Prostalex: Prírodná podpora prostaty pre všetkých mužov. Tu je moja recenzia

Prostalex skusenosti, cena, ucnky a recenzia

Nakoľko s potenciou a kvalitným sexuálnym životom súvisí aj zdravie a stav prostaty, okrem podporných prostriedkov na erekciu či libido som skúšal aj niekoľko prípravkov určených práve na prostatu. Jedným z najlepších, aké som mal možnosť užívať, bol Prostalex od českého výrobcu Advance nutraceutics.

Prostalex patrí medzi voľne dostupné tabletky, ktoré získate bez predpisu a to znamená vysokú dostupnosť. Nemusíte predtým navštevovať lekára a dokonca nemusíte ani ísť do lekárne, aby ste si ho kúpili. Objednať sa dá priamo cez internet od výrobcu.

Nakoľko ide o prípravok založený na prírodných účinných látkach, nemusíte sa obávať ani nežiaducich a negatívnych účinkov, ktoré sú typické pre syntetické tabletky. Na druhú stranu, možno sa viacero mužov bude obávať o účinnosť takéhoto prípravku. Na to sa teraz pozrieme.

Výrobca a pôvod

Prostalex Výrobca a pôvod Ako som naznačil už v úvode, za tabletkami je český výrobca Advance nutraceutics. Nejedná sa vôbec o žiadnu neznámu značku, na trhu pôsobí táto firma už 8 rokov a ponúka produkty na Slovensku, v Českej republike, v Slovinsku a expanduje už aj na trhy do Maďarska a Rumunska. Prostalex nie je jediný produkt, ktorý vyrába.

Navyše, spoločnosť používa kvalitné suroviny, vysokokoncentrované extrakty, certifikované zložky a maximum účinných látok. V prípravkoch je len nevyhnutné množstvo pomocných a doplnkových látok. Všetky suroviny navyše prechádzajú vstupnou kontrolou a každá šarža prípravku zas výstupnou kontrolou.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Zloženie a účinné látky

Prostalex Zloženie a účinné látky Prostalex je 100 % prírodný produkt, ktorý je svojim zložením pomerne unikátny. Kombinácia účinných látok je prispôsobená pre maximálnu podporu zdravého fungovania prostaty a jej funkčnosti. V tomto ohľade má Prostalex naozaj len veľmi malú konkurenciu a výrobca stavil na zloženie bez akýchkoľvek kompromisov.

Základom prípravku sú 4 prírodné účinné látky a niekoľko doplnkových látok:

Saw Palmetto: Táto rastlina je pomerne známa aj z prípravkov určených na podporu erekcie a potencie a to najmä pre jej pozitívne účinky na prostatu. Niet sa teda čo čudovať, že Serenoa plazivá, respektíve Serenoa repens, je podstatnou súčasťou Prostalexu a to vo forme kvalitného extraktu. Z hľadiska objemu ide o najdôležitejšiu látku v prípravku.

Táto palmovitá rastlina pochádzajúca z pobrežia Severnej Ameriky sa využíva na podporu prostaty už stáročia, najmä jej plody. Okrem podpory prostaty má priaznivý vplyv napríklad aj na močový systém a reprodukčné orgány.

Pygeum africanum: Slovenský názov tejto rastliny je Slivka africká a ide o strom vyskytujúci sa prevažne v strednej a južnej časti Afrického kontinentu. Aj v tomto prípade ide o zložku, ktorá má pozitívny vplyv na prostatu, no najmä na správne a zdravé fungovanie močových ciest a to vrátane močového mechúra.

Na tieto účinky sa v tradičnej ľudovej medicíne využíva kôra stromu, ktorá je vo forme kvalitného extraktu zastúpená aj v Prostalexe. V súčasnej dobe sa prípravky s takýmto extraktom používajú na liečbu prostatitídy aj benígneho zväčšenia prostaty.

Urtica dioica: U nás poznáte túto rastlinu asi pod názvom Pŕhľava dvojdomá. Ide o krmovinu pre hydinu, no najmä o liečivú rastlinu typickú pre tradičnú ľudovú medicínu. Pŕhľava sa vyskytuje aj u nás, no napríklad aj v Južnej Amerike. Rastlina je typická tým, že pri kontakte s kožou dochádza na pokožke k páleniu a typickému začervenaniu.

