Cviky na erekciu

Cviky na erekciu

Máte problém s erekciou a chceli by ste, aby sa to zlepšilo? Pokiaľ sa nejedná o najťažšiu formu erektilnej dysfunkcie, môžete skúsiť cvičenie na erekciu. Jeho výhodou je, že sa dá vykonávať doma a nebude vás to nič stáť. Na druhú stranu, nečakajte žiadne zázraky zo dňa na deň a možnosti tohto cvičenia sú limitované, nemá neobmedzený dosah.

Na druhú stranu, ja sám som mnohé z cvikov, ktoré sú určené na podporu erekcie, skúsil a môžem povedať, že mi pomohli. Netreba ich preto ani príliš podceňovať, no dôležité je ich správne technické prevedenie a zároveň aj podpora v iných formách.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Okrem cvikov totiž na posilnenie erekcie majú veľký vplyv aj životospráva a životný štýl. Z tohto dôvodu sa treba na akékoľvek posilnenie a zlepšenie erekcie pozerať komplexne. Rovnako tak spravím v tomto článku, kde sa zameriam nielen na cviky, ale aj ďalšie faktory.

Cviky na erekciu: čo to je a prečo ich cvičiť

Cviky na erekciu: čo to je a prečo ich cvičiť Pod cvikom na erekciu sa myslí také cvičenie, ktorého cieľom je podpora nástupu erekcie, kvality erekcie alebo dĺžky erekcie. Za týmto účelom sa dá cvičiť viacero typov cvikov, niektoré nemusia mať na prvý pohľad dokonca ani nič spoločné so samotným penisom.

  • Cviky na erekciu sú zamerané buď na priame pôsobenie na svalstvo a cievy v penise, alebo na prekrvenie svalstva v oblasti panvy a podbruška, čiže na celý pohlavný systém
  • Niektoré cviky sú izolované len na oblasť penisu, iné sú s využitím celého tela
  • Cviky sú určené nielen pre mužov, ktorí už majú nejaké začínajúce problémy so stoporením, ale sú vhodné aj ako prevencia

Na kvalitu erekcie vplývajú viaceré faktory. V prvom rade je to libido, čiže sexuálny apetít, čo sa však príliš cieleným cvičením ovplyvniť nedá. V druhom rade je to stav ciev a cievneho systému, na čo majú už cviky vplyv a to najmä pri pravidelnom opakovaní. V treťom rade je dôležitým faktorom svalstvo zodpovedné za stoporenie penisu a tiež udržanie stoporenia.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Cviky na erekciu zároveň zo sexuálneho hľadiska pôsobia v týchto oblastiach:

zlepšenie prietoku krvi v penise a zvýšenie jeho prekrvenia, čo môže mať vplyv na rýchlosť nástupu erekcie, tvrdosť erekcie a tiež predĺženie doby erekcie
zväčšenie penisu pri niektorých špecifických cvikoch, najmä pokiaľ ide o cviky určené na naťahovanie penisu, vplyvom väčšieho prekrvenia príde aj k zhrubnutiu penisu
zlepšenie stavu pohlavnej sústavy a to nielen pohlavného údu, ale tiež aj prostaty, k čomu prispievajú cviky určené na svalstvo panvového dna

INDIVIDUÁLNE ÚČINKY

Pôsobenie v spomínaných troch oblastiach je u každého muža individuálne a to jednak v závislosti od intenzity, dĺžky a pravidelnosti cvičenia, ale hlavne v závislosti od pôvodného stavu. Ak máte len malé problémy s erekciou, cviky môžu mať viditeľnejšie účinky.

Pre koho sú určené cviky na erekciu a kedy ich cvičiť

Pre koho sú určené cviky na erekciu a kedy ich cvičiť Cvičenie na erekciu je určené pre mužov, ktorí chcú zlepšiť nástup, tvrdosť a dĺžku stoporenia. Dôležité je však cvičiť pravidelne a poctivo, inak budete na výsledky čakať až príliš dlho. Cvičiť môžete začať kedykoľvek, nie sú tu ani nejaké vekové obmedzenia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Cviky na erekciu ocenia najviac tieto skupiny:

muži nielen s aktuálnymi problémami s kvalitou erekcie, ale aj tí, ktorí sa im chcú vyhnúť
muži, ktorí majú problémy nielen s erekciou, ale napríklad aj s ejakuláciou a kontrolou orgazmu, napríklad tí, ktorých trápi príliš rýchla ejakulácia
muži, ktorí majú problémy s močovým mechúrom a inkontinenciou, najmä ak ide o cviky určené na panvové dno vám môžu v tejto oblasti pomôcť

Príklady a postup, ako cvičiť cviky na erekciu

Príklady a postup, ako cvičiť cviky na erekciu Prejdime teraz teda ku konkrétnym cvikom určeným na zlepšenie stavu, kvality či dĺžky erekcie. Niektoré sa priamo týkajú penisu, iné vám možno budú pripadať zbytočné, keďže žiaden priamy súvis s ním mať nebudú. Verte mi ale, že naozaj vám na erekciu môžu pomôcť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, toto je 5 cvikov, ktoré som cvičil aj ja sám:

Tréning stoporenia: Najjednoduchším a veľmi efektívnym cvičením je tréning stoporenia. Princíp je jednoduchý a to bez dotyku, len pomocou predstavivosti alebo vizuálneho dráždenia vyvolať erekciu. Po stoporení sa snažte udržať tvrdosť penisu aspoň 2 či 3 minúty a potom môžete erekciu povoliť. Skúste cvik zopakovať ešte 3 ž 4 krát.

