tomto texte sa zameriavam práve na problém s krátkym penisom, aj opačný extrém môže mužom spôsobovať problémy.

Poďme si obidva problémy rozobrať trocha detailnejšie:

Krátky penis: Ak máte penis len o niečo málo kratší, ako je zaužívaný priemer, rozhodne by som to nebral ešte ako problém s jeho dĺžkou. Určitá tolerancia musí byť. Uznávam však, že v prípade, ak máte penis kratší ako 10 cm, môže to už byť problém a to aj s ohľadom na prax. Ako rozpoznať, či je penis kratší?

Ak sa nejedná o chorobnú príčinu spojenú s bolesťou, dobrým barometrom môže byť vaša partnerka. Dôležité je nielen pozerať na číslo, ale zistiť, či žena dostatočne cíti penis vo svojej vagíne a či jej spôsobuje pohlavný styk rozkoš. Ak áno, potom vás nemusí dĺžka vášho prirodzenia až tak trápiť. Pokiaľ nie, je treba niečo s týmto problémom robiť.

Dlhý penis: Úplne opačným problémom je príliš dlhý penis. Nemusím snáď vysvetľovať, ako sa to prejavuje, skôr je dôležité vedieť nájsť hranicu, kedy je možné o pohlavnom úde už hovoriť ako o extrémne veľkom. Aj tu by som však bol veľmi opatrný. Prečo? Pretože záleží od viacerých individuálnych okolností.

Prvou je pocit, pretože aj muž, ktorého penisu bude mať napríklad dĺžku 18 cm, nebude dostatočne spokojný. Druhým je celkový stav tela, nakoľko napríklad obézny muž bude dĺžku vnímať inak, ako muž vychudnutý. Všeobecne by som však povedal, že ak máte penis dlhší, ako 20 cm, je už príliš dlhý.

Aké problémy nastávajú s dĺžkou penisu

Príčiny problémov s krátkym penisom

Príčiny problémov s krátkym penisom Vyššie popísané problémy nastávajú zväčša na základe dvoch typov príčin. Prvou kategóriou je nejaký psychologický faktor, čiže nejde priamo o fyzickú poruchu. Druhou kategóriou sú fyziologické príčiny, ktoré je možné jednoduchšie identifikovať.

Tu sú najčastejšie príčiny problémov s erekciou:

Genetické príčiny: Ak nám genetika a dedičnosť nadelia príliš krátke prirodzenie, nejde síce o chorobnú príčinu, ale rozhodne ide o vrodený stav. Najčastejšie dochádza k problémom hypotalamu v mozgu, kedy jeho nedostatočná činnosť spôsobí genetickú poruchu vývoja penisu a ten je v stoporenom stave kratší oproti priemeru aj o 5 či viac centimetrov.

Peyronieho choroba: Za týmto názvom sa skrýva patologická tvorba tuhého väziva v penise, čo spôsobuje jeho ohýbanie, skracovanie a stratu potrebnej flexibility pre dostatočné zväčšenie vplyvom erekcie. Toto ochorenie sa prejavuje aj bolestivosťou počas sexuálneho styku a problémami s kvalitou erekcie.

Vývojové poruchy močovej sústavy: Močová sústava u mužov sa môže vyvíjať rôzne a niektoré jej vývojové poruchy ovplyvňujú aj dĺžku penisu. Môže ísť buď o prepadnutie močovej rúry do vnútra alebo vystúpenie močového mechúra na povrch. V oboch prípadoch je krátky penis následkom a príznakom takejto vývojovej vady.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Problémy s prostatou: Máte problémy s prostatou alebo ste ich mali v minulosti? Prostata ovplyvňuje dĺžku penisu oveľa viac, ako si myslíte. Pokiaľ dokonca príde k jej odstráneniu, veľmi častým následným efektom býva skrátenie dĺžky penisu. Zväčšenie prostaty zas môže spôsobiť problémy s kvalitou erekcie.

Nadváha: Presne tak, nadmerná prítomnosť tuku v oblasti podbruška môže spôsobiť, že pri meraní je penis kratší a to aj opticky. Rovnako tak pri pohlavnom styku nemôžete dostatočne hlboko preniknúť s penisom do pošvy, čo znova len podčiarkne krátku dĺžku penisu. Príčinou nadváhy je najčastejšie zlý životný štýl a zlá životospráva.

Nedostatočná erekcia: Nesmieme zabudnúť ani na jednu z najčastejších príčin a to je nekvalitná erekcia. Ako som povedal už na úvod, penis je potrebné merať a hodnotiť jeho dĺžku len v stave úplnej erekcie. Ak nastáva čo i len minimálne ochabnutie erekcie, penis je menší a nekvalitný je aj následný sexuálny styk.

