Amfidor

Amfidor cena, skusenosti, recenzia

Lieky na erektilnú dysfunkciu, ktoré sú založené na Sildenafile, patria medzi generiká najznámejšej tabletky na tento problém, Viagry. Sildenafil ako účinnú látku vo svojom zložení má aj Amfidor, značka vyrábaná jednou z popredných farmaceutických spoločností v strednej a východnej Európe.

Podobne ako iné podobné tabletky, aj Amfidor je určený na liečbu erektilnej dysfunkcie spôsobenej nedostatočným prekrvením penisu. Sildenafil totiž zvýši účinok oxidu dusnatého, ktorý je zodpovedný za vyššie prekrvenie pohlavného údu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Amfidor sa chce na Viagru podobať nielen účinnou látkou, ale ja zafarbením, nakoľko sa tiež jedná o modré pilulky. Či je účinnosť na podobnej úrovni a ako vplýva liek na erekciu v praxi, som sa rozhodol overiť aj ja sám. Výsledkom je táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

Amfidor: Výrobca a pôvod Za liekom Amfidor stojí farmaceutická spoločnosť Egis, ktorá bola založená ešte v polovici 19. storočia. Hoci možno túto značku nepoznáte, jedná sa o pomerne významnú spoločnosť vo svojom obore, ktorá má tisícky zamestnancov v domovskom Maďarsku a rôznych pobočkách po celom svete.

Amfidor je len jedným z mnohých liekov, ktoré spoločnosť vyrába, pričom na našom trhu je značka prítomná už viacero rokov. Nejde teda o žiadnu neoverenú novinku, ale jedná sa o seriózny liek spĺňajúci všetky potrebné štandardy. Hoci má Amfidor nemalú konkurenciu, patrí skôr k tým drahším liekom. Skúsenosti ale ukazujú, že oprávnene.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky Amfidoru

Zloženie a účinné látky Amfidoru Liek Amfidor je založený na Sildenafile, čiže látke, ktorá preslávila známu modrú tabletku Viagra. Táto látka je zodpovedná za to, že vďaka lieku môžu aj muži s problematickou potenciou a erekciou znova zažiť kvalitný sexuálny styk, pokiaľ teda mali problém s erektilnou dysfunkciou spôsobenou nedostatočným prekrvením penisu.

Okrem Sildenafilu sú v tabletkách aj iné látky, tu je celé zloženie:

Sildenafil: Základom lieku Amfidor je Sildenafil, inhibítor fosfodiesterázy typu 5, ktorý vplýva na zlepšenie erekcie. Po užití tabletky sa prejaví účinok zhruba do 1 hodiny a následne počas zhruba 5 hodín účinnosť látky v tele pretrváva do takej miery, že muži s erektilnou dysfunkciou sú schopní pohlavného styku. Následne sa látka z tela odbúra a účinok pominie.

Sildenafil

Jadro tablety je tvorené aj týmito látkami: Okrem Sildenafilu sa v jadre tabliet nachádzajú ďalšie zložky, ktoré majú napríklad protihrudkujúci či plniaci účinok. Ide o mikrokryštalickú celulózu, bezvodý hydrogénfosforečnan vápenatý, sodnú soľ kroskarmelózy a magnéziumstearát. Všetko sú to štandardné látky, ktoré sú aj v iných tabletách.

Filmový obal je tvorený nasledovnými látkami: Vo filmovej vrstve tabliet sa nachádzajú polyvinylalkohol, makrogol 3350, oxid titaničitý (E171), mastenec a hliníkový lak indigokarmínu (E132).

ÚČINKY SILDENAFILU

Látka Sildenafil oslávila už svoje 30. výročie existencie. Pôvodne bola vyvinutá za účelom liečby ochorenia Angina pectoris, počas klinických testov sa ale zistilo, že pôsobí na oxid dusnatý a pomáha cievam v penise k väčšiemu roztiahnutiu sa. To umožní dosiahnuť stoporenie aj mužom, ktorí s tým mali problém.