Táto liečivá rastlina sa v minulosti zbierala najmä kvôli vysokému vitamínu C na imunitu, ale pomáha aj na zlepšenie krvného obehu. Extrakt z rastliny je v Prostalexe kvôli priaznivému účinku na zdravie prostaty aj kvôli podpore obličiek a vylučovaniu toxínov z tela.

Beta-sisterol: Táto rastlinná prírodná látka je dôležitou súčasťou Prostalexu a patrí medzi prírodné aktívne látky pomáhajúce predovšetkým na zväčšenú prostatu. Beta-sisterol je rastlinný sterol nachádzajúci sa v ovocí, zelenine, orechoch a rôznych semenách, pričom jeho užívanie pomáha na zmiernenie príznakov benígnej hyperplázie prostaty.

Táto rastlinná látka je veľmi podobná cholesterolu, no zaujímavé je, že jej pravidelné užívanie pomáha znížiť hladinu toho zlého cholesterolu v krvi. Pri zápaloch prostaty pomáha tým, že sa na prostatu naviaže a aktívne v nej pôsobí. V Prostalexe je zastúpená cez extrakt sóje fazuľovej.

Ďalšie látky: Okrem vyššie spomínaných 4 prírodných účinných látok je možné nájsť v prípravku aj sóju fazuľovú, želatínu, inulín a stearan horečnatý, čo je protihrudkujúca látka. Ide o doplnkové látky, ktorých cieľom je zlepšiť vstrebateľnosť kapsuly v ľudskom organizme a tým pádom podporiť účinky prírodných látok.

Čo sa týka 4 základných účinných látok, v tabletkách sú v tejto koncentrácii:

Látka:Množstvo:Účinok:
Saw palmetto (Serenoa extrakt)150 mgzdravá prostata, potencia
Pygeum africanum extrakt 5:1 50 mgzdravé močové cesty a močový mechúr
Urtica dioica50 mgzdravá prostata
Beta-sitosterol50 mgsynergický efekt

NIELEN LÁTKY, ALE AJ ICH KVALITA

Za dôležité považujem podotknúť, že pri prípravkoch podobného typu ako je Prostalex treba vidieť nielen zloženie z hľadiska zoznamu látok, ale aj ich kvalitu a koncentráciu. Tu má táto značka oproti konkurencii jednoznačne navrch.

Dávkovanie a užívanie

Prostalex Dávkovanie a užívanie Nakoľko je Prostalex prírodným produktom, jeho účinnosť závisí predovšetkým od pôsobenia jeho účinných látok v organizme a od dosiahnutia určitej hladiny týchto látok v tele. Práve preto sa odporúča dlhodobé a najmä pravidelné dávkovanie. Minimálne množstvo nežiaducich účinkov takéto užívanie podporuje.

  • Prostalex sa užíva vo forme kapsúl a odporúča sa užívať dlhodobo 1 tableta denne
  • Ideálne je užívať tabletku buď pred jedlom alebo spolu s ním, ja odporúčam užívanie najlepšie ráno

Dôležité je každú jednu tabletku zapiť dostatočným množstvom tekutín, najlepšie čistou vodou. Hoci to výrobca priamo nezakazuje, radil by som vyhnúť sa počas užívania konzumácii alkoholických nápojov. Nejde ani tak o kontraindikáciu s tabletkami, ako skôr o negatívne pôsobenie alkoholu na potenciu, prostatu a celkovo pohlavný systém.

Účinky

Prostalex Účinky Prostalex vo svojom príbalovom letáku hovorí o pozitívnych účinkoch predovšetkým na potenciu. Kombinácia prírodných účinných látok v jeho zložení napovedá, že nemusí byť ďaleko od reality, otázkou ale je, v akej miere sú tieto účinky viditeľné v praxi.

