Predĺženie erekcie

predlzenie erekcie

Niekde som čítal, že priemerná dĺžka erekcie počas pohlavného styku u väčšiny párov v zahraničí nepresiahne 7 minút. Možno sa to zdá na prvý pohľad málo, ale myslím si, že ak by sme rátali len skutočný čas samotného sexuálneho styku so stoporeným penisom, dostali by sme sa k takémuto číslu aj u nás na Slovensku.

Ak by som mal hodnotiť vlastné skúsenosti, musel by som to rozdeliť na dve obdobia. Prvé bolo ešte pred tým, než som začal pracovať na zlepšení svojej potencie. Vtedy mi sex bežne trval oveľa menej, tipoval by som, že tak 3 až 4 minúty.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako náhle som sa ale zameral na zlepšenie niektorých faktorov a zmenil zopár vecí v živote, pocítil som citeľné zlepšenie tohto stavu a predĺženie dĺžky plnej a kvalitnej erekcie. Chcete vedieť, čo mi najviac pomohlo? Čítajte ďalej!

Krátka erekcia: definícia, význam a fungovanie

Krátka erekcia: definícia, význam a fungovanie Erekcia ako stav stoporenia penisu je definovaná viacerými rôznymi popismi. V zásade ale ide o stoporenie mužského pohlavného údu do takej miery, aby muž mohol preniknúť do pošvy a vykonať oplodnenie.

  • Hoci neexistuje presná definícia krátkej erekcie, je možné porovnať priemerné hodnoty s tými, ktoré nastávajú u mužov s príliš krátkou erekciou.
  • Z viacerých prieskumov vyplýva, že priemerná doba erekcie je bežne okolo 7 minút
  • Muži, ktorí majú problém s ochabnutím erekcie alebo s ejakuláciou oveľa skôr, ako za túto dobu, majú príliš krátku erekciu

Príliš krátka erekcia je charakteristická najmä tým, že už od momentu stoporenia nie je postavenie príliš pevné. Niektorí muži majú dokonca nielen poruchu s dĺžkou erekcie, ale aj s predčasným výronom semena, čiže s príliš rýchlou ejakuláciou. Vyskytnúť sa môže dokonca aj porucha nedostatočného prekrvenia pohlavného údu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

U zdravého priemerného muža by mala erekcia fungovať nasledovne:

na základe vizuálneho podnetu sa dostaví začiatok stoporenia penisu
po jednej či dvoch minútach je penis naplnený krvou a nastáva erekcia
až do momentu sexuálneho uspokojenia vo forme orgazmu alebo až do momentu ochabnutia erekcie v dôsledku vedomého zásahu, je stoporenie maximálne

Pokiaľ sa u vás vyskytuje problém s týmto mechanizmom, je viac než pravdepodobné, že trpíte krátkou erekciou. Rovnako vtedy, ak dochádza k ejakulovaniu v priebehu pár minút alebo dokonca sekúnd a to aj bez priamej sexuálnej stimulácie. Niekedy však môže byť problém príliš nejednoznačný a vtedy je aj ťažšie ho rozpoznať.

INDIVIDUÁLNE POSÚDENIE

Chcel by som zdôrazniť, že napriek vyššie popísaným časovým údajom, mali by ste sa riadiť aj vašim subjektívnym pocitom, prípadne názorom partnerky. Pre niekoho môže byť erekcia krátka, pre iného „tak akurát“.

Aké problémy s krátkou erekciou nastávajú a aké sú ich príznaky

Aké problémy s krátkou erekciou nastávajú a aké sú ich príznaky Predĺženie erekcie vyhľadávajú muži najmä kvôli dvom prípadom: ak je erekcia nedostatočne pevná alebo ak je príliš krátka z dôvodu rýchlej ejakulácie. Ide o dva rôzne problémy, ktoré môžu spôsobiť krátku erekciu a treba ich riešiť iným spôsobom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pozrime sa na oba problémy trocha detailnejšie:

Nedostatočne pevná erekcia: Muž s týmto problémom majú už od začiatku erekcie pocit, že ich stoporenie nie je na optimálnej úrovni. Ak aj erekcia nastane, nevydrží ich pohlavný úd byť stoporený dlhšie ako len zopár minút a následne nastáva jeho ochabnutie. Nedostaví sa síce stav úplného odznenia erekcie, ale tá nie je vôbec uspokojivá.

Typickým prejavom býva opakovanie tejto situácie viackrát aj počas jedného milovania. V praxi to znamená, že na úvod po sexuálnom dráždení sa penis vzpriami, aby vzápätí napríklad pri zasunutí do pošvy znova ochabol. Po opätovnom sexuálnom dráždení sa stoporenie zlepší, ale ochabnutie sa znova dostaví po pár minútach.