Dávkovanie a užívanie

Amfidor: Dávkovanie a užívanie Amfidor je liek, ktorý je ideálny na užitie jednorazovo priamo pred plánovaným pohlavným stykom. Vďaka Sildenafilu účinkuje prakticky už od prvej tabletky, aj keď sa môže stať, že pri pravidelnom užívaní sa jeho účinnosť v praxi ešte zlepší neskôr.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Jedna dávka = 1 tabletka. Tabletku užite zhruba 60 minút pred pohlavným stykom
  • Amfidor sa užíva v celosti, tabletka sa prehltne sa a zapije dostatočným množstvom tekutiny, ideálne čistej vody

Štandardne sa užíva jedna celá tabletka obsahujúca 100 mg Sildenafilu. O spôsobe užívania a dávkovania ale môže rozhodnúť len lekár, v špecifických prípadoch môže dokonca dávku znížiť. Určite však neužívajte väčšiu dávku, ako stanovuje príbalový leták, na zvýšenie účinnosti to nemá vplyv a mohli by ste si skôr privodiť zdravotné problémy.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Účinky Amfidoru

Účinky Amfidoru Liek Amfidor je určený pre všetkých mužov, ktorí majú problém s erektilnou dysfunkciou. Tento stav je charakterizovaný problémami s dosiahnutím alebo udržaním pevnej erekcie a to následkom problémov s roztiahnutím ciev. Vďaka Sildenafilu, ktorý sa v lieku nachádza, prichádza k roztiahnutiu týchto ciev, hoci len na niekoľko hodín od užitia tabletky.

Môže ale vplývať Amfidor aj na iné oblasti sexuálneho života? Tu sú odpovede:

Libido

Sexuálny apetít, čiže libido, sú pre mnohých mužov ešte väčším problémom, než erektilná dysfunkcia. Pokiaľ je aj toto váš prípad, mali by ste porozmýšľať aj nad iným riešením, než je len Amfidor. V tejto oblasti totiž liek účinky nemá, potvrdzuje to aj moja vlastná skúsenosť.

Nástup erekcie

V oblasti nástupu stoporenia je na druhú stranu Amfidor doma. Účinkuje ale len na základe sexuálnej stimulácie, čiže nečakajte, že po užití tabletky príde okamžite a automaticky k vzniku erekcie. Jeho vplyv je ale viditeľný a pomôcť môže podľa mňa aj ťažším prípadom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tvrdosť a kvalita erekcie

Erektilná dysfunkcia sa týka nielen nemožnosti dosiahnuť erekciu, ale ju aj dostatočne tvrdú a kvalitnú udržať. V tejto oblasti vám môže Amfidor pomôcť tiež a to možno ešte výraznejšie, ako v predošlom prípade. Viacero mužov vyjadruje s týmto účinkom veľkú spokojnosť.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

Dlhodobá erekcia počas celého pohlavného styku a v najvyššej možnej tvrdosti? To je sen mnohých mužov, pre ešte viac z nich dokonca neuskutočniteľný. Vďaka Amfidoru si môžete predĺžiť styk pomocou dlhšej a lepšej erekcie. Na predčasnú ejakuláciu ale vplyv nemá.

Intenzita orgazmu

Uspokojivý sex znamená nielen kvalitnú erekciu, ale aj kvalitný a intenzívny orgazmus. V tejto oblasti však bohužiaľ Amfidor priamy vplyv nemá, nijakým spôsobom neovplyvňuje napríklad intenzívnejšie vnímanie sexuálneho dráždenia a nemá vplyv ani na vyvrcholenie.

