Ako si zväčšiť vtáka

Ako si zväčšiť vtáka

Jedným z najčastejších problémov, ktorý trápi mužov v sexuálnej oblasti, je veľkosť penisu. Táto vlastnosť je terčom rôznych vtipov aj serióznych úvah a zrejme neexistuje na svete muž, ktorý by nechcel byť prírodou bohato obdarený v tejto oblasti. Ako to už ale býva, skoro nikto nie je spokojný s tým, čo má.

Pri téme zväčšenia penisu však treba byť veľmi opatrný. Uvedomujem si jej kontroverznosť a tiež to, že skúsenosti v tejto oblasti sú veľmi odlišné. V honbe za dlhším či hrubším penisom sa totiž mnoho mužov už stihlo popáliť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mojim cieľom je preto predstaviť vám možnosti, ktoré máte na reálne zväčšenie penisu a ktoré vám môžu pomôcť. Nebudem vám sľubovať nemožné, preto vopred upozorňujem, aby ste nečakali žiadne zázraky na počkanie.

Čo je a čo nie je malý penis – vták

Čo je a čo nie je malý penis - vták Prv, než začnem hovoriť o konkrétnych alternatívach, mali by sme si niečo povedať o tom, čo je a čo nie je malý penis. Viem, že priemerné čísla sú veľmi zavádzajúce, ale nijakým iným spôsobom zrejme neviem ilustrovať konkrétne príklady.

  • Vo väčšine prípadov je priemerná dĺžka penisu u mužov v rozmedzí od 13 do 15 cm, priemerná hrúbka po obvode je okolo 11 cm
  • Tieto hodnoty platia pre maximálne stoporenie penisu, čo je v prípade mnohých mužov aj najväčší kameň úrazu
  • O malom penise sa dá hovoriť vtedy, ak je jeho dĺžka v stoporení pod 10 cm

V prípade, že váš penis nedosahuje priemerná čísla, neznamená to automaticky, že by sa jednalo o nejaký závažný problém. Vylepšovať sa síce vždy niečo dá, ale určite by ste nemali prepadnúť panike a hľadať extrémne riešenia. V prípade, že ale trpíte tzv. mikropenisom, čiže extrémne malým penisom, je samozrejme jeho zväčšenie na mieste.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Veľkosť pohlavného údu má pritom zmysel v sexuálne oblasti hneď z viacerých dôvodov:

v prvom rade je dĺžka dôležitá pre čo najlepšiu penetráciu do vagíny, pričom môže ovplyvniť v istom zmysle napríklad aj potenciu a plodnosť
okrem toho sú proporcie dôležité pre ženu najmä z hľadiska dosiahnutia kvalitného orgazmu, nakoľko hrubší a dlhší penis vedia lepšie dráždiť vnútro vagíny
dostatočne dlhý a hrubý penis umožní mužovi aj pohodlnejší pohlavný styk, nakoľko sa nemusí až tak veľmi trápiť so správnou technikou

AKO NA SPRÁVNE MERANIE

Mnoho mužov meria svoj penis nesprávne a potom môžu prísť k skresleným číslam. Dĺžka penisu aj jeho hrúbka sa musia merať pri maximálnom stoporení, pričom ideálny je krajčírsky meter. Dĺžku merajte od koreňa po špičku, pričom merajte z vrchnej strany od podbruška.

Príčiny a faktory vplývajúce na dĺžku a hrúbku penisu

Aké problémy nastávajú s veľkosťou penisu a aké sú ich príznaky Na veľkosť penisu, čiže jeho dĺžku aj hrúbku, vplýva niekoľko okolností a vecí. Absolútne najdôležitejšou je kvalita stoporenia, nakoľko pri neúplnom a nekvalitnom stoporení nemôže penis pochopiteľne dosiahnuť najväčších možných rozmerov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Za kratším či tenším penisom môžu byť aj tieto ďalšie príčiny:

vývojové vady týkajúce sa svalstva či väziva, ktoré môžu už od detského veku spôsobiť nesprávny vývoj dĺžky a hrúbky penisu a takto vzniká aj tzv. mikropenis
nadmerná tvorba tuhého väziva, čo znamená neprirodzené ohýbanie penisu a v konečnom dôsledku nedosiahnutie maximálnej dĺžky
prepadnutie močovej rúry alebo odobratie prostaty, pričom oba tieto faktory spôsobujú najmä skrátenie penisu

