Dámske Zerex parfumy: Recenzia na známe afrodiziaka a feromóny pre ženy

Damske parfumy Zerex zlozenie, ucinky, cena a skusenosti

Ženy odjakživa používali všetky svoje tajné zbrane na to, aby sa stali atraktívne pre opačné pohlavie a prilákali partnera. Jednou z takýchto zbraní bola už odpradávna aj vôňa, nakoľko čuch je nepochybne jeden z najsilnejších zmyslov u človeka. A práve na tento zmysel stavila značka Zerex so svojimi parfumami.

Keď sa mne a mojej partnerke do rúk dostali dámske parfumy Zerex, hneď sme vedeli, že pôjde o neobyčajný zážitok. Jedna z najlepších značiek na trhu a zaujímavé vône? To je kombinácia takmer vždy zaručujúca úspech.

Zerex pre dámy ponúka tri parfumy, ktoré sa odlišujú vôňou a zameraním. Zerex Destiny má kvetinovú vôňu s medovým podtónom, Zerex Sensual obsahuje vôňu z kaktusového kvetu, jazmínu či ruže a Zerex Desire je energický parfum s vôňou citrusu a zeleného jablka.

Výrobca a pôvod

Dámske Zerex parfumy: Výrobca a pôvod Ako už vyplýva z názvu samotnej kolekcie parfumov, za týmto produktom je značka Zerex, ktorú nemusím najmä pánom vôbec predstavovať. Tento výrobca prírodných podporných tabliet na zlepšenie erekcie pre všetky kategórie a skupiny mužov je na našom trhu jednou z najstarších a najviac známych značiek.

Zerex patrí bezpochyby medzi špičku vo svojom obore, ale musím zároveň povedať, že pri hodnotení parfumov v mojom testovaní nezohrali predošlé skúsenosti žiadnu úlohu. Zerex však potvrdil, že svoju tradične vysokú kvalitu udržiava nielen v prípade tabliet, ale aj v prípade kozmetických produktov, ktoré vyrába pre ženy aj pre mužov.

Zloženie a účinné látky

Dámske Zerex parfumy: Zloženie a účinné látky Parfumy Zerex pre ženy sú prírodným afrodiziakom, takže sa výrobca aj v tomto prípade drží overenej receptúry. Absencia syntetických látok má veľmi veľa pozitív nielen pri tabletkách, ale aj pri produktoch s aplikovaním vonkajším spôsobom. Nehrozia žiadne vedľajšie účinky alebo nepríjemné alergické reakcie, aspoň v drvivej väčšine prípadov.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Čo sa týka zloženia, pri každom z troch typov parfumov je mierne odlišné:

Zerex Destiny: Tento parfum obsahuje decentnú kvetinovo-drevitú vôňu s medovým podtónom, ktorá je určená prakticky pre všetky príležitosti. Parfum obsahuje esenciálne oleje a vonné esencie rastlín, ktoré umocňujú afrodiziakálne účinky spoločne s medovým tónom v pozadí a drevitou intenzívnejšou vôňou v popredí.

V zložení sú podľa výrobcu obsiahnuté tieto nasledovné látky: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Coumarin, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral.

Zerex Sensual: Ak chce žena zvýrazniť svoju nežnosť a pôvab, môže vsadiť práve na tento parfum. Obsahuje totiž jemnú kvetinovú vôňu zloženú z troch kvetín a to kaktus, jazmín a ruža. Zmyselná a dlhotrvajúca kvetinová vôňa s vonnými esenciami afrodiziakálnych rastlín je pre muža neodolateľná a to pri každej príležitosti.

Výrobca pri tomto druhu parfumov udáva v zložení tieto látky: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Citral, Coumarin, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.

Zerex Desire: Vysokokoncentrovaný parfum s ovocno-citrusovou kombináciou vôní, presne tak by sa dal charakterizovať tento dámsky parfum značky Zerex. Vďaka vôni citrusu a zeleného jablka dodáva parfum pocit energie a vitality pre každú aktívnu ženu a dokonca má schopnosť odobrať vám v mysli aj niekoľko rokov.