Príliš rýchla ejakulácia: Druhým stavom, kvôli ktorému môže byť erekcia príliš krátka, je príliš rýchle vyvrcholenie. Ide síce o samostatný problém, ale zároveň je to aj jedna z častých príčin alebo jeden zo sprievodných faktorov.

Tu rovno poviem, že ide o pomerne zložitý stav, s ktorým bojuje naozaj veľa mužov. Tomuto problému sa budem venovať aj zvlášť v osobitnej časti, kde podrobnejšie rozoberiem jeho príčiny a možné riešenia. Netreba tiež zabudnúť ani na situáciu, ak sa rýchla ejakulácia spojí s nedostatočne pevnou erekciou.

problémy s krátkou erekciou

Príčiny problémov s krátkou erekciou

Príčiny problémov s krátkou erekciou Podľa toho, o ktorý z dvoch vyššie uvedených stavov sa jedná, sa odlišujú aj príčiny a vyvolávajúce faktory. Preto rozdelím príčiny krátkej erekcie práve podľa uvedených dvoch prípadov a rozoberiem ich zvlášť:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak ide o rýchle ochabnutie predtým pevnej erekcie, možno za tým hľadať:

Nedostatočné prekrvenie penisu: Jedným z najčastejších faktorov ovplyvňujúcich predčasné ochabnutie erekcie je nedostatočné naplnenie pohlavného údu krvou. Na úvod sa síce do penisu môže dostať krv, ale tá sa v ňom udrží len pomerne krátko a potom väčšina z nej odíde. Problém môže byť v toporivých telieskach a ich nesprávnej funkčnosti.

Nedostatok testosterónu: Druhá možnosť súvisí s nižším libidom, vďaka čomu síce na úvod príde k sexuálnemu vzrušeniu a teda aj k stoporeniu penisu, ale po čase libido opadne a to so sebou prinesie aj ukončenie plného stoporenia. Najčastejšou príčinou nedostatočného libida býva v tomto prípade nízka hladina hormónu testosterón.

Zlá životospráva/zlý životný štýl: Nedostatok oddychu, nesprávne stravovanie, nadmerná fyzická či psychická únava, to všetko sú faktory súvisiace so zlou životosprávou a nesprávnym životným štýlom. U mnohých mužov sa to potom prejaví v oslabenej erekcii.

Pokiaľ sa jedná o príliš rýchle vyvrcholenie, môžu byť príčiny nasledovné:

Dlhšia sexuálna abstinencia: Príliš rýchla ejakulácia je typická buď pre mužov s malými sexuálnymi skúsenosťami, alebo pre tých, ktorí majú za sebou dlhšie obdobie sexuálnej abstinencie. V takom prípade je muž oveľa viac citlivý na vzrušenie a môže už po pomerne krátkom času pohlavného styku prísť k orgazmu.

Psychické faktory: Problémy s predčasnou alebo dokonca aj neskorou ejakuláciou môžu prameniť z psychických príčin. Nervozita, duševná nerovnováha, strach zo zlyhania, uvedomenie si predošlých negatívnych skúseností, to všetko môže vyvolať predčasné vyvrcholenie u muža.

Ochabnutie svalstva: Za erekciu aj ejakuláciu je zodpovedné aj svalstvo nachádzajúce sa v panvovej oblasti. Ochabnutím tohto svalstva, nazývaného aj PC svalstvo alebo pubococcygeálne svalstvo, dochádza k zníženiu vedomej kontroly napríklad aj nad zadržaním a oddialením ejakulácie vtedy, keď už muž cíti, že sa vyvrcholenie blíži.

SPOLOČNÝ FAKTOR

Jedným zo spoločných faktorov, ktorý sa môže podieľať na jednom aj druhom type problémov s krátkou erekciou je stres. Ak je toto váš prípad, snažte sa vopred upokojiť, nikam sa neponáhľajte a povedzte partnerke, aby vám pomohla navnadiť pokojnejšiu atmosféru pre vzájomné milovanie.