Kegelove cviky: Veľmi známym cvičením sú Kegelove cviky, ktoré sú určené na posilnenie svalstva panvového dna. Sadnite si alebo si ľahnite a uvoľnite sa. Teraz sa snažte akoby zdvihnúť svalstvo na spodnej strane panvy, zatlačte tie isté svaly, ako keď chcete zadržať močenie. Držte tieto svaly 10 sekúnd a potom ich uvoľnite. Cvik opakujte 8 až 10 krát.

Jelquing: Tomuto cviku sa niekedy hovorí aj „dojenie“ a naozaj tak vyzerá. Najprv dosiahnite jemné stoporenie, nie však plnú erekciu. Potom naneste na penis lubrikačný gél a z palca a ukazováka spravte krúžok. Chyťte takto penis pri koreni a potom pomaly posúvajte krúžok k špičke, tam zovretie uvoľnite. Takto cvičte aspoň 10 minút.

Sedenie v predklone: Pri tomto cvičení si sadnite na zem s nohami vystretými pred seba. Chrbát vyrovnajte a ruky vystrite smerom nahor k stropu. Teraz sa snažte predkloniť čo najviac dopredu a v tejto pozícii vytrvajte aspoň 1 minútu. Potom sa vráťte do pôvodnej polohy a opakujte 10 krát. Cvičenie posilňuje prekrvenie panvy.

Cviky na bruchu: Na záver tu mám trojicu cvikov vykonávaných v ľahu na bruchu. Pri prvom sa špičkami a rukami opierajte o zem, zadok zdvíhajte nahor a nadol. Druhý cvik je o tom, že spravíte polovičný klik, panva zostane na zemi a rukami sa zdvihnete nahor. Tretí cvik spočíva v tom, že pri ľahu striedavo napnete a uvoľníte celé telo.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

TRPEZLIVOSŤ A PRAVIDELNOSŤ

Všetky tieto cvičenia majú svoj efekt, no len vtedy, ak ich budete cvičiť na pravidelnej a dlhodobej báze. Ako som už povedal aj na úvod, nečakajte žiadne zázraky zo dňa na deň, podobne ako každé cvičenie, aj cvičenie na erekciu prináša účinky postupne, nie jednorazovo.

Najčastejšie otázky o cvikoch na erekciu

Najčastejšie otázky o cvikoch na erekciu Poďme sa teraz pozrieť do praxe, konkrétne na internetové fóra a diskusie, kde muži rozoberajú tieto cviky a ich vplyv na erekciu. Táto téma je natoľko zaujímavá, že som našiel desiatky rôznych otázok a dotazov, mnohé aj veľmi zaujímavé. Tie, ktoré sa opakovali najčastejšie a najviac, som sa preto rozhodol zodpovedať:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pomáhajú spomínané cviky aj na iné oblasti sexuálneho života, okrem erekcie?

Áno, to je v podstate aj ich výhoda. Niektoré cviky vám pomôžu napríklad aj na lepšiu kontrolu ejakulácie či na lepšiu funkciu prostaty, iné môžu pomôcť aj s dĺžkou penisu. Pri cvičeniach, kde zapájate celé telo, si takto zlepšujete aj stav ostatných svalov a šliach.

Je potrebné cviky vykonávať každý deň?

Záleží od toho, aké cviky si vyberiete, no úplne každý deň to nutné nie je. Na základe vlastnej skúsenosti by som ale odporúčal sa venovať cvičeniu pravidelne, napríklad každý druhý deň v týždni. Nepreháňajte to ani v pozitívnom a ani v negatívnom počte opakovaní.

Za akú dlhú dobu by sa mali dostať prvé účinky?

Možno čakáte, že odpoviem neurčito, ale viem, že táto otázka je pre mnohých mužov dôležitá a preto budem konkrétny. Viditeľnosť vplyvu napríklad Kegelových cvikov môže byť už po mesiaci, ostatné cviky sa začnú prejavovať zhruba po dvoch až troch mesiacov.

Ktoré chyby robia muži najčastejšie pri týchto cvikoch na erekciu?

Najčastejšie ide o tri druhy chýb. Prvou je nepravidelnosť, čo súvisí s lenivosťou alebo nedostatkom času. Druhou je nesprávne technické prevedenie, napríklad ohľadom dýchania. Treťou častou chybou je malý počet opakovaní cvikov, čím sa znižuje ich efektivita.

Môže sa stať, že mi cvičenie nepomôže na môj problém s erekciou? Čo potom?

