Pikantné tipy ako pridať viac „ohňa“ do intímneho života… tentokrát z pohľadu ženy

Pikantné tipy ako pridať viac ohňa do intímneho života

Zdravý sexuálny život je dôležitou súčasťou každého partnerského vzťahu a už sme zaručene veľa počuli o tom, ako by mal vyzerať a ako by sme ho mali prežívať.

A naopak, nedostáva sa nám veľa informácií o tom, ako balansovať medzi nevyhnutnými odlivmi a prílivmi intenzity a záujmu o sex na ceste životom. Maximálne sa dočítame o tom, čo robiť, keď potencia partnera klesá… čo je však úplne iný „príbeh“.

Existuje množstvo dôvodov pre cyklickú povahu sexuálneho života, ale súčasne aj rovnaké množstvo dôvodov a príležitostí, ako a prečo si ho „okoreniť“.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Monogamia *nie je* synonymom nudného sexu.

 

Prečo je sex dôležitý?

Podľa štúdií sex prispieva k lepšej nálade, eliminácii depresie, zdravšiemu srdcu a dokonca k nižšiemu riziku niektorých druhov rakoviny. Podľa mňa je to však všetko len bonus!

Skutočná hodnota sexu tkvie v spojení a blízkosti, ktoré párom dáva. Koniec koncov, zdieľate intímny kúsok seba, čo s vami nikto iný, okrem vášho partnera, nezažije. To dokáže vytvoriť výnimočnú väzbu.

Žiaľ, páry majú dnes výrazne menej sexu ako pred rokmi. A prečo je to tak? Odpovede môžu byť rôzne, ale pravdepodobnou príčinou je to, že o náš čas súťaží príliš veľa vecí. Práca, rodičovstvo, smartfóny, streamovacie zariadenia a mnohé ďalšie faktory nás rozptyľujú a chuť na sex sa akosi „nedostáva k slovu“.

Realita je však taká, že dobrý sex je skutočne dôležitý a je to obojsmerná ulica medzi vami a vašim partnerom.

Ako si okoreniť sexuálny život

Ani na „rutinnom“ sexuálnom živote nie je nič zlé.  Ak si vy aj váš partner tieto „zabehnuté koľaje “užívate, môže to byť pre vás dvoch ideálny recept.

Na druhej strane však môžete mať pocit, že vaša spálňa potrebuje „jarné upratovanie“, najmä ak libido a  vzrušenie klesá, sex je menej častý, Dirty Talk ani nie je „dirty“ a dokonca už ani „talk“, alebo ak vôbec nemáte sex.

V prvom rade …

Je dôležité otvorene komunikovať so svojím partnerom o tom, čo si myslíte, že by mohlo zlepšiť váš sexuálny život. Musíte byť pripravené viesť dialóg o tom, kde to viazne. Oslovte partnera, keď ste v uvoľnenom prostredí, napríklad keď ležíte v posteli, alebo sa k sebe túlite na gauči, aby rozhovor pôsobil uvoľnene.

Môžete povedať napríklad niečo takéto: „Premýšľala som o tom, aké by to mohlo byť zábavné, keby sme skúsili použiť nejaké putá. Čo si o tom myslíš?“

Aj keď, je pravda, že nájdenie spôsobov, ako pridať štipku „och“ a „ach“ do vášho najbližšieho vyvádzania, je jednoduchšie povedať, ako urobiť. Takže, ak potrebujete nejakú inšpiráciu, už nehľadajte. Začnite si robiť poznámky…teraz.

Zamerajte sa na hru zmyslov

Ak nepoznáte svoje a partnerove zmyslové preferencie, naplánujte si čas na preskúmanie každého zo zmyslov, ktoré máte k dispozícii:

  • Aké textúry máte radi na pokožke?
  • Aká hudba vzrušuje vás a vášho partnera?
  • Čo vám prináša potešenie vizuálne?
  • Aké chute vás vzrušujú?
  • Aké vône môžete začleniť?

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak toto všetko už viete, naplánujte si noc, ktorá zameria sexuálne spojenie na zmyselné potešenie vás oboch. Prijímajte a dávajte s cieľom stimulovať zmysly!

Choďte na verejnosť (ak môžete)

Nenechajte sa zatknúť … ale, mať sex na verejnosti je pre mnohých obľúbená fantázia, pretože je tu možnosť a vzrušenie z toho, že vás môžu prichytiť. Opatrnosť však nie je na škodu, pretože každá jurisdikcia má svoje vlastné zákony o vzbudzovaní verejného pohoršenia.

Profi tip: Zostaňte v aute, alebo choďte za súmraku na odľahlé miesto.

