Erotická spodná bielizeň a oblečenie

Erotická spodná bielizeň a oblečenie

Že je sexi spodná bielizeň prínosom iba pre vášho partnera? Tak toto tvrdenie je už dávno minulosťou. Sexi prádlo nemusí slúžiť iba na pohladenie mužského oka. Preto pri výbere správnej erotickej bielizne berte ohľad i na seba, milé dámy, pretože – kupujete si ju v prvom rade pre seba a vy sa v nej musíte cítiť pohodlne, no zároveň sebaisto. No nie?

Spodná bielizeň je nielen funkčná a pohodlná, no pri správnom výbere vám môže priniesť aj určité potešenie a sebavedomie. Vymeňte bavlnu za čipky, satén, sieťky či rôzne vzory a aplikácie a spestrite si svoj intímny život. Zahaľte sa rúškom tajomstva a nechajte cez presvitajúcu blúzku vyniknúť vašu novú sexi podprsenku alebo spod sukne pančuchy a podväzky a uvidíte, ako vás bude váš miláčik vyzliekať už pohľadom. Sexi spodná bielizeň či oblečenie tiež dokonale slúžia pri erotických hrách a predohrách či pri obľúbených roleplay (erotické hry v kostýmoch, napríklad na sestričku, upratovačku, učiteľku a pod.).

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Sexi spodné prádlo vám dodá sebavedomie

Doba sa mení a s ňou aj nosenie sexi spodnej bielizne. Tú dnes s obľubou nosia slobodné, ale i vydaté, vysoké, nízke, chudšie, ale aj ženy kyprých tvarov – jednoducho povedané, správna erotická spodná bielizeň nepozná limity a vplýva na každú ženu, ktorá si ju oblečie. Akonáhle si ženy oblečú sexi spodné prádlo, dodá im sebavedomie, ktoré je kľúčové – nielen pre intímny život, ale aj pre zdravý vzťah k sebe samému.

erotický kostým sestričkaŽe nemáte sebavedomie? Rozumieme, častokrát sa totiž môže stať, že internet a módne časopisy zaplavujú vyumelkované modelky dokonalých tvarov, vyretušované a vyfiltrované fotografie, ktoré zväčša mávajú ďaleko od reality a vy si pri pohľade na tieto fotografie zrazu pripadáte menejcenná? Stačí! Zavrite časopisy a čítajte ďalej nasledujúce riadky. Skutočná krása ženy vychádza z vnútra a je ju vidieť vtedy, keď sa žena naučí milovať takú, aká je – jednoducho povedané, keď sa žena cíti krásna, za krásnu ju vníma aj jej okolie. Výber tej správnej spodnej bielizne vám k tomu môže tiež napomôcť a vy si našťastie už dávno nemusíte voliť medzi krásou a komfortom.

Sexi spodná bielizeň – košieľky, korzety, šaty

V súčasnosti je na trhu nespočetné množstvo obchodov a e-shopov so sexi spodnou bielizňou, vyrobenou z kvalitných a jemných materiálov. Nájdete medzi nimi  hodváb, satén a čipky, ktoré sadnú na vašu pokožku ako pierko. Samozrejme, ak sa vám niečo nepáči a necítite sa v tom komfortne, na výber máte aj celé kúsky. Je len na vás, ktoré si vyberiete. Ak chcete čo-to zakryť a nechať poodhalené len vaše prednosti, iste oceníte zvodné košieľky, korzety s podväzkovými pásmi a pančuchami alebo dokonca erotické šaty, ktoré zakryjú nedokonalosti a nechajú vyniknúť vaše prednosti. Chcete zakryť bruško a nechať vyniknúť vaše prsia? V tom prípade sú všetky tieto celé kúsky trefa do čierneho! Stačí si len vybrať z bohatej ponuky. Erotické korzety nielen, že dobre vyzerajú, opticky zoštíhlia váš driek a voľne padajúce košieľky a šaty zas zakryjú to, čo zakryť treba a zároveň rafinovane odhalia to, čo chcete vystaviť na obdiv.

