Erozon Max: Tabletky na predĺženie a zlepšenie erekcie s povážlivou reputáciou

Erozon Max recenzia, zlozenie, cena, skusenosti a predaj

Za tie roky, čo sa zaoberám problémami mužov v sexuálnej oblasti, sa mi do rúk dostali naozaj rôzne druhy prípravkov a tabliet. Niektoré boli lepšie, iné účinkovali menej viditeľne. Potom je tu tretia kategória a to sú tabletky, ktoré už na prvý pohľad nebudia dôveru. Jedným z nich je Erozon Max.

Stačí si pozrieť nejedno internetové fórum a nájdete veľké množstvo negatívnych informácií o prípravku samotnom. Bohužiaľ, môžem ich potvrdiť aj na vlastnej skúsenosti a Erozon Max patrí medzi to najhoršie, čo som kedy vyskúšal.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je to veľká škoda najmä kvôli tomu, že takéto prípravky vrhajú veľmi zlé svetlo na celú túto oblasť. Potom to majú lepšie značky naozaj ťažké, nakoľko presvedčiť muža, ktorý neúspešne vyskúšal podobný produkt, je druhý krát veľmi náročné.

Výrobca a pôvod

Erozon Max Výrobca a pôvod Priznám sa, že kým som sa dopátral k pôvodu značky a k informáciám o nej, trvalo mi to veľmi dlhý čas. Za tabletkami Erozon Max je výrobca z Poľska, konkrétne spoločnosť nazvaná Epsilon. Jej oficiálna stránka síce nebudú príliš dôveru, ale ešte sama o sebe nenaznačuje nič negatívne.

Stačí si však chvíľku hľadať ďalšie informácie o iných produktoch, ktoré ponúka, a máte v tom takpovediac jasno. Nebudem menovať tieto produkty, ktoré možno dostať kúpiť aj u nás, nakoľko im nechcem robiť žiadnu propagáciu. Čo som však zisťoval ich referencie a hodnotenia, ich kvalita je na podobnej úrovni, ako je to v prípade Erozonu Max.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Erozon Max Zloženie a účinné látky Pri prípravkoch rastlinného charakteru závisia účinky vždy a v prvom rade od kvalitného zloženia. Podľa toho sa už dá čiastočne spoznať, či sa jedná o zaujímavý produkt, alebo len o lacnú napodobeninu. V prípade Erozonu Max ide ale z hľadiska zloženia o chudobný, no zároveň predražený produkt.

V jeho obsahu sú totiž len tieto 3 účinné látky:

Tribulus Terrestris: Kotvičník zemný zrejme nie je treba vôbec predstavovať, nakoľko ide už o pravidelnú súčasť prípravkov na zlepšenie erekcie a potencie. Táto rastlina pochádzajúca z Ázie patrí medzi veľmi účinné afrodiziaka a to najmä z dôvodu vplyvu na hladinu testosterónu. Muži o tento hormón postupom veku prichádzajú a to znižuje aj ich libido.

Samotná prítomnosť látky ale pochopiteľne ešte nemusí automaticky znamenať, že prípravok s jej obsahom bude mať žiarivý úspech a účinok. Dôležitá je aj kvalita extraktu a tiež jeho množstvo. V tomto však Erozon Max podľa mňa výrazne zaostáva, nakoľko látka je zo všetkých 3 obsiahnutá najmenej a ide o mimoriadne nízke množstvo.

Ženšen: Druhou zložkou Erozonu Max je extrakt zo Ženšenu. Táto rastlina pochádza tiež z Ázie a zaužívaný názov je tiež Všehoj ázijský. Koreň tejto rastliny sa využíva už stáročia v tradičnej ľudovej medicíne a to najmä na posilnenie imunitného systému a na problémy spojené s kašľom. Ženšenov existuje viacero druhov, nie všetky sú ale rovnako kvalitné.