Ako na predĺženie erekcie

Ako na predĺženie erekcie Spôsobov, ako predĺžiť trvanie erekcie, oddialiť ejakuláciu a viac si vychutnať samotný sex, je niekoľko. Pokiaľ nerátame hneď s odbornou lekárskou pomocou, ktorú podľa mňa väčšina mužov nepotrebuje, máte veľké množstvo možností priamo doma.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vyskúšajte tieto opatrenia v nasledovnom poradí:

Pravidelnejší pohlavný styk

Tréning robí majstra a to isté platí aj v prípade milovania. Ak budete mať častejší sexuálny styk, môže sa postupne predlžovať čas erekcie aj čas do vyvrcholenia. Dôležitá je však kreativita a spolupráca s partnerkou. Veľmi dobrým riešením je aj prerušovaná súlož, ktorá umožní opakovanú sexuálnu stimuláciu, ale zároveň ňou trénujete aj oddialenie ejakulácie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Lepšia životospráva a zdravší životný štýl

Ak chcete, aby bolo prekrvenie pohlavného údu v poriadku, musíte dbať na zdravé stravovanie s ohľadom na váš kardiovaskulárny systém, cievy a srdce. Zabudnite na mastné a tučné jedlá, konzumujte viac zeleniny a vyhýbajte sa alkoholu a fajčeniu. Dôležité je tiež oddychovať fyzicky aj psychicky, dopriať si spánok a nestresovať sa.

Špeciálne cvičenia

Ako som spomínal vyššie, jednou z príčin oslabenia kontroly nad vlastnou ejakuláciou je ochabnutie PC svalu. Laicky povedané, ide o sval, ktorým viete napríklad zastaviť močenie. Na precvičenie tohto svalu sú vhodné Kegelove cviky. Okrem toho na oddialenie predčasného vyvrcholenia sa používa aj masážne cvičenie zvané Masters-Johnsonova metóda.

Znecitlivujúce prostriedky

Ak máte problém s predčasnou ejakuláciou, tak jedným z riešení môžu byť aj znecitlivujúce prípravky, napríklad gély a krémy. Ich princípom je, že zmiernenie citlivosť nervových receptorov v pohlavnom úde a tak muž bude menej „cítiť“ sexuálne vzrušenie.

Okrem nich sa môžu použiť aj niektoré „domáce recepty“, napríklad zdvojenie kondómov alebo použitie špeciálnej obruče okolo koreňa. Takéto obruče sú väčšinou zo silikónu a môžete si ich kúpiť v erotickom e-shope.

Tabletky na erekciu a oddialenie ejakulácie

V tomto prípade hovorím o tabletkách bez predpisu, ktoré majú prírodné zloženie zabezpečujúce pomoc pri tom-ktorom druhu problémov s erekciou. Niektoré tabletky sú určené na zlepšenie samotného stoporenia, ďalšie na oddialenie ejakulácie alebo na predĺženie doby erekcie bez vyvrcholenia. Nie všetky účinkujú rovnako a preto si treba dobre vybrať.

Odborná liečba

Čo sa týka odbornej liečby, tu sa volia podľa vyvolávajúcej príčiny dve riešenia. Ak je nedostatočne pevná erekcia, predpisujú sa lieky na zlepšenie prekrvenia ciev v pohlavnom úde, spravidla ide o lieky určené aj na liečbu erektilnej dysfunkcie.

V prípade predčasnej ejakulácie sa predpisujú lieky podobné antidepresívam, ktoré znížia citlivosť muža na sexuálnu stimuláciu. V oboch prípadoch ale treba rátať aj s určitými vedľajšími účinkami.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o problémoch s príliš krátkou erekciou

Najčastejšie otázky o problémoch s príliš krátkou erekciou Teraz si viem predstaviť, na koľko vecí by ste sa chceli opýtať. Rozhodol som sa preto pozrieť na tie otázky, ktoré sa muži s takýmto problémom najviac pýtajú a vyhľadal som si ich na internete. Tu je 5 najčastejších z nich aj s mojimi odpoveďami:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Koho sa problémy s krátkou erekciou najviac týkajú?

Najviac ohrozenou skupinou sú muži vo veku nad 40 rokov a tí ktorí majú namáhavejšiu duševnú alebo fyzickú prácu. Nedá sa však povedať, že existuje len jedna konkrétna skupina, ktorá by sa s nedostatočne dlhou erekciou borila najviac.

Čo ak sa mi to stane len niekedy, treba to aj tak riešiť?

Určite áno, hoci by som na vašom mieste neprepadal panike. Ak ste dlhšiu dobu nemali sex, je príliš rýchla ejakulácia normálna. Ak máte za sebou ťažký deň, môžu sa pritrafiť aj problémy s pevnosťou erekcie. Určite to ale nepodceňujte, ak sa to zopakuje.

Alkohol na predĺženie a zlepšenie erekcie. Áno alebo nie?