Tu je ich detailné zhodnotenie:

Zdravá prostata

Základným a najdôležitejším účinkom prípravku Prostalex je podpora zdravého a správneho fungovania predstojnej žľazy. K normálnemu fungovaniu a udržiavaniu zdravej prostaty prispievajú v podstate všetky 4 účinné prírodné látky obsiahnuté v tabletkách. Veľmi dôležité je, že tieto látky sa nachádzajú v prípravku v dostatočnej kvalite a najmä koncentrácii.

Zdravé močové cesty

Zlepšenie stavu močových ciest majú v Prostalexe na starosti najmä Saw Palmetto a Slivka africká. Ja sám môžem potvrdiť, že pri dlhodobom užívaní som mal naozaj pocit, že moja močová sústava funguje lepšie. Neviem síce, či môže Prostalex pomôcť aj v prípade problémov so stavom močových ciest, napríklad pri ich zápale, ale ako podpora je kvalitný.

Zdravý močový mechúr

Najmä zásluhou Slivky africkej sa môže Prostalex pochváliť aj pozitívnym vplyvom na močový mechúr. Jeho správne fungovanie a najmä udržiavanie zdravého stavu je veľmi dôležité pre správny proces vylučovania odpadových látok z tela, ale napríklad aj pre fungovanie celej vylučovacej sústavy. Ja tento pozitívny účinok tiež potvrdzujem.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Potencia

Poslednou oblasťou, kde by mal prípravok účinkovať, je potencia. Pod týmto pojmom sa chápe v podstate funkčnosť celého reprodukčného systému a všetkých pohlavných orgánov tak, aby mohlo prísť k zdravému sexuálnemu styku. Najmä vplyvom Saw Palmetta môže Prostalex pomáhať aj na zlepšenie potencie ako celku, čo môžem aj ja potvrdiť.

DLHODOBÉ UŽÍVANIE JE KĽÚČ K ÚSPECHU

Rád by som dal do pozornosti fakt, ktorý som naznačil už pri užívaní a dávkovaní a to spôsob užívania prípravku. Aby mohli byť aj u vás vyššie spomínané účinky viditeľné v čo najväčšej miere v praxi, musíte užívať Prostalex dlhodobo. To potvrdzuje aj podľa svojej skúsenosti.

Nežiaduce účinky

Prostalex Nežiaduce účinky Môžu sa pri užívaní objaviť nejaké nežiaduce alebo negatívne účinky? Za bežných okolností nie, nakoľko v zložení Prostalexu nenájdete žiadne látky, ktoré by boli vyrábané synteticky a tým pádom by sa pri ich užívaní mohli vyskytnúť vedľajšie efekty. Dôležité je ale dodržiavať kontraindikácie a správne dávkovanie.

V praxi to znamená, aby tabletky neužívali ľudia alergickí na niektorú zo zložiek prípravku. Pokiaľ sa vyskytne alergická reakcia, treba užívanie prerušiť a poradiť sa s lekárom. Prekračovať netreba ani dávkovanie, nakoľko sa môžu objaviť krátkodobo nevoľnosti a tráviace problémy.

NIE NAMIESTO STRAVY A LIEKOV

Pripomínam, že Prostalex spadá medzi voľne dostupné tabletky. Ide o výživový doplnok, ktorý nie je určený ako náhrada odbornej liečby alebo ako náhrada liekov. Rovnako tak nejde o prípravok určený pre nahradenie pestrej a zdravej stravy, ktorá tiež vplýva na stav prostaty.

Balenie a cena

Prostalex Balenie a cena Základné balenie Prostalexu obsahuje 60 tabliet. Prípravok sa vyrába len v jednej verzii, čiže ide len o jeden typ tabliet. Ako som už sám povedal, vhodní je jeho dlhodobé užívanie a práve preto sa dajú objednať aj viaceré balenia súčasne, čo sa už oplatí z finančného hľadiska, ako aj z pohľadu, že získate dopravu zdarma.