Parfum obsahuje prírodné afrodiziaka a tu je jeho celkové zloženie: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Citral, Linalool, Cinnamal, Citronellol, Geraniol. Hoci početnosť látok je na prvý pohľad o niečo menšia, ako v prípade dvoch predošlých modelov, podiel vonných esencií je vyšší.

Pre všetky dámske parfumy Zerex platia zároveň tieto vlastnosti a charakteristiky:

ide o vysoko koncentrované parfumy
v zložení nájdete vonné esencie z afrodiziakálnych rastlín
vďaka vyššiemu podielu týchto esencií je vôňa intenzívnejšia a dlhodobejšia
prevedenie parfumu vrátane flakónu a rozprašovača je kvalitné a maximálne praktické pre pohodlnú aplikáciu
parfumy sú vyrobené v EÚ a spĺňajú tak najvyššie kvalitatívne štandardy

AFRODIZIAKÁLNE RASTLINY

V zložení parfumov sú viaceré látky spoločné a hoci tie účinné, ktoré dávajú konkrétnemu modelu vôňu, sa odlišujú, majú jedno spoločné. Ide o výťažky a extrakty z afrodiziakálnych rastlín, ktoré účinkujú na opačné pohlavie a zvyšujú príťažlivosť u ženy. Každý typ sa ale môže hodiť na mierne odlišný účel a môže mať mierne odlišné účinky na muža.

Aplikácia a používanie

Dámske Zerex parfumy: Dávkovanie a užívanie Všetky parfumy Zerex sú dodávané v sklených flakónoch s integrovaným rozprašovačom. Nejedná sa kvalitatívne o toaletné vody zvané Eau de toilette, ale o vysoko koncentrované parfumy, ktoré bývajú označované aj Eau de parfum. Ich efekt je tak dlhotrvajúci a samotná vôňa nepomerne viac intenzívnejšia.

  • Aplikácia parfumu nie je časovo nijak obmedzená, intenzita závisí len od vás
  • Odporúčam aplikovať na miesta s vyšším pulzom krvi, napríklad zápästie, krk, dekolt alebo šija

Ako potvrdila moja partnerka, ktorá parfumy začala používať a doteraz sa nachádzajú v jej kozmetickom stolíku, netreba čakať hneď zázraky na počkanie. Vaša pôvodná vôňa musí tak trocha aj vyprchať a až potom je možné postrehnúť prvé účinky. Určite je ale dôležité parfum aplikovať pravidelne a s dostatočnou intenzitou.

Účinky a charakteristika

Dámske Zerex parfumy: Účinky Nakoľko dámske parfumy Zerex patria medzi prírodné afrodiziaka a prírodné feromóny, hlavným účinkom je zaujať mužov a to pomocou prirodzeného biologického zmyslu, čiže čuchu. Pravidelným a dlhodobým používaním by ste mali vedieť vyvolať u opačného pohlavia viac záujmu a zvýšiť svoju atraktivitu.

Tu je predstavenie jednotlivých parfumov z hľadiska ich charakteristiky a účinkov:

Zerex Destiny

Dámsky parfum Zerex Destiny Parfum Zerex Destiny má decentnú kvetinovo-drevitú vôňu s medovým podtónom. Na mužov by mal podľa tejto kombinácie zapôsobiť dojmom elegancie, vážnosti a nedostupnosti. Parfum sa hodí prakticky pre všetky príležitosti a jeho cieľom je pomôcť žene vzbudiť záujem o muža a to nielen počas zvádzania, ale aj mimovoľne.

Pre parfum sú typické vysoká a kvalitná koncentrácia, zmyselná a dlhotrvajúca vôňa určená najmä pre dámy vyžarujúce eleganciu a intenzívne vonné esencie. Zerex Destiny sa dodáva v 50 ml flakóne so zlatou krabičkou pre zdôraznenie luxusu a výnimočnosti produktu, čo samozrejme neznižuje praktické a pohodlné použitie.