Kým tri vyššie spomínané prípady si vyžadujú jedine a len odborný lekársky zákrok, zlepšenie erekcie a následne aj zväčšenie penisu sú dosiahnuteľné bez veľkých zásahov. V každom prípade ale platí, že správna diagnostika príčiny nedostatočnej veľkosti je dôležitá pre určenie optimálneho riešenia situácie.

Možnosti a riešenia, ako si zväčšiť penis

Príčiny problémov s veľkosťou penisu Poďme si teraz predstaviť možnosti, ktoré sú aktuálne najviac využívané na predĺženie alebo zväčšenie hrúbky penisu. Niektoré pôsobia len dočasne, iné môžu mať aj trvalejší charakter. V každom prípade, bez investovania času a energie nečakajte žiadne výsledky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najčastejšie možnosti, ako riešiť zväčšenie pohlavného údu:

Cvičenie

Možno to znie na prvý pohľad bláznivo, ale existujú špeciálne cvičenia určené na predĺženie penisu. Jedno z tých najznámejších je Jelqing, ktoré pripomína dojenie penisu. Postupne naťahovanie vo forme akoby dojenia totiž stimuluje rast nových buniek a to by malo postupne predlžovať penis. Na mieste je však maximálna opatrnosť.

Toto cvičenie sa odporúča robiť s lubrikačným gélom a začať postupne s menšou intenzitou. Výsledky sú však individuálne a u každého muža môžu byť odlišné. Mne sa toto cvičenie osvedčilo len čiastočne, okrem neho som cvičil aj Kegelove cviky na posilnenie erekcie. Tie sa už ukázali ako omnoho účinnejšie, primárne však pomôžu najmä so stoporením.

Extendery

Ak vám nestačí obyčajné cvičenie, na podobnom princípe naťahovania penisu fungujú aj prístroje zvané naťahovače, extendery. Ide o mechanické prístroje určené k trvalému noseniu, do ktorých upevní penis a ten sa následne pôsobením závažia alebo iného mechanického princípu natiahne. Dôležité je, aby toto natiahnutie trvalo niekoľko hodín vkuse.

Na výber sú extendery využívajúce na uchytenie konca penisu slučku, prípadne špeciálny gumený popruh. Každému môže vyhovovať niečo iné, výber je veľmi bohatý. Bohužiaľ, v tejto oblasti ja sám nemám až tak pozitívnu skúsenosť, hoci som využíval niektoré značky extenderov aj dlhšiu dobu. Istý vplyv nepopieram, ale podľa mňa je príliš málo viditeľný.

Vákuové pumpy

Oveľa viac využívané sú vákuové pumpy a tým nemyslím len tie, ktoré sa predávajú ako sexuálne pomôcky. Tieto pumpy môžu pomôcť nielen mužom, ktorých trápi o niečo menší penis, ale aj tým, ktorí majú problém s kvalitnou erekciou. Účinok je takmer okamžitý a viditeľný, problémom však zostáva jeho krátkodobejšie trvanie.

Na trhu sa dajú aktuálne zohnať klasické vákuové pumpy pracujúce „na sucho“ len so vzduchom a vodné vákuové pumpy. Ak sa k tomu pridá aj použitie krúžku na penis, môžete dosiahnuť naozaj viditeľný výsledok. Upozorňujem však na dodržanie maximálneho limitu na používanie pumpy, inak hrozí poškodenie tkaniva v pohlavnom úde.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Lipofilling, liposukcia a zväčšenie kyselinou hyalurónovou

Komu nestačia metódy svojpomocného charakteru, môže skúsiť odbornejšie zásahy. Veľmi často je využívaná napríklad liposukcia z oblasti koreňa penisu, ktorá síce nespôsobí priamo zväčšenie pohlavného údu, ale vysaje tuk, ktorý penis na úvod obklopuje a tak príde k jeho optickému zväčšeniu. Tento spôsob sa hodí pre mužov, ktorí náhle schudli.