Tu sú možnosti ponúkane priamo výrobcom:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Ušetríte:Overená kúpa:
1-balenie6012,99 € 18.49€ Chcem skúsiť
2-balenie12024,99 € 35,49€ 1 €Chcem skúsiť
3-balenie18035,99 € 51,49€ 3 €Chcem skúsiť
4-balenie24045,99 € 65,49€6 €Chcem skúsiť

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Nakoľko odporúčané denné dávkovanie je v rozsahu 1 tabletky denne, viete si veľmi rýchlo vypočítať, ktoré balenie vystačí na aké dlhé obdobie a ako sa to oplatí z finančného hľadiska. Pokiaľ budete objednávať cez eshop priamo od výrobcu, získate pri kúpe 2 a viacerých balení dopravu zdarma, okrem teda lepšej ceny za balenie. To treba tiež zvážiť.

Kde kúpiť

Prostalex Kde kúpiť Prostalex si môžete objednať priamo cez eshop oficiálneho distribútora na Slovensku, ako som už naznačil v predošlom odseku. Áno, prípravok je distribuovaný aj v lekárňach, takže máte možnosť si ho kúpiť vo vašej obľúbenej lekárni, avšak pochybujem, že získate lepšiu cenu alebo výhodnejšie podmienky.

Pri kúpe v internetovej alebo kamennej lekárni totiž treba pamätať na to, že lekáreň musí niečo pri predaji akýchkoľvek prípravkov zarobiť. Je to prirodzené, nakoľko ide o zákon trhu. Nekritizujem to, akurát pripomínam, že kto chce ušetriť a bude si chcieť objednať Prostalex pohodlne aj výhodne, najlepšou možnosťou je oficiálny distribučný kanál.

Ak si chcete objednať Prostalex z pohodlia domova, stačí zájsť na webovú stránku oficiálneho eshopu, konkrétne www.prostalex.sk. Tam získate aj ďalšie informácie o prípravku a máte možnosť si objednať to balenie, ktoré vám bude najlepšie vyhovovať.

 

ZĽAVA AJ DOPRAVA ZADARMO

Okrem toho, že oficiálny eshop ponúka Prostalex so zľavou 30 % oproti bežnej predajnej cene, máte možnosť získať aj dopravu zdarma. Pri kúpe 2 a viacerých balení totiž nezaplatíte za dopravu obvyklú sumu 1,99 €, ale zásielka k vám príde bez platby za dopravu.

Online objednávka, doprava a doručenie

Prostalex Online objednávka, doprava a doručenie Ako prebieha objednávka prípravku cez oficiálny eshop? Pokiaľ sa bojíte, že to je náročnejšie alebo dlhšie, ako v prípade vašej obľúbenej lekárni, určite vás poteším. Moja vlastná skúsenosť ukazuje, že kúpa je mimoriadne jednoduchá:

  • Vyberiete si balenie podľa počtu tabliet a toho, ako dlho ich chcete užívať
  • Vyplníte svoje údaje a zvolíte si spôsob dopravy
  • Potom vyberiete typ platby, podľa toho, kedy a ako chcete zaplatiť
  • Na záver všetko skontrolujete a tlačítkom Odoslať objednávku kúpu uskutočníte

Výber balenia je veľmi jednoduchý a na výber sú 4 možnosti od 60 po 240 kapsúl. Pri každom balení vidíte aj to, koľko ušetríte oproti pôvodnej cene a ako sa dané balenie oplatí z hľadiska finančnej výhodnosti. Pri objednávke budete vidieť aj cenu za dopravu.

Čo sa týka dopravy, na výber sú Expres kuriér Slovenskej pošty, DHL kuriér a osobný odber cez službu zvanú Zásielkovňa. Doručenie prípravku je do 24 hodín od odoslania, čo je nasledujúci pracovný deň po odoslaní. Čo sa týka platby, za Prostalex môžete zaplatiť aj kartou online, prípadne na dobierku priamo kuriérovi pri prevzatí.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Najčastejšie otázky

Prostalex Najčastejšie otázky Okrem všeobecných a technických informácií vás tiež určite zaujíma aj niekoľko praktických otázok. Na tie som pripravený odpovedať na základe vlastnej skúsenosti s Prostalexom. Aby som ale priniesol čo najlepšiu informačnú hodnotu, pozrel som si najprv niektoré diskusie a internetové fóra, aby som našiel najčastejšie kladené otázky:

Je výrobca skutočne serióznym producentom?