Vedľajšie účinky

Amfidor: Vedľajšie účinky Pri lieku Amfidor sa môžu objaviť okrem žiaducich a žiadaných účinkov aj nežiaduce, čiže vedľajšie. Treba s tým počítať tak, ako aj u iných liekov na predpis, ktoré obsahujú synteticky vyrobené látky. Našťastie, tieto vedľajšie účinky sú len mierne až stredne závažného charakteru, majú kratšie trvanie a nemusia sa objaviť u každého či v rovnakej intenzite.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Príbalový leták o nich informuje detailnejšie, tu sú tie, ktoré sú podľa mňa najdôležitejšie:

Veľmi časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť viac ako 1 z 10 mužov)

bolesť hlavy

Časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť menej ako 1 z 10 mužov)

rumenec
nevoľnosť
návaly horúčavy
poruchy trávenia
plný nos
závrat
rôzne druhy porúch zraku a videnia

Menej častejšie sa objavujú alergická reakcia alebo bolesť na hrudníku, veľmi zriedkavo sa môže vyskytnúť predĺžené alebo bolestivé stoporenie. Pozor si treba dať aj na záchvaty a kŕče. Ak sa u vás vyskytne akýkoľvek nežiaduci príznak, upozornite lekára, ten rozhodne o ďalšom postupe.

Kontraindikácie a kedy nie je možné Amfidor užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Amfidor užívať Vedľajšie účinky zďaleka nie sú jediným potenciálnym problémom, ktorý sa môže objaviť počas užívania Amfidoru. Vyskytnúť sa môžu totiž aj kontraindikácie alebo interakcie a to s liekmi, zdravotným stavom a niektorými ďalšími faktormi. Viaceré z nich môžu pritom spôsobiť nemožnosť užívať liek.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aj tu vám viac napovie príbalový leták, ja spomeniem len tie najdôležitejšie prípady:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Najvážnejším problémom, ktorý môže spôsobiť nemožnosť užívania Amfidoru, sú niektoré ochorenia. Ide najmä o ťažké formy ochorenia srdca a pečene, nízky krvný tlak a niektoré typy očných ochorení. Užívať Amfidor nesmiete ani vtedy, ak ste nedávno prekonali srdcový záchvat alebo náhlu mozgovú príhodu. Ďalšie choroby nájdete v príbalovom letáku.

Iné faktory vylučujúce užívanie

Nielen choroby, ale napríklad aj alergická reakcia môže spôsobiť, že Amfidor nebudete môcť užívať. Pokiaľ užijete liek spolu s ťažkým jedlom, môže to ovplyvniť jeho účinnosť. Pozor si treba dať aj pri konzumácii alkoholu, odporúča sa nepiť pred užitím lieku väčšie množstvo, nakoľko to ovplyvní kvalitu erekcie. Pozor si dajte aj pri vedení vozidla.

Kontraindikácie s liekmi

Užívanie Amfidoru súčasne s iným liekom na erektilnú dysfunkciu nie je možné. To istí platí aj pre ďalšie kategórie liekov, napríklad nitráty alebo tie, ktoré pôsobia ako donory oxidu dusnatého. S inými liekmi môže Amfidor reagovať tak, že zvýši ich účinnosť, napríklad pri liekoch na nízky krvný tlak alebo liekoch na pľúcnu arteriálnu hypertenziu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

O INDIKÁCII A DÁVKOVANÍ ROZHODUJE LEKÁR

Liek Amfidor sa vydáva na lekársky predpis a to aj kvôli vedľajším účinkom alebo kontraindikáciám. Je to práve kvôli tomu, že v prípade potreby môže lekár rozhodnúť o nižšom dávkovaní, napríklad len 25 mg za deň na úvod užívania lieku.

Balenie a cena

Amfidor: Balenie a cena Amfidor sa vyrába len v jednej verzii tabliet a to s objemom účinnej látky 100 mg v každej tabletke. Podľa veľkosti balenia sa dá kúpiť Amfidor so 4 alebo s 8 tabletkami, záleží na tom, ako často a ako dlho chcete liek užívať. Vo väčších lekárňach býva skladom menšie aj väčšie balenie, takže si môžete vybrať.