Čo sa týka jeho prítomnosti v tabletkách pre mužov, je to najmä kvôli zlepšeniu prekrvenia pohlavných orgánov, na zvýšenie sexuálnej vitality a na podporu sexuálneho apetítu. Aj v tomto prípade ale bohužiaľ platí, že extrakt v Erozone Max je vo veľmi slabej koncentrácii a už na prvý pohľad nie je jeho prítomnosť zárukou úspechu.

L-Arginín HCL: Treťou dôležitou látkou, ktorá by mala najviac podporiť erekciu a jej kvalitu, je aminokyselina L-Arginín. Tá sa v Erozone Max nachádza už vo väčšom množstve, ale problém je skôr s kvalitou a koncentráciou. Viaceré známejšie a lepšie značky totiž používajú čistejšiu a silnejšiu formu, čo zlepšuje ich účinnosť.

L-Arginín je pritom sám o sebe veľmi dôležitou súčasťou zlepšenia stoporenia a erekcie. Ide totiž o neurotransmiter oxidu dusnatého, ktorý rozširuje cievy a žily. Následkom toho príde k lepšej cirkulácii krvi a celkovo k lepšiemu krvnému obehu. Výsledkom v prípade prekrvenia pohlavnej sústavy je pevnejšia a kvalitnejšia erekcia.

Ďalšie látky: Okrem účinných látok sú súčasťou tabliet Erozon Max aj bežné doplnkové látky, ktoré majú len technickú funkciu. Jedná sa napríklad o stearan horečnatý alebo mikrokryštalickú celulózu, čiže o protihrudkujúce a plniace zložky. Podobné látky možno nájsť aj v iných prípravkoch tohto typu.

3 spomínané účinné látky sú v prípravku zastúpené v nasledovnom pomere:

Látka:Množstvo:
L-Arginín500 mg
Extrakt z koreňa ženšenu 4:150 mg
Extrakt z plodov Kotvičníka25 mg

PRÍLIŠ CHUDOBNÉ ZLOŽENIE

Erozon Max má už na prvý pohľad príliš chudobné zloženie. Prípravky, ktoré pozostávali len z 3 účinných látok, tu boli pred 6 rokmi a viac. Vtedy šlo o prvé značky v oblasti produktov určených pre mužov, no odvtedy sa trendy zmenili a dôležité je mať viac účinných látok.

Dávkovanie a užívanie

Erozon Max Dávkovanie a užívanie Aké je užívanie a dávkovane Erozonu Max? Podľa toho, čo hovorí výrobca, sa tabletky v ničom nelíšia od konkurencie. Užiť tabletku sa odporúča raz denne a účinok by sa mal dostaviť následne po užití. Nejde teda o nič prevratné, podobne to má väčšina konkurencie.

  • Jedna dávka je 1 tabletka. Jej užitie by malo byť zhruba 30 minút pred sexom
  • Tabletka sa má prehltnúť v celosti, nesmie sa prehrýzť. Dôležité je zapiť ju dostatočným množstvom tekutiny, najlepšie vody

Účinnosť tabletky znižuje, pokiaľ predtým alebo potom konzumujete alkohol. O tom, či sa to môže alebo nemôže, som sa bohužiaľ na stránke výrobcu nedočítal. Čo sa týka doby užívania, nemyslím si, že účinnosť docielite jednoduchým užitím jednej tabletky denne pred pohlavným stykom. Bohužiaľ ani dlhodobé užívanie neprináša požadované účinky.

Účinky

Erozon Max Účinky Poďme sa pozrieť na to najdôležitejšie, čo mužov zaujíma, čiže účinnosť a vplyv prípravku v praxi. Erozon Max deklaruje na prvý pohľad tradičné účinky, ale aj niektoré zaujímavejšie, ktorými sa snaží odlíšiť od konkurencie. Podľa toho, z čoho je prípravok zložený, som však už na úvod bol pomerne skeptický.

