Tabletky na zväčšenie pŕs

Tabletky na zväčšenie pŕs Podobne ako prípravky určené pre mužov na zväčšenie ich prirodzenia, aj tabletky na zväčšenie poprsia sú na našom trhu tak trocha na tenkom ľade. Len máloktorá lekáreň ich má v ponuke a väčšinou sú recenzie, ktoré ich propagujú, len neobratne a neohrabané maskovanou skrytou reklamou výrobcov.

To však nič nemení na tom, že téma nedostatočne veľkého alebo pevného poprsia trápi veľké množstvo žien. Vidno to jednoznačne na stúpajúcom záujme o rôzne plastické operácie, implantáty umelých prsníkov a podobne.

Rovnako tak nejedna internetová diskusia či fórum sú plné otázok o tom, ako zväčšiť prsia pomocou tuku, kyseliny hyalurónovej alebo pomocou iných spôsobov. Riešením však nemusia byť len drahé, náročné a rizikové invazívne zákroky. Existujú aj prirodzenejšie cesty.

Čo možno pokladať za malé prsia

Čo možno pokladať za malé prsia Otázka ohľadom veľkosti poprsia by sa nemala točiť čisto len okolo čísiel. Na to, aké je poprsie, majú vplyv totiž nielen veľkosť, ale aj tvar prsníkov. V tomto ohľade teda zohráva svoju úlohu aj pevnosť prsného tkaniva a tiež aj flexibilita a zdravý stav pokožky.

Samotné poprsie je tvorené tukovým tkanivom a tkanivom prsnej žľazy. K jej rastu dochádza prvýkrát v období začiatku dospievania, čiže počas puberty. Na veľkosť poprsia má vplyv práve tento rast, ktorý záleží aj od genetickej dispozície a tiež aj od hormonálnej rovnováhy. Práve uvoľňovanie estrogénu v puberte má najväčší podiel na raste poprsia.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Veľkosť poprsia neskôr ovplyvňujú aj lieky, napríklad hormonálna antikoncepcia, tiež hmotnosť a miera fyzickej aktivity. Ak nerátame rôzne fyziologické defekty alebo poruchy, tak na veľkosť poprsia a jeho pevnosť vplýva naozaj príliš veľa externých faktorov.

DEFINÍCIA

Hoci som sa nechcel najskôr držať žiadnych čísel a hoci neexistuje žiadna ustálená definícia malého poprsia, poviem aspoň zopár čísiel. Horizontálny priemer prsníka je okolo 12 cm, vertikálny priemer okolo 11 cm. Na Slovensku je priemerná veľkosť košíka C.

Možnosti, ktoré máte na riešenie malého poprsia doma

Možnosti, ktoré máte na riešenie malého poprsia doma Dobrou správou je, že aj na prvý pohľad menšie prsia je možné vyformovať, spevniť a mierne zväčšiť, pričom nemusíte hneď rozmýšľať o príliš invazívnych a drahých chirurgických úkonoch. Nepôjde to však zo dňa na deň.

Práve naopak, ak chcete riešiť veľkosť svojich pŕs bez lekárskych úkonov, musíte sa pripraviť na dlhodobejšiu cestu. Tá spočíva v kombinácii viacerých opatrení zameraných svojim pôsobením na veľkosť prsníkov, ale aj na ich pružnosť a pevnosť. Tieto vlastnosti sú totiž nevyhnutné pre dosiahnutie optimálneho efektu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ak chcete zväčšiť svoje prsia, tu sú možnosti, ktoré na to môžete využiť:

optické zväčšenie a zároveň aj zvýšenie poprsia sa dá jednoducho dosiahnuť pomocou push-up podprseniek
druhou možnosťou, ktorá už môže priniesť reálne výsledky, je cvičenie, najmä cviky na prsné svalstvo, ktoré ho vyformujú a spevnia
dlhodobou cestou je aj pravidelná masáž poprsia, napríklad spolu s medom a ľanovým olejom, ktorá tiež prospieva hydratácii pokožky
k dispozícii sú aj rôzne bylinky s obsahom fytoestrogénov, z ktorých je možné robiť čaje a odvary na vnútorné či vonkajšie použitie
na obdobnom princípe sú založené rôzne krémy s obsahom fytoestrogénov
môžete tiež konzumovať potraviny, ktoré obsahujú tieto rastlinné hormóny, napríklad ľanové semienka, sezamové semienka, sóju a niektoré druhy ovocia či zeleniny
čoraz populárnejšou možnosťou sú aj tabletky s rastlinným zložením, ktoré slúžia na podporu prsnej žľazy práve pomocou fytohormónov

Princíp a účinky tabliet na zväčšenie pŕs

Princíp a účinky tabliet na zväčšenie pŕs Spomínané tabletky sú jednou z najviac populárnych možností na podporu prirodzeného zväčšenia poprsia. Na našom trhu ich nie je zatiaľ až také veľké množstvo, no aj tých niekoľko značiek ponúka seriózne účinky, najmä pri pravidelnom a dlhodobom užívaní.