Áno, je. Dokladuje to jednak veľmi široká ponuka prípravkov, ktoré značka Advance nutraceutics vyrába, ale napríklad aj certifikát HACCP. Výrobné závody spoločnosti sú priamo v Českej republike, takže sa nejedná o zahraničného výrobcu, kde je pôvod produktu nejasný a otázna je aj kvalita surovín. To v tomto prípade určite nehrozí.

Kde mám záruku, že produkt je bez nežiaducich účinkov?

Pochopiteľne, 100 % záruka, že vám akýkoľvek produkt nespôsobí žiadne nežiaduce účinky, neexistuje. Pri prírodných prípravkoch je ale toto riziko minimálne a ak nemáte alergiu na niektorú zložku, prípadne svojvoľne nepreženiete dávkovanie, nemali by sa žiadne nežiaduce alebo negatívne účinky vyskytnúť.

Ako je to s garanciami pri doprave a platení?

Ak sa obávate o dodanie výrobku, môžete si zvoliť platbu kuriérovi až pri prevzatí. Pokiaľ nakúpite priamo od výrobcu, je tu garancia najnižšej ceny a zároveň garancia dopravy zdarma pri kúpe 2 a viac balení. Navyše, výrobca poskytuje aj garanciu odoslania do 24 hodín, v opačnom prípade dostanete zľavu až 10 €.

Ako dlho trvá, kým začne Prostalex účinkovať?

Odpoveď na túto otázku sa nedá poňať generalizovane. U niekoho sa môžu prvé účinky dostaviť už po týždni, u niekoho iného až po mesiaci. Je to závislé najmä individuálne od stavu každého muža a od toho, ako veľmi intenzívne sú jeho problémy s prostatou. V každom prípade ale dodržujte dávkovanie, viac tabliet denne účinok určite neurýchli.

Treba Prostalex užívať natrvalo?

Áno aj nie. Optimálne užívanie je dlhodobo a pravidelne, no ak si napríklad po 3 či 4 mesiacoch dáte pauzu na jeden mesiac, nie je to žiaden problém. Pripomínam ale, že Prostalex nie je ani liek, čiže nevie vyliečiť príčinu problémov s prostatou, ale ani nie je produktom, ktorý by stačilo užiť len raz a potom už nie. Skrátka, treba ho užívať dlhodobo.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Skúsenosti

Prostalex Skúsenosti Prostalex je pomerne známy prípravok, aspoň čo a týka skúseností a referencií na internete. Viacero mužov ho užíva dlhodobo a pochvaľujú si ho, čo je podľa mňa najlepšia možná reklama, oveľa lepšia, ako akékoľvek tvrdenia. Samozrejme, nie všetky hodnotenia sú až také pozitívne, závisí to hlavne od účinnosti prípravku.

Tá je ale pozitívna a muži si pochvaľujú zlepšenie stavu prostaty a močových ciest najmä na základe dlhodobého užívania. Skúsenosti pri krátkodobom užívaní sú rôznorodé, u niekoho lepšie, u niekoho nie. To len ukazuje, že alfa a omega pri prírodných produktoch je pravidelné a dlhodobé užívanie tabliet, bez ohľadu na to, akej sú značky.

Užívatelia oceňujú aj fakt, že výrobca neprikrášľuje účinnosť a nesľubuje modré z neba. Reálnosť tvrdení je dobré znamenie, ktoré vypovedá najmä o tom, že sa značka nesnaží klamlivo lákať nových zákazníkov a dáva prednosť reálnym prísľubom. Prostalex je skrátka podporný prípravok, ktorý má svoje účinky a tie deklarované sa zhodujú s tými reálnymi.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Vlastná skúsenosť

Prostalex Vlastná skúsenosť Ja sám som Prostalex užíval dokopy 3 mesiace a môžem tak zhodnotiť, či a ako produkt účinkuje. Moja vlastná skúsenosť s podobnými prípravkami z minulosti ma naučila opatrnosti a obozretnosti, čoho som sa držal aj pri testovaní Prostalexu. To bolo aj dobre, nakoľko som vedel, že na výsledok si musím počkať.