Tu sú účinky, ktoré Erozon Max ponúka a môj komentár k nim:

Lepšie a silnejšie stoporenie

Kvalita stoporenia záleží najmä od dvoch vecí a to je dostatočné prekrvenie pohlavného údudostatok sexuálnej energie. Vďaka L-Arginínu, ktorý je v Erozone Max obsiahnutý, by mohlo k tomu účinku prísť, problém však je asi v jeho koncentrácii alebo kvalite. Bohužiaľ, výsledok sa u mužov nedostavuje a ani ja sám som nič podobné na vlastnej koži nezažil.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dlhšia erekcia

Ktorý muž by nechcel mať pevnejšiu a kvalitnejšiu erekciu dlhšiu dobu? Erozon Max sľubuje nielen silnejšie stoporenie, ale až 4 násobne dlhšie trvanie erekcie. Ak sa pýtate, vďaka čomu by to mohlo byť, musím povedať, že neviem. Zrejme sa v tomto prípade značka spolieha znova na L-Arginín, ale tak, ako sa účinky nedostavili pri kvalitnejšej erekcii, nedostavili sa ani pri jej predĺžení.

Kontrola ejakulácie

O probléme s príliš rýchlym dosiahnutím orgazmu a teda aj s predčasnou ejakuláciou sa stále nehovorí toľko, ako by si táto téma zaslúžila. Na skupinu mužov, ktorí majú problém s kontrolovaním svojho vyvrcholenia, cieli aj Erozon Max, ktorý sľubuje úplnú kontrolu nad výstrekom. Ako sa to dá dosiahnuť? Bohužiaľ, nedá, v tomto je prípravok úplne neúčinný.

Rýchla regenerácia po sexuálnom styku

Musím sa priznať, tento účinok ma zaujal najviac. Výrobca totiž sľubuje, že budete schopní mať ďalší pohlavný styk už za 10 alebo 15 minút po tom predošlom, čo je naozaj neuveriteľná rýchlosť regenerácie. Znamenalo by to posilniť sexuálny apetít, vitalitu, erekciu a spermatogenézu na úplné maximum. Ani tu ale nečakajte žiadne výsledky, tabletky mne ani iným mužom v tomto nijak nepomohli

TEÓRIA VS. REALITA

Vyššie spomínané účinky by nemuseli byť úplne nereálne, pokiaľ by však bolo zloženie prípravku kvalitnejšie. Na trhu je viacero podobných konkurenčných tabletiek, ktoré majú ale oveľa viac účinných látok a vo väčšej kvalite. U nich k týmto účinkom aj naozaj prichádza.

Nežiaduce účinky

Erozon Max Nežiaduce účinky Na rozdiel od žiaducich účinkov, pri tých nežiaducich Erozon Max dodržiava to, čo sľúbil. Na rozdiel od syntetických tabliet, prípravky rastlinného pôvodu sú ohľadom vedľajších účinkov bezproblémové. To platí tak pri jednorazovom užití, ako aj pri opakovanom a dlhodobejšom dávkovaní.

Výnimkou môže byť začiatok užívania, kedy sa môžu vyskytnúť najmä bolesti hlavy. Ide o častý vedľajší účinok, ale len veľmi malej intenzity a obvykle čoskoro pominie. V tomto ohľade sa teda netreba báť, žiadne negatívne javy typu začervenanie pokožky, čo je typické pri chemických a umelo vyrábaných prípravkoch, nehrozí.

Balenie a cena

Erozon Max Balenie a cena Prípravok Erozon Max sa podľa dostupných informácii vyrábal v dvoch baleniach a to s veľkosťou buď 15 alebo 30 tabliet. Aktuálne oficiálna webová stránka výrobcu ale ponúka len možnosť objednávky menšieho balenia 15 tabliet.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Väčšie balenie s 30 tabletkami by mohlo byť lacnejšie, akurát je problém v tom, že sa už nedá objednať. Celkovo je informácii o balení aj doprave veľmi málo, akoby chcel výrobca niečo tajiť. Cena za 15 kusové balenie je 39 €, údajne je to po zľave, nakoľko pôvodná cena bola 89 €. Myslím si však, že aj akciová cena je príliš vysoká vzhľadom k účinkom.