Vyskúšajte rôzne techniky penetrácie

Teda, ak to vám a vášmu partnerovi vyhovuje. Zvážte pegging, ktorý obľubuje (alebo si obľúbi) mnoho párov. Je to úplne bezpečný spôsob, ako preskúmať svoje hranice pri používaní rôznych sexuálnych hračiek s partnerom. Vášmu partnerovi to môže otvoriť aj nový aspekt potešenia, pretože prostata je veľmi citlivá oblasť.

Ľahký „výprask“

Pokiaľ máte predchádzajúci súhlas, spanking je ďalším zábavným a sexy spôsobom, ako vniesť do spálne nový impulz. Len sa ubezpečte, že zasiahnete „mäsité časti“ tela vášho partnera.

Rezervujte si pobyt v hoteli

Dovolenka je dobrá, najmä pre tých, ktorí sú v dlhodobom vzťahu, alebo majú deti. Keď ste doma, deje sa veľa vecí.

Ak sa presuniete zo svojho priestoru, kde nemusíte upratovať, učiť sa s deťmi, ani variť, ale môžete si objednať napríklad room service, umožní vám to zrelaxovať dostatočne na to, aby ste sa cítili sexuálne nabudené.

Venujte sa análnym hrám

Análna hra nemusí byť strašiakom. Existujú análne guľôčky, malé análne kolíky alebo dildá a množstvo spôsobov, ako objaviť ich funkcie. Môžete dokonca skúsiť orálny sex na konečníku (a.k.a. rimming), ktorý nemusí zahŕňať žiadny druh penetrácie.

Uvedomte si svoje skutočné pocity

Možno, že okorenenie vášho sexuálneho života znamená, naladiť sa na to, ako sa celkovo cítite pri akte. Ak máte počas sexu pocity bolesti, cítite úzkosť, alebo ste na pochybách, či nevstúpila do hry frigidita, môže byť potrebné porozprávať sa s profesionálom.

To platí najmä vtedy, ak máte pocit, že tieto reakcie môžu byť výsledkom nejakej traumy. Či už navštívite gynekológa, terapeuta, alebo klinického poradcu, vedzte, že robíte krok správnym smerom.

Obráťte sa na týchto odborníkov, pretože nemôžete očakávať, že vás bude liečiť partner. Potom sa doma porozprávajte o pocitoch, ktoré máte, a vymyslite „herný plán“, ktorý zahŕňa sex, ktorý je pre vás relaxačný a príjemný.

Riešením môže byť dokonca aj správne zvolený doplnok výživy, akým je napríklad Stoporex® Women, navrhnutý špeciálne pre sexuálne zdravie a pohodu žien akéhokoľvek veku.

Sex na zadnom sedadle? Prečo nie!

Toto nesie v sebe trochu nostalgie. Mnohým to pripomína časy, keď jediné miesto na sex bolo v  aute. Len sa uistite, že to robíte v priestore, kde sa nedostanete do problémov ( keď váš sused zaklope na zaparené okno auta, nebude to také sexy.)

Zmierovací sex

Make-up sex, alebo zmierovací sex je spôsob, akým sa mnoho párov opätovne spojí po konflikte, alebo napätí vo vzťahu. Sex po intenzívnej hádke dokáže byť mimoriadne vášnivý, pretože všetku nazbieranú energiu vybíjate jeden na druhého. Len sa uistite, že riešite skutočný problém, ktorý sa deje. Nepovažujte sex za liek na všetky problémy vo vzťahu, ale môže vám a vášmu partnerovi pomôcť vrátiť sa späť na cestu k opätovnému spojeniu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúste to orálne hore nohami

Znie to zábavne? Skvelé. Je to v podstate príklad nového zvratu v niečom, čo robíte bežne. „Hore nohami“ je len nový prvok. Samozrejme, uistite sa, že túto novú pozíciu vyskúšate bezpečne a s dôrazom na pohodlie.

Ako na to? Skúste si ľahnúť vodorovne na posteľ, čelom k stropu, s hlavou takmer previsnutou cez okraj. Potom sa váš partner môže stretnúť s vašou tvárou svojimi genitáliami, čo vám dá slobodu lízať, cmúľať, dráždiť a podobne. Uhol, v ktorom sa partnerove pohlavné orgány stretnú s vašimi ústami, poskytne nové pocity pre vás oboch.

Zahrajte si hru súvisiacu so sexom

Aktivita, ktorá prinesie nový prvok do sexuálneho života? Hry, najmä tie, ktoré zahŕňajú spontánnosť, ako sú kocky alebo hracie karty. Je tu prvok náhody, ale aj sa zaväzujete  k niečomu v závislosti od výsledku.