Cenovo patrí Amfidor medzi drahšie alternatívy na trhu. Balenie s 8 tabletkami stojí okolo 60 až 70 €, čo znamená, že jedna tabletka vychádza v prepočte zhruba na 8 €. Táto cena sa už približuje cene Viagry, aj keď je tam stále určitý rozdiel. Našťastie, vyššia cena v porovnaní s niektorými inými generikami sa prejavuje aj výsledkami a účinnosťou v praxi.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako a kde kúpiť Amfidor

Ako a kde kúpiť Amfidor Nakoľko je Amfidor liekom vydávaným len na lekársky predpis alebo recept, kúpiť ho musíte jedine v lekárni. Je to jediný legálny a bezpečný spôsob, hoci veľa mužov sa snaží práve takýto predaj obísť a skúša to cez internetové inzeráty alebo zahraničné eshopy. To je ale veľmi nebezpečné a zmienim sa o tom bližšie o pár riadkov nižšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo sa týka lekární, väčšinou nie je problém aspoň jedno z balení nájsť v tých najväčších kamenných lekárňach. Pokiaľ ho nebudú mať na sklade, môžu Amfidor objednať od svojho dodávateľa, tu ale rátate s tým, že si počkáte obvykle deň či dva na dodanie.

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Amfidor: Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Ako som už spomínal, Amfidor a iné podobné lieky by ste mali určite kupovať jedine a len v oficiálnej lekárni, ale viem o tom, že veľa mužov tak nerobí. Zrejme je to kvôli pohodlnosti a aj kvôli ostychu pred lekárskym vyšetrením erektilnej dysfunkcie. Výsledkom je tak hľadanie možností, ako kúpiť liek bez predpisu a to je chyba.

  • V lekárni vám bez receptu Amfidor a ani iné podobné lieky nevydajú
  • Viacerí muži tak skúšajú inzeráty alebo internetové obchody so zahraničia
  • Najčastejšie sa takto predávajú falzifikáty, ktoré neobsahujú žiaden Sildenafil
  • Ešte horšie však je, ak si kúpite originál, ohrozujete tým svoje zdravie

Dostať sa k originálnemu Amfidoru nemusí byť vôbec ťažké, vyšetrenie u lekára nie je takým strašiakom, ako sa to zdá. Pokiaľ si však vyberiete cestu kúpy bez receptu, veľmi pravdepodobne riskujete, že si kúpite len napodobeninu alebo falzifikát. Navyše, takýto predaj je aj drahší a ak vám kúpené tabletky vôbec nepomôžu, vyhodíte peniaze von oknom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ by ste sa aj dostali k originálnym tabletkám, ktoré by naozaj mohli účinkovať, je tu ešte stále zdravotné riziko. Vyskytujú sa u vás nejaké kontraindikácie? Sú nejaké faktory, ktoré môžu spôsobiť problémy pri užívaní? Odpovede na tieto, ale aj iné medicínske otázky, sa bez lekárskeho vyšetrenia a indikácie nedozviete.

AJ TOXICKÉ A ODPADOVÉ LÁTKY

Musím dodať aj to, že som zachytil v nedávnej minulosti dokonca správy o tom, že falzifikáty známych liekov na erekciu nielen, že neobsahovali potrebné účinné látky, ale boli v nich stopy toxických látok a odpadov. To je veľmi vážne zdravotné riziko!

Najčastejšie otázky

Amfidor: Najčastejšie otázky Nielen teoretické údaje, ale aj praktické otázky sú zaujímavé. Za tým účelom som navštívil nejedno internetové fórum alebo diskusiu a to v snahe zistiť, čo sa muži najviac v súvislosti s týmto liekom alebo touto skupinou liekov pýtajú a o čo sa zaujímajú. Pre úplnosť mojej recenzie som najčastejšie otázky zozbieral a teraz na ne odpoviem:

Kedy možno očakávať prvé účinky a ako dlho trvajú?

Vzhľadom na to, že Amfidor je liekom so špeciálne vyrobenou účinnou látkou, prakticky okamžite po prvej tabletke by sa mala jeho účinnosť na stoporenie a erekciu prejaviť. Najčastejšie je to do 60 minút, ale môže to byť pokojne aj skôr, v závislosti od vážnosti vášho problému. Účinok trvá do doby odbúrania Sildenafilu z tela, zvyčajne okolo 5 hodín.