Kde kúpiť

Erozon Max Kde kúpiť Erozon Max sa v bežnej ani v internetovej lekárni kúpiť nedá a úprimne, ani sa tomu vôbec nečudujem. V lekárni celkovo je takýchto prípravkov len veľmi málo a ak aj nejaké sú, ide o nepomerne oveľa viac kvalitnejšie a známejšie značky. Vzhľadom na účinnosť a skúsenosti iných mužov je aj dobre, že sa Erozon Max v lekárni nenachádza.

Jedinou možnosťou, ako si tabletky objednať, je kúpa cez oficiálnu webstránku výrobcu. Nebudem ju tu ale uvádzať, nakoľko nechcem robiť prípravku žiadnu reklamu. Podľa môjho názoru by ste sa mu totiž mali vyhnúť, pretože ho považujem za veľmi neúčinný.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Na druhú stranu, netreba vešať hlavu, nakoľko konkurencia je pomerne široká a aj na našom trhu je už viacero kvalitných značiek. Tie je možné kúpiť priamo od výrobcu, ale už aj v lekárni, najmä v najznámejších internetových lekárňach typu Pilulka alebo Lieky24. O chvíľku vám ukážem, aké jednoduché to je.

DISTRIBÚCIA AKO ZNÁMKA KVALITY

Pochopiteľne, nerád by som skĺzol do zjednodušeného hodnotenia, že čo je v lekárni, to je kvalitné a naopak. To určite nie, takto to neplatí. Rovnako tak ani to, či je prípravok na predpis alebo nie, nepovažujem za jedinú známku kvality. Každý produkt hodnotím vždy komplexne.

Online objednávka, doprava a doručenie

Erozon Max Online objednávka, doprava a doručenie Pokiaľ by ste sa rozhodli pre konkurenčné značky, najpohodlnejšou a najlepšou cestou ich kúpy je online objednávka. Tá prebieha pomerne jednoducho a rýchlo bez ohľadu na to, či si kupujete prípravok z internetovej lekárne alebo oficiálneho eshopu výrobcu:

  • Na úvod si vyberiete typ a veľkosť balenia prípravku
  • Potom obvykle zvolíte spôsob platby a spôsob doručenia
  • Vyplniť musíte aj osobné údaje a to vrátane adresy doručenia
  • Objednávku po vyplnení všetkých formalít odošlete jedným kliknutím

Na prvý pohľad je to jednoduché a naozaj to tak aj funguje. Pokiaľ si budete objednávať cez overený eshop alebo známu značku internetovej lekárne, nič vám nehrozí. Vaše údaje sú v bezpečí a aj samotné doručenie prípravku je diskrétne, takže nikto nezistí, čo ste si kúpili. Zásielka je obvykle balená anonymne.

Báť sa netreba ani o platenie. Okrem klasickej platby vopred cez kartu alebo prevod je takmer vždy možná aj platba na dobierku. Čo sa týka typu dopravy, na výber sú zvyčajne dve možnosti a to doručenie balíčka na poštu alebo doprava rovno k vám domov a to pomocou kuriérskej spoločnosti.

Diskrétne doručenie RÝCHLE AJ VÝHODNÉ DORUČENIE

Dobrou správou je v neposlednom rade aj to, že samotné doručenie je pomerne rýchle. Obvykle do 24 až 48 hodín od objednávky máte tabletky doma a to bez ohľadu na značku. Viacero lekární aj výrobcov navyše pri väčšom odbere ponúka dopravu úplne zdarma, prípadne len za symbolickú cenu.

Najčastejšie otázky

Erozon Max Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na najčastejšie otázky, ktoré sa muži pýtajú k Erozonu Max a aj všeobecne k tabletkám podobného typu. Prešiel som viaceré internetové stránky, fóra, diskusie a rôzne iné portály, aby som našiel to, čo vás najviac zaujíma. Výsledkom je týchto 5 najčastejších otázok, na ktoré priamo odpovedám:

Naozaj tabletky až tak nefungujú, ako sa hovorí?

Bohužiaľ, ja osobne som žiaden viditeľný účinok ani v jednej z deklarovaných oblastí nezaznamenal. Niektorí iní muži spomínajú menšie výsledky, ale tieto pozitívne skúsenosti pochádzajú len z internetových diskusií, kde je otázna ich vierohodnosť. Jednoznačne ale platí, že v porovnaní s väčšinou konkurencie proste Erozon Max nefunguje.