Sú skvelé aj na komunikáciu. Ako? Niekedy sa môžu zdať „sexuálne rozhovory“ trápne a hry vám dávajú príležitosť nastoliť témy, alebo skúsenosti, o ktoré by ste sa nedokázali komfortne podeliť bez prirodzených spúšťačov konverzácie v hre.

Hranie rolí je vždy dobrou možnosťou

Je pravdepodobné, že svoju polovičku poznáte už dosť dlho – tak prečo pre zmenu nespoznať niekoho iného? (Tak trochu.)

Skúste okoreniť svoj sexuálny život role play. Ak si nie ste istí, kde začať, romantická večera je ideálna pre nováčikov. Choďte na rande a potom predstierajte, že sa stretávate prvýkrát. Prináša to trochu pikantérie, pretože očakávanie bude narastať, keď sa budete pripravovať na „stretnutie“.

Robte to, čo by ste robili pre skutočným prvým rande – napríklad zvoľte oblečenie, v ktorom sa budete cítiť sebaisto a povedzte svojmu partnerovi, aby vás v určitom čase „vyzdvihol“.  Potom, keď si to namierite domov, môžete pokračovať v šaráde a predstierať, že spolu spíte tiež prvýkrát. (Veľmi sexy!)

Prevezmite kontrolu

Postavte sa do prvej línie svojho sexuálneho života a povedzte svojmu partnerovi, čo chcete. Či už mu poviete, kde chcete, aby vás pobozkal, dotkol sa alebo podržal, je to spôsob, ako zabezpečiť, aby ste dosiahli orgazmy, po ktorých túžite. Prečo sedieť na striedačke svojho vlastného sexuálneho života, keď môžete byť koučom tímu?

Ak si nie ste isté, kde začať, začnite jednoduchým skriptom. Hovorte „dotkni sa ma tu“ alebo „rob to pomalšie“ a zažijete potešenie, ktoré hľadáte. Usmernenie vášho partnera je nielen zárukou skutočne  uspokojivého sexu, ale zároveň mu umožní zopakovať tieto pohyby nabudúce, pretože vie, že to je to, čo sa vám páči.

Zaraďte pre-sex jógu

Skúste si aj vy aj váš partner zacvičiť pred sexom jogu –  môže vám pomôcť dostať sa do správneho stavu mysle – najmä po stresujúcom pracovnom dni, alebo poobedia „žonglovania“ s deťmi. (Neodpisujte to, kým to nevyskúšate!)

Keď ľudia cvičia jógu, majú tendenciu byť viac vnímaví. Keď ste v súlade sami so sebou a máte čisté telo a myseľ, môže sa to premietnuť aj do spálne. Preklad: Joga vás môže naučiť byť si viac vedomí svojho tela a tela vášho partnera, čo zase dokáže urobiť príjemnejším sex.

Sexy bielizeň

Spodná bielizeň sa stáva oveľa inkluzívnejšou pre všetky typy tela. Ľudia sú mimoriadne vizuálne stvorenia a preto dráždivá bielizeň dokáže pridať ďalšiu vrstvu zmyselnosti a zvýšiť sexuálnu príťažlivosť.

Spodná bielizeň vám dokonca môže pomôcť lepšie sa cítiť vo svojom vlastnom tele, mať sex a byť videná, byť prítomná. Skrátka, môže to byť úžasný budovateľ sebadôvery. (Čistá výhra!)

Hrajte sa s teplotami

Ďalší spôsob, ako si okoreniť sexuálny život? Hra s teplotami. Vyskúšajte klasické techniky, ako je uchopenie kocky ľadu a jemné prechádzanie po tele toho druhého, alebo si navzájom dýchajte horúci vzduch na nohy, ruky alebo krk s hlbokým nádychom a výdychom. Rôzne teploty prinášajú nový fyzický pocit, ktorý ste možno predtým nezažili.

Vyskúšajte nové pozície

Keď máte sex, zvyčajne robíte to isté. Pravdepodobne to bude  misionár, kovbojka, alebo psík. Nové pozície nevyžadujú, aby sa z vás stala hadia žena. Často môžete odomknúť hlbšie formy potešenia už len tým, že zameriate viac pozornosti na erotogénne zóny, ako je bod G a prostata.

Objavte sexuálne hračky

Ak chcete do svojho sexuálneho života pridať nejaké to korenie, opýtajte sa svojho partnera, či by ste nevyskúšali spoločne nejaké sexuálne hračky. Nie sú určené na to, aby konkurovali alebo nahrádzali vášho partnera. Dostávajú vašu bežnú spálňovú rutinu na inú úroveň.