Je Amfidor trvalým riešením erektilnej dysfunkcie alebo nie?

Počas užívania liek pôsobí na erektilnú dysfunkciu a umožňuje dosiahnuť a udržať erekciu aj u mužov, ktorí s tým majú inokedy problém. Po vyprchaní účinku lieku ale už nemožno očakávať, že vplyv na stoporenie pretrvá. To isté ale platí nielen pri Amfidore, ale pri každej tabletke.

Pomáha liek aj na iné oblasti sexuálneho života?

Priamo nie a v tomto prípade od neho nečakajte príliš zázraky. Koniec koncov, Amfidor to ani nesľubuje a ani k tomu nemá prispôsobené zloženie, Sildenafil pôsobí jedine na erekciu. Nepriamo ale zlepšenie erekcie môže spôsobiť prvotne aj zvýšenie sexuálneho apetítu, ale ide skôr o výnimku.

Môžem kombinovať Amfidor napríklad s liekmi na oddialenie ejakulácie?

Bez lekárskeho odporúčania a indikácie by ste tak určite robiť nemali a to platí nielen pre kombináciu s liekmi na predčasnú ejakuláciu, ale aj pri kombinácii s akýmikoľvek inými liekmi. Rovnako tak sa neodporúča kombinovať Amfidor a iné značky liekov určených na erektilnú dysfunkciu.

Čo robiť, ak nebudú účinky podľa mojich predstáv?

Hoci je Amfidor liekom oficiálne uznaným a testovaným u mužov s problémami s erektilnou dysfunkciou, nemusí každému pomôcť rovnako. Závisí to od individuálnych faktorov, napríklad aj od miery postihnutia ciev vyživujúcich penis. Ak vám liek nepomôže, lekár vám môže predpísať inú značku alebo odporučiť iné riešenie problému.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti s Amfidorom

Skúsenosti s Amfidorom Ako som už na úvod povedal, Amfidor patrí rozhodne medzi tie drahšie generiká a lieky na liečbu erektilnej dysfunkcie. Za takúto cenu by mal liek určite ponúknuť nadpriemerné výsledky. Je to tak aj v skutočnosti?

Skúsenosti mužov zväčša ukazujú, že áno. Je pravda, že som našiel aj menej pozitívne hodnotenia, väčšina mužov je ale veľmi spokojných s vplyvom lieku na ich milostný život. Týka sa to najmä zlepšenia stoporenia a to aj v prípade ťažších prípadov. Navyše, vedľajšie účinky nie sú aspoň podľa komentárov príliš častým problémom, čo je plus.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ani Amfidor ale nie je bez chyby. Mnoho mužov vidí problém aj v spomínanej vyššej cene. Dostupnosť je síce na dobrej úrovni, ale napríklad absencia širšieho vplyvu a širších účinkov na sexuálne zdravie je tiež mínusom. Celkovo je ale liek hodnotený kladne.

Vlastná skúsenosť

Amfidor: Vlastná skúsenosť Amfidor som užíval dlhšiu dobu a hoci spočiatku som bol skeptik, nakoniec ma jeho účinnosť presvedčila k tomu, aby som sa na neho spoľahol aj viac, než som pôvodne čakal. Najviac ma potešila jeho účinnosť nielen na zlepšenie nástupu erekcie, ale aj na jej celkové zlepšenie kvality a predĺženie trvania tvrdšej erekcie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pozitívne hodnotím z tohto pohľadu pomeru ceny a kvality. Musím tiež zaklopať, že som veľmi rád, že počas užívania som nepociťoval významnejšie žiaden negatívny účinok, možno len veľmi mierne bolesť hlavy. Dostupnosť hodnotím tiež pozitívne, skrátka, značka Amfidor mňa osobne presvedčila o tom, že aj generikum môže byť dobrá voľba.