ZLÝ UHOL POHĽADU

Rád by som upozornil ešte na jeden fakt a to možnú neobjektívnosť pri pohľade muža na svoje vlastné prirodzenie. Ak sa budete pozerať napríklad do zrkadla a máte vyššiu postavu, bude sa vám penis zdať menší, ale to len z hľadiska proporcie k celému telu.

Ako na predĺženie penisu

Ako na predĺženie penisu Pokiaľ chcete mať dlhší penis, treba rozoznávať medzi dvoma typmi riešení. Prvým typom je len dočasné predĺženie pohlavného údu, ktorého trvanlivosť je krátka. Druhým typom je trvalé riešenie, ktoré spočíva väčšinou v chirurgickom zásahu.

Tu sú možnosti, ako si predĺžiť penis:

Operácia

Ak sa jedná o vrodenú vadu alebo inú vývojovú chybu, odporúčam rovno ísť za lekárom, ktorý zvolí vhodný operačný zákrok. Najčastejšie sa využíva narezanie väzov alebo narezanie semenníkov, čo spôsobí vystúpenie penisu von a jeho optické predĺženie. Horšie je to ale potom s hojením a aj samotným používaním penisu.

Chudnutie

Práve veľa podkožného tuku v oblasti podbruška spôsobuje, že muži vnímajú penis oveľa kratší, než v skutočnosti je. Navyše, budete mať problém preniknúť do partnerky naplno a to je ďalšie veľké mínus. Odporúčam zlepšiť stravovanie, behať a chudnúť. Viem z vlastnej skúsenosti, že to pomáha.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Vákuové alebo vodné pumpy

Pumpy na penis fungujú na princípe podtlaku, ktorý prinúti penis, aby nasával viac krvi. Vďaka tomu sa váš pohlavný úd viditeľné zväčší za rýchlu dobu, ale bohužiaľ, aj za rovnako rýchlu dobu sa vráti do bežnej veľkosti. Pumpy treba používať obozretne, aby neprišlo k poraneniu alebo dokonca k narušeniu funkčnosti stoporenia.

Špeciálne cvičenia

Na predlženie penisu sa odporúčajú aj rôzne cvičenia, pričom najpopulárnejším je naťahovanie čiastočne stoporeného penisu. Toto cvičenie sa nazýva aj Jelqing a pripomína dojenie penisu. Teória je v tomto prípade taká, že naťahovaním vznikajú mikrotrhlinky, vytvárajú sa nové bunky a penis sa predlžuje. Tu by som bol ale veľmi opatrný.

Elektrošoky

Mňa samého prekvapilo, že som sa dozvedel o možnosti predĺženia penisu pomocou menších elektrošokov. Teória hovorí, že slabšie elektrošoky by mali podporiť rast nového svalového tkaniva aj ciev v penise, čo zvýši jeho prekrvenie, zlepší veľkosť penisu pri stoporení a teda aj predĺži penis. Bohužiaľ, neexistuje žiadna seriózna štúdia, ktorá by to dokazovala.

Tabletky

Pre mňa najbezpečnejším spôsobom je využitie tabliet. Jedinú ich nevýhodu však vidím v limitovanom účinku, nakoľko určite vďaka tabletkám nedosiahnete penis dlhší o 10 cm, skôr o 1 cm, výnimočne o 2 cm. Nemusíte však nič cvičiť, absolvovať náročné alebo drahé procedúry a nemusíte ani navštíviť lekára, keďže tabletky sú bez predpisu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o problémoch s krátkym penisom

Najčastejšie otázky o problémoch s krátkym penisom Keďže táto téma je pre mužov pomerne citlivá, bolo pre mňa tento krát pomerne náročné nájsť na internetových fórach zaujímavé otázky v súvislosti s veľkosťou penisu. Nakoniec som ale zopár našiel a ako vždy ich sem pripájam spolu s mojimi odpoveďami.

Záleží na dĺžke penisu alebo nie?

Možno by ste chceli počuť odpoveď, že nie, ale také jednoduché to bohužiaľ nebude. Pokiaľ však veľkosť penisu neprekáža vašej partnerke a neprináša vám žiadne zdravotné problémy, nemusíte ju nutne riešiť. Osobne by som ale vyskúšal aspoň zopár prostriedkov, pretože s dlhším penisom doprajete žene oveľa väčšiu rozkoš a intenzívnejší orgazmus.

Je dĺžka penisu pri erekcii „na voľno“ a počas pohlavného styku iná?

Áno, skutočne je. Musím však povedať, že to neplatí vždy a nie u každého muža. Vo väčšine prípadov sa tak ale naozaj stane a to najmä v dôsledku väčšieho vzrušenia na priamu sexuálnu stimuláciu od niekoho iného. Erekcia bez pohlavného styku je síce na prvý pohľad rovnaká ako erekcia pri pohlavnom styku, ale aj moje vlastné opakované merania ukázali, že určitý rozdiel tam je. Ten sa potom prejaví aj v dĺžke penisu.