Zvodné pančuchy a podväzky

erotické šatyAj vy milujete sexi pančušky a podväzky? Verte, že muži ich na vás milujú tiež. Či už máte širšie boky alebo stehná, pančuchy a podväzky v čiernej farbe vašu postavu opticky zoštíhlia a vy sa budete cítiť neodolateľne. Oblečte si ich pod šaty, sukňu a za zatvorenými dverami dovoľte vášmu miláčikovi, aby z vás odhalil viac a viac. Ak vás nudí klasika, vyberte si vzorované, sieťkované pančuchy alebo sexi podväzky s roztomilými mašličkami na zadnej časti pod zadočkom a váš partner vás bude na rukách nosiť! Biela, čierna, červená farba – fantázii sa medze nekladú a ak k podväzkom pridáte i podväzkový pás, budete za bohyňu! Vyjadrite svoje sebavedomie a sexualitu a vystavte svoje nôžky v sexi podväzkoch či pančuchách!

Minimalistická sexi spodná bielizeň a vibračné nohavičky pre tie najodvážnejšie

Ak patríte medzi ženy, ktoré sú odvážne a neboja sa experimentov, práve pre vás sú určené kúsky, ktoré zakryjú len to najnutnejšie. Vyberte si sexi prádlo, ktoré vám len letmo prekryje bradavky alebo iné časti tela.  A čo tak polopriesvitné košieľky a župany s rafinovanou mašličkou, vďaka ktorej si vás vaša polovička môže rozbaliť ako sexi vianočný darček kedykoľvek, keď na to práve dostanete chuť? Cíťte sa rafinovane, sexy a sebavedomo ako ešte nikdy predtým a vyskúšajte sexi spodné prádlo, ktoré z každej šedej myšky spraví erotickú bohyňu!

Čierna, červená, biela – to sú obľúbené farby, stačí si len vybrať podľa nálady a vkusu! Samostatnou kapitolou sú vibračné nohavičky – že ste ich ešte nevyskúšali? Je najvyšší čas to zmeniť! Oblečte si ich, darujte vášmu partnerovi diaľkové ovládanie, ktoré vyzerá ako prsteň a dovoľte mu, aby sa s vami hral na diaľku a vychutnával si pohľad na vás, zatiaľ čo vy si budete vychutnávať až 10 vibračných funkcií kdekoľvek – aj vo vode! Pssst, bude to len vaše malé tajomstvo, ktoré zostane medzi vami. Raz vyskúšate a už nebudete chcieť prestať. Vibračné nohavičky sú na bokoch šnurovacie, preto pristanú akejkoľvek postave.

Erotické kostýmy pre tých, ktorí sa radi hrajú

erotický kostým bunny zajačikMáte chuť byť raz za čas niekým iným? Zabudnite na stereotypy, nechajte sa viesť vlastnými túžbami a fantáziou a zmeňte sa na sexi zdravotnú sestričku, neodolateľného sexi ružového zajačika či poslušnú slúžku alebo drsnú a nekompromisnú policajtku! Vo svete erotiky sa medze ani fantázie nelimitujú a erotická bielizeň našťastie zahŕňa aj rad sexi kostýmov, ktoré sú skvelým spôsobom a spestrením vášho milostného života! Vystavte svoje krivky na obdiv a pridajte im ešte viac sexepílu vďaka sexi erotickým kostýmom! Váš miláčik bude takmer okamžite pripravený hrať sa (s vami) tiež.

Hor sa nakupovať erotickú bielizeň!

Majte na pamäti, že nosenie kvalitnej spodnej bielizne zvyšuje vaše sebavedomie a sebaúctu, vďaka čomu sa budete cítiť istejšie, atraktívnejšie a sebavedomejšie. Vedeli ste tiež, že, ak sa žena cíti sebavedomo, má sklon viac hovoriť, gestikulovať a inak sa prejavovať? Vďaka krásnej bielizni z erotickyshop.sk sa budete cítiť žensky, sexi a mocne. Nezabúdajte, nerobíte to pre partnera, aj keď ten to iste ocení – no robíte to najmä kvôli sebe. Veríme, že si z našej bohatej ponuky iste vyberiete a váš šatník doplníte a oživíte kvalitným sexi kúskom!

 

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

51 Hodnotení

Chcem kúpiť