Áno, stať sa to môže, ide „len“ o cviky, nejedná sa o žiaden zázračný prútik. Pokiaľ máte naozaj vážnu formu erektilnej dysfunkcie alebo impotencie, žiadne cvičenie vám nepomôže. V tomto prípade odporúčam obrátiť sa jedine na lekára.

Ako ešte zlepšiť a podporiť erekciu

Ako ešte zlepšiť a podporiť erekciu Cvičenie je síce nepochybne dobrá podpora k lepšej erekcii, ale nie je to všeliek ani zázračná palička. Určite sa preto nespoliehajte len na cviky, pri podpore a zlepšení fungovania erekcie sú dôležité aj iné faktory. Ide predovšetkým o zdravý stav pohlavnej sústavy, dostatočné libido a rovnako tak aj o správne fungovanie mechanizmu prekrvenia pohlavného údu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Za účelom podpory týchto faktorov odporúčam dodržiavať tieto zásady:

priechodnosť ciev sa dá podporiť tým, že obmedzíte fajčenie, nezdravé mastné jedlá, presolené potraviny, polotovary a znížite aj konzumáciu alkoholu
na lepšie fungovanie kardiovaskulárneho systému pomáha aj pohyb, napríklad cvičenie, plávanie, beh či chôdza
z jedál odporúčam konzumovať viac ovocia a zeleniny, ak vám to stav dovolí, pridajte aj koreniny typu Škorica alebo Chilli, podporujú libido aj prekrvenie penisu
veľkým nepriateľom kvality erekcie je tiež stres, prepracovanosť a nedostatok oddychu, dôležitý je napríklad aj dostatok spánku v noci
pozor si dajte aj na niektoré lieky na predpis, môžu mať negatívne nežiaduce účinky, naopak, užívanie prípravkov s rastlinným zložením je pozitívne, skúste napríklad rôzne čaje s obsahom afrodiziak ako Maca či Tribulus Terrestris

Ako fungujú tabletky na podporu erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu erekcie a prečo ich odporúčam Spomínané prírodné afrodiziaka môžete nájsť aj vo forme voľne dostupných tabliet. Žiaden strach, nemám na mysli žiadne lieky na predpis, ktoré majú nepríjemné vedľajšie účinky, práve naopak, hovorím o prípravkoch so 100 % prirodzeným pôsobením.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto prípravky sú založené na účinných látkach prírodného typu:

  • Najčastejšie sú v zložení extrakty a výťažky bylín spadajúcich medzí známe afrodiziaka, doplnené bývajú o ďalšie stopové prvky podporujúce erekciu aj celkovo potenciu

Účinky týchto tabliet vychádzajú z dlhodobejšieho užívania. Prírodné afrodiziaka zabezpečujú zvýšenie libida a sexuálneho apetítu, čo podporuje rýchlejší nástup erekcie. Aminokyseliny zas zlepšujú samotné prekrvenie, čiže tvrdosť stoporenia. Vitamíny a minerály pomáhajú na predĺženie erekcie a tiež na podporu potencie.

Tabletky majú zároveň nasledovné výhody:

nakoľko ich zloženie je prirodzené a bez syntetických látok, užívanie je bezproblémové a to aj z pohľadu nežiaducich efektov
bohaté zloženie sa premieta tiež do bohatej palety vplyvov a účinkov, takže viacero značiek pomáha aj na libido, ejakuláciu a niektoré dokonca aj na plodnosť
pri tých najlepších tabletkách máte výhodu v garancii, výrobcovia totiž ponúkajú aj vrátenie peňazí, ak účinky nebudú podľa vašich predstáv

Pokiaľ ide o ich kúpu, tá je bez predpisu, nemusíte absolvovať ani žiadnu prehliadku u lekára. Avšak to, že tieto tabletky sú dostupné voľne, neznamená, že netreba pozerať na ich zloženie či pôvod. Kúpiť si ich môžete v lekárni, ale napríklad aj cez internet. V tomto prípade však určite kupujte len z oficiálneho eshopu výrobcu, nie cez inzeráty.

VYSKÚŠAJTE VIACERO ZNAČIEK A VYBERTE SI

Ponuka tabliet je nakoľko rozmanitá z pohľadu zloženia aj spôsobu užívania, že je ťažké si vybrať len jeden typ. Odporúčam preto skúsiť viacero značiek a podľa účinkov v praxi si potom vybrať to, čo vám najviac bude vyhovovať. Samozrejme len zo serióznych značiek.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Problémy s erekciou som mal aj ja, vôbec sa tým netajím. Koniec koncov, vďaka nim som získal skúsenosti z tejto oblasti a vyskúšal som desiatky rôznych prípravkov a značiek. Ich ponuka je naozaj široká, v tomto ohľade nie je problém. Treba si však vyberať podľa zloženia a koncentrácie účinných látok, inak kvalitu nenájdete.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ešte lepším indikátorom sú referencie a skúsenosti z praxe od mužov, ktorí danú značku užívali. Aby som vám v tejto oblasti trocha pomohol, v tomto prehľade nájdete značky a tabletky, ktoré sa mne počas užívania osvedčili najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie