Feromóny pre ženy

Jednou z možností, ako môžu ženy zaujať muža, sú aj feromóny. Tieto látky, ktoré sú v prírode úplne bežné a prirodzené, mnoho ľudí nepozná. Dôvodom je, že vplyvom moderného života a životného štýlu ich produkcia v organizme klesla na minimum. Niet sa preto ani veľmi čo diviť, že mnoho ľudí pri slove feromón nevie, kam si ho má priradiť.

Na feromónoch pritom funguje takmer celý ekosystém a celá príroda. Na tieto látky možno naraziť najviditeľnejšie pri zvieratách, nakoľko ich môžu upozorniť na nebezpečenstvo a zároveň vytvárajú pachové teritoriálne stopy. Svoj význam však majú aj u ľudí.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Najdôležitejšou oblasťou, kde feromóny pôsobia, je priťahovanie opačného pohlavia zo sexuálneho hľadiska. Ide o prirodzenú atraktivitu, ktorá nie je ovplyvnená ničím vedomým. Ak má žena feromónov príliš málo, môže mať takejto prirodzenej atraktivity nedostatok.

Čo sú feromóny a aké majú účinky

Čo sú feromóny a aké majú účinky Pod pojmom feromóny sa myslia chemické látky prchavého charakteru, ktoré sa vyskytujú v prírode. Tieto látky majú schopnosť ovplyvniť niektoré zmysly, ide o stimulátory a nosiče nejakého podnetu, ktorý vie vyvolať fyziologickú alebo behavoriálnu reakciu.

Vo všeobecnosti majú feromóny tieto vplyvy:

pomoc pri hľadaní potravy alebo jej označení, čo je typická funkcia potravinových feromónov veľmi rozšírených vo zvieracej ríši
pomoc pri zabezpečení ochrany jedinca alebo celého druhu, na čo slúžia poplašné, obranné a teritoriálne feromóny typicky tiež pre zvieratá
zvýšenie sexuálnej príťažlivosti pre opačné pohlavie v rámci toho istého druhu, čo slúži aj na párenie, tieto ferómony majú zvieratá aj ľudia

Pohlavné feromóny u žien sa nazývajú estreny a uvoľňujú sa hlavne prostredníctvom pokožky a pri vylučovaní potu. Muži vedia tieto látky zachytiť špeciálnym orgánom zvaným Jacobsonov orgán, ktorý sa nachádza medzi nosom a ústami. Platí to však len vtedy, ak je vylučovanie feromónov dostatočné a nie je prekryté napríklad kozmetikou.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Typy, zloženie a užívanie feromónov pre ženy

Typy, zloženie a užívanie feromónov pre ženy Feromóny ako špecifické účinné látky pre zvýšenie atraktivity ženy u mužov môžu byť pridané do rôznych produktov osobnej a telovej kozmetiky. Môže ísť o telové vody, šampóny, rôzne kvapky na pokožku a celkom prirodzene aj o feromónové parfumy.

Práve parfumy s obsahom feromónov sú najviac využívanou formou. Je to kvôli jednoduchosti, pohodliu a v prípade, ak si kúpite parfum aj s nejakou vôňou, máte už o jednu súčasť kozmetiky postarané. Feromónové parfumy ale nemajú v ponuke známe a zavedené značky, ich výrobou sa zaoberajú producenti špecializovaní len na túto oblasť.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Feromónové parfumy pre ženy majú nasledujúce vlastnosti:

kúpiť si ich môžete ako parfumy na kvapkanie aj s rozprašovačom

niektoré sú bez špecifickej vône, iné majú externú vonnú zložku

k dispozícii sú testery s objemom 2ml, ale aj veľké flakóny

kvalita je rôzna, od toaletných vôd až po plnohodnotné parfémy

najčastejšie ich majú eshopy s erotickým sortimentom

Feromónové parfumy sa používajú veľmi podobne, ako klasické, čiže sa aplikujú na pokožku. Nenanášajte ich na oblečenie, tam svoj účinok mať nebudú. Či si vyberiete parfumy bez špecifickej vône, alebo dáte prednosť takým, ktoré obsahujú aj externú vonnú zložku, je na vás. Moja partnerka má skúsenosti s oboma typmi a veľký rozdiel tam nebol.

KAM FEROMÓNY APLIKOVAŤ?