Zhodnotenie na záver

Amfidor: Zhodnotenie na záver Amfidor patrí svojimi účinkami určite medzi tie drahšie generiká Viagry s obsahom Sildenafilu, na druhú stranu, cena reflektuje aj vplyv a účinnosť v praxi. Moja vlastná skúsenosť ukazuje, že liek vie priniesť až prekvapivo pozitívne výsledky a to najmä vtedy, ak máte len ľahšiu alebo stredne ťažkú erektilnú dysfunkciu.

Čo však vnímam ako negatívum, to je príliš jednostranné zameranie. Ak máte problém napríklad nielen s tým, že vaše stoporenie nie je dostatočne kvalitné, ale napríklad aj s tým, že máte nízke libido, problémy s ejakuláciou či orgazmom, na toto vám už Amfidor nepomôže.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ja sám mám ale skúsenosť ešte aj s tabletkami rastlinného charakteru:

  • tieto prípravky obsahujú extrakty len z bylín a rastlín, žiadne syntetické zložky
  • vďaka tomu sú dostupné bez lekárskej indikácie,
  • rovnako tak majú vďaka tomu minimum nežiaducich účinkov
  • pôsobia nielen na stoporenie, ale aj na libido, orgazmus či ejakuláciu
  • a môžu sa užívať pravidelne a dlhodobo aj každý deň

Práve tieto typy prípravkov majú výhodu v tom, že ich pôsobenie je oveľa širšie a to vrátane vyššie spomínaných oblastí sexuálneho života týkajúcich sa sexuálneho apetítu či vyvrcholenia. Netreba zabúdať, že aj tieto faktory prispievajú k tomu, ako je kvalitný celý pohlavný styk a ako ho vnímate.

Pochopiteľne, ak trpíte erektilnou dysfunkciou cievneho charakteru, musíte užívať jedine špeciálne lieky na tento problém. Medzi ne patrí aj Amfidor, ktorý vám môže viditeľne pomôcť a skúsenosti ukazujú, že sa tak aj deje. Pokiaľ vám ho lekár predpíše a bude u vás účinkovať, nie je dôvod niečo na tomto výbere meniť.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Amfidor: Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Mnoho mužov pokladá tabletky bez predpisu za akúsi menejcennú voľbu, ale nie je to tak. Naopak, mňa sa tieto druhy prípravkov naozaj osvedčili a nemôžem o nich povedať nič negatívne. Veľmi sa mi páči najmä ich zloženie založené na rastlinách a bylinách, čo ja osobne považujem za prirodzenú formu obsahových látok.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Okrem toho majú tieto tabletky aj nasledovné výhody:

vďaka prírodnému zloženiu sa nemusíte obávať o výskyt nežiaducich účinkov podobných tým, ktoré majú lieky so syntetickým zložením
účinné látky sú založené na výťažkoch a extraktoch prírodných afrodiziak
tieto extrakty sú doplnené o zaujímavé aminokyseliny, minerály a aj vitamíny
vďaka kúpe bez predpisu je objednanie rýchle a pohodlné a možné aj online
veľmi dobrý je aj pomer ceny a výsledkov, najmä pri pravidelnom užívaní

DLHODOBÉ UŽÍVANIE

Pri týchto tabletkách platí, na rozdiel od liekov na predpis, že užívanie musí byť dlhodobejšie, aby sa účinky prejavili v maximálnej intenzite. Obvykle sa tým myslia 2 až 3 týždne. Na druhú stranu, takéto užívanie je bezproblémové, obvykle nehrozia ani vedľajšie účinky.

Jedným z dôvodov, prečo som skúšal aj voľne dostupné tabletky, bol dôvod, že pri menších problémoch sexuálneho charakteru sú pohodlnejšou a lacnejšou možnosťou. Tie najlepšie značky u mňa mali naozaj viditeľné účinky, napríklad Stoporex mi pomohli na erekciu, ale aj na libido a k lepšiemu orgazmu.

Môžete ale vyskúšať aj iné značky, nadpriemerných je našťastie viac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.45

22 Hodnotení