Druhou metódou je zväčšenie penisu dodaním externých látok, čo spôsobí jeho zhrubnutie a v kombinácii s inými metódami aj mierne predĺženie. Môže ísť o naplnenie penisu tukom, čo sa nazýva lipofilling, prípadne o naplnenie špeciálnou látkou zvanou kyselina hyalurónová. Problémom týchto metód je, že po určitom čase je potrebné ich opakovať.

Krémy, gély a náplasti

Pre tých, čo preferujú menej invazívne riešenia, existujú aj niektoré voľne dostupné produkty určené na zväčšenie penisu, či už jeho predĺžením alebo zhrubnutím. Aspoň tak to hovoria oficiálne vyjadrenia výrobcov, no tu by som radil byť veľmi opatrný. Ja som totiž zatiaľ prišiel do kontaktu len s prípravkami, ktorých účinky boli veľmi chabé.

Vyskúšal som niektoré značky krémov a gélov, ktoré mali prírodné zloženie a ich účinkom malo byť zväčšenie a predĺženie penisu. To isté sľuboval aj výrobca pochybných náplastí, ktoré mali postupne uvoľňovať rôzne účinné látky. Výsledok? Bohužiaľ, musím povedať, že som ešte nenatrafil na žiaden účinný prípravok tohto typu.

Tabletky

Z môjho pohľadu a aj na základe mojich vlastných skúseností sú oveľa lepšou voľbou podporných prostriedkov voľne dostupné tabletky. Nehovorím o žiadnych zázrakoch, ktoré možno poznáte z minulosti a ktoré sľubovali nereálne a gigantické zväčšenie. Nie, tomu je koniec, hoci z času na čas sa na trhu nájdete ešte stále aj takýto produkt.

Mám na mysli tabletky zamerané primárne na zlepšenie stoporenia a na základe toho aj zväčšenie penisu do hrúbky či dĺžky. Tieto prípravky obsahujú kombináciu rastlinných extraktov, aminokyselín a iných prírodných látok, pričom pôsobia postupne, dlhodobo a zároveň komplexne na celý sexuálny život. Treba ich však užívať dlhšiu dobu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Chirurgické riešenie

V prípade, že nepomôže žiadna z vyššie uvedených možností, musí nasledovať chirurgické riešenie. Ide však o alternatívu, kde si treba uvedomiť riziká a to nie ani tak spojené so samotným úkonom, ako s následkami. Po zákroku je treba zvýšená opatrnosť pri pohlavnom styku, nakoľko samotná operácia oslabí stabilitu penisu.

Riešenie v tomto prípade totiž spočíva v prerušení väzivových úponov a povytiahnutí celého penisu von. Ten tak pri korení stratí pôvodnú stabilitu, no získate jeho predĺženie aj o 2 cm, veľmi výnimočne o niečo viac. Sú však prípady, kedy došlo pri príliš „akčnom“ pohlavnom styku k následným zraneniam, ktoré určite nie sú príjemné.

ZDRAVIE VS. VEĽKOSŤ PENISU

Mnoho mužov v honbe za zväčšení penisu zabúda na to najdôležitejšie a to je zdravie. Mnoho z vyššie spomínaných metód môže byť z tohto pohľadu veľmi rizikových a preto nabádam k tomu, aby ste dali prednosť bezpečnosti, najmä ak netrpíte extrémne malým penisom.

Ako ešte zväčšiť penis a podporiť erekciu

Ako ešte zväčšiť penis a podporiť erekciu Ako som spomínal už na úvod, veľkosť penisu závisí prirodzene aj od toho, aké je vaše stoporenie a ako kvalitnú erekciu viete dosiahnuť. Za účelom zlepšenia erekcie sa dá spraviť oveľa viac opatrení, než si myslíte. Ide pritom v mnohých prípadoch len o jednoduché zmeny, ktoré môžete uviesť do praxe ihneď.