Zerex Sensual

Dámsky parfum Zerex Sensual Druhým v ponuke je parfum Zerex Sensual. Pre tento typ je charakteristická výraznejšia kvetinová vôňa zložená z troch druhov kvetov. Cieľom parfumu je zvýrazniť u ženy jej nežnosť, pôvab, zraniteľnosť a tým zvýšiť príťažlivosť. Parfum je ideálny vtedy, ak potrebujete zapôsobiť na muža zmyselnou kvetinovou vôňou.

Aj parfum Zerex Sensual má vysokú koncentráciu vonných esencií z afrodiziakálnych rastlín, v tomto prípade ale najmä z kvetov kaktusu, jazmínu a ruže. Parfumu je v jednom flakóne 50 ml, balenie má nádych oranžovej a žltooranžovej farby pre podčiarknutie kvetinového zamerania. Samozrejmosťou je kvalitné prevedenie.

Zerex Desire

Dámsky parfum Zerex Desire Parfum Zerex Desire predstavuje voľbu pre každú energickú, vitálnu a aktívnu ženu. Jeho ovocno-citrusová vôňa má vyvolať u mužov neodolateľnú náklonnosť a zvýrazniť jej energiu. Kombinácia vône citrusu a zeleného jablka sa hodí na akúkoľvek príležitosť, najmä však vtedy, ak chce žena zapôsobiť na muža svojou energiou.

Pre tento parfum je typický nielen vyšší podiel vonných esencií, ale aj zmyselná a intenzívna vôňa v spojení s osviežujúcim tónom v popredí. V 50 ml flakóne získa žena doslova magický nástroj na podčiarknutie svojho mladíckeho šarmu bez ohľadu na to, koľko má rokov. Prirodzená je aj vysoká kvalita použitých esencií.

AJ ZVÝŠENIE SEBAVEDONIA

Okrem hlavného účinku a teda zvýšenia atraktivity ženy u opačného pohlavia mi nedá nespomenúť ešte jeden nepriamy účinok a to je zvýšenie sebavedomia. Potvrdzuje to moja partnerka, ale aj skúsenosti iných žien. Možno ide čiastočne aj o tzv. placebo efekt, ale rozhodne tento účinok je viditeľný v praxi!

Nežiaduce účinky

Dámske Zerex parfumy: Nežiaduce účinky Otázka vedľajších alebo nežiaducich účinkov je aktuálna nielen pri tabletkách ako forme na vnútorné užitie, ale aj pri produktoch určených na vonkajšie použitie. Parfumy ako typický kozmetický prípravok sú tou rizikovejšou skupinou, nakoľko u nich môže nastať napríklad alergická či precitlivená reakcia.

Je toto aj prípad dámskych parfumov Zerex? Podľa testovania mojej partnerky nie. Poteším vás aj tým, že ani iné ženy vyjadrujúce svoje skúsenosti s používaním parfumov, nespomínajú žiadne nežiaduce a negatívne účinky. Môže za to zrejme aj 100 % prírodné zloženie, čo je veľké pozitívum.

Balenie a cena

Dámske Zerex parfumy: Balenie a cena Parfumy Zerex pre ženy sa dajú kúpiť podľa obsahových látok a typu vône v troch rôznych druhoch. Každý jeden je balený v sklenej fľaštičke, čiže vo flakóne, oválneho tvaru bez ostrých hrán. Z hľadiska estetiky takéto balenie plne korešponduje so zameraním. Každý druh parfumu má obal inej farby.

Tu je prehľad jednotlivých typov aj s cenou a objemom:

Typ balenia:ObjemCena za balenie:Overená kúpa:
Zerex Destiny50 ml39 €Chcem kúpiť
Zerex Sensual50 ml39 €Chcem kúpiť
Zerex Desire50 ml39 €Chcem kúpiť

Ako vidíte, všetky typy parfumov stoja rovnakú cenu a sú balené v rovnakom objeme. Na prvý pohľad sa môže zdať cena možno o niečo vyššia, ale ide o vysoko koncentrovaný parfum a nie o toaletnú vodu, na to netreba zabúdať. Vyskúšať môžete aj menšie vzorky, ktoré si kúpite buď po jednom, alebo ako kompletnú sadu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Kde kúpiť

Dámske Zerex parfumy: Kde kúpiť Dámske parfumy Zerex nekúpite v žiadnej predajni s drogériou a drogistickým tovarom, nedá sa kúpiť ani v obchode s kozmetikou alebo v parfumérii. Nemajú ho v ponuke ani klasické kamenné prevádzky a ani internetové obchody. Ako to už býva pri značke Zerex zvykom, predaj je len cez jej vlastný eshop na webstránke www.zerex.sk.