V diskusii som narazil aj na pozitívne komentáre, ako to je možné?

Osobne si myslím, že sa jednalo o dva typy prípadov. Prvým môžu byť muži, ktorí potrebovali naozaj len veľmi malú pomoc k zlepšeniu ich sexuálneho života, prípadne u nich prípravok účinkoval ako placebo. Druhá možnosť je, že ide o skrytú reklamu a to je podľa mňa aj pravdepodobnejšie.

Sú účinky, ktoré Erozon Max deklaruje, dosiahnuteľné?

Účinky ako také sa dajú dosiahnuť, ale s oveľa lepším a iným zložením. Rovnako tak je potrebné pozerať aj na to, na čo konkrétne podľa zloženia daný prípravok môže pôsobiť, pretože v Erozone Max sú aj úplne nesúvisiace účinky. To vnáša jednoznačne tieň podozrenia na každý takýto prípravok.

Je možné dlhodobé užívanie takýchto tabliet a pomôže to niečomu?

Dlhodobé užívanie je možné a dokonca pri tabletkách prírodného a rastlinného charakteru dokonca veľmi odporúčané. To, že pri Erozone Max to nepomáha, nech vás neodradí. Ja sám mám skúsenosti s ďalšími značkami, kde pravidelné a dlhodobejšie užívanie ukázalo zvýšenie účinku a pozitívny vplyv na erekciu, potenciu aj libido.

Čo robiť, ak narazím na nekvalitný prípravok?

Myslím, že odpoveď je úplne jasná, treba sa mu do budúcnosti vyhýbať a poučiť sa z toho. Po prečítaní tejto mojej recenzie už napríklad budete vedieť, že alfa a omega úspechu je zloženie. Našťastie, na trhu je veľa iných prípravkov a produktov s lepším zložením a viditeľnejšími účinkami, takže si je z čoho vybrať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Erozon Max Skúsenosti Aké sú skúsenosti mužov so značkou Erozon Max? Takmer až na výnimky negatívne. Žiadne deklarované účinky sa neobjavujú a ak aj áno, vo veľmi zanedbateľnej intenzite. Mnohí muži nezaznamenali ani zlepšenie erekcie, ani lepšiu kontrolu nad ejakuláciou a ani žiaden vplyv na rýchlejšiu regeneráciu po sexuálnom styku.

Narazil som síce aj na zopár neuveriteľne pozitívnych komentárov, ale to pripisujem na vrub reklame. Značku propagujú možno len tí, čo z jej predaja niečo majú a to rozhodne nemožno považovať za objektívnu skúsenosť.

Väčšina hodnotení kritizuje nielen slabé alebo úplne absentujúce účinky, ale rovnako tiež nezvyčajne vysokú cenu. Tá sa snaží možno navodiť dojem prémiového produktu, ale myslím, že už aj samotný obal ukazuje, že sa nejedná o nič špeciálne. Veľmi ťažko dopátrateľný pôvod a nedostatok informácií o výrobcovi sú tiež kritizovaným nedostatkom.

VRÁTENIE PEŇAZÍ? ASI LEN FIKCIA

Výrobca sa chváli tým, že do 60 dní je možné vrátiť výrobok a peniaze vám budú zaslané naspäť. Pozeral som viaceré fóra, ale nenašiel som ani jeden jediný prípad, kedy k tomu naozaj prišlo. Tu podľa mňa ide len o marketing, nie o realitu.

Vlastná skúsenosť

Erozon Max Vlastná skúsenosť Erozon Max som si objednal kvôli tomu, že som chcel vedieť, aká je pravda. Nemal som pochopiteľne žiadne prehnané alebo veľké očakávania, už podľa zloženia som tušil, že toto určite nebude prípravok, ktorý spraví dieru do sveta.