O čom hovorím? Konkrétne napríklad o týchto faktoroch:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

životospráva, najmä obmedzenie nezdravých jedál, soli a konzervantov, to všetko môže zlepšiť erekciu a tým pádom aj zväčšiť penis
dôležité je tiež zamerať sa na obmedzenie alkoholu a úplne zrušiť fajčenie, oba tieto faktory rovnako zhoršujú erekciu a kvalitu stoporenia
v prípade, že trpíte obezitou či nadváhou, odporúčam pravidelný pohyb, najprv chôdzu a neskôr beh, váš kardiovaskulárny systém sa vám poďakuje
pre kvalitu erekcie je dôležité nezabúdať ani na pravidelný tréning, čiže pravidelný sex, ktorý má priaznivý účinok na celý organizmus
osobne som veľmi spokojný najmä s používaním prírodných prostriedkov, najprv to boli čaje s obsahom rastlinných extraktov, neskôr som prešiel na modernejšiu formu výživových doplnkov vo forme tabliet

Ako fungujú tabletky na zväčšenie penisu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na zväčšenie penisu a prečo ich odporúčam Téma prípravkov vo forme tabliet je možno pre laikov kontroverzná, ale nemusíte sa báť, ja vám nebudem nič nútiť. Moje vlastné skúsenosti sú však v tejto oblasti pozitívne a to možno aj z dôvodu, že som sa zameral len na tie kvalitnejšie značky.

Prípravky, o ktorých hovorím, sú prírodného charakteru:

  • V ich obsahu nájdete len účinné látky vo forme rastlinných extraktov a výťažkov, ktoré podporujú lepšiu a kvalitnejšiu erekciu, čo sa odrazí na dĺžke aj hrúbke penisu

V tomto prípade ide teda najmä zväčšenie penisu prostredníctvom zlepšenia erekcie. Ak o takomto spôsobe pochybujete, musím vás hneď upozorniť, že ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Zároveň však platí, že miera účinkov je u každého muža individuálna a zväčšenie dosiahnete nanajvýš o 1 či 2 cm.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak sa vám to nezdá dostatočné, možno vás presvedčia aj iné výhody tabliet:

tabletky pôsobia vo viacerých oblastiach a môžu vám pomôcť nielen so zväčšením penisu následkom lepšej erekcie, ale aj s libidom či ejakuláciou
veľkou výhodou je, že vďaka prírodnému zloženiu bez obsahu syntetických látok si viete prípravky kúpiť bez predpisu
z toho istého dôvodu sa nemusíte báť ani žiadnych vážnejších nežiaducich účinkov a môžete tabletky užívať aj pravidelne každý deň

Ja sám som vyskúšal viacero značiek takýchto tabliet a môžem povedať, že v prípade bežného muža je ich účinnosť určite dostatočná. Navyše, ide o bezpečný spôsob, ktorý nepredstavuje žiadne riziko poranenia či zdravotných komplikácií, čo je podľa mňa veľmi dôležité.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

DLHODOBEJŠIE UŽÍVANIE

Rád by som zdôraznil, že pri tabletkách na zväčšenie penisu by ste nemali čakať zlepšenie hneď z večera do rána. Naopak, je potrebné dlhšie užívanie, spravidla 2 až 3 mesiace. Toľko totiž trvá, kým účinné látky prírodného charakteru naplno začnú pôsobiť na erekciu.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi V oblasti prípravkov určených na predĺženie penisu sa treba mať najmä v prípade tabliet na pozore. Na našom trhu je totiž pomerne veľké množstvo značiek, ktoré ponúkajú účinky len na obale a v praxi je ich úspešnosť mizivá. Pozor si dajte aj na rôzne zahraničné produkty, ktoré sú veľmi pochybné už svojou prezentáciou.

Chápem však na druhú stranu, že laik môže mať problém zorientovať sa v tom, ktorá značka je kvalitná a ktorá nie. Rozhodol som sa preto podeliť sa s vami o moje skúsenosti a v tejto tabuľke nájdete tabletky, ktoré mne pomohli najviac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.20

30 Hodnotení

ako si mozem zvecit
skusil som setko mozne ake nic nepomaha

Ondrej píše 17 augusta 2020 o 00:51

Pridať komentár