Do akého veku penis rastie?

Na túto otázku sa nedá odpovedať generalizovane, pretože ani ruky, nohy alebo iné končatiny na tele nerastú u každého človeka rovnako. Medicína ale všeobecne považuje rast penisu možný až do veku 21 či 22 rokov. Určite by som počítal s toleranciou plus mínus dva roky, ak máte ale napríklad 30 a viac rokov, zrejme vás nepoteším, nakoľko tu už s rastom penisu prirodzene nerátajte.

Viem si pomôcť aj bez lekára?

Áno, väčšina vyššie spomínaných možností riešenia s príliš krátkym penisom je úplne bez lekárskeho zásahu. Treba si ale uvedomiť, že tieto možnosti majú svoje limity a nemožno očakávať napríklad dlhodobé predĺženie penisu o 5 centimetrov alebo viac od cvičení či vákuových púmp.

Ktoré riešenie je najbezpečnejšie?

Jednoznačne najbezpečnejším riešením sú tabletky, avšak treba myslieť na to, že nie sú použiteľné pre všetky prípady. Ak máte krátky penis spôsobený vývojovou či genetickou poruchou, v takom prípade vám tabletky nepomôžu. Aby som to uviedol na pravú mieru, vtedy vám môže pomôcť jedine chirurgický zákrok a ani to nie je na 100 %.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

ako predlzit penis

Ako fungujú tabletky na predĺženie penisu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Z vlastnej skúsenosti ale aj podľa zisťovania si myslím, že väčšine mužov bude stačiť na predĺženie penisu kombinácia dvoch opatrení: zníženia podkožného tuku v oblasti podbruška a zlepšenie stoporenia. Vďaka tomu je možné dosiahnuť zväčšenie o 1 až 2 centimetre, čo podľa mňa úplne postačuje.

Na zlepšenie stoporenia a teda aj na predĺženie penisu sú najlepšie tabletky. Majú jednu veľkú výhodu:

  • Ich užívanie je bezpečné a zároveň jednoduché. Ja sám mám pozitívnu skúsenosť s dlhodobým užívaním raz denne po dobu 2 až 3 mesiacov.

Všetky ostatné prostriedky typu cvičenie, vákuové pumpy, extendery a podobne, môžu pomôcť, ale je to spojené aj rizikom vzniku menších poranení a vyžaduje si to oveľa viac času, ako užívanie tabliet. Pri tých najlepších značkách môžete vidieť pozitívne výsledky už po pár týždňoch a to vás motivuje pokračovať v užívaní.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto tabletky sú navyše:

bez konzervantov, farbív a umelých látok, čiže majú 100 % prírodné zloženie, vďaka ktorému nebude problém napríklad s nežiaducimi účinkami
pod kontrolou Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, vďaka čomu je zaručené zloženie ako aj splnenie kritérií pre registráciu vo forme výživových doplnkov
s viacerými účinkami, takže okrem predĺženia penisu vám môžu pomôcť celkovo v sexuálnom živote

Tu sú účinky, ktoré tabletky na predĺženie penisu mužom ponúkajú:

Zlepšujú prekrvenie pohlavného údu: Vďaka zlepšeniu prekrvenia dochádza k lepšej a kvalitnejšej erekcii s rýchlejším nástupom.

Zvyšujú libido: Väčšina tabliet obsahuje prírodné výťažky stimulujúce hladinu testosterónu, čo zvýši chuť na sex a libido

Podporujú dlhšiu erekciu: Lepšie prekrvenie a zvýšenie testosterónu so sebou prináša aj dlhšiu erekciu a intenzívnejší orgazmus

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

NEVERTE VŠETKÝM ZNAČKÁM

Musím uznať, že v oblasti predĺženia penisu je situácia s tabletkami trocha kontroverzná. Môžu za to značky, ktoré v minulosti sľubovali zväčšenie aj o 5 cm alebo viac, čo je samozrejme nereálne. Preto odporúčam, aby ste neverili všetkému, čo výrobcovia tvrdia v reklame.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Mal som to šťastie, že som vyskúšal naozaj veľké množstvo značiek tabliet a preto viem aj sám posúdiť, ktoré ako účinkujú, prípadne aj to, ktoré neúčinkujú vôbec. U mňa priniesli najlepšie výsledky v podstate len značka a to Stoporex. V prípade týchto výrobkov som zaznamenal aj viditeľné zlepšenie.

V nasledujúcom prehľade vám preto prinášam ich stručné zhodnotenie, ale napríklad aj možnosť prečítať si o nich niečo viac. Každý prípravok som totiž sám testoval a skúsenosti zhrnul do recenzie.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.44

39 Hodnotení