Takáto možnosť mne osobne vyhovuje a myslím, že tomu bude podobne aj u väčšiny žien, na ktoré značka svojimi parfumami cieli. Nákup cez internet je čoraz častejší a je veľmi obľúbený najmä pre pohodlnosť a rýchlosť. Nemusíte nikam chodiť a máte záruku, že parfum, ktorý si vyberiete, bude určite skladom.

Môžem vás ubezpečiť, že nákup prostredníctvom oficiálnej webstránky je porovnateľný čo do jednoduchosti a praktickosti s nákupom cez bežné eshopy. Všetko prebieha štandardne a nemusíte sa báť ani o osobné údaje a ani zaplatiť vopred.

ZÁRUKA ORIGINALITY

Jednou z veľkých výhod pri kúpe cez oficiálny eshop je záruka originality parfumu. Práve pri kozmetike je táto výhoda veľmi cenená, nakoľko trh so značkovými parfumami je pod tlakom rôznych napodobnovateľov a falšovateľov. To v prípade kúpy cez eshop Zerex nehrozí!

Online objednávka, doprava a doručenie

Dámske Zerex parfumy: Online objednávka, doprava a doručenie Pre všetky ženy, ktoré by chceli vyskúšať niektorý z parfumov Zerex, no nemajú skúsenosť s nákupom online, som pripravil malú ukážku a zhodnotenie takejto kúpy. Na úvod si predstavíme postup objednávky prostredníctvom eshopu:

  • V prvom rade si vyberte parfum podľa tej vône, o ktorú máte záujem
  • Zvoľte počet kusov a vložte parfum do košíka
  • Vyplňte fakturačné a dodacie údaje, môžete tak spraviť aj bez registrácie v eshope
  • Zvoľte spôsob platby a dopravy a objednávku odošlite

Ak ste si práve povedali, že je to príliš jednoduché, tak vám potvrdím, že áno, je. Kúpa parfumu Zerex je naozaj jednoduchá, eshop je v tomto na vysokej úrovni. Navyše, nielen nákup, ale aj prípadné vrátenie peňazí je bezproblémovou záležitosťou, ale myslím si, že to nebudete musieť využiť. Parfumy Zerex sú naozaj veľmi populárne!

Čo sa týka doručenia, môžete si vybrať doručenie Slovenskou poštou, kuriérom UPS, kuriérom Slovak Parcel Service alebo do Balíkoboxu. Zaplatiť je možné vopred prevodom alebo kartou, prípadne aj na dobierku pri prevzatí. Možností je naozaj dosť a verím, že každá žena si príde na svoje.

Diskrétne doručenie DOPRAVA AJ BEZ POPLATKU

Ak by ste sa rozhodli pre kúpu dvoch balení parfumu, prípadne by ste chceli vyskúšať viacero vôní, môžete mať dopravu zdarma. Zerex totiž vo svojom eshope pri nákupe presahujúcom sumu 70 € garantuje dopravu bez poplatkov a čo som zisťoval, veľa žien to aj využíva.

Najčastejšie otázky

Dámske Zerex parfumy: Najčastejšie otázky Ak by ste chceli vedieť o dámskych parfumoch značky Zerex niečo viac, teraz je tá správna chvíľa. Aby bola moja recenzia úplná, rozhodol som sa okrem skúseností prejsť viaceré internetové diskusie a fóra s cieľom nájsť otázky, ktoré sa ženy o týchto parfumoch najviac pýtajú. Tu sú a prikladám k nim aj odpovede podľa vlastných skúseností:

Sú parfumy Zerex obyčajnými parfumami, alebo je na nich niečo špeciálne?