To je mimochodom základom úspešnosti pôsobenia tabliet na poprsie. Ich účinok je totiž založený na extraktoch rastlín typu Serenoa repens, Senovka grécka, Wild Yam alebo Benedikt lekársky. Ide o bohaté prírodné zdroje fytoestrogénov, čiže rastlinných látok podobných ľudským estrogénom, ktoré majú aj podobné účinky v ľudskom organizme.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Fytoestrogény sú veľmi dobrý prírodný prostriedok napomáhajúci zväčšeniu aj spevneniu poprsia. Dokážu sa v ľudskom tele viazať na estrogénové receptory a tým pádom napodobňujú funkciu a pôsobenie prirodzených estrogénov. Toto pôsobenie však musí byť dlhodobé, aby prišlo k stimulácii rastu prsnej žľazy.

PRVÉ VÝSLEDKY

Hoci viditeľný efekt užívania týchto látok trvá dlhšiu dobu, prvé účinky by mali byť viditeľné už po niekoľkých týždňoch. Viacero výrobcov síce deklaruje prvé vplyvy na zväčšenie už po pár dňoch, ale takto rýchlo to určite nefunguje. Trpezlivosť prináša ruže a to platí aj tu.

Časté otázky

Časté otázky Je pochopiteľné, že téma zväčšenia poprsia je veľmi atraktívna a púta pozornosť aj na internete. Pátral som teda na rôznych fórach a webstránkach po tom, čo ženy najviac zaujíma ohľadom zväčšenia poprsia a tie najčastejšie otázky teraz zodpoviem naraz na jednom mieste.

Je užívanie tabliet bezpečné?

Áno, je to bezpečné a to nielen vďaka tomu, že zloženie prípravkov je prírodné a neobsahuje žiadne syntetické účinné látky. Každý jeden produkt je totiž predávaný až na základe schválenia príslušných úradov, najčastejšie Úradu verejného zdravotníctva. Podlieha teda kontrole a je plne nezávadný z hľadiska užívania.

Sú nejaké kontraindikácie, čiže prekážky užívania týchto prípravkov?

V zásade platí, že akékoľvek tabletky obsahujúce fytoestrogény nie sú vhodné pre ženy počas tehotenstva alebo dojčenia, nakoľko by mohli znamenať zásah do hladiny hormónov. Problémom môže byť aj kombinácia s podobnými tabletkami, rovnako tak sa nesmú tabletky užívať naraz s hormonálnou liečbou.

Môžu mať tabletky účinky aj v iných oblastiach?

Áno a veľa žien podľa svojich skúseností aj potvrdzuje, že majú. Nakoľko tabletky obsahujú fytohormóny, ovplyvňujú nielen poprsie, ale celú hormonálnu sústavu a hormonálnu rovnováhu. Tým vplývajú aj na menštruačný cyklus, negatívne príznaky klimaktéria, pokožku, vlasy a na libido. Miera účinkov je ale veľmi individuálna.

Ako funguje objednanie a doručenie tabliet?

V tomto ohľade majú tieto prípravky veľkú výhodu, nakoľko sa dajú kúpiť online priamo z eshopov ich výrobcov alebo oficiálnych dodávateľov u nás. Všetko tak prebehne z pohodlia domova a rýchlo. Čo sa týka doručenia, to je maximálne diskrétne a nikto sa vďaka anonymnému baleniu nedozvie, čo ste si objednali.

Čo ak mi tabletky nepomôžu?

Samotné tabletky na zväčšenie poprsia určite nie sú žiadnou zázračnou paličkou alebo jediným možným spôsobom. Ich užívanie by malo byť skombinované aj s ďalšími možnosťami, napríklad tými, ktoré som spomínal vyššie. S výsledkom ale aj tak nemusí byť každá žena spokojná na 100 % a vtedy už prichádza na rad plastická chirurgia.

Tabletky, ktoré vyskúšala partnerka a jej skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré vyskúšala partnerka a jej skúsenosti s nimi Moja partnerka vyskúšala prakticky všetky aktuálne dostupné značky tabliet určených na podporu zväčšenia a spevnenia poprsia. S väčšinou účinkov bola spokojná a v tomto ohľade hodnotí prípravky naozaj pozitívne, no aj tu sa našli niektoré tabletky, ktorých účinnosť v praxi bola slabšia.

Pri tých najlepších značkách je pri dlhodobom používaní možné badať naozaj viditeľné zlepšenie a zmeny, najmä v rámci pevnosti a objemu prsníkov. Pozitívom prípravkov je, že ich užívanie je bez výskytu nežiaducich alebo vedľajších účinkov.

Čo sa týka vlastností týchto tabliet, tu sú tie najdôležitejšie:

vďaka rastlinnému zloženiu je ich pôsobenie prirodzené
hoci účinky sú širšie a aj viditeľné, nejde určite o náhradu za zväčšenie plastickou operáciou
vyberajte si overené značky, nakoľko na trhu sú aj menej kvalitné prípravky
základom je dlhodobé užívanie a správne dávkovanie
najlepšie je skombinovať tabletky a iné možnosti na zväčšenie poprsia súčasne, napríklad aj cvičenie a krémy

Spomedzi všetkých prípravkov sa rozhodla napokon odporúčať dve značky tabliet a jednu značku krému:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie
Chcem kúpiť