Ja osobne vždy a všade hovorím, že alkohol je nepriateľ erekcie. Na druhú stranu, napríklad na mierne uvoľnenie napätia, zmiernenie stresu a obáv pred zlyhaním alebo aj na mierne zvýšenie sexuálneho vzrušenia občas nezaškodí jeden pohár vína.

Netreba mi radšej tabletky na predpis?

Na úvod by som začal najmä s prostriedkami a prípravkami, ktoré viete využiť bez závislosti na lekárskom recepte. Väčšine mužov totiž stačí zmeniť naozaj len zopár vecí a venovať sa pravidelnejšie niektorým režimovým opatreniam, prípadne to skombinovať s voľne dostupnými tabletkami s prírodným zložením. Až vtedy, ak bežné tabletky nepomôžu, môžete vyskúšať tie na lekársky recept.

Nič, čo robím doma „svojpomocne“, mi nepomáha. Čo teraz?

V prípade, že ani napriek všetkým prijatým opatreniam, zmenám alebo ani po dlhodobejšom užívaní rozličných špecializovaných voľnopredajných prípravkov neprichádza k žiadnym viditeľným zmenám, odporúčam vám navštíviť lekára. V takomto prípade sú totiž príčiny vášho problému oveľa vážnejšieho charakteru.

ako zlepšiť predlženie erekcie

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Tabletky predlžujúce erekciu či už z pohľadu zlepšenia stoporenia alebo z pohľadu oddialenia orgazmu nie sú „všeliek“, ale môžu byť veľmi pozitívnym „dopingom“ pre mužov. Pokiaľ ich skombinujete s ďalšími riešeniami, môžete sa dočkať viditeľnej zmeny.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

A prečo si myslím, že práve tabletky sú tá najlepšia forma?

  • Ich užívanie a dávkovanie je jednoduché. Môžete ich brať buď vždy tesne pred pohlavným stykom alebo pravidelne každý deň.

Tabletky stačí zapiť vodou, osobné odporúčam ich užívať ráno alebo večer pred jedlom. Samozrejme, vždy sa riaďte aj inštrukciami na príbalovom letáku. Pre optimálne výsledky by ste mali skúsiť jednu značku tabliet po dobu aspoň 1 mesiaca, ja som zväčša prípravky testoval aspoň 2 mesiace.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri tabletkách, ktoré odporúčam ja, máte navyše tieto výhody

kúpite si ich bez lekárskeho predpisu, čo znamená, že sa nemusíte predtým stretnúť s lekárom alebo absolvovať nejaké lekárske vyšetrenie
nehrozia vám počas ich užívania žiadne vedľajšie účinky a to najmä vďaka prírodnému zloženiu, ktoré je pre ľudský organizmus maximálne prirodzené
máte široký výber značiek a typov, napríklad si môžete kúpiť tabletky nielen na predĺženie doby erekcie, ale aj na povzbudenie sexuálneho libida

Tabletky na predĺženie erekcie pôsobia v troch oblastiach:

Zlepšujú pevnosť erekcie: Podpora ciev a ich prekrvenia v penise zaručuje kvalitnejšie stoporenie a pevnejšiu erekciu.

Umožňujú udržať erekciu bez vyvrcholenia dlhšie: Vďaka zloženiu tabliet je možné očakávať pevnejšiu erekciu aj jej udržanie dlhšiu dobu a to bez predčasnej ejakulácie.

Podporujú libido: Väčšina tabliet, ktoré som skúšal s cieľom predĺžiť si erekciu, obsahuje aj látky podporujúce zvýšenie chuti na sex, čiže libido.

NEČAKAJTE ZÁZRAKY HNEĎ

Viacero výrobcov tabliet na predĺženie erekcie vám bude sľubovať, že aj jednorazové užitie tesne pred pohlavným stykom vám môže priniesť viditeľné výsledky. Osobne ale mám skúsenosť, že také niečo je možné až pri dlhodobejšom užívaní.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Poďme sa teraz spoločne pozrieť na tie tabletky, ktoré vám môžu pomôcť k dlhšej a kvalitnejšej erekcii a oddialiť príliš rýchlu ejakuláciu. Všetky, ktoré spomeniem nižšie, som osobne testoval a mám s nimi vlastné skúsenosti. Niektoré fungujú lepšie, u iných musíte čakať na výsledok dlhšiu dobu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V každom prípade ale platí, že spomedzi desiatok rozličných značiek na trhu sú práve tie nasledovné najlepšie. Odporúčam pozrieť si ich detailné recenzie a vyskúšať tie, ktoré sa vám budú najviac pozdávať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.53

17 Hodnotení