Z hľadiska zloženia a charakteristiky sa jedná o prírodné afrodiziaka s obsahom feromónov, čo sú špeciálne látky zvyšujúce u opačného pohlavia sexuálnu príťažlivosť. Princíp fungovania teda závisí od biologických a prirodzených procesov. Hoci parfumy majú rôzne vône, nejedná sa o žiaden obyčajný produkt, ale špeciálne afrodiziakum.

Prečo ich nemôžem kúpiť aj v drogérii tak, ako iné značky?

Toto je síce legitímna otázka, ale nie je podstatná pre posúdenie kvality, serióznosti alebo účinnosti samotnej značky. Zerex ako overený výrobca rôznych produktov pre mužov aj pre ženy takto postupuje vždy a ide mu o zachovanie najlepšej možnej ceny a zároveň kontroly nad distribúciou svojich produktov.

Ako dlho ich treba používať, aby sa dostavil účinok?

Túto otázku sa ženy pýtajú často, ale ide v princípe o zlý pohľad. Parfum by mal byť stálou súčasťou výbavy, nejde totiž o žiadne tabletky alebo nejaký prípravok s obmedzeným časovým posúvaním. Prvé výsledky sa môžu dostaviť naozaj ľubovoľne, závisí aj od intenzity aplikácie a sociálneho kontaktu.

Nie sú parfumy predsalen príliš drahé?

Nie, nie sú, aj keď sa to tak môže javiť letmým pohľadom na cenovku. V skutočnosti pri porovnaní rovnako kvalitných a koncentrovaných parfumov sú dámske Zerex parfumy cenovo veľmi podobné tým lepším značkám na trhu. Treba brať tiež do úvahy to, že ide o afrodiziakálne parfumy prírodného charakteru, takže musia obsahovať kvalitnejšie látky.

Koľko trvá, kým mi parfum príde?

Výrobca deklaruje priamo v eshope, že doručenie je do 24 hodín. Tu však treba povedať, že to nezávisí len od výrobcu, ale napríklad aj od prijatia platby alebo od toho, v akom čase si parfum objednáte. Odoslanie je však najrýchlejšie, ako sa len dá, to hovorí aj moja vlastná skúsenosť s objednávkou pánskych parfumov.

Skúsenosti

Dámske Zerex parfumy: Skúsenosti Nájsť referencie či skúsenosti žien so značkou Zerex nebolo vôbec ťažké, až som sa prekvapil, koľko dám už tieto parfumy vyskúšalo. Prevažná väčšina hodnotení bola pozitívna, ženám sa páčia v podstate všetky vône a oceňujú aj to, že sa nejedná o toaletnú vodu, ale o skutočne kvalitný parfum.

Zachytil som síce niekoľko nespokojných komentárov ohľadom ceny, ale v tomto ohľade podľa mňa značka nijako nevybočuje z rozumných limitov. Jednoducho, vzhľadom na zloženie, pôvod a účinky je investícia do týchto parfumov podľa mňa úplne v poriadku a väčšina žien to vidí podobne.

Spokojnosť je aj s veľkosťou balenia, jednoduchou a rýchlou objednávkou a najmä s užívaním. Aplikácia je jednoduchá, flakón dostatočne pevný, praktický aj dizajnovo zaujímavý a vôňa je naozaj dlhotrvajúca. Pochopiteľne, to závisí aj od intenzity, ale všeobecne prevládajú spokojné komentáre.

OKAMŽITÉ ZVÝŠENIE PRÍŤAŽLIVOSTI?

Niektoré hodnotenia žien, podobne ako výrobca, tvrdia, že po začatí pravidelného používania parfumov prišlo takmer k okamžitému zvýšeniu príťažlivosti. Takéto hodnotenie by som bral trocha s rezervou, nečakajte radšej žiadne zázraky na počkanie, dajte tomu trocha času.

Vlastná skúsenosť

Dámske Zerex parfumy: Vlastná skúsenosť Moja partnerka na moje odporúčanie vyskúšala Zerex Desire a bola ním doslova nadšená. Pochopiteľne, parfum vnímala nielen z pohľadu príťažlivosti u mužov, ale najmä z pohľadu vône. Tá sa jej natoľko páčila, že po minutí parfumu sa rozhodla postupne skúsiť aj ostatné druhy.