Aby mali feromóny najlepší efekt, mali by sa naniesť na miesta, kde najviac pulzuje krv a kde je koža najtenšia. To im umožní sa z pokožky rozšíriť ďalej a splniť svoj účel. Ide o miesta, kde sa aplikuje aj bežný parfum, najmä krk, šija, uši, lakte a zápästia na ruke.

Časté otázky

Časté otázky Je pravda, že feromóny viac používajú muži, než ženy, no napriek tomu záujem o tieto zaujímavé látky rastie aj zo strany nežnejšieho pohlavia. Vidno to tiež na viacerých otázkach a dotazoch na internetových fórach a v diskusiách. Otázky smerujú najmä k účinnosti v praxi a tie najčastejšie teraz zodpoviem:

Aké faktory majú vplyv na vylučovanie feromónov u žien?

V prvom rade sú feromóny a ich vylučovanie závislé od fyziologického stavu organizmu, čiže aj od životosprávy, životného štýlu, únavy alebo stresu. Špeciálne u žien majú vplyv aj menštruačný cyklus a hormonálne zmeny. Problémom sú tiež časté kúpanie a umývanie, ktoré zmýva z pokožky existujúce feromóny.

Možno feromóny používať aj s inou kozmetikou?

Pochopiteľne, nechcem vám zakazovať sa umývať a používať sprchový šampón, ale nemali by ste to s množstvom inej telovej kozmetiky príliš preháňať. Ak budete feromóny používať v podobe parfumu, určite by to mal byť jediný parfum, ktorý použijete. Ak by ste si totiž aplikovali aj ďalší, reálne hrozí, že feromóny prekryje.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

V akých situáciách sú feromóny najviac účinné?

Na rozdiel od zvieracích, ľudské feromóny fungujú najlepšie len na kratšie vzdialenosti a to platí u mužov, ale aj u žien. Ideálne miesta na využitie feromónov sú napríklad súkromné večierky, pracovné pohovory, rande na prázdnejšom miesta, knižnice, vysokoškolské učebne a samozrejme aj v práci.

Ako dlho feromóny a feromónové parfumy pôsobia?

To závisí od kvality a typu prípravku obsahujúceho feromóny. Aj tie menej kvalitné prípravky pôsobia obvykle aspoň 2 či 3 hodiny, tie lepšie rádovo viac, niekedy až do 10 hodín. Ak si kúpite parfum s nejakou vôňou a pôjde skutočne o eua de parfum, tak vôňa parfumu môže byť zreteľná 15 až 20 hodín.

Kde sa dajú feromóny kúpiť?

Feromóny nespadajú medzi látky, ktorých predaj a distribúcia by boli nejakým spôsobom obmedzené, takže si ich viete kúpiť prakticky všade, kde aj bežné parfumy alebo erotický sortiment. Najčastejšie ide o kamenné a internetové predajne s erotickými hračkami alebo o parfumérstva vo forme online eshopov.

Feromóny pre ženy a skúsenosti s nimi

Feromóny pre ženy a skúsenosti s nimi Moja partnerka vyskúšala viacero foriem feromónov, vrátane rôznych telových vodičiek či inej kozmetiky, samozrejme parfumy nevynímajúc. Práve feromónové parfumy sa jej osvedčili najviac a môžem to potvrdiť aj z vlastnej skúsenosti.

Prv, než sa rozhodnete pre nejakú formu či typ, odpovedzte si na tieto otázky:

aký je pôvod a či sa jedná o producenta s dlhodobejším pôsobením na trhu, čo môže zvýšiť šancu na seriózny produkt
aká je forma, napríklad telové mlieko, kvapky alebo parfum s rozprašovačom
aké je zloženie daného prípravku, pokiaľ ide o parfumy, či sa jedná o toaletnú vodu, alebo o koncentrovaný eua de parfum
či sa jedná o bezzápachový produkt, alebo s pridanou vôňou
ako dlho a často chcete feromóny aplikovať

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ak sa rozhodnete pre feromónové parfumy pre ženy, najdôležitejšie nie sú sľuby výrobcu na obale, ale skúsenosti. Snažte sa preto získať o parfume čo najviac informácií z účinkov v praxi, najmä pokiaľ ide o nejaké recenzie, referencie, hodnotenia a skúsenosti. Na úvod je lepšie siahnuť po menšej vzorke a ak sa osvedčí, kúpte si väčší parfum.

Ak sa chcete dozvedieť o feromónoch niečo viac, nech sa páči, tu sú ďalšie informácie:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie
Chcem kúpiť