To sa mi bohužiaľ potvrdilo. Celkovo som užíval tabletky mesiac a u mňa neprišlo k žiadnym viditeľným účinkom alebo k zlepšeniu. Myslím si, že ani dlhšie užívanie by to nenapravilo, po mesiaci sa mi ešte nestalo, že by sa aspoň nejaký vplyv v praxi neukázal. Hoc aj malý, ale aspoň v niečom viditeľný. Tu však nič neprišlo.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Veľmi negatívne hodnotím aj celkovú úroveň zákazníckych služieb, informovanosť, samotnú objednávku. Je pravda, že mi prípravok prišiel pomerne rýchlo, ale to bolo asi jediné plus, čo som na Erozone Max našiel. Myslím si, že ide jednoznačne o krok vedľa a dúfam, že sa mi do rúk nedostane viac takýchto prípravkov, bola by to totiž strata času.

Výsledok vlastného testovania

Erozon Max Výsledok vlastného testovania Ako vidíte, moja vlastná skúsenosť s Erozonom Max je veľmi negatívna. Z hľadiska účinkov, ale aj zloženia a tiež z pohľad zákazníka má značka naozaj čo dobiehať a ak by som mal hľadať nejaké pozitíva či výhody, asi by som ich nenašiel ani pod mikroskopom.

  • Erozon Max odo mňa dostáva absolútne jasnú 5ku, podľa mňa úplne prepadol

Ak sa vám zdá hodnotenie príliš prísne, nie je tomu tak. Áno, zvažoval som dlhšie, či si odo mňa vôbec nejaké tabletky takúto známku zaslúžia. Uvedomoval som si, že v podstate ide len o výživový doplnok, ktorý možno nemá najšťastnejšie zloženie a to ho potápa.

Nie je to však len o tom. Celkovo mi totiž prípravok príde ako snaha spraviť niečo, ale nie niečo kvalitnejšie. Zloženie tomu napovedá, sľubované účinky sú mimoriadne prestrelené a zákaznícky servis je na veľmi biednej úrovni. Takto sa to naozaj nerobí a preto je podľa mňa najhoršia možná známka oprávnená.

Zhodnotenie

Erozon Max Zhodnotenie Premýšľam o tom, ako teda Erozon Max zhodnotiť. Podľa toho, aké sú moje vlastné skúsenosti, ale aj prístup výrobcu a skúsenosti iných mužov, zrejme som ešte netestoval horší prípravok. Pochopiteľne, nič iné ako moje jasné nie, na záver počuť nebudete. Tieto tabletky naozaj neodporúčam, podľa mňa ide o peniaze vyhodené von oknom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Problémom sú nielen slabé a zastarané zloženie, ale aj vysoká cena, minimum informácií a doslova nulová záruka na čokoľvek. Výrobca síce sľubuje 60 dňovú záruku na vrátenie peňazí, ale skúsenosti iných mužov ukazujú, že tomuto sľubu nevie dostáť v praxi. Ja som síce celé balenie dobral, ale úprimne, k ničomu mi to nebolo.

Na tabletky rastlinného pôvodu pre mužov by ste ale zanevrieť nemali a to z týchto dôvodov:

  • ide o prípravky s prirodzeným zložením, žiadne syntetické účinné látky tu nenájdete
  • užívanie je bezproblémové aj dlhodobo, nemusíte sa báť vedľajších účinkov
  • tabletky sú dostupné bez predpisu
  • účinnosť je obvykle širšia, vplyv na sexuálne zdravie je komplexný

Erozon Max je podľa mňa ale jasným príkladom, ako by sa to robiť nemalo. Naozaj neviem nájsť jedno jediné pozitívum, bohužiaľ, ide o krok vedľa. Čím skôr prípravky ako je tento opustia trh, tým lepšie celkovo pre celú túto oblasť podpory lepšej potencie.

To, čo ale určite môžem odporučiť, sú lepšie a známejšie značky podobného typu. Mne sa na základe dlhodobého užívania osvedčila najmä Stoporex. Každá táto značka je viac špecializovaná na inú oblasť sexuálneho zdravia, takže podľa mňa si vyberiete každý muž. Stačí si len zistiť ďalšie informácie a jednu z nich si vybrať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.50

6 Hodnotení