Prvé zlepšenie som začal pozorovať na druhý týždeň od začiatku užívania. Veľké plus je, že tabletka sa berie len raz za deň a je možné ju užiť nielen pred jedlom, ale aj počas neho. Ak som teda niekedy zabudol, nič sa nestalo, mohol som si ju dať súčasne s raňajkami. Áno, ja sám som Prostalex užíval ráno a to sa mi aj osvedčilo.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Veľké plus je nielen samotná účinnosť, ktorú hodnotím pozitívne, ale aj pomer ceny a kvality. Najmä pri objednávke väčších balení sa dostávate na zaujímavú cenu pri dlhodobom užívaní, len 21 centov za jeden deň.

BEZPROBLÉMOVÁ OBJEDNÁVKA

Veľa ľudí sa bojí objednávať z eshopov, ktoré nepoznajú a to viem pochopiť. Ak ste boli zvyknutí napríklad na nejakú lekáreň, nemusíte sa ničoho obávať pri objednávke Prostalexu priamo od výrobcu. Všetko je rýchle a bezproblémové a to od objednania až po doručenie.

Výsledok vlastného testovania

Prostalex Výsledok vlastného testovania Ak premýšľate o Prostalexe, môžem ho sám na základe vlastnej skúsenosti určite odporučiť. Je výborným prípravkom pri miernych problémoch s prostatou a hodí sa aj na prevenciu. Moje hodnotenie vychádza však z dlhodobého užívania, určite nečakajte zázraky prvý týždeň, je treba dlhšia doba.

  • Prostalex hodnotím známkou 1 nevidím nič, čo by zhoršovalo jeho hodnotenie

Prípravok sám o sebe nemá žiadne negatívum, ktoré by zhoršovali jeho užívanie alebo znehodnocovalo jeho účinnosť. Treba k nemu pristupovať s reálnymi očakávaniami, nahradiť odbornú liečbu skrátka nemôže.

Viem si veľmi dobre predstaviť, že najmä muži v strednom veku a seniori si budú jeho účinnosť určite pochvaľovať. Hoci ja do tejto kategórie ešte nepatrím, je evidentné, že sa nejedná o žiadnu napodobeninu. Pozitívny je aj pomer ceny k účinnosti.

Zhodnotenie

Prostalex Zhodnotenie Aké je teda moje záverečné zhodnotenie Prostalexu? Pozitívne. To môžem tvrdiť na základe vlastných skúseností, ale aj na základe hodnotení a recenzií iných užívateľov. Prostalex patrí svojim zložením aj účinnosťou rozhodne medzi nadpriemer a nad konkurenciou viditeľne vyčnieva.

Pravdou však je, že nie u každého muža pomáha Prostalex rovnako. V prípade ťažších stavov netreba očakávať žiadne okamžité účinky, istú dobu to potrvá. Pokiaľ máte vážne problémy s prostatou, prípravok možno ani nebude vhodnou odpoveďou na ne.

Ja však Prostalex vidím pozitívne a odporúčam ho, najmä preto, že:

  • má prírodné zloženie, ktoré je veľmi dobre skombinované pre podporu prostaty
  • je voľne dostupným prípravkom, takže si ho kúpite bez receptu
  • nemá žiadne vážne vedľajšie účinky
  • je možné ho bezproblémovo užívať dlhodobo

Prostalex má navyše za sebou kvalitného výrobcu a je vyrábaný v Českej republike. Vstupné suroviny aj výstupný produkt prechádzajú kontrolou a dbá sa aj na kvalitu extraktov, z ktorých pochádzajú prírodné účinné látky. Všetko indikuje, že sa producent snaží o kvalitný prípravok. V tomto ohľade je jeho výhodná cena priam až ekonomickým zázrakom.

Pokiaľ si budete Prostalex objednávať, odporúčam rovno zvoliť minimálne dvojbalenie. Je to cenovo výhodnejšie a získate dopravu zdarma. Samozrejme, najlepšie je objednávať priamo z oficiálneho eshopu výrobcu.

Stoporex Prostate

Normálna funkcia prostaty
  • Podpora prostaty
  • Podpora mužskej potencie
  • Pozitívny vplyv na močové cesty

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.55

20 Hodnotení