Výsledok? Značke Zerex je verná doteraz a v jej toaletnom stolíku má vždy aspoň jeden flakón. Čo som však zisťoval, pocítila aj väčší záujem mužov, čo ma síce úplne neteší, ale potvrdzuje to účinky. Ja sám ich môžem potvrdiť tiež, nakoľko v prvé dni používania vždy novej vône som vnímal tieto parfumy aj ja.

Mňa samého dokonca prekvapila intenzita, s akou sa mi jej nová vôňa páčila, hoci pochopiteľne, možno v tom bol čiastočne aj placebo efekt, keďže som o značke vedel. Môžem teda ale určite potvrdiť, že dámske parfumy Zerex sa tomuto výrobcovi naozaj podarili.

Výsledok vlastného testovania

Dámske Zerex parfumy: Výsledok vlastného testovania Z pohľadu účinkov viem posúdiť dámske parfumy Zerex dvojnásobne. Jednak podľa toho, čo mi hovorila partnerka a jednak podľa vlastných reakcií. Z hľadiska účinnosti dávam týmto parfumom určite najlepšiu možnú známku, o tom niet pochýb. Nie, nepreháňam a ani ich nechcem zbytočne prechváliť, taká je proste pravda.

  • Dámske parfumy Zerex tak dostávajú jasnú jednotku

Je pravda, že ja osobne som vnímal intenzitu a vôňu týchto parfumov najviac len prvé dni a potom som si zvykol, ale podľa hodnotenia partnerky pôsobia parfumy prakticky na všetkých mužov, s ktorými prišla do kontaktu.

Samozrejme, intenzita je u každého iná a výsledky individuálne, ale celkovo sa dá hovoriť o viditeľnom rozdiele v časoch, kedy ich nepoužívala a teraz, keď ich pravidelne používa. Ak sa k tomu pripočíta pohodlné a jednoduché objednanie či bezproblémová aplikácia, je pozitívny výsledok jasný.

Zhodnotenie

Dámske Zerex parfumy: Zhodnotenie Ako ukazujú skúsenosti mojej partnerky, ale aj skúsenosti iných žien, dámske parfumy Zerex sú obľúbené nielen kvôli nejakej reklame, ale najmä pre to, že sa páčia tak mužom, ako aj ženám. Ja sám dokonca môžem povedať, že v prípade mojej partnerky na mňa pôsobili nad očakávania, aj keď je pravda, že neskôr som si na jej novú vôňu zvykol.

Čo hodnotím nielen ja, ale prakticky väčšina žien, pozitívne, je nielen zaujímavý výber vôní, ale celkovo bezproblémové používanie. To je dosiahnuté aj prírodným a rastlinným zložením, čo eliminuje alebo maximálne znižuje riziko akýchkoľvek vedľajších účinkov, komplikácií či precitlivených reakcií.

Dámske Zerex parfumy majú aj ďalšie výhody:

  • nejde o toaletné vody, ale o kvalitné a vysoko koncentrované parfumy
  • nákup cez oficiálny eshop zaručuje originalitu aj najlepšiu možnú cenu
  • parfumy sú k dispozícii v širokej palete vôní
  • na rozdiel od viacerých konkurenčných značiek sú vyrábané priamo v EÚ

Pochopiteľne, nehovorím, že jedine parfumy Zerex sú tie najlepšie. Ponúkajú ale unikátnu kombináciu kvalitnej vône a rastlinného zloženia, to všetko s dôrazom na dosiahnutie žiadaného výsledku.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Určite ich teda môžem odporučiť minimálne na vyskúšanie. Moja partnerka ich používa doteraz a zo skúseností žien vyplýva, že vo veľkej väčšine boli s vôňami aj účinkami parfumov spokojné. Prečo si teda občas nedopriať niečo extra špeciálne a neprekvapiť seba alebo potenciálneho partnera?

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.23

26 Hodnotení

Chcem kúpiť