Nie ste si isté, ako to prijme partner? Najprv si urobte prieskum a zistite, ktorá hračka by bola pre vás oboch najlepšia. Potom, keď budete obaja v pohode, navrhnite rozšíriť váš sexuálny repertoár a vysvetlite, prečo si myslíte, že určité hračky, napríklad análny kolík alebo vibrátor, by mohli prispieť k vášmu sexuálnemu zážitku.

Vzrušujúce číslo: Telefónsex vis-à-vis

Horúce „číslo po telefóne“ je síce skvelým náhradným potešením, keď ste napríklad vy alebo váš partner na služobnej ceste, ale sex po telefóne sa stáva skutočne atraktívnym až keď ste obaja v jednej miestnosti.

Autorka Anne West vo svojom sprievodcovi „Príručka pre bohyne sexu“ vysvetľuje: „Sadne si o pár metrov ďalej, zavolá vám a povie, čo máte robiť. Vy mu na oplátku opíšete, ako sa pri tom cítite.“ A potom si vymeníte úlohy a  pokračujete ďalej.

Bonus plus: Telefón uľahčuje vyjadrenie tajných túžob. A ak zároveň vidíte, že vaše prianie je preňho príkazom, stane sa to ešte vzrušujúcejším.

Tip pre profesionálov: Presuňte sex po telefóne na verejnosť. Zmiznete v šatni svojho obľúbeného butiku, on vám zavolá z pánskeho oddelenia – a keď ste už naozaj nabudená, príde za vami a spýta sa, či vám môže nejako pomôcť…

Zvádzanie v tme robí sex vzrušujúcejším

Sex v tlmenom svetle sviečok je veľmi romantický a krásny – no svoje čaro má aj absolútna tma. Nič nevidieť, len cítiť, ochutnávať, voňať, počuť… Tak prečo neprekvapiť partnera –  tmou? Zakážte mu rozsvecovať svetlá a povedzte mu, aby vás hľadal.

Táto časť hry je sama o sebe neuveriteľne vzrušujúca pre oboch. A keď vás už nahmatá, pokračuje vyzliekaním, hladkaním a skúmaním vášho tela. V tme totiž vnímame všetkými zmyslami oveľa intenzívnejšie (samozrejme okrem zraku!).

Sólo číslo v duete

Je masturbácia len erotickou náhradou osamelých hodín? Rozhodne nie! Sólo číslo môže byť veľmi vzrušujúce aj pre páry. Ľahnite si vedľa seba na posteľ a pozerajte sa navzájom hlboko do očí, kým si každý jemne hladí svoje telo.

Vychutnajte si pocit jeho dychtivého pohľadu a zároveň svoju vlastnú ruku na svojom tele.

Malá abeceda sexu

Zábava v posteli môže byť aj hravá! Skvelým nápadom pre trocha zmeny v posteli je scéna z filmu „Ice Cold Angels“, v ktorej Selma Blair opisuje „svoje prvýkrát“ naivne nevinne: Najprv jej milenec stiahol nohavičky a potom jazykom napísal abecedu: viete kde. Pôžitok od A po Z – veľmi dráždivé!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Sex podľa časového plánu: vzrušujúcejší, ako by ste čakali

Erotika podľa hodiniek – sotva niečo znie menej sexy. Ale ak nasadíte správny timing, čas bude  v tejto (predo) hre pracovať pre vás a poskytne vám obzvlášť vzrušujúce momenty. Dohodnite sa s partnerom na odložení sexu na určitý čas.

Dovtedy je povolené len bozkávanie, maznanie a dotyky v rámci vopred definovaného rámca. Nastavte si budík – a potom spustite predohru. Môžete si byť istí: dlho predtým, ako zazvoní uvoľňujúci zvonček, sotva dokážete udržať svoju túžbu. A keď ten čas konečne príde, zažijete tie najvášnivejšie minúty posledných týždňov.

Váš smartfón je vašim spojencom

Pošlite svojmu partnerovi sexy video z mobilného telefónu do kancelárie v bežný pracovný deň. Ráno si oblečte svoju najkrajšiu spodnú bielizeň. Počas obedňajšej prestávky vyhľadajte vhodné miesto – opustenú konferenčnú miestnosť alebo prázdnu kanceláriu. Nezabudnite si mobil!

Prezentujte sa zo svojej najerotickejšej stránky, dotýkajte sa svojho tela, ukážte mu svoju túžbu (do záberu si nedávajte hlavu – nikdy neviete!). Ak sa vám výsledok páči, pošlite mu klip so správou: „Teším sa na Teba.“ A váš partner v ten deň zaručene nebude presčasovať…

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie